ranjnameh.pdf
540.4K
🔺 رنجنامه تاریخی سید احمد خمینی خطاب به آیت الله منتظری
⬅️ سالهاست که این سند تاریخی حتی توسط بیت و موسسه تنظیم و نشر آثار امام هم سانسور می شود. سندی که بر ملا کننده بسیاری از حقایق تاریخی است. در سالگرد ارتحال یادگار حقيقی امام مطالعه این رنجنامه ماندگار و خواندنی را از دست ندید.
بمناسبت ایام ساالگرد ارتحال حجت الاسلام والمسلمین آقا سید احمد خمینی
@shnakhtzamaneh
♦️۱۷ راهکار ساده برای تنظیم و مدیریت خواب/ اگر در تعطیلات نوروز زیاد میخوابید بخوانید
راهکارهایی را برای مدیریت خواب به شما پیشنهاد میدهیم:
🔹۱. از زدن دکمه تعویق زنگ آلارم گوشی موبایل خودداری کنید
🔹۲. ساعت زنگدار خود را نزدیک خود قرار ندهید
🔹۳. برنامه صبحگاهی ثابتی داشته باشید
🔹۴. سعی کنید بدون زنگ بیدار شوید
🔹۵. یک برنامه خواب منظم داشته باشید
🔹۶. چند ساعت قبل از خواب، تمام وسایل الکترونیکی را خاموش کنید
🔹۷. یک زنگ هشدار تنظیم کنید تا زمان خواب را به شما یادآوری کند
🔹۸. قبل از خواب یک فعالیت آرامش بخش انجام دهید
🔹۹. اتاق خواب خود را تاریک، خنک و ساکت نگه دارید
🔹۱۰. با خورشید بیدار شوید
🔹۱۱. چند ساعت قبل از خواب از مصرف کافئین خودداری کنید
🔹۱۲. بعد از ساعت ۳ بعد از ظهر چرت نزنید
🔹۱۳. یک دفترچه یادداشت خواب راه اندازی کنید
🔹۱۴. فقط در صورت لزوم از قرصهای خواب آور استفاده کنید
🔹۱۵. از داروهای بدون نسخهای که منجر به بی خوابی آگاه باشید
🔹۱۶. در مورد مشکلات ناشی از پرخوابی با پزشک خود صحبت کنید
🔹۱۷. برای اختلالات خواب آزمایش دهید/ همشهری آنلاین
@shnakhtzamaneh
🔴 کاش این غده سرطانی درمان میداشت‼️
🔻 مشهور است که "احساس خوشبختی، از خود خوشبختی شیرین تر و مهم تر است."
این سخن حکیمانه حتما در باب بدبختی و فقر هم صدق میکند یعنی احساس فقر بدتر از خود فقر است.
اما این مقدمه بهانه ای است برای بیان یک #قصه_تلخ در ایران عزیزم؛
🔹شاید شما هم امسال در دید و بازدیدهای نوروز برخورد کرده اید با جماعتی که در همین اواخر از نظر رفاه بسیار متفاوت تر و بهتر از قبل شده اند به گونه ای که باور نمی کنید این همون فلانی است که تا دیروز ......(جای خالی خودتان پر کنید!)
🔹از ماشین های شاسی بلند پارک شده در کوچه های روستا بگیرین تا پنج گوشی اندروید در خانواده ۳ نفره در دستان بچه ۳ ساله. از تغییر دکوراسیون های رویایی آنچنانی و تعویض مبل های سلطنتی و اسراف در خرید لباس های عیدانه ای که گاه غیرضروری است و مصداق رقابت در تجمل گرایی.
🔹 از سفرهای خارجی که بگذریم ؛ بازار شلوغ خرید عید و شلوغی فروش اقلام لوکس و فانتزی و صف ایستادن ها در خرید لوازم آرایشی ها لوکس وارداتی خود گویای این حکایت و واقعیت است که جماعتی کثیر به لطف الهی و.... !
🔹اما آنچه که بسیار بسیار #تلخ و #رنج_دهنده است این معماست که چگونه آن جماعت ندار معمولا شاکر هستند ولی برخی از گروه دوم همیشه نق می زنند و ناسپاس هستند و همیشه در گعده ها و دیدوبازدیدها و در فضای مجازی فقط و فقط غزل "ما نداریم" و ما بدبختیم و یاس و ناامیدی می سرایند. گاهی آن چنان از فقر می نالند که نمی دانی باید قسم حضرت عباس شان باور کنیم یا دم خروس و ...!!
🔹 حقیقتا قلم هم در توصیف حال این جماعت درمانده میشود !! احساس فقر ، ناسپاسی، قدر نشناسی و کفران نعمت، مصیبت و دردی است به مراتب خطرناک تر از سرطان و بزرگتر و تلخ تر از فقر.
☘کاش این غده سرطانی درمان میداشت!
@shnakhtzamaneh
🔆 تجویز جنسی به اعلیحضرت بر اساس اسناد به دست آمده از دربار شاهنشاهی!
✍ روابط نامشروع محمدرضا پهلوی، یکی از موارد اختلافش با فرح بود و اسدالله علم به عنوان وزیر دربار تامین کننده زنان بدکاره برای شاه بود. در یکی از اسناد محرمانه دربار رژیم پهلوی آمده است: شاه بنابر توصیه پزشک خود باید روزی سه بار با یک دختر جوان برای جلوگیری از ناراحتیهای پیری تماس داشته باشد و به همین منظور شاه به مادام کلود اجازه داده است که دختران مورد نظرش را از پاریس به ایران بفرستند. در نتیجه فرح دیبا باید اکنون تمام ملاقاتها و دیدارهای داخلی کشور را به تنهایی انجام دهد!!
📚منبع: برگرفته از کتاب زنان دربار به روایت اسناد ساواک کتاب پنجم فرح پهلوی ج دوم ص ۳۶۸
@shnakhtzamaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 تجمع میلیونی در فرانسه که خواستار برکناری مکرون از قدرت بودند
@shnakhtzamaneh
24.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 کرونای آدمکش و جامعه نابود کن/ همه برای مبارزه با این کرونای خطرناک قیام کنند
🍃🌹🍃
🔻درخواست آيت الله اراکی از عموم مردم برای مبارزه با ویروس خطرناک بیحجابی: بی حجابی رواجش در جامعه یعنی تجویز بهرهبرداری جنسی نامشروع از زنان در یک جامعه.
🔹از کشف #حجاب بیش از آن که، مردها آسیب ببينند خودِ زن آسیب می بینه. ما دلسوز جوانای خودمون هستیــم. ما دلسوز دخترکی هستیم که خیال میکنه کار خوب میکنه. ما نمی توانیم شاهد سوختن او باشیم در جامعه
🔺ما نمیتوانیم درجامعه خودمان بیحجابی را تحمل کنیم رواج بیحجابی یعنی رواج فساد یعنی رواج یک کرونای آدمکش و جامعه نابودکن
@shnakhtzamaneh
🇮🇷
📝 هرگونه بهانهگیری برای حمله به پایگاهها، بدون درنگ با پاسخ متقابل روبرو خواهد شد
🍃🌹🍃
🔻سخنگوی شورای عالی امنیت ملی در واکنش به اظهارات مقامات آمریکایی درباره حمله به پایگاههای غیرقانونی این کشور در سوریه:
🔹آمریکا تلاش دارد با فرافکنی اتهاماتی را متوجه ایران نماید که واقعیت ندارد.
🔸واشنگتن نمیتواند مقابله طبیعی و قانونی کشورهای اشغال شده با نیروهای نظامی آمریکا را به کشورهای دیگر منتسب کند.
🔹ایران برای مقابله با تروریسم وابسته و ایجاد امنیت پایدار در سوریه، هزینههای زیادی را متحمل شده و با هرگونه اقدامی که ثبات در این کشور را با مخاطره روبرو کند، مخالف است و با آن مقابله میکند.
🔺هرگونه بهانهگیری برای حمله به پایگاههایی که با درخواست دولت سوریه برای مقابله با تروریسم و عوامل داعش در خاک این کشور ایجاد شده بدون درنگ با پاسخ متقابل روبرو خواهد شد.
@shnakhtzamaneh
🇮🇷
📝 از صدای دُهل مجازی تا صدای دُهل ولنگاری❗️
🍃🌹🍃
🔻در مثنوی معنوی حکایتی نقل شده به این مضمون که دزدی در نیمه شب در حال سوراخ کردن دیوار بود؛ آنگاه کسی متوجه می شود و از او می پرسد که داری چه کار می کنی؟
🔸او جواب می دهد که "دارم #دُهل می زنم!
🔹آن شخص می پرسد که پس چرا صدا ندارد؟ او هم در پاسخ می گوید:
❌ "صدایش فردا در می آید!"
🔸از چند سال قبل، دهل #فضای_مجازی یله و رها در حال نواخته شدن بود. متاسفانه مسئولین بخش های گوناگون نظام به هشدارها توجه نکردند و امروز صدای آن دهل کاملاً به گوش می رسد.
🔹یکی از این صداها همین #کشف_حجاب و #قبح_شکنی های این روزهاست.
🔺برخی مسئولین هنوز از آن صدای دهل، درس عبرت نگرفته اند و در حال مماشات با #ولنگاران خیابانی هستند. اگر امروز به این هشدارها توجه نکنیم، فردا صداهای
نابودکننده تر را خواهیم شنید❗️
@shnakhtzamaneh
ادعای صادرات یک میلیون بشکه نفت در روز واقعیت دارد؟
جواد اوجی، وزیر نفت، درآمد نفتی ایران را از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه ۱۴ میلیارد دلار اعلام کرد. به گفته او صادرات نفت نسبت به سال ۱۴۰۰ با ۸۳ میلیون بشکه افزایش همراه بوده است. اوجی همچنین معتقد است بالاترین میزان صادرات نفت ایران در دولت سیزدهم رقم خورده است.
▫️این پرسش مطرح میشود که چطور با وجود چنین آمار چشمگیری در صادرات نفت بازار ارز چنین دچار آشفتگی شد؟ آیا افزایش صادرات نفت آن هم به میزان ۸۳ میلیون بشکه نباید تاثیری بر ارزآوری کشور داشته باشد؟ بنابراین میتوان حدس زد تعرفههای نفتی ایران وصول نمیشود و ممکن است از طریق تهاتر کالا نسبت به پرداخت بدهیهای ایران اقدام شود.
بر اساس آنچه وزیر نفت درباره افزایش صادرات مطرح کرده است ایران در سال ۱۴۰۱ روزانه حدود ۲۳۵ هزار بشکه نسبت به سال گذشته افزایش صادرات داشته است. بر اساس آخرین آمار از سال گذشته صادرات نفت ایران حدود ۸۱۰ هزار بشکه هر روز برآورد میشد. حال با اضافه شدن ۲۳۵ هزار بشکه در امسال به عبارتی ایران روزانه حدود یک میلیون بشکه نفت صادر میکند. این آمار در حالی مطرح میشود که تحریمها علیه صادرات نفت کشور تشدید شده است.
@shnakhtzamaneh
پشتپرده رد درخواست نظامی اسرائیل توسط آمریکا چیست؟
ایالات متحده نسبت به درخواست صهیونیستها برای تحویل هرچه زود تر هواپیماهای سوخت رسان، جواب منفی داده است.
دولت جو بایدن، اخیراً درخواستهای بنیامین نتانیاهو و یوآو گالنت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای به تعجیل در تحویل هواپیماهای سوخت رسان KC-۴۶ به نیروی هوایی اسرائیل را رد کرد.
پاسخ منفی به این درخواست توسط لوید آستین وزیر دفاع آمریکا داده شد. گفته می شود دلیل این امر این بوده است که شرکت بوئینگ، تولید کننده این هواپیماها، در تامین فشار سفارشات و نیازهای نیروی هوایی آمریکا مشکل دارد.
به گفته صهیونیست ها، نیاز اسرائیل به این هواپیماها پس از ادعای آغاز غنیسازی اورانیوم تا سطح ۸۴ درصد از سوی ایران ضروری شد - تنها ۶ درصد کمتر از سطح ۹۰ درصدی است که امکان ساخت سلاح هستهای را فراهم میکند. هم نتانیاهو و هم گالنت در سخنرانی خود تاکید کردند که نیروی هوایی اسرائیل به این هواپیماهای سوخت رسان برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران نیاز دارد.
به گفته منابع صهیونیستی، اکنون نتانیاهو و گالنت باید تصمیم بگیرند که آیا بدون داشتن هواپیماهای مذکور نیروی هوایی به ایران حمله کنند یا خیر.
به گفته برخی از رسانه های عبری زبان، منابعی در واشنگتن گزارش می دهند که یکی دیگر از دلایل تصمیم دولت بایدن برای عدم تحویل این هواپیماها به اسرائیل، توافقنامه های سازشی است که اخیراً بین عربستان سعودی و ایران تحت نظارت چین امضا شده است. اگرچه دولت آمریکا با دخالت چین در خاورمیانه مخالف است، اما مجبور است اعلام کند که با دستیابی به این توافق، چین به یک قدرت بزرگ در خاورمیانه تبدیل شده است.
واشنگتن تخمین می زند که توافقات عربستان سعودی و ایران ثبات را برای منطقه خلیج فارس و خاورمیانه به ارمغان می آورد و اگرچه این توافقات موقعیت چین را به بهای تضعیف موقعیت آمریکا در منطقه تقویت می کند، واشنگتن وضعیت ثبات را به حمله اسرائیل به تاسیسات هسته ای ترجیح می دهد، چیزی که باعث ایجاد تکانه های شدید در منطقه خواهد شد.@shnakhtzamaneh
مهمترین کانونهای اعتراضات در سال ۱۴۰۱ چه بود؟
پس از کانون آزادی و حقوق بشر مناقشات مرتبط با وضعیت حقوق و دستمزد نیز از مهمترین موضوعات پیرامون روند اعتراضات در دو فصل تابستان و پاییز امسال بوده است.
در تابستان و پاییز سال ۱۴۰۱ ، ۱۰ کانون درگیر اعتراضات بوده است که «کانون های آزادی و حقوق بشر» «حقوق و دستمزد» و «خدمات» بیشترین اعتراضات را به خود اختصاص داده اند.
بر اساس آنچه ذکر شد میتوان نتیجه گرفت که مهمترین مطالبه و موضوع در اعتراضات دو فصل گذشته مربوط به کانون آزادی و حقوق بشر» نظیر مسائلی از قبیل آزادیهای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است؛
بررسی دادههای کمی حاصل از گروههای مشارکت کننده در اعتراضات مربوط به کانون نارضایتی «آزادی و حقوق بشر» نیز حاکی از حضور طیف وسیعی از گروههای مختلف جامعه از جمله گروه های «عام»، «دانشگاهیان»، «کسبه» و «بازاریان»، «دانش آموزان و رانندگان و کامیونداران» در اعتراضات مربوط به این حوزه است.
برتری فراوانی گروه عام برای حضور در اعتراضات مربوط به کانون نارضایتی آزادی و حقوق بشر مضاف بر مشارکت گروه هایی نظیر دانشگاهیان و دانش آموزان نشانه هایی جدی از عمومیت یافتگی مطالبات مربوط به کانون نارضایتی آزادی و حقوق بشر است که نگاه ویژه ای را در زمینه پاسخگویی به مطالبات مربوط به این حوزه میطلبد.
پس از کانون آزادی و حقوق بشر، مناقشات مرتبط با وضعیت حقوق و دستمزد نیز از مهمترین موضوعات پیرامون روند اعتراضات در دو فصل تابستان و پاییز سال ۱۴۰۱ بوده است.
مشارکت دو گروه بزرگ کارگران و بازنشستگان در اعتراضات مرتبط با کانون نارضایتی حقوق و دستمزد ذیل مسائلی نظیر اعتراض به عدم اجرای کامل طرح همسان سازی»، «اعتراض» نسبت به افزایش ده درصدی مستمری»، اعتراض به پایین بودن سطح «حقوق» و «اعتراض» به تبعیض در حقوق و مزایا بین پرسنل رسمی و پیمانکاری از جمله مهمترین علل شکل گیری اعتراضات در این کانون بوده است.
@shnakhtzamaneh
هدف پوتین از استقرار سلاح های اتمی تاکتیکی در بلاروس چیست ؟
روسیه در واکنش به ارسال سلاح های حاوی اورانیوم ضعیف شده به اوکراین اعلام کرد که تسلیحات اتمی تاکتیکی خود را در بلاروس مستقر خواهد کرد .
این اقدام روسیه بازتاب زیادی در رسانه های جهان داشته است و کانال تفسیرگر به اثرات راهبردی آن در این یادداشت خواهد پرداخت.
سلاح های اتمی تاکتیکی عملکردی مشابه سلاح های اتمی راهبردی دارند با این تفاوت که قدرت تخریب آنها کمتر است .
به عبارت دیگر این سلاح ها بسیار مرگبار هستند اما برای صحنه های نبرد و نابودی خطوط گسترده رقیب و لشگرهای پرشمار زرهی طراحی شده اند و میتوانند تا شعاع چند کیلومتر مربع را نابود کنند .
قدرت سلاح های اتمی تاکتیکی از یک کیلوتن تی ان تی تا ۱۰۰ کیلوتن تخمین زده می شود . این سلاح ها زمانی توسعه یافتند که قدرت تخریب سلاح های اتمی راهبردی و بمب های هیدروژنی آشکار گشت و کشورهای جهان متوجه شدند که دیگر نمی توان از تسلیحات غیرمتعارف راهبردی استفاده کرد، زیرا بقای کره زمین و حیات انسان ها به خطر می افتد.
به دلیل فوق کشورهایی چون آمریکا و روسیه به سمتی رفتند که تسلیحات نامتعارفی تولید کنند که بتوانند در صورت لزوم آن را به کار گیرند .
تسلیحات اتمی تاکتیکی هم از طریق هواپیما پرتاب می شوند و هم می توان آن را روی موشک های کروز و بالستیک سوار کرد .
روسیه از استقرار تسلیحات اتمی تاکتیکی در بلاروس چند هدف را می تواند دنبال کند ؛
۱- واکنش تند، جدی و در سطحی بالاتر به ارسال گلوله های اورانیوم ضعیف شده از سوی انگلیس به اوکراین که قدرت نفوذ بسیار بالایی در زره پوش ها و سنگرهای بتونی دارند .
۲- نزدیک تر کردن سلاح های اتمی به کشورهای اروپایی و تهدید آنها به خصوص لهستان که مسیر اصلی ارسال تدارکات غرب به اوکراین است.
۳- تهدید ناتو و ارسال این پیام که روسیه تحمل شکست ندارد و اگر لازم باشد در نبردهای میدانی از سلاح های اتمی تاکتیکی استفاده می کند .
۴- تضعیف روحیه نظامیان و افسران ناتو در اوکراین با استفاده از تهدید به استفاده از بمب های اتمی تاکتیکی در نبردهای میدانی.
۵- داشتن دست بالاتر در مذاکرات احتمالی پایان جنگ ( که البته فعلا هیچ افقی برای اتمام بحران دیده نمی شود ) .
با توجه به این که سلاح های اتمی تاکتیکی قدرت تخریب راهبردی ندارند ، استفاده احتمالی از آنها بدون تردید واکنش متقابل از نوع مقابله به مثل را از سوی کشورهای غربی در پی نخواهد داشت
اما پیش بینی می شود در صورتی که پوتین سلاح های راهبردی اتمی را در جنگ اوکراین شلیک کند، اولا برنده و بازنده ای پس از آن وجود نخواهد داشت و تمام اروپا و خود روسیه و نظامیانش درگیر تبعات آن می شوند و دوم این که احتمال واکنش متقابل از سوی غرب کاملا متصور است.
سلاح های اتمی تاکتیکی مانند سلاح های هسته ای راهبردی دارای آلودگی هستند اما آلودگی آنها به مراتب کمتر است .
در پایان باید گفت روسیه قصد دارد با این اقدام هم اروپا و هم اوکراین را تهدید کند ، زیرا کمک های نظامی کشورهای عضو ناتو مانع از پیروزی روسیه در ۱۳ ماه گذشته شده است و پوتین قصد دارد با تصرف مجدد خرسون و احتمالا اودسا به هر شکل ممکن جنگ و بحران ناشی از آن را زودتر خاتمه دهد اما چنین چیزی حداقل در کوتاه مدت پیش بینی نمی شود .
@shnakhtzamaneh