🔴 #توئیت / امروز ۲۲ مرداد، چهل و هشتمین سالگرد جدایی بحرین از خاک ایران است...
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
سخنگوی جنبش انصارالله در دیدار با رهبر معظم انقلاب:
🔹ما ولایت شما را امتداد خط پیامبر اسلام (ص) و ولایت امیرالمومنین (ع) می دانیم و مواضع حیدری و علوی شما در حمایت از مردم مظلوم یمن را ادامه خط امام خمینی (ره) و مایه برکت و بسیار روحیه بخش می دانیم.
🔹مواضع رهبر جمهوری اسلامی در حمایت از مظلومان جهان بویژه مردم یمن، یک موضع دینی و اعتقادی است.
🔹مردم یمن که در شرایط بسیار سختی بسر میبرند با دست خالی اما با ایمان و ثبات قدم در مقابل تجاوز هفده دولت ایستادهاند و به شما قول میدهیم که ملت یمن منسجم و همچون یَد واحد به استقامت و ایستادگی خود در مقابل تجاوز ظلم، تا پیروزی کامل ادامه خواهند داد.
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
❌ شبهه ۵۰۹
ارتباط میان باسن و نجابت!!!
پیامبر اکرم (ص) در زمینه ازدواج می فرماید:
علَیکُم بِذَواتِ الأوْراکِ، فَإنّهُنّ أنجَبُ: بر شما باد زنانى که باسن بزرگ دارند؛ زیرا آنان نجیب ترند. (کافی، ج5، ص334، ح1)
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_ir
برخی این حدیث را به عنوان زن ستیزیِ اسلامی و ظلم به زنان در اسلام منتشر کردند و گفتند: «چه رابطه ای است بین بزرگی باسن و نجابت؟!» ممکن است برخی با دیدن چنین حدیثی، خرافی بودن آن به ذهنشان خطور کند.
اما مترجمان توجه نداشته اند که معنای دیگر «انجب» فرزند آوردن و بچه دار شدن و به طور کل از خود چیزی به جای گذاردن است. اینگونه زنان به دلیل بزرگی باسن و در نتیجه بهتر باز شدن لگن و استخوان های مربوط، بهتر زایمان می کنند و لذا سفارش شده که ازدواج با اینگونه زنان ترجیح دارد.
در ساده ترین لغت نامه آمده است که اساساً انجب به معنای فرزندآوری است که آشنایان به زبان عربی می دانند که انجب، فعل ماضی باب افعال است که معنایش به کل متفاوت با مجرد آن یعنی نجیب است که به معنای شریف و بزرگ منش ترجمه می شود. (فرهنگ معاصر عربی فارسی، آذرنوش، ماده «نجب» ص1056)
نیز در عربی صفاتی که مختص به زنان است، به همان حال مذکر باقی می ماند و نیازی به مونث بیان کردن آن نیست، مثلاً هنگامی که به مرد بزرگوار، کریم و به زن بزرگوار، کریمه گفته می شود، اما هنگامی که صفت مختص زنان شد، دیگر مونث نمی شود، مثلاً زن حائض و یا حامل (باردار)، از این رو مترجمین دقت نکرده اند که در این جا سخن از زنان است و اگر قرار باشد انجب به معنای نجابت باشد، باید برای زنان، مونث بیاید زیرا با مردان مشترک هستند در حالی که به همان حالت مذکر مانده است.
حال به عنوان نمونه، موردی را که از آیت الله خویی پرسیده شده، می آوریم: «شخص یملک بیتاً وأنعاماً، تزوج والده من امرأه أخرى، وبعد أن أنجب منها عده أولاد، طرد ولده الکبیر...» شخصی که خانه و حیواناتی دارد، پدرش با زنی دیگر ازدواج کرده و بعد از آنکه از آن زن چند فرزند آورده، پسر بزرگش را طرد کرده است. (صراط النجاة، ج2، ص330)
چنین استعمالاتی در عربی، متعارف است و باید هنگام ترجمه روایات شریف، دقت کافی را به خرج دهیم، زیرا پیامبر اسلام (ص) و اهل بیت (ع) فارغ از این که حکیم ترین و داناترین افراد هستند، دارای بلاغت و فصاحت تام نیز بوده اند و معمولا اشکالاتی که به روایات اهل بیت گرفته می شود از همین سنخ است که یا معلول عدم کوچکترین آگاهی به زبان عربی است و یا آشنا نبودن با لسان اهل بیت (ع).
نقل از کانال پاسخ به شبهات دینی
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
May 11
🔴 #بحرین، درّ غلتان یا سرزمین بیارزش؟‼️
🆔 @shobhe_ir
🔻 ۲۳ مرداد سالروز اعلام جدایی چهاردهمین استان ایران، یعنی #بحرین دوست داشتنی و با ارزش از خاک میهن عزیزمان است؛ اقدامی شرم آور در تاریخ ننگین حکومت #پهلوی که با هیچ دروغ و شانتاژ رسانه ای قابل سرپوش گذاشتن نیست....
🔸 بحرینی که سالهاست به عنوان یک کشور میشناسیم قرنهای متمادی جزیی از کشور ما بوده است، اما از ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ همه چیز تغییر کرد و این استان به کشوری ظاهراً مستقل بدل شد. دلایل زیادی برای جدایی بحرین از سوی کارگزاران پهلوی مطرح شده است....
🔹 یکی از سیاستهای دست اندرکاران رژیم پهلوی، تبلیغ «بیارزش بودن بحرین» بود؛ براساس این سیاست، مدام گفته میشد که نگهداری بحرین هزینههای زیادی خواهد داشت و همچنین هیچ فایدهای برای کشور ندارد...
🔸 در خاطرات اسدالله علم، وزیر وقت دربار نیز آمده که از جمله استدلالهای شاه برای توجیه جدایی بحرین از ایران این است که: «اکثریت ساکنان آن جزیره عرب هستند و به زبان عربی سخن میگویند. به لحاظ اقتصادی مجمعالجزایر بحرین دیگر اهمیت ندارند، زیرا #نفت آنجا تمام شده و صید مروارید نیز صرفه اقتصادی ندارد. از نظر اهمیت استراتژیکی و سوقالجیشی با وجود تسلط ایران بر #تنگه_هرمز، آن جزایر ارزشی ندارد، از جهت امنیتی هم حفظ آن سرزمین پرهزینه و مستلزم استقرار یکی دو لشکر در آنجاست.»!
🔹 هویدا هم به برخی که درباره بحرین و عدم رضایت عمومی ایرانیان از جدا شدن آن ازخاک وطن پرسیده بودند به گفتن این جملات بسنده کرده بود: «بحرین به مثابه یکی از دختران ما بود که این دختر #شوهر کرد و رفت و چون عضوی ازخانواده ما بوده باید بهمانند بزرگ هر خانواده از او پشتیبانی کنیم و خواهیم کرد!»
🔸 محمدعلی مسعودی، رئیس روزنامه اطلاعات سفری به شیخنشینها داشت، وقتی برگشت یک رشته مقالههایی در اطلاعات درباره مسائل مختلف نوشت و وقتی رسید به مسأله بحرین، گفت: "بحرین هم نفتش تمام شده و هم مرواریدش تمام شده بنابراین ارزشی ندارد"...
🔹 حال با وجود این دلایل باید دید آیا واقعا بحرین جزیره ای بی ارزش است یا این سخنان تنها برای #فریب افکار عمومی توسط شاه پهلوی و فروختن قسمتی از خاک کشورمان به انگلیس و آمریکا بوده؛ اگر چه حتی در فروش این جزیره هم قطعیت وجود ندارد زیرا شاه خود دست نشانده مستقیم انگلیس بوده....
🔸 برخلاف تفکرات شاه و نخستوزیرش، باید گفت بحرین از نظر استراتژیک و سوقالجیشی در #خلیج_فارس از جایگاه بسیار ویژهای برخوردار است؛ واقع شدن بحرین در مرز ساحلی عربستان و قطر در گذشته فرصت قابل ملاحظهای را برای ایران به دنبال داشته است....
🔹 هر چند از نظر حقوقی بین ایران و بحرین آبهای آزاد وجود دارد، اما قبل از جدایی بحرین حق استفاده از منابع بستر برای ایران تا نزدیکی سواحل عربستان و قطر ادامه پیدا میکرد، نفت و #گاز_طبیعی و ماهی و مروارید از منابع طبیعی دیگر این جزیره است...
🔸 به تازگی بحرین در سواحل غربی جزیره به عظیمترین میدان نفتی تاریخ این کشور دست یافته است؛ کمیته عالی منابع ملی طبیعی بحرین تائید کرد در این میدان نفت و گاز فراوانی وجود دارد. خبرگزاری رسمی بحرین؛ پادشاهی بحرین از زمان حفاریهای نفتی در سال ۱۹۳۲ تا امروز هنوز چنین میدانی نداشت!!
🔹 در زمان حکومت پهلوی همه میدانستند سلطه بر خلیجفارس مساوی است با در دست داشتن بحرین با تمام این منابع و معادن سرشار از انرژی اش و در آن روزگار که هنوز این دستگاههای آبشیرینکن و... نبود، تنها نقطهای که در خلیج فارس #آب_شیرین داشت، بحرین بود...
🔸 حال دیگر باید متوجه شده باشید که ارتش فیک های سایبری مزدور انگلیسی به طرفداری پهلوی چرا به شانتاز و دروغ پردازی در مورد جریان دریاچه خزر پرداخته است؛ آیا دلیل غیر از سرپوش گذاشتن بر این #خیانت_الپهلوی است؟!
✍ پورپیر
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🚩 پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
پاسخ به شبهات فجازی
وقتی بحرین بخشی از خاک کشورمان بود. #نشریات_پهلوی 🆔 @shobhe_ir
اصلا انقدر اقتدار داشت تا گفت بحرین رو بدیم بره، کسی رو حرفش حرف نزد
🔺رضا عیوضی🔺
🚩 پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 راز لغو حمله آمریکا به ایران بعد از ساقط شدن پهباد.
🔸 از زبان فرمانده سابق قرارگاه حضرت زینب سلام اللّه در سوریه سردار رحیم نوعی اقدم.
✍ الله اکبر از اینهمه اقتدار.
💡خدایا بیچاره است کسی که وعده هایت را باور نکرد.
ـــــــ ــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
﷽/ حقوق زن
❌ شبهه
سیمین بهبهانی چقدر قشنگ گفته : حق حضانت برای تو درد زایمان برای من نام خانوادگی برای تو
نام خانوادگی برای تو
زحمت خانواده برای من سند خانه برای تو
بیگاری خانه برای من چهار عقد برای تو
حسرت عشق برای من هزارصیغه برای تو
حکم سنگسار برای من هوس برای تو
عفاف برای من
این بود ازادی و برابری حقوق برای زن و مرد. . . زنها حق اعتراض ندارند!!!!! ️ ️ ️
ارام بمير بانو كه حتي عكست را پس از مردن
برروي اگهي ترحيمت نميزنند!!!!
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_ir
🔹این متن، (که به احتمال زیاد از دروغ های فضای مجازی است و نه نوشته های سیمین بهبهانی) چیزی بیش از یک مغلطه نیست؛ یعنی غیر از دروغ هایی که در آن هست (مثلاً اختصاص حکم سنگسار به زنان) چیز هایی که هیچ ربطی به هم ندارند را در کنار هم قرار داده و بعد یک نتیجه گیری غلط کرده است.
🔹توضیح اینکه همهی نظام های حقوقی دنیا در مورد حق حضانت سعی می کنند به طور کلی نفع بچه را در نظر بگیرند و فارغ از احساسات و جنجال های پیش آمده در زندگی زن و شوهر ببینند حضانت کدام یک از زن و شوهر بیشتر می تواند مصالح فرزند را تامین کند. نظام حقوقی اسلام هم همین نکته را در نظر گرفته و متناسب با سن بچه و نیاز بیشتر به پدر یا مادر گاهی حق حضانت را به مادر داده و گاهی به پدر.
🆔 @shobhe_ir
🔹مشخصاً طبق ماده 1169 قانون مدنی، حضانت و نگهداری طفلی را که ابوین او جدا از هم زندگی میکنند تا هفت سالگی به مادر و پس از آن به پدر واگذار کرده است. البته باید توجه داشت که حسب تبصره ماده مذکور که در تاریخ 8 آذر 1382 به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده است «بعد از هفت سالگی در صورت حدوث اختلاف حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه میباشد.
بنابراین هیاهو در این گونه موارد، از سوی اسلام ستیزانی بلند می شود که از هر امر احساسات برانگیزی برای هجمه به احکام اسلامی استفاده می کنند.
🔹در خصوص سنگسار هم همانطور که اشاره شد، باید دانست که #اسلامسیتزان به دلیل عواطف و احساسات بیشتر زنان سعی دارند تا اینگونه القا کنند که این حکم مختص زنان است و اسلام را یک دین زن ستیز معرفی کنند. در حالی که اولا شرایطی که دین برای اثبات اصل حکم سنگسار در نظر گرفته بسیار سخت است تا حدی که اثبات آن چیزی نزدیک به غیر ممکن است و ثانیاً این حکم مخصوص زنان نیست و شامل هر مرد و زن همسرداری که به کانون مقدس خانواده خیانت کند، می شود.
🆔 @shobhe_ir
🔹در خصوص تعدد زوجات هم بارها گفته شده هر نظام حقوقی، از جمله نظام حقوقی اسلام، برای قانون گذاری بیش از هرچیز عقل و مصالح افراد و جوامع را در نظر می گیرد تا احساسات زودگذر و بدون منطق را. از این رو با توجه به وضعیت اجتماعی هر یک از زن و مرد (که آمار فراوان دختران در خانه مانده، ما را از هرگونه توضیحی بی نیاز می کند) و همچنین وضعیت جسمی و روانی آنها، مرد اجازه دارد تا در صورت وجود شرایطی، بیش از یک همسر اختیار کند و البته اگر به این مسئله به شکل جامع نگاه شود، (نه فردی) این مسئله به نوعی در جهت حمایت از زنان است. بله! آن زنی که موفق به ازدواج شده شاید از اینکه رقیبی پیدا کند ناراحت شود، اما اگر به طور کلی به این مسئله نگاه شود و حق و حقوق جمعیت زنان زیادی که موفق به ازدواج نشده یا دچار شکست در ازدواج شده اند یا همسر خود را در اثر سوانح مختلف از دست داده اند، هم در نظر گرفته شود، معلوم می شود که اجازه تعدد زوجات به نوعی حمایت از این دسته از زنان محسوب می شود.
🔹تکرار و تاکید می شود که طبق آیات قرآن و روایات، هر مردی مجاز به انتخاب بیش از یک همسر نیست و باید شرایط لازمی را دارا باشد.
ــــــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم را حتما ببینید👆
🌷درآمد جدید، پایدار، #واقعی
🔹پرداخت قبض، خرید شارژ و...+ درآمد با اپلیکیشن ۷۰۳۰
⬇️ از طریق #بازار دانلود کنید و در چند ثانیه عضو شوید👇
http://yon.ir/S4N1A
#مهم
جهت ورود، معرف لازم است:
💌 #کدمعرف: 70701
🔹هرچه زیرمجموعه شما وسیعتر بشه، درآمد بیشتر میشه!
🔹به آینده فکر کن و امیدوار باش!
❌ شبهه ۵۱۰
🔴 رهبر عزیزم
ما انتخاب کردیم، اما دولت در سایه حضرتعالی مانع اجرای سیاستهای که مورد قبول ما بوده اجرا شود
۱- ما رای دادیم تا سیاست تنش زدایی جایگزین تحریک دشمنان و رویکردهای تنش زا در روابط بین الملی باشیم!
۲- ما رای دادیم، با کشورهای صاحب سرمایه و تکنولوژی روابط اقتصادی و تجاری داشته باشیم، اما حضرتعالی حتی با خرید هواپیما مخالفت نموده اید،
۳- ما رای داده ایم، تا دلارهای نفتی ایران برای اشتغال و ازدواج جوانان گردد، اما اولویت جنابعالی مردم سوریه و لبنان ، غزه، یمن هستند، نه مردم ایران
۴- ما رای داده ایم، تا همه ایرانیان ازادانه در تصمیم گیری های کلان کشور دخالت مستقیم داشته باشند، اما بعداز ۳۰ سال رهبری حضرتعالی هنوز یک رفراندم یا نظر خواهی از مردم نکرده اید،
۵- ما رای داده ایم، همه سیاست گذاری ها توسط منتخبین مردم اجرا شودند، اما منسوبین حضرتعالی مانع اجرای سیاستها میشوند، برای مثال FATF که مجلس تصویب نموده اما شورای نگهبان و مصلحت نظام منصوب حضرتعالی آن را رد نموده اند!
۶- رهبر عزیزم،، حضرتعالی و دوستان شما رای مردم برای تزئین و مشروعیت نظام میدانید، اما درعمل تصمیم گیرهای کلان توسط حضرتعالی گرفته میشود.
⏮پاسخ
🆔 @shobhe_ir
🔵 این متن متکی بر دو ادعاست:
1- مقصر جلوه دادن رهبر انقلاب در ناکامی ها و عدم موفقیتِ دولت
2- وجود دولتِ در سایه که مجموعاً موجب می شود دولتِ روحانی نتواند از حداکثر ظرفیت خود برای اجرای برنامه های مدیریتی استفاده کند.
اما پاسخ:👇🏻👇🏻
1️⃣ دولت در سایه، جاسوسانی هستند که در دفتر ریاست جمهوری، معاومت امور زنان، معاون محیط زیست، تیم مذاکرات هسته ای مشاور رئیس جمهور، وزارت نفت و دیگر مناصب کلیدی نفوذ کرده و سیاست های ضدملی آنها در کشور اجرا می شود.
2️⃣ آقای روحانی 40 سال در مناصب کلیدی حضور مداوم داشته. قسم جلاله خوردن ایشان به اینکه «مشکل کشور راه حل دارد در غیر اینصورت کاندید نمی شدم»
http://yon.ir/hqAtD
بهترین گواه بر این است که ایشان بر وسعت اختیارات رئیس جمهور واقف بوده. به علاوه اگر محدودیت یا مانعی در اجرای برنامه و قوانین دولت برای ایشان وجود داشت، مسلماً ایشان با جدیّت بیشتر از دور اول، دوباره وارد عرصه انتخابات نمی شد.
بنابراین عدم موفقیت دولت به عواملی در درون دولت بر می گردد.
از جمله :
1 – بی برنامه بودن و عدم توجه به برنامههای پیشنهادی کارشناسان و صاحبنظران
http://yon.ir/3sLb4
http://yon.ir/tSccy
2- تکیه بر شعار ما نمی توانیم تا جایی که وزیرِ دولت پیر و خسته پیشنهاد واردات مدیر اقتصادی را مطرح می کند.
http://yon.ir/qU6C3
مشاورِ ایشان مدعی می شود « ما قابلیت رقابت در هیچ تکنولوژی و هیچ صنعتی به جز آبگوشت بزباش و قرمهسبزی را نخواهیم داشت!
http://yon.ir/1rBOX
و وزیر امورخارجه با افتخار، توان نظامیِ آمریکا را به رخ ملتش می کشد.
3- اشرافیگری دولت.
بی شک دولتی که در کاخ ریاست جمهوری سونا و استخر 7 میلیاردی بنا می کند.
http://yon.ir/DQxRP
برای سفر کاری یک روزه یک و نیم میلیارد تومان هزینه می کند.
http://yon.ir/bjVNi
معاون اولِ آن منزل 26 میلیاردی دارد ، ساعت 56 میلیونی می بندد و کفش 3 میلیونی می پوشد نه از تولیدِ ملی حمایت میکند و نه اساساً درد محرومین را می فهمند که بخواهند برای رفع آن برنامه ای داشته باشند.
4- تصمیمات و سیاست های اشتباه تیم اقتصادی دولت
http://yon.ir/F60Ra
5 – صرف کردن همه توان و نیروی دولت در تصویب برجام و به دنبال آن برای حفظ این خسارت محض و حفظ آبروی از دست رفته چشم امید داشتن به اروپایی که قدمی برای
منافع ایران بر نمی دارد.
6- امید به مذاکره با آمریکا :
دلخوش بودن به اینکه شاید ترامپ سر عقل بیاید و راه مذاکره باز شود در غیر اینصورت تا انتخابات 2020 صبر می کنیم شاید گشایشی شود ، زمزمه ی این روزها شده است.
http://yon.ir/gnrzF
دولتی که همه چشم امیدش به آینده ای مبهم است، چگونه می تواند جدی در عرصه مدیریتی ورود کند.؟
7- نگاه ویژه دولت به غرب موجب شده تجارت ایران و اروپا به سود اروپاییان شود و تراز تجاری کشورمان در مقابل قاره سبز، منفی شود.
http://yon.ir/LyHCI
در حالیکه تجارت با " آ سه آن" در دولت روحانی 4 میلیارد دلار کم شده
http://yon.ir/WR2GV
به اعتراف سعید لیلاز ( فعال اصلاحطلب) اختیاراتی که آقای خامنهای به روحانی و سران سه قوه داده اگر به چوب داده بود تا الان یک کاری کرده بودند.
http://yon.ir/nUFie
3️⃣ شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام دو نهاد قانونی هستند که در چارچوب قانون اساسی عمل می کنند. در مورد FATF همین بس که نمایندگان مجلس حاضر نیستند رای شفاف بدهند زیرا این طرح را خائنانه میدانند.
ـــــــ ــــــــــــ
☑️ پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_ir
ادامه👇👇