فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه موسیقی زلالتر از صدایِ رودخونه هم داریم؟!
خدایا شکرت💜🌊
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 جات خیلیییی خالیه حاج قاسم...
🌺 این پیروزی رو مدیون توییم...
💔💔💔
#معرفی_شهید💕💛
____
نام: مهدیلطفینیاسر🧔🏻
محلتولد: قم🏰
تاریختولد: ۱۳۶۱/۱۰/۰۸🦋
تاریخشهادت:۱۳۹۷/۰۱/۲۰💔
محلشهادت: سوریه😔
آدرسمزار: گلزارشهدایقم♡
وضعیتتاهل: متاهل🧡
تولد:👇🏻♥️
شهید محمد مهدی لطفی نیاسر هشتم دی ۱۳۶۱ در خانوادهای در شهر مقدس قم به دنیا آمد. پدرش آیت الله لطفی کاشانی از اساتید حوزه علمیه قم، و مادرش از سلاله سادات و خواهر شهید و دو جانباز است.چهلمین روز تولد وی با شهادت داییاش سیدحسین میرصیفی در عملیات والفجر مقدماتی مصادف شده بود.
کودکی:👇🏻😉
او از همان کودکی با هوشی سرشار دورههای تحصیلی را طی کرد. دوره راهنمایی و دبیرستان را در مدارس تیزهوشان قم گذراند و با توجه به علاقه سرشار به فضای ایمانی دانشگاه امام حسین(علیه السلام)، در رشته برق این دانشگاه پذیرفته شد. شهید مهدی در 2/7/78 به عضویت پایگاه بسیج امام حسن مجتبی درآمد که معرف او حاج احمد پناهیان بود. هدف از عضویت شهید مهدی کمک و خدمت به جامعه و نظام انقلاب اسلامی و پاسداری از حریم ولایت بود.
دوراننوجوانی:👇🏻😌
شهید مهدی از دوره نوجوانی رفتن به هیأت را به عنوان بخشی از زندگی جدی گرفت. در هیأت قاسم بن الحسن نیاسر سینه زنی می کرد و پرچم به دوش بود. در سالهای 73 و 74 شرکت در جلسات هیأت محبین اهل بیت قم را شروع کرد و همیشه خود را یک هیأتی می دانست. حتی تا آخر عمر یا تشکیل دهنده هیأت بود و یا شرکت کننده در آن. غیر از هیأت های رفقای دانشجویی یکی از هیأت هایی که جدی شرکت می کرد هیأت دانشگاه امام صادق بود. بخصوص اگر سخنران آقای پناهیان و مداح حاج میثم مطیعی بود.