هدایت شده از یادواره شهدا
🌷🌷زیارتنامه شهدا🌷🌷
🍃 بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ 🍃
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ،
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ،
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ،
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ،
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ،
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ الزَّهراءِ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ،
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ،
اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ،
بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم،
وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم،
وَ فُزتُم فَوزًا عَظیمًا،
فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم، فَاَفُوزَ مَعَکُم.
🌷 شادی ارواح طیبه شهدا صلوات 🌺
https://wisgoon.com/pin/24149453/
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
هدایت شده از یادواره شهدا
✅ زیارت اهل قبور
به یاد شهدا 🌷
به یاد امواتمان 🏴
به یاد عزیزان تازه گذشته 🌺
به رسم هر پنجشنبه 👇
🍃 بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ 🍃
اَلسَّلامُ عَلی اَهْلِ لا إِلهَ إلاَّ اللهُ
مِنْ أَهْلِ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ
یا أَهْلِ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ
بِحَقِّ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ
کَیْفَ وَجَدْتُمْ قَوْلَ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ
مِنْ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ
یا لا إِلهَ إِلاّ اللهُ
بِحَقِّ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ
اِغْفِرْ لِمَنْ قالَ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ
وَحْشُرْنا فی زُمْرَهِ مَنْ قالَ لا إِلهَ إِلاّ اللهُ
مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهِ
علیٌّ وَلِیٌّ اللهِ
🍃🌺🍃
🍃 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المومنات 🍃
وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ،
اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ،
تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ،
اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ،
اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ،
وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ.
🍃 بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الاِخلاصِ و الصَّلَوات 🌺
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
#اطلاعیه #صوت 🕌 صوت قرائت قرآن مجید، سوره مبارکه یاسین "یس" 🎙 با صدای استاد حاج معتز آقایی ⏰ مدت
36_aqayi_tahdir_yasin_.mp3
1.71M
#اطلاعیه #صوت
🕌 صوت قرائت قرآن مجید، سوره مبارکه یاسین "یس"
🎙 با صدای استاد حاج معتز آقایی
⏰ مدت ۹ دقیقه و ۳۰ ثانیه
💾 حجم کم تر از ۲ مگابایت
✅ هدیه به ارواح طیبه همه شهدا 🌷، امام شهدا، پدران، مادران، همسران، برادران و خواهران درگذشته شهدا🌷، رزمندگان، جانبازان و آزادگان شهید🌷 و متوفی 🏴،
👈 به خصوص
🔹 حضرت امام حسین، حضرت ابوالفضل العباس و حضرت امام زین العابدین علیهم السلام. 🌺
🔹 سرداران و امیران شهید 🌷
🔹 شهدای 🌷 گمنام و جاویدالاثر.
🔹 شهدای 🌷 مقاومت.
🔹 سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت، امام زمان علیه السلام 🌺
🗓 زمان پیشنهادی
ترجیحاً از صبح پنجشنبه ۱۰ اسفند
تا شامگاه جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲
مقارن با ۱۹ و ۲۰ شعبان ۱۴۴۵
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
✅ برخی از رویدادهای مهم مطابق تقویم هجری قمری (۱۸ هجدهم شعبان المعظم). 👇 🗓 ماه شعبان، ماه پیامبر
✅ برخی از رویدادهای مهم
مطابق تقویم هجری قمری (۱۹ نوزدهم شعبان المعظم). 👇
🗓 ماه شعبان، ماه پیامبر عظیم الشأن اسلام (صلوات الله و سلامه علیه) 🌺
🍃🌷🍃
🔹 آغاز غزوه بنیمُصْطَلِق یا مُرَیسیع به فرماندهی پیامبر عظیم الشأن با قبیلهٔ بنی المصطلق در ناحیه قُدَید، میان مدینه و مکه (۵ یا ۶ ه.ق.).
👈 قبیله بنی مصطلق در نزدیکی مکه ساکن بودند و پس از ظهور اسلام، مانند مشرکان مکه، با مسلمانان دشمنی میکردند. مسلمانان در غزوه بنیمصطلق، این قبیله را شکست دادند.
👈 از نکات قابل توجه در این جنگ، کارشکنی و تفرقهافکنی برخی از منافقان بود. سوره منافقون به علت همین تفرقهافکنیها، پس از این جنگ نازل شد.
https://fa.wikishia.net/view/%D8%BA%D8%B2%D9%88%D9%87_%D8%A8%D9%86%DB%8C%E2%80%8C%D9%85%D8%B5%D8%B7%D9%84%D9%82
#غزوه_بنی_مصطلق
#بنی_مصطلق
📚 اطلاعات تکمیلی👇
http://wiki.ahlolbait.com/19_شعبان
https://fa.wikishia.net/view/19_شعبان
https://shiastudies.com/fa/62439/
https://hajj.ir/fa/99641
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.
یادواره شهدا
#روزشمار دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ ادامه رویدادهای مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۹ نهم اسفند)
#روزشمار
دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی
✅ برخی از رویدادهای مهم
مطابق تقویم هجری شمسی (۱۰ دهم اسفند) 👇
🔴 وقایع و تحولات ۱۰ اسفند سال ۱۳۵۷ 👇
🔹 ورود حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) 🌺 از تهران به قم، ۱۸ روز پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی.
🔹 تقابل دو جریان قومی و مذهبی – انقلابی در گنبد کاووس : تظاهرات عده ای از دانش آموزان گنبد و درخواست برکناری رئیس آموزش و پرورش ؛ تظاهرات گروه دیگری در حمایت از وی و صدور قطعنامه ای و درخواست برکناری فرماندار . به رسمیت شناختن حقوق دمکراتیک خلق ترکمن ؛ آزادی فعالیت سیاسی – اجتماعی گروهها . دعوت سازمان مجاهدین خلق به شرکت مردم در بزرگداشت دکتر مصدق و اینکه ” سرفصل برنامه ها و وظایفی را که از این پس ضامن استمرار و ارتقاء جنبش انقلابی است ” در این مراسم اعلام خواهد کرد.
🔹 انتظار کانون نویسندگان ایران از امام و وضعیت سیاسی – اجتماعی کشور : روش قاطعانه و سازش ناپذیری که پیش از سرنگونی نظام سیاسی سابق ، مشخصه بارز و متعالی رهبری انقلاب بود ، به نظر می رسد که اینک در حکومت موقت فعلی به موضعی بیش از پیش نرم در برابر دشمنان انقلاب و بیش از پیش سخت در مقابل یاران انقلاب در حال استحاله است . پیروزی کامل بر رژیم استبدادی بدون درهم ریختن ارتش شاهنشاهی ادعایی پوچ و واهی است . اندک اندک نشانه های استقرار مجدد سانسور ، محدودیت آزادی عقیده و بیان نیز در حال گسترش است . سخنرانی جلال الدین فارسی در استادیوم امجدیه با عنوان ” انقلاب و ضدانقلاب ” و تشریح مواضع و خواسته های ضدانقلاب ” چپ ” و ” راست ” ؛ لزوم حاکمیت سیاسی ملت ( برگزاری انتخابات و … ) ؛ حضور در صحنه سیاسی منطقه برضد اسرائیل ؛ مسأله کردستان ، اهداف آمریکا و … چارچوب کلی حرکت نظام جدید و برنامه های آتی جمهوری اسلامی را امام خمینی در قم اعلام کردند . دکتر سنجابی ( وزیر خارجه ) : با روی کار آمدن رژیم جدید اسلامی ، روابط با کشورهای عربی بویژه کشورهای حوزه خلیج فارس در آینده نزدیک دستخوش تحولات شگفت خواهد شد.
🔹 ملاقات ویلیام سولیوان ( سفیر آمریکا در تهران ) با وزیر خارجه ایران و گفتگو درباره مناسبات دو کشور . انحلال نمایندگیهای اقتصادی ایران در فرانسه ، آمریکا ، انگلستان ، آلمان غربی ، اتریش ، ژاپن ، ایتالیا ، بلژیک ، شوروی ، بازار مشترک ، بانک جهانی و صندوق بین المللی پول . القبس : دولت جدید انقلابی ایران می خواهد ترکیه کلیه روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل قطع کند و سازمان آزادیبخش فلسطین را به رسمیت بشناسد . دولت انقلابی ایران مایل نیست انقلاب خود را به کشورهای همسایه صادر کند . وزیر خارجه اتیوپی در پیامی به وزیرخارجه ایران : اتیوپی همبستگی بی قید و شرط و پشتیبانی کامل خود را از مردم ایران و رهبر جدید آن اعلام می دارد . انقلاب اسلامی ، نفت و آمریکا ؛ کارتر : قطع صدور نفت ایران ، غرب را از روزی پنج میلیون بشکه نفت خام محروم و آمریکا را با کمبودی برابر ۵۰۰ هزار بشکه در روز مواجه کرده است.
🔹 نظرها و اقدامهای مربوط به نیروهای مسلح جدید ( سپاه پاسداران و کمیته های انقلاب اسلامی ) ؛ امیر انتظام : سپاه پاسداران انقلاب فقط تا بازسازی کامل نیروهای نظامی و انتظامی به انجام وظیفه خود ادامه خواهد داد . از طرف امام آقای مهدوی کنی به ریاست کل کمیته برگزیده شدند تا یک هماهنگی به وجود بیاید . هدف این است که کمیته ها زیر نظر نخست وزیر اداره شوند . صدرحاج سیدجوادی ( وزیر کشور ) : سیاست دولت مبارزه با کمیته ها نیست ، زیرا افراد کمیته اشخاصی وطن پرست و انقلابی هستند . انتقاد سرلشکر قره نی از کمیته به دلیل بی خبر گذاشتن ارتش از اشغال ایستگاه جاسوسی آمریکا در شمال کشور . انحلال کمیته های انقلاب اسلامی شیراز به دستور آیات عظام محلاتی و دستغیب . تداوم بازسازی و پاکسازی در نیروهای مسلح : انحلال اداره دادرسی نیروهای مسلح و سازمان دادستانی ارتش سابق و تاسیس سازمان قضایی ارتش ملی – اسلامی با تعدیل پرسنل و انتصاب افسران خوشنام و تحصیل کرده . بازنشسته شدن ۵۱ سرتیپ و ۲۰ سرهنگ دیگر ارتش . اعلام موافقت و مخالفت با انحلال ارتش : درخواست عده ای از پرسنل نیروی هوایی از امام خمینی 🌺 که نگذارند عده ای بیش از این روحیه نظامیان را منهدم نمایند.
🔹 اجتماع گروهی وابسته به منافقین و کمونیست ها با عنوان گول زننده ” پرسنل نظامی – انقلابی ” در محوطه دانشگاه صنعتی شریف و درخواست انحلال ارتش و برپایی ارتش خلقی.
👈 در این اجتماع سرلشکر سيد محمدولی قرنی 🌷 (رئیس انقلابی ستاد مشترک ارتش) به مشارکت در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ متهم شد.❗️
👈 ادامه در صفحه بعد 👇
🍃🌷🍃🌷🍃
#یادواره_شهدا
https://eitaa.com/shohadab
.