eitaa logo
یادواره شهدا
1هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
1.2هزار ویدیو
199 فایل
یاد و خاطره شهدا و ایثارگران شهرستان بروجن برای عضویت در کانال #یادواره_شهدا و معرفی به دوستان، نشانی زیر را انتخاب فرمایید: https://eitaa.com/shohadab ارتباط با ستاد مردمی یادواره شهدا: @DrHosseini .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یادواره شهدا
✅ برخی از رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری قمری (۲۶ بیست و ششم ربیع الاول). 🔹 انعقاد صلح تحمیلی و ت
✅ برخی از رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری قمری (۲۷ بیست و هفتم ربیع الاول). 🔹 آغاز نبرد تاریخی مجمع المُرُوج (۶۹۹ ه.ق.). 👈 جنگ مجمع المُروج میان نیروهای 《غازان ایل خان》 و 《مَلِك ناصر》 در سوریه كنونی به دلیل منافع و مصالح سیاسی میان دو طرف درگرفت. ممالیك مصر پس از بیرون آوردن شام و سواحل مدیترانه از دست صلیبیون، درصدد تصرف بغداد و بیرون آوردن آن از دست مغولان برآمدند. غازان برای دفاع از متصرفات ایلخانان مغول وارد این نبرد شد و در محل مسلمین را شكست داد و بر شام و مستولی شد. 🔹 حمله‏ لشکریان شاه‏ عباس صفوی برای آزادی جزیره هرمز از دست بیگانگان (۱۰۳۱ ه.ق.). ◾️ رحلت آیت ‏الله "سید محسن حكیم"، مرجع تقلید مشهور و زعیم حوزه‏ علمیه نجف اشرف (۱۳۹۰ ه.ق.). 📚 اطلاعات تکمیلی👇 www.isna.ir/news/98080803681 http://portal.anhar.ir/node/1776#gsc.tab=0 http://lankarani.com/far//adv/view.php?ntx=001045 http://wiki.ahlolbait.com/27_ربیع_الاول https://fa.wikishia.net/view/27_ربیع‌الاول 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یادواره شهدا
#روزشمار دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ ادامه رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۹ نهم مهر) #
دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ برخی از رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۱۰ دهم مهر) 👇 🔹آزادسازی بیت المقدس🕌 توسط مبارزان مسلمان به فرماندهی صلاح الدین ایوبی (۲ اکتبر ۱۱۸۷ م. مقارن با ۹ یا ۱۰ مهر ۵۶۶ ه.ق. و ۲۰ رجب ۵۸۳ ه.ق.). 🔹شهادت 🌷 کلنل محمدتقی خان پسیان (۱۳۰۰ ه.ش.). 🔹وقوع درگیری شدید بین نیروهای بعثی و مدافعان خرمشهر (۱۳۵۹ ه.ش.). 🔹اولین آزادسازی شهر مرزی و مقاوم از اشغال متجاوزان بعثی عراق (۱۳۵۹ ه.ش.). 👈شهر بستان، مرکز بخش بستان از شهرستان دشت آزادگان، در ۳۱ کیلومتری شمال غربی سوسنگرد و در مسیر سوسنگرد-چزابه واقع شده است. با شروع جنگ تحمیلی، نیروهای متجاوز بعثی عراق پس از تصرف پاسگاه سوبله و عبور از تنگه چزابه، در ۴ مهر ۱۳۵۹ بستان را اشغال کردند. پس از عملیات شهید "غیور اصلی" 🌷 و پیشروی رزمندگان اسلام به سوی مرز، در ۱۰ مهر ۱۳۵۹ بستان برای اولین بار آزاد شد. یک هفته بعد، هجوم مجدد ارتش بعثی عراق برای تصرف بستان آغاز شد و پس از چهار روز، در ۲۱ مهر ۱۳۵۹ بستان برای بار دوم اشغال شد و در اشغال ماند تا اینکه در دومین روز عملیات طریق القدس (۹ آذر ۱۳۶۰) آزاد شد. در این عملیات رزمندگان اسلام با قبول شرایط دشوار و دور از چشم دشمن، از مناطق رملی واقع در شمال منطقه دشت آزادگان عبور کردند و غافلگیرانه به عقبه های دشمن هجوم بردند و سبب شکست متجاوزان بعثی شدند. 👈ادامه در صفحه بعد👇 🍃🌷 https://eitaa.com/shohadab
یادواره شهدا
#روزشمار دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ برخی از رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۱۰ دهم مهر
دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ ادامه رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۱۰ دهم مهر) 👇 🔻 ادامه تحولات سال ۱۳۵۹ 👇 📝 توضیح 🔹 با گذشت يازده روز از شروع رسمی جنگ تحمیلی، تلفات سنگين جاني و خسارات فراوان مالي همراه با ناكامي در رسيدن به اهداف از پيش تعيين شده، بغداد را به شدت نگران كرده بود. 👈 رژيم عراق احساس مي‌كرد در ورطه‌اي افتاده كه خارج شدن از آن تنها به ميل و اراده تهران بستگي دارد. 👈 از طرف ديگر اوضاع در ايران به تدريج در حال بهبودي بود و جمهوري‌اسلامي 🇮🇷 با استفاده از زمين‌گير شدن ارتش عراق در دشت‌هاي خوزستان، امكان و قدرت خود را براي يك جنگ طولاني سازمان مي‌داد و اعلام کرد كه حاضر به سازش با دولت متجاوز عراق تا قبل از شناسايي مسئول آغاز جنگ نيست. 👈 همزمان با تحليل رفتن توان نظامي ارتش بعثی عراق، تلاش‌هاي صلح شدت يافت و فشار بر ايران افزايش مي‌يافت. 👈 از سوي ديگر، كشورهاي منطقه به شدت از شكست دولت بعثی عراق به هراس افتادند و خود را براي مواجهه با خطر احتمالي آماده مي‌كردند. 👈 قدرت‌هاي بزرگ نيز به انحاي مختلف خواهان خاتمه جنگ شدند، تهديد به دخالت مي‌كردند. 👈 ادامه در صفحه بعد 👇 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
یادواره شهدا
#روزشمار دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ ادامه رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۱۰ دهم مهر)
دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ ادامه رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۱۰ دهم مهر) 👇 🔹 برگزاری سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری، حدود یک ماه پس از شهادت رئیس جمهور شهید 🌷 محمدعلی رجایی (۱۳۶۰ ه.ش.). 👈 انتخاب حضرت آیت‌ الله خامنه‏‌ای 🌺 به عنوان رئیس جمهور با رأی حدود ۹۵ درصد از شرکت کنندگان ✅ 📚 سایر رویدادها و اطلاعات تکمیلی👇 www.iranatlas.info/new-world/recent/iraq-iran-war.htm www.aviny.com/archive/war/07/10.aspx http://eheyat.com/?p=53849 http://hayat.ir/125-3-135873 https://dnws.ir/106417 https://dnws.ir/258022 https://dnws.ir/307542 https://dnws.ir/363633 https://dnws.ir/415384 https://dnws.ir/476811 https://dnws.ir/547576 https://dnws.ir/618122 👈 ادامه در صفحه بعد 👇 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
یادواره شهدا
#روزشمار دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ ادامه رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۱۰ دهم مهر)
دفاع مقدس، شهدا و انقلاب اسلامی ✅ ادامه رویداد‌های مهم مطابق تقویم هجری شمسی (۱۰ دهم مهر) 👇 🔹 شهادت مهندس شهید 🌷 حسین ناجیان مسئول ستاد پشتیبانی مناطق جنگی جنوب در دومین روز از عملیات مسلم بن عقیل (علیه السلام) در منطقه سومار (۱۳۶۱ ه.ش.). 📸 عکس و معرفی برخی از شهدای امروز در صفحات بعد 👇 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یادواره شهدا
. 📝 مروری کوتاه بر #زندگینامه مهندس شهید 🌷 #حسین_ناجیان مسئول ستاد پشتیبانی مناطق جنگی جنوب 🔹 حسین
مهندس شهید 🌷 حسین ناجیان مسئول ستاد پشتیبانی مناطق جنگی جنوب 🗓 ولادت 🌷 سال ۱۳۳۳ 🗓 شهادت 🌷 ۱۰ مهر ۱۳۶۱ 👈 عملیات مسلم ابن عقیل (علیه السلام) 📌 منطقه استان کرمانشاه، ارتفاعات مرزی سومار 📍 مزار گلزار شهدای بهشت زهرای تهران 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .
یادواره شهدا
مهندس شهید 🌷 حسین ناجیان مسئول ستاد پشتیبانی مناطق جنگی جنوب 🗓 ولادت 🌷 سال ۱۳۳۳ 🗓 شهادت 🌷 ۱۰ مهر ۱
. 📝 مروری کوتاه بر مهندس شهید 🌷 مسئول ستاد پشتیبانی مناطق جنگی جنوب 🔹 حسین در سال ۱۳۳۳ در محیط یك خانوادة مذهبی در تهران متولد شد. وی همزمان با طی دوران تحصیل در یك مدرسة اسلامی با شركت در جلسات مذهبی به فراگیری اصول اعتقادات و احكام اسلامی زیربنای فكری خویش را شكل می داد. 🔹 پس از پایان تحصیل دبیرستانی وارد دانشگاه امیرکبیر (پلی تكنیك) تهران شد و از همان ابتدا با تلاشی پیگیر و خستگی ناپذیر در محیط انجمن اسلامی و مسجد دانشگاه با همیاری برادران هم فكر خود باعث ایجاد جو سالمی در محیط دانشگاه شد. فعالیت های وی در برنامه های اسلامی دانشگاه چه در محیط انجمن اسلامی و چه در زمینة تهیة كتاب و چه در برنامه های كوهنوردی كم نظیر بود. 🔹 پس از پایان دوران دانشگاه وی از رفتن به سربازی برای خدمت به رژیم خون آشام آنروز امتناع ورزید و به این وسیله امكان استخدام در سیستم دولتی را برای همیشه از خود سلب نمود و با همكاری چند نفر از دوستانش به كار لوله كشی در یك شركت ساختمانی مشغول شد. 🔹 حركت بسوی جبهه آغاز جنگ تحمیلی، سرآغاز تكامل و عروجی دیگر در زندگی حسین بود. با شروع جنگ تحمیلی او دیگر آرام و قرار نداشت و مرغی در قفس را می مانست كه منتظر فرصتی برای آزادی باشد. بالأخره لحظة موعود فرارسید و او در آبانماه سال 59 بسوی اهواز پر كشید و در كنار دوست دیرین خود شهید محمد طرحچی نطفه های ایجاد ستاد پشتیبانی فعلی را فراهم ساخت. 🔹 ستاد پشتیبانی در آغاز از چند تعمیرگاه خودروهای خراب شدة جنگی تشكیل می شد. حسین با ارتباطی كه با كارخانجات داشت در اعزام كارگران در تخصص های مختلف به جبهه نقش زیادی داشت. حسین در سمت مدیریت تعمیرگاه های جهاد، با برخوردهای مناسب خود، كارگران مكانیك و راننده های ماشین های سنگین را كه كمتر در محیط های جمعی كار كرده اند بدور شمع وجود خویش گرد آورد. 🔹 حسین ستاد كربلا را سازمان داد. هنر حسین در همین ویژگی روحی او نهفته بود كه این روحیه، استعداد حركت ستاد پشتیبانی را تعیین می كرد. 🌷 نحوة شهادت حسین ناجیان از زبان شهید حاج اسدالله هاشمی🌷 وقتی عملیات مسلم بن عقیل (ع) فرا رسید، حسین به اتفاق شهید والامقام حاج اسدالله هاشمی به غرب كشور رفته بود. از آنجا كه دل عاشق او تمنای پرواز داشت، همرزم او حاج اسدالله نقل نموده است كه: «حسین ناجیان روی پای خود بند نبود و دوست داشت زودتر به خط مقدم برسد و وقتی به منطقة عملیاتی رسیدیم دیدم ناجیان یك روحیة دیگر دارد. با ماشین داشتیم می رفتیم كه یك (گلوله) كاتیوشا به ماشین اصابت كرد و ناجیان به بیرون پرت شد و منهم به طرف دیگر. وقتی رفتم بالای سرش دیدم ناجیان شهید شده است.» 📚 زندگینامه کامل شهید 🌷 👇 http://wikiroosta.ir/شهید_مهندس_حسین_ناجیان 🍃🌷🍃🌷🍃 https://eitaa.com/shohadab .