فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در سريال معلم دهكده، نامزد معلم
ازش میپرسه:
شما كه قاضی بوديد چرا شغلتو
رها كردی و معلم شدی؟؟
جواب ميده:
چون وقتی به مراجعينم و مجرمينی
كه پيش من میاومدند دقت میکردم
میديدم كه اونها کسایی هستند كه
یا آموزش نديدهاند و يا آموزش درستی
نديدهاند و به خودم گفتم:
به جای پرداختن به شاخ و برگ بايد
به اصلاح ریشه بپردازیم.
و ما چقدر به معلم دانا بیش از قاضی
عادل نیازمندیم...
❤️❤️❤️❤️❤️❤️😂❤️😂
دنیا با همه بزرگی که دارد خیلی کوچیک هست یاد بگیریم دل ديگران را نشکنیم، احترام بزاریم،تحقير نکنیم، کمک کنيم، گره از مشکلات ديگران باز کنیم
#امام_زمان
#طوفان_الاقصی
#فاطمیه
#معلم
#غدیر
@ghadir_16
اوست که پناه میدهد...
و در پناه کسی نمیرود...
📖 آیه ۸۸ سوره مومنون
#قرآن_کریم
📡 @ghadir_16
13.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ مهم در دانشجویی و در استادی و در شاگردی و در تربیت و در علم این است که یک تربیت صحیح همراه علم باشد
#روز_دانشجو
📡 @ghadir_16
🌐"ویژگی جوان انقلابی"
🔹 پس بنابراین، احتیاج است به یادآوری این آرمانها با همان زبانِ ویژهی جوانِ مؤمنِ انقلابی، که از خصوصیّاتش صراحت است، از خصوصیّاتش شجاعت در گفتار است؛ اینکه شجاعانه حرف خودش را بزند.
🔹امروز نسبتا همینجور هم بود؛ ما احساس کردیم یک انگیزهی شجاعانهای وجود دارد برای اینکه بگویند یک چیزهایی را.
اگرچه من بعضی حرفها را قبول ندارم امّا شجاعت را قبول دارم؛ این احساس روحیهی تهاجم را در جوان دانشجو و جوان انقلابی، من کاملا قبول دارم. بایستی این ارزشها بهصورتِ صریح، هوشیارانه، دائماً مطالبه بشود؛ [از سوی] جوانِ پای کار.
🗓۹۷/۳/۷
#اندیشه_ولایت
#دانشجو
📡 @ghadir_16
#حدیث
پنج اثر خوب و نیکو صحبت کردن
💟💟 از امام سجاد علیه السلام روایتی در مورد گفتار نیکو نقل شده، که اثراتی برای آن ذکر شده است ..
1️⃣🔹 مال انسان را زیاد میکند؛
يُثْرِي الْمَالَ
2️⃣🔹 رزق و روزی انسان را زیاد میکند؛
وَ يُنْمِي الرِّزْقَ
3️⃣🔹 اجل را به تاخیر می اندازد؛
وَ يُنْسِي فِي الْأَجَلِ
4️⃣🔹 انسان را در میان اهل و خانواده خود محبوب میکند؛ وَ يُحَبِّبُ إِلَى الْأَهْلِ
5️⃣🔹 انسان را داخل بهشت می کند؛
وَ يُدْخِلُ الْجَنَّةَ.
📚 الأمالي( للصدوق)؛ ص2
#امام_سجاد علیه السلام
📡 @ghadir_16
📌 ده فاز عملیات تجزیه؛ از کشتهسازی تا جریانسازی
1️⃣ کشتهسازی:
ضدانقلاب و تجزیهطلبان برای پیشبرد اهدافِ از پیشتعیینشده و به دلیل فقدان پایگاه اجتماعی، نیاز مبرم به جرقهی مهیّج و تحریککننده دارند.
هرچقدر وضعیت انسجام و پیشرفت جامعه در نقطهی مطلوبتری باشد، نیاز به #شوک_و_بُهت قویتری است.
پس کشتهسازی، بهترین گزینه برای شروع یک جریان است که لمپنهای اجیرشده و در خدمت سازمانهای جاسوسی بیگانه، ترتیب این مرحله را میدهند.
2️⃣ روایتسازی:
از آنجایی که روایتها از واقعیتها سبقت گرفتهاند و کشتهسازی نیازمند امتداد مجازی است، فاز روایتسازی از طریق بنگاههای خبرپراکنی استارت میخورد.
بیبیسیها شروع به دروغ و شایعهسازی میکنند و گام ذهنیتسازی را پیش میبرند.
3️⃣ هشتگسازی:
روایت کاذب، بایستی غالب شود و نیاز به مصرف مخاطب و کنترل توجه دارد.
اینگام از طریق رباتها و لشگر سایبری سنتکامیها محقق میشود. #تکنیک_ترندینگ و مصرف توجه مخاطب از طریق #هشتگ_سازی، تسخیر مجازی مخاطب را در پی خواهد داشت.
بطور کلی هشتگسازی به زبان اعتراضِ عصرجدید تبدیل شده است.
4️⃣ فضاسازی:
هشتگسازی، مقدمهای برای #کمپین_سازی میشود که در نتیجه باعث تولید فضای غالبِ کاذب شده و توجهات را از فاز مصرف، به مرحلهی باور نزدیکتر میکند.
در فضاسازی با تکنیک آستروتورفینگ، سعی بر آن است که قشر خاکستری و خاموش را به سمت تقویت دُز اعتراضات بکشاند.
5️⃣ اسطورهسازی:
حال که فضاسازی، بخشی از توجهات را جلب نمود و صورتبندیِ مجازی اعتراضات هم به سرانجام رسید، نیاز به #سمبلیک_شدن اعتراضات برای عبور از فضای مجازی به سمت فضای عینی و اجتماعی است.
آنچه که کاربر و مخاطب را از خانه به خیابان میکشاند، وقتی است که پای یک نماد و اسطوره در میان باشد.
فیلمها و تصاویری متفاوت از مرحوم یا مرحومه جهت قهرمانسازی و تحریک و تعمیق احساسات منفی، در همینراستا وایرال میشود.
6️⃣ شعارسازی:
در شرایطی که پای نماد و کاریزما هم وسط باشد، برای معنادهی و راهبری اعتراضات در میدان و اینکه #فرایند_اقناع تکمیل شود یا دچار خدشه نشده و یک جنبش تمام عیار و ریشهدار شکل بگیرد، شعارها و مضامین رادیکال و #هویت_بخش وارد صحنه شده و دست لیدرها را در هدایت اعتراضات بازتر میکند.
7️⃣ شبکهسازی:
اثربخشی و بقای اعتراضات به هویت اجتماعی و فراگیری آنهاست.
#فاز_تعمیم و توسعهی اعتراضات از طریق شبکهسازی رقم میخورد.
اینشبکه، مأمور محلیسازی، استانیکردن و ایجاد تنوّع اقلیمی و زبانی اعتراضات در سراسر کشور است که بقاء و توسعهی جنبش را تأمین میکند.
8️⃣ تصویرسازی:
وقتی شبکهسازی شکل گرفت، تنوع و تکثر دادهها و مدیاها برای خبرپراکنی بیشتر میشود.
جنبش و اعتراضات برای باورپذیریِ بیشتر و ذهنیتسازی عمیقتر، نیازمند رفت و برگشت جدی میان فضای مجازی و میدانی است.
شبکهی خانگی و مستندهای ورزشی در تصویرسازی، لیدری میکنند و مکمل فضای میدانی میشوند.
برخی مجریان و مربیان ورزشی هم در همینراستا سیاهپوش میشوند و بعضی از ورزشکاران هم برای حفظ فضا و بازتولید تصویرِ خلقشده، مچبند سیاه میبندند.
دیالکتیک مجازی و میدانی باعث تصویرسازی نو و نمایش یک بحران اجتماعی خواهد بود که برای همراهی و حمایت و تسخیر کامل افکار عمومی، بهکار بسته میشوند.
9️⃣ واقعیتسازی:
وقتی فضای میدان شلوغ شد و فضای مجازی به تسخیر درآمد و ذهنیت عموم دچار مسمومیت خبری ناشی از تصویرسازی گردید، یک #فرامتنی سیطره پیدا میکند به نام #بحران و شرایط انقلابی.
واژه #انقلاب با طی چنین فرایند پیچیدهای است که برخی را دچار تردید و ابهام و توهّم میکند.
اینوسط، خوانندهی معلومالحالی هم میگوید که انقلاب اسلامی سقوط کرده و ما الان وسط انقلابیم!!
🔟 جریانسازی:
با ترکیب فضای مجازی و میدانی و ذهنی مسموم و فرایندی که طی شد، خط خبری و تصویرسازی در بازهی زمانی کوتاهی به فاز جریانسازی میرسد که اتصال خبری از روایتسازی تا جریانسازی به #آنارشیسم و هرج و مرج و خشونت ختم میشود.
#سواد_رسانه
#جنگ_روایتها
#جنگ_ترکیبی
#جنگ_شناختی
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک
📡 @ghadir_16
ديپلم زمان قدیم :
زيرش نوشتن :
به پاس تلاش و مجاهـدت ١٢ ساله تان براى كسب علم و دانش اين تصديق به شما اهدا ميگردد تا هم از مزاياى قانونى آن بهره مند شويد و هم نقشى در عمران و آبادانى ميهن عزيزمان ايران ايفا كنيد !!!
حالا فوق ليسانس امروزی ....؛
اين مدرك بنا به درخواست نامبرده صادر گرديده و هـيچگونه ارزش قانونى ديگرى ندارد !!!
😂😂😂
#طنز
یکی از نقاط اشتراک ما و فلسطین این است که:
👈هر دو از طرف اسرائیل داریم بمباران میشیم !
فلسطین از طریق #بمب_یک_تُنی و ما از طریق #بمب_دویست_مگابایتی (اینستاگرام)
فرقشان معلوم است:
#اولی_جسم_را_به_گور_میفرستد
ولی
#دومی_فکر_و_مغز_و_وجدانها_را
#امام_زمان
#طوفان_الاقصی
#فاطمیه
#غدیر
@ghadir_16
مهم
دبیرکل سازمان ملل :
من حالا برای اولین بار در دوره تصدی ام به عنوان دبیرکل سازمان ملل به ماده ۹۹ منشور ملل ، متوسل می شوم :
در مواجهه با خطر شدید فروپاشی نظام انسانی در غزه ، من شورای امنیت سازمان ملل را مصرا برای یاری رساندن به جلوگیری از وقوع فاجعه انسانی و درخواست اعلام آتش بس فرا می خوانم .
=====
ماده ۹۹ منشور ملل متحد :
The Secretary-General may bring to the attention of the Security Council any matter which in his opinion may threaten the maintenance of international peace and security.
دبیرکل می تواند توجه شورای امنیت را به هر موضوعی که به نظر او حفظ صلح و امنیت بین المللی را تهدید می کند جلب نماید
#امام_زمان
#طوفان_الاقصی
#فاطمیه
#گروهک_منافقین
#غدیر
@ghadir_16
🛑خاطرات بد ایرانیان از انگلیس🛑
این جملات را بخوانید: «آنها دلایل خوبی دارند تا از روباه حیله گر و استعمارگر (لقبی که ایرانی ها به ما داده اند) خشمگین باشند ایران هرگز مستعمره بریتانیا نبوده اما به معنی این نیست که ما از این کشور برای رسیدن به ثروت و قدرت بهره کشی نکرده ایم. در طول قرن نوزده و اویل قرن بیستم ما با رشوه و فریب، ایران را به انجام خواسته هایمان واداشتیم و هر وقت که این روش نتیجه نداد در این کشور نیروی نظامی پیاده کردیم. ما در جنگ جهانی اول به این کشور تجاوز کردیم و با این کار به شکل گیری یک قحطی فاجعه بار کمک کردیم. در جنگ جهانی دوم، ما به همراه روس ها این کشور را برای پنج سال اشغال کردیم، شاه را کنار گذاشتیم و پسر ضعیف تر و حرف شنوتر او را سرکار آوردیم، به همراه آمریکا علیه دولت قانونی مصدق کودتا کردیم از صدام در جنگ خونین علیه ایران حمایت کردیم و...» سطور فوق نقل به مضمون اظهارات جک استراو، وزیر امور خارجه اسبق انگلیس و اشاره ای گذرا به بخش هایی از سیاست های استعماری دولت بریتانیا علیه ملت ایران است.
در این یادداشت نگاهی کوتاه به سابقه برخی تجاوزگریها و جنایات بریتانیای به اصطلاح کبیر یا دولت انگلستان در حق ملت ایران در صد سال گذشته، انداخته ایم:
⭕️کشتی های امپراطوری بریتانیا در قرن پانزدهم میلادی همپای سایر رقبای اروپایی در جهت استثمار و چپاول ثروت سایر ملل، جزیره انگلستان را ترک کردند که حاصل آن دست اندازی چهارصد ساله بر بیش از چهل سرزمین و به غارت بردن سرمایه های ممالک مستعمره بوده است. ایران نیز در ادوار گذشته همچون سایر ملل ستم دیده از حضور این به ظاهر متمدنین غارتگر، زخم های کاری بر بدن دارد که سیاهه خیانت ها و جنایات بیشمار این کشور در حافظه تاریخی ملت ایران به یادگار مانده است و پرداختن به جزئیات آن در این مجال نمی گنجد.
بر کسی پوشیده نیست استعمار انگلستان به چند دلیل قادر به افزودن ایران به سایر مستعمرات خود نبوده است. سرزمین ایران به خاطر شرایط خاص فرهنگی همواره در برابر اشغالگران مقاومت کرده و در هنگام هجمه اجانب، اتحاد ملی ایجاد شده فی مابین دولت و ملت ها کار را بر مهاجمین بسیار سخت می کرده است. از طرفی انگلستان با دست اندازی بر هند به عنوان گنجی پایان ناپذیر از ثروت حاضر به خالی کردن میدان و واگذاری هند به سایر رقبا نبود و از ایران به عنوان سپری در مقابل هجمه احتمالی فرانسه ناپلئونی، روسیه تزاری و همچنین خاندان های هوتکی و درانی حاکم بر افغانستان، بهره می برد.
سیاست های استعماری و استثماری این کشور از دوران صفویه و قاجاریه تا چپاول و تاراج دارایی ها و سرمایه های ایران در دوران پهلوی ها، همه و همه نشانه هایی از پیشنه بد این کشور نزد ایرانیان دارد؛ ایرانیان نیک به یاد دارند که این کشور از هیچ اقدامی علیه ایران فروگذار نبوده و کارنامه این کشور مملو از دخالت و خیانت و جنایت است؛ تاریخ روابط دو کشور شاهدی بر خیانت ها و جنایت های بیشمار بریتانیا در حق ملت ایران است. انعقاد قراردادهای استعماری متعدد دخالت مستمر در امور سیاسی و ایجاد نابسامانی سیاسی و روی کار آوردن رجال انگلوفیل در کنار پادشاهان ضعیف قاجاری، نقش اساسی در انعقاد قراردهای گلستان و ترکمنچای و الحاق بخش های زیادی از سرزمین ایران به روسیه، کودتای 28 مرداد و ساقط کردن دولت قانونی مصدق، اشغال ایران در جنگ اول و دوم جهانی، قحطی تحملیی و مرگ ملیون های ایرانی از گرسنگی و بیماری، ایجاد و حمایت از فرقه بهائیت، دخالت اساسی در جدایی بحرین از ایران، حمایت از صدام در جنگ هشت ساله و حمایت از گروهک های معاند و اپوزیسیون مسلح خارج از کشور، اتخاذ سیاست های خصمانه پس از وقوع انقلاب اسلامی و همراهی در تحمیل تحریم های اقتصادی، تنها بخش کوچکی از مظالم انگلستان در حق ملت ایران است.
امپراطوری بریتانیا با شروع جنگ سرد به تدریج توان خود را از دست داد، لذا کوشید در سایه ایالات متحده، منافع خود را در ایران و خاورمیانه حفظ کند. اما انقلاب اسلامی ایران تمام معادلات قدرت را در سطح منطقه به هم ریخت و دولت بریتانیا به عنوان یک قدرت درجه دوم در سطح جهان به بازنگری در دکترین خود نسبت به ایران مجبور شد. چرا که موقعیت ویژه منطقه ای ایران، نظر قدرت های جهان را همواره به خویش معطوف داشته است. جایگاه ایران در نظام ژئوپلیتیک بویژه پس از فروپاشی نظام دو قطبی و قرار گرفتن بین دو منبع بزرگ انرژی شمال (خزر) و جنوب (خلیج فارس) بی بدیل و حائز اهمیت بسیار است.
لندن طی دو سده گذشته همواره دارای نفوذ سیاسی در ایران بوده و بعد از انقلاب اسلامی نیز کوشیده این روند را علی رغم استحاله بسترها و تغییر رژیم حفظ کند.
اقدمات خصمانه و ایجاد بحران از سوی این دولت با برنامه ریزی های بلند مدت کماکان در حال انجام است.
#طوفان_الاقصی
#فاطمیه
#غدیر
@ghadir_16
✅ مجموع صلواتهای ختم شده این هفته تعداد : ۱۶۶۲۴میباشد.
🌸 خداوند متعال از تمامی بزرگواران شرکت کننده قبول نماید و الطاف خاص آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شامل حالشان گردد 🌸