🌹«فرازهایے از وصيت نامه شهيد والامقام يوسف قوجالو»🌹
🌹تاریخ شهادت: اول خرداد ۱۳۶۷🕊
🌹محل شهادت: ماووت؛ عملیات بیت المقدس۶🥀
✅ اي برادران و خواهران؛ امام عزيز را تنها نگذاريد و دستوراتش را مو به مو اجرا كنيد، جبهه ها را خالي نگذاريد، كه جنگ بين اسلام و كفر است و من افتخار مي كنم بر اينكه توفيق جبهه آمدن را داشتم و بالاخره خدا چنين خواسته است كه ما بياييم جبهه و شهيد شويم و اما نمي دانم لياقت شهيد شدن را داشته باشم يا نه؟
✅ و اي خدا، آنروز نرسد كه ما باشيم و امام در بين ما نباشد و اي جوانان نكند در رختخواب ذلت بميريد كه حسين «ع» در ميدان نبرد شهيد شد و اي جوانان مبادا در غفلت بميرد كه علي «ع» در محراب عبادت شهيد شد و مبادا در حال بي تفاوتي بميريد كه علي اكبر حسين «ع» در راه حسين «ع» با هدف شهيد شد.
✅ برادران دعا و استغفار را از ياد نبريد كه بهترين درمانها براي تسكين دردهاست و هميشه بياد خدا باشيد و در راه او قدم بر داريد و هرگز دشمنان بين شما تفرقه نياندازد و شما را از روحانيت متعهد جدا نكنند، كه اگر چنين كردند روز بدبختي مسلمانان و روز دفن اسلام و روز جشن ابر قدرتهاست، حضورتان در جبهه هاي حق عليه باطل را ثابت نگهداريد و من از اينجا با رهبر عزيزم عهد مي بندم تا آخرين قطره خونم سنگر اسلام را ترك نخواهم كرد و با خداوند بزرگ عهد و پيمان مي بندم كه در تمام كربلاها و در تمام عاشوراها حسين زمان «امام امت» را ياري كنم و سنگر حسين «ع» را خالي نكنم تا هنگاميكه همه احكام الهي و اسلام در زير پرچم اسلامي امام زمان «عج» به اجرا در آيد.
خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار
بنده حقیر خداوند تعالی
يوسف قوجالو
#روحش_شاد_یادش_گرامی_باد.
🌹🕊🌹🕊🌹🕊🌹
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
https://eitaa.com/shohadasafadasht
🌴🕊🌹🥀🌹🕊🌴
#شهید_مدافع_حرم
#مصطفی_صدرزاده
توی سن پانزده سالگی بود، برای کمک به #مسجد، جمعه شبها می رفت بهشت زهرا، تو سن نوجوانی و غرور!
وقتی بهش می گفتم #مامان اذیت نمی شی بری پول جمع کنی، می گفت مامان خیلی لذت داره #برای_خدا گدایی کردن.
#مصطفي از همان #نوجوانی در حال خودسازی بود و خیلی زجر کشید و اجرش رو دید.
امیدوارم اون دنیا دست مارو هم بگیره انشاءالله
#بهشت را به #بها می دهند
#نه_به_بهانه
#شهادت_اما
قیمتی دارد بالاتر از #بهشت!
برای اینکه #خدا خودش بشود بهای #خون تو
#چقدر_آمادهای
راوی: #مادر_شهید
#روحش_شاد
#یادش_گرامی
#راهـش_پر_رهرو
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
https://eitaa.com/shohadasafadasht
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
این روزهای بچه های #تخریب_لشگر_10 در37 سال پیش
🍃🌷قبل از #عملیات_والفجر_8
🍃🌷 #مقر_ام_النوشه
✅🔴 بهمن ماه 1364
✍🏿✍🏿✍🏿✍🏿 #راوی_جعفر_طهماسبی
زمستان بود و تقریبا اکثر روزها بارونی بود
شبها هوا خیلی سرد می شد
روی چادر ها رو با پلاستیک پوشونده بودیم و بعضی بچه ها هم خارو خاشاک بیابون رو برای استتار روی چادر ها ریخته بودند
تقریبا همه با چکمه توی مقر راه میرفتند.
یه حموم صحرایی توی #مقر_ام_النوشه داشتیم که پنج تا دوش داشت و #شهید_سلطانعلی_معصومی مسئولش بود.
فرمانده ما شهید #حاج_عبدالله اصرار داشت که حتما قبل از نماز صبح حموم گرم باشه برای اونهایی که نیاز به آب پیدا می کنند.
چون شهید حاج عبدالله همزمان مسئولیت #مهندسی و #تخریب رو با هم داشت بچه های مهندسی هم در کنار مقر تخریب چادرها شون رو علم کرده بودند و روزهای خوبی با این عزیزان داشتیم.
مسئولیت آموزش و تمرینات #بچه_های_تخریب در آب با #شهید_زینال_حسینی و #شهید_اربابیان بود.
تقریبا اکثر شب ها رزم شبانه داشتیم. اون هم رزم های شبانه بچه های تخریب.
آموزش های محتلفی بچه ها داشتند. جمع صد و چند نفری گردان ما همه مشغول بودند.
مقر ما در کنار کارون برای خودش اسکله داشت. با نصب یه پل خیبری کنار کارون فضایی مهیا شده بود که بچه های تخریب کار غواصی در آب رو به سهولت بیشتری انجام دهند. چندین تیم از #بچه_های_تخریب برداشت موانع در آب رو تمرین میکردند.
با راهنمایی #شهید_سید_اسماعیل_موسوی و کمک #بچه_های_مهندسی هشت پرهایی(خورشیدی) درست کرده بودند و با مواد منفجره اونها رو منهدم میکردند. این کار تمرینی بود برای مواجهه غواصان تخریبچی با موانع هشت پر در ساحل #جزیره_ام_الرصاص.
بچه های تخریب برای منهدم کردن #هشت_پرها در حداقل زمان نوارهایی انفجاری ابتکاری درست کرده بودند. داخل این نوارها خرج انفجاری C4 بود که دور نقطه اتصال جوش ها محکم میکردند و با چاشنی انفجاری و فتیله باروتی و آتش زنه(دستگاهی برای روشن کردن فتیله باروتی در آب) اون رو منفجر میکردند.
با نظر بچه هایی که موانع دشمن رو در آنسوی اروند شناسایی کرده بودند میدان موانعی شبیه آنچه در شناسایی ها دیده بودند در ساحل کارون احداث شده بود و #غواصان_اطلاعات_عملیات و تخریب و سایر #غواصان_لشگر_10_سیدالشهداء(ع) در اون موانع تمرین عبور از موانع رو انجام میدادند و تقریبأ هرشب این مانور انجام میشد.
یاد اون روزهای خوب بخیر
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
https://eitaa.com/shohadasafadasht
#خاطرات_شهدا
#شهید_والامقام_اسماعیل_رئوفی
🌷اسماعیل معلم ما بود. روزی یک چوب بلند سر کلاس آورد و آخرین درسش قبل از اعزام به جبهه را به ما داد و گفت: «بچه ها هر کس از من کتکی خورده، چه با قصد چه بی قصد این چوب را بگیرد و مرا قصاص کند.»
آقا معلم چهره بهت زده ما را که دید ادامه داد:«بچه ها قصاص در دنیا آسان تر از قصاص در آخرت است.»
همه با دیدن این صحنه به گریه افتاده بودیم و به سمت معلم دلسوزمان دویده و ایشان را در آغوش کشیدیم.
🌷بارها به صورت بسیجی اعزام شده بود, به حدی که بعضی ها فکر می کردند پاسدار است.
عملیات کربلای ۵، اسماعیل به قربانگاه قدم گذاشت. پیکر اسماعيل عزيز همچون امام حسين(ع) سر نداشت، دست راست و پای چپ را هم پیشاپیش به بهشت فرستاده بود، جسد مطهرش را از جای زخم ترکشی که در پهلو داشت و یادگار جبهه خرمشهر بود شناسایی شد.
#شهیداسماعیل_رئوفی🕊
#روحش_شاد_یادش_گرامی_باد.
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
https://eitaa.com/shohadasafadasht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖼 رهبر انقلاب: امروز همۀ معادلات سیاسی و محاسبات مادی، مقهور مردم مؤمن و مخلص جنوب لبنان شد که ارتش غاصب صهیونیست را به چیزی نگرفتند و با ایثار و اطمینان به وعدۀ الهی، جانهای خود را به میدان بردند.
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
https://eitaa.com/shohadasafadasht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقاومت مردمی اهالی جنوب لبنان برابر اشغالگری به روایت تصویر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جراحت زهرا القبیسی، فعال مجازی لبنانی در هنگام بازگشت به جنوب لبنان، به دست نظامیان اشغالگر
کانال شهدا و ایثارگران صفادشت
https://eitaa.com/shohadasafadasht
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بغض کارشناس لبنانی بخاطر شجاعت امروز مردم جنوب لبنان
🔹 امروز یک روز بدون تکرار در تاریخ لبنان بود
🔹ما امروز دوباره متولد شدیم
🔹 شک ندارم که سید حسن(نصرالله) از زیر خروارها خاک خوشحال است