فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦همسنگران حتماً ببینید...
♦افتخار مُدافعان حَـرَم❤
📹 نماهنگ ویژه رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت سالروز شهادت شهید حججی و روز مدافعان حرم منتشر شد.
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به |#هیئت_شهـدای_گمنـام_تبریز| بپیوندید🇮🇷
@shohadayeghomnamT
🔻قسمتی از وصیت نامه استاد اخلاق و
خادم صدیق حضرت صاحب الزمان (عج) ؛
مرحوم حاج آقا سید ابوالفضل مولانا (ره) :
از کلیه دوستان خوبم که مدتهای مدیدی با آنها بودیم و سفرهای زیارتی داشتم و چه لذتها از مجالستهای آنها بردیم خداحافظی میکنم و از رفقای دعای ندبه و رفقای مسجد کرامت و تمام علاقمندان اهل بیت عصت و طهارت و آشنایان و برادران عزیزم در پایگاه مسجد ایت الله انگجی که فعالیت میکنند و ......،خداحافظی نموده و از همه آنها میخواهم که از اشتباهاتم چشم پوشیده و مرا عفو نمایند .
واما آخرین سفارشم اینکه از ما عبرت بگیرید و چنین روزی برای همه هست ؛ کل نفس ذائقه الموت ؛ دنیا برای همه روز عمل و فردا روز محاسبه می باشد .
در انجام واجبات مخصوصا به نمازهایتان اهمیت دهید ؛ سعی کنید اول وقت این فریضه ارزشمند الهی را بجا آورید و از حجابتان مواظبت و پاسداری نمائید و از تمسک به اهل بیت عصمت و طهارت دست برندارید ؛ خداو حضرت امام زمان علیه السلام را در همه حال حاضر و ناظر اعمالتان بدانید و کاری نکنید که خدای نکرده قلب نازنین آن عزیز فاطمه (س) از شما متألم و مشمئز باشد .
🍂 چای جوشیده سیاه
عباسعلی مومن (نجار)
بچه های زحمتکش آشپز اردوگاه، چای خشک رو داخل یک دستمال بزرگ ریخته و سپس دستمال رو بهم گره میزدند و داخل دیگ بزرگ که هنوز جوش نیامده می انداختند و بعد از نیم ساعت آماده حمل به آسایشگاه بود و چون با سطل پلاستیکی حمل می شد و مسیر آشپزخانه تا آسایشگاه کمی فاصله داشت و زمانی که وارد آسایشگاه میشد بچهها چند عدد پتو روی سطل گذاشته تا موقع مصرف، گرم و داغ میماند. داخل نجاری یک المنت درست کرده بودیم و برادر مجتبی سنقری شب با خودش وارد آسایشگاه میکرد و صبح با خودش برمیگرداند و گاهی دوستانم در نجاری چای درست میکردند و چای خشک را یک نفر از بچههای مشهد که به اتاق نگهبانی رفت و آمد داشت میداد.
🔹 آزاده تکریت ۱۱
┄═❁๑🍃๑🌸๑🍃๑❁═┄
🔻لحاف دنیا
در قطار، پسر جوان گفت: رفت و آمد هفتگی بین تهران و یزد برایتان سخت نیست؟
چیزی که یاد گرفته بودم را به او گفتم: «در زندگیِ هر کسی سختیهایی هست. بگذار سختی زندگی من هم همین رفتوآمد هفتگی باشد.»
گل از گلش شکفت و گفت: «راست گفتی! استادم میگفت: لحاف دنیا کوتاه است. نمیتوانی کامل خودت را با آن بپوشانی. روی پایت بکشی، سرت بیرون میماند. روی سرت بکشی، پاهایت بدون لحاف میماند. دنیا همین است.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون شــرح😔😔😔
.....
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ🇮🇷
کانال فرهنگــی مذهبــی
#هیئت_شهـدای_گمنـام_تبریز
@shohadayeghomnamT
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
دفاع از نامـــــوس...
#امر_به_معروف
#نهی_از_منکر
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ🇮🇷
کانال فرهنگــی مذهبــی
#هیئت_شهـدای_گمنـام_تبریز
@shohadayeghomnamT
🛑 سردار احمد کاظمی همیشه با اطلاعات خودش تصمیم میگرفت
چیزی که نباید از قلم بیفتد این است که سردار کاظمی همیشه با اطلاعات خودش تصمیم میگرفت، نه به حرفهای به دست آمده از این و آن. او اعتقاد داشت آدمی که مسئولیت دارد برود خودش شرایط را لمس کند، خطرات و سختیهای کار را ببیند و بعد با توجه به گزارشات و اطلاعات دیگران تصمیم بگیرد. میگفت این بچههای مردم دست ما امانتاند. میرفت تحقیق میکرد، سیستمها را چک میکرد جز به جز طرحریزی و برنامهریزی میکرد و نتیجه اینها میشد یک مدیریت صحیح و مدبری که اهل بازی خوردن نیست.
🖋به روایت شهید طهرانی مقدم
🌷🌷🌷🌷
💢هنرمندی که آیات قرآن را به زبان نقاشی ترجمه میکرد
(به مناسبت درگذشت استاد مرتضی شریفی گلزار، نقاش برجستۀ انقلاب)
▪️استاد جلال محمدی
استاد مرتضی شریفی گلزار، نقاش تبریزی و برجستۀ انقلاب در ۸۴ سالگی به ابدیت پیوست.
اگر کسی بخواهد حقیقت حاج مرتضی شریفی گلزار را بشناسد، کافی است در یک جملۀ کلیدی که او از جهانبینی و شخصیت خود به دست داده، تامل کند:«نقاش هنرمند بايد متعهد و خدانما باشد نه خودنما.»
به پاس قریب بیست سال همکاری با استاد شریفی گلزار در یک نهاد فرهنگی از اواخر دهۀ شصت تا میانۀ دهۀ هشتاد، سزاوار است که دربارۀ این نقاش نجیب و فروتن و فعال کشورمان نکاتی بازگفته شود:
الف - استاد شریفی گلزار متولد۱۳۱۸ بود و پیش از انقلاب نیز با نقاشی طی طریق میکرد اما با پیروزی انقلاب اسلامی ذوق هنری او شکوفاتر شد و نقاشی او به شکل عمیقی با اندیشه، واقعیت و فراطبیعت درآمیخت. شریفی گلزار که در پیروز انقلاب در آستانۀ چهل سالگی بود در قامت نقاش انقلاب به نهضت امام خمینی «رضوانالله علیه» پیوست و با اشتیاق و پشتکار تمام و انجام کارهایی مانند نقاشی دیواری، طراحی پوستر، رسم تابلو و...زحمات فراوانی در انقلاب و دورۀ جنگ متحمل شد.
ب- هویت شریفی گلزار و آثار او، هویت انقلابی- اسلامی است. آنچه در آثار او اعم از آثار هنری و آثار انفسی (شاگردان او) پیداست، گواه هویت اسلامی و انقلابی اوست.
ج- تولید آثار فاخر و دارای پیام قرآنی و انقلابی، آموزش هنر و تربیت شاگردان، زمینهسازی و کمک برای توسعۀ هنر متعهد، سه عرصۀ فراخی بود که استاد شریفی گلزار قریب نیم قرن در این سه عرصه بیوقفه و خستگی ناپذیر و گشادهرو فعالیت کرد که نتایج کار او در حوزۀ نقاشی و هنرهای تجسمی تبریز امروز بر اهل فن پیداست. شرح فعالیتهای استاد در سه عرصۀ یاد شده اگر به قلم آید، کتابی پربرگ خواهدبود...
د- آثار استادشریفی گلزار، از آثار فاخر و نفیس در حوزۀ نقاشی اسلامی و انقلابی است. او گاهی مضامین آیات قرآن را به زبان هنر و زبان نقاشی ترجمه میکرد که حاصل آن ترسیم تابلوهای زیبا و معناداری است که میراث هنری او محسوب میشود. نقاشیها و پوسترهای فراوانی که در دورۀ انقلاب و جنگ و بعد از آن در کارگاه خلاقیت این استاد متعهد با الهام از بیانات امام راحل، حماسههای رزمندگان، موضوع فلسطین و...تولید شده، بخشی از تاریخ هنر ایران بزرگ ماست. امید که متولیان فرهنگی و هنری جامعه، قدر این آثار را دریافته و آنها را در مجموعهای به نام این هنرمند انقلابی برای نسل امروز و آینده حفظ کنند.
ه - زعیم حکیم انقلاب، بارها مظلومیت فرهنگ را یادآور و خواستار رفع این مظلومیت شدهاند. هنرمند و شاعر انقلاب نیز همچنان مظلوم است به ویژه در تبریز. نام استاد شریفیگلزار ۲۵ روز پیش در فهرست اسامی تجلیل شدگان شهرداری تبریز موسوم به «زنده نامان» قرار گرفت، در حالی که این استاد برجسته هنر انقلاب در بستر کهولت و بیماری توان برخاستن نداشت! به شاعر نامی آیینی و انقلابی و اجتماعی، مرحوم استاد کریمی مراغهای هنگامی از سوی ارشاد درجۀ هنری داده شد که ۸۹ سال داشت و این مدرک به درد بایگانی میخورد! اینها گوشهای از رفتار دستگاههای مسئول آذربایجان شرقی با برجستگان و اساتید ادب و هنر انقلاب در این دیار است تا چه رسد به فعالان جوان این عرصه!.. در دستگاههای عریض و طویل از مجموعههای اداری و امنیتی تا فرهنگی و رسانهای با بودجههای سرسامآور به نام فرهنگ و هنر، کارمندپروری و کارهای نمایشی و چه بسا ضدانقلابی و ضدمیهنی انجام میشود و ترویج فرهنگ و هنر و ادبیات انقلاب نیز بر عهدۀ امثال شریفی گلزار و کریمی مراغهای است!
و - ویژگیهای شخصی و اخلاقی استاد شریفیگلزار گفتنی است خاصه برای جامعۀ جوان هنری امروز: متدین و مقید به احکام شریعت، مهربان، مؤدب در گفتار و کردار، گشاده رو و گشاده دست، صدیق، گرهگشا، پایدار در مسیر انقلاب و شهدا، بیتوقع و پرحوصله، متنفر از ریاکاران و غارتگران، عدم معاوضۀ هنر با پول و...
بسیاری از تابلوهای استاد شریفیگلزار انسان را به یاد خدا و آخرت و انقلاب و شهدا و مسائل دینی میاندازد. او با زبان نقاشی از خدا و دین میگفت. او نه بر مشرب «هنر برای هنر» بلکه در «مکتب هنر برای خدا» نقش میزد. در این مکتب میتوان نقش ماندگاری رقم زد.
صبح۱۸ مرداد ۱۴۰۲/ تبریز
جلال محمدی
💠امام خمینی رحمت الله علیه :
خدا نیاورد آن روزی را که سیاست ما و سیاست مسئولین کشور ما
پشت کردن به دفاع از محرومین و روی آوردن به سرمایه دارها گردد
و اغنیا و ثروتمندان از اعتبار بیشتری برخوردار شوند.
معاذالله که این با سیره و روش انبیا و امیرالمومنین
و ائمه معصومین علیهم السلام سازگار نیست.
🔷 صحيفه امام، ج20، ص: 341
🏴ضمن عرض تسلیت شهادت مظلومانه و زخمی شدن تعدادی از هموطنان عزیزمان در پی حادثه تروریستی امروز حرم شاهچراغ شیراز، به اطلاع میرساند سرنخ بسیاری از کیس های امنیتی ،اخبار مردمی بوده است و بزرگترین مشکلات امنیتی با گزارشات مردم غیور کشورمان در وزارت اطلاعات مرتفع گردیده است.
🔹مردم شریف ایران، در صورت مشاهده هرگونه فعالیت های مشکوک، مراتب را با ستاد خبری وزارت اطلاعات (۱۱۳) در میان بگذارند.
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ🇮🇷
کانال فرهنگــی مذهبــی
#هیئت_شهـدای_گمنـام_تبریز
@shohadayeghomnamT