دو سلاح مؤثر برای مواجهه با دشمن/ چرا جنگ نرم علیه ما سخت است؟
رهبری میفرمایند: دو عنصر مهم برای مواجهه با دشمنیها لازم است که بنده همیشه توصیه کردهام، باز هم توصیه میکنم دو خصوصیّت در آحاد مردم لازم است: یکی عبارت است از بصیرت، و دوّمی عبارت است از صبر و استقامت.
شمشیر برّان جنگ در عصر حیرت رسانهای یک چیز است و آنهم «بصیرت» است. با گوهر بصیرت یک عامیِ بیسواد راه صد ساله را یک شبه طی میکند و نبود آن خواص رابیخاصیت.
جهاد تبیین را جدی بگیرید، با جهاد تبیین میتوان در برابر شبهات ایستاد
جهاد تبیین را جدّی بگیرید، شبههزدایی از ذهن مخاطبین را جدّی بگیرید. شبهه از جمله چیزهایی است که عرض کردیم مثل موریانه است؛ دشمن به این موریانهها دل بسته. شبهه ویروس است، مثل همین ویروس کرونا؛ وقتی که وارد شد، خارج شدنش مشکل است، جزو بیماریهای مسری هم هست، سرایت هم میکند. البتّه اینکه گفتم «بعضیها در مقابل تیر و شمشیر ایستادند، در مقابل شبهه نتوانستند بِایستند»، در این یک مقداری هم دنیاطلبی نقش دارد؛ این را هم نباید از نظر دور داشت. دنیا چیست؟ دنیای هر کسی فرق میکند؛ یکی دنیایش مال است، یکی دنیایش مقام است، یکی دنیایش شهوات جنسی است؛ اینها دنیاهای افراد مختلف است، اینها همه دنیا است. ممکن است توجیه هم درست کند برای خودش در این دنیاطلبی، امّا دنیاطلبی است دیگر؛ اینها هم تأثیر دارد.
روی این مسائل فکر کنید
پس بنابراین، درباره خطبه عرض کردیم خطبه نماز جمعه باید مرکزی باشد برای تبیین محتوای قوی و منطق محکم و غنی برای مسائل مهمّ انقلاب، مثل مسأله عدالت. مسأله عدالت خیلی مسأله مهمّی است؛ روی مسأله عدالت فکر کنید، کار کنید، حرف بزنید. [همچنین] روی مسأله استقلال؛ استقلال خیلی مسأله مهمّی است. مسأله حمایت از مستضعفان، مسأله اتّحاد دنیای اسلام، اینها مسائل بسیار مهمّی است و به مردم بصیرت بدهید.
خواص در این برهه میتوانند مثل یک ستون باشند
چرا امروز جنگ نرم علیه ما این قدر سخت است؟ علّت، این است که ما قوی شدهایم؛ ما قوی شدهایم. امروز جبهه حق از لحاظ زیرساختها، از لحاظ امکانات قوی شده. امروز چالش دشمن با جبهه حق آسان نیست، کار دشواری است؛ لذاست که به جنگ نرم متوسّل میشوند و همه تلاش خودشان را میکنند که ذهنیّات را خراب کنند؛ این به خاطر قدرت و قوّت ما است. البتّه گفتیم خواص آماجند لکن در بین خواص عدّه زیادی، مجموعههای عظیمی از خواص بحمدالله امروز هستند از پروردگانِ حوزه و دانشگاه، بخصوص جوانها که اینها هم بابصیرتند، هم پُرانگیزه هستند و میتوانند به معنای واقعی کلمه یک ستونی باشند، یک استوانه مستحکمی باشند. البتّه دشمن هم به شدّت در حال تلاش است، بشدّت در حال اثرگذاری و نفوذ است.
دو عنصر برای مواجهه با دشمن
دو عنصر مهم برای مواجهه با دشمنیها لازم است که بنده همیشه توصیه کردهام، باز هم توصیه میکنم دو خصوصیّت در آحاد مردم لازم است: یکی عبارت است از بصیرت، و دوّمی عبارت است از صبر و استقامت، که اگر چنانچه این دو عنصر وجود داشت دشمن هیچ کاری نمیتواند بکند، هیچ لطمهای نمیتواند بزند، هیچ توفیقی در مواجهه و مقابله با نظام اسلامی به دست نمیآورد؛ بصیرت و صبر. این همان است که امیرالمؤمنین فرمود: «وَ لا یَحمِلُ هذَا العَلَمَ اِلّا اَهلُ البَصَرِ وَ الصَّبرِ وَ العِلمِ بِمَواضِعِ الحَقّ» که این در خطبه ۱۷۳ نهجالبلاغه است.
بصیرت چیست؟
بصیرت یعنی چه؟ بصیرت یعنی تیزبین بودن و راه درست را شناختن. انسان گاهی اشتباه میکند؛ حالا احتمال اشتباهِ انسانهای ابتدائی و تازهکار که بیشتر است، آدمهای قدیمی و مجرّب هم مواردی اشتباه میکنند راه درست را؛ بایستی مراقبت کرد که انسان در شناخت راهِ درست اشتباه نکند؛ در غبارآلودگی فتنهها بتواند راه را پیدا کند و بفهمد راه درست چیست؛ بصیرت به این معنا است.
ایجاد زنجیره تواصی
اگر این دو خصوصیّت وجود داشته باشد، دشمن غالب نمیشود. یکی از راههایی که این دو خصوصیّت را بتوان در جامعه حفظ کرد، عبارت است از «تواصی»، همان که در سوره والعصر هست: «وَ تَواصَوا بِالحَقِّ وَ تَواصَوا بِالصَّبر»؛ مردم یکدیگر را تواصی کنند؛ این زنجیره تواصی و توصیه کردن به یکدیگر [برقرار باشد]؛ هم توصیه به حق کنند، راه حق را تأکید کنند، هم توصیه به صبر بکنند؛ این، همه را نگه میدارد. اگر چنانچه تواصی به صبر و تواصی به حق و بصیرت در جامعه وجود داشته باشد، این جامعه بهآسانی دستخوش تحرّکات دشمن نخواهد شد؛ امّا اگر چنانچه این جریان تواصی که زنجیره های محافظت مؤمنان است
قطع بشود قطعاً خسارت خواهد رسید: «اِنَّ الاِنسانَ لَفی خُسر، اِلَّا الَّذینَ ءامَنوا وَ عَمِلُوا الصّالِحٰتِ وَ تَواصَوا بِالحَقِّ وَ تَواصَوا بِالصَّبر» اگر این تواصی نباشد، خسارت تحقق پیداخواهدکرد.دشمن همین عامل مهم راهدف قرارمی دهد.
جنگ نرم ودشمن
چرا کشورهای غربی و آمریکا دائما با ایران دشمنی میکنند؟
انقلاب اسلامی با مبانی اسلام ناب از ابتدای پیروزی به ایران قوی میاندیشید و برای آن برنامه داشت؛ چون رهبران آن معتقد بودند: «ما یک ایرانِ مستقل و قدرتمند میخواهیم... ایرانِ قدرتمند و مستقل، میتواند ثبات منطقه را حفظ کند»؛ «اساساً حیات یک ملّت و بالندگی یک ملّت، وابسته به مؤلّفههای قدرت آن و بهکارگیری در شرایط لازم و بهنگام است... اگر ملّتی قوی نباشد، باجگیران عالَم از او باج میگیرند، اگر بتوانند به او اهانت میکنند و زیر پا او را لگد میکنند.»
جمهوری اسلامی ایران در راستای این اندیشه، از همان ابتدا گامهای ایران قوی را در همۀ عرصههای نظامی، اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی و... برداشت، اما غرب و آمریکا طی چهار دهه انقلاب اسلامی برای تضعیف ایران و جلوگیری از قوی شدن لحظهای بیکار ننشست، جنگ را تحمیل کرد، شورشها و تحرکات تجزیهطلبان را دامن زد، به ترور و خرابکاری کمک کرد و شدیدترین و بیسابقهترین تحریمهای اقتصادی، سیاسی و علمی را بر ایران اعمال کرد.
با این همه، جلوی پیشرفت و قوی شدن ایران را نتوانست بگیرد. به میزان قوی شدن ایران، آمریکا و برخی دولتهای اروپایی تهدیدات و فشارهای خود را هم بیشتر و متنوعتر کردند. برای جلوگیری از پیشرفت ایران در حوزۀ هستهای صلحآمیز، همه فشارها را وارد کردند و هفت قطعنامه به سازمان ملل بردند؛ اما در نهایت غنیسازی ایران را به رسمیت شناختند؛ چون قدرت از بین بردن آن را نداشتند. «اوباما» رئیسجمهور امریکا با وجود اعمال تحریمهای فلجکننده گفت: «اگر میتوانستیم، همۀ پیچ و مهرههای هستهای ایران را باز میکردیم.» با وجود این، پس از توافق برجام، اوباما نقض عهد کرد و قانون «داماتو» را با نام «ایسا» تمدید ده ساله کرد.
با روی کارآمدن ترامپ، فشارها بیشتر شد و با خروج از برجام تحریمهای حداکثری را با انگیزه وادار کردن ایران به کنار گذاشتن برنامۀ غنیسازی، برنامۀ موشکی و پیگیری سیاستهای منطقهای مستقل اعمال کرد.
در واقع، برنامۀ موشکی و پهپادی ایران به سبب افزایش قدرت بازدارندگی ایران ایجاد شده بود، اما فشارها همچنان ادامه دارد و بایدن، رئیسجمهور دموکرات آمریکا نیز آن را با شدت دنبال میکند. در سایر حوزههای علمی نیز که قدرتساز برای ایران هستند، تحریم، محرومیت و ترور صورت میگیرد و با استفاده از ابزار تطمیع تلاش دارند دانشمندان ایرانی را به خروج از کشور ترغیب کنند. غربیها و صهیونیستها به این واقعیت پی بردهاند که توانمندیهای رو به رشد ایران به گونهای است که با ابزارهای نظامی و اقتصادی قابل مهار نیست. برای نمونه، به این بیان کارشناس و تحلیلگر نظامی روزنامه صهیونیستی «معاریو» بنگرید:
مثلث غربی، عربی و عبری برای جلوگیری از قدرتیابی منطقهای جمهوری اسلامی ایران، انواع فشارها و جنگهای نیابتی راه انداختند. از نظر آنها پیشرفت قدرت نرم ایران در منطقۀ غرب آسیا که به قلب جهان معروف است، موازنۀ قدرت را به هم خواهد زد و شرایط تبدیل شدن به قدرت فرامنطقهای بهدست خواهد آورد. با این همه، واقعیت امر این است که نگرانی، ترس و واهمۀ دولتهای غربی و عبری این است که ایران قوی مستقل مبتنی بر اسلام ناب، قدرتی در مقیاس جهانی است.
ترس آنها از ایران قوی سبب شد تا در تمام سالهای پس از انقلاب علیه جمهوری اسلامی ایران اقدام کنند. در حوادث و اغتشاشات اخیر نیز غرب سردمداری و رهبری اغتشاشات را برعهده داشت و «عمله، مزدوران، حقوق بگیران آنها، بعضی از ایرانیان خائن هم که در بیرون کشور هستند، به اینها کمک کردند.»
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
ایستادگی در مقابل قدرت های غربی چه دستاوردی برای ج.ا.ا دارد؟
تقابل و دشمنی فعلی میان غرب و ایران، ابتدا از سوی آمریکا شروع شده است و آنها با ایران قوی مخالف هستند.
دشمنی بین ایران و آمریکا، از سوی آمریکا شروع شده است؛ ایران ابتدا به ساکن اقدامی علیه آمریکاییها انجام نداده است. ضمن اینکه مشکل آمریکاییها، جمهوری اسلامی نیست. مخالفت و کودتا علیه دکتر مصدق نشان داد، آنها با اصل استقلال و قوی شدن ایران مخالف هستند.
بنابراین، اینکه گفته شود «چرا جمهوری اسلامی با قدرتهای بزرگ سرشاخ میشود؟» سؤالی واقعی و دقیقی نیست؛ چرا که آغازگر دشمنی با مردم ایران، آمریکاییها و اقدامات خصومتآمیز آنها بوده است. آمریکاییها به دنبال بازگرداندن ایران به حوزه خود و تسلط مجدد بر کشورمان هستند.
نکته اساسی دیگر که در پاسخ پرسش باید مورد توجه قرار گیرد، کیفیت رابطه قدرتهای زورگو با سایر ملتهاست که براساس سلطهگر ـ سلطهپذیر تعریف میشود. بنابراین، رابطه با این قبیل کشورها مستلزم پذیرش سلطه آنها بر ابعاد و ساحتهای گوناگون حیات کشور است.
در یک کلام، وابستگی در همه حوزهها، مهمترین پیامد نزدیکی و رابطه با کشورهای زورگوست. بنابراین، اکنون که بیش از چهار دهه از قدرتهای زورگو تبری میجوییم، میتوانیم دستاوردهای آن را در حوزههای متعدد مشاهده کنیم. برای نمونه، دستاورد این امر در حوزه نظامی ـ دفاعی، دستیابی به توان دفاعی راهبردی و بازدارنده است.
در حوزه منطقهای، کسب نفوذ منطقهای در سطح راهبردی است؛ آن هم در شرایطی که در منطقه همواره با مانعآفرینیهای متعدد همین مستکبران مواجه بودهایم. دستیابی به پیشرفت در حوزه هایتک و دانشهای راهبردی مانند فناوری نانو، فناوری فضایی و سلولهای بنیادی در حالی که این حوزهها، حوزه انحصاری قدرتهای بزرگ به شمار میآید و اگر از این قدرتها تبری نمیجستیم، اجازه نمیدادند به سمت دستیابی به این دانشها حرکت کنیم.
در حوزه اقتصادی ـ رفاهی نیز اقدامات فراوانی صورت گرفته و دستاوردهای خوبی حاصل شده است، اما اگر در این حوزه، مانند سایر حوزهها پیشرفتهای چشمگیری نداشتهایم، دقیقاً به دلیل چشم دوختن به خارج و اتکا نکردن اقتصاد کشور به استعدادهای بیشمار داخلی و در یک کلام، تبری نجستن از دشمنان بوده است.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
چرا ج.ا.ا برای قدرت دفاعی و نظامی خود اهمیت بالایی قائل است؟
ایران به دلیل قرار داشتن در یک موقعیت حساس و تضادهای خود با قدرت های بزرگ، باید همواره بر میزان بازدارندگی خود بیفزاید.
در اهمیت قدرت نظامی(دفاعی و تهاجمی) برای نظام جمهوری اسلامی ایران باید به چند نکته بسیار مهم اشاره کرد:
۱. منابع قدرت را به دو دسته ملموس(مادی) و ناملموس(معنوی) تقسیم میکنند و از جمله منابع محسوس قدرت، توان نظامی، تعداد نظامیان و... است. اهمیت قدرت نظامی نیز به دلیل این است که دولتها در تحلیل نهایی ممکن است برای دفاع از خود به کاربرد نیروی نظامی نیاز پیدا کنند.
از سوی دیگر، با تهاجم نظامی بیگانگان به مرزهای یک کشور، در صورت ضعف قدرت نظامی آن کشور، هر چند به لحاظ سایر مؤلفههای قدرت از استحکام لازم برخوردار باشد، موجودیت آن در معرض تهدید جدی قرار میگیرد. از این رو همه کشورها نسبت به تقویت بنیه نظامی خود اهتمام لازم را دارند.
۲. در ارتباط با جمهوری اسلامی ایران، این مسئله از دو جنبه اهمیت مضاعف مییابد: اول، قرار گرفتن ایران در منطقهای حساس و دوم، تضادهایی که قدرتهای بزرگ با نظام جمهوری اسلامی دارند. بنابراین، جمهوری اسلامی باید پیوسته بر تواناییهای نظامی و راهبردی خود بیفزاید.
۳. نگاهی به سهم بودجه دفاعی در بودجه کشور، بیانکننده ناچیز بودن سهم مالی حمایت جمهوری اسلامی از مقاومت در منطقه است. در واقع، آنچه در طول سالهای گذشته، بر مناسبات منطقهای جمهوری اسلامی و حمایت کشورمان از مقاومت منطقه حاکم بوده است بیش از آنکه جنبه مادی و مالی داشته باشد، جنبۀ معنوی و ارزش سیاسی داشته است.
البته این نکته مهم است که اختصاص بخشی از بودجه دفاعی ارزی کشور در مسائل منطقهای و حتی جهانی در راستای دفع تهدیدهای فزاینده امنیت ملی کشور، نه تنها نباید هزینه به شمار آید؛ بلکه نوعی سرمایهگذاری برای حفظ و تقویت امنیت و منافع ملی است و امروز خیلی از کشورها، از جمله آمریکا و برخی از قدرتهای اروپایی در همین راستا برای خود در منطقه غرب آسیا حوزه نفوذ و منافع تعریف میکنند. همچنین گفتنی است، اندک هزینه مالی و ارزی در مسائل منطقهای گاهی در حوزه دیپلماسی اقتصادی منجر به آوردههای چندبرابری ارزی برای ایران میشود.
۴. آنچه بیش از هر چیزی بر ضرورت تقویت دفاعی میافزاید، سابقه تاریخی ملت ایران است که در برهههای گوناگون تاریخ معاصر ایران، به دلایل گوناگون و ازجمله ضعف جدی در حوزه قدرت دفاعی، عرصه تاخت و تاز بیگانگان بوده است. از سوی دیگر، یکی از دلایل مهم اینکه در برهه کنونی، با وجود همه تهدیدات دشمنان، آنها به لحاظ واقعی ناتوان از تهاجم نظامی به کشور بودهاند، به قدرت دفاعی بازدارنده و راهبردی نظام برمیگردد.
به بیان دیگر، اهمیت ذاتی این موضوع، تهاجم بیگانگان به کشور در گذشته است که به دلایلی چون ضعف قدرت دفاعی مربوط میشد و عینیت داشتن تهدیدات نظامی بیگانگان علیه نظام اسلامی و کشور، ضرورت تقویت و ارتقای توان نظامی کشور را نشان میدهد.
ضمن اینکه باید توجه داشت، براساس آخرین آمارهای پایگاههای بینالمللی فعال در حوزه تجزیه و تحلیل توان و هزینههای دفاعی کشورهای گوناگون جهان، مانند مؤسسه تحقیقات صلح استکهلم(SIPRI)، مرکز مطالعات بینالمللی و استراتژیک(CSIS) و...، ایران در سطح منطقه، کمترین هزینههای دفاعی را دارد.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔴صهیونیستها به سوختگیری هوایی دل خوش نکنند
سرلشکر باقری:
🔹موقعیت رژیم صهیونیستی تا کشور ما فاصله دارد و سران این رژیم به سوختگیری هواپیماها در آسمان دل بستهاند که این بهترین فرصت برای هدف قرار دادن هواپیماهای آنهاست.
🔹اگر پایگاهی از یک کشور در هر کجای جهان برای تهاجم به جمهوری اسلامی ایران استفاده شود علاوه بر رژیم صهیونیستی، آن پایگاهی که مبدأ حرکت رژیم صهیونیستی است، نیز مورد تهاجم سنگین قرار خواهد گرفت.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
⭕️ آمریکا برای نگه داشتن شاه هر کاری کرد اما نتونست
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔴 وقتی اقتصاد و سیاست باید ذیل فرهنگ قرار گیرند❗️
🔰به فضل الهی، امروز جمهوری اسلامی ایران در عرصه های سیاسی، نظامی، امنیتی،علمی، پژوهشی و ... به یک قدرت در دنیا تبدیل شده است؛ اما همه این پیشرفت ها در صورتی ادامه دار خواهد بود که فرهنگ ما نیز به موازات آن در مسیر خودش قرار بگیرد.
⚠️متأسفانه در عرصه حکمرانی فرهنگی بعضاً شاهد نقاط ضعفی هستیم که اگر آن نقاط ضعف برطرف نشوند، در آینده نزدیک، پیشرفت در عرصه های دیگر را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد و ما را از فلسفه تشکیل جمهوری اسلامی که اقامه دین در جامعه است، دور خواهد کرد.
👈 این سخن مقام معظم رهبری همیشه باید سرلوحه کار ما قرار گیرد:
« ارزشهای فرهنگی روح و معنای حقیقی یک ملت است. همه چیز مترتب بر فرهنگ است. فرهنگ حاشیه و ذیلِ اقتصاد نیست، حاشیه و ذیلِ سیاست نیست، اقتصاد و سیاست حاشیه و ذیل بر فرهنگند »
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
1401.11.12 saghayi (2).mp3
34.76M
سخنرانی کارشناس هوافضا
در جمع بسیج اساتید حوزه
انتشار برای اولین بار
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
#اینفوایرنا | مهمترین ویژگیهای پایگاه زمینی "عقاب ۴۴"
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
14.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ_نوشت | عظمت انقلاب اسلامی
#دهه_فجر |
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ (۲) | هویت بخشی استقلال و استحکام با انقلاب اسلامی
#دهه_فجر |
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ (۳) | ایران قوی با انقلاب اسلامی
#دهه_فجر |
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
راه های مبارزه باتهاجم فرهنگی(قسمت یکم)
فرهنگ
فرهنگ، مهمترین و ماندگارترین وجه زندگی بشر و روح بالنده و افتخارآمیز اوست. ساختار شخصیت فردی و اجتماعی بشر؛ با فرهنگ صورت میگیرد. فرهنگ، اساسیترین و زیربناییترین عنصر یک جامعه است و چگونه بودن و چگونه زیستن را به ملتها میآموزد. فرهنگ هر ملت، حاکی از گذشته افراد و ترسیمکننده حال و آینده آنها و مشعلی فروزان برای تبیین اصالت یک ملت است.
علت تهاجم فرهنگی
در همیشه تاریخ زورمندان و زراندوزان عالم برای سلطه و استعمار و استثمار ملتها از ابزارهای گوناگون بهره گرفتهاند، که جنگ و خونریزی از جلمه آنهاست. اما پس از قرنها خونریزی و جنایت به این نتیجه رسیدند که جنگ و روش نظامی، روشی ماندگار و پایدار نبوده و پیروزی در آن را نیز نمیتوان تضمین کرد. از این رو در یک طرح جدید، شیوه استکباری و استعماری خویش را تغییر دادند و این بار، با جنگ فرهنگی و استحاله فرهنگ خودی به مصاف ملتهای محروم و ستم کشیده آمدهاند و با نفوذ در فرهنگ ملتها و با ترفندی مرموز و حساب شده، فرهنگ اصیل ملّتی را به تصرف معیارها و هنجارهای ننگین خویش در آوردند و بدین ترتیب ملتی را به خواری و زبونی کشاندند.
تاریخچه شروع تهاجم فرهنگی در ایران
تهاجم فرهنگی در ایران سابقه طولانی دارد اما وجه آشکار و فراگیر آن از دوران « رضا خان » آغاز شد. او که از فهم معادلات سیاسی و سیاستگذاری اجتماعی فرهنگی عاجز بود در سفر به ترکیه به شدت شیفته اقدامات « آتاترک » و اندیشههای غربزده او شد به گونهای که پس از بازگشت به ایران تمام تلاش خود را برای اجرای طرحهایی نظیر اقدامات «آتاترک» بکار گرفت و برای استحاله فرهنگی ارزشی ایران، دست به هر جنایتی زد که میتوان «کشف حجاب» مقابله با علماء و روحانیت ، حذف تعلیمات دینی از نظام آموزشی، تغییر لباس ملّی، سرکوب عزاداری ، ترویج فساد و بیبند و باری و...» را از مهمترین جنایات وی برشمرد.
کسانی که رضاخان را به حکومت رسانده بودند پس از ناکارآمدی و پایان تاریخ مصرف وی، او را برکنار کرده و پسرش « محمدرضا » را برجای او نشاندند. محمدرضا در نشر فرهنگ ابتذال و تقلید کورکورانه از غرب، روی پدر را سفید کرده بود و همه تلاش خویش را برای سرکوب فرهنگ اسلامی و ترویج فرهنگ استعماری بکار بسته بود.
این وضعیت همواره مورد اعتراض علماء و روحانیت بود تا اینکه بالاخره با انقلاب اسلامی ایران بدست الهی امام خمینی (ره) همه تلاشهای آنان را بر باد داد.
پس از پیروزی انقلاب، دشمنان زخم خورده و زبون این ملّت تمام تلاش خود را برای سرنگونی نظام اسلامی ایران بکار بستند و با تبلیغات مسموم و تحریم اقتصادی و بالاخره جنگ تمام عیار هشت ساله سعی در خشکاندن نهال نوپای انقلاب داشتند. اما با هوشیاری امام و ملت غیور ایران، هیچ یک از این نقشهها کارساز نیفتاد. تا اینکه دشمنان در طرحی نو و از طریق تهاجم فرهنگی به مصاف ملت انقلابی و متدین ایران آمدند. و با کمال تأسف دشمنان در این مصاف تا حدودی به مقاصد ننگین خویش دست یافتند.
بنابراین مسأله تهاجم فرهنگی را باید جدی تلقی کرد و با شناخت همه جانبه و عمیق آن، به رویارویی و مبارزه اصولی با آن پرداخت. در این بین همه ملت مسئولند اما مسئولیت عالمان دینی، اندیشمندان اسلامی و مسئولین و کارگزاران بسیار سنگین است.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
راه های مبارزه باتهاجم فرهنگی(قسمت دوم)
تقویت بینش دینی و سیاسی جامعه
یکی از راههای مبارزه با تهاجم فرهنگی و در امان ماندن از آن، تقویت بینش دینی و سیاسی جامعه است. ارتقاء بینش دینی و سیاسی جامعه از حساسترین اعمالی است که همه آحاد جامعه موظف به آن هستند و رهبران دینی، عالمان و اندیشمندان و متصدیان امور فرهنگی و سیاسی جامعه، وظیفه سنگینتری نسبت به دیگران دارند.
اگر سطح آگاهی دینی و سیاسی جامعه ارتقاء یابد، و جامعه به بلوغ فکری دست پیدا کند، و فارغ از هر گونه هیاهو و تبلیغات، خوب و بد را دریابد. هرگز تسلیم بیگانه نخواهد شد. در طول تاریخ ، آنچه که موجب فائق آمدن دشمنان بر ملّتی میشد، سوء استفاده دشمنان از عدم آگاهی صحیح توده مردم بوده است.
←← عوامل ایجاد عدم آگاهی
اما این که چه عواملی باعث عدم آگاهی مردم میشوند، میتوان به امور زیر اشاره کرد:
سستی و بیتفاوتی اندیشمندان جامعه.
قرائتهای مختلف از دین و ایجاد شک و تردید در بین مردم.
عدم حمایت مردم از رهبران راستین و دلسوز و بیتفاوتی نسبت به هشدارهای آنان.
دنیازدگی روشنفکران و مؤثران در جامعه.
تبلیغات عوام فریبانه و مسموم دشمنان و نیز استفاده از تمام امکانات.
تخریب چهرههای برجسته دینی و سیاسی و...
بنابراین آنچه که امروز و در شرایط حساس فعلی، مسئولین و متصدیان فرهنگی سیاسی جامعه باید به آن توجه نمایند؛ درک همین نکته مهم است که برای مقابله با فرهنگ مبتذل غربی، بینش دینی و سیاسی مردم و در رأس همه، جوانان عزیز را ارتقاء بخشند و به تربیت صحیح و دینی این نسل ارزشمند بپردازند.
اگر جامعه امیرالمؤمنین علیهالسلام به بلوغ فکری میرسید و از نظر دینی و سیاسی به حد مطلوب دست مییافت و اگر اندیشمندان جامعه و تحلیلگران فرهنگی سیاسی، به تحلیل درست و واقعی از اوضاع و احوال حکومت و مسائل روز میپرداختند و اگر آتش خانمانسوز دنیازدگی دامن خواص را در کام خویش نمیگرفت و اگر مردم به جای تسلیم در برابر تبلیغات دشمنان، به فرمان رهبر خود گوش فرا میدادند و در صحنههای نبرد، پشت به دشمن نمیکردند و یا تسلیم نمیشدند؛ قطعاً انسانهای پلیدی چون معاویه ، یزید و... زمام حکومت را در دست نمیگرفتند و آن همه بدبختی و ننگ و عار را به نام اسلام انجام نمیدادند.
بنابراین مسئولیت آگاهی بخشی به آحاد جامعه و بویژه جوانان وظیفهای همگانی است و البته وزارت آموزش و پرورش ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان صدا و سیما ، سازمان تبلیغات اسلامی ، ائمه جمعه و جماعات، روحانیت ... مسئولیت سنگینتری بر عهده خواهند داشت.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
26.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | آیا امکان دارد روزی #ارزش_پول بیشتر شود؟
🔴 #همین_یک_سال برای این مشکل چه اقداماتی صورت گرفته است؟
♨️ سرگذشت هیجانانگیز پول ایران!
💢 سیر تاریخی واحدهای #پول_ایران!
♨️ روزگاری ارزش پول ملی ایران ۱۰ برابر انگلیس بود!
⁉️ راهکار اصلی تقویت ارزش پول ملی چیست؟!
♨️ چه زمانی ارزش پول حفظ میشود؟
⁉️ پول ملی چگونه ارزش خود را از دست داد؟!
♨️ بالا و پایینهای ارزش پول ملی چگونه اتفاق افتاد!
💢 #دولتمردان_قاجاری چگونه اقتصاد ایران را فلج کردند؟
♨️ رشد 36 برابری افزایش فروش نفت در #دوران_پهلوی!
⁉️ چرایی کاهش ارزش پول ملی: واردات یا صادرات؟!
🔸 تولید شده در رویداد رسانهای جهت
✅ برگرفته از کتاب #در_مسیر_پیشرفت اثر پژوهشی اندیشکده راهبردی #سعداء
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | علت مقایسه انقلاب با پهلوی چیست؟
⁉️ بزرگترین دزد تاریخ به گفته سازمان ملل کیست؟!
⁉️ نتیجه زیر پاگذاشتن آرمان ها!
#دهه_فجر
________________
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | وضعیت مردم در زمان #شاه بهتر بود!!
♨️ ماجرای خودکار هویدا که ۱۳ سال دوریالی ماند!!
♨️ از وضعیت تغذیه و اجارهخانه تا #گرانی به روایت مورخ آمریکایی
‼️ اعتراف رئیس سازمان برنامه و بودجه دربار #پهلوی
⁉️ وقتی انقلاب شد، #وضعیت_اقتصادی ایران چگونه بود؟
⁉️ کدام یک از اعضای دربار، از سه سال قبل، وقوع انقلاب را پیشبینی کردهبود؟
_________________
🔷 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
48.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 سدهای ترکیه که تهدید برای همسایه ها بود در زلزله ویران شد / تصاویر آخرالزمانی ترکیه
🎥 از ساعات گذشته دو سوال جدی در فضای فارسی زبان و عرب زبان مطرح شده است. سوال اول اینکه آیا آنچه در ترکیه رخ داده ارتباطی با هارپ داشته است؟ از طرف دیگر آیا بین سد سازی ترکیه و زلزله ارتباطی وجود دارد ؟ / در این گزارش ضمن پرداختن به این موارد فیلم هایی آخرالزمانی از ترکیه را مرور خواهیم کرد.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
✅ترک خوردن «سد آتاتورک» به دنبال زلزله شدید ترکیه!
🔹به نظر میرسد که سد آتاتورک در جنوب شرقی ترکیه پس از دو زمین لرزه ویرانگر ۷.۵ و ۷.۸ ریشتر در وضعیت بحرانی قرار دارد. گزارشهایی از ترکیه حاکی از آن است که در پی زلزلههای شدید شکافهای زیادی در سد ایجاد شده است.
🔹کارشناسان هشدار دادند که سد هر لحظه ممکن است بشکند و ویرانی ناشی از آن میتواند منطقهای به وسعت ۳۰ کیلومتر مربع در نزدیکی سد را تحت تأثیر قرار دهد.
🔹سد آتاتورک یکی از اصلیترین سدهای پروژه GAP و پنجمین سد بزرگ جهان از لحاظ حجم کار ساختمانی است و از لحاظ تولید برق آبی نیز در رتبه سوم دنیاست. در حال حاضر پروژه GAP شامل ۱۳ سد است که ۷ سد آن کنترل آب رودخانه فرات و ۶ سد آن کنترل آب رودخانه دجله را بر عهده دارند.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
51.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مجموعه "بانوی تمدن ساز"
قسمت 7 : خانواده ساز
🔷تلاش های مادرانه برای هدایت خانواده با نگاه به سیره حضرت زینب (س)
💠به همراه معرفی خانم دکتر سولماز ملکی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
رژیمی که نظام نشد(۱)
در بین انقلابات مختلفی که در سدههای اخیر اتفاق افتاده بدون شک انقلاب اسلامی ایران متمایز و مشخص از سایرین است. این ادعایی بیاساس و فقط بهخاطر دوست داشتن نیست. واقعیتی است که به آن خواهم پرداخت و آنگاه است که به این واقعیت دوم هم خواهیم رسید که انقلاب اسلامی که از ایران شروع شد و پیدرپی در حال تکثیر و تولیدمثل است، بهواقع دوستداشتنی و از جمله پدیدههایی است که شناخت بیشتر آن برای مؤمنین و مستضعفین، محبت بیشتر و برای دشمنانش، بغض و غضب میافزاید. واقعیت دشمنی طاغیان و یاغیان و ناپاکان با انقلاب اسلامی، که با آن مواجهیم و با آنها توان خود افزودهایم از همین حقیقت سرچشمه میگیرد که پاکی، همیشه دشمنانی ناپاک دارد.
شروع انقلاب اسلامی را نمیشود از اسفند41 یا خرداد 42 دانست. همانگونه که دشمنی دشمنان با ایران را نمیتوان از سال57 دانست. با وجود استنادات تاریخی، هرگز نمیتوان شروع انقلاب اسلامی را در دهه چهل دانست. امام راحل، رهبری انقلاب اسلامی را زمانی به دست گرفت که زعمای قبلی شیعه، خشت و ستونهای تمدن نوین را فراهم کرده و معماری را به خمینی کبیر سپرده بودند. بیراه نیست اگر گفته شود پس از شهادت سیدالشهداء، شیوه مبارزه ائمه بر تربیت مؤمنینی متمرکز شد که بتوانند خود، ضمن تشخیص دقیق تکالیف، بهموقع اقدام مورد نیاز را انجام داده و خود را چنان قوی کنند که منتظر دیگران نمانند. و این تربیت توسط نائبان و عالمان تا عصر معاصر ادامه یافت و بیرق مبارزه به امام راحل رسید و او پس از استخراج از منابع و طراحی و تدوین نظریه ولایت فقیه به احداث و اثبات آن همت گمارد.
در مورد تاریخ شروع دشمنی دشمنان نیز اگرچه بسیار قبل از امروز است ولی مهمترین و بینظیرترین آن در جهان همین 105 سال پیش اتفاق افتاد که سلطنت منحوس بریتانیا نصف جمعیت 18 میلیونی ما را با قحطی و بیماری انگلیسی کشت. آن زمان، نه شعار مرگ بر اسرائیلی گفته شده بود و نه مرگ بر آمریکا و انگلیس. نه سپاه و سازمان روحانیتی بود که خار چشم دشمنان باشد و نه جبهه مقاومتی که خواب از دشمنان برباید. دلیل آن نسل کشی بینظیر و پدرکشتگی چه بود؟ هفتاد سال پیش هم که محمدرضای پهلوی با همدستی آمریکا و انگلیس، دولت قانونی دکتر مصدق را اسقاط و اورا محاکمه و تبعید و دقمرگ کرد نیز همان سؤال مهم و راهگشا وجود دارد. چرا؟ و بر این باید افزود که مصدق، مذهبی نبود و تأکید بر این دو مثال برای آن است که هرگز فراموش نشود پدرکشتگی با ایران بهویژه در دوره معاصر را غرب شروع کرده و اکنون به انقلاب اسلامی مرتبط کرده است. اگر امروز از ما خواسته میشود از مقاومت دست برداریم تا تحریمها برداشته شود، صد سال پیش از ما خواسته میشد که دست از جان بشوییم تا راحت کشته شویم.
باید این را نیز گفت که پدر و پسر پهلوی مثل دوران قاجار، که بیش از نیمِ ایران را از ایران پاره کردند و به اجانب دادند نبودند. از آنها وطنفروشتر بودند. این پدر و پسر، گونه جدیدی از سرسپردگی را در تاریخ جهان ثبت کردند. رضای پهلوی، تنها پادشاه صددرصد دستنشانده اجنبی بود و تخت شاهی را مدیون کشتار نیمِ ایرانیان در همین قحطی بزرگ بود و بیرمقشدن علمایی که درگیر حفظ جان مردم بودند و روشنفکرانی که باز هم به اشتباه افتادند. وگرنه اصطبلداری سفارت هلند کجا و پادشاهی بر ایران کجا؟ پسرش هم تنها پادشاهی است که برای اسقاط دولت خودش با دشمنان و اجانب همپیمان شد. میتوان گفت یکی از دلایلی که در 54 سال تاریک پهلوی، حکومتشان نتوانست از رژیم به نظام تبدیل شود همین بیریشگی بود که آنها را از تصمیمگیری عقیم کرده بودند و آنها نمیتوانستند با بدنه اجتماع پیوند بخورند.
تفاوت میکند رژیمی که مسئولین مهمش یا از سفارت اجانب انتخاب میشوند یا در بزم شبانه، با نظامی که در همان سال اول، انتخابات برگزار میکند و زمام امور کشور را به منتخبین مردم میسپارد. تفاوت میکند رژیمی که بهدنبال توسعه، طبق اطلس منافع اجانب است با نظامی که طبق نقشه بومی و طراحی شده توسط نخبگان خود بهدنبال پیشرفت است. شباهت این دو مثل تفاوت دست و پای مصنوعی با دست پای سالم است. پهلویها مثل قاجار، دست و پای کشور را بریدند و میخواستند به جایش انگشت بکارند. توسعهای که شاه بهدنبالش بود توقع معاش مردم را از قحطی و گرسنگی به آش و اشکنه و از حکیمباشی به پزشک هندی و بنگلادشی رساند و با کشوری نیمه بیسواد، ادعای رسیدن به دروازه تمدن داشت و... و امروز مطالبه مردم قیمت گوشت و مرغ است و «توریست درمانی» یکی از منابع درآمدی کشور و گلایه مردم از قیمت بالای خودروهای ملی و کمبود مشاغل برای تحصیلکردگان دانشگاهی است.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
رژیمی که نظام نشد(۲)
پیشرفت ما در هر زمینهای که انقلابی رفتار کردیم، اعجابآور است و در جایی که به غربزدهها و لیبرالها اعتماد کردیم، خیر. در زمانی که ژاپنِ صنعتی و
اقتصادی و تکنولوژیکی و الگوی خودباختگان، روزانه 450 فوتی کرونایی دارد و تلفات کرونای آمریکا از کانال 220 نفری پایین نیامده، مردم ایران میگویند « مگر هنوز کرونا هست؟» تصور تداوم دوران پهلوی را میتوان در زندگی امروز ولیعهد محمدرضا دید. اگر همین ولیعهد ناکام، در این 44 سال توانسته بدون پول شهبانو، منبع درآمد آبرومندانه یا تحصیل شایسته یا موفقیت و فضیلتی کسب کند، کشور ایران هم میتوانست با تداوم پهلوی رشد کند. به استناد کتاب «خاطرات ملکه مادر»، همین ولیعهد و همین شهبانو که وارث میلیاردها دلار ثروت پهلوی بودند، حاضر به پرداخت هزینه کفن و دفن زن رضاشاه و مادر محمدرضای پهلوی نشدند و جنازه تاجالملوک، دو ماه در سردخانهای در نیویورک ماند و....
اینکه از کارت تریاک به کارت سوخت و کارت کالا و بیمه خدمات درمانی همگانی و... رسیدیم نیاز به گفتن ندارد؛ ما از خفتی که میگفت «ایرانی نمیتواند آفتابه بسازد» و از ذلت ممنوعیت ساخت دنده پنج هواپیما
به ساخت ماهواره و موشک نقطهزن و... و پهپاد بومی فرامدرنی رسیدهایم که آمریکا مدعی است توازن نظامی جنگ روسیه با اوکراین و ناتو را به هم زده است. ما از رعیتیِ اجانب در خاک و زمین خودمان به آقایی آسمانها رسیده و سنتکام را پَر و دُم، چیدهایم. ما از حضور 36 هزار
مستشاری که در ایران میچریدند و حقوقشان از حقوق ارتش شاهنشاهی بیشتر بود و حق توحش میگرفتند، به اخراج آمریکاییها از منطقه رسیده و تفنگداران دریایی آنها را مثل جلبک از آب جزایر فارسی جمع میکنیم. ما از اینها گذشتیم که به گفته آن اندیشمند معاصر، پس از هخامنشیان برای اولینبار است که در دوره آقای خامنهای، قوای نظامی ایران به آبهای آزاد مدیترانه رسیده است.
این همه جنگ و تحریم و توطئه علیه ایران به این دلیل است که ما رژیم وابسته و گاو شیرده غرب را از کشور بیرون کردیم. وضعیت چندشآور امروز گاو شیرده سعودی، حکایت دوران پهلوی ماست و فرمول اغوای بنسلمان همان فرمولی است که شاه را بیچاره کرد. ما اگر ضعیف بودیم، علیه ما جنگ احزاب به راه نمیانداختند و دور تا دورمان کمین نمیکردند. اگر ضعیف بودیم لحظهای امانمان نمیدادند و در همان دهه شصت، یا توسط سگ هار بعثی خورده میشدیم یا توسط سگ زرد منافقین، تکهتکه. اگر ضعیف بودیم برایمان تحریم آیسا و کاتسا و سیاهچالههای نامردی درست نمیکردند. اگر ضعیف بودیم کشتیهای آمریکا و انگلیس مجبور نبودند برای عبور از خلیجفارس، خودشان را به فارسی معرفی کنند. ما قوی شدیم که سیاست نیل تافرات اسرائیل به حصر در دیوارهای شهرکهای یهودی نشین و اعتراضات خیابانی تبدیل شده است.
سپاه ما قوی است که او را به هر بهانهای تحریم میکنند. قوی شدهایم که یک «قاسم سلیمانی» ما توانست منطقه و جهان را از لوث سگ قلادهدریده داعشی که توسط آمریکا زاییده شده بود نجات دهد. حتی نمیشود تصور کرد که اگر داعش و النصره بر عراق و سوریه مسلط میشدند، چه بلایی بر سر منطقه و جهان و تمدنها میآوردند. ما قوی شدیم که «تهرانیمقدم» ما تا ابد ایران را فلات ثبات منطقه کرد و بیشه شیران را امنترین جای دنیا نمود و تصاویر تخریب سقف یک ساختمان در اصفهان با کوادکوپتر و زمین شخمزده عینالاسد گویای تفاوتهاست. ما قوی شدهایم که «فخریزاده» فخر علم جهان شد و هستهای را چنان تکثیر کرد که مثل تیر از چله رهیده، مهارناشدنی شده است. و زمانی مردم ما چهلوچهار سالگی انقلاب اسلامی را جشن میگیرند که گفته میشود شاید اسرائیل و آمریکا ژانویه 2025 را نبینند و تا یکی دو دهه دیگر، مسلمانان فرانسه و آلمان و انگلیس، به اکثریت میرسند، إنشاءالله.
محمدهادی صحرایی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ #استاد_پناهیان
محافظه کاری نیروی انقلابی در مقابل ترک فعل مسئول. این یعنی پیروزی دشمن.
حجم بسیار مناسب.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
عمق راهبردی ایران در آمریکای لاتین-.mp3
30.61M
🎙🔴 عمق راهبردی ایران در آمریکای لاتین
زمان دوشنبه 17 بهمن 1401
مکان تهران نوبنیاد پایگاه بسیج
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
معجزه نجات بخش قرآن در فتنه ها_1.mp3
20.96M
🎙🔴 معجزه نجات بخش قرآن از آمریکای لاتین تا اغتشاشات تهران
زمان دوشنبه 17 بهمن 1401
مکان تهران میدان شهداء مسجد شفاء
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
سخنرانی در دبیرستان دخترانه آیا ما ایرانیها بدبختیم_1.mp3
37.02M
🎙⭕️سخنرانی در دبیرستان دخترانه»
➖ آیا واقعا غرب ها خوشبخت ترند و ما بدبخت هستیم؟
➖مقایسه وضعیت زن در ایران و غرب
➖چرا لازم است دین داری ما تحقیقی باشد؟
#اصفهان
26 دیماه 1401
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
سیاه نمایی وضعیت زن ایرانی در هالیوود وسبک زندگی افتضاح غربی_1.mp3
23.55M
🎙🔴 سیاه نمایی وضعیت زن ایرانی در هالیوود وسبک زندگی افتضاح غربی
زمان دوشنبه 17 بهمن 1401
مکان تهران شهرک غرب دبیرستان دخترانه نوبت دوم
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞همه ما موظف هستیم با «جهاد تبیین» سبک زندگی پلشت غربی نقد کنیم.
و با نهی از منکر صحیح و جذاب و موثر اجازه ندهیم که گناه در جامعه عادی سازی بشه
البته حکومت هم وظیفه داره با فعال سازی همه ظرفیت فرهنگی و آموزشی و رسانه و قانون سازی همه ظرفیت خود را برای ترویج حجاب به کار گیرد.
👈حرف واضح و اشکار رهبر معظم انقلاب:
حکومت اسلامی موظف است مقابل حرام و گناه بایسته و بحث حجاب و عفاف وظیفه همه مردم و حاکمیت هست.
و البته این مساله فرهنگی و آموزشی و ترویجی هست و در گام بعد جرم انگاری
نه در گام اول جرم انگاری
آنچه مهم هست حاکمیت باید ورود موثر و مسولانه داشته باشد.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
46.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 فیلمی عجیب و غریب از زندانیان ایرانی در زندان که خشم وطن فروشها را به همراه داشت
🎥 در روز گذشته فیلم ها و تصاویری از زندان های ایران منتشر شده که شادی زندانی ها و سر دادن شعار " رهبر محبوب ما تشکر تشکر" را نشان میدهد. فیلم ها و تصاویری که به شدت سعودی اینترنشنال ها را خشمگین کرده است. ماجرا به دستور تاریخی رهبر ایران برای آزادی زندانیان بر میگردد.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi