غزه یعنی خیلی آرام ولی بهم پیوسته جهان به یک چیز عادت کند.
عادت به یک نسل کشی.
عادت به اینکه تو این موقعیت هم میشود به راحتی زندگی کرد.
ما زندگی میکنیم و آن ها برای غم و غصه هایمان هم فکری میکنند.
مثلا روانشناسانشانشان به جان ما خواهند افتاد و ما را تخلیه میکنند تا اینکه بتوانیم در یک زمانی قورباغه مان را قوت دهیم.
این قورباغه همان بی تفاوتی است.
باید بی تفاوت شویم تا راحت شویم.
اما
اولا جمهوری اسلامی زنده است و هست. بودن انقلاب اسلامی یعنی لبخندی به تمام احمق های عالم که فکر کردند کار تمام است.
ثانیاً بودن انقلاب یعنی بودن چهره جدیدی از غزه. غزه تازه متولد شده و آماده است تا تمام بی تفاوت ها را با خود بشورد و ببرد.
ما از اینجا به بعد منتظر بسیج های لندن و نیویورک هستیم.
انتقامی سخت در پیش است.
یادداشت پنجم
میثم پیمانجو
١٠ 🇵🇸
#غزه_نوشت
#دردهای_واقعی
جمعه ١٠ آذر ١۴٠٢
▫️ناباوری
حزباللهی اکنون دلگرفته است.
چیزی آن را خشنود نمیکند.
چیزی او را دلگرم نمیکند.
شاید نگوید(که حتی به زبان هم میآورد) ولی در دل او این است که :
"ای بابا! این هم شکست میخورد.
دشمنان ما خیلی پیچیده و چیرهدست عمل میکنند.
همهاش دارند آنها پیش میافتند.
ما واقعاً کارهایمان بهدردنخور است.
ما ... "
چرا؟
آیا واقعاً کارهای ما به درد نخور است؟
پس چرا دارد کارمان پیش می رود؟
به نظر می رسد یک مشکل روحی یا یک مشکل فکری برای ما پیش آمده است.
حتماً همین است.
البته ما هم در رویه هایمان باید تغییراتی بدهیم(اشکالاتی داریم که در جای خود باید دربارۀ آنها هم سخن بگوییم)، ولی حتماً جبهۀ انقلاب دچار یک انفعال و خودناباوری است. بدی ماجرا این است که این را تا سطح «انقلاب اسلامی» بالا می کشد و از خود یأس و کرختی و بیرمقی نشان میدهد.
اولاً ما نیازمند بازگرداندن روحیۀ «شکرگزاری» به بافت عاطفی و اخلاقی خویش هستیم. ما نکتههای مثبت را نهایت این است که میدانیم نه مینوشیم. و واقعاً و از صمیم دل رو به خدا نمیکنیم که از او با جوشش دل تشکر کنیم.
در ثانی، ما نیازمند سپردن کارها به خدا هستیم. فطرت انسان علامه است. لذا دل ما بهتر از ما میداند که ما قابل اعتماد نیستیم. فرزندان امام خمینی در هر سطح و ردهای که بودند اول و وسط و آخر کار، همه را به خدا می سپردند و به همین جهت شاد و خرسند بودند و طمأنینه و اطمینانشان بسیار زیاد بود.
ما به راحتی این خصلت توحیدی را کنار زدهایم و از دلمردگی داریم میمیریم ولی دست بردار نیستیم.
پس اینجا هم یک درمان مهم، ایمان به خدا و توکل بر او است.
اینها را در نماز و قرآن و مسجد و مجالس اهل بیت و دعاهای پدران و مادران خود و پدران و مادران شهدا و صلۀ رحم و سر زدن به اهل قبور و دعای یتیمان و ... می توان به دست آورد. نگاهی به زندگی خود بیاندازیم. نکند اینها را کم کردهایم.
سبک زندگی ما باید ایمانزا باشد.
وقتی دل مرده به داستان غزه نگاه میکند، همواره آمادۀ بیان یک جمله است :
"ای بابا! ..."
✍️ محمدرضا فلاح
✓
#دو_انسان_دو_منظر
#غزه_و_امامت_قرآن
چه شدت و سختیِ اختناق آمیزی بالاتر از آنکه ۷۵ سال در محاصره اولی ترین نیازهای انسانی بود و در این تنگناها باید چه کرد؟!
اگر بخواهیم قدری با وضوح بیشتر شرایط غزه را تصور کنیم باید از منظر دو انسان به نظاره نشست:
انسان اول می بیند که در کنارش پاره تنش را یا با تیر و موشک تکه تکه میکنند، یا به اسارت و بردگی میبرند و یا از گرسنگی می میرد، خانه ای برای سکونت نیست، جز ذلت و بدبختی نیز چیزی برای تکیه ندارد. این انسان یا باید از فرط تنگنایی، خودکشی کند یا راه بهتر و ساده تری پیش بگیرد و آن هم اینکه از آن نقطه و از آن جمعی که مسبب هستند فاصله گرفته و جان خود و فرزندانش را حفظ کند.
انسان دوم آن انسانی است که وقتی قرآن را به امامت قبول کرد، دید امامش مجدانه میگوید
لَا يَيْأَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ
این سخن نو و پر بسامد برایش طرحها آفرید که اگر اختناقی است و تنگنایی به این شدت وجود دارد، می بایست جایگاه خودش را از قوم کافر جدا کند.
انسان جدید، مرزی جدی با انسان قبل پیدا کرد و آن مرز، حسابی ویژه برای خدا بازکردن است. این انسان را ما به نام مومن میشناسیم. به شدت به چشم بشریت آشنا و محبوب است.
انسان تازه متولد شده غزه میداند در دل همین اختناق از #رَوحالله ناامید نگردد و پای این قاعده ایستاده است، قاعده ای که تمام چیزهایی که روزی برایش اختناق بود حالا به امید تبدیل گشته است.
تکه تکه شدن فرزند تبدیل به آبرویی برای آن خانواده شده به او میگویند خانواده #شهید، گرسنگی کشیدن تبدیل به عنوانی به نام #ایثار برای عزتمندی در قومشان گشته، کوچ نکردن و خالی نکردن منطقه، لقب #شجاعت را بین همه بشر برایشان به ارمغان آورده و امروز بلند قامت ترین انسان عصر حاضر شده اند.
این همه القاب و عناوین فاخر برای یک قومی که اگر انسان اول میخواست نظاره کند، ذره ای شاملش نمیشد همه از برکت #رَوحالله است و آری خداوند به وعدهاش عمل کرده و امروز غزه را قهرمان و ناجی بشریت قرار داده است آن هم در مقابل قومی که وهم برداشته بود قوم برگزیده روی زمین است و مابقی بشریت در شمایل شان با آنها مشترکاند.
🖋 حمیدرضا شببویی
۱۰ آذر ۱۴۰۲
7⃣
🔰آزادی قدس شریف ماموریت اولاد فاطمه زهرا سلام الله علیها
حضرت امام خمینی ره در سخنرانی در جمع علما و طلاب قم در مسجد اعظم به مناسبت فرارسیدن عید نوروز سال 1341 ابتدای فرمایش خود می فرمایند باید امسال به خاطر مصائبی که گرفتار دنیای اسلام شده عزای عمومی اعلام کرد و از توطئه های استعمار علیه ملت اسلام گفتند و گله کردند از سکوت علما و نقش پررنگی که باید در این عصر ایفا کنند و علما را به مبارزه علیه استعمار و شجاعت در این راه دعوت کردند
امام در این سخنرانی حماسی و الهی علما را به وعده الهی دعوت می کند که ان الذین قالوا ربناالله ثم استقاموا تتنزل علیهم الملائکه الا تخافوا و لا تحزنوا و ابشروا بالجنه التی کنتم توعدون
بهترین فراز این سخنرانی فراز پایانی است امام همه توصیه ها و تحدید ها را انجام می دهد و سخنی ناب و پیشگویی عظیم برای ما به یادگار می گذارد:
تا اولاد فاطمه زنده اند، اجازه نمیدهند که دشمنان به مقدسات اسلام تجاوز کنند و مقدرات مسلمین رابه دست یهود واسرائیل بسپرند.اى فاطمیین! به داد اسلام برسید. من امسال63سالم تمام است. پیغمبر اکرم-صلى اللَّه علیه و آله-63سالش بود
که وفات کرد، حضرت امیر-علیه السلام-63سالش بود که به شهادت رسیدما از پیروان پیغمبر اکرم هستیم، ما از پیروان
حضرت امیر هستیم ما از پیروان حضرت ابا عبدالله هستیم. کسانی که پیروان آن بزرگواران باشند هرگز نمی ترسند، ترس برای کسانی است که اعتقاد به عالم آخرت ندارند. غم و غصه برای آنهایی است که فقط همین دنیا را دارند و آمالشان دنیا است، اما آنها که می دانند در جنت نعیم و مقام کریم جا دارند از چه می ترسند
امام می دانست که قدس شریف و قطع کردن دست تجاوزکاران و مبارزه با یهود و صهیونیسم جنایت کار با پرچمداری اولاد فاطمه محقق می شود و ما امروز بعد 60 سال این واقعیت را مشاهده می کنیم که اولاد فاطمه سلام الله علیها و تربیت شدگان مکتب فاطمی به این دستور الهی عمل کردند و هیچ ترسی برای مبارزه با این جرثومه فساد ندارند مجاهدینی که باوردارند این خطاب الهی را که ان الذین قالوا ربناالله ثم استقاموا تتنزل علیهم الملائکة ألاّ تخافوا و لا تحزنوا و اَبشروا بالجنة التی کنتم توعدون.
واینکه سربازان اسرائیلی تعبیر می کردند که ما با لشکری از اشباح مبارزه می کنیم حرف درستی است اینها لشکر ملائکه هستند که به یاری اولادفاطمه آمده اند برای پاکسازی زمین برای ظهور فرزند منتقمش
در ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا هستیم شادی دل حضرت زهرا صلواتی هدیه بفرماید
✍🏻محمدحسین خانی
١١ 🇵🇸
#غزه_نوشت
#هدیههای_بزرگ
شنبه ١١ آذر ١۴٠٢
▫️شخصیت نوین
اصلیترین منبع قدرت انسان و کانون حرارتهای او احساس شخصیت است.
«شخصیت و فلسفه مستقل زندگى داشتن و تعظیم و احترام شعائر ملى و دینى بزرگترین سرمایههاست، حتى از علم بالاتر است. خاصیت شخصیت این است كه مانع جذب شدن است. هر كمبودى قابل اصلاح است مگر بىشخصیتى.
پیغمبر به عرب چه داد؟ شخصیت داد. از چه راه؟ از راه ایمان به مبادى اسلام كه طبعاً شخصیتآفرین است» (مجموعهآثاراستادشهیدمطهرى، ج17، ص635)
«خسران شخصیت بالاترین خسرانهاست.
ترسها، زبونیها، بردگیها، چاپلوسیها، توسرىخوریها همه مولود باختن شخصیت است» (مجموعهآثاراستادشهیدمطهرى، ج17، ص623، حماسه حسینى)
نظام سلطه تمرکز خود را روی تخریب شخصیت اسلامی گذاشته است. همه کار هم برای آن کرده است و بهرۀ بسیار از این راهبرد برده است. ولی قیام امت مسلمان ایران همۀ این کارهای اساسی را نقش بر آب کرد.
«اگر بپذيريم اين انقلاب دو كار مهم كرده است؛ يكى تشكيل نظام اسلامى است ...، كار دومِ انقلاب عظيم شما مردم - كه عظمتش قابل مقايسه با كار اوّل و به اندازۀ آن و حتّى به اعتقاد بعضى، بالاتر از آن است - زنده كردن هويّت اسلامى در دنياست»(20/ 11/ 74)
این که امروز غزه به «قیام اسلامی» می اندیشد بلکه آن را زندگی می کند یک انتخاب ساده نیست، بلکه یک سوگیری ملی و تمدنی است. این سوگیری پس از ملیگراییهای پوچ و بازیهای ناسیونالیستی و لیبرالیستی بود. همۀ آنها به گل نشسته بود و راهبرد مأیوس کردن مردم مسلمان داشت به ثمر می نشست که انقلاب اسلامی ایران به ثمر نشست. انسان مظلوم این منطقۀ تاریخی «راهی نو» پیش پای خود دید، مهمتر از آن هویّتی جدید ولی آشنا در خود شناسایی کرد. این هویّت بالید و او را سر پا کرد. و الا به اندازۀ چند ساعت هم رمقی برای نقشۀ مبارزه ریختن نمانده بود.
این شخصیت جدید می تواند برای آزادی و برای استقلال خیز بردارد و برداشته است.
همۀ حیرت جهانی از این است که این همه توان در دل یک جامعۀ زخم خورده که زیر چکمۀ خونریزترین حیوانات جهان معاصر(بلکه کل تاریخ) زندگی می کنند، نهفته بوده است؟
آری این قیام هم باعث قیام انسان مستضعف معاصر خواهد شد و این قیامها از هویّت اهدایی قیام مردم ایران تغذیه خواهد نمود و بیداری اسلامی معنایی جز این ندارد.
✍️ محمدرضا فلاح
✓
#غزه_ظهور_انسانیت_جدید
#غزه_ارتقای_باور_قدیم
در بحث های گذشته عرض شد که غزه توانسته است انسان جدیدی را به مرحله ظهور برساند و بشر را با این دستاورد الهی رو به رو کند.
اما چرا انسان جدید؟
واقعیت انسان این طور که اساتید اسلامی میفرمایند دارای لایه های مکنونی است که به صورت بالقوه است و این لایه های مکنون جز در شرایط خاص فعال نشده و ظهور پیدا نمی کند به تعبیر بهتر در وضعیت حاد این مکنونات فعال شده و از بالقوه به فعلیت میرسد.
البته در بعضی حالات خفیف این موضوع را همه تایید میکنند مانند لحظه ای که شخص به عصبانیت زیاد میرسد ممکن است زور بازویی پیدا کند که در شرایط عادی امکان نداشت این حالت از او سر زند یا اینکه در ترس از یک حیوان درنده با قدرتی فرار کند که تا به حال تجربه نکرده است.
اما تفاوت کسی که باورمند به این لایهها، خود را در وضعیت حاد قرار میدهد این است که باور، خود یکی از عمیق ترین لایه ها را برای انسان فعال خواهد کرد و او را با حقیقتش متصل کرده و اثرات و کارکرد غیب را وارد تعاملات دنیایی خواهد کرد.
یکی دیگر از تفاوت ها این است که انسان باورمند در شرایط حاد حتی باور و اندیشه های او نیز رشد می کند و آنچه که در مرحله فکر و اندیشه قرار بگیرد دیگر قابل حذف از عالم دنیا نیست.
مهم ترین رکن غزه امروز این است که او باورهایش را اولا به ظهوررسانده است و ثانیا ارتقایی سنگین به تمام باورهای اصیل همه باورمندان زده است لذا انسان جدیدی که متولد شده هم برای آنها که غزه را نمی شناختند جدید است و هم برای آنها که باورشان در طول باورهای مردم غزه بود.
از این رو بشر این عصر مدیون مردم غزه است و این دِیْن، دینِ انسانیت است و همه آزادگان دنیا به راحتی چشم هایشان به این طرف چرخیده و می چرخد.همان طور که بیداری مستضعفین گوشه گوشه های دنیا شروع شده است و باید این منظره زیبا و تاریخی عالم را خوب نگریست.
🖋 حمیدرضا شببویی
۱۱ آذر ۱۴۰۲
8️⃣
١٢ 🇵🇸
#غزه_نوشت
#مسؤولیت_ایمانی
یکشنبه ١٢ آذر ١۴٠٢
▫️ای کاش
قضیۀ غزه اساساً حادثۀ سادهای نیست. هم جلوهها و ابعاد روشن دارد و هم جلوهها و ابعاد مبهم.
ما باید از بخشهای روشن آن به خوبی استقبال کنیم.
بروز خوی خونریز صهیونیزم اسرائیلی، بروز شخصیت متعالی مردم غزه، شکستن هیبت اسرائیل، هماهنگی رعبآفرین جبهه مقاومت، بالاآمدن قضیۀ فلسطین که داشت فراموش می شد، جلوگیری از فرایند خیانتبار عادیسازی روابط با اسرائیل، جلوگیری از ظلم خاموش و همه جانبه و رو به گسترش به مردم فلسطین و اسرای آنها و طرح حمله به غزه و ... ، آشکار شدن چهرۀ خائنانۀ سران کشورهای اسلامی، اجماع جهانی علیه اسرائیل و ...
نباید ما هم کاری بکنیم؟
برای غزه چه میکنیم؟
صدقه میدهیم، هر روز؟ کمک مالی میکنیم، مرتب؟ دعا میکنیم، همه وقت؟ در مراسمها شرکت میکنیم؟
همین؟
با فرهیختگان اهل غزه که صحبت میکردیم سخن جالبی داشتند. میگفتند کارهای مهمی شده و دارد میشود. شاید شما هم بتوانید کارهایی بکنید ولی یک وظیفۀ آشکار را که به کار امروز و فردای این قیام می آید فراموش نکنید و آن خلق معنی و خلق سخن است.
خدمات دیگر شاید در این سطح نباشد.
ای کاش یک لشگر عظیم نویسنده بودیم!
ای کاش از باب «یسارعون فی الخیرات» در دیدن، در انتخاب واژهها، در تقریرهای نیرومند به صورت ملموسی با هم مسابقه میدادیم!
برخی هم گویا همیشه با تأییدات دشمن به باور میرسند!
شاید تحلیلهایشان به نقطه ای برسد که امری را ضروری ببینند ولی برایش سرمایه گذاری نمی کنند چون جوّی به نفعش نیست و خصوصا تردیدهایی هم هست.
یک تنبه اینجا برای ایشان لازم است؛
متاسفانه اینجا دشمن چیزی که باعث تقویت این وظیفه بشود نخواهد گفت و رهنمودی نخواهد داد. نمی توان منتظر شد.
✍️ محمدرضا فلاح
✓
📕کتاب بیانات رهبر معظّم انقلاب اسلامی دربارهی صهیونیسم منتشر شد
♦️تازهترین اثر انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) با عنوان #رو_به_پایان منتشر شد.
🔹کتاب «رو به پایان» شامل بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) دربارهی صهیونیسم است که بهتازگی توسط انتشارات انقلاب اسلامی روانهی بازار نشر شده است.
🔹مطالب کتاب «رو به پایان» از مطالعهی کل گفتارها و نوشتارهای مرتبط با موضوع از سال ۱۳۴۸ گردآوری و تنظیم شده و نشانگر این است، تحقیقات صورتگرفته برای تدوین این کتاب، محدود به مواضع معظّملّه پس از رهبری نبوده و مواضع ایشان در زمان ریاست جمهوری و حتّی پیش از آن نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
🔹این کتاب ۵۶۸ صفحهای، در پنج بخش اصلیِ «صهیونیسم شجرهی خبیثه»، «غدّهی سرطانی»، «توطئهی فراموشی»، «جرّاحی غدّهی سرطانی» و «تقابل ایدئولوژیک» و در ۲۳ فصل ارائه شده است.
🔸گفتنیاست این کتاب که به کوشش موسسه فرهنگی حدیث لوح و قلم تدوین شده، یک نوبت در سال ۱۳۹۲ با عنوان «توهّم سلطه» توسط انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده بود و اکنون پس از اعمال برخی تغییرات، با عنوان، صفحهآرایی و طرح جلد جدید در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
🔺مخاطبان میتوانند برای تهیهی کتاب «رو به پایان» به کتابفروشیهای سراسر کشور یا پایگاه الکترونیکی انتشارات انقلاب اسلامی مراجعه نمایند:
🌐https://shop.khameneibook.ir/product/رو-به-پایان
#حکمرانی_دینی
🆔 @hokmrani_dini
🔰قوم برگزیده مجوز انجام هرجنایتی علیه بشر
🔹قوم برتر ادبیات دینی و توراتی یهود است و ربطی به یهودیان ارتدوکس واصلاحطلب ندارد اینکه یهود به غیر خود به مثابه حیوان نگاه می کند یک امری طبیعی در جهانشناسی یهود است که خود در ادبیات دینی تحت عنوان گوییم (از نظر لغوی یعنی حیوان و از نظر اصطلاحی به معنای غیر یهودی است ) نام می برند
لذا اینکه نماینده کنست رژیم صهیونیستی خون اعراب را مباح می داند و برای فتح سرزمین وعده داده شده از هیچ جنایتی دریغ نمی کنند امری طبیعی است
اینکه جمعی از خاخام های اسرائیلی می گویند مردم دنیا باید از ما برای کشتن کودکان فلسطینی تشکر کنند به همین علت است نگاه قوم برتر دست یهود را برای هر جنایتی بازگذاشته و این تعلل های هم که هست به علت افکار عمومی دنیا و هزینه تراشیدن برای آمریکا و اروپاست که کمی افسار این حیوان را می کشد. والا از نگاه یهودیان تمام غزه باید با خاک یکسان شود اهالی آن بین مرگ و فرار یکی را انتخاب کنند
نگاهی که بهترین مدافع آن در کابینه نتانیاهو بن گویر است وزیر جنگ یک یهودی ارتدوکس و وحشی.
در ادامه بخشی از آیات تورات که دلالت بر قوم برتر دارد را قرار می دهم:
🔸 هنگامی که خداوند بنی اسرائیل را به زمین تسلیم کند، سایر ملل رانده خواهند شد و "با آنها عهد نبند و به آنها رحم نکن" تثنیه 7: 5-7: 6،
🔸"اما با آنها چنین رفتار کنید، مذبحهای آنها را ویران کنید، تمثالهای آنها را بشکنید، و نخلستانهای آنها را قطع کنید، و بتهای تراشیده آنها را با آتش بسوزانید. خدا تو را برگزیده تا قومی خاص برای خود باشی، بالاتر از همه مردمی که بر روی زمین هستند.» تثنیه 7:5
🔸قطعه مشابهی که اسرائیل را به عنوان قوم برگزیده تعالی می بخشد، از ممنوعیت طاسی پیروی می کند و خود را در ماتم می برید، "زیرا تو قوم مقدسی".
تثنیه 14:1-2
"پس اکنون اگر صدای من را به راستی اطاعت کنید و عهد من را نگاه دارید، آنگاه برای من از میان تمامی قوم ها گنجی خاص خواهید بود، زیرا تمام زمین از آن من است."
خداوند وعده می دهد که هرگز قوم خود را با هیچ کس عوض نخواهد کرد:
خروج19:5
🔸«و عهد خود را میان خود و تو و فرزندانت بعد از تو در نسلهایشان میبندم، تا عهد جاودانی که خدای تو و فرزندانت پس از تو باشم».پیدایش17:7
🔸«و شما برای من پادشاهی کاهنان و قوم مقدس خواهید بود» خروج 19:5
🔸«خداوند محبت خود را بر شما قرار نداده و شما را انتخاب نکرده است، زیرا شما از همه مردم بیشتر بودید، زیرا از همه مردم کمتر بودید، بلکه به این دلیل که خداوند شما را دوست داشت و به این دلیل که سوگند خود را حفظ خواهد کرد. به اجدادت قسم خورده بود.» تثنیه7:7-8
✍🏻محمدحسین خانی
#غزه_نمایش_ضعف_کیدشیطان
در ۱۴ آبانماه ۱۳۵۸، یک روز بعد از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، امام خمینی(ره) سخنرانی کردند و در آن نطق معروف اشاره ای به روایتی از رسول الله داشتند:
در نظرم است که در یک روایتى است که رسول خدا که مبعوث شد، آن شیطان بزرگ فریاد کرد و شیطانها را دور خودش جمع کرد و اینکه مشکل شد کار بر ما.
حضرت امام بعد از مطرح کردن این روایت فرمودند:
در این انقلاب، شیطان بزرگ که امریکاست، شیاطین را با فریاد دور خودش دارد جمع مى کند. و چه بچه شیطان هایى که در ایران هستند و چه شیطانهایى که در خارج هستند، جمع کرده است و هیاهو به راه انداخته است.
این ابتکار و هنر امام خط کلان راهبردی برای انقلاب اسلامی باز کرد و منجر شد که ایران اسلامی در سیر تمدنی خود اصلیترین درگیری را با آمریکا تعریف کند و هیچگاه این خط راهبردی در محاسبات کلانش فراموش نگردد.
مهمترین اتفاق در سیر انقلاب اسلامی ذیل این خط راهبردی، قوانینی بود که خدای متعال در حرکت جنود شیطان مطرح فرمودند و این قوانین با نگاه انقلاب اسلامی به مرحله ظهور و بروز رسید.
انقلاب اسلامی پذیرفته بود که اگر بزرگترین کیدهای عالم مربوط به شیطان است اما مهم ترین قاعده در تقابل با او این است که
إِنَّ كَيۡدَ ٱلشَّيۡطَٰنِ كَانَ ضَعِيفًا
این نظام محاسباتی از جمله سخنهای نویی بود که ایران بعد از انقلاب اسلامی توانست به همه مستضعفین عالم هدیه دهد و حال بعد از گذشت ۴۰و اندی سال، غزه امروز سنگینترین خط نبرد مقابل این کیدشیطانی با همان قاعده به عرصه نمایش درآورده است.
از ابتدای عملیات طوفانالاقصی، حضور آمریکا در اسرائیل اشغالی نشان داد که درگیری بین غزه و اسرائیل، در حقیقت درگیری بین جبهه حق و باطل و به تعبیر بهتر درگیری جنود الله و جنود شیطان است با این تفاوت که جنود شیطان از آن جهت که در ضعف قرار دارد دست به کید و حیله میزند غافل از آنکه کید شیطان در نظام تکوین، ضعیف ساخته شده است.
این قاعده چون مورد باور مردم غزه است و با آن زندگی میکنند امروز برتری نظام محاسباتی اللهمحور روز به روز برای دنیای تحت استکبار و کید شیطان بزرگ، آمریکا، فراگیر کرده است.
ادامه دادن درگیری غزه با اسرائیل چیزی جز خسارت برای آمریکا ندارد، از طرفی چهره ضعیف و افول پرشتابش را به نمایش دنیا در می آورد و از طرفی دیگر نمیخواهد این ضعف و ذلت را از این مردم تحت محاصره ۷۵ ساله بپذیرد.
این بازی دو سرسوخت ظهور همان قاعده الهی است که حضرت امام در سال ۵۸ به ما یاد داد.
در این انقلاب شیطان بزرگ آمریکا است.
🖋حمیدرضا شببویی
۱۲ آذر ۱۴۰۲
9⃣
١٣ 🇵🇸
#غزه_نوشت
#مسؤولیت_ایمانی
دوشنبه ١٣ آذر ١۴٠٢
▫️نگاه ایمانی
این واقعیّت دارد که حداقل دو نگاه در میان «بهترینهای جبهه انقلاب» در بررسی مسائل راهبردی انقلاب و ایران هست.
برخی از ایشان بنا به توصیۀ همۀ دلسوزان خیلی عاقل و آگاه شده اند. وقتی به سخنان ایشان گوش می کنی می بینی دیگر محاسبات سرد مادی سراپای تحلیلشان را گرفته است.
گویا تقصیری هم ندارند.
ولی این خوب نیست که دائماً به یک عقل اشاره می کنند و از آن تمجید می کنند و به آن ارجاع می دهند و ... که مثلاً چین از آن برخوردار است، آمریکا داشته است و دارد، انگلیس از خود نشان داده است و ... .
زحمت بسیار کشیده اند و از پس مطالعات و اشرافها و بررسیهای فراوان نگاهی را فراهم نموده اند که گرمای ایمان و ادبیات دینی و ... دیگر درش جایی ندارد. با تک و تعارف هم نمی شود وسط یک بحث شدیداً حرفهای گزارههای دینی را تزریق کرد. انسان ناآگاه رخصت چنین کاری را می دهد، ولی انسان «کارشناس» هیچ وجهی برای این کار نمی بیند.
اگر با این موجودیّت و این هویّت و این حضور حرفهای آشنا باشید متوجه «آشفتگی گفتمانی» جبهۀ انقلاب می شوید.
باید به داد آن رسید.
با این دگراندیشی راهبردی وقتی به جریانهایی شبیه «قیام غزه» می رسی «کاملاً محاسبهگر» ظاهر میشوی و سخنان فاخری طرح می کنی و ... ولی با نگاه ناب و واقعبینانۀ رهبری فاصله داری.
این فاصله یک کم بد است؟ یا اصلاً بد نیست؟ یا اصلاً هم کم نیست؟
از باب «والمخلصون فی خطر عظیم»، باید گفت تلاشگران و فرهیختگان جبهه در معرض خطرند. انسانهای مطلع می دانند که این صرفاً یک تعارف نیست.
سرّ زمین گیر شدن جبهۀ انقلاب در یک موقف واقعی به نام «دولت سیزدهم» نیز همین فقر تئوریک است.
تئوریهای اسلامی تا قبل از مسؤولیت کارآیی دارد، و الا دو تا سیلی واقعیت کافی است تا هشیار شویم و دست از این مدیحهسرائی ارزشها برداریم.
این است فقر تئوریک.
✍️ محمدرضا فلاح
✓
۷
✦ کمک به غزه!!
بیش از آنکه غزه به کمک نیاز داشته باشد، این ما هستیم که نیازمندیم که «غزه» به کمک ما بیاید؛ کما اینکه آمده است.
نه از این باب که جایی را پیدا کردیم که واضح و روشن است که درگیری حق و باطل است و ما با کمکهای هرچند ناچیز میتوانیم خود را در جبهه حق قرار دهیم و قرار گرفتن در جبهه حق را برای ما سهل و آسان کرده است؛ عرض بنده از این باب که کامل بهجا و حق است، نمیباشد.
بلکه از این جهت که با بهمیان آمدن «غزه»، حق به جلوه پیدا کرده است و برای ما که پس از دوران انقلاب و مبارزات آن و دوران دفاع مقدس را درک نکردیم، این نمونه از ظهور حق، واقعا یاریگر است؛ یاریگر برای ادراک ظهور حق.
و این البته ابتدای راه است؛ همانگونه که هنوز موفق نشدهایم «دفاع مقدس» را روایت کنیم، و همانگونه که نتوانستیم «شهدای مدافعین حرم» را روایت کنیم؛ حق به جلوه آمده در این دو مقطع را نتوانستیم روایت کنیم، باید سالیانی بگذرد تا توان درک جلوههای حق در غزوه به وجود آید؛ هرچند با این وجود هم گاه نسیمی از آن ظهور و جلوه حق احساس میشود؛ لکن در خصوص غزه بعد مکانی هم از موانع است؛
و چه زندگی حسرت برانگیزی دارند مردم غزه؛ در دل جلوهی حق هستند و جلوه حق به دستان مبارک ایشان است.
✍️حامدخواجه
🇵🇸
هدایت شده از موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ
🔻تحلیل مقاله افرایم اینبار
رئیس موسسه اورشلیم برای استراتژی و امنیت
اولین نکته مورد اشاره این تحلیلگر اسرائیلی مردم شناسی غزه است که به دولت آمریکا گوشزد می کند که مردم غزه مثل مردم آلمان یا ژاپن نیستند که با یک حمله نظامی کوتاه بیایند جنس این مردم متفاوت است و اینها اهل مقاومت و هزینه دادن هستند و تا پای جان پای مقاومت و آرمان های آن می مانند.
نکته بعدی تجربه تلخ آمریکا در افغانستان،عراق، لیبی و یمن است آمریکا می داند که اگر هزاران دلار هزینه کند اما دولت مطلوب خود را برسر کار نیاورد شکست تلخی را تجربه می کند
لذا در این مسئله آمریکا از هرج و مرج و بی صاحبی غزه نگران است
اما طرف اسرائیلی از حکومت تشکیلات خودگردان بر غزه راضی نیست و آن را مدافع خوبی برای اسرائیل نمی داند همچنین مجامع بین المللی و سازمان ملل گزینه مناسبی برای اداره غزه از سوی اسرائیل نیست زیرا تجربه سازمان ملل نشان داده گاهی خلاف منافع اسرائیل تصمیم می گیرند و یا در برنامه های آنها اختلال ایجاد می کنند.
آمریکا راه حل نهایی را طرح دو دولتی و حاکمیت تشکیلات خودگردان بر غزه می داند که با طرف آمریکا در هماهنگی کامل است اما اسرائیل هدفش غصب کامل غزه و تخلیه جمعیت شمال به اردن و مصر است اما نمی تواند نسبت به آمریکا حرف شنوی نداشته باشد بعد از طوفان الاقصی نیاز اسرائیل به آمریکا مشهود بود و این آمریکا بود که کمبود های تسلیحاتی و مالی این جنگ را تامین کرد و اگر ارتش اسرائیل بخواهد در جبهه شمال هم با لبنان درگیر شود مجبور است از توان نظامی آمریکا کمک بگیرد و سرو صداهای دنیا را برای ادامه جنایت بی اثر کند
از این جهت تمام تصمیم های رژیم برای ادامه جنگ باید با هماهنگی و تایید آمریکا باشد که در این نبرد با نهایت همکاری وهمراهی حتی به قیمت خدشه دار شدن وجهه خود در دنیا از این جنایت ها حمایت کرد و اوضاع سیاسی خود را دچار چالش کرد
الان بهترین استراتژی اسرائیل برای دفع خطر غزه برای شهرک های نوار غزه از بین بردن مخالفان محمود عباس در غزه هست و در ادامه با همکاری آمریکا به بهانه امن کردن شهرک ها منطقه حائل را گسترش بدهند (غصب بیشتر نوار غزه) و برای اینکه این خاطره خوب و حرکت حماسی حماس را از اذهان اعراب پاک کند به استراتژی چمن زنی ادامه دهد
طبق نظرسنجی بین اعراب اسرائیل 2/3 آنها معتقد بودند اسرائیل 100 سالگی خود را جشن نمی گیرد این پیروزی می تواند روحیه مبارزه را در آنها زنده تر کند لذا ارتش اسرائیل باید با حملات کور و ادامه نسل کشی این گزاره را به یک آرزو برای اعراب تبدیل کند
✍🏻محمدحسین خانی
🌐 موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ
https://eitaa.com/flastiin
#غزه_امت_مهدوی
در روایتی از اقا امام صادق علیه السلام آمده است که:
«وَلَدٌ وَاحِدٌ يُقَدِّمُهُ الرَّجُلُ أَفْضَلُ مِنْ سَبْعِينَ وَلَداً يَبْقُونَ بَعْدَهُ يُدْرِكُونَ الْقَائِمَ(ع)»
وقتی شخصی در زمان حيات خود فرزندش را از دست بدهد بهتر است از هفتاد فرزند كه بعد از او باقي مانده و تا زمان ظهور امام زمان(عج) زنده بمانند.
در نگاه اول به این روایت این معنا به ذهن می آید که شاید منظور این باشد که آن فرزندی که از دست رفته است از آن جهت که کمتر فرصت اشتباه و گناه داشته است بهتر است از هفتاد فرزندی که تا زمان ظهور بماند و خطا کند.
اما وقتی بیشتر دقت میشود، روشن می گردد که این گونه نگرشی با عقائد اصیل اسلامی هماهنگ نیست. در نگاه اسلامی این دنیا اصالت دارد و ما این دنیا را با رفاه و آسایش در آن می خواهیم.
این دنیا را در رفاه و آرامش و آسایش می خواهیم تا بتوانیم در کمال آرامش و امنیت بندگی خدا کنیم.
اتفاقا اگر بنا باشد کسی آرامش و رفاه دنیا را بخواهد، خط مقدم، آن دسته ای هستند که میخواهد بندگی کند. کسی که به جز بندگی خدا به چیزی فکر نمی کند مگر میتواند به دنبال یک رفاه و آسایش برای بندگی اش نباشد؟!
همین جریانِ معتقد به دنیایی که برای بندگی خدا میخواهد، وقتی می بیند عده ای مستکبرِ خودحق پندار، شرایط دنیا را با تلاطم و اسارت و کشتار برای بندگی نکردن خدا، بدون آرامش و رفاه به هم زده اند، قیام می کند و برای تحقق آن تمدن مهدوی که پر است از آرامش و رفاه، می جنگد تا شرایط پررفاه وآرامش را برای همه فراهم کند و زندگی اصیل را به بشریت هدیه کند.
این چنین جریانی تا رقم خوردن کامل تمدن مهدوی اش از پا نمی نشیند و برای نجات بشریت همه زندگی اش را میدهد تا همه بتوانند در آرامش زندگی کنند لذاست که می بینیم وقتی کسی فرزندش در این شرایط پر از ظلم زودتر از خودش از بین می رود که بر خلاف قاعده طبیعی و غالبی عالم است یعنی که حداقل توانسته است با از دست رفتن فرزندش، چند نفر را آگاه کند که این دنیا پر از ظلم است و اگر عدالت مهدوی و امنیت و رفاه حاکم بود نباید فرزند من با این مشکلات از بین می رفت.
این حد از آگاهی ایجاد کردن برای بشریت و ایجاد حالت انتظار و قیام و مبارزه با استکبار برای رسیدن به مهدی موعود، قطعا از باقی ماندن 70 فرزند بدون ذره ای خراش در درگیری با استکبار تا رسیدن موعود ارزشمندتر است.
امروز غزه 10هزار کودک را تقدیم شکل گیری تمدن مهدوی کرده است و این امت چه امت پیشرانی برای ظهور است و باید غزه را از این جهت مصداق روایتی دانست که ما اگر هفتاد فرزند را تا ظهور مهدی داشتیم هنوز از آنها عقب بودیم.
ماشاءالله و لا حول و لا قوّة الّا باللّه
🖋حمیدرضا شببویی
🔟
١۴ 🇵🇸
#غزه_نوشت
#دردهای_عمیق
چهارشنبه ١۵ آذر ١۴٠٢
▫️به تنهایی خو کن!
آقا امیرالمؤمنین میفرمایند :
«أَيُّهَا النَّاسُ لَا تَسْتَوْحِشُوا فِي طَرِيقِ الْهُدَى لِقِلَّةِ أَهْلِهِ»(نهج البلاغه، خطبه١٩٢)
چه کسی مثل امام این گونه که در متن آمده است ادامه داد؟
زمانی بود که «مقاومت» در کشور «پسا جنگ» و «پساخمینی» شاید تنها یک باورمند داشت. آری یک مرد!
همه با فرهنگ «سازندگی» و دنیاداری و شادآبادی و زرنگبازی و «تنشزدایی» و «گفتگوی خفتبار انتقادی» حسابی «عاقل» شده بودند و تا میتوانستند از صحنههای درگیری با دشمنان خدا فاصله میگرفتند.
کسی با استحکام مؤمنانه آخرت را اصل نمی گرفت و راه حل را در توصیه های قرآن و اهل بیت ع نمی دید. واقعاً استحاله شده بودیم.
ولی راه نورانی الهی «مقاومت» بود و به تدریج باورمندانی پیدا کرد و پیروزیهایی از پس هم رسیدند و امروز اینجا ایستاده ایم؛
«خاک ذلّت و استیصال بر چهرۀ نظام استکباری مغرور ریخته شده است»
از صمیم جان به دل نورانی تو ای فرزند فاطمه س درود می فرستیم و بقای عمر تو را و سلامت و نشاط تو را که برای ما از آسمان سعادت آوردی از خدا می خواهیم ای رهبر عزیز ما!
آری آخرتی هم هست و دنیازدگی مسؤولان، دنیا و آخرت این مردم نجیب را به آتش می کشید و تا حدی هم چنین شد.
فجایعی چون فضای ولنگار فرهنگی معلول آن حضورها و آن افکار نحس است.
البته همیشه هم طلبکارند. چرا نباشند، مگر اخلاق و اخلاص و صداقتی در کار است؟!
✍️ محمدرضا فلاح
✓
طوفان الاقصی زخمی برای فراموش نشدن
52 روز از طوفان الاقصی گذشته و مسئله فلسطین در این چند روز در صدر اخبار قرار گرفت
اگر طراحان عملیات طوفان هدف این عملیات را فراموش نشدن مسئله فلسطین بدانند
یعنی در زمان ما حکام عرب از ناموس جهان اسلام و قبله اول مسلمین دست کشیده اند و انگار فلسطین دارالاسلام نیست یا یهودیان غاصب این سرزمین نیستند
بعد از مصر، اردن، بحرین، امارات و عربستان هم که مادر کشور های عرب بود داشت مقدمات سازاش با اسرائیل را انجام می داد و عملا آرمان قدس شریف توسط جهان عرب و جهان اسلام به فراموشی سپرده شد وانگار نه انگار کشوری غصب شده به قبله اول مسلمین بی حرمتی شده و یک امتی آواره و شهید شدن
عامل این تعویق سستی و کاهلی جوانان جهان اسلام و عدم ارتباط جوانان ایرانی با نخبگان جهان اسلام است
نتیجه عدم جهاد تبیین در عرصه بین الملل است نتیجه سکوت و روایت نکردن مسئله فلسطین است.
وهزینه مقاومت فلسطین برای اینکه فراموش نشود هزینه سنگینی است نابودی نیمی از غزه و شهید شدن بیش از 20 هزار نفر و از دست دادن بخش عمده زیرساخت ها و در آینده احتمال پناهندگی و آورگی فلسطینی ها
اگر ما ارتباط با جهان اسلام را جدی می گرفتیم شاهد اینگونه هزینه دادن امت فلسطین نبودیم
✍🏻محمدحسین خانی
4_5987852754779901073.mp3
1.07M
🎵 حماسه فلسطین
▪️موسیقی: فریدون ناصری
▪️شعر: ابوالقاسم حالت
▪️تنظیم: محمد بیگلریپور
▪️زمان: دهه هفتاد
▪️ژانر: ارکسترال و کرال
#موسیقی
۸
چقدر جای این شور و این حال و هوا در میان ما خالی است!
زندگی مسمانان را به خاک و خون کشیدند و ما کَکِمان نمیگزد! واقعا ما را چِشُده است که اینگونه از کنار چنین واقعهی مهمی به راحتی عبور میکنیم؟!
دغدغهمندان نهایتا اخبار را دنبال کنند.
امّا واقعا حس و حال این مبارزان غزه خواستنیاست، این حماسه واقعا رشکبرانگیز است.
بله واقعا در سختی و تنگنا هستند ولی این شهادتها و این رشادتها تماما حماسه است...مگر میشود در راهالهی جز حماسه یافت؟!
✍️حامدخواجه
🇵🇸
١۵ 🇵🇸
#غزه_نوشت
#صبر_شناختی
جمعه ١٧ آذر ١۴٠٢
▫️کار درست
اگر کار درست را تأیید نکنی همۀ مرزها به هم می ریزد و به تاریکیها و ابهامها و سردرگمیهای بدی گرفتار خواهی شد. این به معنای مسخ زندگی و مسخ انسانیت است و دستآوردهای چنین حیاتی به صفر نزدیک می شود، یعنی مردگی است.
نبرد غزه بی تردید نبرد سختی است، واقعاً سخت و نبردی است که به ندرت می توان نظیری برای آن یافت. هر یک ساعت این نبرد را باید حادثۀ بزرگی شمرد. این مهم است که چه نگاهی به آن داریم.
دربارۀ «طوفان الاقصی» یک نکته را باید مد نظر داشت و آن این که حتی اگر فرض کنیم که سنجیده نبود و طرح گسترده ای پشت سر آن نباشد، یک ضرورت بود. وقتی که دژخیمی چون دولت اسرائیل دارد به تدریج تمام سنگرهای دفاع از فلسطین و در واقع سنگرهای «استقلال جهان اسلام» را یکی یکی فتح می کند و کار خود را کم کم به پیش می برد و به فکر خیزها و هجومهای بزرگتری است تا واقعاً کار فلسطین را یکسره کند، چاره این نیست که بایستیم و ببینیم چه میشود. یکبار باید به این واقعیت فکر کنیم و این را بفهمیم ...
«طوفان الاقصی» اگر هیچ چیز نبود یک ضرورت بود. حتماً باید این را به روشنی نشان داد و برجسته کرد و یک هشیاری واقعبینانه آفرید.
مواضع رهبر انقلاب برای ما همیشه مهم بوده است. ایشان در موضعگیری نسبت به این پدیده چند نکتۀ صریح فرموده اند :
١. اصل عملیات را تأیید می کردند و به جا می خوانند و آن را حق مردم غزه می شمردند؛
٢. ضربۀ حاصل آمده را بزرگ و مؤثر و ترمیم ناپذیر معرفی می نمودند؛
٣. یکی از ثمرات این عملیات را زنده شدن قضیۀ فلسطین، بیداری جهانی علیه رژیم سفاک اسرائیل و مختل شدن جریان خطرناک عادیسازی روابط با اسرائیل می دانستند؛
۴. و یکی دیگر از ثمرات این عملیات را معلوم شدن ضعف رژیم پرهیبت اسرائیل می دیدند؛
۵. در ضمن می فرمودند که آینده روشن است و پیروزی با فلسطین است؛
✍️ محمدرضا فلاح
✓
هزاران بار از خود پرسیدیم که چگونه میشود بر تعصبات غلبه کرد و از امیر المومنین و امام حسین در جهان اسلام به عنوان یک حق حرف زد.
هزاران بار و بلکه بیشتر سعی کردیم و تلاش خواهیم کرد که اثبات کنیم شیعه بر حق است و لاغیر. و البته نتیجه فقط جز افتراق و کینه برای مسلمین چیزی نداشت.
هنوز عده ای احمق و نفهم و بیشعور و ...تقوا را در نهم ربیع الاول و لعن به خلفا میدانند و ولایت را با این سطح از نافهمی ها به مرز ویرانی کشیدهاند.
غزه را این بار از این دریچه ببینید.
فهم خمینی از اسلام یعنی جمهوری اسلامی.
جمهوری اسلامی با شخصیت شیعگی خودش پذیرای همه مستضعفان جهان است.
آیا امروز گرایش به این شخصیت بیشتر از قبل نشده؟
ما و حماس و همه مستضعفین جهان عاشق علی ابن ابی طالب هستیم.
عاشق حسین بن علی هستیم.
عاشق آنچزی هستیم که امروز برایش میاستیم و خون میدهیم.
میثم پیمانجو
١۶ 🇵🇸
#غزه_نوشت
#پیامهای_بلند
یکشنبه ١٩ آذر ١۴٠٢
▫️پیام اول
ما برای جهانی که در برابر طاغوت ذلیل شده حرف داریم.
ما زندگی جدیدی را به ایشان پیشنهاد می کنیم.
زندگی ای که در آن انسان «اساسا» عزیز است و به او نگاه محترمانه ای شده است.
انسان را با خدا دیده اند تا انسان فراموش نشود. انسان بدون خدا «هیچ» هم نیست.
کرامتگرایی ملحدانه دروغی بیش نیست :
«وَ لاٰ تَكُونُوا كَالَّذِينَ نَسُوا اَللّٰهَ فَأَنْسٰاهُمْ أَنْفُسَهُمْ أُولٰئِكَ هُمُ اَلْفٰاسِقُونَ»﴿الحشر، 19﴾
«و مانند کسانی مباشید که خدا را فراموش کردند، پس خدا هم آنان را دچار خودفراموشی کرد؛ اینان همان فاسقانند»
پیام اول این زندگی «ایستادن در برابر طاغوت» است؛ «مقاومت».
این سخن شنیده شد.
این سخن بیشتر شنیده خواهد شد.
✍️ محمدرضا فلاح
✓
١٧ 🇵🇸
#غزه_نوشت
#دریافتهای_عمیق
دوشنبه ٢٠ آذر ١۴٠٢
▫️منبع سخن
غزه امروز منبع سخن است. برخی به این تأمل روی آوردهاند و برخی فقط درد و رنج را میبینند. البته حق دارند، درد و رنج غزه جانکاه است.
باید همگان را به این تأمل دعوت کنیم.
جناب دکتر علیرضا نصر اصفهانی ذیل این عکس یادداشت فاخر و نکتهآموزی نگاشتهاند که برای استفادۀ بیشتر خودمان دوباره به آن نظر میاندازیم :
┄┅••؛••┅┄
برپایی یک تصمیم
در ستایش ملت فلسطین
علیرضا نصراصفهانی
*در ستایش یک تصمیم*
ملت فلسطین به میدان آمده، مسئولیت تصمیم تاریخی خود را برعهده گرفته و از همه هزینهها و گرفتاریهای این تصمیم آگاه است، ملتی که در تصمیم خود مستقل و خطرپذیر است.
*در ستایش رنج*
گرفتاری امروز مردم غزه، زِهدان آیندهی جدیدی برای جهان خواهد بود. جغرافیایی که حاضر است جان خود را برای آگاهی وجدان بشریت فدا کند. جهانیان نیز ملت فلسطین را میستایند، برای گذر از رنج هایش.
*در ستایش یک ایده*
فلسطین تصویری بدیع و پرجزییات از یک ملت قوی، تابآور و پابرجا به جهانیان عرضه کرده است. ملت مسئولیتپذیر فلسطین، طرح جدیدی برای آینده منطقه و جهان رقم زده است. جغرافیای سیاسی جهان آینده از ایده غزه میگذرد. ایده مقاومت در برابر تسلیم.
*فلسطین، اکنون یک کشور نیست، یک ایده است. ایدهای قدرتمند در برپا کردن یک تصمیم، پذیرش مسئولیت، گذر از رنجها و رسیدن به سازندگی.*
┄┅••؛••┅┄
هر یک از عزیزان و سروران به ویژه نخبگان جامعه از سرمایۀ معرفتی اختصاصی و توان تحلیل متمایزی برخوردارند. جا دارد همگی وارد این جهاد معنوی بشوند.
✍️ محمدرضا فلاح
✓
حنوکا
حنوکا یا حانوکا (به عبری: חֲנֻכָּה خَنوکَه – به انگلیسی: Hanukkah) یا جشن روشنایی یکی از جشنهای یهودیان است که بهمدت هشتروز (تقریباً مصادف با ایام کریسمس مسیحیان) برگزار میشود.
واژهی عبری «حانوکه» بهمعنای افتتاح و گشایش بوده و این عید یادآور خاطرهی پیروزیهای کهن و یکی از معجزات در تاریخ یهود است.
بر پایهی تاریخ یهود، حزب قدیسین که از اورشلیم گریختند متاتیاهو، بزرگ خانواده حشمونی را که کمی پس از آن درگذشت، به رهبری خود برگزیدند. جانشین او پسرش یهودا ملقب به مکابی (چکش) علیه سلوکیان شورش کرد و پس از چند بار نبرد، بر آنان پیروز شد.
تاریخچه عید حنوکا
پس از آبادی بیت همیقداش (معبد سلیمان) دوم، حدود ۳۰۰ سال قبل از میلاد قدرت جدیدی در اروپا ظهور کرد که امپراطوریهای زمان خویش را به چالش کشید. این پدیدهی جدید قدرتی نبود جز قدرت فاتحان یونانی و تمدنی که بهعنوان هلنیسم (Hellenization) نامیده شد. این قدرت جدید قسمت بزرگی از آسیا را تسخیر نمود که از آنجمله حکومت یهودا در سرزمین مقدس بود.
هدایت شده از موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ
🕎حنوکا نماد پیوند یهود و یهودزدگان
برگزاری عید حنوکا در امارات اتفاق عجیبی نیست بلکه ثمره خیانت و یهودی زدگی حکام عرب است.
امارتی که تا قبل از قرارداد صلح ابراهام با اسرائیل در 2020 کمتر از 100 یهودی در آن زندگی می کردند الان نزدیک به 1000 نفر جمعیت یهودی دارد و به 5000 یهودی تابعیت اماراتی داده که این یکی از بزرگترین خطرات امنیتی و اطلاعتی در منطقه خلیج فارس به حساب می آید.
سال گذشته با افتتاح یک کنیسه با نام موسی بن میمون در ابوظبی
نتیجه این خیانت و یهودزدگی مقامات اماراتی نمایان شد
محمد خلیفه المبارک رئیس اداره فرهنگ و گردشگری دبی در افتتاحیه این معبد گفت این گام رو به جلوی برای گفتگو و همزیستی ادیان است.
وحدت ادیان و گفتگویی تمدنها کلیدواژه های نوین استعمار و نظام سلطه برای نفوذ و جاسوسی در کشور های اسلامی است که توسط عوامل خود و فریب خوردگان در حال پیشروی است.
جشن حنوکا در کشوری که هیچ تاریخ و ریشه ای برای یهودیان ندارد و سابقه حضور یهودیان در آنجا کمتر از 100 سال است یعنی علاوه بر تلاش صهیونیست ها خودباختگی و خیانت حکام امارات این روند را تسریع کرده است که اوج این خیانت در جنگ #غزه نمایان شد.
در هفته گذشته ابوظبی با اسرائیل توافقی را امضا کرد که کشتی های اسرائیلی برای در امان ماندن از تهدید های یمن از بندر حیفا به بندر دبی به فعالیت خود ادامه دهند ویا کمک های نظامی، مالی واعتباری امارات در طوفان الاقصی به نفع اسرائیل که صدای بعضی از شخصیت های ابوظبی را هم درآورد
ما
همین رفتار را در شکلهای دیگر از بعضی از کشورهای اسلامی مثل بحرین، مصر، اردن، عربستان شاهد هستیم
که نهایت همکاری یهودیان و یهودزدگان را نشان می دهد.
✍🏻محمد حسین خانی
🌐 موسسه مطالعات راهبردی مسریٰ
https://eitaa.com/flastiin
١٨ 🇵🇸
#غزه_نوشت
#درکهای_عمیق
شنبه ٢١ آذر ١۴٠٢
▫️مقاومت جدید
یکی از موضوعات نیازمند بازاندیشی، موقف جبهۀ مقاومت و فرهنگ مقاومت حین و پس از «طوفان الاقصی» است.
همه می بینند که این جبهۀ مقاومت است که در این «چالش بزرگ» با رژیم سفاک اسرائیلی صحنهگردان است. مقاومت چیزی شده بود، مقاومت دارد چیزی دیگری می شود و مقاومت در جهان و مدار فرهنگی، امنیتی، نظامی و طبعاً سیاسی دیگری زندگی خواهد کرد.
امروز این جبهه مهم است و باید خوب دیده و درک شود. جبهۀ مقاومت از مدیریت هوشمند و مطلعی برخوردار است. این که ما چه مددی می توانیم به آن بدهیم کمی تأمل می خواهد، ولی روشن است که درک کار عظیم مقاومت بخشی از وظیفۀ ما است.
تحلیلی در کانال «صابرین نیوز» آمده است که به همین موضوع می پردازد. نام نویسنده ذکر نشده است، ولی تحلیل واقعاً عالی است.
┄┅••؛••┅┄
⭕️ آنچه صهیونیست ها پس پرده بیش از هر چیز نگران آنند این است که این جنگ بی پایان خواهد بود.
💢 حتی اگر همین فردا اسراییل غزه را کلا ترک کند، مقاومت پاسخ به جنایتی که اسراییل مرتکب شده را تا سال ها ادامه خواهد داد. جنگ تا جایی که به مقاومت مربوط است ‘سناریوی پایان’ ندارد.
🔹امریکا هم درباره عدم گسترده شدن جنگ شعار می دهد اما به خوبی می داند چه شگفتی هایی در حال شکل گیری است. اینکه از عراق و یمن مستقیما اسراییل را بزنند، حزب الله کل زیرساختهای رژیم در شمال را نابود کند و در سوریه دارایی امریکا هر شب زیر ضرب باشد، اگر گسترش جنگ نیست، پس چیست؟!
🔸هر یک از این رویدادهای شگفت، اگر در وضعیت عادی رخ می داد خود می توانست منشا یک جنگ منطقه ای تمام عیار باشد اما حالا امریکا و اسراییل آنها را با همه توان نادیده می گیرند چرا که می دانند قادر به هیچ واکنش موثری نیستند. خاورمیانه برای امریکا دیگر امن نخواهد شد.
🔹مقاومت اجازه نخواهد داد دشمن برای آن تصمیم بگیرد یا در جنگی چنین پیچیده گرفتار ‘محاسبات ساده’ شود. کسی نباید منتظر یک عملیات سرنوشت ساز از یک جغرافیای خاص باشد. مجموعه ای از عملیات ها از جغرافیاهای مختلف است که این جنگ را تعیین تکلیف می کند.
🔸 کمر قصاب غاصب منطقه خم شده و مجموعه بزرگی از مردان همداستانند تا دیگر صاف نشود. انتظار نداشته باشید چنین امر عظیمی به سرعت و سادگی یا بدون درد و رنج رخ بدهد
«پایگاه خبری صابرین نیوز» @sabreenS1_official
┄┅••؛••┅┄
این تحلیل در عین مختصر بودن جامع است و به اصلیترین موضوعات در این مبحث پرداخته است. خدا به صاحب این نگاه و قلم برکت بدهد.
✍️ محمدرضا فلاح
✓
هدایت شده از مردم_سالاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکوه_غزه
در میانه ی ظلم شقی ترین یهودیان عالم بر مظلومترین و بی پناه ترین مسلمانان جهان،
سهم هر روز سکوت و بی تفاوتی، قساوت است روی قساوت و زنگار دل است روی زنگار دل.
این روزها چقدر سقوط ایمانِ تک تکِ مدعیان ایمان و انسانیت در جای جای دنیا شتاب گرفته.
و صدها برابرش چقدر سهم نورانی شدن قلبهای این مردم مظلوم و محروم، وصف نشدنی ست. خوشا به سعادت این مردم منتخب....
باید ببینیم سهم ما در این معرکه چیست؟ نورانیت و یا ظلمت؟
https://eitaa.com/mardom_salari