تاکنون چه تعداد شعبه دادگاه صلح در کشور تشکیل شده است؟
آیا استانی هست که هنوز این قانون در آن اجرا نشده باشد؟
اجرای این قانون با چه چالشها و موانعی همراه است؟ و این موانع چگونه باید مرتفع شود؟
چه تدابیری اندیشیده شده که این دادگاهها حداکثر کارایی را داشته باشند؟
💠با حضور حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای، ریاست معظم قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین خلیلی، معاون اول قوه قضاییه و جمعی از معاونین قوه قضاییه
🔰مراسم سالروز تأسیس شورای حل اختلاف و تجلیل از روسا و معاونان دادگستری برتر در حوزه حل اختلاف برگزار شد.
⬅️گفتنی است این نشست در کرمان با حضور حجت الاسلام حمیدی، رییس کل دادگستری استان و جمعی معاونین دادگستری به صورت برخط برگزار شد.
#دادگستری_کل_استان_کرمان
#مدیریت_رسانه_روابط_عمومی
📎 @shorakr
💢قابل توجه همکاران محترم شوراهای حل اختلاف استان کرمان
احتراماً ، پیرو اطلاعیه مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۱۵ نظر متقاضیان وام را به موارد ذیل جلب می نماید:
1)متقاضی بایستی جهت اخذ وام حتماً به رهیاری بانک رسالت مراجعه و اعتبار سنجی گردد و بعد از تاییدیه رهیاری بانک، مشخصات کامل خود شامل نام و نام خانوادگی ، نام پدر با شماره ملی و شماره همراه و شماره حساب بانک رسالت را به امور مالی معاونت حل اختلاف استان کرمان( ساختمان شهید توکلی) ارسال نماید.
2) متقاضیان چنانچه قبلاً اعتبارسنجی شده اند بایستی مجدداً اعتبار سنجی نمایند.
3) همکاران شورا میتوانند به دفاتر رهیاری بانک رسالت شهرستان مربوطه مراجعه و اعتبارسنجی نمایند.
4) با توجه به اینکه به تعداد 250 نفر از متقاضیان واجدین شرایط، وام پرداخت می گردد لذا حق تقدم با همکارانی است که تاکنون وام اخذ ننموده اند.
با تشکر
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
🔰 آیین سالروز تأسیس شورای حل اختلاف و تجلیل از رؤسا و معاونان دادگستری برتر در حوزه حل اختلاف
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای، طی سخنانی در مراسم سالروز تأسیس شورای حل اختلاف و تجلیل از رؤسا و معاونان دادگستری برتر در حوزه حل اختلاف، با تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س) اظهار کرد: شناخت شخصیتهای بزرگی همچون حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها برای ما، امری آسان نیست، اما این روزها با مشاهده زنانی در جبهه مقاومت که فرزندان و همسران و برادران خود را برای جهاد و مقابله با شریرترین موجودات یعنی صهیونیستها و حامیان آمریکاییشان به میانه معرکه میفرستند، تنها گوشهها و بخشهایی از عظمت وجودی زینب کبری سلاماللهعلیها را درک میکنیم.
☑️رئیس دستگاه قضا: در مرکز شورای حل اختلاف به معنای واقعی تحول ایجاد شده است
رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اقدامات و دستاوردهای دستگاه قضایی در امر توسعه فرهنگ و گفتمان صلح و سازش، بیان داشت: مرکز توسعه حل اختلاف و شوراهای مرتبط با آن در اقصی نقاط کشور، در زمره بخشهایی از قوه قضاییه هستند که در آنها «تحول» به معنای واقعی کلمه محقق شده است و این «تحول» رو به «تعالی» است؛ فلذا میتوانیم از مرکز توسعه حل اختلاف به عنوان الگویی از کار تحولی در دستگاه قضایی نام ببریم.
رئیس دستگاه قضا با تبیین و تشریح مزایا و مواهب توسعه و بسط فرهنگ و گفتمان صلح و سازش در جامعه و فلسفه وجودی این امر، گفت: با نهادینه شدن و گسترش فرهنگ و گفتمان صلح و سازش، اثرات و مواهب قابلتوجهی در جامعه ساری و جاری میشود؛ مصالحه در دعاوی و شکایات، هم برای فردی که میبخشد و هم برای فردی که بخشیده میشود و هم برای زمینهساز این بخشش و مصالحه، اثرات نیکویی دارد. بحمدالله فرهنگ صلح و سازش که در جامعه ما ایجاد شده، در حال فراگیر شدن است و اثرات این امر در بسیاری از شوؤن قابل مشاهده است.
رئیس عدلیه تصریح کرد: ما در قوه قضاییه از حیثِ تقلیل پروندهها، به مقولهی صلح و سازش نمینگریم؛ البته اینکه بواسطه گسترش فرهنگ صلح و سازش، از میزان و حجم بالای پروندهها قضایی کاسته میشود، یک حقیقت است؛ اما هدف غایی ما از اهتمام نسبت به گسترش فرهنگ صلح و سازش، تقلیل پروندههای قضایی نیست؛ بلکه ما به امر مزبور اهتمام داریم، از آن جهت که به تعالی جامعه و رشد فضائل انسانی و اجتماعی یاری رسانیم.
⬇️