میزان آمونیاک سالن در نزدیکی کف سالن نباید از 20 ppm بالاتر باشد.اگر میزان آمونیاک هوا بین 10 تا 15 ppm باشد می توان آن را استشمام کرد.
تراکم مهد:
جوجه شترمرغ های نگهداری شده در یک سالن نباید بیش از 30 تا 50 عدد باشند. برای شترمرغ در سن حدود 4 تا 6 هفته تراکم 3 قطعه جوجه به ازای هر متر مکعب لازم است تا رعایت شود. در صورت مناسب بودن دمای هوای بیرون از سالن و بعد از سن 7 روزگی می توان به جوجه ها اجازه ورود به فضای باز را داد. در نظر داشته باشید که در معرض خاک بودن و نوک زدن به آن برای جوجه هایی از بدو هچ با خاک در تماس نبوده اند می تواند خطر ساز باشد زیرا دستگاه گوارش آنها با باکتری های موجود در خاک تطابق پیدا نکرده و ریسک مشکلات گوارشی در این پرندگان بالا است. نگه داری جوجه شترمرغ ها از هچ های مختلف غیر اصولی است. با توجه به اینکه دستگاه گوارش جوجه های تازه هچ شده هنوز تکامل پیدا نکرده و فلور مفید گوارشی کاملا شکل نگرفته است و در معرض مدفوع جوجه های بزرگ تر قرار می گیرند ، می تواند منجر به عفونت و تلفات شود.
@shotmor_par
دمای نامتعارف باروری شترمرغ را به خطر می اندازدبه اشتراک بگذارید:
این مطالعه نشان می دهد که استرس حرارتی عامل مهمی است که می تواند موفقیت باروری را در شترمرغ ها محدود کند.
محققان با استفاده از دادههای دو دهه نشان دادند که تعداد تخم شترمرغ ماده و تعداد اسپرمهای تولید شده در شترمرغ های نر نسبت به دمای طبیعی بسیار حساس بوده.
شترمرغ ها برای زنده ماندن در محیط های شدیدا گرم و تولید مثل در طول سال در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری به خوبی سازگار هستند. در این مطالعه که در Klein Karoo در آفریقای جنوبی انجام شده و اخیراً در Nature Communications منتشر شد، محققان چگونگی تأثیرپذیری صفات باروری متعدد در پرندگان را طی چرخه تولیدمثل شترمرغ در نوسانات دمایی که از -5 درجه سانتیگراد تا 45 درجه سانتی گراد بود بررسی کردند.
دادههای به دست آمده مربوط به باروری مادهها و نرها و تطبیق داده شده با سوابق دمایی در محل نشان دهنده:
چگونگی نوسانات حرارتی، تاثیر گذاری در صفات گامت (تعداد تخمک و اسپرم شترمرغ نر و ماده، توده تخمک شترمرغ ماده و قابلیت زنده ماندن اسپرم شترمرغ نر) و موفقیت باروری (موفقیت جوجه ریزی و تعداد فرزندان) را شکل می دهد.
تنوع منحصر به فرد در انعطاف پذیری باروری در برابر تغییر دما.
اینکه آیا دمای شدید در عملکرد صفات گامتتیک موثر است یا خیر.
تخم و اسپرم شترمرغ به میزان قابل توجهی کاهش یافت.
تعداد تخمگذاریهای ماده و تعداد اسپرمهای شترمرغ نر تولید شده با افزایش و کاهش دمای محیط به طور قابلتوجهی کاهش یافت. اثرات دما فوری نبود، اما از یک پنجره حرارتی بحرانی 2-4 روز قبل از تخمگذاری ناشی شد. در طول این پنجره حرارتی بحرانی، نرخ تخمگذاری در 20 درجه سانتیگراد به اوج خود رسید و با افزایش و کاهش دما به ترتیب 15 درصد و 18 درصد کاهش یافت. کاهش مشابهی در تعداد اسپرمهای تولید شده شترمرغ نر مشاهده شد (19٪ با 5 درجه سانتیگراد افزایش و کاهش نسبت به بهینه)، اما به نظر میرسد که بهینه حرارتی کمی بیشتر از دمای بهینه تخمگذاری است و در 26 درجه سانتیگراد به اوج میرسد. محققان خاطرنشان کردند که این احتمال وجود دارد که هر دو دمای 20 درجه سانتیگراد و 26 درجه سانتیگراد در منطقه خنثی حرارتی باشند.
موفقیت باروری شترمرغ کاهش یافت.
کاهش چشمگیر 28-44٪ در موفقیت باروری با 5 درجه سانتیگراد نوسان دما از بهینه حرارتی آنها وجود داشت. اگرچه افزایش تغییرات آب و هوایی تأثیر افزایش دما بر بقا و تداوم جمعیت را مورد توجه قرار داده است، نتایج این مطالعه نشان می دهد که دمای سردتر و همچنین گرمتر ممکن است برای گونه ها چالشی باشد.
این مطالعه توسط تیمی از محققان به نامهای Mads F. Schou، Maud Bonato، Anel Engelbrecht، Zanell Brand، Erik I. Svensson، Julian Melgar، Pfunzo T. Muvhali، Schalk W. P. Cloete و Charlie K. Cornwallis از دانشگاه لوند انجام شد. سوئد، و دانشگاه Stellenbosch و بخش کشاورزی کیپ غربی در آفریقای جنوبی.
@shotmor_par
اطمینان از کیفیت آب در پرورش شترمرغ
✅به اشتراک بگذارید✅
در حالی که کیفیت آب برای سلامت گله بسیار مهم است، کمتر از تغذیه و محیط زیست مورد توجه قرار می گیرد. با این حال، کمیت و کیفیت آب برای سلامت کلی گله ضروری است.
🔸عوامل مصرف آب:
آب در پرورش شترمرغ نه تنها برای پرندگان بلکه برای مزارع نیز حیاتی است. در برخی از مزارع پرورش شترمرغ از آب برای کاهش دمای هوا از طریق سیستم های خنک کننده تبخیری و مه پاش استفاده می شود. شترمرغ ها می توانند خود را خنک کنند ، آنها این کار را با نفس نفس زدن انجام می دهند. اما برای انجام این کار باید آب بیشتری مصرف کنند. آب برای رشد و نمو مناسب ضروری است.
در شترمرغ، آب برای متابولیسم، انتقال مواد مغذی، تنظیم دمای بدن و روانکاری مفاصل و عملکرد اندام ها حیاتی است. تحقیقات نشان می دهد که بین مصرف خوراک و آب رابطه قوی وجود دارد، به طوری که می توان از مصرف آب به عنوان شاخصی برای عملکرد گله استفاده کرد. هنگامی که آب خوری ها به طور مساوی در پن ها توزیع نمی شوند، رقابت برای غذا و فضای آب افزایش می یابد و می تواند عملکرد شترمرغ را کاهش دهد و منجر به تولید ضعیف تخم ، کاهش رشد و کاهش راندمان خوراک شود.
🔹 سن، دما و روشنایی بر مصرف آب تاثیر می گذارد:
با افزایش سن، شترمرغ آب بیشتری مصرف می کند اما اب مصرفی آنها نسبت به وزن بدن کاهش می یابد. هنگامی که دمای محیط بالا باشد، پرندگان آب بیشتری مصرف می کنند. در واقع، در صورت بروز استرس گرمایی، مصرف ممکن است دو برابر و حتی سه برابر شود. در تحقیقاتی مشخص شد که مصرف آب خنک در روز های گرم سال ،عملکرد جوجه های شترمرغ ها را بهبود می بخشد. در مناطقی که در زمستان دمای هوا کاهش می یابد، مصرف آب نیز کاهش می یابد و باید برای این که مصرف آب در سطح ایده آل حفظ شود آب با دمای مناسب در اختیار پرنده قرار گرفته تا به مصرف اب تشویق شود.
یکی دیگر از عواملی که بر مصرف آب تأثیر می گذارد، برنامه روشنایی مزرعه است. در مزارع با برنامه روشنایی مناسب، مصرف آب در حد مطلوب می باشد.
🔸کیفیت بسیار مهم است :
خوشبختانه، شترمرغ ها به آب آشامیدنی با کیفیت انسانی نیاز ندارند. اگرچه این پرندگان برای آشامیدن به آب استریل نیاز ندارند، اما آب آلوده نیز مناسب نیست. کیفیت پایین آب بر عملکرد پرنده تأثیر می گذارد. کیفیت پایین آب می تواند در هضم اختلال ایجاد کند و بر عملکرد کلی تأثیر بگذارد. همچنین میتواند مانع از اثربخشی واکسنها و داروها شود که از طریق خطوط آب داده میشوند. با این حال، اغلب اوقات، کیفیت پایین آب مشکلات غیرمستقیم ایجاد می کند، که می تواند تأثیر منفی بر رشد و تولید مثل داشته باشد.
@shotmor_par
هدایت شده از پرورش ماکیان
46.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸بیماریهای دستگاه گوارش پرندگان-بخش اول
هدایت شده از پرورش ماکیان
48.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸بیماریهای دستگاه گوارش پرندگان-بخش دوم
عفونت بندناف، عفونت کیسه زرده و عدم جذب کیسه زرده از مهمترین دلایل مرگ و میر در جوجه شترمرغ ها هستند که موجب ضررهای اقتصادی کلانی به پرورش دهندگان می شوند. مدیریت صحیح این مشکل در جوجه های تازه از تخم درآمده از اهمیت به سزایی برخوردار است.
در مراحل ابتدایی رشد ، جنین شترمرغ به زرده چسبیده و کیسه زرده در حال شکل گرفتن است. کیسه کوریو آلانتوئیک که از جنین سرچشمه می گیرد و در سطح داخلی پوسته تخم شترمرغ قراردارد،وظیفه تبادل گاز ها را به عهده دارد. چند روز قبل از هچ کیسه زرده به داخل محوطه شکمی کشیده می شود و ناف شروع به بسته شدن می کند. همچنين در اين زمان جوجه شترمرغ با اتاقك هوايي ارتباط برقرار كرده و شروع به تنفس با ريه ها مي كند.
راه های انتقال عفونت به کیسه زرده
پوسته:
هر بار شست و شوی تخم با مواد ضد عفونی کننده می توانند با آسیب به کوتیکول سبب ورود باکتریهای موجود بر روی پوسته به داخل تخم شود.
@shotmor_par
همه چیز درباره بیماری آنتریت کلستریدیائی و آنتروتوکسمی
به اشتراک بگذارید:
آنتریت(Enteritis) کلستریدیایی یکی از بیماریهای مهم در پرورش شترمرغ است که خسارات اقتصادی قابل توجهی به مزارع پرورش شترمرغ وارد میکند. این بیماری عامل بیشترین تلفات باکتریایی در شترمرغ های ایران است. در این مقاله به بررسی دقیق عوامل این بیماری میپردازیم.
کلستریدیوم(Clostridium) چیست؟
کلستریدیوم پرفرینجنس (Clostridium perfringens) یک باکتری گرم مثبت و بی هوازی است که در طبیعت به فراوانی مثلا در خاک یافت می شود .کلستریدیوم ها جزو میکروارگانیسم های فلور طبیعی روده هستند. در مواردی مانند هر نوع استرس ناگهانی، این دسته میکروبها با رشد و تکثیر سریع در رودهها باعث دفع مقادیر زیادی سم در محیط روده میشوند. بر اساس نوع سم تولیدی، باکتریها را به تیپ های A,B,C,… تقسیم بندی میکنند. عامل بیماری در شترمرغ تیپ C و تیپ A می باشد. در کنار کلستریدیوم پرفرینجنس سایر کلستریدیوم ها مثل کلستریدیوم دیفیسیل (Clostridium dificile) و کلستریدیوم کولیموم (Clostridium colimum) نیز از موارد انتریت نکروتیک در شترمرغ جدا شده اند.
کلستریدیوم های بیماری زا به میزان بسیار کم در فلور گوارشی وجود دارند، اما فاکتورهای دیگری موجب زیاد شدن این باکتری میشود. همانطور که گفته شد، از مهمترین این فاکتورها میتوان به تغییرات ناگهانی جیره و تغییرات در اجزاء جیره(به طور مثال خرید وجایگزین کردن گندم وذرت وسویا و... جدید و یا استفاده از خوراک غیر اختصاصی)، جیره غنی از پروتئین، پلی ساکارید و چربی باعث افزایش رشد این باکتری در محیط روده و ایجاد بیماری در شترمرغ ها مخصوصا جوجه شترمرغ می شود. استرس شدید(از قبیل محرومیت از آب ، تنش های دمایی و...)، غذای آلوده به این باکتری ، سایر عوامل عفونی و بیماریهای تضعیف کننده سیستم ایمنی و ... نیز می توان اشاره کرد.
بیماری آنتریت کلستریدیایی
بیماری آنتریت کلستریدیایی در شترمرغ دو فرم حاد و مزمن دارد. در فرم حاد درگیری و مرگ و میر بالا (حتی تا 100 درصد) و در فرم مزمن کاهش رشد، بی حالی و کاهش اشتها در میان شترمرغهای مزرعه دیده میشود.
در اثر سموم کلستریدیایی گاهی فلجی موضعی و یا کلی در بدن و در نهایت مرگ مشاهده می گردد .این بیماری از طریق مدفوع و تماس مستقیم گسترش می یابد.
سموم دفع شده باعث التهاب شدید و تخریب پوشش در رودهها (آنتریت) میشود و این سموم پس از جذب از جدار روده وارد جریان خون شده و موجب بروز آنتروتوکسمی و مرگ سریع و ناگهانی در شترمرغ میگردد. در کالبد گشاییها، معمولا شترمرغ تلف شده را با معدهای پر از مواد غذائی، روده پر خون و ملتهب، ضخیم شدن موکوس روده و گاهی اوقات خونریزی در روده مشاهده میکنیم؛ معمولا نقاط نکروتیک بر روی لایه سروز دئودنوم(Duodenum) و ژئوژنوم(Jejunum) روده به رنگ سفید یا زرد دیده میشود. همچنین گاهی در حیوانات کوچکتر انباشتگی سنگدان و پر خونی ریه و کبد نیز به چشم میخورد.
سرکه سیب
مصرف سرکه سیب در آب آشامیدنی طیور:
۱.آب اسیدی (آب مخلوط باسرکه سیب)باعث اشتها آوروی در پرنده میشود.
۲.آب اسیدی باعث جلوگیری از بیماریهای از قبیل اسهال خونی میشود.
۳.این آب سطح مگاباکتریها را کاهش میدهد.
۴.آب اسیدی به هضم مواد خوارکی کمک کرده و کار دستگاه گوارش را آسانتر میکند.
۵.تعداد باکتریهای بیماری زا را کاهش داده و تعداد باکتریهای مفید را افزایش میدهد.
۷.سرکه سیب در ضد عفونی کنندگی محیط نیز بسیار مفید است.
نکته مهم: سرکه سیب یک آنتی بیوتیک و ضد عفونی کننده بسیار قوی است و خاصیت ضد باکتری و ضد قارچی ان باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن پرنده شده تا در مقابل بیماریها مقاوم باشد.
ویتامینها و مواد معدنی موجود در سرکه سیب:
پتاسیم، سدیم ،منیزیم، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، مس آهن و فلئور میباشد ونیز حاوی ویتامینهای E و C بتاکاروتون و B1، B2 ،B6 میباشد.
سرکه سیب در درمان بیماریهای عفونی بخصوص انگل روده و در درمان مسمویتها در فصلهای گرم سال بسیار مفید و موثر است.
1- آب اسیدی شده خاصیت اشتها آوری دارد.
2- پرندگانی که از این آب استفاده می کنند کمتر تحت تاثیر کوکسیدیوزیس (بیماری انگلی که منجر به اسهال خونی و یا سفید می شود) قرار می گیرند.
3- طیوری که از این آب استفاده می کنند ، صدف آسیاب شده را بیشتر مصرف می کنند
4 _ منجر به کاهش پخش مگاباکتری ها می شود.
5_ آب اسیدی شده از فرایندهای هضمی دستگاه گوارش حمایت کرده و هضم مواد خوراکی را افزایش میدهد.
6_ تعداد باکتری های بیماری زا را کاهش داده و منجر به افزایش تعداد باکتریهای مفید می شود (همانند پروبیوتیکها عمل می کند).
7_ با شیره هاضمه دستگاه گوارش سازگاری دارد.
بهتر است هنگام استفاده از تخم مرغ در جیره غذایی روزانه در همان روز از سرکه سیب طبیعی استفاده شود تا روده از حالت قلیایی خارج شده و به حالت اکسیدی میل کرده و گاز تولیدی توسط غذا در روده کمتر شود و از ورم روده نیز جلوگیری گردد.
سرشار از ویتامین های A و C و مواد معدنی، کلسیم، فسفر و پتاسیم است که در بهبود سیستم ایمنی بدن و نشاط طیور موثر است، به صورتی که به هضم غذا و شکستن مواد معدنی، چربی و جذب پروتئین ها کمک می کند،
از سرکه برای جلوگیری از انگل های داخلی و خارجی مانند کرم ها و یا شپش ها استفاده می شود. همچنین سرکه باعث کاهش سطح PH در معده و روده می شود که کمی اسیدی است و به هضم غذا کمک می کند.
سرکه طبیعی سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و عناصر کمیاب است و برای کمک به پرندگان در طول زمان استرس موثر است. سرکه طبیعی یک ضد عفونی کننده است، و مانند یک آنتی بیوتیک خفیف عفونت ها را کنترل می کند. همچنین هنگامی که جوجه از مشکلات تنفسی رنج می برند سرکه در درمان آن موثر است.
۱- آنتی بیوتیک طبیعی
۲- از بین برنده استرس
۳- کمک به درمان اسهال
۴- کمک به افزایش اشتها
۵- کمک به هضم غذای چینه دان
انباشتگی در شترمرغ
به اشتراک بگذارید:
بلع مواد خارجی مثل سنگ، شن، طناب و ... می تواند باعث انباشتگی آن ها در پیش معده شترمرغ ها و بروز عارضه انباشتگی (impaction) شود. این مساله باعث بسته شدن مجرای ورودی سنگدان و در نتیجه تجمع مواد در پیش معده و انباشتگی آن می شود.
انباشتگی دو فرم دارد: فرم حاد و فرم مزمن
فرم حاد در پرندگانی رخ می دهد که مقدار بسيار زيادي از مواد غير خوراکي را مصرف کرده اند. انباشتگی حاد در بیشتر موارد منجر به کوليک و سرانجام مرگ شترمرغ می شود و فرصت زیادی برای درمان را به ما نمی دهد.
بلع جسم خارجی بزرگ(کیسه ) که باعث انباشتگی حاد و مرگ پرنده شده است.
چنانچه میزان مواد بلع شده خیلی زیاد نباشد، انباشتگي مزمن پیش می آید. این نوع از بیماری معمولا کشنده نبوده و شترمرغ های مبتلا به انباشتگی مزمن بهتر به درمان پاسخ می دهند.
علایم بالینی و تشخیص:
علایم بالینی انباشتگی در شترمرغ مشابه علایم فقر غذایی و عدم تحرک دستگاه گوارش است (gastric stasis) که شامل توقف رشد، جدا ماندن از گله، کاهش وزن، ضعف و دفع مدفوع کم می باشد، در نهایت در صورت عدم درمان به موقع و یا شدت بالای انباشتگی گاهی مرگ رخ می دهد. جوجه شترمرغ ها در صورت شدید بودن انباشتگی زمین گیر جناغی می شوند ولی هوشیار هستند و گردن خود را به صورت کشیده نگه می دارند. این پرنده ها به غذا نوک مي زنند ولي غذا نمي خورند، همچنین دفع ندارند و اقدام به دفع برای آنها با درد همراه است. در پرندگان مبتلا با لمس ناحیه شکمی می توان پیش معده متسع را احساس کرد.
علایم کالبدگشایی:
اتساع پیش معده، خالی بودن سنگدان و از بین رفتن چربی های بدن به ویژه در قلب و ژلاتینی شدن آنها از علایم بالینی تشخیصی در انباشتگی ها هستند.
عوامل مستعد کننده:
عدم بالانس فیبر جیره
تغذيه با فيبر نامرغوب
کاهش مصرف آب در فصول سرد
بلع اجسام خارجی و در دسترس بودن این اجسام
عدم دسترسی مداوم شترمرغ به غذا
سن: خطر انباشتگي با افزايش سن در شترمرغ ها سير نزولي دارد
پيشگيري و درمان:
خوراندن موادی مثل پارافین، سولفات باريم، لاکتوز و سولفات منيزيم با هماهنگی دامپزشک مربوطه به باز شدن راه دستگاه گوارش و رفع انسداد کمک می کنند.
دسترسي آزاد و آسان به غذا جهت ممانعت تحريک پرنده به خوردن اشيا خارجي.
دور کردن اشيا خارجي از دسترس پرنده
مداخله جراحي مي تواند خيلي موثر است
از بین بردن شرایط استرس زا می تواند به کاهش احتمال انباشتگی کمک کند.
@shotmor_par
سرکه سیب
مصرف سرکه سیب در آب آشامیدنی طیور:
۱.آب اسیدی (آب مخلوط باسرکه سیب)باعث اشتها آوروی در پرنده میشود.
۲.آب اسیدی باعث جلوگیری از بیماریهای از قبیل اسهال خونی میشود.
۳.این آب سطح مگاباکتریها را کاهش میدهد.
۴.آب اسیدی به هضم مواد خوارکی کمک کرده و کار دستگاه گوارش را آسانتر میکند.
۵.تعداد باکتریهای بیماری زا را کاهش داده و تعداد باکتریهای مفید را افزایش میدهد.
۷.سرکه سیب در ضد عفونی کنندگی محیط نیز بسیار مفید است.
نکته مهم: سرکه سیب یک آنتی بیوتیک و ضد عفونی کننده بسیار قوی است و خاصیت ضد باکتری و ضد قارچی ان باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن پرنده شده تا در مقابل بیماریها مقاوم باشد.
ویتامینها و مواد معدنی موجود در سرکه سیب:
پتاسیم، سدیم ،منیزیم، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، مس آهن و فلئور میباشد ونیز حاوی ویتامینهای E و C بتاکاروتون و B1، B2 ،B6 میباشد.
سرکه سیب در درمان بیماریهای عفونی بخصوص انگل روده و در درمان مسمویتها در فصلهای گرم سال بسیار مفید و موثر است.
1- آب اسیدی شده خاصیت اشتها آوری دارد.
2- پرندگانی که از این آب استفاده می کنند کمتر تحت تاثیر کوکسیدیوزیس (بیماری انگلی که منجر به اسهال خونی و یا سفید می شود) قرار می گیرند.
3- طیوری که از این آب استفاده می کنند ، صدف آسیاب شده را بیشتر مصرف می کنند
4 _ منجر به کاهش پخش مگاباکتری ها می شود.
5_ آب اسیدی شده از فرایندهای هضمی دستگاه گوارش حمایت کرده و هضم مواد خوراکی را افزایش میدهد.
6_ تعداد باکتری های بیماری زا را کاهش داده و منجر به افزایش تعداد باکتریهای مفید می شود (همانند پروبیوتیکها عمل می کند).
7_ با شیره هاضمه دستگاه گوارش سازگاری دارد.
بهتر است هنگام استفاده از تخم مرغ در جیره غذایی روزانه در همان روز از سرکه سیب طبیعی استفاده شود تا روده از حالت قلیایی خارج شده و به حالت اکسیدی میل کرده و گاز تولیدی توسط غذا در روده کمتر شود و از ورم روده نیز جلوگیری گردد.
سرشار از ویتامین های A و C و مواد معدنی، کلسیم، فسفر و پتاسیم است که در بهبود سیستم ایمنی بدن و نشاط طیور موثر است، به صورتی که به هضم غذا و شکستن مواد معدنی، چربی و جذب پروتئین ها کمک می کند،
از سرکه برای جلوگیری از انگل های داخلی و خارجی مانند کرم ها و یا شپش ها استفاده می شود. همچنین سرکه باعث کاهش سطح PH در معده و روده می شود که کمی اسیدی است و به هضم غذا کمک می کند.
سرکه طبیعی سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و عناصر کمیاب است و برای کمک به پرندگان در طول زمان استرس موثر است. سرکه طبیعی یک ضد عفونی کننده است، و مانند یک آنتی بیوتیک خفیف عفونت ها را کنترل می کند. همچنین هنگامی که جوجه از مشکلات تنفسی رنج می برند سرکه در درمان آن موثر است.
۱- آنتی بیوتیک طبیعی
۲- از بین برنده استرس
۳- کمک به درمان اسهال
۴- کمک به افزایش اشتها
۵- کمک به هضم غذای چینه
May 11