⭕️ وقتی نمک می گندد....
▪️برپایی مانور ابتذال و بی عفتی بنام مسابقه مختلط ورزشی در مرکز استان فارس (که استاندار آن اهل دیانت و فرمانده انتظامی آن رزمنده ای باسابقه است ) نشان می دهد که هنوز مسئولان امر نسبت به اهمیت مسئله حجاب و عفاف و تاکیدات رهبر انقلاب در خصوص «جمع شدن قطعی بی حجابی» توجیه نشده و مسئولیت خود در قبال مفهوم «حرام سیاسی» را درک نکرده اند !
▪️درباره این رویداد شرم آور علاوه بر مسئولان ارشد استان ( اعم از استاندار ، فرمانده ارشد انتظامی ، ریاست دادگستری و دستگاه برگزار کننده و صادر کننده مجوز ) وزیر کشور و فرمانده فراجا هم بایستی پاسخگو باشند و زیر دستانشان را توبیخ کنند تا مدیران استانی متوجه اهمیت وعده رهبر انقلاب شده و در مسیری مخالف احکام الهی و برعکس منویات رهبری قدم برندارند .
▪️آقای رئیسی!
وقوع و تکرار چنین فضیحتی، روز به روز مشروعیت و مقبولیت شما را در میان مردم مومن و حامیان تان کاهش خواهد داد!
حتما لازم است در این مورد مسئولان ارشد استان تنبیه یا عزل شوند تا هزینه چنین حرکتهایی به حساب دولت سیزدهم نوشته نشود و امت حزب الله همچنان به شما و دولت سیزدهم امیدوار باقی بمانند.
▪️نمایندگان شیراز هم بدانند که موضع گیری آنها در این مورد ( اعم از سکوت یا محکومیت و..) در خاطر مومنان و انقلابیون شیراز خواهد ماند و در اسفند ماه امسال در آراء آنها تاثیر خواهد داشت.
✍ دکتر کوشکی
#حجاب
🔴کاهش ۴۰ درصدی بدهی خارجی ایران در دولت سیزدهم
♦️صندوق بینالمللی پول نسبت بدهی ناخالص خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۲ را ۳.۱ درصد برآورد کرد.
♦️نسبت بدهی خارجی الجزایر به تولید ناخالص داخلی این کشور ۱.۵ درصد بوده که کمترین رقم در منطقه است و پس از آن ایران با نسبت بدهی خارجی ۳.۱ درصدی به تولید ناخالص داخلی در رتبه دوم قرار گرفته است.
♦️بحرین بدهکارترین کشور منطقه شناخته شده است. نسبت بدهی ناخالص خارجی بحرین به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال ۲۰۲۲ بالغ بر ۱۹۷.۱ درصد بوده که بیشتر از هر کشور منطقه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تعریف متفاوت رهبر معظم انقلاب وقتی شاعر سلام فرمانده رو دیدند
وزیر اقتصاد وارد جده شد
🔹سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادي و دارایی که در راس هیاتی اقتصادی به عربستان سعودی سفر کرده است با استقبال مقامات این کشور، مديران بانک توسعه اسلامی و اعضای سرکنسولگری ایران وارد فرودگاه جده شد.
🔹دیدارهای دوجانبه با مقامات عربستانی و حضور و ایراد سخنرانی در نشستهای بانک توسعه اسلامی از مهمترین اهداف این سفر است.
🔹این اولین سفر یکی از مقامات رسمی دولت جمهوری اسلامی ایران به عربستان سعودی بعد از توافق اخیر با این کشور است.
🔴غریبآبادی: همه گروهکهای تروریستی در سوئد پایگاه دارند
♦️دبیر ستاد حقوق بشر:دولت سوئد انواع حمایتهای اطلاعاتی و امنیتی را در اختیار «حبیب چعب» که اعدام شد، قرار داد.
♦️در بخشی از اسناد این پرونده آمده بود با اینکه جمهوری اسلامی ایران اعلام قرمز اینترپل برای چعب گرفته بود و در یکی از کشورهای اروپای شرقی این فرد شناسایی و بازداشت شد، اما بلافاصله سوئدیها مداخله کردند و چعب را با هواپیمای اختصاصی بازگرداندند.
♦️ما حتی یک سطر بیانیه از سوی کشورهای غربی و سوئد در محکومیت اقدامات تروریستی این فرد ندیدیم.
♦️اینکه بعد از اجرای حکم، جمهوری اسلامی ایران را محکوم میکنند برای ما ارزشی ندارد.
♻️اخیرا محمد خاتمی در جمع چند تن از فرهنگیان بدسابقه و منحرف به بیان سخنان فریبکارانه ای پرداخته که سایت منحرف جماران آن را با تیتر "انقلاب از مسیر خود منحرف شده است" منتشر نموده است.(اینجا)
آنچه در تصویر فوق ☝️(بخشی از صفحه 14 ماهنامه بیان، به مدیر مسئولی محتشمی پور منتشر شده در تیر ماه 1370) مشاهده می کنید نظر خاتمی در مورد مردم آمریکا و سابقه تاریخی آنهاست.
و آنچه ذیلا 👇می خوانید نظر خاتمی در مورد همان مردم به تعبیر خاتمی "بی فرهنگ، ماجراجوی چاقوکش زورگو" ست که از بدترین افراد اروپا در آمریکا جمع شده اند و به کشورها زور می گویند و در مصاحبه با کریستین امانپور (خبرنگار ایرانی الاصل سی ان ان) در 9 دیماه سال 1377 بیان شده است.(اینجا)
بخوانید و قضاوت کنید انقلابی که هنوز در مقابل زورگویی قلدران آمریکایی با همه مشقت ها و سختی ها و به پشتیبانی مردم نجیب و صبور و با بذل خون بهترین فرزندانش چون حاج قاسم ها و حججی ها ایستاده است منحرف شده یا خاتمی و اعوان وانصار فتنه گر و منحرفش!
خاتمی خطاب به امانپور خبرنگار سی ان ان:
"من قبلا گفتم که به ملت بزرک آمریکا احترام می گذارم. دراین مجال کوتاه علاقه مند هستم بینش و تحلیل خودم را در باره تمدن آمریکایی تبیین کنـم تـا معلوم شود که سخن من یک تعارف سیاسی و بازی با الفاظ نبوده است.
آمریکا دارای تمدن در خور احترامی است و وقتی که ما متوجه ریشـه ایـن تمدن می شویم، احترام ما بیشتر می شود. . . .
"بنیاد تمدن آمریکائی را بینش، تفکر و منش پیوریتن ها تشکیل می دهد. پیوریتن ها یک فرقه مذهبی بودند که بینش و منش شان علاوه بر پرستش خدا، با نوعی از جمهوریت ، دمکراسی و آزادی سازگار بود و برای پیاده کردن این عقیده و اندیشه در اروپا جا را تنک می دیدند. . . . . "پیوریتن ها" خواستار یک نظامی بودند که در آن پرستش خدا با حرمت انسان و آزادی انسان توام باشد و این تمدن را در " نیوانگلند " یعنی در 6 ایالت انگلستان جدید بنیاد نهادند.اندک اندک این تمدن بسـط پیدا کـرد و سـراسـر آمریکا را فرا گرفت حتی با بعضی گرایش های غلط که در آمریکا هـم بود ( از جمله در بعضی از ایالتهای آمریکا منجر به یک نظام سخت برده داری شد) همیـن تمدن آمریکایی درگیر شد و آن رسم برده داری را الغاء کرد. شهید های زیادی هم دادند که شهید نامدارش " آبراهام لینکلن " رییس جمهوری مقتدر، خــوب و شرافتمند آمریکا است .
این تمدن ریشه در این دارد و به تعبیر " الکسی دوتوکویل " جامعه شنـاس بزرک فرانسوی که در قرن نوزدهم برای مطالعه دراحوال آمریکائیان به آمریکا آمده بود و هیجده ماه درآنجا بوده و حاصل کار او کتاب ارزنده ای است به نام "دمکراسی درآمریکا " که امیدوارم همه آمریکائیان آن را بخوانند.این کتاب، تحلیل خوبی از تمدن آمریکایی دارد و نشان دهنده مایه های خوب و انسانی این تمدن است و می گویدامتیازاین تمدن این است که آزادی، دین و مذهب را گاهواره رشد خود دید و مذهب هم به آزادی به عنوان یک وظیفه الهی نگاه کرد.
بنابراین درآمریکا هیچگاه آزادی و دینداری روبروی هم قرارنگرفته بودند و حالا هم نگاه کنیم مردم آمریکا اغلبشان مردم دینداری هستند و دین ستیـزی در آمریکا کمتر است."
هدایت شده از کانال رسمی ستاد امربه معروف و نهی از منکر کاشان
#بی_تفاوت_نباشیم
🔰آموزش نوین امربمعروف ونهی ازمنکر
💠باحضورکارشناس ومدرس برجسته کشوری: استاد دکتر علی تقوی
🌐پنج شنبه ۲۸ اردیبهشت ساعت ۸صبح
🌐 مجموعه تالار شهر کاشان
✅جهت ترویج معروفات وحضور گسترده جوانان ونوجوانان واستفاده از دوره ، این پست را منتشر نمائید.
#فرصتی_استثنایی
#آموزشی_متفاوت
❇️ستاد امر به معروف ونهی از منکر دارالمومنین کاشان
🆔 @setadeamr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 رهبرمعظم انقلاب:
انگیزهی دولتهای خارجی این است که احساس میکنند کشور در حال پیشرفت به سمت قدرت همهجانبه است و این را نمیتوانند تحمّل کنند؛ این را احساس میکنند، میبینند. میبینند که بحمدالله بعضی از گرههای قدیمی در حال گشوده شدن است...
👈🏻 برای اینکه این حرکت را متوقّف کنند، نشستهاند برنامهریزی کردهاند؛البتهاشتباه
میکنند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رهبرمعظم انقلاب:
مناینروگواهیمیدهم
شهادت میدهم مسئولینمحترم
دولتی با همه وجود دارندکارمیکنند
🔹 تلاش،تلاشبسیارخوبیست
منتهی جهتگیریها را مراقبت
کنند وکارراجوریانجامبدهندکه
انشاءالله نتایج مطلوبی به دنبال
داشته باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مصاحبه رهبر معظم انقلاب با خبرنگار صدا و سیما در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب
🟠 ثبت رکورد تاریخ انتخابات ترکیه با مشارکت ۸۸.۴۸ درصدی
🔹منابع خبری ترکیه به نقل از شورای عالی انتخابات این کشور اعلام کردند که در جریان انتخابات همزمان ریاست جمهوری و پارلمانی امروز و با مشارکت ۸۸.۴۸ درصدی مردم، رکورد بالاترین میزان مشارکت در تاریخ انتخابات ترکیه به ثبت رسید./ایرنا
🌎 «ائتلاف جمهور» پیروز انتخابات پارلمانی
🔹 نتیجه انتخابات پارلمانی ترکیه تقریبا قطعی شده و ائتلاف جمهور اردوغان نیمی از کرسیهای مجلس را از آن خود کرده است.
حزب عدالت و توسعه (اردوغان) ۲۶۶ کرسی
حزب جمهوری خلق (قلیچداراوغلو) ۱۶۸ کرسی
حزب سبز و آینده چپ ۶۲ کرسی
حزب جنبش ملی گرا ۵۱ کرسی
حزب خوب ۴۴ کرسی
حزب رفاه نو ۵ کرسی
حزب کارگران ترکیه ۴ کرسی
یه زمانی
علی اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس جمهور بود
علی اکبر ناطق نوری رئیس مجلس
علی اکبر ولایتی هم وزیر خارجه
علی اکبر محتشمی وزیر کشور!
بعضی خارجیها فکر میکردن"علی اکبر"، یه لقب دولتی هست که به سران ایران اعطا میشه!
بعد من میخواستم برم ترکیه، توی مرز پاسپورتم را دادم، یارو یه نگاه کرد از جاش بلند شد به من احترام گذاشت به بقیه گفت این آقا علی اکبره، همه پا شدند، رئیسشون اومد جلو پاسپورت منو داد بعد همه به ستون وایستادن و یه راهرو باز کردند و من از همشون سان دیدم و از مرز با احترام رد شدم، بقیه همسفرها که هاج و واج مونده بودند پشت سر من می دویدند، و بدون بازرسی هر چی داشتند، مثل تریاک و سکه و دلار و قاچاق، از مرز رد کردند.
از خاطرات "علی اکبر زرندی" در کتاب
"رویاهای شیرین من"
😉😉😉😉😉
🔺درباره الزام به شرکت در انتخابات ترکیه!
برخی در فضای مجازی، دلیل مشارکت بالا در انتخابات ترکیه را به "اجباری بودن" مشارکت و بیم از "جریمه مالی" در صورت عدم مشارکت در انتخابات نسبت میدهند که این گزاره درست نیست. بله! یک ماده قانونی قدیمی از زمان کمال آتاتورک در ترکیه وجود دارد که مشارکت در انتخابات را امری الزامی میداند و 300 لیر (حدود 800 هزار تومان) هم جریمه عدم مشارکت است.
اما این قانون از سه چهار دهه پیش عملا اجرا نمیشود و حتی خیلی از شهروندان ترک از جمله قشر جوان از آن بیاطلاع هستند. در انتخابات 2018 که از وجود چنین ماده قانونی اطلاع یافتم، از دوستان ترکیهای خود جویا شدم، آنهایی که سن و سالی داشتند و در جریان بودند گفتند که وجود دارد ولی عملی نمیشود.
دادگاهها متولی اجرای این قانون هستند که به علت مخالفتهای اجتماعی و سیاسی از دههها قبل و ناتوانی در رسیدگی به پرونده میلیونها شخصی که شرکت نمیکردند، عملا لغو شده و اجرا نمیشود. از آن گذشته، مبلغ جریمه هم به گونهای نیست که کسی را مجبور به رای دادن کند و اینقدر ناچیز است که خیلی وقتها برخی رای دهندگان برای حضور در مراکز رای گیری باید خیلی بیشتر از آن هزینه کرایه تاکسی کنند.
کما این که اگر مشارکت بالا به علت ترس از این جریمه ناچیز بود که شخصی که گزینه مطلوب خود را در میان نامزدها نمیبیند و تحت اجبار و برای رفع تکلیف در انتخابات شرکت میکند، لزوما نباید به کاندیداها رای دهد و رای سفید میاندازد؛ اما آمار آرای باطله در انتخابات ترکیه خیلی پایین است. به عنوان مثال در این دوره حدود یک میلیون رای است که خیلی از آنها سفید نبوده و به علت اشتباهاتی دیگر همچون نوشتن نام چند حزب یا کاندیدا و.. باطله محسوب شده است.
مساله دیگر این که بنا بر قانون انتخابات ترکیه هر شهروندی باید در محل سکونت خود رای دهد و اگر محل سکونت را تغییر دهد باید اطلاع دهد تا در حوزه دیگری بتواند شرکت کند. اما صدها هزار و چه بسا میلیونها شهروند محل زندگی آنها در شهری است و محل کار آنها در شهری دیگر. به عنوان مثال برای کار به استانبول و یا دیگر شهرهای بزرگ میآیند که در زمان انتخابات باید به همان محلی که آدرس منزل آنها ثبت شده است، برگردند و رای دهند. در این خصوص یکی از دوستان که هر ساله برای کار فصلی به استانبول میآید میگفت که برای من خیلی راحتتر است که مبلغ جریمه را پرداخت کنم و برای رای گیری به حوزه انتخابی خود باز نگردم چون حداقل هزار لیر باید هزینه کنم.
در واقع، جدا از عواملی که در یادداشت پیشین ذکر شد، دو قطبی و چند قطبی گسترش یافته در ترکیه میان جریانهای فکری، سیاسی و قومی مختلف سکولار، اسلامگرا، چپ و راست، کرد و مخالفان و .... نقش خیلی مهمی در کشاندن شهروندان ترکیه به پای صندوقهای رای دارد. به هر حال، هواداران این جریانها در نتیجه این چندقطبیها انگیزه مضاعفی برای شرکت در انتخابات پیدا کردهاند و عدم حضور را به معنای واگذاری زمین به رقیب یا رقبای خود میدانند. این امر در گفتگویی که با چند نفر داشتم، محسوس بود.
البته هستند افرادی که به دلایل مختلفی در انتخابات شرکت نمیکنند؛ چه سیاسی چه مذهبی چه نومیدی و غیره. جمعیت این افراد هم حدود ده میلیون نفر از 64 میلیون نفر واجد شرایط رای در این دوره بوده است.
صابر_گل_عنبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت امام صادق (علیه السلام) تسلیت باد