تاریخ و عبرت های فراموش ناشدنی...
روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ قرار بر مذاکره غیر مستقیم با آمریکا گذاشته شد و در حالی که جشن و پایکوبی عده ای سبک مغز به ظاهر سیاست مدار در ایران پابرجاست، ناگهان سخنی زشت از ترامپ، دانایان جهان را به اندیشه واداشت که دنیا بر مدار چه کسانی می گردد و نگران کننده تر آن که قدرت، ثروت، سیاست و رسانه در ایران به چه کسانی داده شد که قبله آمال خود را، هم کلامی با یک خوک قمارباز قرار داده اند؟! فی الحال به یاد یک داستان راستان در تاریخ اسلام افتاده ام که عبرت آموز است:
عبدالله بن عمر فرزند خلیفه دوم و شخصیت مورد احترام عصر خویش بوده است. وی دعوت امام حسین (ع) را نپذیرفت و از حمایت او سر باز زد و با سکوت خود، زمینه ساز شهادت آن حضرت شد. این شخصِ بریده از اطاعت امام عصر خویش، بعد از تسلط حجاج بن یوسف ثقفی بر مکه، نیمه های شب به دارالاماره می رود و حجاج را بیدار می کند و خواهان بیعت شبانه با خلیفه اموی از کانال او می گردد. وقتی حجاج دلیل این تعجیل شبانه برای بیعت را می پرسد، ابن عمر حدیث پیامبر (ص) که فرمود «اگر کسی بمیرد و امام زمان خود را نشناسد، به مرگ جاهلی مرده است» را دلیل تعجیل شبانه خود معرفی می کند... اما حجاج که حماقت فرد ابلهی مثل ابن عمر را درک می کند و می داند چقدر بین حسین (ع) و خلیفه فاسد اموی فاصله است و حال آن که این ابله امام زمان خود را وانهاده و با شیطان دست بیعت داده است، در یک اقدام عجیب، به جای دست، پای خود را دراز می کند و خواهان بیعت ابن عمر از این طریق می شود!
این نوشتار نه ناظر به مذاکره است و نه به مذاکره کنندگان نظر دارد، بلکه در عصر شکوه و عظمت اسلام ناب محمدی (ص) که با نفس روح خدا خمینی بت شکن و خلف صالح او تحقق یافته است، شناخت جریانات، مجموعه های سیاسی و افرادی را مورد توجه قرار می دهد که به نائب امام زمان خود پشت کرده و سالیان متمادی، از هیچ توطئه، خیانت و فتنه ای دریغ نورزیده اند و در مقابل، حقیروار سنگ آمریکا و غرب را به سینه زده، مذاکره و گفتگو با شیطان بزرگ را آرزوی خود نامیدند که خبر رسید ارباب شیطان صفت آنها آدرس بوسیدن ماتحت خود را به آنان داده است! این حواله، نتیجه دوری از ولایت الهی و هم پیمانی با ابلیس است و خدا اینگونه بی آبرویی را برای آنان رقم می زند و عبرتی دیگر را برای پسینیان تاریخ مهیّا می سازد و این تازه آغاز حقارت است!
باش تا صبح دولتت بدمد
کاین هنوز از نتائج سحر است.
۲۱ فروردین ۱۴۰۴
حوزه علمیه؛ شکریان آملی
https://eitaa.com/shukrian1
به بهانه سالروز میلاد آقا سید علی خامنه ای...
خدا بر درجات علامه ذوالفنون آیت الله حسن زاده آملی (ره) بیفزاید که بنابر نقل، درباره زمان ظهور حضرت حجه الله الاعظم (عج) فرمودند، ظهور آغاز شده و انقلاب اسلامی ایران، طلیعه همان ظهور وعده داده شده است که تحقق خواهد یافت، زیرا بشر این ظرفیت را ندارد که بدون آمادگی، وارد عصر ظهور شود و انقلاب اسلامی این آمادگی را برای او فراهم می سازد.
خامنه ای اما چه شکوه و عظمتی دارد. ایمان، استقامت، صلابت، شجاعت، وقار، مردم دوستی، ساده زیستی، دنیاگریزی، مدیریت، قدرت خطابه، و در یک کلام راهبری شایسته برای امتی که در انتظار یک دیدار وعده داده شده هستند. چشمان خیره به راه های دور، اما امیدوار به آمدن انسانی الهی و عدالت گستر که روزی خواهد آمد و حکومت عدل خویش را بر پهنه گیتی می گستراند. روزی به یاد ماندنی که وعده آن را خدا در قرآن داده است: «و نرید أن نّمُنّ علی اللّذین استُضعفوا فی الأرض و نجعلَهم ائمه و نجعلَهم الوارثین»؛
اگر سلمان برای پیامبر (ص)، مالک اشتر برای علی (ع) و عباس (ع) برای حسین (ع) است، در عصر غربت امام معصوم، شاید خامنه ای عزیز، شبیه ترین در میان خوبان، به امام خویش باشد. زیارت چهره دلگشا، شنیدن سخنان امیدبخش و همراهی با منطق قرآنی او ما را آماده برای آن دیدار یار سفر کرده نماید و در یک کلام بدون اغراق، خامنه ای مقدمه دیدار یار باشد.
چه بسیار مردمی که کنار چشمه حیات بخش نشسته و از آب زلال آن اعراض می کنند! امروز را دریابیم تا فردا روسفید در محضر اماممان شرف حضور پیدا کنیم، وگرنه چه بسیار فردا هایی که فقط عبرت آیندگان بوده و خواهند بود.
۲۹ فروردین ۱۴۰۴
حوزه علمیه؛ شکریان آملی
https://eitaa.com/shukrian1
تغییر دوباره ساعت یا بازی با روان جامعه...
دولت های لیبرال همواره با روح و روان مردم بازی می کنند و نمونه اخیر آن، ارائه طرح دو فوریتی دولت به مجلس برای بازگرداندن اختیار تغییر ساعت به دولت و اجرای آن به بهانه صرفه جویی در انرژی است! امروزه حتی کشورهای پیشرو در اجرای تغییر ساعت، اثربخشی اقتصادی آن را ناچیز دانسته و در مقابل، آثار زیانبار روانی بر جامعه را غیرقابل جبران ارزیابی می کنند. ای کاش یک نظرخواهی از مردم صورت می گرفت تا روشن شود چه تعداد از افراد جامعه با این کار موافق اند! البته بعید است خواسته مردم برای برنامه ریزان لیبرال مشرب پاستورنشین چندان اهمیتی داشته باشد. چگونه می شود که شش ماه سخت فشار اقتصادی، بی ارزش شدن پول ملی و افزایش وحشتناک دلار و سکه و طلا، هیچ دغدغه ای را در بانیان وضع موجود ایجاد نکرد تا راهکاری برای برون رفت از این همه ظلم مدیریت شده به اقتصاد کشور ارائه دهند، اما ناگهان به این نتیجه رسیدند که باید ساعت کشور را تغییر دهند و بازی خسته کننده فشار بر اعصاب و روان مردم را به جریان اندازند؟! طرحی که بهترین جایگزین آن، تغییر ساعت کاری است که کمترین آسیب را در خود داشته و فوائد تغییر ساعت کشور را نیز به همراه دارد.
مسئولان محترم بهتر است به جای تکرار خطای گذشتگان، به این پرسش پاسخ دهند که چرا با وجود وزیری پر ادعا، اقتصاد و پول ملی به وخیم ترین وضعیت خود بعد از جنگ رسید و با نبود همان وزیر، سقوط دلار و کاهش قیمت طلا و سکه شدت گرفت؟ به جای سیخک زدن به ساعت کشور، جلوی بحران های ساختگی برای خسته کردن مردم و ایجاد فضای کاذب و دروغین در مورد مذاکرات را بگیرید. اقتصادی را که لیبرال ها در دوران هفت دولت غربگرا ساخته اند، چنان سست و لرزان است که با یک اخم و یا یک لبخند رئیس جمهور یا وزیر خارجه آمریکا، رنگ از رخساره اش می رود؟! خنده دار آنجاست که مدعیان ناتوان و پُرمدعای اقتصاد لیبرالی، خود را منجیان کشور می نامند و خطر موهوم رقبا را به خلق الله پیش فروش کرده، سواری مفت و رایگان خود و همفکران و فرزندان شان را از مردم می گیرند.
۲ اردی بهشت ۱۴۰۴
حوزه علمیه؛ شکریان آملی
https://eitaa.com/shukrian1