فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ رهبر انقلاب به شبهه انتخاب همه وزرا توسط ایشان
رهبر انقلاب در نخستین دیدار دولت چهاردهم: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم
🔴 رهبر انقلاب: چهار سال نعمت خدمت، زود میگذرد اما کارهای بزرگ میتوان کرد مثل امیرکبیر و #رئیسی_عزیز
⏪ رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
▪️ امروز همهی این وزرای محترم و شما برادران و خواهران عزیزی که مورد اعتماد رئیسجمهور و مجلس قرار گرفتید همهتان مقامات عالیرتبهی این کشورید وظیفهی همهی ماست که از شماها حمایت کنیم، کمکتان کنیم اگر احتیاج به کمک داشته باشید و تلاش کنیم که انشاءاللّه شما در کارهایتان موفق باشید.
▪️ شما امروز در جایگاهی قرار گرفتید که میتوانید در پیشرفت کشور و در ادارهی امور کشور مؤثر باشید. وزارت یک چنین موقعیتی را به شماها داده این نعمت الهی است، اینی که انسان بتواند خدمت کند به مردم این نعمت بزرگی است.
▪️ چهارسال زود میگذرد لکن در همین مهلت زود گذر کارهای بزرگ میتوان کرد. امیرکبیر سه سال در کشور حکومت کرد؛ کارهای بزرگی را بنیانگذاری کرد. خود آقای #رئیسی_عزیز ما سه سال حکومت کرد و ریاست کرد کارهای خوبی ایشان انجام داد و بعضی کارها را پایهگذاری کرد که انشاءاللّه ثمرهاش را بعدها کشور خواهد دید. ۱۴۰۳/۶/۶
26.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رهبر انقلاب: اگر به لایههای زیرساختی هوش مصنوعی نرسیم ممکن است در دنیا آژانسی برای هوش مصنوعی مثل انرژی اتمی تشکیل دهند و مانع پیشرفت کشور شوند
⏪ رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
▪️ امروز هوش مصنوعی با یک شتاب حیرتدهندهای یعنی انسان متحیر میشود از شتابی که این فناوری عجیب در دنیا پیدا کرده و دارد پیش میرود. خب، دستگاههای ما، الان دستگاههای مختلف ما، نظامی و غیرنظامی از هوش مصنوعی دارند استفاده میکنند بهرهبرداری میکنند اما این ما را فریب ندهد. در مسئلهی هوش مصنوعی بهرهبردار بودن امتیاز نیست، لایههای عمیقی دارد این فناوری باید در آن لایهها مسلط شد. آن لایهها دست دیگران است.
▪️ اگر شما نتوانید لایههای عمیق و متنوع هوش مصنوعی را، این فناوری را تأمین کنید فردا اینها یک ایستگاهی مثل ایستگاه اتمی، آژانس اتمی درست میکنند برای هوش مصنوعی که الان دارند مقدماتش را فراهم میکنند، که اگر چنانچه به آن ایستگاه رسیدید باید اجازه بگیرید در فلان بخش از هوش مصنوعی استفاده کنید در فلان بخش دیگر حق ندارید استفاده کنید اینجوری. زرنگهای دنیا دنبال این چیزها هستند. فرصتطلبها و قدرتطلبهای دنیا یک آژانس هوش مصنوعی هم به وجود میآید آن وقت اجازه نمیدهند شما از این منطقه عبور کنید.
▪️ خودتان باید برسید به فناوریهای عمیق و ژرف این مسئله، لایههای زیرساختی. لایههای زیرساختی هوش مصنوعی را باید در کشور دنبال کنید. ۱۴۰۳/۶/۶
هدایت شده از خبرگزاری فارس
پزشکیان: دولت چهاردهم کابینهای با مشارکت جناحهای سیاسی است
🔹دولت چهاردهم کابینهای مشورتی با مشارکت همه جناحهای سیاسی و کمیتههای تخصصی است که با شعار وفاق و همدلی و برای اقدام در چارچوب سیاستهای کلی نظام، سند چشمانداز و برنامۀ هفتم تشکیل شده است.
🔹اعضای هیئت دولت بر رعایت اصولی چون حق و عدالت همپیمان شدهاند، «رسیدگی به مناطق محروم» و «توجه به کسانی که دیده نمیشوند» دو کارویژه مهم دولت است.
🔹اگر در داخل کشور و در میان امت اسلامی ید واحده شکل بگیرد، آمریکا، اروپا و دیگر کشورهایی که ظالمانه از جنایتهای رژیمِ نسلکشِ صهیونیستی حمایت میکنند، ناکام خواهند ماند.
@Farsna
🔴 بازی تمام شد / ظریف استعفای خود را پس گرفت و به دولت بازگشت
🔹محمدجواد ظریف: پس از پیگیریها و رایزنی های مدبرانه ریاست محترم جمهوری و با دستور کتبی ایشان، با توکل بخدا و امید به همراهی و راهنمایی مردم بزرگوار، انجام وظیفه در معاونت راهبردی رئیس جمهور را ادامه خواهم داد.
✍️ استعفای ظریف در آن مقطع این خاصیت را داشت که بگویند وزرا را رهبری انتخاب کرده و شورای ظریف هیچکاره بوده . حالا که به هدفشان رسیدند استعفا را پس گرفتند و به کار برگشتند....
❌️حضرت اقا: چهار سال نعمت خدمت، زود میگذرد اما کارهای بزرگ میتوان کرد مثل امیرکبیر و #رئیسی_عزیز ما
✖️این کلام حضرت اقا را بکوبید تو صورت اونایی که میگن؛ رئیسی آدم خوبی بود ولی مدیر خوبی نبود!
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
ابطال یک دروغ بزرگ
🔻در بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی (با استناد به بی دقتی آقای پزشکیان) چنین القا شد که کلیت کابینه با نظر رهبر انقلاب چیده شده و مجلس نباید صلاحیت وزیران را احراز کند.
🔹اما امروز رهبر انقلاب بیان کردند: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من #مشورت کردند. #برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. #تعداد_بیشتری را هم نمیشناختم و #نظری_نداشتم".
🔻تعداد بیشتر یعنی حداقل نصف به علاوه یک. و چنان که از خبرها بر می آید و سیره رهبر انقلاب بوده، ایشان نهایتا درباره سه ۳-۴ از وزرا نظر اثباتی و تاییدی داده و درباره بقیه نظری نداده اند.
🔹نکته قابل توجه این که بنابر اعلام آقای کوثری نماینده مردم تهران : "وزیر اطلاعات در جلسه کمیسیون امنیت اعلام کرد دست ما برای اعلام استعلام وزرا بسته است، و فقط تابعیت و محکومیت قضایی را اعلام میکنیم".
🔻بنابراین، افراطیون مدعی اصلاحات، دو دروغ را با هم گفتند تا الزام قانونی بررسی صلاحیت وزیران در مجلس را دور بزنند: کابینه در هماهنگی کامل با رهبری بسته شده(!) و درباره یکایک وزیران پیشنهادی، استعلام گرفته شده و بنابراین نیازی به بررسی مجدد مجلس نیست!
🔴کابینه پزشکیان-ظریف
نه کابینه تراز رهبر انقلاب
🔻رهبر انقلاب امروز گفتند "آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم".
🔹برخی شبهه کرده اند که آیا رهبری برخی گزینه های پیشنهادی مثل عراقچی/صالحی امیری/ظفرقندی/ همتی و... را نمیشناختند؟ و یا می شناختند و تایید و تاکید کردند؟!
🔻اولا وزرای پیشنهادی محل انتقاد و اعتراض، در یک سطح مورد نقد نبوده اند و با هم فرق می کنند. برخی ممکن است عملکرد مدیریتی شان محل نقد باشد و برخی دیگر، مواضع سیاسی و حمایت شان از فتنه گران و یا موارد دیگر. بنابراین در ارزیابی، مثل هم نیستند.
🔹ثانیا، نگاه رهبر انقلاب، منحصر در این دوگانه نیست که یا "آنها را می شناسند و تایید یا تاکید کردند" و یا "نمی شناسند". گزینه سوم این است که افرادی را بشناسند و تایید هم نکنند و ضمنا بنابر مصالحی، سکوت کرده باشند. معمولا سیره رهبری این نبوده که وزیران پیشنهادی را #وتو کنند.
🔻روال قانونی این است که مجلس، صلاحیت یکایک وزیران را بررسی کند. همچنین رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان، ۱۲ ویژگی و شرط را برای وزرا عنوان کردند که باید در مجلس احراز می شد: "هم رئیسجمهور محترم این معیارها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند". احراز این شرایط، تعارف نبود، مطالبه بود.
🔹چند وزیر پیشنهادی، برخی از این ویژگی های سیاسی یا تخصصی را نداشتند. قرار نیست احراز ویژگی ها و تایید یا وتوی افراد، از سوی رهبری انجام شود. حال این که آیا اکثریتی از نمایندگان، در احراز صلاحیت یکایک وزیران دقت کافی کردند یا نکردند، موضوع دیگری است.
🔻برخی هم با استناد به این فرازی از بیانات رهبر انقلاب، چنین تلقی یا تلقین می کنند که کابینه پیشنهادی هیچ مشکلی نداشته است: "خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همت رئیس جمهور محترم و با کمک ارزندهی مجلس شکل گرفت. این خیلی نعمت بزرگی است. در دولتهای گذشته گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر دولت نمیتوانست شکل بگیرد و همهی وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند. این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همهی وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها به سلامتی بیرون آمدند. کسانی که در این انتخابات و تشکیل این دولت بعد از آن حادثهی سنگین و تلخ مؤثر بودند، همهشان پیش خدای متعال مأجورند".
🔹پاسخ شبهه کنندگان: حالا که مجلس رای داده و دولت تشکیل شده، رهبری ابراز تاسف بکنند از اینکه چرا اکثریتی از نمایندگان، به فلان حامی فتنه صهیونیستی ۱۴۰۱ یا فتنه ۱۳۸۸ رای داده اند، یا مثلا نامزد فاقد کارنامه قوی را وزیر کرده اند؟ یا این که شبهه کنندگان تردید دارند که فتنه گری علیه جمهوریت و اسلامیت خط قرمز است؟
🔻از سوی دیگر، روشن است که رهبر انقلاب در کلان ماجرا، شکرگزاری می کنند که کشور بعد از شهادت شهید رئیسی، دچار بحران نشد، انتخابات برگزار کرد و کابینه جدید بدون معطلی شکل گرفت. آیا از دل این فرمایش حکیمانه، می توان "تقدس کابینه" را نتیجه گرفت؟!
🔹بعضی ها عمدا و برخی ندانسته، دوست دارند بحث را به نزاع "قالیبافچی / پایداری چی" تقلیل بدهند. این عملیات فریب دشمن است و نباید در دام شبکه عملیات روانی دشمن افتاد.
🔻مسئله اصلی و روشن، این است که کابینه پیشنهادی از آسمان نازل نشده، بلکه دست کم ۷۰ درصد آن در شورای کذایی ظریف (با حضور برخی مجرمان و متهمان امنیتی) پخت و پز شده بود و باقیمانده، انتخاب خود آقای پزشکیان بود و پس از آن، با رهبر انقلاب طبق روال همه دولت ها، #مشورت شده است.
👤 محمد ایمانی
🔴امیرکبیر ۳ سال صدارت کرد، رئیسی ۳ سال رئیسجمهور بود.
امیرکبیر خزانه را خالی تحویل گرفت، رئیسی هم همینطور.
امیرکبیر از ثروتمندان مالیات گرفت، رئیسی هم از صاحبان خانهها و اتومبیلهای لوکس.
امیرکبیر کارخانههای متعدد راه انداخت، رئیسی هم کارخانههای تعطیل شده را فعال کرد.
✍دانیال معمار
🔴#بیداری_ملت
@bidariymelat
عذرخواهی پیشکش، بیتفاوت نباشید!
⏪ گلایه حسین شریعتمداری از #سکوت نابه جای بعضی مسئولان نظام و اعضای دفتر رهبری بابت جفایی که در مسأله کابینه پیشنهادی پزشکیان بر رهبر معظم انقلاب واقع شد
حسین شریعتمداری:
🔹دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیسجمهور محترم و اعضای هیئت دولت با حضرت ایشان به صراحت و وضوح ادعاهای مطرح شده درباره این که انتخاب همه وزرا با هماهنگی ایشان بوده است را به صراحت رد کردهاند و اشاره به تایید برخی و تاکید برخی همان است که همواره به عنوان یک روال تعریف شده و قانونی انجام میگرفته و در هر دو یادداشت کیهان نیز به آن اشاره شده بود.
🔹اکنون این سؤال از مراکز ذیربط و شماری از شخصیتهای نظام مطرح است که چرا با بیتفاوتی از کنار ماجرای یاد شده عبور کرده و با سکوت خود به دشمنان تابلودار، فرصت سوءاستفاده و متهم کردن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به مهندسی بودن انتخابات، نفی آزادیهای مدنی و نمایشی بودن مردمسالاری دینی را دادهاند!
🔹بالاخره بدون تعارف باید گفت کسانی که از روند ماجرا و روال تعریف شده حضرت آقا در اینگونه موارد اطلاع داشتهاند -که یک مسئول نظام نمیتواند اطلاع نداشته باشد- با سکوت یا کجفهمی خود، به دشمنان نظام فرصت سوءاستفاده دادهاند و به قول شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی برای دشمن کوچه باز کردهاند که جرم بزرگی است و اما، با دشمنان نظام سخنی نیست ولی با همه کسانی که درون نظام تعریف میشوند، این توصیه در میان است که «عذرخواهی پیشکش، بیتفاوت نباشید!».
♦️گوشی همراه را در صورت نصب بدافزار در حالت پرواز قرار دهید
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات(فتا) فرماندهی انتظامی اصفهان:
🔹کاربران باید در صورت نصب بدافزار (نرم افزار تهاجمی و مخرب) یا برداشت غیرمجاز از حساب بانکی، به سرعت گوشی را روی حالت پرواز قرار دهند.
🔹با این اقدام از ارسال پیام به مخاطبان خود جلوگیری می کنید.
🔹سپس بدافزار نصب شده را حذف و اقدام به انتقال موجودی حسابهایتان به حساب امن دیگر کرده و رمزها را تغییر داده و یا کارت یا حساب بانکی خود را مسدود کنید.
🔹کاربران برای دریافت کمک می توانند با پشتیبان بانک خود و یا شماره ۰۹۶۳۸۰ فوریت های سایبری پلیس فتا تماس بگیرند و راهنمایی های لازم را دریافت کنند.
✅ طرح انتقال آب دریای عمان به سرعت در دست اجراست
استاندار سیستان و بلوچستان:
🔹در دولت شهید آیتالله رئیسی، موضوع حقآبه هیرمند بهطور جدی پیگیری شد، امسال نیز آب وارد چاه نیمه ۱ و ۳ شد و بخشی از آب مورد نیاز استان را تأمین کرد.
🔹پروژه انتقال آب دریای عمان هماکنون کارگاههای مختلف در آن فعالیت دارند و بهسرعت در حال اجراست، با اجرای این پروژهها انتظار میرود که بخشهای عمدهای از استان تحت پوشش قرار میگیرند.
🔹سواحل مکران از نظر آبوهوایی، خاک و موقعیت جغرافیایی بسیار مستعد و بینظیر هستند؛ در این راستا، یک برنامه جامع و کامل برای توسعه این منطقه تهیه شده است.
فکاهیات اقتصاد ایران
بیش از 70% آب تبخیر میشود. از میزان باقیمانده، 90% در بخش کشاورزی، 8% در بخش صنعت و معدن و 2% در بخش خانگی و تجاری مصرف میشود که بیش از 30% آن هم در شبکه تلف میشود.
اون وقت، هر روز به مصرفکنندگان آن 2% میگویند کمتر مصرف کنید و برای تنبیه آنها قیمت آب را افزایش میدهند.
@DrRezaGholami
حتما این روز ها اسم هوشمصنوعی رو
زیاد شنیدی ولی نمیدونی چیه و
چه کاربرد و فایده ای داره😢
شاید زمانش رو نداشتــــی
شاید نمیدونستی کجا آموزش ببینی
شاید هزینه اون دوره رو نداشتی و اینها
همگی دست به دست همدیگه دادن تا تو از
این اتفاق جدید و فناوری فوق العاده جا بمونی!
🍃 یه آکادمی هست قراره یک دوره مجازی و رایگان برگزار کنه که با روزانه 15 دقیقه و به صورت رایگان با یک تدریس خوب و ساده با هوش مصنوعی آشنا بشی و بدون واسطه باهاش گفتگو کنی!
✨سرفصلهای اصلی ✨
👇دوره آموزشی هوش چت👇
✔️هوش مصنوعی چیه؟
✔️چه کارهایی میکنه؟
✔️قراره انسان هارو بیکار کنه؟
✔️خطرات هوش مصنوعی چیه؟
✔️دلیل تاکید رهبری بر هوش مصنوعی چیه؟
✔️آموزش گفتگو بدون واسطه با هوش مصنوعی
🌀 3 ماه هم پشتیبانی کامل داره و بخاطر ایام عزاداری اباعبدالله برای اولین و آخرین بار، این دوره رایگانه!
📲 برای شرکت رایگان در دوره همین حالا #هوش_چت رو به آیدی @pasokh_goo2 ارسال کن✌️
#از_دستش_نده #فرصت_بینظیر_و_بدون_هزینه
📍هوش مصنوعــی | آکادمی آرمــــــان
برای عضویت در کانال اینجا کلیک کنید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️بخشهایی از سخنرانی دکتر فاطمه مهاجرانی، در کمپین انتخاباتی پزشکیان:
اجازه نمیدهیم اقلیت تمامیت خواه، کوچه های ما را پر از خون جوانان کند/بعنوان یک مادر اجازه نخواهم داد مهرشاد شهیدی دیگری بر خاک بیفتد !
✍️🏻وقتی میگوییم حامیان ززآ به قدرت رسیده اند یعنی چه ! اگر این حکومت دیکتاتوری بود الان تک تک شما در غارهای شرق کشور پنهان بودید نه اینکه بعد از ۲۳ سال گند زدن به کشور دوباره به قدرت برسید !
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
🔰سخنان رهبری به مثابه مانیفست حرکتِ دولت چهاردهم
🔹بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت چهاردهم از چند جنبه حائز نکاتی راهبردی بود. سخنانی که از یکسو تکلیف برخی موضوعات مطرح در افکار عمومی را روشن ساخت و از سوی دیگر محورهای اصلی حرکت دولت چهاردهم را مشخص کرد.
«خط رهبری» در ادامه با نگاهی تحلیلی محورهای اصلیِ نکات مطرح شده از سوی حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار را بررسی میکند:
* یکم: ماجرای انتخاب وزرا و روایت صحیح از تعامل رهبری با رئیس جمهور
🔹یکی از موضوعات مطرح در فضای افکار عمومی نحوهی تعامل دکتر پزشکیان با رهبر انقلاب در موضوع انتخاب وزرا بود. موضوعی که خصوصا با سخنان رئیس جمهور در مجلس دچار نوعی اعوجاج و برخی کژروایتها شده بود.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در سخنان خود اما #روایت صحیح این موضوع را با افکار عمومی در میان نهادند: «بنده تعدادی را که میشناختم و یا در مورد صلاحیت آنها از منابع مورد وثوق مطمئن شده بودم، تأیید و بر برخی اسامی تأکید کردم اما درباره تعداد بیشتری که نمیشناختم گفتم نظری ندارم.»
🔹رهبر انقلاب در این فراز از سخنان خود حقیقت ماجرا را آنچنان که رخ داده بود برای افکار عمومی روایت کردند. براین اساس، هماهنگی مصداقی در گزینش افراد وزرای دولت چهاردهم، صرفا دربارهی برخی چهرههای محدود و مشخص بین رئیس جمهور و رهبری رخ داده است. مشخصا سه وزارتخانهی دفاع، خارجه و اطلاعات که با حوزهی مسئولیتهای رهبری از حیث قانون اساسی تلاقی کاری و عملی دارند و برخی مصادیق که قبلا برای مسئولیتی از رهبری حکم داشتهاند و... را میتوان در این چارچوب درنظر گرفت و چنانکه که رهبری معظم تأکید کردند این روند هماهنگیِ مصداقی دربارهی اکثریت #کابینه رخ نداده و در اینجا حضرت آیتالله خامنهای طبق سیرهی متداول خود که عدم ورود به مسائل اجرایی است رفتار کردهاند.
* دوم: تلقی مثبت نسبت به شکلگیری دولت جدید در کمترین زمان پس از شهادت شهید رئیسی
🔹یکی از موضوعات مورد تأکید رهبر انقلاب در این دیدار اصل شکلگیری دولت چهاردهم پس از حادثهی سخت و ناگوار شهادت شهید رئیسی و تسریع در روند انتخاب وزرا بود: «خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همت رئیس جمهور محترم و با کمک ارزندهی مجلس شکل گرفت. این خیلی نعمت بزرگی است. در دولتهای گذشته گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر دولت نمیتوانست شکل بگیرد و همهی وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند.»
🔹این موضوع از حیث ساختاری به معنای توان و #ساخت_مستحکم نظام اسلامی در حل مسئله و عبور از شرایط سخت است. با فاصلهی نسبتا کوتاهی از شهادت رئیس جمهور پیشین، دولت جدید شکل گرفت و این نشانه و نمادی از #کارآمدی نظام حکمرانی کشور است.
* سوم: ریلگذاریِ کلان برای حرکت دولت چهاردهم
🔹اما بخش قابل توجهی از نکات مطرح شده در بیانات رهبر انقلاب ناظر به چارچوب و خطوط اصلی حرکت دولت چهاردهم و اولویتهای اقدام و عملِ آن بود. حضرت آیتالله خامنهای در این زمینه دولتمردان را به «قدرشناسی فرصت خدمت» فراخواندند و محورهای رویکردی و برنامهای دولت چهاردهم را به این شرح تبیین کردند:
۱- شناسایی و بهرهبرداری از ظرفیتهای انسانی و طبیعی کشور
۲- انتخاب همکارانِ #جوان، مؤمن، انقلابی، متعهد و پرانگیزه
۳- حکمرانی خردمندانه با رجوع به کارشناس
۴- حضور در بین مردم و رفتن به سفر استانی
۵- تهیه #پیوست_عدالت برای هر قانون و تصمیم مهم دولت
۶- رعایت اولویتها در کارهای زیرساختی (از جمله موضوعاتی چون: انرژی هستهای و کارهای فوری از جمله گرانی و تورم)
۷- حکمرانی قانونمند در فضای مجازی؛ دستیابی به فناوری و لایههای زیرساختی هوش مصنوعی
۸- جدی گرفتن #تولید_ملی به عنوان کلید حل مشکلات اقتصادی
۹- علاج پیری زودهنگام جمعیت کشور
۱۰- امید نبستن به دشمن و منتظر موافقت دشمنان نماندن برای برنامهها
۱۱- رسیدگی هر چه بیشتر به معنویت خود در دوران مسئولیت
🔹رهبر انقلاب از ابتدای انتخاب دکتر پزشکیان به ریاست جمهوری کمک به موفقیتِ این دولت را بهعنوان راهبرد اعلام کرده و موردتأکید قرار دادند و رویدادهای بعدی نیز موید عملی شدن همین نگاه بوده است. اکنون و پس از شکلگیری دولت جدید، رئیس جمهور جدید و دولتمردان باید مطالبات مطرح شده از سوی رهبری را بهمثابهی چارچوب و مانیفست حرکت خود تلقی کنند و بدانند که تجربهی تاریخی نشان داده هر جا که قوا و دستگاههای مختلف حرکت خود را براساس جهتگیریها و اولویتهای مطرح شده از سوی رهبری تنظیم کردهاند موفق شده و آنجا که دچار انحراف و حواشی شدند مایهی درس و #عبرت آیندگان گشتند؛ تجربهی دولتها خصوصا در سالیان اخیر بهروشنی گواه این مدعاست!https://eitaa.com/siasi97
🔻حاصل #وفاق_میلی تا اینجا:
🔹️پزشکیان با معرفی این وزرا، رأیدهندگان به خودش را سرخورده کرد(۲۷٪)
🔹مجلس انقلابی با رأی دادن به وزرای غیرانقلابی، رأیندهندگان به پزشکیان را عصبانی کرد(۲۲٪)
🔹گزارۀ «همهشون با همند» هم که باعث شد ۵۱٪ رأی ندهند، مهر تأیید خورد…
مجموع نارضایتیها هم «به نام رهبری» فاکتور شد!
✍🏻روحالله مؤمن نسب
🔰شایسته سالاری به سبک دولت چهاردهم
🔸الیاس حضرتی و فاطمه مهاجرانی امروز به ترتیب به عنوان رئیس شورای اطلاع رسانی و سخنگوی هیئت دولت منصوب شدند.
🔸انتخابی که به نظر می رسد بار دیگر با معیارهای شایسته سالاری مد نظر رئیس جمهور فرسنگ ها فاصله دارد.
🔸الیاس حضرتی به عنوان مدیرمسئول روزنامه اعتماد شناخته می شود که در انتخابات دوره یازدهم مجلس رد صلاحیت شد. فارغ از دروغ های متعدد و متنوعی که در روزنامه تحت مدیریت او منتشر می شود و به همین دلیل بارها با اخطار و محکومیت نهادهای نظارتی از جمله هیئت نظارت بر مطبوعات مواجه شده است؛ حضرتی به دلیل ارتباط صمیمانهاش با یک مفسد اقتصادی به نام شهرام جزایری از دهه هفتاد مورد توجه قرار گرفت.
🔸پیش از آنکه شهرام در بار عدس قصد فرار از کشور را داشته باشد، تصویر کلهپاچه خوردن آنها در یک طباخی حاشیهساز شد. البته او در سال 97 نیز حاشیههایی داشت وقتی برخی اعضای خانوادهاش را به عنوان خبرنگار معرفی کرد و برایشان از شهرداری تهران طرح ترافیک گرفت!
🔸فاطمه مهاجرانی سخنگوی جدید دولت پیشتر با سخنانی عجیب و بی سر و ته در حمایت از ریاست جمهوری مسعود پزشکیان گفته بود: «اجازه نمیدهیم اندکی تمامیتخواه کوچههای ما را پر از خونجوانان مان کنند!» ظاهرا اشاره او به آشوب های پاییز 1401 بود اما ایشان مشخص نکرده بود دقیقا چه کسانی «کوچه ها را پر از خون جوان ها» کرده اند و آن «تمامیت خواهان» چه کسانی هستند؟ و ایشان در شورش براندازان سال 1401 کدام طرف ماجرا ایستاده است؟
🔸خانم مهاجرانی البته شایستگی های دیگری نیز دارد! و آن تلاش و اصرار برای جانمایی خود در تیم المپیاد دانش آموزی سال 2019 و گشت و گذار در استرالیا با هزینه دولت بوده است. یکی از برندگان مدال طلای المپیاد فیزیک در این باره نوشته است:
🔺برای مسابقات جهانی معمولا پنج دانشاموز و سه نفر مراقب اعزام میشدن.
🔺برای آسیایی ۸ دانش آموز و ۴ مراقب قرار بوده اعزام بشن که خانم مهاجرانی ۳ نفر دیگه رو [از جمله خودشون] هم به این لیست اضافه کردن و بودجه مورد نیاز دو برابر شده بود که خب باهاش مخالفت شده بود.
🔺اینها تمام اون زمان رو داشتن دعوا میکردن تا بودجه سفر خانم مهاجرانی به استرالیا جور بشه و حالا در حاشیهاش یه المپیادی هم برگزار بشه.
https://eitaa.com/siasi97
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴زمزم ایرانی در سوئیس
🔹هیچ جای دلت نذار فقط افتخار کن که کسانی بودن که جای فرار از وطن ؛ به وطن خدمت کردن و دنبال رشد اقتصادی کشور بودند.
https://eitaa.com/siasi97
💢مقایسه دو چالش بزرگ اقتصادی در دولتهای 13 و 14
🔹دولتها در همه ادوار چالشهای بزرگی در حوزه اقتصاد داشتهاند، اما چالشهای اقتصادی در سه دولت اخیر بیش از گذشته بوده است و عملکرد آنها در مقابله با آن چالشها نیز معیاری برای بررسی عملکرد آنها بوده است. دولت آقای روحانی با چالش تورم و رکود اقتصادی مواجه بود، دولت شهید رئیسی با چالش ارز ترجیحی دست و پنجه نرم کرد و دولت آقای پزشکیان با چالشی، مانند قیمت حاملهای انرژی و بنزین مواجه است. به نظر میرسد، دو چالش بزرگ اقتصادی دولت سیزدهم و چهاردهم شباهتهای بسیاری با هم دارند. دولت سیزدهم در موضوع ارز ترجیحی در شرایطی قرار گرفت که نمیتوانست روند سابق را ادامه دهد، روند مصرف ارز ترجیحی نشان میداد که ظرف سه سال از حدود 8 میلیارد دلار به 17 میلیارد دلار رسیده بود و طی سالهای بعد به 20 و 24 میلیارد دلار میرسید.
🔸تأمین این میزان ارز برای دولت سیزدهم در سال اول بسیار سخت بود و شاید در سالهای بعد امکان تأمین آن وجود نداشت و لذا دولت در یک تصمیم مهم، سیاست حذف ارز 4200 تومانی را رقم زد؛ دولت چهاردهم نیز با مسئله بنزین 3 هزار تومانی و مصرف بیش از تولید کشور مواجه است. در حالی که تولید بنزین حدود 110 میلیون لیتر در روز است و متوسط مصرف روزانه بنزین حدود 130 میلیون لیتر است. روند مصرف بنزین در سال 1398 و پس از افزایش قیمت بنزین حدود 70 میلیون لیتر در روز بود و طی سالهای بعد همواره روند صعودی داشته است. دولت چهاردهم نمیتواند با همین روند توزیع بنزین را ادامه دهد؛ چرا که ادامه این روند، یعنی نفت خام صادر کنیم و در قبال آن بنزین وارد کنیم؛ آقای پزشکیان این موضوع را روز گذشته به صراحت اعلام کردند.
🔹تصمیم دولت سیزدهم در قبال ارز ترجیحی در هر سناریویی متحمل هزینه برای وی میشد و دولت سیزدهم هزینه حذف ارز ترجیحی را به دوش کشید؛ دولت چهاردهم هم در هر سناریویی در موضوع بنزین باید هزینههایی را متحمل شود و تصمیمات نسبتاً سخت بگیرد. یکی از ضرورتهای اتخاذ سیاست حذف ارز ترجیحی، تبدیل شدن آن به یکی از منشأهای فساد در کشور بود و سیاست توزیع بنزین به قیمت بسیار پایین نیز منشأ بسیاری از فسادهاست.دولت سیزدهم در شرایط تورم بسیار بالا و رشد پایین تولید مجبور به اجرای سیاست حذف ارز ترجیحی شد که هزینه آن را بسیار بالا برد؛امروز نیز در شرایطی که تورم بالایی در کشور وجود دارد، دولت چهاردهم مجبور به اتخاذ سیاستهایی در این موضوع است که قطعاً هزینههایی را به دنبال دارد. سخن پایانی اینکه دولت چهاردهم، مانند دولت سیزدهم با مسئلهای مهم در اقتصاد مواجه است و همه باید فارغ از جدالهای سیاسی جریانی کمک کنند تا دولت بتواند به گونهای مشکلات و مسائل پیش رو را حل کند که کمترین فشار و آسیب به مردم وارد شود.
https://eitaa.com/siasi97
♦️نرخ تورم در سال ۱۳۵۴ چیزی حدود ۵۰ درصد بود! درسال هایی که فروش نفت ایران به بالاترین حد رسیده بود و نه تحریمی در کار بود نه کسی کاری با ایران داشت و بهترین روابط را با غرب (عشق براندازان) داشتیم‼️
♦️نرخ تورم فعلی کشور با انبوهی تحریم و جنگ در اطراف کشور ۳۶ درصد است!!!
♦️بعد سلطنت طلب معتقده ایران بهشت بوده زمان پهلوی مردم حوصلشون سر رفته این همه خون دادن تا انقلاب کنن‼️
https://eitaa.com/siasi97
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همتی: جامعه توان تحمل شوک گرانی بنزین را ندارد
🔹کارشناسان میگویند مگر خودرو را به قیمت بینالمللی میفروشید که بنزین هم به قیمت بینالمللی باشد؟
🔹هنوز در هیئتدولت به جمعبندی دربارۀ موضوع انرژی نرسیده است. حتما تصمیمی میگیریم که به نفع جامعه باشد و باعث شوک نشود.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تکذیب ادعای حضور نظامی ایرانی در خاک اوکراین
🔹سخنگوی وزارت خارجهٔ کشورمان ادعای حضور یک نظامی ایرانی در خاک اوکراین برای آموزش نیروهای روسی را بیاساس دانست و تکذیب کرد.
🔹کنعانی تاکید کرد طرح اینگونه ادعاهای بیاساس با اهداف و انگیزههای سیاسی خاص صورت میگیرد و چنین اتهاماتی با رویکرد اصولی ایران در خصوص منازعه در اوکراین مغایر است.
@Farsna
⭕️بخاطر سالروز شهادت شهید رجایی و باهنر حتما بخوانید :نفوذ
انفجار دفتر نخست وزیری
🔷️انفجار دفتر نخست وزیری توسط کشمیری پرونده جاسوسی و نفوذ کاملاً صهیونیستی و اسرائیلیه چرا به دلیل اینکه شخص کشمیری شخص بسیار با نفوذ رئیس شورای عالی امنیت ملی این شخص کسی هست که وقتی که شهید آیت الله باهنر در نخست وزیری نبودند پشت ایشون نماز میخوندند
حتی یه بار میخواست به دیدار امام بره که پاسدارهای حفاظت جماران خواستن کیف ایشونو بررسی کنند که نذاشته و با ناراحتی برمیگردد ایشون انقدر خود را شبیه انقلابیها کرده بود که حتی ریشهایش را آنکارد نمیکرد اما این سوال بنده هست که یک شخصی که نفوذی شما هست و در شورای عالی امنیت ملی هست شورای عالی امنیت ملی یعنی حوضچه اطلاعات برای کل دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی تمام اطلاعات خودشان را در اونجا بیان میکند پس یعنی کشمیری مسئولیت کمی هم نداشت و دشمن میتوانست از او به عنوان یک نفوذی تدریجی استفاده کند و الان که الانه هم میتوانست کشمیری در کشور مسئولیت داشت و به نفوذ خود میپرداخت ولی چرا دشمن از او به عنوان یک مهره انتحاری استفاده کرد یعنی دشمن مهره بزرگتر از کشمیری هم در حکومت داشت یا آنقدر ارزش شهید رجایی بالا بود که به خاطر وی یکی از اصلی ترین مهره هاش را سوزاند.
🔷️اما بحثی که جالبه بلا تشبیه اگر اولین شخصی که بودید که به کربلا میرفتید اول و اول برای امام حسین عزاداری میکردید و نمیاومدید مثلاً برای حضرت حر عزاداری کنید اول برای امام حسین عزاداری میکردید بعد برای حضرت حر عزاداری میکردید این یک مثال بود که مطلب بنده را به خوبی بگیرید اما در انفجار نخست وزیری سوژه اصلی شهید رجایی بود ولی یک عده که به آنجا رسیده بودند شروع کردند به گفتن وای کشمیری کشته شد وای کشمیری شهید شد و جو شهید کشمیری را راه انداختند شما اصولاً باید بگید شهید رجایی که نخست وزیر بود اهمیتش از کشمیری بالاتر بود و میخواستند جو شهید کشمیری راه بیفتد و کسی به نفوذی بودن شهید کشمیری شک نکند و حتی یه عده برای کشمیری ختم نیز گرفتند اما با تدبیر پزشکی که آنجا بود و بعد امام خامنهای که به وی هم گفته شده بود از کشمیری کمی خاکستر آوردند گفت که وی عامل انتحاری دفتر نخست وزیری بود اما موضوع ما این است که کیا شروع کردن جو شهید کشمیری را راه انداختند ؟ همانها نفوذی هستند
🔷️روی صحبت ام با بهزاد نبوی هست چرا طبق صحبت برادر شهید رجایی اون روز بسیار اصرار کردید که همه تو جلسه باشن ؟ دلیلش چی بود؟ میخواستی همه با هم.....
آیت الله قدوسی دادستان انقلاب وقتی میخواست دستور بازداشت بهزاد نبوی را بدهد ، به شهات میرسد. و همچنین شهید لاجوردی که به دنبال پیگیری پرونده بودند به شهادت رسیدند.
🇮🇷@Shiitee
🔺چرا پاسخ ایران به اسرائیل در پی ترور شهید هنیه به تاخیر افتاده است؟! بهترین پاسخ چه می تواند باشد؟!
سبحان محمدی/ کارشناس روابط بین الملل
🔸در مباحث و مطالب پیشین اشاره شده بود که، بحران در امنیت بین الملل، ناشی از برهم خوردن توازن قدرت میان دو یا چند بازیگر یا در یک سیستم مشخص است؛ و تا زمانیکه موازنه و کنترل مجدد ایجاد نشود بحران ادامه و روند تصاعدی پیدا خواهد کرد. همه بحران ها یک ریشه تاریخی دارند و تا زمانیکه موازنه قدرت پیرامون آن بحران به وجود نیاید، امنیت پایداری را نمیتوان تصور کرد.
پاسخ نظامی ایران به اسرائیل در ۲۶ فروردین ماه سال جاری در پی حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق و ترور فرماندهان محور مقاومت، تحت عنوان " عملیات وعده صادق " بیش از آنکه نتیجه تاکتیکی داشته باشد؛ اراده ایران را به رخ کشید، اما باید توجه داشت اگر آن عملیات کاملا موثر می بود اسرائیل یا باید نسل کشی در غزه را متوقف میکرد یا ترور سران و فرماندهان مقاومت را! اما نه تنها این موارد اتفاق نیفتاد بلکه اسرائیل، ترور را چه از لحاظ سطح سوژه و چه از حیث نقطه جغرافیایی ارتقا داد و جنگ را به پایتخت امن ترین کشور خاورمیانه یعنی ایران کشاند! حال که به ظن افکار عمومی و رسانه ها پاسخ ثانویه ایران به تاخیر افتاده است باید علل آن را بررسی کرد!!
ایران به چهار دلیل پاسخ به اسرائیل را به تاخیر انداخته است: ۱- المپیک اخیر در پاریس و پوشش رسانه ای جهانی آن که موجب به حاشیه رفتن اقدام ایران میشد ۲- صبر به جهت نتیجه مذاکرات آتش بس میان حماس و اسرائیل( که شکست خورد ) ۳- تشکیل دولت جدید در ایران و رای اعتماد مجلس به آن( حفظ آرامش سیاسی داخلی ) و ۴- تحمیل استرس به اسرائیل به منظور برهم زدن محاسبات اش ... اما باید خاطر نشان کرد که در حال حاضر این موارد تاریخ انتقضایشان تمام شده و متاسفانه آمریکا و اسرائیل فرصت یافتند آمادگی خود را جهت مقابله با حمله ایران بازیابی کنند ( برخی منابع غربی از حضور بیش از ۱۸ ناو آمریکایی در نقاط مختلف خاورمیانه خبر دادند!) ...
اما چه پاسخی برای بازیابی توان بازدارندگی ایران منطقی و مناسب است؟! بر اساس شواهد و تحلیل ها، بازدارندگی ایران تاکنون بر پایه توان موشکی و پهپادی، نسبی و کوتاه مدت بوده است و این شکل از بازدارندگی تا پیش از عملیات وعده صادق قابل اتکا بود. اما با ترور شهید هنیه ( که شکل و محل آن ترور به شدت توان حفاظتی و امنیتی ایران را زیر سوال برد) نیاز به ارتقا و رسیدن به سطح بازدارندگی مطلق و دراز مدت را بیش از پیش ضروری کرده است. در بحث بازدارندگی اتمی که بهترین، منطقی ترین و علمی ترین پاسخ به سوال فوق است، باید گفت که عموما تسلیحات اتمی به دو گونه کلی تقسیم میشوند: ۱- تاکتیکی ( محدود و غیر کشتار جمعی) و ۲- استراتژیک.
با رسیدن ایران به توان اتمی تاکتیکی و با دستیابی ایران به این سطح از بازدارندگی پس از حوادث اخیر، قالب افکار عمومی داخلی و خارجی اسرائیل را متهم خواهند کرد ( که مستقیما امنیت ایران را تهدید کرده و زیر سوال برده و ایران را ناگزیر به این سمت حرکت داده است، ضمن اینکه جهان ماه هاست خوی درنده اسرائیل را نیز در کشتار مردم فلسطین شاهدند) و از حیث سیاسی نیز ایران متهم نخواهد شد! در ادامه، به مانند تجربه آفریقای جنوبی در دهه ۷۰ میلادی، ایران پس از آزمایش اتمی تاکتیکی میتواند به جهت حسن نیت، وارد رژیم کنترل تسلیحات ( نه سیاست خلع سلاح به مانند دولت یازدهم و دوازدهم) شود و به جهان بفهماند که، مقصود از آن آزمایش صرفا تامین و حراست از امنیت ملی و تمامیت ارضی خود بوده و نیت تهاجمی ندارد ( پیام سخت به دشمنان) اما زین پس در سایه این توانایی، به هر تهدیدی پاسخ متناسب و بالاتر خواهد داد!!
@amniatemeli