دستور ویژه آیتالله رئیسی برای ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد در کردستان
🔹در پی سفر رئیس قوه قضائیه به استان کردستان، جلسه شورای اداری این استان برگزار و برخی مطالب مبنی بر بالا بودن آمار فساد در برخی از دستگاههای اداری و اجرایی این استان مطرح شد.
🔹آیت الله رئیسی در راستای ارزیابی این گزارش و رسیدگی به موضوع، دستور تشکیل هیات ویژهای از دستگاههای نظارتی استان با محوریت سازمان بازرسی و عضویت سازمان تعزیرات، دیوان محاسبات، اداره اطلاعات و اطلاعات سپاه و ناجا را صادر کرد.
۲۴ مرداد ۹۸|ایت الله رئیسی:
مفسدان بدانند #پایان عمر آنها فرا رسیده است
🔻برخی از اقدامات #رئیس_قوه_قضائیه تا قبل از تاریخ #۱۱مرداد۹۸ که نشان دهنده عزم جدی در برخورد با #مفسدین است
🔷🔸صدور #978 مورد #حکم_قطعی در مورد پروندههای مفاسد اقتصادی تا کنون
🔸 ۹مورد اعدام
🔹۴ مورد حبس ابد
🔸۸۷۵مورد حبس
🔹۱۱۶ نفر محرومیت از مشاغل دولتی
🔸۱۷۲نفر نیز انفصال موقت
🔹۱۶۱ مورد شلاق
بازتاب پویش مردمی #فقط_به_عشق_علی در "خبر شبانگاهی" شبکه سه سیما
شما هم کار خوبی که میخوای انجام بدی رو با هشتگ #فقط_به_عشق_علی تحت قالب عکس و فیلم در شبکههای اجتماعی منتشر کن و اون رو به این آیدی هم بفرست:
@Ad_FaghatBeEshgheAli
هدایت شده از بصیرت
4_5962953639659046713.pdf
212.4K
✅ تابلوی سیاسی 26/ مرداد/1398
➖➖➖
سروش
| https://sapp.ir/basirat_fa
ایتا
| https://eitaa.com/basirat_fa
تلگرام
| https://t.me/basirat_fa
#تا_انتخابات
🔴 مرداد ۷۵ گفتم ناطق رای ندارد، الان میگویم اصلاحطلبان‼️
🔻 بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی:
🔹من آدم متصل به ماورائی نیستم. یک تحلیل سیاسی کردم، که در این دوره، اصلاحطلبان بهطور طبیعی رای ندارند.
🔸علت آن روشن است. دقیق میگویم، خودشان هم دارند میگویند؛ اولا در مجلس فعلی هیچکاری نکردهاند. آن ۳۰ نفری که اینها معرفی کردند و مردم هم به آنها رای دادند، نتوانستند کاری انجام بدهند.
🔹بعد میگویند اگر شورای نگهبان صلاحیت بعضی از ما را رد نمیکرد چه میکردیم و چه. حالا آقای عارف را هم میگویند، اصولگرا بوده است نه اصلاحطلب!
🔸وقتی یک جریان سیاسی به انفعال میافتد، وقتی نمیتواند به عملکردش استناد کند و اهدافش را پیش ببرد، چه چیزهایی میگوید؟!! نارضایتی نسبت به اینها در میان مردم موج میزند.
بزرگترین دشمنان آمریکا از نگاه مردم این کشور
🔹طبق نظرسنجی موسسه گالوپ در سال ۲۰۱۹، مردم آمریکا، کشور روسیه را با ۳۲ درصد مهمترین دشمن کشور خود میدانند. چین با ۲۱درصد، کره شمالی با ۱۴ درصد، ایران با ۹ درصد و کشور عراق با ۲ درصد دشمنان بعدی آمریکا از نظر شهروندان محسوب میشوند.
🔹نمودار نشان میدهد، از سال ۲۰۱۲ به بعد نگاه منفی مردم آمریکا نسبت به ایران روند کاهشی داشته و از تقریبا ۳۰ درصد در سال ۲۰۱۲ به ۹ درصد در سال ۲۰۱۹ رسیده است.
منطق يك ديدار و حمايت
دوگانه سازش ـ مقاومت، از جمله دوگانههايي است كه غربيها براي دامن زدن به آن در ايران، مورد توجه قرار داده و روي آن كار ميكنند.
پایگاه بصیرت / گروه سیاسی / دكتر يدالله جواني
صبح روز سهشنبه 15 مرداد، سردار سرلشكر حاج قاسم سليماني، فرمانده نيروي قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با لباس رسمي در محل وزارت امور خارجه حاضر شد و با دكتر محمدجواد ظريف ديدار كرد. اين ديدار توأم با حمايت سردار از ظريف، با واكنشهاي متفاوت مثبت و منفي مواجه شد؛ همانگونه كه تحريم وزير امور خارجه كشورمان از سوي دولت آمريكا، تحليلهاي متفاوت و بعضاً متضاد را به همراه داشت. در فضاي رسانهاي و محافل سياسي كشور، از خوشبينانهترين تا بدبينانهترين تحليلها، در زمينه تحريم دكتر ظريف از سوي آمريكا به لحاظ چيستي و چرايي ارائه شد. البته پديدآيي چنين نگاههاي متفاوت نسبت به پديدههاي سياسي، تا حدودي طبيعي و اجتنابناپذير است؛ اما بايد توجه داشت تحليلها و جهتگيريها، نبايد مخدوشكننده منافع ملي، توليدكننده فرصت براي دشمن و موجب از دست رفتن فرصتهاي پديدآمده و ناشي از رفتار دشمن براي كشور باشد. داشتن تحليلي درست در ميان نيروهاي جبهه انقلاب اسلامي در زمان حاضر، بيش از هر زمان ديگري لازم است. دشمن كينهتوز انقلاب اسلامي و ملت ايران، به دليل شكستهاي راهبردي در همه ميدانهاي نبرد، به خدعه و نيرنگ رو آورده است. در چنين شرايطي همه نيروهاي مدافع جريان انقلاب، اسلام ناب محمدي(ص) و نظام مقدس جمهوري اسلامي با محوريت ولايت فقيه، بايد با داشتن تحليلهاي دقيق، هوشمندانه و مبتني بر بصيرت ديني، خدعهها و مكرهاي نظام سلطه با محوريت آمريكا را خنثي كنند. براي رسيدن به يك تحليل درست و منطقي نسبت به تحولات و پديدههاي سياسي، بايد با دور شدن از علقههاي حزبي و حب و بغضهاي سياسي از يك سو و با لحاظ كردن عناصر اصلي تحليل صحيح بر مبناي دين از ديگر سو، به آن تحليل دست يافت. در منظومه فكري رهبر حكيم انقلاب اسلامي، توجه به مباني و اصول، آرمانها و واقعيتها، عناصر سهگانهاي هستند كه در دستيابي به يك تحليل درست نقش دارند. داشتن نگاه آرماني توأم با واقعبيني، شرط لازم براي دستيابي به تحليل درست نسبت به پديدههاي پيچيده سياسي است. تقويت اين نگاه در نيروهاي جبهه انقلاب اسلامي در وضعيت كنوني، بيش از هر زمان ديگري لازم است. با اين مقدمات، براي گرفتار نشدن در دام تحليلهاي عجيب و غريب و بعضاً متناقض و متضاد نسبت به ديدار سردار سليماني با ظريف، بايد منطق اين ديدار و حمايت را از منظر و ديدگاه حاج قاسم مورد توجه قرار داد. بعضيها ميپرسند اين ديدار و حمايت خوب بود يا بد؟ عدهاي هم در پاسخ، مبتني بر نگاه كاملاً سياسي خود سريع قضاوت كرده، آن را خوب يا بد تفسير ميكنند! تحليلهاي برآمده از معيارهاي حزبي و گروهي ريشهدار در حب و بغضهاي صرفاً سياسي نسبت به افراد و جريانها نميتواند تحليلهاي درستي باشد. اكنون در كشور، يك نگاه خاص و منفي نسبت به دولت كنوني و عناصر اصلي اين دولت و از جمله شخص آقاي ظريف به عنوان وزير خارجه وجود دارد. اگر در تحليل هر پديده و موضوع مرتبط با اين دولت، اين نگاه به عنوان معيار حاكم ايفاي نقش كند، بديهي است كه آن تحليل نميتواند يك تحليل صحيح و برآمده از معيارهاي ديني باشد. آنگاه بر مبناي چنين تحليلهايي:
1ـ نوع نگاه رهبر فرزانه انقلاب اسلامي نسبت به دولت و عناصر اصلي آن مانند ظريف، كه عموماً با تعريف و حمايت همراه است؛ قابل درك و فهم نخواهد بود.
2ـ بيانيه سپاه در حمايت از آقاي ظريف به دنبال تحريم وي از سوي آمريكا پذيرفتني نخواهد بود.
3ـ نامه سردار سليماني به دكتر روحاني و تصريح بر «بوسيدن دست» رئيسجمهور در اين نامه، محل اشكال جدي واقع ميشود.
4ـ اكنون رفتن سردار سليماني با لباس رسمي سپاه پاسداران به وزارت خارجه و حمايت از دكتر ظريف امري نادرست تلقي ميشود.
بديهي است با رهايي از معيارهاي تنگنظرانه و تمسك به عناصر سهگانه تحليل صحيح، منطق سردار سليماني در نوشتن آن نامه و رفتن به اين ديدار و اعلام حمايت از ظريف، هم قابل درك بوده و هم عملي بهنگام و در راستاي منافع و مصالح كشور ارزيابي ميشود.
«عراقچی» معاون ارزی اسبق بانک مرکزی:
🔹«رئیسجمهور» برای مداخله در بازار ارز فردایی به بانک مرکزی دستور داد.
🔹«سالار آقاخانی» یکی از کارگزاران شناخته شده بانک مرکزی بود.
🔹وزارت اطلاعات صلاحیت «سالار آقاخانی» را تایید کرد.
🔹همه اقدامات را با هماهنگی و تایید وزارت اطلاعات انجام دادیم.
🔹بعد از برجام با خوشبینی افراطی مصرف بدون محدودیت منابع را آغاز کردیم.
🔹درباره بحران ارزی هشدار دادیم اما دولت جدی نگرفت. * خیانت تا کجا !!!!!!!!!!
معیار, [18.08.19 11:05]
راه مواجهه با دزد جدید «گریس» چیست؟
*دکتر عبدالله گنجی
توقیف کشتی نفتی ایران توسط انگلیس امری بیسابقه بود که موجب تعجب همه کارشناسان حقوق و روابط بینالملل شد. اصولاً سابقه ندارد اتحادیه اروپا در راستای تحریمهای خود اقدام فیزیکی- عملی بنماید؛ بنابراین کار انگلستان یک سناریوی امریکایی بود، اما انگلیس کمکم احساس کرد این اقدام فاقد آورده برای این کشور است.
از اول روایت توقف کشتی ایران به دو مسیر ختم میشد؛ اول رفتن کشتی به سوریه و، چون سوریه تحریم است موجب توقف کشتی شده است، اما اظهارنظر دومی نیز از سوی مقامات اسپانیا – جبلالطارق عنوان شد که این اقدام به درخواست امریکا صورت گرفته است. شرایط داخلی انگلیس خصوصاً جابهجایی نخستوزیر و وزیر خارجه نشان میداد که انگلیس در شرایطی نیست که بخواهد دردسر جدید برای خود ایجاد کند؛ بنابراین اجرای فرمان امریکا محتملتر بود.
توقف کشتی انگلیس از سوی ایران و احساس ناامنی کشتیهای غربی در خلیجفارس باعث گردید هزینه خروج نفت از خلیجفارس بیش از آن چیزی شود که بابت خرید پرداخت میکنند؛ بنابراین انگلیس تلاش کرد با رها کردن خود از ماجرا هم کشتی خود را باز پس گیرد و هم سفر کشتیهای خود را در منطقه کمهزینهتر کند، لذا حکم به رفع توقیف کشتی ایرانی داد.
اما ورود بیتاب و عریان امریکا به صحنه نشان داد که پایان نیابت انگلیس و ورود خود امریکا به صحنه یک سناریوی از قبل طراحی شده است که نمیتوانند از آن بگذرند. خیلی راحت از یک دادگاه در فلان شهر امریکا حکم میگیرند و ظاهر حقوقی هم به ماجرا میدهند.
روشنفکران ما - امثال زیباکلام- که دادگاههای ایران را سیاسی و دادگاههای غرب را مستقل میدانند خوب است در اینجا به سخن بیایند و از منافع ملی دفاع نمایند. تردیدی نیست که اگر یک دادگاه در ایران حکم توقیف کشتی انگلیسی را صادر میکرد، امثال زیباکلام در سیاسی بودن و غیرمستقل بودن آن دادگاه قلمفرسایی میکردند. حال خوب است سیاسی و آلت دست بودن دادگاههای انگلیس و امریکا را ببینند.
به هر حال اکنون امریکا عریان و بیتاب وارد صحنه شده است و ابایی ندارد که مورد مذمت و سرزنش جهان قرار گیرد و چهرهای بیمنطق و گانگستری از امریکا را به نمایش گذارد. ظاهراً عدم پیروزی ایران در مواجهه با انگلیس آنقدر برای امریکا مهم است که حاضر است حیثیت نداشته خود را خرج کند.
حال سؤال این است که اگر امریکا حکم توقیف کشتی نفتکش ایران را عملی کند جمهوری اسلامی ایران با دوگانه انگلیس و امریکا چه خواهد کرد؟ آیا مسئله را با انگلیس حل و فصل میکند و سراغ امریکا میرود؟ آیا کشتی انگلیسی را آزاد میکند و به دنبال عمل متقابل با امریکا میگردد؟ اینکه دو روز پیش ترامپ اعلام کرد ما قایقی در خلیجفارس نداریم که ایرانیها آن را بگیرند پشت پرده ورود مستقیم به توقیف کشتی ایرانی بود.
قطعاً جمهوری اسلامی ایران که راهبرد مقاومت را برگزیده است و ملت مظلوم و فهیم ایران نیز او را همراهی میکنند از این اقدام نخواهد گذشت. اما راه چاره رها کردن اولی و درگیر شدن با دومی نیست. انگلیس منشأ این مشکل بوده و سربازی امریکا را انجام داده است و نباید بدون هزینه از این معرکه خارج شود؛ لذا اگر امریکا جایگزین انگلیس شد چاره کار این است که ضمن استمرار توقیف کشتی انگلیسی به دنبال توقیف کشتی امریکایی باشیم و این هر دو را با هم ببینیم.
ممکن است مصلحتاندیشان و توسعهگرایان غربمحور بگویند نباید اروپا را با خود درگیر کنیم که در پاسخ باید گفت عایدات ما از «برجام اروپایی» چیست که در این صورت از دست خواهیم داد؟ به تعبیر امام راحل: «ما کینه دنیای غرب را در همین جاها جستوجو میکنیم» و چارهای جز مقاومت در مقابل روحیه استکباری و جهانخواری نیست. در صورت قطعی شدن تصمیم امریکا باید شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی فرمان توقیف کشتیهای امریکایی یا نوکران عریان آن را در سراسر جهان صادر کند و پس از رهگیری و توقیف در کنار کشتی انگلیسی قرار دهد و رسانههای سراسر جهان را برای بازدید دعوت نماید. ما چیزی برای از دست دادن نداریم. آنچه از دست دادن آن خط قرمز است عزت و بزرگی ملت ایران است که به پای آن خونهای مردان و زنان بزرگی ریخته شده و هرگونه تسامح در این صحنه خیانت است.