eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
464 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
4.7هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
اقاز تناقضات اصلاح طلبان: نظارت استصوابی بد است؛ مگر اینکه رقیب ما را حذف کند! 🔺روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد گفته «تنها امید اصلاح طلبان این است که شورای نگهبان به نامزدهای احمدی نژادی سخت گیری بیشتری اعمال کند!» 🔹در حالی که وظیفه ذاتی شورای نگهبان ایجاد سد جلوی ورود منحرفان و مفسدان در هر لباس و حزب و گرایشی به صندلی های نهادهای انتخابی ست، چنین امیدی از طرف اصلاح طلبان بیش از پیش نشان می دهد اینکه در تمام دوران حیات سیاسی شان در تخریب و تضعیف این نهاد قانونی کم نگذاشتند، فقط یک ترفند سیاسی برای فرافکنی بود؛ نه نشانه ی دموکراسی و عدالتخواهی! پ. ن: بدنه جوان اصلاح طلب این روزها به چهره های شاخص خود انتقاد دارد که چرا سال هاست ضعف ها و تقصیرات خود را پشت اعتراض به نظارت استصوابی پنهان کرده اند و حاضر به پذیرش خطاهایشان نیستند؟!
۱۷ مهر ۱۳۹۸
سلطانیسم در خدمت تروریسم❌ (بخش دوّم) 🔻اجرای احتمالی طرح آمریکایی ایجاد منطقه حائل در شمال سوریه توسط اردوغان به تروریست‌ها تنفس مصنوعی خواهد داد؟ ✍️ترامپ، باوجود اینکه به شبه‌نظامیان کرد وابسته به «پ‌ک‌ک» وعده داده بود که از آنها در برابر حملات احتمالی ارتش ترکیه محافظت‌کند، دیروز اعلام کرد که قصد دارد نیروهای خود را از مناطق مرزی سوریه و ترکیه دور کند. ✍️2همزمان با جابه‌جایی نیروهای آمریکایی، یک مقام آمریکایی به خبرگزاری «رویترز» گفت که واشنگتن به اطلاع شبه‌نظامیان کُرد در سوریه رسانده است درصورت حمله ارتش ترکیه، آمریکا از کردها محافظت نخواهد کرد. ✍️این مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، اعلام کرد نیروهای آمریکایی دو پست نظارتی در «تل ابیض» و «رأس العین» در نزدیکی مرز سوریه و ترکیه را تخلیه کرده‌اند. ✍️کردها قربانی اعتماد به آمریکا شدند؛ دقایقی پس از انتشار خبر جابه‌جایی نیروهای آمریکا از محل‌هایی که قرار است جزء مناطق امن شوند، ترامپ در توئیتی درخصوص خروج نظامیان این کشور از سوریه تصریح کرد: «زمان آن رسیده که آمریکا از جنگ‌های بی‌پایان مسخره در منطقه غرب آسیا رها شود.» وی در پیام توئیتری نوشت: «قرار بود آمریکا 30روز در سوریه باشد، این به سال‌ها پیش مربوط می‌شود. ما ماندیم و در نبردی که هدفی پیش‌رو نداشت، درگیر و درگیرتر شدیم.» ✍️ترامپ نوشت که کردها در کنار ما [با داعش] مبارزه کردند اما مبالغ زیادی پول و تجهیزات برای این کار دریافت کردند. ✍️رئیس جمهور آمریکا بدون اشاره به وعده آمریکا درمورد حمایت از کردها در برابر ترکیه، درگیری دوطرف را مساله‌ای قومی خواند و نوشت: «آنها [کردها] چندین دهه است که با ترکیه مبارزه می‌کنند. من سه سال این نبرد را به تعویق انداختم. اما هم‌اکنون زمان آن رسیده که ما از این جنگ‌های بی‌پایان مزخرف رهایی یابیم که بسیاری از آن [نبردها] قبیله‌ای است. و [وقت آن است] سربازان خود را به خانه بازگردانیم.» ✍️اهداف ترکیه از ایجاد منطقه حائل در مجوع عبارت است از: 1️⃣تداوم بی‌ثباتی در سوریه: 2️⃣رفع تهدید کردها 3️⃣تثبیت حضور متحدان ترکیه در ادلب 4️⃣دستیابی به منافع اقتصادی 5️⃣ایجاد عمق راهبردی
۱۷ مهر ۱۳۹۸
نطقه تکان دهنده نماينده خطاب به روحاني: امروز آذري جهرمي با پول، رسانه و ارتباطات امنيتي، دهان منتقدان را مي‌بندد حميده زرآبادي نماينده قزوين در نطق ميان دستور: امروز توييتر آقاي آذري جهرمي مملو از كار‌هاي نمايشي است، اما‌ اي كاش هزينه اين تبليغات را از جيب خود پرداخت مي‌كرديد نه با پول وزارتخانه و اپراتورها مگر خانم مهرنوش مديرعامل به زور مستعفي رايتل چه مي‌خواست بگويد كه شما تمام توان خود را گذاشتيد تا يك ماهه او را با فشار سياسي و امنيتي بركنار كنيد؟ با حمله سازمان يافته در فضاي مجازي، انواع تهمتها و افتراها و بازي با آبروي يك زن مومن، چه چيز را مي‌خواهيد از ديد مردم پنهان كنيد؟ مگر به مكالمات تلفني دسترسي داريد كه از چند روز پيش خبر نطق امروز را داشتيد و تمام تلاش خود را كرديد كه اين اتفاق رخ ندهد آقاي روحاني امروز وزير شما(جهرمي) با تجميع پول، رسانه و ارتباطات سياسي و امنيتي دهان رقبا و منتقدان خود را گاز انبري بسته است.
۱۷ مهر ۱۳۹۸
پروژه‌ «نجات ترامپ» روی میز اصلاحات 🔻 آقای سعید حجاریان گفته است که: 🔹"من معتقدم ترامپ به‌دلیل ویژگی‌های شخصی و شکست‌هایی که در سیاست‌ خارجی‌اش خورده است، نیازمند یک برد ولو کوچک است تا از پیچ انتخابات 2020 بگذرد. لذا مسئولین ما می‌توانند از این فرصت استفاده کرده و با ترتیبات دیپلماتیک از آخرین فرصت‌ها استفاده کنند تا مشکل تحریم‌ها را ولو به‌صورت ناقص و موقت حل کنند"!😳 ➕ معنای این جملات مشخصاً این است که ما کمک کنیم آقای ترامپ از پیچ انتخابات 2020 بگذرد، و در قبال آن از او امتیازی بگیریم! ➖ این موضع ساده‌انگارانه این پرسش را نادیده می‌گیرد که اگر ترامپ به کمک اصلاح‌طلبان و حتی با اعطای امتیازات موقتی به ایران پیروز شد، چه تضمینی وجود دارد که کمپین فشار حداکثری پس از انتخاب مجدد او بار دیگر و این بار حتی شدیدتر احیا نشود؟ ➕ برخی مدعی‌اند که اساساً ذات اصلاح‌طلبی با فرصت‌طلبی سیاسی عجین بوده است. چه آنکه تمسک این جریان به شعارهایی مانند آزادی هم نه از سر اعتقاد واقعی این جریان، بلکه از سر مصلحت‌ها و فرصت‌طلبی‌های سیاسی، وابسته به شرایط دوران، بوده است.
۱۷ مهر ۱۳۹۸
از شایعه تا واقعیت دستور وزیر برای اعلام نتیجه مثبت ایدز! به تازگی نامه‌ای در شبکه‌های اجتماعی با امضای سعید نمکی وزیر بهداشت و درمان منتشر شده و در میان کاربران دست به دست می‌شود که در این نامه از طرف وزیر بهداشت به سیامک میراب سمیعی، مدیرکل امور آزمایشگاه‌های کشور، دستور داده شده با توجه به حوادث رخ داده در لردگان و فرصت‌طلبی گروه‌های معاند و ضدانقلاب از نارضایتی مردم که منجر به آشوب‌های گسترده در سطح شهر و آسیب رسیدن به اماکن سیاسی و مذهبی آن شهر گردید، مقرر شد برای پیشگیری از وقوع چنین حوادثی در سایر شهرها تا اطلاع ثانوی از اعلام نتیجه مثبت آزمایش HIV به مراجعین در تمام آزمایشگاه‌های کشور خودداری شود. علیرضا وهاب‌زاده مشاور رسانه‌ای وزیر بهداشت در این خصوص گفت: وزیر بهداشت هرگز چنین دستوری در اینباره صادر نکرده و این نامه کذب و ساختگی قطعاً در جهت اختلاف افکنی و تشویش اذهان عمومی به دست معاندان نظام منتشر شده است.
۱۷ مهر ۱۳۹۸
روپاشی دشمنان مقاومت «دونالد ترامپ» در داخل آمریکا در آستانه استیضاح قرار دارد و آخرین نظرسنجی‌های مراکز افکارسنجی در آمریکا نشان می‌دهد، اکثریت جامعه آمریکا از این استیضاح حمایت می‌کنند! کاخ سفید در فضای بین‌الملل نیز در برابر چین، روسیه، کره شمالی، ونزوئلا، کوبا و از همه بالاتر در مقابل محور مقاومت قافیه را باخته است! «بنیامین نتانیاهو» انتخابات پارلمان را واگذار کرد و پرونده فساد او و اطرافیانش همچنان باز است و منابع آگاه اعلام می‌کنند او پس از خروج از قدرت راهی زندان خواهد شد! «امانوئل مکرون» در فرانسه نیز اوضاع بهتری ندارد! اعتصاب‌ها و اعتراض‌ها به سیاست‌های دولت رو به افزایش است و شنبه‌ها همچنان پاریس شاهد حضور جلیقه‌زردهاست و اعتصابات حتی به پلیس این کشور هم رسیده است! مکرون در شرایط بین‌المللی هم اوضاع مساعدی ندارد و در انجام مأموریت کشاندن ایران به پای میز مذاکره با آمریکا به سختی شکست خورده و اعتبار فرانسه را بیش از پیش تضعیف کرده است. «جانسون» در انگلستان نیز هنوز از راه نرسیده، زمزمه‌های کنار گذاشتنش به گوش می‌رسد. او نیز مانند «ترزا می» که با چشمان اشک‌آلود پست نخست‌وزیری را ترک کرد، در حل مسئله برگزیت ناکام مانده است و تحت فشار شدید افکار عمومی قرار دارد. «محمدبن‌سلمان» در باتلاق یمن دست و پای بیهوده می‌زند و با گذشت هر ساعت از این جنگ بیشتر و بیشتر در باتلاق آن فرو می‌رود، طرح اصلاحات اقتصادی و اجتماعی او نیز با تردیدهای جدی روبه‌رو شده؛ در حالی که هنوز پرونده قتل فجیع خاشقجی باز است، پرونده قتل زبده‌ترین بادیگارد سلطنتی نیز که در آن از ولی‌عهد سعودی به عنوان متهم ردیف اول یاد می‌شود، باز شده است! این وضعیت جبهه‌ای است که قصد داشت با فشار حداکثری ایران را به عقب‌نشینی مجبور کند و با طرح‌ها و توطئه‌های خود به دنبال فروپاشی محور مقاومت بودند؛ اما خود در آستانه فروپاشی قرار دارد، در مقابل نگاهی به محور مقاومت از تهران تا بیروت و دمشق و... مشخص می‌کند که برخلاف خواست ائتلاف آمریکایی‌ـ سعودی‌ـ صهیونیستی این محور در حال قدرت‌یابی و انسجام بیشتر و بیشتر است.
۱۷ مهر ۱۳۹۸
🔴 من جواب او را خواهم داد 🔸 مقام معظم رهبری روز گذشته در ابتدای درس خارج، بعد از ذکر یک سلسله روات حدیث از برادر امام رضا (ع) تا می‌رسد به مولا امیرالمومنین (ع) این حدیث را نقل کردند و شرح دادند: 🔸 «أَيُّمَا رَجُلٍ صَنَعَ إِلَى رَجُلٍ مِنْ وُلْدِی صَنِيعَةً فَلَمْ يُکَافِئْهُ عَلَيْهَا فَأَنَا الْمُکَافِئُ لَهُ عَلَيْهَا. اگر شما به يکي از فرزندان اميرالمؤمنين صنيعه‌ای، يعني: يک خدمتي، يک کار خوبي انجام بدهيد، هديه‌ای، محبتي، لطفي نسبت به او بکنيد، و در مقابل، آن سيدی که از اولاد اميرالمؤمنين «علیه السلام» است، پاسخ محبت شما را ندهد، بالاخره او در جواب بايستي يک اظهار محبتي به شما مي‌کرد ولي نکرد! غفلت کرد! در اين صورت من خودم جواب او را خواهم داد. اين روزها خيلي‌ها عازم عتبات‌اند و از نجف عبور مي‌کنند و خدمت حضرت مي‌روند، اين بزرگوار، مُکَافِئ محبت‌هايي است که با اولاد ايشان انجام مي‌گيرد و آن اولاد از پاسخگوئي به اين محبّت‌ها غفلت مي‌کنند، خودِ اين بزرگوار مي‌فرمايد: أَنَا الْمُکَافِئُ لَهُ عَلَيْهَا. » ایشان در ادامه فرمودند: 🔸 چه خوب است حالا که تقدیر الهی موافق تدبیر این اولاد مولا امیرالمومنین علیه السلام افتاده و راه کربلا – این آرزوی شهدا- برایمان باز شده است، چه خوب است کسانی که عازم این سفر هستند، قصد نیابت از او که خودش امکان زیارت را ندارد را کرده و در این مسیر، برای توفیق بیشترش در مواجهه با دشمنان اسلام و تعجیل در فرج مولایمان دعا کنند. اگر خود او هم متوجه دعای ما نباشد، مولا امیرالمومنین برایمان کفایت خواهد کرد.
۱۷ مهر ۱۳۹۸
هدایت شده از خبرگزاری فارس
انتقاد آیت‌الله جنتی از مسکوت ماندن طرح اصلاح قانون انتخابات دبیر شورای نگهبان: 🔹در طرح اصلاح قانون انتخابات در مجلس، خلاء‌های قانون قبلی انتخابات تا حدود زیادی برطرف شده بود و پیشنهادات خوبی درباره شفافیت مالی نامزدها، جرائم انتخاباتی و غیره در آن وجود دارد که امیدواریم مجلس محترم با جدیت این طرح را به سرانجام برساند. 🔹در صورت اصلاح قانون انتخابات، کار مجریان و ناظران برای انتخابات آینده دقیق‌تر خواهد بود. fna.ir/dckgw7 @Farsna
۱۷ مهر ۱۳۹۸
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📲 واکنش سخنگوی شورای نگهبان به صحبت های رئیس جمهور کدخدایی: 🔹مقامات کشور بهتر است بر الگوی رعایت قانون تاکید کنند نه بر طبل فرار از قانون بدمند. 🔹ورود افراد دارای سوابق فساد اخلاقی و اقتصادی به مجلس خلاف حق الناس است و شورای نگهبان وظیفه خود را انجام خواهد داد. @Farsna
۱۷ مهر ۱۳۹۸
پاسخ رسایی به ادعای جدید روحانی 🔰 حمید رسایی در پاسخ به ادعای امروز روحانی که در مجلس اول هیچ کس ردصلاحیت نشد، در صفحه توییترش نوشت: جناب پرزیدنت، در اولین انتخابات مجلس، مصطفی تهرانی (فرماندار وقت تهران) طی دو نامه‌ به هیئت سه نفره نظارت و ‎، خواستار تعیین تکلیف نحوه رسیدگی صلاحیت‌ها شد که با نامه آیت‌الله صافی، (دبیر شورای نگهبان) مطابق اصول ۹۸ و ۹۹ تعداد ۲۸ نفر در تهران ردصلاحیت شدند. ‏به نظر شما اگر واقعا در انتخابات‌هامون نظارت درست و درمونی بود، کسی که پایان نامه‌ش ‎ و کپی‌برداریه و درباره ‎ بودنش هم سئوالات متعدد و بی پاسخی مطرحه، الان توی جمهوری اسلامی ایران، توسط شورای نگهبان تأیید می‌شد و مسئولیت می‌گرفت؟!
۱۸ مهر ۱۳۹۸
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا وزرات ارتباطات تمایلی به اصلاح توسعه و اشتغال در حوزه IT ندارد؟ @Farsna
۱۸ مهر ۱۳۹۸
🔴 ابر قدرتی به نام حزب کارگزاران در کرمان ♦️امام جمعه جیرفت در خطبه های این هفته نماز جمعه جیرفت گفت: در استان کرمان، در سال ۶۶ یک موسسه خیریه شکل می گیرد به نام *موسسه‌ی خیریه مولی الموحدین*. ظاهر این موسسه، موسسه‌ی خیریه است به اسم خیریه از مالیات فرار می کند، به اسم خیریه کمک های مردمی را جذب می‌کند، به اسم خیریه کمک های دولتی را هم جذب می کند. ♦️دو سه مورد از این کمک ها را من خدمت‌تان عرض کنم؛ در همین مسیر احداث جاده‌ی هفت باغ حدود ۳۱۸ هکتار زمین را رایگان دریافت می کند. حدود ۷۰۰ هکتار زمین را به قیمت هر متری ۱۶ تومان (۱۶۰ ریال) یعنی به اندازه پول دو سه تا دونه نان سنگک آن زمان، که یک جوان مومن و متدین اگر بخواهد یک متر زمین بگیرد اگر چلو کباب بختیاری هم پهن بکند آن یک متر زمین را نمی تواند بگیرد، اما با پول دو سه تا نان سنگک می آیند ۷۰۰ هکتار زمین را می گیرند. ♦️این وضعیت ادامه پیدا می کند کارهای اقتصادی، توسعه، اخذ وام‌های با درصد پایین، سرانجام سرمایه‌ی این موسسه امروز بیش از ۱۰۰۰ میلیارد هست. ♦️سرمایه‌ی این موسسه مجموعاً حدود ۲۰ شرکت می‌شود، ۱۰۰ درصد هواپیمایی ماهان، حدود ۵۰ درصد سهام کرمان خودرو، پروژه‌های سرمایه گذاری در ارگ جدید، منطقه اقتصادی سیرجان، کارخانه‌جات مدرن قطعات خودرو، هتل، مراکز خدماتی و الی آخر. ♦️خوب تا اینجا کار اقتصادی بنام موسسه خیریه، خیلی خوب؛ اما ببینید این پولها کجا خرج می شود؟ ♦️طبق اساسنامه این موسسه خیریه، ۴۵ درصد درآمد این موسسه باید هزینه بشود برای ایجاد اشتغال برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و هلال احمر، کجا این پول‌ها خرج اشتغالزایی برای این افراد شد؟ ♦️حدود ۱۰ درصد درآمد آن برای فعالیت‌های فرهنگی و هنری مثل توسعه و تجهیز کتابخانه‌هاست و جالب اینه حدود ۱۰ درصد درآمد این موسسات برای حمایت و کمک به حوزهای علمیه سراسر استان کرمان است. که بنده به عنوان یک طلبه این سوال می پرسم این کمک به حوزه‌های علمیه در طی این چند سال کجا رفته؟ ♦️شما حساب کنید این اَبَرقدرت اقتصادی در استان کرمان چقدر درآمد دارد و این درصد این سودها کجا می‌رود؟ کجا این پولها هزینه می شود؟ ♦️این پولها خرج فعالیت‌های سیاسی در حوزه استان، خرج حمایت از حزب کارگزاران، خرج انتخابات، خرج پول‌های انتخاباتی برای نامزدها و کاندیدهای مورد حمایت خودشان می شود، تا چه برسد به اینکه متاسفانه تعدیل نیروهایی که اتفاق می‌افتد، دپوی خودروهایی که اتفاق می‌افتد، دپوی قطعاتی که اتفاق می افتد و در بازار آزاد به فروش می رسد، تا چه رسیم به اینکه برخی افراد این حزب کارگزاران در حوزه‌ی گردشگری معتقد هستند که ما برای گردشگران بایستی پوشش را آزاد بگذاریم، مشروبات را هم آزاد بگذاریم، فضای فساد و فحشا را هم برای آنها آزاد بگذاریم! ♦️حزب کارگزارانی که در واقع سخنگویش میگوید ما معتقد به ایجاد یک تفکر لیبرال در جامعه هستیم، معتقد به تغییر سیاسی در ساختار نظام هستیم، اعتقاد دارند به این که حوزه اختیارات ولی فقیه بایستی کاهش پیدا بکند، ولی فقیه یک جنبه تشریفاتی پیدا بکند، همه‌ی اختیارات در اختیارات رئیس جمهور قرار بگیرد. ♦️مومنین عزیز؛ امروز این حزب کارگزاران در قالب این موسسه خیریه به بهانه اشتغال، به بهانه توسعه اقتصادی دنبال نفوذ سیاسی در جنوب استان و در شهرستان جیرفت است و متاسفانه برخی از نمایندگان مجلس هم جاده صاف‌کُن اینها شدند.
۱۸ مهر ۱۳۹۸
قربه الی الله انقلابی نیست...‼️ 🔹رهبر انقلاب در دیدار با نخبگان از عادت ناپسند برخی ها گفتند که دائم فقط مرثیه خوانی میکنند. « بعضی‌ها فکر میکنند ما مشکلات را نمیدانیم! میدانیم مشکلات هست ولی موفقیت‌ها را هم باید دید. وقتی دائم میکنیم از مشکلات، در دل جوان، کم‌فروغ میشود.» ۹۸/۷/۱۷ 🔻چند نکته در این خصوص: 1️⃣ رویکرد دشمنان بیرونی به اقتضای ذات و کینه طبیعتاً دشمنی است و طبیعی است برای خشکاندن نهال امید به هر حشیشی متوسل شوند! 2️⃣ عده ای در داخل هم شاید دشمن نباشند ولی همانطور که آقا فرمودند بددل و بدخواه باشند. تقی زاده هایی که همیشه با القائات منفی در شیپور "ما نمی توانیم" میدمند و راه پیشرفت را فقط در هضم شدن در سبک زندگی غربی میدانند. 🔸رهبری در بخشی از بیانات خود فرمودند: ما از شاگردی (غرب) و یادگیری هیچ ابایی و ننگی نداریم اما نمی خواهیم دانشگاههای ما باز تولید «دانشگاههای امریکایی با همان فرهنگ غلط غربی» باشند. 3️⃣ اما شاید مهمترین مخاطب رهبرانقلاب در مذمت مرثیه خوانی بخشی از جبهه انقلاب باشند. اگر دو گروه اول از روی مرض و غرض مرثیه خوانی میکنند ولی گروه سوم گاهی قربه الی الله در قالب جلسات تبیین و تحلیلی یا در بستر فضای مجازی ناخواسته با ناامید کردن جوانان ، در زمین دشمن بازی میکنند. 🔹 گاهی جهل به نتیجه، گاه جدال های نااحسن سیاسی، گاهی رقابت برای جذب فالوور و ممبر و گاه ضعف در زمان شناسی و شناخت اولویت ها باعث میشود که برخی از متدینین و بچه های انقلابی در تریبون ها و منبرها یا در توئیت ها و کانال های خود ناخواسته به گونه ای سخن برانند و قلم بچرخانند که گمان میکنند فقط آنها مشکلات را میدانند و لاغیر... ✅ دوستان عزیز: اگر شاخص محوری و ولایتمداری معیار باشد، زین پس معیار انقلابی بودن نبایست صرفاً به عنوان گوینده و نویسنده باشد بلکه هر کس و هر کانال که دائم مرثیه خوانی کند و چراغ امید را در دل جوانان کم فروغ کند نخواهد بود چه اصولگرا باشد و چه اصلاح طلب؛ چه بداند چه نداند! 🖌
۱۸ مهر ۱۳۹۸
حکمیّت، تحمیل شکست به امامی در ده قدمی پیروزی! 🔺این روزها مصادف است با یکی از تلخ ترین اتفاقات تاریخ اسلام؛ نهم تا هفدهم صفر، روزهای پایانی جنگ صفین، شهادت عمار، فتنه پانصد قرآن بر نیزه، بازگرداندن مالک اشتر از ده قدمی خیمه معاویه و مجبور کردن امام به تن دادن به ... 🔹جهل و نفهمی کوفیان و ظلمشان به امام به اینجا ختم نشد. آنها حاضر نشدند به انتخاب حَکَم امام تن دهند و گفتند مالک است و ابوموسی اشعری کوفه باید حکم شود. امام با اکراه سرانجام پذیرفت و ابوموسی به عنوان حکمی بی طرف و به مذاکره با عمروعاص رفت و با وجود توصیه های دلسوزانی چون ابن عباس، فریب احترام های فریبکارانه عمروعاص را خورد و پیش از او به منبر رفت و شد آنچه نباید می شد... 🔹اگر این اتفاق تلخ در همه زمان ها برای شیعیان عبرت میشد، نه صلح امام حسن اتفاق می افتاد، نه مسلم تنها می شد، نه کربلایی پیش می آمد... اما می بینیم در طول تاریخ با وجود رویش های فراوان، ریزش های متعدد و حوادث تاسف بار به وفور اتفاق می افتد و بارها امام جامعه توسط یارانش تنها می شود و مردم از فراگیر شدن حکومت حق و تحقق آرمان های دین مبین محروم می مانند. 🔹پس مرور درس های ماجرای حکمیت برای امروز ما ضروری ست که در حد گنجایش این یادداشت مرور می‌کنیم : 1️⃣ضعف دشمن شناسی و باعث می شود فریبکاری دشمن رذلی چون عمروعاص به دل ابوموسی بنشیند. اگر او به عمروعاص بدبین بود، هرگز حرفش را نمی دانست و راضی نمی شد با وجود تاکید مشفقانه ابن عباس، پیش از این دشمن فریبکار به منبر برود. در مذاکره با دشمن هیچ گاه نباید تعهداتمان را پیش از ادای عهد دشمن ادا کنیم؛ اگر دشمن را دشمن بدانیم! 2️⃣ در مردم، دست امام را در رساندن جبهه حق به پیروزی و رهایی مردم از ذلت و بدبختی می بندد. در زمانی که مالک ده قدمی پیروزی بود و قرآن ها بر نیزه، کوفیان بجای اطاعت امام، او را به مرگ تهدید می کردند که مالک را برگردان! 3️⃣بعد از اعتماد به دشمن و در نتیجه ضربه خوردن از او، ناسزاگویی و سخن درشت گفتن به دشمن هنر نیست. چنانچه ابوموسی اشعری وقتی فهمید چه رکبی خورده، عمروعاص را سگ خواند. در حالیکه این ناسزاگویی دیگر فایده ای نداشت. نمونه اش در زمانه ما نیز تکرار شده است. 4️⃣امام علیه السلام به کوفیان گفتند: « یاران معاویه بر باطل خودشان استوارند؛ ولی شما در حق خودتان سست هستید!» دلایل مختلفی دارد. دنیا طلبی، تکبّر و ساده لوحی یک دسته از دلایل آن هستند و ضعف تحلیل، شناخت ناقص حق و نشناختن دشمن دلیل مهم دیگر آن است. 5️⃣ افرادی چون اشعث بن قیس در سپاه امیرالمومنین علیه السلام نقش فراوانی داشت. کسی که زیر بیرق حق علی نفس می کشد و دارد، از سربازان دشمن خطرناک تر است. 📝
۱۸ مهر ۱۳۹۸
12.doc
60.4K
فوران شعله‌های جنگ در مرز‌های شمالی سوریه
۱۸ مهر ۱۳۹۸
تا حالا دقت کردین... 📨به فرض که اصلا کلّا از اوضاع کشورت ناراضی هستی(درست و غلطش رو الآن کار نداریم)، با همه اینا باز توجیه خیانت به کشورت نمیتونه باشه! اون ننگی که خیانت واسه آدم به بار میاره کمتر خطایی همراه خودش داره؛ یک وقتی در ایران جمعیتی انقدر بدبخت شدند که از فرط خیانت رفتند بغل دشمن کشورمون یعنی صدّام، تا جائیکه در اوج بی ناموسی به نیابت از صدّام حتی به وطن مادری خودشون ایران حمله کردند و کلّی از هم وطن های خودشون رو شکنجه و قتل عام کردند! و هنوز هم که هنوزه برای خیانت به کشورمون به اجاره دیگران دراومدند...؛ حالا شده قضیه ارتش آزاد سوریه؛ همون هایی که با دلایل درست یا غلط به دولت سوریه انتقاد داشتند ولی یواش یواش نشون دادند که مثل مجاهدین خلق در ایران از چه ظرفیت بالایی برای خیانت، وطن فروشی و بی ناموسی برخوردارند به طوری که الآن مثل یک چهارپا برای تأمین اهداف دولت اردوغان دارند به سرزمین مادری خودشون حمله میکنند! همه اینها نشون میده که خیانت چقدر میتونه بشر رو بی حیثیت و بی غیرت کنه.
۱۸ مهر ۱۳۹۸
حمله اردوغان به عربستان سعودی؛ «خودت را در آیینه نگاه کن» رئیس‌جمهور ترکیه: 🔹ترکیه برای از بین بردن تهدیدات اقدام کرده است. 🔹عربستان سعودی به جای انتقاد از ترکیه، خود را در آیینه ببیند. 🔹کشورهای اروپایی عامل صدور داعش به ترکیه بودند. 🔹السیسی هم به هیچ وجه حق سخن گفتن ندارد. 🔹السیسی دموکراسی را در کشورش کشته است. 🔹اگر اتحادیه اروپا عملیات نظامی ما را استعمارگرانه بداند، مسیر ورود ۳.۶ میلیون پناهنده به اروپا را باز می‌کنیم. 🔹ترکیه در حال مبارزه با تروریسم‌هایی است که یکی از اعضای ناتو را هدف قرار داده‌اند. 🔹اعضای ناتو نباید در قبال حملات این تروریست‌ها سکوت کنند.
۱۸ مهر ۱۳۹۸
⭕️ چه سهمی از می‌برند؟ 🔹فارغ از مناقشات نظری در باب خصوصی‌سازی، که احتمالاً فرجامی نخواهد داشت، می‌توان مطلوبیت و کیفیت خصوصی‌سازی در کشور را بر مبنای نتایج و آثارش سنجید. 🔸یکی از چشم‌اندازهای اساسی که در سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی هم مورد توجه قرار گرفته، توزیع عادلانۀ ثروت و کاهش فاصلۀ طبقاتی از رهگذر خصوصی‌سازی است. 🔹قضیه چندان پیچیده نیست؛ قرار بود مالکیت‌های دولتی به نحوی واگذار شود که منافعش به مستضعفین برسد. همین نکته کافی‌ست تا خصوصی‌سازی در سه دهۀ گذشته را قضاوت کنیم. 🔺امام(ره) نیز همان زمان که بحث از ضرورت تقویت بخش خصوصی صورت می‌گرفت این نکته را تذکر داده بود: «دولت و این دوستان باید دقیقاً توجه کنند که آزادیِ بخش خصوصی به صورتی باشد تا هرچه بهتر بشود به نفع مردم محروم و مستضعف کارکرد؛ نه چون گذشته تعدادی از خدا بی‌خبر در تمام امور تجاری و مالی مردم سلطه پیدا کنند.» (صحیفۀ نور، جلد ۱۹) 🔸به راستی چه کسانی از واگذاری اموال عمومی به‌نام خصوصی‌سازی، بهره برده‌اند؟ در منطقۀ آذربایجان که خصوصی‌سازی‌ها جز به فربه شدنِ سه‌چهار نفر ختم نشده است
۱۸ مهر ۱۳۹۸
واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به حمله به نفتکش ایرانی در دریای سرخ موسوی: 🔹بررسی های انجام شده توسط شرکت ملی نفتکش ایران نشان می دهد که کشتی ایرانی از مکانی نزدیک به کریدور عبوری این نفت کش از شرق دریای سرخ، دو بار و به فاصله حدود نیم ساعت مورد هدف قرار گرفته و آسیب دیده است. 🔹در چند ماه گذشته برخی اقدامات تخریبی دیگر نیز علیه نفت کشهای ایران در دریای سرخ صورت پذیرفته که بررسیها در خصوص عوامل دخیل در این اقدامات در حال انجام است. 🔹کلیه مسئولیت های ناشی از این اقدام از جمله آلودگی شدید زیست محیطی ایجاد شده در منطقه بر عهده عوامل این ماجرا جویی خطرناک است.
۱۹ مهر ۱۳۹۸
🔴 اقدام تروریستی علیه نفت‌کش ایرانی 🔸انفجار نفت‌کش ایرانی در دریای سرخ بر اثر اقدام سعودی‌ها. این نفت‌کش در ۶۰ مایلی بندر جده در دریای سرخ در حال حرکت بود. دو مخزن اصلی آن منفجر شده است. نفت‌کش در حال حاضر با مهار نفت و توقف آتش‌سوزی در وضعیت پایدار بسر می‌برد.
۱۹ مهر ۱۳۹۸
۱۹ مهر ۱۳۹۸
هدایت شده از خبرگزاری فارس
✍️ یادداشت|حسین شریعتمداری 🔹سخنی با رئیس‌جمهور حقوقدان fna.ir/dcic6i @Farsna
۲۰ مهر ۱۳۹۸
🔴شورای آتلانتیک : منتظر تغییر نظام ایران نباشید قدرت تهران رو به افزایش است🔴 یک اندیشکده آمریکایی در تحلیلی 6 علت اساسی این تحلیل خود را بیان کرده و به سران غرب توصیه کرده منتظر تغییر در ایران نباشند اندیشکده شورای آتلانتیک در تحلیلی به قلم «جک گلدستون»، استاد دانشگاه در دانشگاه «جورج میسون» نوشته است: «از زمان وقوع انقلاب ایران در سال ۱۹۷۹، ایالات متحده منتظر فروپاشی جمهوری اسلامی بوده است.» این استاد دانشگاه خاطرنشان کرده، جمهوری اسلامی ایران در برابر جنگ هشت ساله با عراق، چندین دهه تحریم و ناآرامی‌های پس از انتخابات سال ۲۰۰۹ (۱۳۸۸) دوام آورده و باثبات باقی مانده است. به گزارش فارس در بخشی از این تحلیل آمده است: «[جمهوری اسلامی ایران] حتی در حالی که «انقلاب‌های رنگی» و قیام‌ها شرق اروپا، شوروی سابق، شرق آسیا و خاورمیانه را درمی‌نوردید، باثبات باقی مانده است. در واقع، به‌نظر می‌رسد با وجود همه این چالش‌ها قدرت نظام ایران افزایش یافته است و نیروهای نیابتی ایران در سراسر خاورمیانه، از حزب‌الله در لبنان گرفته تا حوثی‌ها در یمن، در کار دولت‌های خارجی اخلال ایجاد کرده و نفوذ گروه‌های مایل به ایران در سراسر منطقه را افزایش داده‌اند.» تحلیلگر شورای آتلانتیک نوشته با ثبات ماندن نظام ایران تنها یک دلیل ندارد و ده‌ها عامل در اینکه تهران توانسته در برابر فشارهای عجیب خارجی و داخلی دوام بیاورد، نقش داشته‌اند.  گلدستون در ادامه به ذکر  عوامل فوق‌الذکر پرداخته است. 🔴 مطابق این تحلیل، نخستین دلیل برای پایداری نظام جمهوری اسلامی این است که نظام‌های انقلابی که در زمان جنگ شکل می‌گیرند اغلب بادوام‌تر از حکومت‌های دیگر هستند.  تحلیلگر شورای آتلانتیک نوشته است: «حکومت‌های انقلابی که در آزمون جنگ قرار می‌گیرند مجبورند ارتش‌های قدرتمند و بوروکراسی‌های موثری ایجاد کرده و برای بقا اختلاف‌های داخلی‌شان را کمرنگ یا حذف کنند.» گلدستون نوشته چنین نظام‌هایی مملو از سیاستمداران کهنه‌کار است که علی‌رغم اختلافاتشان هدفِ مشترک دفاع از نظام انقلابی، آنها را به هم پیوند می‌دهد.  🔴او در توضیح درباره دومین دلیل، مدعی شده تحریم‌های اعمال‌شده علیه ایران موجب گردیده مقام‌ها در تهران بتوانند عملکرد اقتصادی ضعیف خود را توجیه کنند.  🔴تحلیلگر شورای آتلانتیک سومین عامل استحکام نظام ایران را بروز جنگ‌ در کشورهای همسایه ایران دانسته و نوشته این جنگ‌ها به تقویت روحیه ملی‌گرایی در میان ایرانی‌ها منجر شده است.  🔴گلدستون چهارمین دلیل را این دانسته که هنگام بروز اختلاف میان مقام‌های نظام جمهوری اسلامی ایران آنها اختلافات را «در چارچوب نظام» حل می‌کنند. او نوشته است: «همه مقام‌های ایران به نظام انقلابی و تقویت جمهوری اسلامی متعهد هستند.» 🔴او در توضیح درباره پنجمین عامل پایداری نظام ایران به برگزاری انتخابات‌هایی که به گفته او «تا حد زیادی آزاد» هستند‌ اشاره کرده است. او نوشته که جمهوری اسلامی به جمعیت ایران اجازه داده تمایلات خود برای اصلاح رویه‌های کشور در چارچوب نظام اسلامی را ابراز کنند. 🔴گلدستون در توضیح درباره عامل ششم و آخر نوشته است: «سرانجام اینکه، انقلاب‌ها دوره‌های عمر مخصوص به خودشان را دارند. آگر آنها از طریق جنگ‌های داخلی یا بین‌المللی در برابر آزمون‌های اولیه پیش روی خودشان ایستادگی کنند، به تدریج وارد مرحله‌ای پراگماتیک‌تر شده و دولت‌های باثبات‌تر و متوازن‌تر ایجاد می‌کنند.»
۲۰ مهر ۱۳۹۸
الان دیگه بحث مدارک جناب رئیس جمهور نقل مجالس شده و حتی ویکی پدیا هم خبر داره جناب روحانی چه زیرآبی قشنگی رفته. حالا مدرک 1⃣روزنامهٔ جمهوری اسلامی در ۱۹ اسفند ۱۳۵۸ و در مقدمهٔ مصاحبه‌ای با حسن روحانی نوشته بود: «حسن روحانی در سال ۵۸ از دانشگاه لندن در رشته جامعه‌شناسی حقوقی دکترا گرفت.» 2⃣بعد از این گفتگو نام وی در لیست انتخاباتی ۱۹، ۲۱ و ۲۲ام اسفند ۱۳۵۸ حزب جمهوری اسلامی برای انتخابات مجلس اول،  برخلاف یکم تا هجدهم اسفند از «حسن فریدون (روحانی)» به «دکتر حسن فریدون (روحانی)» تغییر یافت. به‌علاوه براساس مدارک ثبت‌شده در معرفی نمایندگان مجلس اول، مندرج در سایت رسمی مجلس شورای اسلامی، روحانی دارای مدرک دکترای حقوق معرفی شده‌بود. (کیانوش ایرانی. «سند شماره ۶۵: دکترای جامعه‌شناسی حقوقی حسن روحانی در سال ۱۳۵۸ حاوی اسکن اسناد». خودنویس) ("Did Iran's President Feign Having PhD From London University 1980-1999?"TheHuffingtonPost. 6 December 2017) 3⃣حسن روحانی با ادامه تحصیل در بریتانیا، مدرک کارشناسی ارشد (M.Phil) در رشته حقوق عمومیبه تاریخ ۱۹۹۵ میلادی (۱۳۷۳–۱۳۷۴۴) و دانشنامهٔ دکتری (Ph.D) در رشتهٔ حقوق اساسی را از دانشگاه کلدونین گلاسگو زیر نظر پروفسور سید حسن امین به‌تاریخ  ۱۹۹۸ میلادی (۱۳۷۶–۱۳۷۷) دریافت کرد. («رزومه حسن روحانی» وبگاه مرکز تحقیقات استراتژیک) پ. ن: برای متقلّبان، بهترین انتخابات، انتخابات بدون نظارته! برای مردم چطور؟! 📝
۲۰ مهر ۱۳۹۸
🔵 چرا ترامپ، کردها را رها کرد؟ خروج ناگهانی سربازان از شمال به دستور ، نه فقط برای کردها که برای ، و حتی خود دولتمردان آمریکایی غافلگیر کننده بود. اما چرا ترامپ که چند ماه پیش خروج اشغالگران آمریکایی را منوط به خروج کرده بود، ناگهان چنین تصمیمی گرفت؟ 1️⃣ اذعان به شکست در سوریه و فرار از هزینه های مالی جنگ: ترامپ صراحتا اعلام کرد 8 تریلیون دلار در منطقه خرج کرده و این جنگ احمقانه (به تعبیر او) که هیچ دستاوردی برای آمریکا نداشته، دیگر به صرفه نیست. 2️⃣چالش های داخلی و شخصی ترامپ: ترامپ اینک با دو چالش داخلی و 2020 مواجه است و مجبور است دست خالی خود از شکست های متوالی در سیاست خارجی اش را با حداقل عمل به یکی از وعده ها (خروج آمریکا از جنگ ها) التیام بخشد. استعفای" جیمز متیس "وزیر دفاع آمریکا نشان می دهد ترامپ شخصا تصمیم به این کار گرفته و حتی توجیهاتش، نتوانسته راس قدرت نظامی این کشور را هم مجاب کند. 3️⃣بی ثباتی سوریه: هدف اصلی آمریکا درگیری و دائمی در منطقه و توازن قدرت برای سلطه و هژمونی خود و اسرائیل است و چه بهتر که این بی ثباتی بدون بار مالی بر آمریکا صورت پذیرد. خروج آمریکا، سوریه را که در حال رفتن به آرامش و مرحله پسابحران بود دوباره درگیر جنگ میکند. آمریکا منافع خود را با هیچ گروهی گره نمیزند، از این رو گاه میشود هم پیمان ، گاه شریک ، گاه هم منجی ها و منفعت آمریکا یعنی جنگ دائمی اضلاع مختلف درگیر در سوریه و خاورمیانه. 4️⃣معامله پشت پرده با ترکیه: نیروهای آمریکایی درست بعد از تماس تلفنی ترامپ با عقب نشینی کردند. ارتش ترکیه چند هفته است که آرام آرام در حال لشکرکشی به مرزهای سوریه است و اینها یعنی چراغ سبز آمریکا به ترکیه. همچنین ارتش آمریکا از مناطقی در شمال سوریه که ترکیه قصد عملیات نظامی دارد تخلیه شده، نه از همه سوریه. میادین نفتی شرق رود فرات همچنان در اشغال آمریکایی هاست. آمریکا خواهان دور شدن بیشتر ترکیه و چرخش آن به سوی و نیست. مخالفت های آمریکا با حمله ترکیه به ها هم بیشتر مخالفت هایی لفظی و زرگری و برای فرار از فشارهای رسانه ای است و نه حقیقت. 5️⃣ بالاخره باید برود، به اختیار خودش بهتر. آمریکا به خوبی میداند بعد از شکست از جبهه ، چنانکه در افغانستان و عراق چنین شد، باید از سوریه هم خارج شود. محمد عبدالهی
۲۰ مهر ۱۳۹۸
🔰 اردوغان به دنبال چیست؟ درصدد است برای همیشه خطر طلبی کردهای ترکیه را دفع کند. چگونه؟ با اشغال یک نوار مرزی به طول 500 کیلومتر و عرض 30 کیلومتر در شمال . با پاکسازی کامل و اسکان ها بجای کردها با سیاست جابجایی جمعیتی. اردوغان بر این باور است که با اسکان 2 میلیون سوری در ترکیه در این منطقه حاصلخیز و با تغییرات دموگرافیک آن (مثل عفرین)، برای همیشه ارتباط کردهای با سوریه و و قطع خواهد شد و رویای کشور واحد به تاریخ خواهد پیوست. و پس از آن، ایران و عراق و سوریه میمانند با کردهایشان. 🔰سناریوهای احتمالی: کردهای سوریه دو سناریو بیشتر ندارند: 1️⃣جنگ همه جانبه و تنها با ترکیه. سران باز هم میتوانند با تحریک رگ غیرت و تعصب ، افراد خود را به کام مرگ بفرستند و همچون و از دم تیغ بیرحم اردوغان بگذرند. در برابر ارتش مجهز ترکیه که هیچ ابایی از جنایت های جنگی و حتی اتحاد با تکفیریها ندارد، مثل تجربه های عفرین و کوبانی قتل عام خواهند شد. و اینک دیگر نه برای و خودگردانی بلکه برای میجنگند. دیگر حمایت متحد خیانتکار خود را هم ندارند و به تعبیر خودشان از پشت خنجر خورده اند. ناسپاسی شان باعث شده نیز که در کوبانی و خالصانه به کمک آنها آمد و سپس آنها به مزدوران و سرباز پیاده نیروی زمینی آمریکا مبدل شدند، آنها را جماعتی ناسپاس بداند. 2️⃣سناریوی دوم که میتواند حداقل از نسل کشی دسته جمعی کردها جلوگیری کند، توافق سریع با دولت سوریه و بازگرداندن حاکمیت حکومت مرکزی است. با این اقدام، آنها حمایت روسیه و ایران را به دنبال خواهند داشت و با پیروزی بر ترکیه، در حکومت سوریه نیز نقش و جایگاه خواهند داشت. چنانکه «مظلوم عبدی» فرمانده کل شبه‌نظامیان «نیروهای دموکراتیک سوریه» گفته: «یکی از گزینه‌های روی میز، شراکت با بشار اسد جهت مقابله با ترکیه است» 🔰اما آیا سران کردها به چنین عقلانیتی رسیده اند که دیگر بیش از این به اسم «خلق کرد» و.. با مردم خود بازی نکنند و بجای عیاشی در کشورهای اروپایی قوم خود را به مسلخ نفرستند؟ آیا پس از خیانت آمریکا به این عقلانیت رسیده اند که یادگاری نوشتن بر دیوار آمریکا تا چه حد احمقانه بوده و بجای دلبستن به بیگانگان، به جنگ و خونریزی در سرزمین و با همسایگان خود پایان دهند و در روندی مسالمت آمیز با دیگر اقوام زندگی کنند؟ زمان مشخص خواهد کرد. محمد عبدالهی
۲۰ مهر ۱۳۹۸
آرامکو و نوید پایان جنگ یمن🔵 می گویند «سیاست که تمام می شود، جنگ آغاز می شود.» این روزها باید گفت «با تهاجم متقابل، صلح آغاز می شود». 🔰اوضاع کنونی بی شباهت به روزهای آخر جنگ 33 روزه نیست. حمله موشکی به (مهمترین تاسیسات نفتی جهان) و سپس عملیات زمینی یمنی ها به نجران و اسیرگیری 2000 نفری از عربستان، یادآور انهدام ناو اسرائیلی و تانکهای مرکاوا در جنگ 33 روزه لبنان است. 🔰 پس از حدود 5 سال بمباران مداوم یمن، اینک ، و به خوبی فهمیده اند توان نظامی یمنی ها به نقطه بی بازگشت و تهاجمی رسیده و امکان حملات دردناک تری وجود دارد. توان نظامی که تا یک سال پیش انکار و حتی تمسخر می شد، اینک باعث خسارات فراوانی به سعودی ها شده است. کاهش بی سابقه تولید نفت عربستان تا 50 درصد و افزایش سریع قیمت نفت و تحقیر توان نظامی عربستان و البته سلاح های گران قیمت آمریکایی از تبعات این دو اقدام استراتژیک یمنی ها بود. ✅پیام اصلی این دو عملیات آن بود که اولا "توان جبهه مقاومت قابل حدس و وزن کشی نیست و به نقطه تهاجمی و بدون بازگشت رسیده" و ثانیا "اگر نفت ما صادر نشود، نفت شما هم صادر نخواهد شد"! سعودی ها چنان خود را تحقیرشده یافتند که حتی با اتهام زنی به و تقلا برای جلب جامعه جهانی و بردن پرونده ایران به شورای امنیت نتوانستند کاری کنند و با عملیات زمینی "نصر من الله" و اسیر شدن تعداد کثیری از نیروهایشان دریافتند نمی توانند با متهم کردن ایران، از معرکه بگریزند. آنان چنان دچار سردرگمی و ضعف شدند که پس از دو هفته هنوز نفهمیده اند موشک های اصابت شده به آرامکو از چه نقطه ای شلیک شده است. این یعنی در صورت ادامه جنگ، آنها با های بزرگتری مواجه خواهند شد و نخواهند فهمید از کجا خورده اند.. 🔰بدتر آنکه ضربات عرصه میدانی چنان آسیب زننده بوده که پشتوانه سیاسی سعودی ها یعنی آمریکا هم جاخالی داده است. درست بعد از سقوط گلوبال هاوک و انفعال و خودداری آمریکا از پاسخ بود که اول اماراتی ها و سپس سعودی ها متوجه شدند دیگر نمی تواند از آنها محافظت کند و در رویارویی با ایران تقریبا تنها شده اند و به نحوی آلت دست اسرائیل قرار گرفته اند. 🔰با این وصف، درست پس از این رویدادها بود که پالس های و آتش بس آغاز شد. لحن بعضی از شخصیت های عربستانی ملایم تر شد و برای نخستین بار بن سلمان در مصاحبه با یک آمریکایی با رد گزینه جنگ، اعلام کرد گزینه سیاسی را ترجیح می دهد. فورا پس از آن عربستان با درخواست از کشورهای منطقه ( و ) برای میانجی گری با ایران اقدام کرد. گرچه لحن مقامات سعودی در این میان سینوسی است و همچنان شاهد اتهام زنی به ایران هستیم، اما این مواضع بیانگر آن است که عربستان به دنبال راه حل آبرومندانه برای خروج از باتلاق یمن است. و بعید نیست برای دست بالا داشتن در مذاکرات صلح، به یک اقدام تهاجمی قابل توجه دیگر دست زند. 👌 🔰اما آنچه واضح است جنگ یمن پس از حدود 4 سال (از مارس 2015) اینک به ایستگاه پایانی خود رسیده است و ان شاالله در ماههای آتی شاهد پایان جنگ در یمن خواهیم بود. چیزی که یک سال پیش در سوریه و عراق با زنگ پایان داعش شاهد بودیم. پایان جنگ یمن نه تنها شکست آمریکا و عربستان و امارات که پایان رویای اسرائیل نیز خواهد بود. تنها طرفی که مایل به ادامه جنگ در منطقه (برای در امان ماندن خود) است و البته با اخراج جان بولتون و منزوی تر شدن صهیونیست های دوآتشه و عدم تمایل شخص به جنگ جدید، دیگر تیغ آنها نیز کند شده است. محمد عبدالهی
۲۱ مهر ۱۳۹۸
گاهنامه(380)_980716.doc
551.4K
گاهنامه سخن هادی - جغرافیای مقاومت
۲۱ مهر ۱۳۹۸