فرصت نجات انسانها از اسارت تمدن غرب
🔻بعد از شکست کمونیسم و بنیانگذاری پدیده جهانیشدن، همه در این اندیشه بودند که جهان بر مبنای ارزشهای لیبرال دموکراسی در دنیا بهصورت یک جریان غالب و مسلط درآمده است و سعادت جهان درنهایت در قالب ایدئولوژی لیبرال دموکراسی محقق میشود اما ویروس کرونا اکنون این تصور باطل را بخوبی نشان میدهد.
🔹گزارههای خبری
🔻🔻۱. پایگاه دیلی سیگنال متعلق به اندیشکده بنیاد هریتج در یادداشتی به قلم آرمسترانگ ویلیامز نوشت: ما آمریکاییها دوست داریم خودمان را مرکز و کانون دنیا بدانیم. ما اغلب بر روی خودمان تمرکز میکنیم و میخواهیم بدانیم رویدادهای جهانی از چشمانداز میهنپرستی و استئناانگاری خود خوانده آمریکا چگونه به نظر میرسند. اما در سرتاسر دنیا، بشریت در مواجهه با نیروهایی که از کنترلش خارج هستند، خوار و کوچک شده است. تا قبل از آنکه ویروس همهگیر شود، دوست داشتیم خودمان را با روایات کاذب درباره اهمیت خویشتن فریب بدهیم. اما عجز و ناتوانی ما در برابر اراده خداوند اکنون دیگر بر همگان روشن شده است. ما آنقدرها که تصور میکنیم بر امور مسلط نیستیم. ما مرهون قدرتهایی بسیار بزرگتر از قدرت خود هستیم و ما در برابر این قدرت برتر هیچ نیستیم. ویروس کرونا به وضوح به ما نشان داد که به یکدیگر نیاز داریم و اینکه بشر محتاج خداست. ۲. حبیب فوعانی، نویسنده لبنانی درباره تأثیر کرونا بر جهان نظریه فرنسیس فوکویاما نوشت: اکنون میتوان به این نتیجه رسید که لیبرال دموکراسی سرنوشت محتوم بشریت نیست و پاندمیک کرونا ضربهای کمرشکن به نظریه "پایان تاریخ" فوکویاما و همفکرانش وارد کرده است. منطق "تاریخ" در حال حاضر علیه جهان غرب عمل میکند. ۳. جوزف نای:کووید-۱۹ نشان داد که ما قادر نیستیم راهبرد خود را با این دنیای جدید تطبیق دهیم. ۴. جان آلن رئیس اندیشکده بروکینگز: «فاتحان» بحران کووید-۱۹، به روال معمول تاریخ را خواهند نوشت.
عبرتهای غرب وحشی
بررسی معضلات و بحرانهای غرب و ریشههای آن از دیدگاه رهبر انقلاب
به قلم آقای کامران پورعباس
رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت ولادت حضرت امام زمان (عج) در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ از تجلی فرهنگ و تمدّن و تربیت غربی در عرصه مواجهه با کرونا سخن گفته و معضلات این روزهای غرب و آمریکا از جمله مصادره ماسک و دستکشِ متعلّق به یک دولت توسط آمریکا و چند دولت اروپایی، تخلیه فروشگاهها در ظرف یک ساعت یا دو ساعت توسط مردم، به جان هم افتادن برای چند دستمال توالت، صف کشیدن برای خرید اسلحه (چون احساس خطر میکنند در این ایّام)، اولویت قائل شدن برای بیمارها و معالجه نکردنِ بیمار پیر و خودکشی از ترس کرونا را محکوم نموده و در ریشهیابی این فجایع فرمودند:
«این البتّه نتیجهی منطقی و طبیعی فلسفهی حاکم بر تمدّن غربی است؛ [یعنی]فلسفهی فردگرایی، فلسفهی مادّیگری، فلسفههای غالباً بیخدایی که اگر اعتقادی هم به خدا هست، آن اعتقاد توحیدی صحیحِ عمیقِ معرفتزا نیست. این هم یک مسئله است».
بحران کرونا، نماد زنده شدن غربِ وحشی
معظمله در ادامه، وجود روح وحشیگری در غرب و اعتراف خود غربیها به آن را خاطرنشان فرمودند:
«من اینجا این را هم عرض بکنم که یکی از سناتورهای غربی در همین چند روز گفته بود که غربِ وحشی زنده شده؛ این حرف آنها است. وقتی که ما میگوییم در غرب یک روح وحشیگری وجود دارد که با ظاهر آراسته و ادکلنزده و کراواتبستهاش منافاتی ندارد، بعضیها تعجّب میکنند و انکار میکنند؛ این را حالا خودشان میگویند که این، نماد زنده شدن غربِ وحشی است.»
ظاهر پر زرق و برق و باطنِ شرمآور در جوامع غربی
جوامع غربی و استکباری ظاهری جذاب و فریبنده و در عین حال باطنی نامتناسب با ظاهرِ پر زرق و برقشان دارند.
جوامع غربی و استکباری در ظاهر دارای پیشرفت مادیِ خیرهکننده و شگفتانگیز میباشند، اما باطنشان که همان فرهنگ و اخلاقیات و واقعیتهای غیرمادیِ این جوامع هستند، باطنی ناشایست و شرم-آور است.
در حال حاضر غرب از توسعهی چشمگیر مادی، رشدِ فزایندهی علم و صنعت و فناوری، نفوذ به فضا و آگاهی از اَجرام فضایی و کهکشانها و پیشرفتها و ترقیاتِ خارق العاده و بینظیر دیگر برخوردار است، اما در زمینه اخلاق و وجدانیات و اعتقادات، روند منفی و معکوسی را طی نموده است و جوامع غربی و استکباری دچار معضلات اجتماعیِ گسترده و مصیبتباری هستند.
تأسفبارتر از این معضلات و فجایع آن است که این دسته از نابسامانیها نه به صورت مخفیانه و پنهانی بلکه بصورت علنی و عادی در جوامع غربی وجود دارند و آماری که خود مسئولان غربی برای این امور ذکر میکنند آماری بالا و ناامیدکننده است و بر همین اساس نیز هست که خودِ نخبگان و اندیشمندانِ این جوامع، غرب را در سرازیری سقوط و اضمحلال توصیف مینمایند.
در اوج بحران #کرونا و کمبود امکانات بهداشتی آمریکا، وزارت خارجه این کشور ۱۰ میلیون دلار پاداش در ازای دادن اطلاعات درباره یک فرمانده حزب الله لبنان تعیین کرده.
🔺آیا مردم آمریکا با شنیدن این خبر فریاد سر می دهند که کشورهای دیگر به ما چه ربطی دارند و وقتی خودمان بی خانمان داریم، کادر درمان کیسه زباله می پوشند، برای کمبود ماسک مجبور به دزدی از کشورهای دیگر شدیم، مردم گرسنه مجبورند ساعت ها در صف دریافت غذای رایگان بایستند... چرا باید دولت چنین پولی را برای موضوعی که به ما مربوط نیست و در ازای فردی که به ما کاری ندارد هزینه کند و چرا دولت از پول ملت آمریکا دنبال تنش زایی است و...؟
🔺نه؛ مردم آمریکا تازه اگر این خبر را دریافت کنند، چنین چیزی نمی گویند! چرا که سال ها پروپاگاندای رسانه ای به آن ها گفته امنیت آمریکا مهمتر از همه چیز است. #هالیوود القا کرده دنیا پر از تهدیدات سهمگین علیه آمریکاست و ارتش قهرمان آمریکا برای نجات مردمش در حال مبارزه با آنان است. دولت مجبور است تهدیدها را هزاران کیلومتر از مردم آمریکا دور نگه دارد و آنان باید به خاطر این تلاش حاکمیت ممنون هم باشند!
🔺بله؛ «شعار نه غزه نه لبنان»، «عراق و سوریه به ما چه ربطی دارد»، «چراغی که به خانه رواست...» ، «منطقه قدرتمند نه قدرت منطقه ای» فقط برای ایرانی ها ساخته می شود.
آیا این درسته که رهبر و دولت ایران به خاطر منافع سیاسی و اقتصادی در مقابل سرکوب مسلمانان چین سکوت میکنند؟
چرا در رسانه ملی خبری در مورد سرکوب مسلمانان چینی منتشر نمیشه؟؟؟
سپاسگزارم
پاسخ :
سلام علیکم
پاسخ :
پاسخ سئوال خودراازقول شهروز شریعتی»، کارشناس مسائل سیاست خارجه ایران و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس به شرح زیر ملاحظه نمایید:
ایشان در مورد برخورد منفعلانه سیاست خارجه جمهوری اسلامی ایران نسبت به قضیه مسلمانان اویغور به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: "ادعای بیتفاوتی جمهوری اسلامی ایران نسبت به سرنوشت مسلمانان چین، مغالطهآمیز است."
او با اشاره به ظهور باورهای سلفی در میان مسلمانان چین افزود:
" باورهای سلفی در چین نه فقط منجر به افزایش اختلافهای داخلی بین مسلمانان در این کشور شده است بلکه این بهانه را برای دولت کمونیست چین فراهم ساخته تا سیاستهای سختگیرانه بیشتری را علیه مسلمانان این کشور اعمال کند. به نحوی که بخشی از مسلمانان چینی به ویژه در اویغور امروزه از سوی دولت به چشم مظنون و تروریست دیده میشوند و فعالیتهای روزمره و انجام مناسک دینی آنان نیز تحت شدیدترین تدابیر امنیتی دولت کمونیست چین قرار میگیرد."
شریعتی ادامه داد: ورود تدریجی واعظان و سازمانهای مذهبی سعودی به چین از دهه 90 میلادی که در خلال گسترش روابط رسمی چین و عربستان صورت گرفت، باعث شد افکار و عقاید سلفیها در بین مسلمانان چین گسترش پیدا کند؛ ضمن آنکه دولت عربستان هر سال شمار قابل توجهی از مبلغان وهابی خود را به منطقه کاشغند در استان سینکیانگ چین اعزام میکند تا از نفوذ تشیع در این شهر که سابقه تاریخی گرایش به تشیع دارد جلوگیری کند.
این کارشناس مسائل سیاست خارجی با بیان اینکه "تقابل اسلام سلفی با اسلامگرایان چینی را میتوان یکی از واقعیتهای حاکم بر جامعه چین معاصر و در عین حال یکی از واقعیتهای تلخ دیگر جهان اسلام دانست"
شریعتی تصریح کرد:
"در شرایطی که اسلامگرایان چین به عنوان یکی از مظلومترین جامعه مسلمانان در جهان به شمار میروند و بر صلح و مدارا تاکید دارند سلفیها با پشتوانه مالی دولت سعودی و دیگر دولتهای همسو در جهان عرب، جنگ، فتنه و ماجراجویی را بین مسلمانان چینی دامن میزنند و جامعه مسلمان چینی را که در قرنهای متمادی از فرقهگرایی مذهبی به شدت پرهیز کرده بود و با وجود تمامی تفاوتهای نژادی و زبانی جامعهای یکدست و همسو محسوب میشد به سمت و سوی افراط و درگیری داخلی سوق دادهاند. در چنین شرایطی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را در قبال آنچه سرکوب مسلمانان چین عنوان میشود، میتوان موضعی اصولی علیه موج چهارم تروریسم بینالمللی دانست که همواره جریانهای تروریست تکفیری نظیر داعش را هدف گرفته است."
بنابراین آنچه که به نادرست انفعال و سکوت سیاست خارجی ایران در قبال سرکوب مسلمانان چین عنوان میشود، تلاش سازمان یافته عربستان برای مداخله در امور داخلی چین از طریق نفوذ مداوم مدارس وهابی و دلارهای نفتی است که طی سالهای اخیر به صورت تصاعدی گسترش یافته و در کنار تلاش مرموز و مداوم ایالات متحده، منجر به ایجاد بیثباتی سیاسی مذهبی در چین انجامیده است.
این مدرس دانشگاه در پایان گفت:
" البته در این میان جنگ و ناآرامی داخلی برای مسلمانان چینی صحنههای دردناکی را به وجود میآورد که مسئولیت اخلاقی آن بیشتر متوجه عاملان آن است و ایران نیز از این حوادث استقبال نمیکند؛ به ویژه آنکه نباید از نظر دور داشت رهبران پکن همواره از فعالیت جداییطلبان علیه تمامیت ارضی خود هراس دارند و با سختگیری هر چه تمامتر به بهانه مبارزه با تروریسم، سعی در سرکوب و به دست گرفتن کنترل مسلمانان میکنند
بااین شرایط مداخله ایران در این وضعیت لزوما به بهبود سرنوشت جماعت مسلمان این کشور منجر نخواهد شد
سوال
سلام این صحبتها ی سفیر چین چه بوده و پیرامون آ ن کمی توضیح دهید
پاسخ :
سلام علیکم
آقای جهانپورسخنگوی وزارت بهداشت ایران یکشنبه گذشته در سخنانی که در خبرگزاری ایرنا منتشر شده است، گفت: "به نظر میرسد آمارهای چین یک شوخی تلخ بود. زیرا بسیاری در همه جهان فکر کردند این بیماری مثل آنفلوآنزا است و مرگ و میر کمتری دارد. همه این موارد مبتنی بر گزارشهایی بود که از چین گزارش میشد... اگر در چین گفته میشود دو ماهه یک اپیدمی مهار شده، باید بیشتر درباره آن فکر کرد."
آقای جهانپور همچنین در توییتر نوشت: "مباحث علمی رو هیچگاه نه میتوان و نه باید با سیاست آمیخت، همه محافل آکادمیک دنیا بر پایه اطلاعات اپیدمیولوژیک و گزارش محققین چین، حداقل آنفلوآنزای تیپ A را از ویروس نوپدید کرونا وخیم تر قلمداد کردند، امروز یافته ها خلاف این را نشان میدهد، به یافته های خودی اطمینان بیشتری داریم."
چین تاکنون مرگ ۳۳۳۱ نفر را در اثر ابتلا به ویروس کرونا تایید کرده است در صورتی که این رقم در ایتالیا نزدیک به ۱۶ هزار نفر، در اسپانیا نزدیک به ۱۳ هزار نفر و در آمریکا ۹۶۰۰ نفر اعلام شده است.
سخنان آقای جهان پور با واکنش سفیر چین در تهران همراه بود.
چانگ هوا در پاسخ به آقای جهانپور به انگلیسی نوشت: "وزارت بهداشت چین هر روز کنفرانس خبری برگزار می کند. پیشنهاد می کنم که شما برای نتیجه گیری اخبار آنها را به دقت بخوانید."
عباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز بدون اشاره به این سخنان، بر لزوم قدردانی از اقدام های چین در رابطه با مقابله با شیوع ویروس کرونا تاکید کرده است.
آقای موسوی در توییتر نوشت: "دولت و مردم چین پیشتاز مقابله با ویروس کرونا هستند و با سخاوت به کشور جهان کمک می کنند. شجاعت، تعهد و حرفه ای گری چین در مهار کووید- ۱۹ مستحق تقدیر است. در این شرایط سخت، ایران همواره ممنون چین است."
علاوه بر این تعدادی از کاربران حامی حکومت ایران نیز از سخنان آقای جهانپور انتقاد کرده اند.
یکی از این کاربران خطاب به آقای جهانپور از او پرسیده که سخنگوی وزارت بهداشت ایران است یا وزارت امور خارجه آمریکا؟
در روزهای گذشته بعضی از رسانه های آمریکایی مانند نیویورک تایمز دولت چین را به آمارسازی در ارتباط با شیوع ویروس کرونا متهم کرده بودند.
چه کسی باور می کند؟
یک هیئت ایتالیایی که برای مأموریت به سومالی رفته بودند پس از پایان دورۀ مأموریت خود از دولت سومالی خواستند تا با ادامۀ اقامتشان در آن کشور موافقت و جواز اقامتشان را تمدید کند چون نمی خواهند به کشورشان باز گردند!!!
چه کسی باور می کند؟
نخست وزیر پیشین سومالی که پس از پایان نخست وزیریش، برای زندگی در بریتانیا سومالی را ترک کرده بود، در اثر ابتلا به کرونا در آن کشور از دنیا رفت!!!
چه کسی باور می کند؟
دیوار حائلی که ترامپ برای جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی مکزیکی ها به آمریکا در مرز مکزیک ایجاد کرد اینک مکزیک آن را بر روی مهاجران غیر قانونیِ آمریکایی که قصد مهاجرت به مکزیک دارند ببندد!!!
چه کسی باور می کند؟
تنها دو ماه پیش اسپانیا با مشکل مهاجرت از کشورهای آفریقایی رو به رو بود که با کشتی از سواحل مراکش به سوی این کشور انجام می شد
اینک آن شناورها مسیری معکوس را می پیمایند... آنها مهاجران غیرقانونی اسپانیایی هستند که می کوشند خود را به مراکش برسانند!!!
چه کسی باور می کند؟
خداوند ترس را در جان نیرومندترین ارتش، برترین اقتصاد و قلّۀ پیشرفت جهان بیفکند؛
همانان که می گفتند: هیچ نیرویی در جهان ما را به وحشت نمی اندازد!!!
چه کسی باور می کند؟
مساجد بسته، ركنی از اركان اسلام تعطیل شود و همزمان، بانگ اذان از کشورهایی برخیزد که بلند کردنِ صدا به اذان در آنها ممنوع بوده است!!!
چه کسی باور می کند؟
در کاخ سفید قرآن تلاوت شود؛ قرآنی که آن را کتاب ترورییسم می شمردند و در همۀ جراید آمریکا و اروپا حتی نشریات الحادی به تفسیر احاديث نبوي پرداخته شود!!!
چه کسی باور می کند؟
پزشکی که بیمار را درمان می کند بمیرد و بیمار بهبود یابد!!!
چه کسی باور می کند؟
ارتش هایی که برای پیروزی در جنگ ها بسیج می شدند
امروزه برای نجات از مرگ منحل و متفرق شوند!!!
چه کسی باور می کند؟
پزشکان جهان که بر همۀ درمان های طبیعی می تاختند، امروزه در اثر ناتوانیشان در درمان، به دنبال تجویز دارو های طبیعی برای بالا بردن ایمنی بدن باشند!!!
سه ماه پیش اگر کسی این سخنان را می گفت
چه کسی از ما باور می کرد؟
منزّهی تو ای زیرورو کنندۀ حال ها که خود تغییر نمی پذیری
منزّهی تو اي منجى
منزّهی تو اي گردانندۀ دل ها
پس کدام یک از نعمت های پروردگارتان را تکذیب می کنید؟
بگویید منزّه است آن تغیردهندۀ تغییر ناپذیر...
بگویید خداوندا، ای گردانندۀ حال ها، بدحالی ما را به نیک حالی خویشتن بگردان...
بگویید ای گردانندۀ دل ها، دل های ما را بر دین خود استوار بدار...
منزّه است پادشاه... خداوندا به تو پناه می برم از بازپس گیریِ نعمت پس از بخشیدن و از دشواری پس از آسانی و از تهیدستی پس از دارندگی و از كفر پس از ايمان
يا الله، امید ما به تو هرگز قطع نخواهد شد
به زودی ابرهای تیره خواهند رفت و حالِ ما به فضل و کرمت به بهترین احوال دگرگون خواهد گردید
خدا را یاد کنید تا بر شما رحمت آورد.
سید جلال حسینی
مدرنیته اندیشه ای است که به گفته رنه گنون در اواخر قرن ۱۳ میلادی طرح شد ، در قرن ۱۶در اروپا پیروز و حاکم شد و با یک برنامه ریزی در یک مبارزه نفس گیر با رقابت الگوهای مختلف مدرنیته، با این تصویر و توهم که دیگر، الگوهای آسمانی توان رقابت با آن ها را ندارند، مرحله به مرحله به جلو آمد، مسابقهء نیمه نهایی الگوهای مدرن که دیگر بشر را بی نیاز از دین ، عالم قدس و نبوت می دانست، جنگ جهانی اول و دوم بود که حدود صد میلیون کشته داد و جنگ سرد مسابقه فینال مدرنیته بود وبراین گمان آنها بودندکه یکی از دو الگوی سوسیالیسم یا لیبرالیسم پیروز و برجهان حاکم خواهد ، اما با پیروزی انقلاب اسلامی، رقیب دیگری وارد میدان شد و آن اندیشه دینی با محوریت جمهوری اسلامی بود، که مدرنیته را با چالش بزرگی روبرو کرد.
آری مدرنیته، پیشرفته ترین ، زیباترین ، قوی ترین ، ثروتمند ترین الحاد و غلیظ ترین الحاد در طول تاریخ از اواخر قرن سیزدهم با هدف کنار زدن کامل دین مرحله مرحله جلو آمد ، اما مکتب ولایت که آن هم از غدیر خم مرحله به مرحله در طول تاریخ جلو آمده بود ، راهش را بست و مسیری که مدرنیته برای تاریخ مشخص کرده بود را تغییر داد.
مدرنیته با تمام قوا و تمام متحدینش در گیری همه جانبه ای را با انقلاب اسلامی آغاز کرد و اما انقلاب اسلامی با تمام فشار ها و ضربه ها و هزینه ها در مدت چهل سال قدم به قدم در تاریخ جلو آمد و .... و اکنون ،به احتمال زیاد، آمریکا برای کنترل دو مانع بزرگ برای استیلایش برجهان اقدام به ایجاد یا تغییر ویروس منحوس کرونا نمود، اما ومکرو و مکرالله والله خیر الماکرین، عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد و گویا ویروس منحوس کرونا ، مامور است نحسیش ماهیت ضعیف ، پریشان، پرخاشگر، طماع، کثیف و بحران زده این تمدن را افشاء کند و در عین حال توانمندی مکتب اهل بیت را افشاء کند و نشان دهد که انسان ها ی تربیت شده در این مکتب آرام ، قانع، متوکل ، همیار، توانمند ، مقاوم و باتدبیر اند و می توان گفت جهانِ بعد از کرونا پخته خواهد بود و تاحدودی هشیار تر خواهد بود و دیگر مانند قبل پروپاگاندای غرب به کمک هنر هالیوود نخواهد توانست مدهوش کند.
هدایت شده از نشریات سیاسی بسیج 📰 اخبار تحلیل های روزانه صبح صادق معیار بصیرت روزنامه هفته سخن هادی رصد خبر نشریه
نشریه اخبار و تحلیلها یکشنبه ۲۴ فروردین .pdf
409.5K
اخبار روزانه یک شنبه 24 فروردین . pdf
#اخبار_روزانه
👇👇👇👇👇👇
🌍 https://eitaa.com/joinchat/2332426259Ca3c165d875
خبرهای از توافق دو رئیس جمهور‼️
🔺 #زمانهl منابع نزدیک به اشرفغنی وعبدالله عبدالله از پایان مذاکرات میان طرفین و حصول توافق میان آنها خبر میدهند
🔹برخی از مفاد این توافق به شرح زیر است:
1️⃣ عبدالله عبدالله ریاست شورای عالی مصالحه را به عهده خواهد گرفت و معاونان تیم ثبات و همگرایی به عنوان معاونان وی در این شورا فعالیت خواهند کرد.
2️⃣ تیم عبدالله عبدالله ۵۰ درصد در تعیین اعضای کابینه، سفرا، نهادهای امنیتی و سایر مقامات دولتی شریک خواهد شد و به نوعی حکومت مشارکت ملی شکل خواهد گرفت.
3️⃣ براساس این توافق در هر ولایت، هر تیمی که بیشترین آرا را در زمان انتخابات کسب کرده، حق تعیین والی برای آن ولایت را دارد.
4️⃣ مقامات نهادهای مهم امنیتی بدون اجازه و نظر تیم ثبات و همگرایی به رهبری عبدالله عبدالله تغییر نخواهند کرد.
5️⃣ مقامات ۴ نهاد اصلی امنیتی افغانستان به صورت مساوی میان تیمهای عبدالله عبدالله و اشرفغنی تقسیم خواهد شد
سوال مبلغ حقوق نمایندگان مجلس خبرگان رهبری چقدر است وازکجاحقوق دریافت می کنند
پاسخ
سلام علیکم
در همان دوره اول مجلس خبرگان که علمای بزرگی همچون آیتالله مشکینی حضور داشتند، بنا بر آن گذاشته شد که اعضای مجلس خبرگان رهبری، هیچ حقوقی دریافت نکنند.
از همان نخستین روز تشکیل مجلس خبرگان، تمام اعضا با اتفاق نظر، تعیین حقوق را برای یک محفل علمایی شایسته نمیدانستند و خودشان دواطلبانه اعلام کردند که از مجلس خبرگان انتظار دریافت هیچ حقوقی را ندارند.
مجلس خبرگان، یک مجلس علمایی است، مجلس خبرگان اساس و بنیاد نظام را تقویت میکند، لذا این مجلس، فراتر از موضوعاتی همچون دریافت حقوق است. همانطور که در مجلس اول و دوم موضوعی به نام دریافت حقوق برای اعضای خبرگان وجود نداشت، هنوز هم این سنت حسنه اجرایی میشود. در واقع این نکته را باید به عنوان یکی از ارزشهای مجلس خبرگان دانست.
«حقوق و به خصوص حقوق های کلان ، شأن مجلس خبرگان را پایین می آورد و دون شان این نهاد است.»
برخی از اعضای خبرگان در دیگر تشکیلات نظام هم مشغول انجام وظیفه هستند، این دسته از افراد از همان تشکیلات حقوق میگیرند نه از خبرگان. مجلس خبرگان برای آنکه وارد حاشیهها نشود و تبعیض میان اعضا قائل نشود، هیچ حقوقی به افرادی که در جایی مشغول به کار نیستند هم نمیدهد. حتی از روالهایی چون دریافت مزایا، مأمور به خدمت شدن هم به دور است. مجلس خبرگان حتی قائل به امکاناتی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی دراختیار دارند مثل دفتر و هزینه سفر ارزانتر به حوزه انتخابیه هم نیست.
بنابراین آنچه رسانههای ضد انقلاب پیرامون دریافت حقوق بالای اعضای مجلس خبرگان رهبری گفته بودندصحت نداردو انتشار این قبیل اخبار حرکتی در جهت منحرف کردن افکار عمومی، است.»
🔴#گاردین:۱.۵میلیون نفر از مردم انگلیس اعلام کردهاند که از زمان شروع قرنطینه در پی شیوع کرونا هیچ غذایی در طول روز نخورده اند چون پول و دسترسی به غذا نداشته اند.
۳ میلیون نفر هم گفته اند که وعدههای غذایی خود را کاهش داده اند.
یک میلیون نفر هم تمام درآمد خود را از دست داده اند
*عبدلله گنجی*
🔴 وضعیت تاریک و شوم اقتصاد جهانی
🔻 «شوم و تاریک»، عبارتی است که نشریه اکونومیست برای توصیف وضعیت رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۰ استفاده میکند؛ وضعیتی محنتبار که تمام کشورهای جهان را درگیر کرده است.
🔹تا پیش از شیوع ویروس کرونا، نشانههایی از پایان جنگ تجاری چین و آمریکا وجود داشت. صندوق بینالمللی پول گزارش داده بود که در صورت حل تنشهای سیاسی، اقتصاد وضعیت خوبی پیشرو خواهد داشت. اما حالا، همهچیز زیر سایه همهگیری کرونا قرار گرفته است.
🔹پیشبینی اکونومیست نشان میدهد که حتی در بهترین حالت، همه نسبت به رشد اقتصادی بدبین هستند. در حد بالا، رشد اقتصادی در تمام جهان نزدیک به صفر خواهد بود.
🔹اما در حد پایین؛ منطقه یورو رشد منفی ۹ درصد، انگلستان منفی ۸ درصد، ایالات متحده آمریکا منفی ۷.۵ درصد و ژاپن، منفی ۴.۵ درصد خواهند داشت.
🔹جالب آنکه چین که منشا ویروس کرونا بود، در بهترین شرایط نسبت به دیگران قرار دارد. رشد اقتصادی چین در سناریوی بد، منفی ۳ درصد خواهد بود، در سناریوی متوسط ۳ درصد و در بهترین حالت، ۶ درصد رشد خواهد کرد.
توافق بر سر کاهش بیسابقه عرضه نفت
23 عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت، «اوپک» و کشورهای غیراوپک در دهمین نشست فوقالعادهای که برگزار شد، برای بزرگترین کاهش عرضه نفت جهان توافق کردند، بهگونهای که مقرر شد روزانه ۹/۷ میلیون بشکه از عرضه نفت کاسته شود. وزیر نفت کشورمان درباره جزئیات اجرای این توافق گفت: «فقط مکزیک در مقابل کاهش عرضه نفت به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز مخالفت کرد و پذیرفت که فعلاً ۱۰۰ هزار بشکه را کاهش دهد.»
گزارههای خبری:
۱ ـ پیامدهای اقتصادی کرونا روز به روز در حال افزایش است، بهگونهای که علاوه بر بخش خدمات، بر بخش تولید نیز تأثیرگذاشته و پیشبینی کارشناسان این است که در آینده به علت کاهش تولید، شاهد کاهش بیشتر تقاضای نفت خواهیم بود. این توافق حاکی از آن است که کارشناسان پیشبینی میکنند در آینده شاهد رکود اقتصادی خواهیم بود؛ از اینرو در اولین واکنشها به این تصمیم، قیمت طلا در سطح جهانی اندکی رشد کرد.
۲ ـ در جنگ تجاری بین آمریکا و چین، برنده اصلی کاهش قیمت نفت چین است؛ از اینرو آمریکا علاوه بر انگیزه داخلی، به دلیل رقابت اقتصادی با چین حاضر شده است حتی کاهش سهم مکزیک را نیز برای ماههای مه و ژوئن بپذیرد تا قیمت نفت افزایش یابد؛ اما این کاهش عرضه متناسب با کاهش تقاضا نیست. در حال حاضر حدود ۳۰ میلیون بشکه در روز کاهش تقاضای خرید نفت داریم که کاهش ۱۰ میلیون بشکهای نمیتواند نقش بسیار زیادی بر افزایش قیمتها داشته باشد.
۳ ـ اگر قیمت نفت افزایش نیابد، تولید نفت برخی کشورهای تولیدکننده مقرون بهصرفه نخواهد بود و مشخصاً استحصال نفت آمریکا با قیمتهای فعلی برای این کشور مقرون بهصرفه نخواهد بود.
نکته راهبردی: جمهوری اسلامی ایران با توجه به میزان پایین عرضه رسمی نفت، آسیبپذیری پایینتری نسبت به سایر تولیدکنندگان خواهد داشت، ضمن اینکه در این توافق نیز بدلیل تحریمهای امریکا، از کاهش تولید و عرضه معاف شده است.
هدایت شده از تحلیل سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #بشارت بزرگی که سردار سلیمانی به حاج مهدی سلحشور داد:
‼️ به شما اطمینان میدهم روزهایی را پیشرو خواهیم داشت که شهدا به حال آن حسرت میخورند..
بهانهجویی احتمالی آمریکا برای اجماعسازی علیه ایران
🔶 کارشناسان بنیاد ضدایرانی «دفاع از دموکراسیها» طی یادداشتی مورخ 14 فروردین 1399 مدعی شده سفارت ایران در سارایوو، اسفند 1398 با نمایندگان شرکت بوسنیایی «آلومینا» برای خرید پودر اکسیدآلومینیم مذاکره داشتهاند. این پودر برای تکمیل میلههای کنترل در هسته رآکتور کاربرد دارد. اندیشکده «دفاع از دموکراسیها» به دولت آمریکا توصیه میکند با هماهنگی سهجانبه وزارت خارجه، وزارت خزانهداری و جامعه اطلاعاتیاش از صادرات هر گونه مواد مورد نیاز برای پروژههای هستهای از مبادی دولتهای متحد و نزدیک به غرب اطلاع یابد.
🔷 به نظر میرسد با نزدیکتر شدن به موعد اولین غروب هستهای در مهر 1399، تلاش آمریکا برای اِعمال نفوذ بر شورای حکام آژانس جهت محکومیت ایران مبنی بر عدول از برجام گسترش یابد تا مستمسکی برای اقناع تروئیکای اروپایی جهت فعالسازی مکانیسم ماشه بیابد. به همین منظور احتمال بروز اقدامهایی در راستای پروندهسازی برای ایران طی ماههای آتی وجود دارد تا شورای حکام علیه جمهوری اسلامی تحریک شود.
🔷 دستگاه سیاست خارجی در نشست بعدی کمیسیون مشترک برجام برای رفع اتهام مذکور میتواند به ضمیمه 2 قطعنامه 2231 استناد نماید که با اطلاع آژانس بینالمللی انرژی اتمی، همه دولتها حق دارند مواد مورد نیاز برای غنیسازی و آبسنگین را به ایران بفروشند. علاوه بر این اعلام نماید طبق گام پنجم کاهش تعهدات هیچگونه محدودیت فنی قائل نیست و تمامی فرآیندهای توسعه برنامه هستهای علنی و تحت نظارتهای آژانس به پیش خواهد رفت.
وضعیت تاریک و شوم اقتصاد جهانی
🔻 «شوم و تاریک»، عبارتی است که نشریه اکونومیست برای توصیف وضعیت رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۰ استفاده میکند؛ وضعیتی محنتبار که تمام کشورهای جهان را درگیر کرده است.
🔹تا پیش از شیوع ویروس کرونا، نشانههایی از پایان جنگ تجاری چین و آمریکا وجود داشت. صندوق بینالمللی پول گزارش داده بود که در صورت حل تنشهای سیاسی، اقتصاد وضعیت خوبی پیشرو خواهد داشت. اما حالا، همهچیز زیر سایه همهگیری کرونا قرار گرفته است.
🔹پیشبینی اکونومیست نشان میدهد که حتی در بهترین حالت، همه نسبت به رشد اقتصادی بدبین هستند. در حد بالا، رشد اقتصادی در تمام جهان نزدیک به صفر خواهد بود.
🔹اما در حد پایین؛ منطقه یورو رشد منفی ۹ درصد، انگلستان منفی ۸ درصد، ایالات متحده آمریکا منفی ۷.۵ درصد و ژاپن، منفی ۴.۵ درصد خواهند داشت.
🔹جالب آنکه چین که منشا ویروس کرونا بود، در بهترین شرایط نسبت به دیگران قرار دارد. رشد اقتصادی چین در سناریوی بد، منفی ۳ درصد خواهد بود، در سناریوی متوسط ۳ درصد و در بهترین حالت، ۶ درصد رشد خواهد کرد.
دو دقیقه درس عملی!
1️⃣ کسی که این چنین بر زبان عربی تسلط دارد ، اصرار دارد با زبان فارسی سخن بگوید تا هویت ایرانی مملکتش را در چشم دنیا بزرگ بدارد.
2️⃣ نحوه برخورد با اشتباهات و کاستی های مترجم را ببینید که چه متانت و حوصله ای در این مرد بزرگ نهفته است.
3️⃣ روش تصحیح خطاها را ببینید که ذره ای شماتت و تحقیر در آن نیست و نهایت ادب و عیب پوشانی را می رساند.
♦️و اینهاست که سید علی خامنهای را امام حاج قاسم سلیمانی کرده بود!👆👆
کرونا ویروس تاجدار!
#حسین_شریعتمداری
ویروس #کرونا، نام خود را از کلمه «کرون- CROWN» به معنی «تاج» گرفته است، چون سطح بیرونی آن به تاج پادشاهان شباهت دارد! کرونا را با این تشابه میتوان «شاه ویروسها»! نامید و البته «ویروس شاه» هم مثل سایر پادشاهان، زورگو، ویرانگر و ستمگر است و ویروس تاجدار هم خلق و خوی پادشاهان را دارد.
#کرونا میلیونها برابر کوچکتر از پشهای است که نمرود را از پای درآورد. این ویروسِ بینهایت کوچک، واقعهای بینهایت بزرگ را رقم زده و ظرف چند هفته، همه جهان را به هم ریخته است، شهرها را به خانه ارواح تبدیل کرده، اجتماعات مردمی را ممنوع ساخته، مردم را در سراسر جهان خانهنشین کرده، کسب و کارها را به تعطیلی کشانده، حرکت قطارها و خودروها و هواپیماها را به کلی مختل کرده و در همان حال سردمداران ستمگر غرب را که در شیپور «انا ربکم الاعلی» میدمیدند، به خواری و ذلت کشانده و داعیه مدیریت مدرن آنها را با چالشی رسواکننده و جدی روبهرو کرده، تمدنهای به ظاهر بزرگ را به آزمونی سخت و نفسگیر فرا خوانده، سبک زندگی انسانها را به طور کلی تغییر داده و مردمان را از همه ملتها و تیرهها به رعب و وحشت انداخته است.
کرونا در اولین گام، انسانهای غفلتزده را به خود آورده و به آدمهای غرقشده در دنیای مادی نشان داده است که هیچ ملجأ و پناهی جز خدای مهربان ندارند. همه ملتها با هر دین و مذهبی که دارند دست به دعا برداشته و خدای قادر بیهمتا را به یاری میطلبند. آنانی که خدا را از زندگی خود حذف کرده بودند -و نه اینکه الزاماً وجود او را انکار کرده باشند- امروزه به خود آمده و خدای منان را به مهربانیش میخوانند.
#ترامپ با غروری احمقانه اعلام کرد«اگر ایران از ما تقاضا کند، حاضریم برای مقابله با کرونا به آنها کمک کنیم»!
اندکی بعد که #کرونا به آمریکا رسید، در فاصلهای کوتاه سراسر این کشور را درنوردید. کمبود باورنکردنی ابتداییترین لوازم ضروری برای مقابله با کرونا نظیر ماسک، دستکش، گان، تختهای بیمارستانی، ناکافی بودن ظرفیت بخشهای مراقبت ویژه (ICU ) و حتی دستمال توالت و... سیستم بهداشت و درمان آمریکا را فلج کرد و کار به آنجا کشید که دولت آمریکا دست نیاز به سوی کشورهای دیگر دراز کرد و همراه سایر کشورهای غربی که شرایط وخیمی نظیر آمریکا داشتند به #دزدی محمولههای بهداشتی یکدیگر روی آوردند! مردم در این کشورها به غارت فروشگاهها پرداختند و حتی برای چند رول #دستمال_توالت به روی هم اسلحه کشیدند و برای حفظ امنیت خود در مقابل فروشگاههای اسلحه به صف ایستادند، صفهای طولانی برای تهیه یک وعده غذا و...
دیروز اما، #ترامپ به دنبال گسترش ویروس کرونا و ناتوانی از مقابله با آن در ۵۰ ایالت آمریکا وضعیت اضطراری با عنوان #فاجعه_بزرگ اعلام کرد و تأکید کرد که روبهرو شدن با این شرایط در تاریخ آمریکا بیسابقه است.
تصویر بیماران مبتلا به #کرونا که در برخی از کشورهای غربی به علت فقدان تخت، در راهروها جای داده شدهاند و یا استفاده از کیسه زباله به جای گان در بیمارستانهای آمریکا و انگلیس و...، قلب هر انسانی را به درد میآورد.
ولی در این میان نکتهای به چشم میخورد که نمیتواند و نباید نادیده گرفته شود و آن اینکه که گویی خدای منان #تمدن_پوشالی و #منحط_غرب را به چالش کشیده تا پوچی آن را به مردم جهان نشان بدهد و در همان حال نمایی از تمدن انسانساز و حیاتآفرین #اسلام را در مقابل چشم و دل ملتها به نمایش بگذارد.
فقط یک نگاه گذرا به از خودگذشتگی و ایثار و همدلی و اخلاق معنوی مردم و مسئولان در این سوی ماجرا که ما ایستادهایم و مقایسه آن با سوی دیگر ماجرا که سردمداران غرب نشستهاند، نشانه و سندی مثالزدنی از تفاوت فرهنگ و تمدن نجاتبخش اسلامی و تمدن منحط غربی است.
۱۵۰ نفر از مدیران سابق و فعلی خواستار رفع حصر موسوی و کروبی شده اند.
درخواست آنها از چند منظر بی ارزش است.
۱. موسوی و کروبی در فتنهای که آمریکا و انگلیس و اسرائیل و با پول ارتجاع در ایران راه اندازی شده بود نقش آفرینی کرده و در صدد سرنگونی نظامی اسلامی بودند، هرچند ادعای اصلاح نظام را داشتند.
۲. تبعات زیادی این فعالیت ضدانقلابی داشت که یکی از آنها کشته و مجروح شدن عدهای بدست عناصر ضدانقلاب و فریب خورده بود.
۳. فتنه، کودتا علیه آراء ملت بود و برای توجیه عملکرد خود که مطابق با دستورالعملهای انقلابهای رنگین هدایت شده توسط دشمنان بیگانه بود دروغ تقلب را مطرح کردند حال آنکه خود واقف بودند که در انتخابات شکست خوردهاند.
۴. آنها هنوز از عملکرد خود توبه نکرده و از محضر نظام و ملت عذرخواهی نکردهاند.
۵. امضاء کنندگان نامه مذکور خود نیز به اشتباه یا خیانت فتنهگران اذعان نکرده و فتنهگری موسوی و کروبی را محکوم نکرده اند. لذا تقاضای آنها ارزش توجه را ندارد.
۶. در شرایطی که همه در قرنطینه هستند حصر به نفع آن خائنین است.
۷. در حالی که قبل از کرونا مشکل معیشتی و بیکاری گریبان ملت و جوانان را گرفته است و این مشکلات در شرایط کرونایی تشدید شده است، امضاء کنندگان مذکور نشان دادند که بجای چاره جویی برای مشکلات جوانان که در حصر بیکاری هستند به فکر اهداف پلید سیاسی خود هستند.
۰۸ این عده با نامهای که امضاء کردند نشان دادند که صلاحیت مسئولیت و مدیریت حتی در ردههای پایین جامعه را ندارند و دولت و مجلس بعدی باید فکری به حال آنان بکند.