هدایت شده از تحلیل سیاسی
❌ نگرانی رئیس قبیله اصلاح طلبان از مطرح شدن نام یک جوان نخبه انقلابی برای انتخابات ۱۴۰۰
▪️صفحه مجازی منتسب به خاتمی تصویری از #دکتر_سعید_محمد فرمانده جوان و نخبه قرارگاه خاتم الانبیا سپاه منتشر کرد و از او بعنوان پدیده انتخابات ۱۴۰۰ نام برد.
▪️این روزها جریان غربگرا و بزرگانشان که فرصت طلایی ۸ سال اخیر را به پای مشتی مدیر پیر و بی تدبیر لیبرال بفنا دادند، بشدت نگران ظهور پدیده های نخبه و جوان انقلابی در عرصه مدیریت کشور هستند...
▪️بدون تردید برای آغاز گام دوم انقلاب باید میدان برای جوانان انقلابی نخبه در عرصه مدیریت کلان کشور باز بشود اما نکته مهمتر اینست که دستگاه های حافظ انقلاب باید فکری بحال توپخانه تخریبگری و ترور شخصیت جریان غربگرا بکنند که بشدت از ظهور پدیده های جوان انقلابی دچار وحشت شده اند!
تحریم با اقتصاد ایران چه خواهد کرد؟
🔸آمریکاییها خوب میدانند که در میان مدت، تحریم اقتصادی باعث شکوفایی اقتصاد ایران خواهد شد، چنانکه تحریم نظامی باعث شکوفایی صنعت نظامی ما شد. اما این سوال پیش میآید که چرا واشنگتن با علم به این موضوع، اقتصاد ایران را تحریم کرده است؟ پاسخ کاملا روشن است.
🔸اگر دقت کنیم، شباهت زیادی میان دوران دفاع مقدس و این ایام، و همچنین میان آن جنگ نظامی و این جنگ اقتصادی خواهیم یافت.
🔸صنعت دفاعی ایران پیش از انقلاب اسلامی، یک صنعت کاملا وابسته به واردات بود. در محاسبات دشمن، معنی این وابستگی این بود که اگر یک جنگ به ایران تحمیل شود و همزمان، جلوی صادرات سلاح به ایران گرفته شود، کار جمهوری اسلامی تمام است. چه، جنگ سلاح میخواهد و کشوری که صنعت دفاعی بومی ندارد، در صورت تحریم تسلیحاتی محکوم به شکست در جنگ است. اما آنچه در هشت سال دفاع مقدس رخ داد، همه محاسبات دشمن را بهم ریخت. انقلاب ملت ایران، نه تنها در جنگ شکست نخورد، بلکه همین جنگ فرصتی شد که جهاد خودکفایی نظامی کلید بخورد و ایران طی چند دهه، تبدیل به یک قدرت بزرگ نظامی شود.
🔸تحریمهای اقتصادی نیز در همین چارچوب محاسباتی قرار دارند. تصور دشمن این است که الگوی مصرفی جامعه ایران، یک الگوی وابسته به واردات است و اگر با تحریم، این الگوی مصرفی دچار اخلال شود، یک بحران اجتماعی ایجاد خواهد شد، به تقابل مردم و حاکمیت دامن خواهد زد و کار جمهوری اسلامی تمام خواهد شد؛ تا سلطه آمریکا بر ایران که در دوره پهلوی برقرار بود، احیا شود.
🔸در دوره جنگ اقتصادی، دقیقا مانند دوران جنگ نظامی، پیاده نظام دشمن در داخل وظیفه القای ناامیدی و ما نمیتوانیم و تجویز مذاکره و عقبنشینی را دارد. با رجوع به دهه شصت، میتوان ادبیات فراوانی از جریان لیبرال به ویژه طیف آقای بازرگان و نهضت آزادی در این حوزه یافت.
🔸راه پیروزی نیز، همان راه دفاع مقدس است. اولا باید بدانیم دقیقا مانند جنگ نظامی که ما را تبدیل به قدرت نظامی کرد، این جنگ اقتصادی نیز انشاءالله ما را به قدرت اقتصادی تبدیل خواهد کرد. ثانیا فریب جریان لیبرال را نخوریم و اسیر القائات و تجویزهایش برای عقبنشینی و مذاکره نشویم. ثالثا دقیقا مانند دفاع مقدس، همه برای این پیروزی بسیج شویم. رابعا یادمان نرود رمز پیروزی در دفاع مقدس، عبور از مدیریت لیبرال بنیصدری به مدیریت انقلابی بود. این مورد اخیر، کاملا در حوزه اختیار ما مردم است.
ظرفیتهای صنعت پوشاک
گزارشی از سید روحالله لطیفی سخنگوی گمرک درباره صادرات پوشاک کشورمان رسانهای شد که بهنوعی نشاندهنده ظرفیتهای اقتصادی بدون نفت کشور ما در بخشهای مختلف اقتصادی است. در این گزارش آمده است: «ایران در ۵ ماهه ابتدایی امسال بالغبر ۴ هزار و ۵۲۷ تن انواع پوشاک به ارزش ۳۵ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۵۲ دلار به بیش از ۲۹ کشور جهان صادر کرده است؛ این در حالی است که کشورهای مقصد پوشاک ایران در سال گذشته صرفاً ۴ کشور افغانستان، روسیه، عراق و یمن بوده است.» آنچه حائز اهمیت در این گزارش است اینکه، برند پوشاک ایرانی به کشورهای پیشرفتهای همچون استرالیا، آلمان، کره، ژاپن، امارات، انگلستان، ایتالیا، ترکیه، کانادا، سوئیس، پاکستان، دانمارک و کویت صادر شده است.
نکات تحلیلی: 1- طبق بررسیهای کارشناسی، پتانسیل اشتغالزایی صنعت پوشاک ۲ میلیون نفر شغل است که در حال حاضر کمتر از ۶۰۰ هزار نفر در این حوزه مشغول به کار هستند و 50 درصد ظرفیت تولید پوشاک در حال حاضر خالی است. گفتنی است در صنعت پوشاک این ظرفیت وجود دارد که 10 میلیارد دلار برای کشور ارزآوری داشته باشد. ورود فعالانه در صنعت پوشاک میتواند مشکلات اشتغال کشور را حل کند تا آنجا که واردات نیروی کار نیز لازم میشود. 2- در کشورهای همسایه برای صنعت پوشاک 28 رشته دانشگاهی وجود دارد؛ اما در ایران تنها 3 رشته در صنعت پوشاک وجود دارد که بازنگری در این بخش ضرورت دارد و میبایست رشتههای مرتبط در بخش فنیوحرفهای جدی گرفته شود. 3- یکی از تفاوتهای کشور ما با سایر کشورها در حوزه تولید پوشاک، تولید نامتناسب با نیاز بازار کشور است، بهطوریکه حدود 40 تا 50 درصد صنعت پوشاک در دنیا روزانه است که مصرف بالایی دارد؛ اما در کشور ما این قضیه برعکس است؛ حدود 60 درصد تولید پوشاک در کشور تولید پوشاک کلاسیک مثل کتوشلوار و لباسهای رسمی است. با این وضعیت، ترکیب پوشاک در ایران نسبت به دنیا متفاوت است و برای حل آن، تولید پوشاک باید متناسب با نیاز تولید شود.
نکته راهبردی: با توجه به ظرفیتهای اقتصادی ایران در صنعت پوشاک و ارزآوری بالای آن، باید در حوزه طراحی پوشاک، برندسازی، سیاستگذاری برای خردهفروشی، متوازنسازی تولیدات پوشاک در کل کشور، محدودسازی واردات، مبارزه با قاچاق و سروسامان دادن به فعالیتهای مناطق آزاد گامهای بلندی برداریم تا با این ظرفیتهای همافزا بتوانیم قدرت پولسازی را بالا ببریم و به اجرای اقتصاد مقاومتی نزدیکتر شویم.
🖍🖍 علی قاسمی
صوت کامل مصاحبه مهندس سیاهکالی نماینده مردم قزوین البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی پیرامون دریافت خودرو #دناپلاس👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
⭕️ دستای تو کاره شما ندونی هشت سال
جنگ چی بوده
👤استاد #رائفی_پور
#دفاع_مقدس
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🏅نشر آثار استاد رائفی پور
@OstadRaefipoor1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️استاد رائفی پور
🔴مسئولین دقیقا دارید چیکار می کنید؟به داد جوونا برسید
#مسئولین_فرسوده
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🏅نشر آثار استاد رائفی پور
@OstadRaefipoor1
علت گرامی داشتن #هفته_دفاع_مقدس چیست؟
1️⃣ #آذربایجان و #گرجستان به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال۱۸۱۳ میلادی در زمان فتحعلیشاه #قاجار از ایران جدا شد .
(حدود ٢٠۷ سال پیش)
2️⃣-منطقه نخجوان و #ارمنستان بموجب قرارداد ننگین #ترکمنچای درسال ۱۸۲۸ میلادی درزمان فتحعلیشاه از ایران جدا شد.
(یعنی حدود ۱۹۲ سال پیش).
3️⃣- #افغانستان و هرات به موجب معاهده پاریس در سال ۱۸۵۷ میلادی در زمان محمدشاه قاجار از ایران جدا شد.
(یعنی حدود ۱۶۳سال پیش ).
4️⃣- #ترکمنستان، #ازبکستان و #قرقیزستان بموجب قرار داد سال۱۸۸۳ میلادی در زمان ناصرالدین شاه قاجار از ایران جدا شد.
( یعنی حدود ۱۳۷ سال پیش).
5️⃣- #پاکستان و سیستان بموجب قرارداد ننگین حکمیت « ژنرال اسمیت » در زمان حکومت قاجار در دو مرحله که آخرین آن در سال ۱۹۰۵ میلادی از #ایران جداشد.
( یعنی حدود ۱۱۵سال پیش).
6️⃣-مجمع الجزایر #بحرین با ۳۳ جزیره ارزشمند در سال ۱۳۵۰ شمسی در زمان محمدرضا شاه #پهلوی از ایران جدا شد.
( یعنی حدود ۴٧ سال پیش).
7️⃣-شهر بندری و زیبای فیروزه در شرق دریای مازندران، قبل از انقلاب در زمان #رضاشاه پهلوی از ایران جدا شد و به شوروی واگذار گردید.
اما میدانیم که در جنگ تحمیلی مدت ۸ سال با دنیا جنگیدیم،حدود ۱۸۸۰۱۵ نفر شهید دادیم.
( در میدان جنگ و هم بمباران شهرها تا روز آتش بس )
که ۳۶ هزار نفر از آنان دانش آموز بودند.
حال با افتخار اعلام میکنیم که:
1️⃣- یک وجب از خاک میهن اسلامی را از دست ندادیم.
2️⃣-باعث بیداری کشورهای اسلامی و مظلوم شدیم.
3️⃣-قدرت اسلام و ایران را به ابرقدرت ها نشان دادیم تا دیگر جرأت حمله به ایران را نداشته باشند.
بنا بر این درهر حال و همه زمان ها
جهت قدردانی از #شهدا و #رزمندگان و آزادگان و نیز خانواده صبور آنان و برای الگوسازی و پرورش نسل جوان که نیاز به قهرمانان راستین دارند ، لازم است که در نکوداشت هفته دفاع مقدس و یاد شهدا و قدر دانی از رزمندگان و آزادگان وخانواده معظم آنها بکوشیم.
سلام بر آنهایی که از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم🚩
سلام بر دلاورانی که قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم
سلام بر مجاهدانی که به خاک افتاند تا ما به خاک نیفتیم .
شادی روح شهدا و امام شهدا صلوات🌺
🌹هفته دفاع مقدس گرامی باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گردان لوطی ...
بسیجی باید خیابانی باشد و در مسجد کار فرهنگی انجام دهد
@ceyyedabbas
جناب استادمعلمی
سلام علیکم
شما دادن این خودرو ها به نمایندگان مجلس شورای اسلامی را چگونه تفسیر میکنید؟
پاسخ :
سلام علیکم
درخصوص خودروها چند نکته را عرض می کنم
نکته اول : درهمه دوره ها این روال بوده که به بهانه تامین وسیله نقلیه برای تردد نمایندگان و عدم استفاده ازخودروی دولتی ، خودروی شخصی به نماینده بفروشند تادربیت المال صرفه جویی شود ودرمجالس گذشته هم انجام شده وفرقی هم بین مجلس اصولگرا یا اصلاح طلب نبوده
نکته دوم : اکنون این موضوع باعث سوئ استفاده جریانهای سیاسی رقیب قرارگرفته و افکارعمومی را علیه مجلس اصولگراتحریک می کننددرصورتیکه همانطورکه اشاره کردم اصلاح طلبان هم در مجالس قبلی همین امتیازرااستفاده کرده اند
نکته سوم : بنده معتقدم همه نمایندگان قبل ازورودبه مجلس دارای خودرو بوده اندودردوران تبلیغات انتخاباتی ازخودروی خود استفاده می کردندونیازی به خرید خودرو جدیدبا امتیازاتی که به آنهاداده شده نیست
نکته چهارم : باتوجه به اینکه رهبرمعظم انقلاب این مجلس را، مجلس انقلابی نامیدندانتظارمردم این است که رفتار آنها هم انقلابی و ارزشی باشد بنابراین مناسب بود باتوجه به شرایط اقتصادی که دولت بی کفایت اصلاح طلبان برای مردم ایجادکرده و باعث شده مردم در رنج شدیداقتصادی به سختی زندگی کنند نمایندگان مجلس انقلابی ازاین امتیازصرف نظرمی نمودندوازهمان خودروهای قبلی خود استفاده می کردند تا باعث سوئ استفاده جریانات سیاسی رقیب نشودودرضمن امیدمردم به انقلابیون بیشرشود.
خداوندعاقبت همه ماراختم بخیرکندانشاالله
📢 چه خبر از انتخابات آمریکا؟!
📝 صابر گلعنبری، کارشناس مسائل بینالملل:
◀️ تنها چهل روز به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سوم نوامبر مانده است و این انتخابات به سکانسهای حساس خود نزدیکتر میشود. همزمان با آن هم فضای دو قطبی بیسابقه در آمریکا تندتر از قبل شده است. منظور از این دو قطبی همان دوگانه تاریخی جمهوریخواه و دموکرات نیست، بلکه امروز یک طرف ثابت این دو قطبی دونالد ترامپ و طرفداران وی است و طرف دیگر مخالفان وی. جهان هم به شکل بیسابقهای به نظاره این کارزار انتخاباتی نشسته و منتظر نتایج آن است. این نظارهگری به دلیل اهمیت و تاثیرگذاری نتایج این انتخابات در سیاست بینالمللی است. از این رو، همان دو قطبی درون آمریکا به شکلی پنهان در جهان نیز وجود دارد و کشورها و قدرتهایی چشم دیدن یک روز ماندن ترامپ در قدرت را ندارند و طرفهای دیگری از جمله در همین خاورمیانه برای دور دوم ریاست جمهوری وی لحظهشماری میکنند
◀️ حال که ترامپ با رفتار و سیاست منحصر به فرد خود چنین فضایی را در داخل آمریکا و خارج آن به وجود آورده است، پرسش کانونی این روزها درباره احتمالات پیروزی و شکست وی در این انتخابات است. در تکاپوی یافتن پاسخی نسبی، مهمترین سنجه قابل اتکا نظرسنجیهاست. بیشتر این نظرسنجیها تا اوایل 2020 پیروزی دونالد ترامپ و شکست جو بایدن را محتمل میدانست. در فوریه با وجود این که بایدن در آرای مستقیم مردمی مقدار کمی پیشتاز شد، اما همچنان آرای الکترال ایالتها و مجمع انتخاب کنندگان به نفع ترامپ بود
◀️ اما ورق انتخاباتی تحت تاثیر سه فاکتور شیوع کرونا و پیامدهای اقتصادی سهمگین آن، اعتراضات ضد نژادپرستی و اتحاد بیسابقه دموکراتها برگشت. همین سه عامل باعث پیشتازی بایدن در ماههای اخیر شد؛ تا جایی که خیلی از ناظران پیروزی بایدن را شبه حتمی میپنداشتند؛ در حالی که هنوز برای چنین نتیجهگیری زود بوده و هست.
اما اخیرا تغییرات معناداری در نتایج نظرسنجیهای انتخاباتی رخ داده و از کاهش فاصله میان ترامپ و بایدن خبر میدهند؛ به گونهای که بر اساس دادههای سایت "FiveThirtyEight"، ترامپ توانسته است میانگین فاصله آرا با بایدن را از 9 درصد در آگوست به 6.6 درصد تا جمعه گذشته کاهش دهد. این خود نشان میدهد که وضعیت دو طرف به ماه ژوئن برگشته است؛ زمانی که چنین فاصلهای بود
◀️ عوامل زیادی میتواند در این کاهش فاصله که موفقیتی نسبی برای ترامپ در این شرایط شمرده میشود، دخیل باشد. مهمترین آن فاکتور اقتصاد است که همچنان تاثیرگذارترین جهتدهنده آراست. بعد از این که بحران اقتصادی ناشی از کرونا دستاوردهای اقتصادی ترامپ را به حاشیه راند و فضای روانی سنگینی علیه وی در آمریکا ایجاد کرد، اما رفته رفته تا حدودی از سنگینی این فضا کاسته شده؛ البته نه از آن جهت که بحران اقتصادی پایان یافته است، بلکه از این نظر که مردم در تعامل با وضعیت پیش آمده دیگر صرفا تحت تاثیر پیامدهای روانی سریع بحران نبوده و به شکلی واقعبینانهتر در حال تجزیه و تحلیل وضعیت و بررسی احتمالات بهبودی یا بدتر شدن آن در سایه برنامههای دو کاندیدا هستند. در این میان، گویا به کارنامه اقتصادی موفق ترامپ در چهار سال گذشته به عنوان سنجه مهمی نگریسته شده و از این منظر به نظر میرسد بخشی از جامعه آمریکا به این جمعبندی رسیده که ترامپِ آزموده شده در بعد اقتصادی را ترجیح دهد. البته ظاهرا برنامه اقتصادی بایدن هم چندان چشمنواز نبوده است
◀️ احتمالا هم بهبود شاخصهای اقتصادی در ماه گذشته بیتاثیر نبوده است؛ به گونهای که نرخ بیکاری به زیر 10 درصد رسیده (8.4 درصد) و یک میلیون و 370 هزار فرصت شغلی ایجاد شده است
◀️ در کنار تمرکز بر اقتصاد، ترامپ با پیشبرد روند برقراری روابط میان اسرائیل و کشورهای عربی در صرافت جلب بیشتر آرای اوانجلیستهای آمریکا و بسیج آنهاست و به احتمال زیاد طی روزها و هفتههای آتی هم جشنهای دیگری در این خصوص برگزار کند
◀️ اما دو فاکتور تاثیرگذار دیگر: نخست مناظرات است که در جهتدهی آرا بسیار تاثیرگذار است. این مناظرات چهار روز دیگر شروع میشود و بعید است که با توجه به شگردهای تبلیغاتی خاص ترامپ و پریشان گوییهای بایدن برآیند خاصی برای نامزد دموکراتها داشته باشد. دومین فاکتور هم سوپرایز اکتبر و تاثیرات احتمالی آن است. باید دید آیا ترامپ سوپرایزی دارد و اگر دارد چیست و چه تاثیری دارد؟
◀️ اما با وجود نکات پیشگفته فعلا بایدن پیشتاز است و باید دید روند کاهشی فاصله آرا به نفع ترامپ ادامه پیدا میکند یا متوقف میشود. در وضعیت فعلی که نمیتوان دورنمای مشخصی درباره نتایج انتخابات آمریکا ارائه کرد و از برد و باخت قطعی کسی سخن گفت تا ببینیم ظرف چهل روز آینده چه اتفاقی میافتد
تحرکات مشکوک علیه حزبالله در آستانه تشکیل کابینه جدید در لبنان
🔻 #زمانـه| پایان مهلت پانزده روزه «امانوئل مکرون» برای تشکیل دولت در لبنان، احتمال کنارهگیری «مصطفی ادیب» نخست وزیر مکلف را قوت بخشیده است.
🔹همزمان اعمال فشار برای خلع سلاح حزبالله از سوی جریان غربگرا در جریان است و رقابت بازیگران خارجی برای افزایش نفوذ در ساختار سیاسی لبنان ادامه دارد.
🔹جریانهای ضدمقاومت از ارتش خواستهاند قطعنامه 1559 شورای امنیت سازمان ملل با موضوع خلع سلاح شبهنظامیان در لبنان را اجرا کند.
🔹غربیها همچون فرانسه و آمریکا تلاش دارند کمکهای مالی و اصلاحات سیاسی در این کشور را به خلع سلاح مقاومت پیوند بزنند.
🔹بازخوانی و مرور مداخلات پیشین فرانسه در لبنان بیش از هر چیز ناکامیهای گذشته و وعدههای دروغ پاریس را آشکار میسازد.
🔹«سیدحسن نصرالله» بارها اعلام کرده که حزبالله هیچگاه دنبال قدرت نبوده و تنها خدمت به مردم و دفاع از امنیت آنان را وظیفه خود میداند.
🔹حزبالله همواره از هرگونه اصلاحات در ساختار سیاسی لبنان حمایت کرده اما به این شرط که اصلاحات کاملا لبنانی باشند.
نامزدی علی لاریجانی در دستور کار جامعه روحانیت مبارز!
🔹طبق شنیده هادر نشست اخیر جامعه روحانیت با حضور برخی از عناصر برجسته جریان اصولگرایی بحث نامزدی علی لاریجانی به صورت جدی مطرح شده است!
آغاز ساخت پتروپالایشگاه تمام ایرانی
#دکتر_محمد فرمانده قرارگاه خاتمالانبیاء:
🔹ساخت اولین پتروپالایشگاه تمام ایرانی با ظرفیت ۱۲۰ هزار بشکه میعانات گازی در روز به همت سپاه پاسداران آغاز شد.
🔹این مجتمع که قرار است تولیدات استراتژیک برای صنایع شوینده، نساجی و صنعت پت فراهم کند ظرف دو سال ساخته خواهد شد.
پ.ن: همیشه قرارگاه سازندگی پر کننده خلأ هایی که اروپا و آمریکا آن را ایجاد کردند، بوده و دلیلش خودکفایی و خودباوری و بها دادن به جوانان و مهندسان ایرانی است.
اقتصاد مقاومتی در جهان
📌 در تمام دانش انباشته و کتابهای مرسوم اقتصادی دنیا، نظریه یا تجربهای مدون و مکتوب درباره اقتصاد مقاومتی نمیتوان یافت. به عنوان مثال در متون علمی اقتصاد، هیچ پیشینه نظری یا عملی در باره تحریم بانک مرکزی یک کشور و چگونگی مواجهه شدن با آن که امروزه کشور ما درگیر آن است یافت نخواهد شد و اگر هم مطالعاتی در این باره صورت گرفته باشد، در طبقهبندیهای محرمانه و امنیتی قرار دارد و دسترسی به آن برای عموم کارشناسان امکانپذیر نیست.
با این وجود، گرایش به مقاومسازی اقتصاد و یا بازسازی اقتصادهای ویران شده در میان کشورهای مختلف کم و بیش وجود دارد که می تواند منبع تجربی مناسبی برای ما باشد.
📌یکی از این تجربهها متعلق به برزیل است.
🔶 این کشور برای دستیابی به توسعه اقتصادی، «راهبرد صنعتی کردن از طریق جایگزینی واردات کالاهای مصرفی» را اتخاذ کرد تا بتواند زیانهای ناشی از نوسانات بازار این کشور در اثر بحرانها و تجارت جهانی را مهار نماید. اتخاذ چنین رویکردی موجب تقویت تولید داخلی و اتکا به درون شد. این کشور علاوه بر محدود کردن واردات، پس از مدتی سمتگیری صادرات را هم مدنظر قرار داد. به همین علت در دوره های پس از1950 میلادی شاهد افزایش نرخ رابطۀ مبادلۀ این کشور هستیم. از سوی دیگر، با کاهش ارزش پول ملی خود و اعمال نظارت های ارزی، حمایتهای تعرفهای را افزایش داد و در کنار این اقدامات، با به تعلیق درآوردن بدهی های خود به مدت چند سال، منجر به کاهش ارزش اسمی این بدهیها شد. موج سوم صنعتی شدن برزیل هم که از 1969 آغاز و در 1976 پایان یافت، منجر به یک رشد خارق العاده و سریع شـد که به «معجزۀ برزیلی» شهرت یافت؛ لذا میزان تولید ناخالص داخلی تا حدود 8 درصد و سهم کالاهای صنعتی در این دوره تا حدود 41 درصد افزایش یافت.
📌تجربه دیگر مربوط به کشور چین است.
🔹در حالیکه سازمانهای بینالمللی اعلام کرده بودند چین در سال 2016 اقتصاد آمریکا را مغلوب میکند، اما چین دو سال زودتر و در سال 2014 از اقتصاد آمریکا پیشی گرفت و به بزرگترین اقتصاد دنیا تبدیل شد. به این ترتیب، چین پس از چهار دهه رشد و توسعه اقتصادی توانست آمریکا را که از سال1872 تا آن زمان، اولین و مهمترین اقتصاد جهان شناخته میشد پشت سر بگذارد و خود در جای آمریکا قرار گیرد. آنچه اقتصاد چین را مورد توجه همگان قرار داد تحولات 1980 به بعد در این کشور بود. در این دوره این کشور رشد خود را آغاز کرد. رشدی که در آن از هیچکدام از دستورهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول تبعیت نشد و این کشور توانست با شناخت اقتصاد خود و دنیا، به تجربهای منحصر به فرد دست پیدا کند. به نحوی که در یک دوره کمتر از 30 سال، بدون عضویت در موافقت عمومی تعرفه و تجارت یا گات (GATT) و سازمان تجارت جهانی (WTO) توانست صادرات خود را 70 برابر کنند.
🔶رشد صادرات و توسعه اقتصاد با افزایش اشتغال در این کشور همراه بود. این کشور توانست در مدت کمتر از 25 سال، 226 میلیون فرصت شغلی ایجاد کند، یعنی سالانه بالغ بر 9 میلیون شغل در چین، آن هم با 350 میلیارد دلار سرمایهگذاری. این کشور توانست در سالهای1980 تا 1999 حدود500 میلیون نفر
را از زیر خط فقر نجات دهد. پیش از این چین با کشاورزیاش در دنیا شناخته میشد ولی حالا با صنایع گسترده و بیرقیبش. ترکیب ایندو با هم، رمز موفقیت کنونی چین است، کشاورزی صنعتی در حقیقت به موتور محرکه اقتصاد چین تبدیل شد. امری که سبب شد 70 درصد از 226 میلیون فرصت شغلی ایجاد شده در چین در مناطق روستایی ایجاد شود. چین از بحران اقتصادی سال 2008 تاکنون بالغ بر یکچهارم از رشد اقتصادی جهان را برعهده داشته است. همچنین به واسطه اصلاحات، طی سال های 1975- 1995 حدود 8.5 درصد و طی سالهای1990-2012 حدود10 درصد رشد تولید ناخالص ملی را تجربه کرد، حجم اقتصاد آن 70 برابر شد، سهم آن در اقتصاد جهانی از 1.8 درصد به بیش از 11.5 درصد افزایش یافت و حجم کل تجارت آن 175 برابر شد.
🔶این موارد نمونههایی از کشورهایی است که با برنامهریزی و اتکا به منابع داخلی و اجرای طرحهای بلند مدت توانستهاند برای خود جایگاه مهمی را در عرصه اقتصاد جهانی کسب نمایند. باید اذعان داشت که هر چند تجربه این کشورها برای هر کشوری بالاخص کشور ما که دارای اصول مبتنی بر اسلام است، به طور صد در صد قابل توصیه نیست؛ اما بهرهگیری از تجربه آنها که نتیجۀ مورد قبولی هم هست، میتواند در کشور ما مثمرثمر باشد؛ بدین شیوه که مثلاً ورود به عرصه اقتصاد مقاومتی، مستلزم ایجاد توان رقابتی در اقتصاد ملی است؛ لذا باید اقتصاد داخلی به یک حدی از توان برسد که در برابر نوسانات بیرونی آسیب جدی نبیند. لازمۀ این کار، اتکای به درون کشور و ایجاد استقلال اقتصادی است.
آبادان و خرمشهر را بدهیم به صدام، بعداً پس میگیریم!
🔹بنیصدر معتقد بود جنگ را باید به روش دیپلماتیک حل کرد! اصلا انگار نه انگار که بعثیها با تانک و هواپیما و توپ و لشکرهای پیاده و زرهی ریختهاند داخل ایران.
🔹یکی از استراتژیهای خیانتبار «بنیصدر» این بود که باید خرمشهر و آبادان را بدهیم به دشمن!
🔹ایده بنیصدر بعدها توسط آیتالله «هاشمی رفسنجانی» چنین بازگو شد: «چقدر این نمایندههای خوزستان در مجلس داد زدند و از ته دل گریه کردند. پاسداران آنجا داد میکشیدند و خواستشان این بود که یک واحد ارتشی برای حمایت از نیروهای درگیر به آنجا برود. بنیصدر میگفت نمیتوانیم بفرستیم و نداریم. سعی او بر این بود که خرمشهر و آبادان را بدهیم و نیروهایمان را در شمال حفظ کنیم و بعد که برخود مسلط شدیم، شهرها را پس بگیریم».
اعظی: رئیسجمهور کرونا بگیرد به کشور لطمه وارد میشود
🔹رئیس دفتر رئیسجمهور درباره اینکه آیا احتمال دارد روحانی این بار در جلسه رأی اعتماد وزیر پیشنهادی صمت حاضر شود، به خبرنگار ایلنا گفته: برای مقامها ستاد کرونا بر اساس حساسیت مسئولیتشان دستورالعملهایی را ابلاغ کرده. این به معنای آن نیست که خون یک مقام رنگینتر از مردم عادی است.
🔹اما تردید نکنید اگر رییسجمهور به کرونا مبتلا شود و ۱۴ روز یا ۲۱ روز بخواهد در منزلش بماند قطعا به کشور و تصمیمگیریها لطمه وارد میشود.😳😒
پ.ن: آقا من میگم بیست روز امتحان کنیم ایشون تصمیم گیری نکنند ببینیم چه اتفاقی می افته. من میگم اون گشایشی که انتظار داشتیم گشوده میشه.👌
ران راهبرد فشار حداکثری دشمن یک هدف مهم را دنبال میکند و آن هم ایجاد دولت ورشکسته است هم در عراق و هم در ایران و لبنان این راهبرد دنبال میشه دولت ورشکسته دو شاخص دارد مشروعیت ندارد ناکارآمد است فقط همین را عرض کنم برای انکه حاکمیت مشروعیت خود را از دست بدهد. دشمن به ترولیسم روی می اورد درست خوندید ترولیسم .ترولیسم همان اوباش اینترنتی هستند که در شبکه های مجازی فعالند .تاریخچه ترول به افسانه های اسکاندیناوی باز میگردد غوله های کوتوله زشتی که در غارها زندگی میکردند و معمولا در تاریکی بیرون می امدند و مزاخم مسافران و رهگذاران می شدند اکنون ترول ها در مزارع ترول اقدام به پخش اخبار دروغ میکنند تا مشروعیت نظام اسلامی نزد افکار عمومی خدشه دار کنند من فکر میکنم توجه به این تهدید و روش مقابله با ان مهم است خروجی راهبرد فشار حداکثری آوردن مردم به خیابان ها است یعنی ناکارآمدی نظام و بحران مشروعیت باید آنقدر ادامه پیدا کند تا مردم به خیابان آمده و نظام را وادار کند به خواسته های آمریکا جواب مثبت بدهد و خلع سلاح شود یعنی مردم به دلیل فشارهای اقتصادی امنیت را به اقتصاد بفروشند . وقتی قدرت منطقه ای را واگذار کنیم و موشک هایمان را نابود سازیم قدرت بازدارندگی خوذ را از دست خواهیم داد و بدون شک اقدام نظامی آمریکا در آن شرایط حتمی است
تروا سازی پادوهای اصلاحات برای تخریب مجلس
از ابتدای روی کار آمدن مجلس یازدهم جناح رقیب که در کسب کرسیهای مجلس ناکام ماند تلاش کردند تا با استفاده از رسانه های زنجیره ای و سناریو سازی برای ساختن خوراک خبری، افکار عمومی را علیه مجلس تحریک کند
تخریب مجلس جدید از برجسته نمایی میزان دریافتی ها ی نمایندگان کلید خورد
در واقع پادوهای جناح مدعی اصلاح با بستر سازی و فراهم کردن تسهیلات به ظاهر قانونی و پیشکش این امکانات و یژه به مجلس، اعم از وام مسکن یا در اختیار قرار دادن خودرو و اکنون واکسنی کرونا را که وزارت بهداشت وارد کرده و توزیع کننده اختصاصی آن هم هست همچون تروای هدیه شده در اختیار مجلس قرار دادند!
در پازل جدید سناریوی سیاه نمایی اقدام به اختصاص و پیشکشی واکسن کرونا به مجلسیان کردند تا پروسه تخریب رسانه ای نمایندگان جناح رقیب را تکمیل کنند
البته شاید هم قصد جان نمایندگان را با این تروای پیشکشی دارند !
البته ناگفته نماند نمایندگان تازه کار از پیچیدگی تفکر منحوس جناح رقیب دربرنامه مستمر تخریب رسانه ای غافل هستند و بدون تفکر وتامل در باره پیشکشی های دولت . فریب ظاهر را خورده و در تور جعلیات خود مصلح انگاران گرفتار آمده اند
البته این بازی با حیثیت مجلس چنانچه نماینده ها به خبث طینت برخی دولتی ها د ر این پیشکشی ها که انتهای آن تخریب رسانه ایست پی نبرند ادامه خواهد داشت.
دستور روحانی به آشنا برای تمرکز تمام وقت بر انتخابات ۱۴۰۰
🔹حسن روحانی از حسام الدین آشنا مشاور امور فرهنگی خود خواسته از سمت خود استعفا دهد و برای فعال سازی ستاد ویژه انتخابات ۱۴۰۰ برنامه ریزی و اقدام کند.
🔻شنیده شده برنامه ریزی دولت برای انتخابات ۱۴۰۰ از تخریب شدید نامزدهای غیرهمسو شروع میشود تا در نهایت به یک نامزد معتدل ختم شود.
🔹گفته شده اتاق فکر امنیتی دولت اقدام به جمع آوری پرونده و اسناد علیه ۴۰نامزد محتمل ریاست جمهوری کرده تا سربزنگاه عملیات رسانه ای برای آنها تعریف کند.
تحرکات ضد انقلاب برای ایجاد آشوب در کشور همزمان با سالگرد اغتشاشات آبان ۹۸!
🔺 ورود غیر مجاز سلاح گرم به کشور ۹۰ درصد افزایش پیدا کرده است!
🔹 طبق خبرهای رسیده، گروه های ضدانقلاب به ویژه سلطنت طلبان و منافقین در اقدامی هماهنگ به بهانه اعدام محکومان آشوب ۹۸، گرانی های لجام گسیخته، بالا رفتن قیمت دلار و به هم ریختگی اوضاع بورس، تلاش هایی را برای تحریک مردم از طریق انتشار فراخوان در فضای مجازی به ویژه اینستاگرام و تلگرام برای تجمع و ایجاد آشوب در کشور آغاز کرده اند!
🔺 آنها با ایجاد گروه های واتساپی هماهنگی های خود را انجام می دهند و در بازنشر فراخوان های خود از فضای اینستاگرام و تلگرام استفاده می کنند.
🔹 مقامات امنیتی می گویند ورود غیر مجاز سلاح گرم به کشور نسبت به مشابه سال گذشته، ۹۰ درصد افزایش پیدا کرده است!
🔸 در آبان سال ۹۸، اغتشاشگران از سلاح برخوردار بوده و در چند شهر حتی از سلاح های گرم سنگین مثل دوشکا نیز جهت ترور مردم بیگناه و کشته سازی استفاده کرده اند!