eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
467 دنبال‌کننده
6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
📍ترامپ به دنبال تعیین رئیس‌جمهور در مجلس نمایندگان؟! @secret_file 🔹طبق قانون اساسی آمریکا، روز ششم ژانویه باید جلسه مشترک کنگره (متشکل از اعضای مجلس نمایندگان و سناتورها) تشکیل شده، آرای الکترال شمرده شود و رئیس مجلس سنا که مدیریت جلسه را به عهده دارد، رسما رئیس‌جمهور منتخب را اعلام کند. امروز که روز رای‌دهی در کالج الکترال است، در چند ایالت مورد مناقشه که بایدن پیروز رسمی است، هیئت‌های انتخاب کننده جمهوریخواه نیز تشکیل شده و ترامپ را انتخاب کرده‌اند! 🔹معنای این حرکت این است که تیم ترامپ می‌خواهد روز ششم ژانویه، رئیس مجلس سنا اعلام کند که به دلیل مورد مناقشه بودن آرای الکترال، امکان استناد به رای کالج الکترال برای تعیین رئیس‌جمهور وجود ندارد. در این صورت، مجلس نمایندگان باید رئیس‌جمهور را تعیین کند و در این فرآیند، هر ایالت یک رای خواهد داشت. یعنی برای مثال ۵۳ نماینده کالیفرنیا، باید روی یک نفر توافق کنند و یک رای بدهند. اگر کار به مجلس نمایندگان بکشد، با توجه به اینکه ۲۶ ایالت دست جمهوریخواهان و ۲۳ ایالت دست دموکرات‌هاست، ممکن است ترامپ با ۲۶ رای در برابر بایدن با ۲۳ رای پیروز اعلام شود. 🔹اما آیا رئیس مجلس سنا ممکن است چنین تصمیمی بگیرد؟ طبق قانون اساسی آمریکا، رئیس مجلس سنا، معاون اول رئیس جمهور است. یعنی رئیس فعلی مجلس سنا، مایک پنس معاون اول دونالد ترامپ است. لذا باید گفت تمام کننده بازی در نظام انتخاباتی آمریکا، مایک پنس خواهد بود. دقت کنیم که ۱۲۶ نماینده کنگره از شکایت تگزاس به دادگاه عالی حمایت کرده بودند و بعید نیست روز ششم ژانویه در این معادله نقش‌آفرینی موثری داشته باشند. به هر صورت، اینک این پرسش مطرح است که آیا پنس به ترامپ وفادار خواهد بود و زیر میز خواهد زد، یا به فرآیندی رسمی که تاکنون طی شده متعهد بوده و بایدن را رئیس‌جمهور اعلام خواهد کرد؟ تصمیم پنس هرچه باشد، شاید به ماجرای انتخابات در نهادهای آمریکا پایان دهد، اما بعید است ماجرای انتخابات در کف خیابان و فجازی تمام شود. چه ترامپ پیروز اعلام شود چه بایدن، طرف مقابل ساکت نخواهد نشست. آمریکا هیچ گاه در طول تاریخ خود از زمان جنگ داخلی دهه ۱۸۶۰ تاکنون، به این اندازه دچار بحران و بی‌ثباتی سیاسی نبوده است. پایان این رژیم استکباری آغاز شده است./سید یاسر جبرئیلی
ناهمخوانی آمارهای اقتصادی 🔻اندازه‌گیری و محاسبه شاخص‌های مختلف مانند تورم، حجم تجارت، رشد اقتصادی، حجم نیروی کار فعال و برآوردهای کوتاه و بلندمدت از شاخص‌های اقتصادی از کاربردهای آمار در علوم اقتصادی است. آمار از طریق تجزیه‌وتحلیل داده‌ها کمک شایانی به تصمیم‌گیری‌های بهتر اقتصادی می‌کند. از آنجا که در ایران دو نهاد بانک مرکزی یا مرکز آمار متولی انتشار نرخ رشد اقتصادی می‌باشند، همین موضوع باعث شده است تا نرخ‌های رشد اقتصادی اعلامی توسط این دو نهاد با یکدیگر تفاوت‌های چشمگیری داشته باشد. 🔹نکات تحلیلی: 🔸 1- آمارها شالوده برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری محسوب می‌شوند و هر اندازه دقیق‌تر باشند درنتیجه، نتیجه نهایی سیاست‌گذاری بهتر خواهد بود؛ اما تفاوت‌های آماری سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان را با سردرگمی مواجه خواهد کرد و می‌تواند به سیاست‌گذاری‌های غلط منجر شود. 🔹2- نرخ رشد اقتصادی یکی از مهم‌ترین شاخص‌های اقتصادی محسوب می‌شود، به‌طوری‌که اقتصاددانان سرعت پیشرفت یک کشور را با آن مورد سنجش قرار می‌دهند. این نرخ، از میزان تغییرات ارزش محصولات و خدمات تولید شده در یک دوره زمانی نسبت به دوره زمانی مشابه سال قبل از آن به دست می‌آید. 🔸3- در دنیا عمدتاً سازمان‌های ملی آمار، مرجع رسمی اعلام آمار نرخ رشد اقتصادی هستند و بر اساس ماده سه قانون مرکز آمار ایران، تولید آمار رشد اقتصادی و تورم جزو وظایف مرکز آمار است؛ ازاین‌رو عمدتاً آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار مبنای محاسبات نهادهای بین‌المللی است. 🔺نکته راهبردی: نقش روزافزون آمار و اطلاعات به‌عنوان پیش‌نیاز کليۀ تصميم‌گيري‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ريزي‌ها، امروزه بر هيچ کسي پوشيده نيست. امروزه اين نقش به‌قدری بديهي است که سياست‌گذاري‌ها و برنامه‌ريزي‌هاي توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي کشورها بدون در اختيار داشتن آمار کافي، صحيح، دقيق و به‌هنگام، ممکن نيست. حال در چنین وضعیتی آمارهاي منتشر شده توسط نهادهاي متولي آمار اگر با هم تناقض و یا فاصله معناداری داشته باشند، ضمن ایجاد بی‌اعتمادی باعث می‌شود، شهروندان، سياستمداران، مديران، فعالان اقتصادي، سرمایه‌گذاران، دولت، سازمان‌هاي اجتماعي و ... به نحوی فضا را ترسيم و تصوير کنند که با واقعيت‌های جامعه همخوانی نداشته باشد. این نحوه انتشار آمار به‌نوعی موجب سردرگمی تحليلگران، تصميم‌گيران و سیاست‌گذاران شده است و براي رفع این موضوع به نظر می‌رسد هرچه زودتر بایستي اصلاح نظام آماري كشور در دستور كار دولت و مجلس قرار گيرد.
انتخابات آمریکا یک مهندسی آشکار بود، تقلب و تخلف در آرای پُستی رسوایی به بار آورد، اثبات شد نرم افزارهای رای گیری به نفع بایدن عمل کرده اند، برای آرای مردگان سند ارائه شد، و ترامپ تمام اعتراضاتش را از مسیر قانونی پیگیری کرد؛ با این وجود نظام حاکم بر آمریکا محکم پشت انتخاباتش ایستاد و فرد پیروز را بعنوان رئیس جمهور معرفی کرد؛ اما در ایران با وجود آنکه انتخابات دستکاری نشده بود و تقلبی وجود نداشت، کاندیدای معترض یک سند هم نتوانست رو کند و بجای مسیر قانونی راه آشوبهای خیابانی و تخریب اموال عمومی را در پیش گرفت، باز عده ای انتظار داشتند نظام زیر بار خواسته های غیر قانونی شان برود!
منطق_جنگل| ‏چرا ترکیه تحریم شد؟‼️ 🔻 | آمریکا دیروز ترکیه را به دلیل خرید اس-۴۰۰ از روسیه تحریم کرد! با کدام منطق بین المللی و جرم ترکیه چیست؟ 🔹 بر اساس ⁧ ⁩ که اجازه میدهد آمریکا اف-۳۵ به امارات بدهند چون دیگر تهدیدی برای صهیونیست ها نیست اما ترکیه تحریم شود چون هم از غیر کدخدا و هم بدون اجازه کدخدا سلاح خریده است.
دلواپسان_زم‼️| فرار از پاسخگویی با حمله به رئیسی! 🔻 | سیدمحمد خاتمی در اظهاراتی بدون اشاره به مشکلات معیشتی مردم و نقش دولت مورد حمایت وی در این مساله، به دو قوه مقننه و قضائیه حمله کرده است! 🔹خاتمی در جمع فعالان سیاسی اصلاح طلب گفته است: «مسئولیت خطیری داریم تا نگذاریم بدخواهان کشور به اهداف خود برسند؛ بخصوص مسئولین امر در قوای سه‌گانه، علی‌الخصوص قوای قضائیه و مقننه باید با درایت بیشتری در این امر کوشا باشند و از تصویب قوانین یا صدور و اجرای احکام قضایی که می‌تواند افق پیش رو را تیره و رنجی بر رنج‌های ملت بیافزاید بپرهیزند» 🖌 به نظر می رسد که این ادعای خاتمی ناظر به اعدام جاسوس، لیدر اغتشاشات و به نوعی قاتل ده ها نفر یعنی روح الله زم است که اجرای این حکم مهم به مذاق اروپایی‌ها خوش نیامد و در داخل هم افرادی نظیر تاجزاده و فاصل میبدی به آن اعتراض کردند.
هشدار اورخان محمداف، پژوهشگر آذربایجانی: ایرانی‌ها حواسشان به مبلغان پان‌ترکیسم باشد/با پول دولت ایران سایت تبلیغ پان‌ترکسیم تاسیس کرده‌اند 🔸دکتر اورخان محمدوف، پژوهشگر حوزه قفقاز گفت : اگر رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه با واکنش جدی آذری‌های ایران مواجه نشود و سیلی محکمی از خودِ آذری‌های ایران دریافت نکند، به سیاست نفاق‌افکنی و تلاش برای ضربه زدن به ایران ادامه خواهد داد. اورخان محمدوف گفت: کسانی که جریان و تشکیلات پان‌ترکیسم را به خوبی مطالعه کرده و با آن آشنایی داشته باشند، به خوبی درک می‌کنند که اردوغان در باکو باید همین‌طور سخن می‌گفت. اگر فردا، همزمان با برهه حساس انتخابات ایران، تکفیری.ها را از جمهوری آذربایجان برای خرابکاری و تحریکات به سمت ایران فرستادند، اصلا تعجب نکنید. این پژوهشگر خطاب به آذری‌های ایران تاکید کرد: به خط قرمز جمهوری اسلامی ایران تعدی شده است. تنها یک نظام شیعی در دنیا وجود دارد که «یاعلی» می‌گوید. ما نباید اجازه دهیم کسی به این نظام تعدی کند. 🔹دست و پای ما را در ایران بسته‌اند و دائم به هر بهانه‌ای ما را تهدید می‌کنند. اینجا کشور شماست. شما باید کاری کنید. ترکیه روی واکنش و نظر مردمان تبریز، اردبیل، ارومیه و زنجان حساب باز می‌کند و اگر پاسخ و واکنش محکمی از طرف مردمان این شهرها دریافت کند، سر جای خود می‌نشیند یا حداقل سعی می‌کند از تعدی‌های خود بکاهد و در غیر این صورت، اگر سستی و کم تحرکی از آذری‌های ایران ببیند، سیاست نفاق‌افکنی و تحریک قومیت‌گرایی و پان‌ترکیسم را علیه ایران به انحاء مختلف ادامه خواهند داد. این روحانی آذربایجانی تاکید کرد: انتظار ما این است که غیرتمندان تبریز، اردبیل، ارومیه و زنجان با حرکت‌های جمعی به این دخالت‌های زیانبار ترکیه اعتراض کنند و به آن پایان دهند. این را باید آذری‌های ایران انجام دهند. ما دست و پایمان در ایران بسته شده است. 🔹اورخان محمدوف با اشاره به مطلب توهین‌آمیزی که کنعان روشن اوغلو، از نویسندگان روزنامه "ینی مساوات" جمهوری آذربایجان که به تظاهر به دینداری شهرت دارد، علیه توییت محمدجواد ظریف، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در انتقاد از شعرخوانی فتنه‌انگیز اردوغان، در فیسبوک منتشر کرده است، گفت: این قبیل افراد از کسانی هستند که از پول.های جمهوری اسلامی ایران تغذیه می‌کنند و با همان پول‌ها پان‌ترکیسم را تبلیغ می‌کنند و تاکنون هیچ کاری نیز برای اسلام انجام نداده‌اند. اینها کار اصلیشان فقط ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران است. به مسافرت آمریکا و اروپا می‌روند و از ایران پول می‌گیرند. یکی دو نفر هم نیستند، زیاد هستند 🔹وی ادامه داد: کسانی هستند که با پول دولت ایران سایت تاسیس کرده‌اند و در همان سایت پان‌ترکیسم را تبلیغ می‌کنند. این قبیل افراد را در ایران برای مشورت و رایزنی به جلسات دعوت کرده و در تمامی مسائل با آنها مشورت می‌کنند. 🔹یک جریان قوی پان‌ترکیستی در میان اینها وجود دارد که در تصمیم‌سازی‌های ایران درباره آذربایجان و همچنین در عرصه عمل، به شدت نفوذ کرده است
کمی دور تر از مقر FATF چه خبر است؟! 🔹چند خیابان آن سوتر از مقر FATF ، خیابانی در پاریس هست که برخی اعضای سازمان تروریستی منافقین، در خانه های امن آن فعالیت می کنند. ♦️آنها نه تنها متهم جنایت سازمان یافته و ترور 17 هزار شهروند ایرانی هستند، بلکه به پولشویی هم مشغولند. تا جایی که احضار و با اغماض آزاد شده اند. 🔹در سمت مقابل، باز هم چند خیابان آن طرف تر، ساختمان حفاظت شده ای است که روح الله زم و برخی همدستانش زندگی می کردند. ♦️به اذعان مدیر تلگرام، آنها در کانال خود سرگرم آموزش ساخت بمب و عملیات بمبگذاری و ترور در ایران بودند؛ آنها نیز مثل سازمان مجاهدین خلق (!) از سرویس جاسوسی فرانسه پول می گرفتند. 🔹باز هم اگر از سمتی دیگر، به چند خیابان دور تر از مقرّ FATF در پاریس برویم، شماری دیگر از گروه های تروریستی با رنگ های بنفش و زرد و سبز، پناه گرفته اند. همه پولشو و همه مزد بگیر و پیمانکار! ♦️مگر گردانندگان FATF ادعا نمی کنند که کارویژه شان مبارزه با جرائم سازمان یافته ملی و تامین مالی تروریسم و پولشویی است؟ پس چرا پاریس، مقر تروریست های لنگه به لنگه است؟ آیا مقر FATF، پوششی برای تر و خشک کردن تروریست ها نیست؟ 🔹آقای روحانی! خانم جنیدی! آقایان ظریف و نوبخت و جهانگیری و ربیعی و دیگران! خود را گول نزنید و مردم را هم به اشتباه نیندازید. تحریم ها با وجود پنج سال همکاری شما با FATF و انجام 39 تعهد از 41 تعهد پنهانی به این کارگروه، چند برابر شد. ترور ها نیز.
پارادوکس تحریمی روحانی 🔹رئیس‌جمهور در حالی مدعی است که لغو تحریم‌ها را حتی یک ساعت هم عقب نمی‌اندازد که بودجه ۱۴۰۰ را به گونه‌ای تنظیم کرده که کشور را در دوگانه تسلیم یا ابرتورم قرار می‌دهد و عملا این پیام را به آمریکا منتقل می‌کند که عجله‌ای برای بازگشت به برجام و لغو تحریم‌ها نداشته باشد. 🔹با توجه به تنظیم لایحه بودجه بر مبنای صادرات روزانه ۲.۳ میلیون بشکه‌ای نفت و همچنین برنامه دولت برای جبران عدم تحقق منابع نفتی با انتشار گسترده اوراق بخصوص اوراق پیش‌فروش نفت، دولت عملا کشور را در دوگانه تسلیم یا ابرتورم قرار داده و این مهمترین پیام لایحه بودجه است.
پریشب یکی از بلاگرهای اینستاگرام لایو میذاره و یه " تینیجر " رو میاره بالا و باهاش صحبت میکنه توی این لایو، این نوجوان چیزهایی میگه که هوش از سر آدم میپره آقایان متولی فضای مجازی به داد جوانان وکشور برسید چه خبری در اینستاگرام
استراتژی نفتی ایران در مسیر بازگشت @secret_file 🔹 زمانی‌که خبر رهسپارشدن اولین ناوگان نفتکش‌های صادراتی بنزین ایران به ونزوئلا در رسانه‌های جهان منتشر شد و نهایتا مقامات دو طرف نیز این مبادله تجاری را تایید کردند، شاید مقامات کاخ‌سفید تصور نمی‌کردند که ایران و ونزوئلا به دنبال چنین همکاری فعالانه‌ای در حوزه نفت و گاز باشند. تصور اینکه بتوان از دریای کارائیب و زیر گوش ایالات‌متحده به جنگ تحریم‌های اقتصادی که بر این دو کشور تحمیل شده است رفت، برای بسیاری دشوار بود. 🔹 اما حالا گزارش خبرگزاری بلومبرگ نشان می‌دهد که ایران برای دومین‌بار طی ماه‌های اخیر با نفتکشی که توسط شرکت ملی نفت ایران رزرو شده است، اقدام به همکاری در صادرات نفت ونزوئلای بحران‌زده می‌کند. همکاری که بیش از هر عامل دیگری تحریم‌های ایالات‌متحده در دوران دونالد ترامپ به گسترش آنها کمک کرد. 🔹 رویکرد نفتی جدید ایران اثبات کرد که ایران برای بازگشت به بازار قصد ندارد منتظر کسی بماند!
رهبر انقلاب در دیدار خانواده شهید سلیمانی: انتقام آمران ترور سردار سلیمانی در هر زمانی که ممکن باشد قطعی است/ سیلی سخت‌تر غلبه نرم‌افزاری بر هیمنه پوچ استکبار و اخراج آمریکا از منطقه است 🔹تشییع میلیونی شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در عراق و ایران، اولین سیلی سخت به آمریکایی‌ها بود اما سیلی سخت‌تر «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار» و «اخراج امریکا از منطقه» است، البته آمران و قاتلان سردار سلیمانی نیز باید انتقام پس دهند و این انتقام در هر زمانی که ممکن باشد، قطعی است. 🔹برای رفع مشکلات مردم و درست شدن آینده کشور به وعده‌های این و آن اعتماد نکنید، زیرا اینها وعده‌های خوبان نیست بلکه وعده‌های اشرار است، ضمن آنکه دشمنی‌ها را نیز نباید از یاد ببرید. دشمنی‌ها فقط مخصوص آمریکای ترامپ نیست که با رفتن آن تمام شود، آمریکای اوباما نیز با شما و ملت ایران بدی کرد. ▪️مگر نمی‌گویید باید با دنیا مذاکره کرد، با مسئولان کشور هم برای رفع اختلاف مذاکره کنید 🔹مسئولان نباید اتحاد و هم‌صدایی مردم را از بین ببرند و ملت را تکه‌تکه کنند، بلکه باید هر سه قوه بویژه رؤسای آنها با هم‌افزایی و همکاری، اتحاد ملی را روز به‌روز تقویت کنند. 🔹اختلافات خود را با مذاکره با یکدیگر حل کنید. مگر نمی‌گویید باید با دنیا مذاکره کرد، آیا نمی‌شود با عنصر داخلی مذاکره و اختلافات را حل کرد؟ ▪️برای برداشتن تحریم‌ها یک ساعت هم نباید تاخیر کرد اما اکنون ۴ سال است تاخیر شده 🔹باید بیش از آنکه به فکر رفع تحریم باشیم بر خنثی کردن آن تمرکز کنیم. البته نمی‌گوییم دنبال رفع تحریم نباشیم، چرا که اگر بتوان تحریم را رفع کرد، حتی یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم، اگرچه اکنون چهار سال است که تأخیر شده و از سال ۹۵ که بنا بود همه تحریم‌ها یک‌باره برداشته شود، تا امروز نه تنها تحریم‌ها برداشته نشد بلکه زیادتر هم شد. من از مسئولین کشور حمایت می‌کنم به شرطی که به اهداف ملت پایبند باشند.
واکنش جالب روزنامه اصلاح‌طلب آفتاب یزد به درخواست روحانی برای انتقاد از دستگاه قضا و نیروهای مسلح 🔹 «آفتاب‌یزد» در واکنش به اظهارات روحانی در نشست خبری اخیرش نوشت: اصلا گیریم حرف شما درست؛ اما از کجای قوه قضائیه انتقاد کنیم از برخورد با دانه درشت‌های فساد اقتصادی؟ از بیرون کشاندن پرونده‌های ۲۰-۱۰ ساله؟ از زندان زدایی؟ از باز پس‌گیری اموال عمومی و بیت المال؟ از امیدبخشی به جامعه؟ از محاکمه طبری‌ها و نعمت‌زاده‌ها؟ از برخورد با قضات و وکلای فاسد؟ از هفت تپه و دشت مغان؟ 🔹 بیایید از نیروهای مسلح نیز انتقاد کنیم، از کجا شروع کنیم؛ مرزها، امنیت شهرها، در کنار مردم ایستادن؟ در سیل و زلزله در خاکریز نخست بودن؟ از کمک به دولت در بزنگاه‌های سخت؟
چهار ضلعی اقتدار در فرمایشات 1️⃣ در همه‌ی عرصه‌ها شوید. 2️⃣ به اعتماد نکنید. 3️⃣ را حفظ کنید. 4️⃣ رفع تحریم به دست دشمن است، اما خنثی کردن تحریم، به دست خودمان است. خنثی کردن تحریم، مقدم بر رفع تحریم است. به دنبال خنثی کردن تحریم باشید.
تعداد کاربران ایرانی تلگرام، اینستاگرام و توییتر چقدر است؟ تلگرام ۴۹ میلیون کاربر اینستاگرام ۴۷ میلیون کاربر توییتر ۲ میلیون کاربر
دروغگوها را در چند دقیقه بشناسید
وزارت خارجه آمریکا به خاطر استفاده از محصولات آمریکایی از اسحاق جهانگیری تشکر کرد! 🔺 حساب کاربری فارسی وزارت خارجه آمریکا در توییتر از اینکه "اسحاق جهانگیری" معاون رئیس‌جمهور ایران از "آیفون" ساخت شرکت اپل در آمریکا استفاده می‌کند، تشکر کرده است! 🔸توییتر وزارت خارجه آمریکا با بازنشر توییتی از اسحاق جهانگیری خطاب به او نوشته: از حمایت شما با خرید آیفون ساخت آمریکا متشکریم... 🔹زیر یادداشت توییتری آقای جهانگیری نوشته شده که این مطلب با استفاده از گوشی آیفون ارسال شده است
پادویی امجد برای ضد انقلاب! 🔹 ذوق‌زدگی رسانه‌های ضدانقلاب، وهابی، تجزیه طلب از همنوایی با آمریکا و اسرائیل در حمایت از روح‌الله زم، فعال برانداز و اظهارات سخیف او علیه مقام معظم رهبری
آیا عربستان عادی سازی رابطه اش را با اسرائیل اعلام میکند؟‼️ 🔻 | جرد کوشنر داماد و مشاور ارشد ترامپ اخیراً مدعی شده که «روابط اسرائیل با عربستان نیز قطعی است». در این‌که دو طرف سعودی و اسرائیلی علاقه‌مند به علنی‌سازی روابط دوجانبه هستند شکی نیست، اما هر کشور عربی برای برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی باید از سه مرحله عبور کند: 1️⃣ پذیرش و ایجاد روابط امنیتی و سیاسی پنهان : این مرحله نه‌تنها در مورد عربستان بلکه در ارتباط با برخی دولت‌های دیگر عربی از سال 2000 میلادی به این‌سو تحقق یافته است. 2️⃣ پذیرش عادی‌سازی روابط در فضای نخبگانی و تبیین لزوم آن برای جامعه: 🔹 در زمینه تحقق مرحله دوم در عربستان ، هنوز بخش قابل‌توجهی از مقامات فعلی و سابق و نخبگان سیاسی و امنیتی در عربستان پیرامون توافق با رژیم صهیونیستی ملاحظات و مخالفت‌های جدی دارند. «ترکی الفیصل» وزیرخارجه اسبق و از شاهزادگان مطرح سعودی دو هفته پس از دیدار ناگهانی نتانیاهو و بن سلمان، در نشست منامه و در حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به‌شدت به رژیم صهیونیستی انتقاد می‌کند و آن را قدرت استعمارگر غربی می‌نامد که فلسطینیان را در بازداشتگاه‌های نظامی نگه می‌دارد. 3️⃣ حساسیت‌زدایی اجتماعی و شکستن قبح رابطه با رژیم صهیونیستی: 🔹این مرحله مهم ترین و اصلی ترین بخش از فرایندعادی سازی است. در این ارتباط عربستان با یک مانع جدی به نام جامعه و افکار عمومی مواجه است. کما اینکه عربستان که با توجه به‌قرار داشتن مکه و مدینه در آن از یک شأنیت دینی و تاریخی برخوردار است، کشوری است که حساسیت‌های اجتماعی، اعتقادی و اسلامی در آن به‌ویژه در مناطق شیعه‌نشین نسبت به روابط با رژیم صهیونیستی بسیار بالاست. اهمیت این موضوع به‌اندازه‌ای است که چندی پیش خلیج آنلاین به نقل از بن سلمان ولیعهد سعودی «بیم از هرج‌ومرج داخلی» را یکی از ملاحظات جدی وی در زمینه توافق با رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود
کشور آمریکا، چین، روسیه، فرانسه و انگلیس را بعنوان ابرقدرت میشناسد که همگی در سازمان ملل دارای حق وتو هستند. امروز از این پنج کشور، انگلیس و فرانسه افول معناداری داشته و تقریبا در معادلات جهانی نقش چندانی ندارند. از سه کشور باقیمانده نیز آمریکا بدترین دوران تاریخ خود را سپری میکند که عامل حجم عظیمی از بدبختی هایش جمهوری اسلامی ایران است. ایرانی که در تحولات جهانی علیرغم همه تحریمها و کارشکنیها، و بدون حق وتو به مراتب موثر تر از فرانسه، انگلیس، آلمان و ایتالیایی است که بدون اجازه آمریکا آب هم نمیخورند! آیا ایرانی که بدون رضایتش هیچ طرحی در خاورمیانه و غرب آسیا به نتیجه نمیرسد و تهدیدهای جبهه غربی-عبری-عربی را مدیریت کرده و در آمریکای لاتین بیخ گوش آمریکا پایگاه دارد، به تنهایی ابرقدرت نیست؟!