🔴توصیه مهم و سنگین رهبری به دولت سیزدهم چه بود؟
🔺مقام معظم رهبری روز شنبه در دیدار با هیأت دولت سیزدهم توصیه های مهمی داشتند. اولین و مهمترین توصیه ایشان به دولت جدید انقلابی، «بازسازی انقلابی عرصه های مدیریتی در همه بخش ها» بود. دستوری بی سابقه و سنگین که متاسفانه رسانه ها ترجیح دادند بیشتر قسمت دوم آن یعنی «عقلانیت انقلابی» و «گفتمان عقلانیت» را مورد توجه قرار دهند.
🔹توجه به تک تک کلمات ایشان در این توصیه اهمیت و حساسیت و اولویت آن را بیشتر نمایان می کند. ایشان در همان فرازهای ابتدایی سخنانشان خطاب به دولت فرمودند: «همتتان را متمرکز کنید بر این که یک بازسازی انقلابی و البته عقلانی و فکورانه در همهی عرصه های مدیریتی ان شاالله به وجود بیاید.» ایشان می فرمایند بازسازی انقلابی در همهی عرصه های مدیریتی! نه برخی بخش ها؛ نه فلان سازمان یا وزارتخانه؛ همهی بخش ها!
🔹در ادامه مجدداً بر این قید مهم تاکید می کنند و همه بخش های مدیریتی را نام می برند: « در همهی بخش ها، بخش های اقتصادی، بخش های سازندگی، بخشهای مربوط به سیاست خارجی و دیپلماسی، بخشهای خدمت رسانی به مردم، بخشهای علمی و فرهنگی و غیره؛ در همهی بخشها یک تحرک انقلابی باید به وجود بیاید.»
🔹 با انقلاب اسلامی نظام سیاسی تغییر کرد؛ اما در نظام اجرایی در موارد بسیاری فقط اسامی عوض شد؛ بدون اینکه ساختارها در خدمت اجرای آرمان های انقلاب قرار بگیرد. الگوهای توسعه وارداتی هم ساختارهای اجرایی را مسخ کرده و کشور را از پیشرفت واقعی محروم کردند. اینکه رهبری برای چندمین بار از عقب ماندگی در عدالت سخن گفتند، یکی از دلایلش همین ساختارهاست. ایشان پس از تاکید بر بازسازی انقلابی و عقلانی عرصه های مدیریتی، از عقب ماندگی در عدالت سخن گفتند و رسوم و روشهای مدیریتی را از دلایل مهم آن برشمردند.
🔻سکان دار انقلاب امروز دولت انقلابی رئیسی را فرصت تغییر و اصلاح ساختار معیوب مدیریتی بر اساس ریل انقلاب تشخیص داده اند. سید ابراهیم رئیسی در مراسم تنفیذ گفته بود برنامه دولتش تحول در کشور با استناد به بیانیه گام دوم انقلاب است. این بیانیه، سند تحول مدیریتی کشور بر اساس ریل گذاری انقلاب اسلامی ست. نخبگان باید هوشمندانه این مطالبه رهبری و همچنین وعده دولت را به رأس مطالبات تبدیل کنند و از مشغول شدن به حاشیه ها و اکتفا به حداقل ها خودداری کنند تا این بهترین و تنها فرصت بازسازی مدیرتی کشور و حل اساسی مشکلات از بین نرود.
هدایت شده از راه روشن ۱۱۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فوری؛ اسرائیل هم خودش رو به چین فروخت !!😏
چین یک بندر ۱/۷میلیارد دلاری در حیفا ساخت که دستاورد اقتصادی زیادی برای هر دو کشور داره
🔹یک لحظه فکر کنید ایران قصد داشت با کمک چین یک بندر بسازه! چه هجمههایی که از سوی اکانتهای فیک اسرائیلی و برخی احمقهای داخلی راه نمیفتاد!
🔹آخرین نمونهش قرارداد ۲۵ ساله با چین بود که تاثیر بسیاری در دور زدن تحریمها داشت اما عدهای احمق با فریب خوردن از رسانههای اسرائیلی گفتن جمهوری اسلامی میخواد ایران رو به چین بفروشه.
حمایت گسترده شبکه های سعودی، سیا و ملکه انگلیس از #احمد_مسعود بسیار قابل تأمل است. آنها که هرگز #حشدالشعبی را «نیروی مقاومت مردمی» نخواندند و مدام تحت عنوان «گروههای وابسته به ایران» اسم میبردند، امروز به صورت گسترده از شورشیان احمدمسعود بنام «نیروهای مقاومت مردمی» یاد میکنند!
وزیر دفاع انگلیس: آمریکا دیگر ابرقدرت نیست
«بن والاس»، وزیر دفاع انگلیس:
🔹دیگر نمی توان ایالات متحده آمریکا را ابرقدرت قلمداد کرد.
🔹 ابرقدرتی که برای پایبندی به چیزی آماده نباشد به احتمال زیاد دیگر ابرقدرت نیست.
🔹انگلیس هم ابرقدرت نیست بلکه صرفاً یک قدرت بزرگ است.
🔸وی تعامل وزارت دفاع انگلیس و وزارت خارجه این کشور را با عملیات تخلیه نیروها از افغانستان مقایسه کرد و گفت تخلیه گروه مشخصی از مترجمان و افغانها و خانواده های آنها که به این وزارتخانه محول شده بود، در راس مسائل وزارت دفاع قرار داشت.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا ایران شریک تجاری مطلوب چین در منطقه است؟
@Farsna
عراق: در مذاکرات ایران، عربستان و آمریکا نقش مهمی داشتیم
وزیر خارجه عراق در سخنانی اعلام کرد سیاست این کشور سیاست مذاکره و گفتوگوست و بغداد گرایش درگیری را به روند گفتوگوی سازنده تبدیل کرده است.به گزارش خبرگزاری آلمان، «فواد حسین» وزیر امور خارجه عراق که به اتریش سفر کرده است در سخنانی اعلام نمود که این کشور نقش موثری در مذاکرات میان ایران، عربستان و آمریکا داشته و عراق سیاست گفتگو را در پیش گرفته است تا از درگیریهای سیاسی و نظامی دوری کند
اهم محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیسجمهور و هیات دولت سیزدهم
هدایت شده از خبرگزاری فارس
واکنش وزارت بهداشت به ادعای «تولید ماهانه ۲ میلیون دوز واکسن اسپوتنیک و خروج آن از کشور»
🔹به دنبال انتشار اظهاراتی مبنی بر تولید ماهانه ۲ میلیون دوز واکسن اسپوتنیک در کشور و انتقال آن به روسیه، سخنگوی سازمان غذا و دارو ضمن تکذیب این ادعا، گفت: خروج و ورود هر نوع واکسن مستلزم مجوز سازمان غذا و دارو خواهد بود که چنین چیزی تاکنون در مورد واکسنهای کرونا از جمله واکسن اسپوتنیکوی صادر نشده است.
🔹واکسن اسپوتنیک لایت به صورت بچ تست یا محموله اولیه تولید شده و هفتههاست در انتظار تایید نهایی موسسه گامالیا روسیه برای ورود به چرخه تولید انبوه است.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
📲 رئیس سازمان زندانها: «مهدی هاشمی» الان در زندان است
🔹هاشمی مرخصی بدون سقف نداشته؛ بلکه غیبت کرده است. چندی قبل هم، غیبت وی از طرف زندان اوین، به دادستانی اعلام شد.
@Farsna
۲۵۰ هزار ایرانی با پول مالباختگان بورس و رمزارزها مولتی میلیاردر شدند
مذاکره برای مذاکره
❌ مردمی که برای تحقق وعدههای برجامی لحظه شماری کردند، اما...
🔷 از عکس یادگاری عباس آخوندی با ایرباس برجامی تا امضای قراردادی که زنگنه گفت عامل تقویت اسلام است
فاز چهارم فتنه واکسنی❗️
🔻فاز اول راهبرد دشمن تا پاییز۹۹، ایجاد مانع برای عدم دستیابی ایران به فناوری واکسن بود که تحریم واکسن و ترور شهید فخریزاده را در این راستا میتوان تحلیل کرد.
🔻فاز دوم در زمستان۹۹، پس از تست انسانی برکت، در قالب ترفند ارسال واکسن آلوده یا قطرهچکانیمشروط، برای ایجاد بحران کمرشکن اجتماعی طراحی شده بود.
🔻فاز سوم، در بهار ۱۴۰۰، با تشدید تحریم واکسن و ایجاد اختلال در فرایند تولید صنعتی واکسن برکت با حملات پهبادی که گویا بناست محرمانه بماند، شکل گرفت.
🔻سه روز پس از تایید و تولید صنعتی واکسن برکت، تحریم واکسن شکست. در این شرایط راهبرد فروبردن ایران در بحران کشتههای چند هزارتایی کرونا، به فاز نرمافزاری و شناختی وارد شد. پیاده کردن این فاز نیاز به میدانداری عناصر مورد اعتماد مردم و یا دارای تابلوهای ارزشمند بود.
🔻در فاز چهارم فتنه واکسنی،هدف دشمن، ایجاد اغتشاش در باورهای عمومی و معارضه عملی با نظام از طریق دو قطبی «واکسن-ضد واکسن» با ابزار توسعه مطالب بیاساس از برخی زبانهای دلسوز و کسوت های خوش سابقه است.
🔸پ.ن۱: با توجه به دستهای چند لایه و پنهان در فاز چهارم فتنه واکسنی، ورود دستگاههای امنیتی و قضایی، بدون ملاحظه جایگاه افرادی که ممکن است برخی جزء تریبون داران مورد احترام هم باشند ولی ناخواسته تکمیل کننده پازل این فاز شدهاند، ضروریست.
🔸پ.ن۲: باب نقد و نصیحت هیچگاه بسته نیست ولی جایگاه آن در مجامع ذیربط تخصصی است نه بیان مخلوط حرف های درست و غلط از تریبونهای عمومی
✍️حمیدرضا ابراهیمی
صرفا جهت تأمل...
تأملی بر استفاده لغات در انتصابات جناب آملی لاریجانی توسط مقام معظم رهبری؛
۱) عضویت در شورای نگهبان:
دانشمند محقق جناب حجة الاسلام آقای حاج شیخ صادق لاریجانی دامت افاضاته
۲۵تیر۱۳۸۰
۲) ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام:
آیت الله جناب آقای حاج شیخ صادق آملی لاریجانی دامت توفیقاته
۹دی۱۳۹۷
۳) کناره گیری از شورای نگهبان:
با عنایت به کناره گیری حضرت آقای آملی دامت برکاته از عضویت شورای نگهبان و با تشکر از خدمات علمی ایشان در آن شورا...
۱۳شهریور۱۴۰۰ آیت الله نه، آقای آملی!
چه کردی با خودت صادق؟!
نکات اصلی مصاحبه تلویزیونی رئیسی
🔹 ۱- ابایی از گفت و گو نداریم: موضوع گفت و گو دنبال می شود، اما نه مذاکره برای مذاکره؛ باید نتیجه داشته باشد و تحریم ها رفع شوند.
🔹 ۲- کنایه به روحانی:تصمیمی نمیگیرم که مردم صبح بیدار شوند و تازه متوجه آن بشوند.
🔹 ۳- غیابی برای بازار تصمیم نمیگیریم: به بازار رجوع میکنیم و مشورت میگیریم. معاون اول مسئول هماهنگی تیم اقتصادی دولت است.
🔹 ۴- دفاع از ساخت سالی یک میلیون مسکن:جایی خود دولت میسازد جایی تسهیلات میدهد. انبوه سازان باید وارد شوند و بسازند. تردید نکنید باید بشود
🔹 ۵- همه چیز در گرو واکسیناسیون: کرونا از اولویت های دولت بوده ۴۰میلیون دوز واکسن به زودی وارد میشود و واکسیناسیون با شتاب بیشتری صورت میگیرد.
🔹۶- مبارزه با فساد؛ بعنوان يک کار ويژه در دولت با تهيه منشوري با شناسايي مراکز و بسترهاي فساد زا دنبال مي شود.
اعتراف دیرهنگام‼️
✍️ احمد بنافی
🔵🔴«بن والاس» وزیر دفاع انگلیس روز پنجشنبه در گفتگو با نشریه انگلیسی اسپکتیتور گفت: «ابرقدرتی که نتواند در سطح بینالمللی اهدافش را محقق کند، یک قدرت جهانی نیست بلکه فقط یک قدرت بزرگ است. او بهطور مستقیم نامی از ایالاتمتحده نبرد؛ اما فحوای سخن او نشان میدهد که مقصود او آمریکا بوده است. والاس در خصوص کشورش انگلیس نیز تصریح کرد که این کشور هم ابرقدرت به شمار نمیرود. وی افزود؛ «بخت با انگلیس همراه بود که طالبان اقدام تلافیجویانه انجام نداد در غیر این صورت اوضاع افتضاح میشد».
🔹🔸 محور گفتگوی وزیر دفاع انگلیس مربوط به تحولات افغانستان و خروج شتابزده نیروهای اشغالگر در این کشور و ناکامی در دستیابی به اهداف اشغالگران بوده است؛ بنابراین، جای تردید نیست که بن والاس در گفتگویش، سیاست آمریکا را موردنقد قرار داده است. نکته درخور تأمل که به عبارتی یک اعتراف دیرهنگام نیز محسوب میشود، این است که وزیر دفاع انگلیس تلویحاً اذعان داشته، این خروج شتابزده علاوه بر اینکه برای آمریکا یک شکست است، نشان میدهد آمریکا دیگر یک ابرقدرت نیست. این اوضاع خفتبار برای آمریکا که امروز متحدان آنها نیز بر آن اذعان دارند، همگی نشاندهنده زوال قدرت و هژمونی آنان است. یقیناً آنچه آمریکا را به این ورطه کشانیده بخش قابلتوجهی از آن به هزینههای ابرقدرتی و ایستادگی جهانی در مقابل جاهطلبیهای آنان برمیگردد. آمریکاییها برای اشغال ۲۰ ساله بر افغانستان، بیش از دو تریلیون دلار هزینه کردهاند و این تنها بخشی از هزینههای مربوط به اشغالگری و رویکرد جاهطلبانه آنان در منطقه و جهان است. فرآیند هزینههای سرسامآور برای حضور نظامی امنیتی آنان در نقاط مختلف جهان و فرسایش در مقابل مقاومت ملتها، قدرت آمریکاییها و میزان تابآوری آنها را کاهش داده و بسیار شکننده کرده است.
🔚وقایعی همچون خروج مفتضحانه از افغانستان، نشان میدهد که دیگر آمریکا نمیتواند از مؤلفههای قدرت خود ازجمله مؤلفههای نظامی برای مداخلات طولانیمدت در کشورها استفاده نماید. آمریکاییها بسیار تلاش داشتهاند تا زوال ابرقدرتی خود را نزد افکار عمومی در نظام بینالملل و همپیمانان خود کتمان نمایند و نظریه مربوط به یک قدرت در حال افول را غیرمعتبر نشان دهند. بدون تردید باور به پایان ابرقدرتی آمریکا نزد افکار عمومی، فرآیند شکستهای پیدرپی آنان و همپیمانانشان در نقاط مختلف جهان را سرعت خواهد بخشید.
بودجه هایی که برای طرح های غیرضروری صرف می شوند
🔹سر خود را به کدامین دیوار بکوبیم وقتی میبینیم در اوج بیکاری جوانان و نبود شغل بودجه های چند ده میلیاردی برای طرح هایی صرف می شود که هیج ضرورتی ندارند ؟ اینکه وزارت کار در اواخر عمر دولت برای تاسیس موزه ملی کار به شرکت های زیرمجموعه ی تامین اجتماعی مثل شستا فشار می آورد تا هزینه های میلیاردی این طرح را تامین کنند آیا جز این است که پای یک رانت گسترده برای عده ای خاص در تاسیس این موزه وجود دارد ؟
🔹در اواخر دولت روحانی با فشار مدیران موزه ملی کار به مدیران شستا، قرار شد شستا ۲۵ میلیارد تومان برای تأسیس موزه ملی کار پول پرداخت کند؛ اما مدیران شستا برای فرار از این فشارها، پرداخت این مبلغ را منوط به تصویب هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی کردند تا زمان بخرند؛ اما نفوذ مدیران موزه ملی کار در هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی موجب شد فوراً این مصوبه تأیید شود با این تفاوت که بودجه ۲۵ میلیارد تومانی یکمرتبه دو برابر شده و به ۵۰ میلیارد تومان افزایش یافت.
🔹تا زمانی که رضوانیفر مدیرعامل شستا بود یک ریال هم بابت موزه ملی کار پرداخت نشد تا اینکه در روزهای آخر دولت دوازدهم، رضوانیفر برکنار شد و شجاعی برهان (از مدیران موزه ملی کار) سرپرست شستا شد تا گره یکی از پروژههای بودجهخوار باز شود.
🔹آیا این قبیل اقدامات مستلزم رسیدگی قضایی نیست؟
♦️ اتفاقاتی که فقط در ایران رخ می دهد !
🔹این اتفاقات فقط در ایران رخ می دهد که یک جوان نخبه در یکی از روستاهای شهرستان خلخال اردبیل در کارگاهی محقر یک توربین بادی چند منظوره اختراع می کند که علاوه بر تولید برق ، با جداسازی دی اکسید کربن ، اکسیژن خالص نیز تولید می کند و اگر هوا مرطوب باشد رطوبت هوا را نیز به صورت آب به طبیعت باز میگرداند . این اختراع در مسابقات جهانی نوآوری ٢٠٢١ در سوئیس از بین ۶۵٠ اختراع از ٣۵ کشور مدال نقره جهانی را کسب کرده است .
🔹حسن عابدی رحمانلو از روستای گورانسراب شهرستان خلخال استان اردبیل مخترع توربین بادی در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر است که در مسابقات جهانی نوآوری در مسابقات کشور سوئیس در شهر ژنو از بین ۶۵۰ اختراع از ۳۵ کشور جهان در تاریخ ۲۷ ژوئیه ۲۰۲۱ برابر با ۲۹ تیرماه ۱۴۰۰ مدال نقره جهانی را کسب کرده است.
🔹این مخترح کار را از یک کارگاه کوچک و با امید به خدا، خلاقیت و تلاش برای اشتغال جوانان آغاز کرد.
🔹این اختراع با حمایت مسئولین در مرحله ی تولید انبوه قرار گرفته است.
چگونه طالبان پیروز شد؟!
🔻در هفته های اخیر، بساری از مقام های دولت آمریکا در مورد ناکارایی ارتش افغانستان صحبت میکنند و گویی پیروزی طالبان را صرفا به این ناکارایی نسبت میدهند. متن زیر خلاصه ای از مقاله ای است که هفته پیش در نیویورک تایمز، به قلم سپهبد سید سمیع سادات، از فرماندهان ارتش افغانستان، در مورد شرایط منتهی به سقوط کابل منتشر شد. این سپهبد، طبیعتاً در مقاله به دنبال دفاع از عملکرد خود و همقطارانش است. ولی بازخوانی روایت او، برای آشنایی با نگاه دیگری به معادله سقوط افغانستان –که در روایت های یکطرفه دولت آمریکا غایب است- مفید خواهد بود:
🔹 این واقعیت است که ارتش افغانستان دیگر روحیه جنگیدن نداشت، اما این امر از تنها گذاشتن ما توسط همکاران آمریکاییمان، نیز بی ادبی و بی اعتمادی شخص رئیس جمهوری آمریکا نسبت به نیروهای افغان که در هفته ها و ماه های اخیر دیده شد نشات گرفت... در ۱۶ آگوست آقای بایدن اعلام که نیروهای افغان بدون هیچگونه مقاومتی از هم پاشیده اند . حال آن که... ما ۶۶ هزار نیرو را از ۲۰ سال پیش تاکنون از دست داده ایم که معادل یک پنجم نیروهای رزمی ما می شد. اما چرا شیرازه ارتش افغانستان از هم پاشید؟
🔹 اول اینکه، توافق صلح صورت گرفته بین دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا در فوریه ۲۰۲۰ با گروه طالبان زمینه را برای شکست ما فراهم کرد. تاریخ مصرف منافع آمریکا در منطقه رو به پایان بود . مورد دوم، ما امکان تامین تدارکات و الزامات تعمیر و نگه داری خود را از دست دادیم که نیاز اصلی ما برای عملیات های نظامی بود. مورد سوم، فساد گسترده دولتی در حکومت آقای غنی که باعث شد نیروهای نظامی فلج شوند.
🔹 قبل از توافق [طالبان و آمریکا] طالبان حتی یک پیروزی بزرگ هم علیه ارتش افغانستان کسب نکرده بود... اما بعد از توافق ما هر روز ده ها سربازان را از دست می دادیم... آقای بایدن در آوریل اعلام کرد طرح ترامپ را ادامه میدهد و برای عقب نشینی آمریکا برنامه زمانی تعیین کرد. از این جا بود که سقوط به سرازیری آغاز شد . آموزش های نیروهای افغان بر اساس مدل نظامی آمریکایی بود که به نیروهای شناسایی ویژه بسیار ماهر، بالگردها و حملات هوایی متکی بود. وقتی پشتیبانی هوایی از دست رفت و مهماتمان ته کشید، ما برتری مان در برابر طالبان را از دست دادیم .پیمانکاران جنگنده بمب افکن ها و هواپیماهای پشتیبانی نزدیک و ترابری ما را در حین جنگ از لحاظ تعمیر و نگهداری پشتیبانی می کردند. اما در ماه جولای بیشینه 17 هزار پیمانکار از افغانستان خارج شدند... پیمانکاران نرم افزارهای مرتبط با مالکیت سلاح ها و سیستم های رزمی را هم با خود بردند. آن ها سیستم دفاع ضدموشکی بالگردهای ما را از آن ها جدا کردند. دسترسی به نرم افزارهایی که ما خودروها ، سلاح ها و پرسنل خود را از راه آن ها ردیابی می کردیم هم از دست رفت... دیگر امدادرسانی به پایگاه ها با بالگردها ممکن نبود و سربازان مستقر در آن ها تدارکات نمی گرفتند.
🔹 طالبان از آمریکا تضمین عقب نشینی در تاریخ معین را گرفته بود و با حس کردن عدم اراده آمریکا می دانست هیچ یک از اقداماتش با پاسخ مواجه نخواهد شد. این گونه بود که طالبان به اقداماتش شدت بخشید . من و سربازانم در ماه جولای و هفته اول ماه آگوست هر روز با 7 حمله با استفاده از خودروهای بمب گذاری شده مواجه می شدیم.
🔹 با این حال من نمی توانم عامل سوم را نادیده بگیرم. آمریکایی ها در مورد فساد علنی که ارتش و دولت ما را آلوده کرده بود چندان نمی توانستند کاری بکنند. این تراژدی ملی ما بود. خیلی از رهبران ما -از جمله در داخل نیروهای نظامی-به خاطر پیوندهای شخصیشان و نه لیاقاتشان مقام گرفته بودند. این انتصابات اثر مخربی بر ارتش ملی داشتند ، چون رهبران ما تجربه نظامی کافی برای القای حس اعتماد به نفس و اعتماد به سربازان را نداشتند. فساد باعث اخلال در توزیع جیره های غذایی و سوخت به واحدهای نظامی می شود و روحیه نیروهای ما را نابود کرد.
🔹 در آخرین روزهای جنگ... جنگنده های آمریکایی بالای سر ما تنها به گشت زنی اکتفا می کردند. حس ترک شدن و مورد خیانت قرار گرفتن ما از سوی خلبانان آمریکایی هم که دستور داشتند فقط به رخدادهای روی زمین بنگرند و اجازه کمک نداشتند هم حس می شد. سربازان من در حالی که زیر آتش برتر طالبان بودند صدای جنگنده ها را بالای سرشان می شدند و می پرسیدند چرا خبری از پشتیبانی هوایی نیست. روحیه مان نابود شده بود. در جای جای افغانستان سربازان دست از جنگیدن کشیدند...
هدایت شده از خبرگزاری فارس
نیکبین: یا گاندو تعطیل شود یا روحانی را محاکمه کنید
🔹نماینده کاشمر در مجلس: مصلحتی که در عدم محاکمه حسن روحانی و تیمی که خیانت کردهاند، درست نیست یا فیلم گاندو که هماکنون پخش میشود دروغ است یا اینکه صحت دارد؛ اگر دروغ است بهتر است پخش آن را قطع کنند و اگر صحت دارد باید هر چه سریعتر روحانی و تیم منتسب به او را محاکمه کنند.
🔹کمکم صبر مردم سر آمده؛ آقای اژهای که پروندههای بزرگی را شجاعانه به پایان رسانده، بایستی پروندههای تخلفاتی که مجلس یازدهم و کمیسیون اصل نود بررسی کرده و خیلی از خیانتهایی که دولت سابق انجام داده و پروندههای آن را به قوه قضائیه ارسال کرده است را بررسی کنند.
@Farsna
امضای قرارداد ۲۷ میلیارد دلاری عراق با شرکت توتال فرانسه و خیانتی که دولت روحانی به کشور کرد
به گزارش مطالعات عراق، دولت عراق قرارداد ۲۷ میلیارد دلاری برای ۴ پروژه انرژی از جمله زیرساخت انتقال گاز، تامین برق، توسعه چاه های آب و انرژی خورشیدی را با شرکت توتال فرانسه به امضا رساند.
این قرارداد چند روز پس از سفر امانوئل مکرون نخست وزیر فرانسه به عراق و شرکت در اجلاس بغداد برای حمایت منطقهای از عراق به امضا رسید./ایرنا
⏪یکی از خیانت های دولت روحانی و دستگاه دیپلماسی بی عرضه ظریف، معطل کردن کشور برای رابطه با غرب و چشم پوشی از منابع مالی هنگفت کشورهای همسایه بوده است.همه این اقدامات را ایران میتوانست در عراق انجام بدهد و این حجم از پول وارد کشور ما بشود
انیمیشن خانواده پاگنده: تربیت نسل و ترویج ایدئولوژیهای حاکمیت
✍️انیمیشنبین
💢 انیمیشنِ سینمایی «خانواده پاگنده» (Bigfoot Family) محصول مشترک کشورهای بلژیک و فرانسه است که «جرمی دگروسن» و «بِن استاسن» کارگردانی آن را بر عهده داشتهاند.
...⛔️ آموزش عشق در دوران نوجوانی و این سطح از ارتباطات احساسی تا آن حد؛ از سوئی و منع کردن، تقبیح ازدواج در سنین نوجوانی، عدم بلوغ نوجوان در ابعاد دیگر که لازمهی زندگی مشترک است از دگرسو، منجر به ارتباطات جنسی در سنین نوجوانی میشود که نتیجهاش درگیری عاطفی، افسردگی در این سنین و افزایش مادرانِ نوجوان که از معضلات کشورهای اروپایی است، میگردد.
.
..
...
❌ این نوع ملاحظات فرقِ فیلمهای آنها با فیلمهای ایرانیست، زیرا آنها با آنکه فساد در ذات دولتهایشان وجود دارد، آن را تطهیر میکنند و در نهایت نیز ساختارهای دولتی به کمک میآیند، درحالیکه در فیلمهای ما، کوچکترین اشتباه فردی به یک معضل اجتماعی و تهمت به ناکارآمدی نظام میشود...
میدونستید اگه ما تسلیم آمریکا بشیم و حتی اجازه بدیم سربازانشون بیان تو کشورمون، بعد دو سال به اونچناااااان رونق اقتصادی و درآمد سرشار و پیشرفت تکنولوژی میرسیم که تبدیل میشیم به ژاپن غرب آسیا؟
میگی نه؟ نمونهش افغانستان!
آیا نوری مالکی در تدارک بازگشت به قدرت است؟
#تحلیل_کوتاه
در ماههای اخیر و همزمان با نزدیک شدن به انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق، تحرکات نوری مالکی در صحنه سیاسی این کشور افزایش داشته است. اما آیا مالکی در تدارک بازگشت به منصب نخستوزیری در عراق است؟
همچنان که نوامبر 2020 و در تحلیلی با عنوان: «پیروزی جو بایدن و بیم و امیدها در عراق» اشاره شد، نوری مالکی دوران ریاستجمهوری بایدن را فرصتی برای احیای نقش تضعیفشده خود در ساحت سیاسی عراق میداند. وی از گذشته رابطه خوبی با بایدن داشت و به همین دلیل با استقرار رئیسجمهور جدید آمریکا، تلاشهای خود برای بازگشت به نخستوزیری را افزایش داد. به همین دلیل، وی یکی از مهمترین حامیان عدم تعویق انتخابات پارلمانی آتی بوده و هست.
مالکی همچنین پس از اعلام کنارهگیری مقتدی صدر از شرکت در انتخابات زودهنگام پارلمانی به اقلیم کردستان سفر و تلاش کرد تا جایگزین مقتدی در ائتلاف با حزب دموکرات شود. هرچند که به نظر میرسد با بازگشت مقتدی به صحنه انتخابات، شرایط برای مالکی پیچیدهتر شده است.
برخی مواضع و جملات نوری مالکی در گفتوگوهای منتشرشده اخیر نیز میتواند پالسهایی برای آمادگی وی در راستای کسب منصب نخستوزیری تلقی شود. اینکه: «حشد باید در خدمت حاکمیت باشد نه احزاب» و اینکه: «عراق نیازمند نیروهای آمریکایی است» ازجمله این مواضع ارزیابی میشود. عدم شرکت در مراسم تحلیف رئیسجمهور جدید ایران را نیز میتوان در همین چارچوب تحلیل کرد.
البته نوری مالکی برای بازگشت به قدرت با دو مانع داخلی و خارجی مواجه است. در عرصه داخلی، صدریها به آسانی برابر نخستوزیری وی تسلیم نخواهند شد. زیرا مهمترین شکاف در بیت شیعی تقریبا شکاف مالکی-صدر است. در عرصه خارجی نیز عربستان، امارات و ترکیه چندان نسبتی با نخستوزیری مالکی ندارند.
در مجموع به نظر میرسد با توجه به احتمال مخالفت ایران با تداوم نخستوزیری کاظمی و مختصات رویکرد آتی آمریکا در عراق، احتمال بازگشت وی به قدرت دور از ذهن نیست.
اندیشکده راهبردی تبیین