هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
✖️ بسیار مهم/ بخوانید و منتشر نمائید..
♦️متن سخنان بسیار مهم سيد حسن العماد، دبیرکل جنبش تنظیم مستقبل العداله #یمن
☑️ آنهایی که از روایات ظهور و برنامه امام زمان اطلاع ندارند، نمی فهمند چرا عربستان، اسراییل، انگلیس و امریکا دارند حمله می کنند به یمن.
☑️ باید برگردیم به کتاب های دینیمان. متاسفانه و متاسفانه، دشمن بیشتر از ما کتاب های دینی، روایی مهدوی و علائم و مقدمات ظهور را می خواند.
دشمن کتاب های ما را بررسی کرده و فهمیده امام زمان ظهور نمی کند جز این که مقدماتش اماده شود!
☑️ مقدمه اش چیست؟ پرچم خراسانی، پرچم یمانی...
شما ایرانیان، اگر دقت کنید همین هایی که عامل حمله به یمن هستند، حامی هشت سال جنگ علیه شما بودند، با همین پول ها و موشک ها و سلاح ها که به ما حمله می کنند به شما حمله کردند ، چرا؟
چون آن روز نمی خواستند ایران آزاد بشود، مستقل بشود و پرچم خراسانی بایستد.
☑️ ولی شکست خوردند، ایران مستقل شد و امروز نگران استقلال یمن هستند که حلقه یمنی ظهور تکمیل نشود!
اینها یمن را نابود می کنند چون دشمنی دارند با خود امام زمان عج!
با خود ظهور، با خود دولت عدالت امام زمان دشمنی دارند!
☑️ امروز ما یمنی ها چشممان باز شده و بیدار شده ایم؛ به برکت جمهوری اسلامی، به برکت امام خمینی، به برکت سیدعلی خامنه ای و به برکت شهدای قبل و بعد از انقلاب شما!
☑️ آن انفجار نور رسید به یمن. آمریکا و عربستان کور خوانده اند که یمن برگردد به سابق!
اینها امروز علیه یمن در جنگ هستند چون اگر یمن مستقل بشود، دو بال ظهور تکمیل شده و ظهور امام زمان محقق می شود.
اینها می دانند و دارند روی این نقشه کار می کنند.
☑️ حالا شما برگردید به صحبت های محمد بن سلمان که مدتی پیش در مصاحبه ای گفت ما نمیگذاریم ایران در منطقه گسترش یابد چون ایران به دنبال زمینه سازی ظهور امام زمان است. دقت کنید علنا دارد می گویند مشکلشان ظهور است، که بعد از آن بود که سید حسن نصر الله در سخنرانی پاسخش را این طور داد که چه تو، چه بزرگتر از تو، چه اربابان تو، نمیتوانند و نخواهند توانست جلو ظهور امام زمان را بگیرند.
☑️ امروز جنگ با یمن، جنگ با امام زمان و برنامه امام زمان و زمینه سازان ظهور امام زمان است.
اینها می دانند #ظهور امام زمان مقدمات دارد و با جلوگیری از مقدمات ظهور، جلو ظهور را میگیرند.
☑️ فدای امام زمان بشوم که هنوز ظهور نکرده اینطور از او میترسند، اگر خود حضرت بیاید چه کار می کنند!؟
امروز #یمن یک امتحان بزرگ است برای منتظرین امام زمان، چون فقط آنها هستند که از مسئولیت مهم خود اطلاع دارند.
چون میدانند یمن مقدمه ظهور است. لذا دفاع و کمک به یمن یعنی کمک به ظهور امام زمان.
☑️ دشمن دارد کار می کند، برادران و خواهران عزیز
اگر ما بخوابیم، دشمن خواب نیست ، ۲۴ ساعته کار می کند.
ما چه کار کرده ایم؟ فقط بحث عاطفی مسئله یمن را نگیرید؛ مسئله یمن، #تکلیف هر منتظر امام زمان است.
☑️ امام خامنه ای فرمود همانا باطل رفتنی است. نابودی آل سعود قطعی است،
اما شرط دارد. اگر مومنین خوب کار کنند، اگر ما فقط نگاه کنیم و دست روی دست بگذاریم اتفاقی نمی افتد و دشمن همچنان ادامه می دهد.
روایت داریم که ظهور با دستان ما محقق می شود. پس باید تلاش کنیم، در هر عرصه که ممکن است.
☑️ حتی اگر همین جوان ها سعی کنند در فضای مجازی مظلومیت یمن را به گوش جهانیان برسانند، بدون شک به ظهور کمک کرده اند.
اگر از این امتحان موفق بیرون بیاییم، ظهور زودتر محقق می شود.
☑️ برادران و خواهران ایرانی، خوشا به حال شما که صاحب آماده کردن مقدمه اول ظهور یعنی خراسانی هستید و همچنین خوشا به حال شما که کمک کننده به مقدمه دوم یعنی یمانی هستید. خوشا به حالتان!
امروز در یمن با افکار امام خمینی چه معجزاتی انجام می دهند. با چه؟ با بعضی از کتاب های امام خمینی، با بعضی کتاب های سیدعلی خامنه ای..
این سخنرانی در سومین همایش "مجاهدان در غربت" در دامغان برگزار شده است
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
هدایت شده از سربازان گمنام
#ترامپ برا اینکه بتونه بن سلمان رو بیشتر تیغ بزنه قضیه جمال خاشقچی رو رسانهای کرد که الحمدلله همین اقدام احمقانه باعث شده مردم کم کم به ماهیت این جانوران پی ببرن. دیروز #تونس و #مراکش، امروز هم استرالیا و فردا سراسر دنیا...
✍ای کاش باز حماقت کنند و صدای کودکان یمنی سانسور شده هم جهانی بشه
✅ @iransiasat_ir 👈
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
1_36942888.pptx
5.64M
پاورپوینت صعود چهل ساله.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
https://sapp.ir/asatid_enghelabi
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
صعود چهل ساله.zip
28.58M
📈 صعود چهل ساله
فایل ارائه سخنرانی:
🔸 حجت الاسلام راجی (از جمله سخنرانان نشست فوق الذکر)
از پروژه تحقیقاتی
💠 #دست_آوردهای_انقلاب_اسلامی
⚠ توجه: فایل از طریق رایانه اجرا میشود.
هدایت شده از شاخص
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 چرا این ملت رو ذلیل کردید؟؟
🎤دکتر عباسی
↘️eitaa.com/shakhes_1 ایتا
↘️http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
هدایت شده از صدای ایران | VOI
⭕️ #راست_قامتان_جاودانه_تاریخ
🔻 #شهید_بهشتی :🔻
💠 نترسید و سست نشوید و حتی دچار غم و غصه هم نشوید؛ انقلاب با چهرهها و دلهای افسرده تضمین نمیشود، بلکه با دلهای پرشور و چهرههای #شاداب تضمین میشود...
💠 این چیزی است که از شما میخواهم و خودم نیز به آن عمل میکنم؛ هیچ کس مرا در سختترین شرایط نیز نتوانسته با قیافه #افسرده ببیند، چرا افسرده باشیم؟! ما که به دنبال "احدی الحسنیین" هستیم (یا شهادت یا #پیروزی) دیگر چرا افسردگی؟! اگر چهرهها شاداب باشد و با نشاط باشید، آن وقت شعارتان همین است که آمریکا و #مزدوران او هیچ غلطی نمیتوانند بکنند....
💠 ما در زیر بار سختیها و مشکلات و دشواریها قد خم نمیکنیم؛ ما راست قامتان جاودانه تاریخ خواهیم ماند. تنها موقعی سرپا نیستیم که #شهید شویم و یا زخم بخوریم و بر خاک بیفتیم و الّا هیچ قدرتی پشت ما را #نمیتواند خم کند....
🆔 @voinews
هدایت شده از پایگاه مطالعاتی_تحلیلی سدید
👈آقای صالحی! دور از انصاف بود
📝«حسین شریعتمداری» مدیر مسئول روزنامه کیهان:
🔹دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا: «بعد از خروج ما از برجام، مشکلات در ایران بالا گرفته است، مردم نمیتوانند نان بخرند، آنها مجبورند با ما مذاکره کنند»!
🔹مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا: «اگر ایران میخواهد مردمش غذا بخورند باید به حرف آمریکا گوش کند. اکنون ایران باید تصمیم بگیرد که آیا میخواهد مردمش غذا بخورند، یا نه»!
🔸حالا به اظهارات آقای دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان که روز گذشته با شبکه «یورونیوز» انجام شده است توجه کنید؛ ایشان در این مصاحبه میگوید:
🔹«فشارهای اقتصادی غوغا میکند. مثلا حقوق من تا یکسال پیش به عنوان یک استاد دانشگاه، حدود ۳۰۰۰ دلار در ماه بود، الان به ۷۰۰ دلار رسیده است. این واقعا فشار اقتصادی است. ببینید اقشار دیگر چقدر تحت فشار هستند»!
🔹حالا - با عرض پوزش- خودتان را جای مقامات آمریکایی بگذارید! و سپس درباره اظهارات آقای صالحی به عنوان یک مسئول بلندپایه ایرانی به قضاوت بنشینید! آمریکا از اظهارات ایشان چه پیامی دریافت میکند؟!
🔸آیا غیر از این است که نتیجه میگیرد، تحریمها توانسته است ایران اسلامی و مردم آن را از پای درآورد! و آیا اظهارات جناب صالحی برای آمریکاییها این پیام مشخص را ندارد که برای به تسلیم کشاندن کامل ایران بایستی بر شدت تحریمها بیفزایند ؟!
🔹اظهارات آقای صالحی بیآنکه بخواهند و یا احتمالا متوجه باشند! آب ریختن به آسیاب دشمن و تشویق حریف به افزایش فشارهاست! و این گناهی نابخشودنی است که انشاءالله ناشی از غفلت باشد!
🔹جناب آقای دکتر صالحی! کدامیک از موارد یاد شده ناشی از تحریمها بوده است؟! حقوق ماهیانه ۳ هزار دلاری جنابعالی را دولت محترم با بیتدبیری و رها کردن عرصه اقتصادی کشور به ۷۰۰ دلار تبدیل کرده است نه تحریمها؟! و همین بلا را به گونهای دیگر و البته به مراتب شدیدتر به مردم مظلوم این دیار تحمیل کرده است!
🔹آیا در این معادله! که بهتر است آن را «نامعادله» بنامیم، هیچ مجهولی میبینید؟! انصاف نیست که دشمن از اظهارات نسنجیده شما گرای افزایش فشار و تحریمها را دریافت کند! مخصوصا آنکه جنابعالی به نکاتی هم درباره اقتدار نظام و تسلیمناپذیری ملت ایران اشاره کردهاید که کاش سخن یاد شده در اظهاراتتان نبود.
@Farhangesadid
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 اگر ختنه کرده بود او را به آیین مسلمانی کفن و دفن میکنیم!
🔹ریچارد نفیو، طراح تحریمهای فلج کننده ایران که به مدت ۱۰ سال بعنوان رئیس اتاق ایران در شورای عالی امنیت ملی آمریکا حضور داشته است، می گوید: "وقتی دشمن به تاثیر تحریمها اعتراف میکند یعنی نیمی از کار پیش رفته است. ما بر مبنای اعتراف دشمن برنامه ریزی می کنیم که ادامه دهیم یا روش را تغییر دهیم..."؛ کتاب #هنر_تحریمها نوشته #نفیو خواندنی است اگر مسئولین و نخبگان ما زحمت مطالعه را جهت شناخت بهتر دشمن و نقشههای آنان به خود دهند!
🔹دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا چند روز قبل گفته: «بعد از خروج ما از برجام، مشکلات در ایران بالا گرفته است، مردم نمیتوانند نان بخرند، آنها مجبورند با ما مذاکره کنند»!
🔹مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا نیز چند روز قبل میگوید: «اگر ایران میخواهد مردمش غذا بخورند باید به حرف آمریکا گوش کند. اکنون ایران باید تصمیم بگیرد که آیا میخواهد مردمش غذا بخورند، یا نه»!
🔸حالا به اظهارات آقای دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان که چندروز اخیر با شبکه «یورونیوز» انجام شده است توجه کنید؛ ایشان در این مصاحبه میگوید:
«فشارهای اقتصادی غوغا میکند. مثلا حقوق من تا یکسال پیش به عنوان یک استاد دانشگاه، حدود ۳۰۰۰ دلار در ماه بود، الان به ۷۰۰ دلار رسیده است. این واقعا فشار اقتصادی است. ببینید اقشار دیگر چقدر تحت فشار هستند»!
🔹به نظر شما این صحبتهای صالحی آیا در راستای نقشه دشمن نیست که فشارهای تحریمی را بیشتر و بیشتر کند؟ در حالیکه حال و روز اقتصاد و معیشت مردم بیش از آنیکه به آمریکا و اروپا و تحریم ها ربطی داشته باشد به مدیریت کسل و فشل آنها مرتبط است؟! تحریمها زمانی حربهای بود برای رای آوری روحانی و حالا حربهای شده برای توجیه بیعرضهگی و بیثباتی اقتصاد!
🔹خوب است در این شرایط که دولت و مجلسمان را خواب برده و مجلسیانِ ...، خود را برای روز مجلس و هفته مجلس به مناسبت شهادت آیت الله مدرس (ره) گرم میکنند یادی از آیت الله شهید مدرس کنیم که در برابر استبداد و استکبار چون شیر میغرید و ترسی نداشت.
🔴 #شهید_مدرّس در زمانی که تهدیدهای دشمنان علیه ایران زیاد و حتی عثمانیها طمعی به سرزمینهای ما داشتند، خطاب به صدراعظم عثمانی محکم میگوید:
🔻"اگر کسی بدون اجازه ی ما وارد سر حد ایران شود از ملیت و آیینش نمی پرسیم؛ اول او را با تیر می زنیم، خواه کلاهی باشد، خواه عمامه ای باشد، خواه شاپو به سر داشته باشد. بعد که گلوله خورد و زمین افتاد بررسی میکنیم اگر ختنه کرده بود او را [به آیین مسلمانی] کفن و دفن می کنیم و الا چالش میکنیم. دیانت ما عین سیاست ماست و سیاست ما عین دیانت ما، ما با همه دنیا دوستیم و همین طور هم دستور داده شده است. ما با همه دنیا دوستیم مگر اینکه کسی به ما تعرض کند ما به او تعرض میکنیم".
🔹این احساس عزت و بزرگی را مقایسه کنید با اظهارات ذلیلانه رئیسجمهور مبنی بر خزانه خالی است، یا وزیر امور خارجه که میگوید: آمریکا با یک بمب سیستم دفاعی ما را نابود می کند و حالا هم اظهارات شاذ جناب صالحی!
✅ دستنوشتههای #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از مدرسه مضمار ؛ تشکیلات اسلامی
4_506585667371794521.pdf
733.6K
📃| گزارشی از حزب و تشکیلات مطلوب امام خامنهای
🌐 Khamenei.ir
🚨 پایگاه جامع نشر محتوای تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«جبرائیلی»، پژوهشگر اقتصاد سیاسی در برنامه ثریا:
🔹با اجرای توافقنامه اقلیمی پاریس ۵۲ میلیارد دلار معادل ۶۰۰ هزار میلیارد تومان که ۱۲ سال یارانه مردم است بایدهزینه کنیم.
🔹میخواهیم درباره توافقنامهای صحبت کنیم که فرصتهای نفت و گاز ما را تهدید میکند و ما را از صادر کننده انرژی به وارد کننده انرژی تبدیل میکند.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«جبرائیلی» در برنامه ثریا:
🔹در استعمار فرانو، به جای اشغال نظامی، توافقنامههای بین المللی تحمیل میکنند.
🔹با این کار نردبان پیشرفت خودشان را برای دیگران معکوس میکنند.
🔹با اجرای این توافق تقریبا تولید مواد اساسی ما مثل فولاد، آلومینیوم، سیمان و... به مشکل میخورد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«جبرائیلی»، پژوهشگر اقتصاد سیاسی:
🔹آمریکا خودش یکطرفه از این تعهد خارج شده و پوتین گفته است این تعهدنامه تهدیدی برای اقتصاد روسیه است.
🔹ابتکار در قبال نپذیرفتن وزرا گفته است من به اولاند، رئیس جمهور فرانسه قول دادم!
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«جبرائیلی»، پژوهشگر اقتصاد سیاسی:
🔸از ابتدای انقلاب تا کنون ۴۵ معاهده خارجی داشتیم که ۳۲ تای آن در این دوره بود!
🔹خاموشیهای تابستان اخیر به این دلیل بود که به امید ورود سرمایه خارجی توسعه ظرفیت نیروگاههای کشور از محل سوخت فسیلی را ادامه ندادند.
@Farsna
هدایت شده از زمانه
#خبط_در_تحلیل
🔴 پازل دشمن را تکمیل نکنیم‼️
✍ #قاسم_حبیب_زاده(کارشناس زمانه)
🔹یکی از اهداف مهم دشمن #ناامید_سازی مردم نسبت به حاکمیت و اجزای آن است. تبلیغ گسترش فساد به تمام سطوح و لایه های حاکمیت و مدیریت جامعه و بیان اینکه فساد در ایران سیستمی شده است، دقیقا در راستای ناامید سازی مردم نسبت به نظام است. هرچند کسی نمی تواند وجود فساد را در دستگاه های مختلف انکار کند، اما این به معنی فساد سیستمی نیست چراکه هر گاه فسادی توسط دستگاه های نظارتی کشف شود مسببان آن مجازات می شوند.
🔸با توجه به شگردهای پیچیده دشمنان ملت ایران در ناامیدسازی مردم، بعضا متاسفانه مشاهده می شود افرادی که دستی بر قلم دارند و یا تریبونی در اختیار دارند بی محابا نظام و قوای آنرا به فساد سیستمی متهم کرده و ناخواسته همان اهداف دشمن را دنبال می کنند.
🔹مطالبه عدالت و مجازات بی رحمانه فاسدان امری مطلوب و بلکه لازم است، اما اغراق گویی و برپایی #مسابقه_اثبات حجم و گستره فساد و اتهام فساد سیستمی به اجزای حاکمیت نتیجه ای جز ناامیدسازی مردم نخواهد داشت.
⚠️ #هوشیار_باش
👌مراقبت کنیم که به اسم نقد وضع موجود، آب به آسیاب دشمن نریزیم و پازل جنگ روانی دشمن را در این خصوص کامل نکنیم که خود خبطی است با هزینه های سنگین!
⭕️ #زمانه = تغذیه فکری یک تحلیلگر...
_______________________
🔴 #زمانه= کانال تخصصی #تحلیلی ویژه تحلیلگران و اساتیدمحترم دانشگاه ها👇
http://eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
هدایت شده از کانال روشنگری🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اینجا #اروپا نیست؛ اینجا #ایران است، نمایشگاه #هوایی که #توی کیش برگزار شده!
حالا اگر این حرکات #نمایشی با #جنگنده توی اروپا انجام میشد همه این تصاویر رو پخش میکردن اما چون ایرانه کسی اهمیت نمیده!
+ از مسئولین میخوایم این برنامه جالب رو تو همه شهرهای ایران اجرا کنن! وقتشم بیشتر کنن!😜😁😘
#سپاه #ارتش #نیروی_هوایی #iran
👉 @roshangarii 🌹
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تقاضای استاد #علیرضا_پناهیان:خواهش میکنم خودتون در نوشتن وسخنوری استاد کنید.
🔻 #فهم_سیاسی با #سخن در آمیخته است.
بپیوندید #پدرفتنه
http://eitaa.com/joinchat/3253993472C49609b6f21
هدایت شده از آقا تنها نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔥جنگ نرم جدید از نوع نفوذ
🎥آن چيزی كه بنده مكرر در مكرر به مسئولان تذكر ميدهم عبارتست از نفوذ:
در مراكز تصميم سازی و تصميم گيری
برای تغيير باورها
برای تغيير محاسبات
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
هدایت شده از آقا تنها نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔴 جمهوری اسلامی نقطه مقابل جاهلیت مدرن
#آمریکا
#آل_سعود
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عالِم سیاست
🔹مروری بر زندگی سیدحسن مدرس و مبارزاتش در مجلس تهران علیه رضاخان که منجر به شهادت ایشان گردید
۱۰ آذر، سالروز شهادت آیتالله مدرس
✅ @Rajanews
هدایت شده از پاورپوینت سیاسی
1_37104528.pptx
351.8K
چهل سال توطئه علیه انقلاب وغلبه برآن
فایلppt https://eitaa.com/p_bazyad
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
تا دیروز از حجاب داشتن کمبود ویتامین D, میگرفتن،
حالا درد گردن و دستشونم انداختن گردن حجاب و چادر.
خانم نامحترم اون چادر مقدسه یادگار حضرت زهراست از سرت دربیار و تو هم مثل باقی هم کشیان غربزده ات کشف حجاب کن اما با این وقاحت دروغپراکنی نکن
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
🔴مهندسی افکار عمومی یعنی چه؟
✍سعید درخشان
یعنی اینکه در شرایطیکه اروپا و آمریکا برجام را پاره کرده اند و تحریمها را هم تشدید کرده اند و الان مطالبه اول جامعه باید خروج از برجام و احیای صنعت هسته ای کشور باشد اما در جامعه ما کمترین مطالبه ای در این زمینه نیست و سکوت مرگباری حاکم است و هم تحریم هستیم و هم دولتمردان مطابق میل دشمنان در برجام مانده و هسته ای را تعطیل نگه داشته اند....
اما تا دلت بخواهد مسائل دست چندم مانند کنسرت و ورود زنان به ورزشگاه و ... را تبدیل به مطالبه اول جامعه کرده اند....
حالا راز نگهداری تلگرام به هر قیمتی را میفهمیم که وزرای دو وزارت خانه مهم اطلاعات و ارتباطات حاضرند هر هزینه ای بدهند اما تلگرام را در این کشور حفظ کنند....
تلگرام بدون تردید شبکه رای و مهندسی افکار عمومی جریان غربگراست که به راحتی با آن جای جلاد و شهید را عوض میکنند و ذائقه ها را تغییر میدهند و مطالبات مردم را جابجا میکنند
البته جرم و خیانت قرارگاه های دچار اختلال فضای مجازی در جبهه انقلاب که هیچ شبکه سازی در این فضا نکرده اند و بچه های انقلابی را یا به جان هم انداخته اند یا برایشان پرونده سازی کرده اند تا نتوانند مقابل دشمن متحد و پر قدرت باشند جای خود دارد...
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
فوکویاما مینویسد: «تهدیدهایی که مردم نسبت به وضعیت اقتصادی خود درک کردهاند علت ظهور ناسیونالیسم پوپولیستی در ایالات متحده و سایر نقاط جهان را بخوبی توضیح میدهد. طبقه کارگر آمریکایی که با عنوان افرادی با تحصیلات دبیرستان یا کمتر تعریف شده است، در دهههای اخیر با بیکاری مواجه بوده است. این نهتنها در رکود یا کاهش درآمد و شغل، بلکه در بروز آسیبهای اجتماعی نیز منعکس شده است. برای آمریکاییهای آفریقاییتبار این روند در دهه 1970و دهههای پس از مهاجرت بزرگ آغاز شد؛ زمانی که سیاهپوستان به شهرهای شیکاگو، دیترویت و نیویورک نقل مکان کردند و بسیاری از آنها در صنعت فولاد و صنعت خودرو حضور یافتند. ولی از آنجایی که این بخشها با رکود و بحران مواجه شدند این طبقه بتدریج شغلهای خود را از دست دادند که نتیجه آن علاوه بر کاهش درآمد، بروز یکسری مشکلات اجتماعی نظیر افزایش نرخ جرم و جنایت، مصرف و فروش موادمخدر و بدتر شدن زندگی خانوادگی شد که باعث انتقال فقر از یک نسل به بعد میشد».
۸- فوکویاما در بخشی از کتاب به برخی تبعات بیسابقه برنامههای اقتصادی آمریکا اشاره میکند و مینویسد:«سال 2016 مصرف موادمخدر به بیش از 60.000 مرگ و میر منجر شد که 2 برابر تعداد مرگومیر ناشی از حوادث ترافیکی هر سال در کشور بود. امید به زندگی برای مردان سفیدپوست آمریکایی بین سالهای 2013 تا 2014 کاهش یافت که رخدادی بسیار غیرمعمول برای یک کشور توسعهیافته محسوب میشود. نسبت فرزندان سفیدپوست کارگر که در خانوادههای تکنفره رشد میکنند، از 22 درصد در سال 2000 به 36 درصد در سال 2017 افزایش یافت».
۹- فوکویاما معتقد است «جهانی شدن» منجر به تغییرات اقتصادی و اجتماعی شده و بویژه در جوامع مبتنی بر لیبرال- دموکراسی سبب بروز گوناگونیهایی شده که مردم این جوامع خواستار به رسمیت شناخته شدن آنها شدهاند. فوکویاما هشدار میدهد ترتیب اثر ندادن به این تفاوتها و دغدغههای هویتی مبتنی بر کرامت و منزلت انسانی، موجب فروپاشی دموکراسیهای لیبرال و قرار گرفتن جهان در معرض یک کشمکش و درگیری دائمی خواهد شد.
۱۰- به عقیده فوکویاما با عطف به مشکلات موجود، جوامع انسانی مدرن نمیتوانند از هویت و سیاستهای هویتی فاصله بگیرند؛ در عوض، این جوامع باید تعریفی وسیعتر و یکپارچهتر از هویت ملی نسبت به آنچه گروههای چپ و راست رادیکال ارائه میکنند، ارائه دهند که تنوع واقعی جوامع لیبرال- دموکراتیک را در نظر بگیرد.
او مینویسد: «اگر چه منطق سیاست هویت این است که جوامع را به گروههای کوچک و خودخواه تقسیم کند اما میتوان هویتهای وسیعتر و یکپارچهتر ایجاد کرد که همه آنها را دربر بگیرد... تجربه زندگی میتواند تبدیل به یک تجربه ساده شود که فرد را به افراد متفاوتی متصل میکند، نه اینکه از آنها جدا کند؛ دولتها و گروههای جامعه مدنی باید روی یکپارچگی گروههای کوچکتر بر کلیات بزرگ و همهشمول تمرکز کنند. دموکراسیها نیاز دارند به ترویج آنچه دانشمندان سیاسی «هویتهای عقیدتی ملی» نامیدهاند- که نه از ویژگیهای مشترک شخصی، تجربیات زندگی، روابط تاریخی یا اعتقادات مذهبی ساخته شده باشد، بلکه بر اساس ارزشها و باورهای اصلی مشترک شکل گرفته باشد- بپردازند؛... ایده این است که شهروندان را تشویق به شناسایی آرمانهای بنیادین کشور خود کنند؛ در غیر این صورت جوامع قابلیت این را دارند توسط رهبرانی گمراه شوند که به آنها میگویند ساختار قدرتهای موجود به آنها خیانت کرده و وجود آنها را نفی کرده».
فوکویاما و پایانی بر نظریه «پایان تاریخ»
کرامت، گمشده انسان عصر حاضر
امید رامز
آنچه میخوانید خلاصه و تحلیلی است بر کتاب «هویت؛ نیاز به کرامت و سیاست خشم» جدیدترین کتاب «فرانسیس فوکویاما» که 2 دهه پس از طرح نظریه پایان تاریخ و سیطره لایزال لیبرال- دموکراسی، نوشته است.
۱- فوکویاما بهرغم اینکه با استناد به آمار، به رشد تولید ثروت و کاهش فقر مطلق از 42 درصد در سال ۱۹۹۳ به 18 درصد در سال ۲۰۰۸ اشاره میکند اما اولا اذعان میکند این رشد کاملا ناعادلانه و مختص ثروتمندان و تحصیلکردهها بوده و نابرابری اقتصادی را به طرز چشمگیری افزایش داده است؛ ثانیا او میپذیرد که این تغییرات در ارتباط مستقیم با افزایش نفوذ نئولیبرالیسم در کشورها بوده است.
او مینویسد:
«در دهههای گذشته، سیاست جهانی تحول چشمگیری را تجربه کرد. از اوایل دهه 1970 تا دهه اول قرن بیست و یکم، تعداد دموکراسیهای انتخاباتی در جهان از حدود 35 تا بیش از 110 کشور افزایش یافت. در همان دوره، تولیدات کالا و خدمات در جهان 4 برابر شد و رشد تقریبا در هر منطقه از جهان گسترش یافت. نسبت افرادی که در فقر شدید زندگی میکنند، از 42 درصد جمعیت جهان در سال 1993 به 18 درصد در سال 2008 کاهش یافته است اما همه از این تغییرات سود نمیبرند. در بسیاری از کشورها و بویژه در دموکراسیهای توسعهیافته، نابرابری اقتصادی به طرز چشمگیری افزایش یافت، زیرا منافع رشد در درجه اول به ثروتمندان و تحصیلکردهها رسید. در ضربات مهلک بحران مالی جهانی 8-2007 و بحران یورو که سال 2009 آغاز شد، در هر دو مورد، سیاستهایی که توسط نخبگان ایجاد شد، رکود اقتصادی، بیکاری بالا و کاهش درآمد را برای میلیونها کارگر به ارمغان آورد».
او ادامه میدهد: «در لیبرال- دموکراسی، برابری تحت قانون، برابری اقتصادی و اجتماعی را بهوجود نمیآورد. تبعیض همچنان برای انواع مختلفی از گروهها وجود دارد و اقتصادهای بازار نابرابریهای زیادی را ایجاد میکنند. با وجود تولید ثروت عظیم در ایالات متحده و سایر کشورهای توسعهیافته، نابرابری درآمد طی 30 سال گذشته به طور چشمگیری افزایش یافته است. بخشهای قابل توجهی از جمعیت آنها از درآمدهای ناچیز رنج میبرند».
۲- فوکویاما میپذیرد نظم تعریف شدهاش و مفهومی که او 2 دهه قبل به عنوان لازمه تحقق آرمانشهر دولتها و ملتها با نام «لیبرال- دموکراسی» تعریف میکرد، شکست خورده و فروپاشیده است: «در نهایت، این تغییرات جهان را به سمت یک نظم جهانشمول مبتنی بر جامعه باز و لیبرال سوق داد که پس از مدتی شروع به فروپاشی و بازگشت به عقب کرد».
۳- فوکویاما اذعان میکند دیگر آمریکا و اروپا در حوزه اقتصاد سیاسی الگوی مطلوب بسیاری از کشورهای جهان نیستند و آنها در پی بهکارگیری مدلهای سیاسی و اقتصادی دیگری هستند: «از آنجا که ایالات متحده و اتحادیه اروپایی نمونههای برجستهای از دموکراسی لیبرال بودند، این بحرانها به اعتبار این نظامها آسیب جدی وارد کرد. به طوری که در سالهای اخیر، تعداد دموکراسیها کاهش یافته است و دموکراسی تقریبا در تمام مناطق جهان به عقب رانده شده است. در عین حال، بسیاری از کشورهای اقتدارگرا، به رهبری چین و روسیه، تبدیل به مدعی شدهاند. بعضی از کشورها که در دهه 1990 به نظر میرسید دموکراسیهای لیبرال موفقی هستند، از جمله مجارستان، لهستان، تایلند و ترکیه به سمت اقتدارگرایی عقبگرد کردهاند. شورشهای اعراب در سالهای 2010 و 2011 دیکتاتوری را در سراسر خاورمیانه متوقف کرد اما نتوانست دموکراسی را به جای آن بنشاند؛ رژیمهای مستبد به قدرت رسیدند و جنگهای داخلی عراق، لیبی، سوریه و یمن را فراگرفت».
۴- مهمتر اینکه به اذعان فوکویاما و مطابق روندی که طی سالهای اخیر در اروپای غربی و آمریکا شاهد بودهایم، نئولیبرالیسم حتی در کشورهایی که مهد این مدل اقتصاد سیاسی محسوب میشوند یعنی آمریکا و انگلیس نیز محبوبیت خود را از دست داده و در عوض این راستهای افراطی بودهاند که ظهور و بروز داشته و جریانهای اصلی سیاسی و اقتصادی این کشورها را به چالش کشیدهاند: «شگفتآورتر و شاید مهمتر از کشورهای دیگر، موفقیت ناسیونالیسم پوپولیستی در انتخابات سال 2016 توسط 2 نظام مبتنی بر لیبرال- دموکراسی قدیمی یعنی آمریکا و بریتانیا بود؛ در بریتانیا رایدهندگان تصمیم به ترک اروپا گرفتند و در ایالات متحده دونالد ترامپ به عنوان رئیسجمهور برگزیده شد».
۵- به باور فوکویاما در یک سطحی، ریشه نارضایتیهای اخیر مردم در کشورهای مختلف اروپا و آمریکا و بحرانهای سیاسی موجود، ناشی از مشکلات اقتصادی و سختی معیشت بوده است: «این شیفت ضمن اضمحلال بسیاری از باورهای سنتی لیبرالها، نوعی بازگشت به تئوری کارل مارکس نیز هست که ریشه همه کشمکشها و درگیریهای سیاسی را تضادهای اقتصادی میدانست [تضاد بین ضعیف و قوی در کمون اولیه، تضاد بین ارباب و برده در دوره بردهداری، تضاد بین دهقان و فئودال در دوره فئودالیسم، تضاد بین بورژوازی و پرولتاریا در دوره بورژوازی]».
وی اما معتقد است ریشه اصلی نارضایتیها و چالشهای سیاسی در واقع به مسائل بسیار عمیقتر یعنی «دغدغههای هویتی» بازمیگردد. فوکویاما مینویسد:«هرچند همه این تحولات به نوعی به تغییرات اقتصادی و تکنولوژیک و عقبگرد از جهانی شدن (Globalization) مربوط بود اما ریشه اساسی همه آنها در واقع ظهور یک پدیده متفاوت به نام «سیاستهای هویتی» است. سیاستهای قرن بیستم و اوایل قرن بیستویکم غالبا توسط مسائل اقتصادی تعریف میشد. دغدغه چپها، سیاست متمرکز بر کارگران، اتحادیههای کارگری، برنامههای رفاه اجتماعی و سیاستهای توزیع مجدد بود و در مقابل، راستها عمدتا به کاهش حجم دولت و ارتقای بخش خصوصی علاقهمند بودند. با این حال، امروز سیاست، بیش از آنکه با نگرانیهای اقتصادی یا ایدئولوژیک چپی یا راستی تعریف شود با دغدغههای هویتی مواجه و از آن متاثر شده است. در حال حاضر، در بسیاری از کشورهای دموکراتیک، چپها کمتر روی ایجاد برابری اقتصادی گسترده و بیشتر بر ترویج منافع طیف وسیعی از اقلیتهای قومی، مهاجران، پناهندگان، زنان و مردم محلی تمرکز میکنند. راستها، در عین حال، ماموریت اصلی خود را حفاظت وطنپرستانه از هویت ملی سنتی که اغلب با نژاد، قومیت یا مذهب مرتبط است، تعریف کردهاند».
او ادامه میدهد: «در بسیاری از کمپینهای انتخاباتی مبتنی بر سیاستهای هویتی مانند کمپین «مدیران زن در سیلیکونولی» [مرکز شرکتهای انفورماتیک بزرگ جهان در کالیفرنیای آمریکا] و همچنین ستارههای زن هالیوودی، در طبقات بالای هرم توزیع درآمد قرار دارند و دغدغه عدالت اقتصادی نداشتهاند... بنابراین فقدان هویت بیش از فقدان امکان برخورداری اقتصادی از منابع، مردم را در معرض دگرگونی قرار داده است».
۶- بسیاری از رهبران جدید جهان با محور قرار دادن همین موضوعات هویتی و مبتنی بر کرامت، نظیر برابری حقوق سیاهپوستان و مبارزه با نژادپرستی، حمایت از حقوق زنان و مبارزه با خشونت جنسی علیه زنان موفق شدند در انتخابات آرای شهروندان را جذب کنند. آنها گروههایی از جامعه را- که تعدادشان هم کم نبوده- با خود همراه کردهاند که به این باور رسیدهاند هویت آنها اعم از ملیت، مذهب، قومیت و جنسیت آنها به رسمیت شناخته نشده است: «در آمریکا جنبش سیاهپوستان که در سالهای اخیر بیشتر قربانی تبعیض نژادی بودهاند و هر روز بر تعداد کشتگان غیرعادلانه آنها در درگیری با پلیس افزوده میشود و زنانی که در سراسر ایالات متحده در دانشگاهها، ادارات، مراکز نظامی، سینما و بخشهای مختلف کشور قربانی یک اپیدمی آزار و اذیت جنسی شدهاند و به این باور رسیدهاند که همسالان مردشان به آنها نه با نگاهی برابر که به عنوان کالای جنسی مینگرند و بسیاری از کسانی که به ترامپ رای دادند، مشتاق بازگشت گذشتهای بودند که جایگاه، حقوق، کرامت و منزلتشان مورد احترام قرار میگرفت. «سیاست هویتی» دیگر یک پدیده جزئی و کماهمیت با دامنه شمولیت محدود نیست؛ بلکه سیاست هویتی تبدیل به یک مفهوم مهم و اساسی شده که بیشتر آنچه را که در جهان اتفاق افتاده و در حال وقوع است توضیح میدهد. بنابراین، دموکراسیهای لیبرال مدرن در معرض چالشهای جدی قرار گرفتهاند».
۷- در بین رهبران و جریانهایی که طی سالیان اخیر در مناطق مختلف اروپا و آمریکا مورد استقبال قرارگرفتهاند، نام گروههای راست افراطی بیش از دیگران به چشم میخورد. در آمریکا، فرانسه، آلمان، سوئد، برزیل و بسیاری کشورهای دیگر جریانهای راست افراطی تقویت شد و در انگلیس رای اکثریت به بریگزیت نمادی از ملیگرایی و مخالفت با جهانیشدن تلقی شد.
۱۱- فوکویاما درباره لزوم تغییر سیاستهای هویتی در اروپا و تغییر تعریف از شهروند به عنوان یکی از الزامات آن مینویسد: «مبارزه با سیاستهای هویتی [تفرقهافکنانه] در اروپا باید با تغییر قوانین شهروندی آغاز شود که البته چنین دستور کاری فراتر از توانایی اتحادیه اروپایی است که 28 کشور عضو آن بشدت از منافع ملی خود دفاع میکنند و آماده وتوی هرگونه اصلاحات یا تغییرات مهم هستند. بنابراین، هر گونه اقدامی که انجام میشود، باید به تنهایی در سطح کشورهای عضو اتفاق بیفتد. برای متوقف کردن برخی از گروههای قومی، کشورهای عضو اتحادیه اروپایی قوانین شهروندیای را که بر اساس «حق خون» است- که حق شهروندی را طبق قومیت والدین اعطا میکند- باید با قوانین جدیدی که شهروندی را بر اساس «حق زمین» تعیین میکند، جایگزین کند و شهروندی [و حقوق شهروندی] را به هر کسی که در قلمرو کشور متولد شده است، اعطا کند. اما در عین حال کشورهای اروپایی نیز باید الزامات سختگیرانهای را برای تصرف شهروندان جدید اعمال کنند؛ چیزی که ایالات متحده سالها انجام داده است. در ایالات متحده علاوه بر داشتن مجوز اقامت دائم در این کشور به مدت 5 سال، انتظار میرود شهروندان جدید بتوانند زبان انگلیسی را برای خواندن، نوشتن و صحبت کردن بیاموزند و درکی از تاریخچه دولت ایالات متحده داشته و از شخصیت اخلاقی خوب
- یعنی نداشتن سابقه کیفری- برخوردار باشند و تعهد به اصول و آرمانهای قانون اساسی ایالات متحده را با ادای سوگند وفاداری به آمریکا نشان دهند. کشورهای اروپایی نیز باید از شهروندان مهاجر جدیدشان انتظارات مشابه ایالات متحده داشته باشند... علاوه بر تغییر الزامات رسمی برای شهروندی، کشورهای اروپایی باید از مفاهیم هویت ملی که بر قومیت مبتنی است فاصله بگیرند». او ادامه میدهد: «با وجود اینکه اروپاییها یک تمدن عظیم بومی ایجاد کردهاند اما باید شرایطی را فراهم کنند که بتواند مردم را از سایر فرهنگها نیز- حتی با وجود تمایزات خاص- دربر بگیرد».
۱۲- فوکویاما همچنین به لزوم تدوین سیاستهای جدید هویتی در آمریکا که همه اقلیتها را در بر بگیرد، اشاره میکند و مینویسد: «امروز هویت ملی آمریکایی که پس از جنگ داخلی ظهور کرد، باید در برابر حملات گروههای چپ و راست احیا شده و از آن دفاع شود. در جناح راست، ملیگرایان سفیدپوست مایل به جایگزین شدن نژاد، قومیت و مذهب به جای هویت اعتقادی ملی هستند و در جناح چپ نیز قهرمانان سیاستهای هویتی، در حال تضعیف مشروعیت تاریخ آمریکا با ملعبه قرار دادن قربانیان نژادپرستی و تبعیضهای جنسیتی هستند. چنین نقایصی از ویژگیهای جامعه آمریکایی است. اگرچه ایالات متحده از تنوع استفاده کرده است اما نمیتواند هویت ملی خود را مبتنی بر تنوع ایجاد کند. یک هویت اعتقادی ملی کارآمد باید ایدههای حقیقی نظیر قانونگرایی و برابری انسانی ارائه کند. آمریکاییها به این ایدهها احترام خواهند گذاشت».
هدایت شده از محرمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محرمانه
💠 واقعیت های ناشنیده از اقتصاد #ونزوئلا از زبان سیدیاسر جبرئیلی
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید