روحانی در ادامه به موضوع شعارهای تبلیغاتی در انتخابات بویژه در موضوع سیاست خارجی پرداخت و گفت : وی خاطرنشان کرد: برای دولتی که از آغاز تبلیغاتش با مردم سیاست خارجی را به رای مردم گذاشته مسئله مهمی است. در دولتهای قبلی هم سیاستهای خارجی قاعدتا در چارچوب منافع ملی اتخاذ میشده که من به آنها کاری ندارم اما در دولت ما هم اول و هم دوم نظرم را در سیاست خارجی به رای مردم گذاشتهام.
گفتنی است یکی از وعدههای مهم روحانی در انتخابات سال 1392 این بود که هم چرخ سانتریفیوژ باید بچرخد و هم چرخ زندگی مردم. این وعده رئیسجمهور که در اعتراض به سیاست خارجی دولت قبلی عنوان شده بود، باعث شد مردم به راه جدیدی که وی معرفی کرده بود اعتماد کنند تا شاید با استراتژی جدید، مشکلات کشور کاهش پیدا کند.
با این حال، طی شش سال گذشته، دولتمردان تلاشی برای تحقق یافتن این گفته نکردند؛ البته طبیعی بود که با مدیریت نامناسبی (که دولت در حوزههایی مثل اقتصاد) داشت، جایی برای محقق شدن وعده مذکور باقی نمیماند. به عبارتی آنچه تاکنون اتفاق افتاده این بوده که در این دولت به بهانه چرخیدن چرخ زندگی مردم چرخ سانتریفیوژها کند شده و از طرف دیگر، همان چرخ زندگی مردم هم نه تنها بهتر نچرخیده بلکه چرخش آن کندتر هم شده است.
بنویسید تعامل گسترده با جهان بخوانید با آمریکا و اروپا!
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود همچنین گفت: یکی از شعارهای اصلی در انتخابات تعامل سازنده با جهان بود. شاید یکی از دلایل کسانی که به من رای دادند همین اصل تعامل سازنده با دنیا باشد.
روحانی افزود: تعامل سازنده با جهان کار دشواری است؛ تقابل با جهان آسانترین کار است، فحاشی و سخنرانی علیه دنیا هنر نیست و تقابل با دنیا هنرمندی نمیخواهد. ممکن است در برههای کشوری در برابر جمع یا کشور دیگری مسیر تقابل را انتخاب کند اما اساس در روابط و سیاست خارجی تعامل سازنده است. مقام معظم رهبری در دور دوم دولت هم تعبیر تعامل گسترده با جهان فرمودند و بنابراین این سیاست نظام و خواست مردم است.
رئیسجمهور در حالی سخن از تعامل سازنده با دنیا به میان میآورد که طی شش سال گذشته هرگاه چنین واژهای استفاده شده منظور و هدف اصلی آمریکا و کشورهای اروپایی بودهاند و به عبارتی یکی از دلایل عدم موفقیت سیاستهای وزارت امور خارجه وی خلاصه کردن دنیا در آمریکا و اروپا بوده است که نتیجه آن پس از 6 سال چیزی جز اتلاف و هدررفت عمر و منابع انرژی ملت ایران نبوده است.
حفظ ارزش پول ملی با رونق تولید یا حذف ۴ صفر!
رئیسدولت تدبیر و امید در ادامهگریزی هم به مسائل اقتصادی زد و با اشاره به مصوبه هیئت دولت در تبدیل ریال به تومان گفت: استدلال من درباره مصوبه اخیر دولت و تبدیل پول ملی از ریال به تومان این بود که ما باید با زبان مردم حرف بزنیم. امروز در گفتوگوی مردم ریال جایگاهی ندارد و بیشتر در بانکها و مکاتبات رسمی ریال نوشته میشود.
گوشت 100 هزار تومان، پراید 50 میلیون /دولت هنوز از برکات برجام میگوید! اصرار به دستاوردتراشی برای برجام در حالی است که مرداد ماه 96 و در زمان آغاز به کار دولت دوازدهم دانشگاه میرلند با انتشار نتایج یک نظرسنجی اعلام کرد 63 درصد از ایرانیها معتقدند که توافق هستهای وضعیت اقتصادی کشورشان را بهبود نبخشیده است و از هر 10 نفر 7 نفر معتقدند که برجام باعث تغییر اوضاع زندگی مردم عادی نشده است.
روحانی برای اثبات کارآمدی خود به سند پاره شدهای استناد کرده که امروز خود به محل مناقشه ایران و غرب تبدیل شده است. او که ناتوان از ارائه آمار و برنامه اقتصادی برای نجات مردم از وضعیت رکود تورمی فعلی است، با انتقادات فراوانی در خصوص بیبرنامگی در حوزه معیشت مردم دست و پنجه نرم میکند. با این حال دوباره صحبتهای تکراری و خلاف واقع خود را تَکرار کرده است؛ صحبتهایی که بارها برای جلوگیری از انحراف افکارعمومی به آنها پاسخ داده شده است.
حجتالاسلام روحانی رئیسجمهور در دیدار با وزیر و اعضای ارشد وزارت خارجه گفت: خوشحالم که امروز فرصت دیدار با وزیر و معاونین، مدیران و مقامات ارشد وزارت خارجه را داشتم.
وی ادامه داد: سیاست خارجی ویژگی خاصی دارد، یک روابط تنگاتنگی با ملت دارد. ملت مشخص شده در یکجا محدودهای است که داخل را از خارج جدا میکند و در واقع مرزهای جغرافیایی و مرزهای سیاسی داخل و خارج خودی و بیگانه ملیت ما را و همبستگی ما را کاملتر میکند.
روحانی تاکید کرد: وقتی ما میگوییم این سیاست خارجی یعنی نحوه تعامل کل یک ملت یک کشور با دیگران؛ پس بنابراین سیاست خارجی نمیتواند سیاستی باشد که در یک جناح و حزب جمع باشد سیاست خارجی مربوط به کل ملت ایران است.
رئیس جمهور اظهار داشت: وزارت خارجه و شخص وزیر امور خارجه وقتی در سیاست بیرونی و خارجی ما حرف میزند و حضور پیدا میکند به عنوان نماینده کل ملت ایران است و نه نماینده یک گروه و جناح. به همین دلیل دیپلماسی و سیاست خارجی ما باید یک پارچه باشد.
چنین ادعایی از سوی رئیسجمهور در حالی مطرح میشود که محمد جواد ظریف به عنوان مسئول سیاست خارجی کشور بارها از مواضع حزبی خود سخن گفته است . ظریف در شورای روابط خارجی آمریکا در پاسخ به سؤال هاله اسفندیاری مبنی بر اینکه آیا شکست در مذاکرات هستهای بر سیاست خارجی ایران تاثیرگذار خواهد بود؟ اگر بله، چگونه؟ میگوید شکست توافق باعث روی کار آمدن آمریکاستیزان در ایران خواهد شد! رفتاری که عینا در جریان مذاکرات سعد آباد نیز تکرار شد و ظریف صراحتا به البرداعی گفت اگر مذاکرات به نتیجه نرسد رقبای سیاسی ما در کشور پیروز خواهند شد.
مجتهد سیاسی که معنای تعلیق را نمیداند!
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: وزارت خارجه دو جا امانتدار هستند. سفیر، وزیر و معاون وزیر باید در جمع نظر کارشناسیاش را بدهد؛ مخصوصا ظریف که یک نخبه و مجتهد سیاسی است. برخیها در سیاست درس خوانده و تجربه هم دارند ولی به مقام اجتهاد نرسیدند، ولی وزیر امروز خارجه ما یک مجتهد سیاسی است.حالا یک عده درس سیاست خواندهاند و تجربه هم دارند اما به مقام اجتهاد نرسیدند.
پیشتر و در جریان نشست خبری ظریف نیز یکی از روحانیون اصلاحطلب از وی به عنوان اولیاء الهی ! یاد کرده بود . این عبارت غلوآمیز، تصنعی و عجیب و غریب در وصف وزیر امور خارجه در حالی است که سال 96 و 21 ماه پس از انعقاد خسارت محض برجام وندی شرمن مذاکرهکننده سابق آمریکا ضمن تحقیر ظریف به خاطر عدم فهم زبان انگلیسی از دلیل باقی ماندن تحریمها در متن برجام رمزگشایی کرده بود . وی طی سخنانی با تمسخر و پوزخند گفته بود :« 5+1 و اتحادیه اروپا توافق کردند که تحریمهای هستهای را (موقتا متوقف کنند)، lift لغتی است که در زبان انگلیسی به معنی (معلق نگاه داشتن ,و یا موقتا متوقف کردن) است اما طرف ایرانی lift را به معنی (پایان دادن و خاتمه دادن ترجمه میکرد و به همین دلیل هم ما از این لغت استفاده کردیم - یکی از کارهایی که شخص در دیپلماسی انجام میدهد این است که توجه کند زبان اهمیت دارد -»
این در حالی است که محمد جواد ظریف 30 تیر 1394 و بعد از انعقاد توافق هستهای در مجلس حضور پیدا کرده و گفته بود : «اصلا تعلیق در هیچجا نیامده است در هیچ جای برجام واژه تعلیق نیامده و هرکس تعلیق ترجمه کرده اشتباه ترجمه کرده است. در برجام اصلا تعلیق وجود ندارد و تاریخ اجرای لغو هم زمانی است که آژانس گزارش دهد که ایران این اقدامات کمی را انجام داده است.» نه چرخ سانتریفیوژها چرخید و نه چرخ اقتصاد!
رئیسجمهور با اشاره به اینکه در توافقها، مطالبات حداکثری را مطرح و اصرار میکند ولی در نهایت در نقطهای به توافق میرسند، خاطرنشان کرد: هدف ما برای ما آن بود که به دنیا بگویم آمریکا و برخی از غربیها میگویند ایران به دنبال منطق نیست و تنها با زور و جنگ میتوان با ایران برخورد کرد، این حرفشان دروغ است. میخواستیم نشان بدهیم اهل قدرت مذاکره، تعامل و منطق هستیم که این کار شهامت میخواهد. روحانی که بارها دستاورد توافق کردن با آمریکا را به زندگی و اقتصاد مردم گره زده بود و حتی آب خوردن را مشروط به توافقنامه هستهای کرده بود به تحریف هدف برجام روی آورده و در چرخشی آشکار دستاورد برجام را به شکست سیاسی و اخلاقی آمریکا و منزوی شدن این کشور محدود میکند! امری که پیشتر با واکنش رهبر انقلاب نیز روبهرو شده است.
رهبر انقلاب با اشاره به تجربههایی که باید از شکست برجام گرفت، «دلخوش کردن به چیزهای کماهمیت را محکوم کردند» و فرمودند: « اگر چنانچه از این تجربهها استفاده نکردیم، به چیزهای کماهمیت دلمان را خوش کردیم [ضرر میکنیم]. همینطور که آقای رئیسجمهور گفتند واقعاً آمریکاییها در این قضیّه از لحاظ اخلاقی، از لحاظ حقوقی، از لحاظ آبروی سیاسی در دنیا شکست خوردند؛ خب بله، آمریکا بیآبرو شد؛ این یک واقعیّتی است و در این تردیدی نیست امّا من میخواهم این را مطرح کنم که آیا ما مذاکره را شروع کردیم برای اینکه آمریکا بیآبرو بشود؟ هدف مذاکره ما این بود؟ ما مذاکره را شروع کردیم برای اینکه تحریمها برداشته بشود - و شما ملاحظه میکنید که بسیاری از تحریمها برداشته نشده،حالا هم دارند تهدید میکنند که تحریمهای چنینوچنان را بر ایران تحمیل خواهیم کرد؛ همان تحریمهای ثانویّهای را که با مصوّبه برجام و با قطعنامه شورای امنیّت سازمان ملل برداشته شد، همانها را دوباره میخواهند اینها برگردانند- هدف، این بود؟»
به خاطر همین بود که اوباما پس از توافق جشن گرفت؟
رئیسقوه مجریه در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: توافقی امضا کردیم که دوست و دشمن نتوانست بگوید این توافق به ضرر ایران است. آنهایی که با ما مخالف بودند میگفتند خیلی به نفع ایران است آنهایی که با ما موافق بودند میگفتند توافقات خوبی است. یک نفر نگفت این توافق بد است آنها که دشمن ما بودند از اول میگفتند که این توافق برای ما بد است و از آن به نفع ایران است، ترامپ هم همین را گفت یک شعری گفت که یک مصرعش درست بود که« ایرانیها در هیچ مذاکرهای شکست نخوردند.»
این ادعای رئیسجمهور در حالی است که هنوز تصاویر مربوط به شادی و سرور باراک اوباما و همراهان وی در کاخ سفید پس از شنیدن خبر توافق هستهای با ایران در آرشیو رسانهها موجود است . ضمن اینکه اصرار آمریکا و اروپا برای تحمیل برجامهای 2 و 3و .. پس از تحمیل توافق هستهای به خوبی نشان میدهد که برجام تا چه میزان به نفع ایران بوده و به ضرر آنها.
موضوع خسارتهای برجام است یا درصد پیروزی؟
روحانی در ادامه گفت: ما شکست نخوردیم و همه قبول دارند که ما پیروز شدیم. ولی در عین حال ممکن است کسی بگوید که این پیروزی حداکثری و صددرصدی نبوده است که به اعتقاد من شدنی نیست که حتی اگر با یک کشور دوست راجع به یک موضوع اختلافی مذاکره انجام گیرد بتوان به موفقیت حداکثری و صددرصد رسید. خیلی بتوان موفق بود ۹۰ درصد. ما در طول تاریخ، با خیلیها مذاکره کردهایم و فقط ۱+۵ نبوده.
رئیسجمهور در حالی با فرافکنی و بازی با الفاظ از میزان درصد موفقیت و پیروزی در برجام سخن میگوید که امروز ، باید از تجربه گران تمامشده و نادرست خود در اعتماد مطلق به آمریکا و اروپا را برای آحاد ایرانیان توضیح دهد.
اغتشاش آماری درباره جذب سرمایهگذاری خارجی
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: علاوه بر اینکه فروش نفت و میعانات را به نزدیک ۳ برابر افزایش دادیم، کار بزرگی نیز انجام گرفت. ما بعد از برجام موفقیتهای بسیاری به دست آوردیم. این موفقیتها از لحاظ اقتصادی به قدری بود که بعضیها عصبانی شده بودند و میگفتند چه خبر شده چرا اینقدر هتلهای ما پر شده است نزدیک ۷۰- ۸۰ نفر از یک کشور آمدهاند.
چنین ادعایی در حالی مطرح میشود که مسئولان دولت دوازدهم طی ماههای اخیر آمارهای متناقضی درباره رقم جذب سرمایهگذاری خارجی مطرح کردهاند که نشانه نادرست بودن آنها است. بر اساس آمارهای رسمی در دولت روحانی روند سرمایهگذاری خارجی در کشور با افت فاحش ۵ میلیارد دلاری و حدودا ۴۷ درصدی رو به رو شده است. این در حالی است که آمارهای سازمان کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد (آنکتاد) نیز نشان میداد دولت یازدهم نیز تقریبا نصف دولت دهم، سرمایهگذاری خارجی جذب کرده.
حماسهسرایی دوباره درباره هواپیماهای برجامی
روحانی با اشاره به انتقادات در برجام، گفت: ما هواپیما میخریدیم آنها عصبانی میشدند و میگفتند که این هواپیماها کاغذی است. این افراد میتوانند بروند به فرودگاه مهرآباد و امام خمینی سوار شوند و ببینند، هواپیماهای خریداری شده چگونه هستند. ما ناوگان هوایی و ریلیمان را تقویت کردیم و از لحاظ بانکی و اقتصادی نیز حرکتهای بسیار مهمی را انجام دادیم.
گفتنی است سال 95 و تحت تأثیر توافق برجام، شرکتهای هواپیمایی ایران قراردادهای مختلفی را با دو غول هواپیماسازی دنیا یعنی ایرباس و بوئینگ به امضا رساندند. براساس این قراردادها شرکت ایرانایر 100فروند انواع ایرباس را به این کمپانی اروپایی سفارش داد و متعاقب آن نیز قرارداد خرید 80فروند بوئینگ را با کمپانی آمریکایی بوئینگ به امضا رساند. قراردادهایی که با آب و تاب فراوان در رسانههای داخلی بازتاب داده شد و آن را «دستاورد بزرگ برجام» خطاب کردند.
اما در شرایط فعلی، ایران در حالی پرونده کوتاه مدت برجامی خود را بسته است که از ۲۰۰ فروند خرید، تنها ۱۶ فروند آن تحویل شده و این به معنای آن است که ایران از نیاز روز خود تنها هشت درصد را وارد کرده است.
آیا در برجام به دنبال «کاپ اخلاق» بودیم؟
رئیسقوه مجریه با بیان اینکه یک امتیاز دیگر غیرقابل بازگشت به دست آوردیم و آن وفای به عهد است، ابراز داشت: دنیا فهمید اگر ایران عهدی بست و پیمانی را امضا کرد، پای پیمانش میایستد. این مسئله جاودانه و امتیازی است که هیچ وقت از بین نمیرود. وی اضافه کرد: طرف مقابل از توافق خارج شد و طرفهای دیگر به تعهداتشان عمل نکردند ولی ما یک سال صبر کردیم و نشان دادیم ملتی هستیم که به عهدش میایستد. امتیاز دیگر ما انزوای آمریکا بود، مگر در این یک سال آمریکا تنها نبوده است؟ مگر کسی بوده است که بگوید آمریکا کار درست کرده است؟
رئیسجمهور نتیجه مهمترین دستاورد دولتش، را اثبات اخلاقمداری ایران در عرصه بینالمللی میداند. حال سؤال اساسی اینجاست آیا هدف از برجام و چندسال تلاش برای دستیابی به نتیجه در مذاکرات هستهای که متحمل هزینههای زیادی هم برای کشور شد، این بود که ایران اخلاقمدار بودن خود را به نمایش بگذارد؟ این در حالی است که نگاهی به اظهارات گذشته روحانی در خلال انجام مذاکرات از سال 92 تاکنون نشان میدهد، وی اهداف بلندتری را دنبال میکرد.
مجموعه این اظهارات از سوی بلندپایهترین مقام دولت نشان میدهد، دولت تدبیر و امید تا حد زیادی همچنان دل در گرو سراب برجام دارد و حاضر به دیدن واقعیات صحنه نیست.
واقعیتهایی مثل گوشت 100 هزار تومانی و پراید 50 میلیونی که مردم عادی با آن دست به گریبانند و البته طبیعی است این واقعیتها از چشم دولتی که نظرسنجی خودرویی میکند، پنهان بماند.
رئیسجمهور با اشاره به اینکه تفاوت میان ریال و تومان برای مردم دشواری به وجود آورده است، گفت: کمتر کشوری را سراغ دارم که پول ملی با آنچه گفته میشود و آنچه نوشته میشود تفاوت داشته باشد. ما باید تابع مردم باشیم.
رئیسجمهوری گفت: اگر در بانک بگویید ۱۰هزار تومان میخواهیم، در سند بانکی مینویسند ۱۰۰هزار ریال؛ در مکاتبات رسمی و در بانک به یک گونه حرف میزنیم اما مردم به گونهای دیگر حرف میزنند که این موضوع برای مردم دشواری ایجاد کرده است. ما باید تابع مردم باشیم، کمتر کشوری را سراغ داریم که زبان مردم در پول ملی با آنچه که مینویسند تا این اندازه تفاوت داشته باشد.
روحانی در شرایطی که مردم به شدت در تنگنای اقتصادی و مشکلات معیشتی گرفتار شدهاند و از سوی دیگر ساختار اقتصادی کشور دچار مشکلات عدیده ناشی از سوء مدیریت است، در استدلالی عجیب ، دلیل حذف 4 صفر از پول ملی را سخن گفتن از زبان مردم عنوان میکند!
این در حالی است که چنین اقداماتی جدا از بحث رویکردهای عوامانه و سطحی، صرفا یک کار اسمی بوده و تاثیر واقعی در متغیرهای اقتصادی نخواهد گذاشت. به عبارت دیگر، با حذف صفرهای پول ملی، تنها واحد هزینههای مردم کوچک نمیشود، بلکه واحد درآمدها نیز به تناسب آن کاهش مییابد؛ بر همین اساس، تاثیر اصلی این اقدام صرفا جنبه روانی داشته و معنای دیگری که حاکی از بهبود متغیرهای اقتصادی یا تغییر وضع معیشت مردم باشد را نمیتوان از آن استنباط نمود.
دستاورد تماس تلفنی با اوباما چه بود؟
رئیسجمهور در ادامه به موضوع تماس تلفنی بین خود و رئیسجمهور سابق آمریکا اشاره کرد و مدعی شد: اگر در نیویورک وزیر امور خارجه ما با وزیر امور خارجه آمریکا دیدار نکرده بود و من به تلفن اوباما جواب نمیدادم، این کار با سختی و کندی انجام میشد. اینکه در کمتر از ۱۰۰ روز با شش قدرت بزرگ به توافق موقت ژنو برسیم در برخی از مواقع دشوار بود. ساعت ۵ صبح برای پذیرش نهایی این توافق صحبت میکردیم که گرفته شد و عمل شد، آسان نبود. این یک توافق بزرگ بود.
چنین ادعایی در حالی مطرح میشود که آنچه پس از این تماس، رخ داد، آن بود که علیرغم این امتیاز بزرگی که دولت یازدهم در اولین ماههای فعالیت خود به آمریکاییها داد در مقابل، طرف آمریکایی با خلف وعدههای فراوان در مسیر اجرای توافق هستهای و وضع مجدد انواع تحریمها قانون تمدید تحریمهای ایران و همچنین توهینهای پیاپی به مردم ایران نظیر سخنان وندی شرمن که فریبکاری را بخشی از ژن ایرانیان عنوان کرد روبرو شد.در عرصه بینالمللی نیز این اقدام تاثیرات منفی در میان انقلابیون و آزادیخواهان جهان داشت و تا مدتها زمینهساز تبلیغات آمریکاییها در سطح جهان را فراهم کرده بود.
ضمن اینکه رهبر معظم انقلاب نیز اندکی پس از بازگشت رئیسجمهور و هیئت همراه از نیویورک از برخی اقدامات نظیر تماس تلفنی و مذاکره مستقیم وزیران خارجه ایران و آمریکا انتقاد کردند و فرمودند: «از آنچه دولت ما انجام میدهد و تلاشهای دیپلماتیک و تحرّکی که در این زمینه میکنند، حمایت میکنیم. البتّه برخی از آنچه در سفر نیویورک پیش آمد، به نظر ما بجا نبود».
تهمت حسادت به منتقدان به خاطر دادن امتیازهای یکطرفه!
روحانی در ادامه با بیان اینکه قبل از آن (توافق ژنو) هشت سال مذاکره شده بود و در هشت سال پیشرفتی حاصل نشد، خاطرنشان کرد: فرض کنید ناگهان در ۱۰۰ روز پیشرفت عظیمی انجام شد. تحمل این مسئله از سوی برخیها سخت بود. همه ما در یک نوع رقابت و حسادتی قرار داریم. وقتی یک دولت و افرادی ادعا کنند مسئلهای قابل حل نیست و میز مذاکرهای که هشت سال وجود داشت، فایده ندارد. من نمیگویم تقصیر این طرف بود یا آن طرف. طبیعی است که از این مسئله حرف و حدیث درمیآید.
این اظهارات رئیسجمهور در حالی است که وی پاسخ نمیدهد از کدام فایده و دستاورد برجام سخن میگوید؟ همان برجامی که قرار بود تحریمها را بردارد اما عراقچی گفت «ایران برجام را داستانی موفق نمیداند چراکه ایران از آن بهرهمند نشده و تحریمها برداشته نشده است»؟ و افزود که «برجام برای ایران موفق نبوده است؛ حتی متن و کلمات برجام نقض شده اند»؟ همان برجامی که ظریف گفت: «ما هنوز نمیتوانیم در انگلیس یک حساب بانکی باز کنیم»؟ همان برجامی که سیف رئیسکل بانک مرکزی گفت دستاورد آن تقریبا هیچ بوده؟ یا همان برجامی که شخص او راه طی شده در رسیدن آن مذاکره با آمریکا را دیوانگی خواند؟
روحانی پاسخ نمیدهد از کدام دستاورد سخن میگوید که حسادت منتقدان دولت به آنها سبب مخالفتشان با برجام شده؟ حقوقهای نجومی؟ قراردادهای محرمانه؟ رکود؟ گرانی؟ تورم؟ بیکاری؟ تعطیلی کارخانهها و بنگاههای تولیدی؟ حاشیهسازی؟ کاهش ارزش پول ملی؟ بحرانهای ارزی؟... اصلا محملی برای حسادت میتوان در نظر گرفت؟
هدف برجام اثبات دروغگویی آمریکا و اروپا بود؟!
اخبار کوتاه چهارشنبه 16 مرداد «مصطفی میرسلیم» رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفه گفت: برای اصلاحطلبان رویکردی بهتر از صداقت و ابراز هرچه فوریتر اشکالات بینشی و عملکردیشان به مردم نیست. آنها باید بپذیرند مسئولیت بر باد دادن هشت سال فرصتهای گرانبهای کشور را به دلیل در پیش گرفتن راهبردی غلط بر دوش دارند. وی همچنین افزود: وزارت کشور در سه سال گذشته، موفق به تدوین لایحۀ جامع انتخابات بر مبنای سیاستهای کلی نشده است. اگر اصلاحطلبان میخواهند ایرادی بگیرند، باید به دولت کنونی و مجلسی بگیرند که دورهاش رو به پایان است چون سرمنشأ هر دو کاستی اصلاحطلبان هستند، نه شورای نگهبان.
◄ در فاصله سالهای ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۵ تعداد مستأجران شهری از ۲۱ درصد به ۳۷ درصد افزایش یافته است. نحوه مالکیت واحدهای مسکونی در کل کشور اعم از شهری و روستایی نیز حاکی از آن است که واحدهای استیجاری از ۱۵ درصد در سال ۱۳۷۵ به ۳۱ درصد در سال ۱۳۹۵ رسیده است. به این ترتیب، در سال ۱۳۹۵ بالغ بر ۶۰ درصد مردم در واحدهای ملکی، ۳۱ درصد در واحدهای استیجاری و ۹ درصد در سایر واحدها زندگی میکردند.
◄ «هارش وارزان شرینگلا» سفیر هند در آمریکا گفته است، تصمیم ایالات متحده آمریکا در امتناع از صدور معافیتهای تحریمی برای خریداران نفت ایران به منافع هند ضربه وارد کرده و دهلینو امیدوار است واشنگتن در این زمینه انعطافپذیری نشان دهد. دیپلمات هندی تأکید کرده است: «یافتن منابع جایگزین نفت، با همان قیمت و کیفیت برای ما به چالش تبدیل شده و روی سود و زیانهای ما در هند اثر گذاشته است.»
◄ براساس مطالعات مؤسسه «پیو» در سال ۲۰۱۷، آمریکاییها بیشترین میزان سلاح به ازای هر فرد در جهان را در اختیار دارند. از هر ۱۰ غیرنظامی آمریکایی تقریباً ۴ نفر یا مالک سلاح هستند یا در خانهای زندگی میکنند که در آن سلاح وجود دارد. ۴۸ درصد آمریکاییها اعلام کردهاند در خانههایی بزرگ شدهاند که در آن سلاح وجود داشته است. ۷۲ درصد از آمریکاییها نیز اعلام کردهاند تجربه شلیک با سلاح را داشتهاند.
◄ «مهدی چمران» نایبرئیس جبهه مردمی نیروهای انقلاب گفت: با وجود اینکه برخی از ادامه حیات جمنا ناراحت هستند، امّا ما کار را گستردهتر کرده و کاری کردهایم که همه در جبهه مردمی حضور داشته باشند و دست دوستی به همه میدهیم. نایبرئیس جمنا اظهار داشت: سخنانی از این قبیل که جمنا در شورای وحدت ادغام شده، درست نیست و کار جمنا تازه شروع شده است.
انتقاد رئیس دستگاه قضا از عملکرد وزیر ارتباطات
حجتالاسلام والمسلمین رئیسی در نشست اخیر شورای عالی فضای مجازی بار دیگر نسبت به عملکرد محمدجواد آذریجهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات انتقاد کرده است. وی خطاب به جهرمی گفته است شما درباره وعدههایی که نسبت به برخورد با تلگرام دادهاید، هیچ کاری نکردهاید! رئیس قوه قضائیه گفته است شما در جایی گفتهاید که «اینها میخواهند به دست من تلگرام توقیف شود که این امر محالی است.» جهرمی در واکنش به اظهارات آقای رئیسی مدعی شده است، اگر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای انتقال و معرفی شبکههای اجتماعی جدید فعال شود، ما نیز به آنها کمک میکنیم. ادعاهایی هم که درباره من نقل شده، صحت ندارد. گفتنی است، در این نشست به جهرمی گفته شده است شما مسئول فضای ارتباطات و مخابرات کشور هستید و باید در این زمینه اقدام کنید.
◄ یک پایگاه عبریزبان اعلام کرد، امارات و عربستان تماسهای مخفیانه خود با ایران را افزایش دادهاند و ولیعهد سعودی بهطور جدی در حال بررسی گفتوگو با تهران است. در همین راستا، وزیر حج عربستان ضمن استقبال از برقراری دوباره عمره مفرده، از پیگیری ریاض برای بازگشایی دفتر حافظ منافع ایران خبر داد. نکته قابل توجه در زمینه همه این رویدادها این است که این وقایع طی چند روز و پشت سر هم به صورت سلسلهوار روی داد که نشاندهنده وجود یک برنامه مشخص در قبال تغییر رویکرد عربستان و امارات در برابر ایران است
هدایت شده از پاورپوینت سیاسی
1 پاور یمن.ppt
33.33M
🔶جزیره آریایی یا آریانا
⛔این جزیره ایرانی در زمان شاه در مالکیت امارات درآمد که امارات نام آن را به صیر ابونعیر تغییر داده است !!
❌طبق نقشهها و اسناد موثق تاریخی و بینالمللی این جزیره کوچک اما حیاتی یعنی «آریانا» یا «آریایی» متعلق به ایران بود و در تعاملات و بده بستانهایی که رژیم سابق با انگلیس داشت و تحولاتی که منجر به اتحاد شیخنشینهای هفتگانه و شکلگیری امارات متحده عربی شد، جزیره آریانا با حدود ۱۲ کیلومتر مربع که در آن زمان یعنی سال۱۳۵۱ ظاهرا ارزش اقتصادی، نظامی، توریستی و جمعیتی نداشت، مورد غفلت مقامات رژیم پهلوی قرار گرفت و تقدیم امارات شد.
❌شیخنشین شارجه به دلیل نزدیکی به این جزیره ابتدا بهصورت موقت بهعنوان مکانی برای پهلوگیری قایقهای ماهیگیری و کمپ استراحت غواصان استفاده میکرد، اما به مرور کشفیاتی در جزایر صورت گرفت و به اهمیت توریستی جزیره اریانا افزوده شد.
❌امارات با خرج هزینههای هنگفت حتی نام دو جزیره، خصوصأ اریانا یا آریایی را در گوگل ارث به صیر ابو نعیر تغییر داد و با دلایل واهی از جمله نزدیکی جغرافیایی و کوچک بودن جزیره،خود را مالک جزایر دانست.
❌این جزیره بر خلاف تصوری که بعضی کارشناسان دارند، در دریای سرزمینی امارات واقع نشده است، چرا که هر کشور تا فاصله ۲۴ مایل( تقریبا ۴۴ کیلومتر) از ساحل خود به طرف دریا حق مالکیت دارد که اصطلاحأ به آن آبهای داخلی و دریای سرزمینی میگویند، در حالی که فاصله دو جزیره زرکوه و آریانا ( که اماراتیها به آن صیر ابو نعیر میگویند) بیش از ۶۰ کیلومتر است.
❌حال با توجه به این بذل و بخشش ها و در اختیار قرار گرفتن یا به نوعی اشغال این جزایر در زمان غفلت سردمداران رژیم پهلوی ، شیخ نشین های امارات پا را فراتر گذاشته و ادعای مالکیت جزایر سه گانه را دارند ، این ادعا هم به دلیل قراردادی خیانت باری است که ایران در زمان پهلوی با انگلیس در مورد جزایر سه گانه بسته است ( از کلمه اشغال استفاده شده است) که به دلیل ترس و وحشت اماراتی ها از قدرت نظامی و منطقه ای ایران در همان حد اظهار نظر باقی میماند
@siasi97
معلمی:
🔹 ۱۵ مرداد ۹۸: #حسن_روحانی : به ما #حسادت میکنند؛ ۸ سال مذاکره میکردند حاصلی نداشت
✍ پینوشت
➕ جناب دکتر به چه باید حسادت کرد؟
🔹 به برچیده شدن تاسیسات #هسته_ای؟
🔸 به #قلب_بتنی راکتور اراک؟
🔹 به #تار_عنکبوت های نیروگاه های نطنز و فردو
🔸 به #عزت از دست رفته هم وطنانمان؟
🔹 به از دست رفتن قدرت #چانه_زنی ایران؟
🔸 به قرارداد یک طرفه و بدون ضمانت اجرایی؟
🔹 به #تحریم مقامات ایرانی و مردم ایران؟
🔸 به اینکه هر آنچه داشتیم را بر باد دادید و باز هم جز #هیچ و پوچ دستمان را چیزی نگرفت؟
🔹 یا به #پراید ۵۰ میلیونی و کالای های با افزایش قیمت ۳۰۰ درصدی؟
🔸 ۱۵ مرداد ۹۸ | #حسن_روحانی : هدف مهم ما این بود که به دنیا بگوییم آمریکا #دروغ می گوید؟
✍ پینوشت
➕ واقعا جنابعالی با این هدف دو بار کاندیدای ریاست جمهوری شدید؟
🔹 پس آن همه وعده #گشایش_ها و آن کلیدها و آن شعارهای سرمستانه بعد از برجام را یک بار دیگر مرور کنیم؟
🔸 وقیحانه است که به جای عذرخواهی از مردم حالا #طلبکار هم شده اید و میگوئید به ما #حسادت می کنند؟
🔴 فتاح: قصد جسارت به اصحاب رسانه را نداشتیم/ وجهه بنیاد مستضعفان را اصلاح میکنیم
رئیس بنیاد مستضعفان :
🔹همانطور که در کمیته امداد سیاسی عمل نکردیم و وارد انتخابات نشدیم، در بنیاد مستضعفان هم وارد انتخابات نخواهیم شد و سیاسی عمل نخواهیم کرد چون این را به صلاح بنیاد مستضعفان نمیدانیم.
🔹در ایام پیشرو سعی خواهیم کرد وجهه بنیاد مستضعفان را در اذهان مردم اصلاح کنیم بنابراین از کارهایی که در شأن بنیاد نیست خارج میشویم و در این مدت به مناطق محروم رسیدگی بیشتری کرده و بنیاد علوی را هم تقویت خواهیم کرد.
🔹 با ظرفیتی که داریم امیدواریم تحریمها را دور بزنیم.
🔹[در واکنش به احتمال حضور در انتخابات ] سعی میکنم در همین سنگر پاسداری کنم و اگر همین مسئولیت را به خوبی انجام دهم خدا را شکر خواهم کرد.
🔹[در خصوص حواشی مربوط به دانشکده خبر ] مخلص اصحاب رسانه هستیم. قصد جسارت نداشتیم اگر اشکالی به عوامل ما از نظر رفتاری بر میگردد عذرخواهی میکنم. این یک تلنگر برای کسانی بود که باید پیغام را میگرفتند.
🔴 محسنی اژهای:برای کنترل ثروتهای بادآورده روی نفت، مالیات و واگذاریها متمرکز شوید /من از ثروت بادآورده عدهای احساس خطر میکنم
✔️معاون اول قوه قضائیه :به بخش نظارتی توصیه کردم که با توجه به اینکه درآمدهای ما از نفت، مالیات، واگذاریهای به بخش خصوصی و... مشخص است روی این چند سرچشمه متمرکز شوید
🔹بخشی از بزرگنمایی فساد، کار دشمن و عملیات روانی است
🔹اما بخشی هم واقعیت دارد که فیالجمله فسادی در برخی بخشها هست که اگر ریشهکن و اصلاح نکنیم سرایت میکند و مرضی است که مثل خوره میخورد و جلو میرود و حتی شاید دیگر عمل جراحی هم جواب ندهد.
🔹فاصله طبقاتی در حال افزایش است و عدهای با سوءاستفاده از واقعیتها ثروتهای بادآورده میاندوزند و با تکاثر ثروت بقیه جاها را خراب میکنند.
🔹ضرر ثروت بادآورده فقط برای خود شخص نیست و ممکن است این پولها در انتخابات، جابهجایی مدیران و ایجاد لغزش در طبقات پایینتر دخالت کند و مؤثر باشد
🔹فردی 100 هکتار، 200 هکتار از منابع طبیعی برای اجرای پروژه زمین میگیرد اما نه او پروژه را اجرا میکند و نه مسئولی که زمین داده دنبال میکند؛ بعد از مدتی با زدوبند آن را وارد محدوده میکند، تغییر کاربری میدهد و ثروت کثیری نصیب آن میشود که اگر 50 نسل بعد از ما کار کنند و پول بیندوزند با درآمد 15 ساله این آقای قابل قیاس نیست.
🔹پروندههای این پولدارها و کسانی که میخواهند در مجموعه نفوذ کنند به سرعت رسیدگی شود.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺حد و مرزهای «ولایت مطلقه فقیه»
🔹آیا ولی فقیه حق مداخله در امور شخصی افراد را دارد یا خیر؟
🔹چرا جمهوری اسلامی ولایت مطلقه فقیه را در کشور اجرایی کرد؟
🔸«بهادری جهرمی»، رئیس مرکز وکلا پاسخ میدهد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
مدیرکل بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی:
🔹اگر مطب پزشکی کارتخوان نداشت به شماره ۰۲۱۳۵۰۱۹ اعلام کنید.
🔹ازمان امور مالیاتی علاوه بر جریمه غیر قابل بخشش، این نوع عدم همکاری ها را فرار مالیاتی محسوب و با آنها برخورد قانونی می کند.
fna.ir/dbdllp
@Farsna
🔴 واقعیت #کنوانسیون_دریای_خزر
✍ #دکتر_محمدی_الموتی ( کارشناس زمانه و نویسنده کتاب رژیم حقوقی دریای خزر)
🔻 این روزها دوباره در فضای مجازی اظهارات غیرتخصصی در خصوص کنوانسیون خزر شنیده و دیده میشود و در این هیاهو کسی گوشش بدهکار این حقیقت نیست که کمترین میزان ساحل در خزر متعلق به ایران است: قزاقستان ۱۹۰۰، ترکمنستان ۱۷۶۸، روسیه ۱۳۵۵، آذربایجان ۸۲۰ و ایران ۶۵۷ کیلومتر.
🔹 برخی ها معاهدههای خیالی رو میکنند و سهم ۵۰ درصدی را علم میکنند. در حالی که در هیچ سند تاریخی اشارهای به این سهم برای ایران نشده است. باید توجه داشت که کنوانسیون دریای خزر از نقاط #ضعف و #قوت برخوردار است و مواجهه با آن با نگاه صفر و صدی صحیح نیست.
🔻 #نکات_مثبت_کنوانسیون:
1⃣ به رسمیت شناخته شدن خزر به عنوان «دریاچه» که براساس آن همه مسائل حقوقی دریای خزر تنها با «اتفاق نظرپنج کشورساحلی» اجرایی می گردد،
2⃣ عدم امکان حضور قدرتهای بیگانه در خزر،
3⃣ ممنوعیت استقرار پایگاه نظامی قدرتهای بیگانه در قلمرو کشورهای ساحلی،
4⃣ انعکاس موارد مندرج در قراردادهای ۱۹۲۱ و ۱۹۴۰ در زمینه کشتیرانی و ماهیگیری در سند اخیر،
5⃣ همکاری و تعهد در موضوعاتی نظیر سامانه بوم زیستی دریای خزر،تحقیقات علمی دریایی و..
6⃣ تعبیه خطوط لوله زیر دریایی،
7⃣ مبارزه با تروریسم، قاچاق اسلحه، صید غیر مجازو.....
🔻 #نکات_منفی :
1⃣ در کنوانسیون چهارچوب هایی در تعریف خط مبدا گنجانده شده که موجب محدودیت مذاکره کنندگان ایرانی در مذاکرات آتی می شود و اختصاص آبهای داخلی کشور را با چالش مواجه می سازد.
2⃣ امکان عبور کشتی های بیگانه تحت لوای پرچم کشورهای ساحلی،
3⃣ عدم اشاره صریح به قرادادهای ۱۹۲۱و ۱۹۴۰ در سند اخیر،
4⃣ عدم اشاره صریح به اصول و قواعد حقوق بین الملل در حل و فصل اختلافات و...
معلمی:
ﺁﻣـــﺎﺭ ﮐــﻠﯽ ﺷــﻬﺪﺍﯼ ﺟﻨﮓ ﺗﺤﻤﯿﻠﯽ منتشر شد:
ﺗﻌﺪﺍﺩ ۲۱۳۲۵۵ ﻧﻔــﺮ شهید ﮐﻪ ﺷــﺎﻣﻞ؛
۱۵۵۰۸۱ ﻧﻔﺮ ﺩﺭ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻦ،
۱۶۱۵۴ ﻧﻔﺮ ﺩﺭ ﺣﻤﻼﺕ ﺩﺷﻤﻦ ﺑﻪ ﺷﻬﺮﻫﺎ،
۱۱۸۱۴ ﻧﻔﺮ ﺩﺭﺣﻮﺍﺩﺙ ﻣﺘﻔﺮﻗﻪ
ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮﺍﺭﺩ ۹۸۸۹ ﻧﻔﺮ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺁﻣﺎﺭ ﺗﻌﺪﺍﺩ ۱۵۵۲۵۹ ﻧﻔﺮ ﻣﺠﺮﺩ،
ﺗﻌﺪﺍﺩ ۵۵۹۹۶ ﻧﻔﺮ ﻣﺘﺄﻫﻞ،
ﺗﻌﺪﺍﺩ ۷۰۵۴ ﻧﻔﺮ ۱۴ ﺳﺎﻟﻪ ﻭ ﮐﻤﺘﺮ،
ﺗﻌﺪﺍﺩ ۶۵۵۷۵ ﻧﻔﺮ ﺑﯿﻦ ۱۵ ﺗﺎ ۱۹ ﺳﺎﻟﻪ،
ﺗﻌﺪﺍﺩ ۸۷۱۰۶ ﻧﻔﺮ ﺑﯿﻦ ۲۰ ﺗﺎ ۲۳ ﺳﺎﻟﻪ،
ﺗﻌﺪﺍﺩ ۲۲۷۰۳ ﻧﻔﺮ ﺑﯿﻦ ۲۴ ﺗﺎ ۲۹ ﺳﺎﻟﻪ،
ﺗﻌﺪﺍﺩ ۳۰۸۱۷ ﻧﻔﺮ ۳۰ ﺳﺎﻟﻪ ﻭ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺑﻮﺩﻩ
ﺳﭙﺎﻩ ﭘﺎﺳﺪﺍﺭﺍﻥ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺍﺳﻼﻣﯽ:
ﮐــﺎﺩﺭ: ۲۳۱۹۹ ﻧﻔﺮ
ﺳﺮﺑﺎﺯ: ۱۶۷۳۸ ﻧﻔﺮ
ﺍﺭﺗﺶ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ:
ﮐــﺎﺩﺭ: ۹۰۸۹ ﻧﻔﺮ
ﺳﺮﺑﺎﺯ: ۳۶۹۶۵ ﻧﻔﺮ
ﻧﯿﺮﻭﯼ ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﯽ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ:
ﮐــﺎﺩﺭ: ۲۹۲۶ ﻧﻔﺮ
ﺳﺮﺑﺎﺯ: ۵۶۷۲ ﻧﻔﺮ
ﺷﻐﻞ ﺁﺯﺍﺩ: ۳۱۶۷۴ ﻧﻔﺮ
ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ: ۳۲۲۷۵ ﻧﻔﺮ
ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ: ۲۶۰۸ ﻧﻔﺮ
ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: ۲۷۴۲ ﻧﻔﺮ
ﺑﯿﮑﺎﺭ: ۶۱۲۸ ﻧﻔﺮ
ﺩﻭﻟﺘﯽ : ۲۶۲۹۳ ﻧﻔﺮ
ﺑﺴﯿﺞ ﻭﯾﮋﻩ: ۲۳۲۹ ﻧﻔﺮ
ﺧﺎﻧﻪ ﺩﺍﺭ : ۳۱۳۶ ﻧﻔﺮ
ﮐﻮﺩﮎ : ۲۹۰۶ ﻧﻔﺮ
ﻏﯿﺮ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ: ۴۵۶۴ ﻧﻔﺮ
ﺟﻤـــﻊ ﮐــﻞ : ۲۱۳۲۵۵ ﻧــﻔﺮ …
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﺷﺮﻭﻉ ﺟﻨﮓ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ ﻋﺮﺍﻕ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﯾﺦ
۱۳۵۹/۶/۳۱ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﻋﺮﺍﻕ ﺑﺎ ۱۲ ﻟﺸﮕﺮ ﺯﺭﻫﯽ، ﻣﮑﺎﻧﯿﺰﻩ، ﭘﯿﺎﺩﻩ ﻭ ۳۶ ﺗﯿﭗ ﻣﺴﺘﻘﻞ ﺍﺯ ۳ ﻣﺤﻮﺭ
( ﺟﻨﻮﺑﯽ؛ ﻣﯿﺎﻧﯽ؛ ﺷﻤﺎﻟﯽ) ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﻋﺮﺍﻕ ﺑﺎ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺟﻨﮕﯽ
۵۴۰۰ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺗﺎﻧﮓ،
۴۰۰ ﻗﺒﻀﻪ ﺗﻮﭖ ﺿﺪﻫﻮﺍﺋﯽ،
۳۶۶ ﻓﺮﻭﻧﺪ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎ،
۴۰۰ ﻓﺮﻭﻧﺪ ﻫﻠﯽ ﮐﻮﭘﺘﺮ،
ﺑﻪ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ :
ﺟﻨﮓ ﺗﺤﻤﯿﻠﯽ ﻋﺮﺍﻕ ﺑﺮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺗﺮﯾﻦ ﻭ ﭘﺮﻫﺰﯾﻨﻪ ﺗﺮﯾﻦ ﻭ ﻭﺳﯿﻊ ﺗﺮﯾﻦ
ﺟﻨﮓ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ( ۵ /۱ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺟﻨﮓ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺍﻭﻝ، ۲ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺟﻨﮓ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺩﻭﻡ ﺑﻮﺩﻩ
ﺍﺳﺖ )
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ۸ ﺳﺎﻝ ﺩﻓﺎﻉ ﻣﻘﺪﺱ
۱۹ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﺰﺭﮒ،
۱۹ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﻣﺘﻮﺳﻂ،
۱۲۵ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﮐﻮﭼﮏ،
ﺗﻮﺳﻂ ﺭﺯﻣﻨﺪﮔﺎﻥ ﺍﺳﻼﻡ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪ .
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﺟﻨﮓ ﺗﺤﻤﯿﻠﯽ ﻋﺮﺍﻕ ﺑﺮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ۲۸۸۷ ﺭﻭﺯ ( ۹۶ ﻣﺎﻩ) ﻭ ۸ ﺳﺎﻝ ﻃﻮﻝ ﮐﺸﯿﺪﻩ
ﺍﺳﺖ .
ﺁﯾﺎﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ :
ﺩﺭﻃﻮﻝ ﻧﺒﺮﺩ ۸ ﺳﺎﻝ ﺩﻓﺎﻉ ﻣﻘﺪﺱ ۱۰۰۰ ﺭﻭﺯ ﻧﺒﺮﺩ ﻓﻌﺎﻝ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ .
ﺁﯾﺎﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ۸ ﺳﺎﻝ ﺩﻓﺎﻉ ﻣﻘﺪﺱ:
۲۱۳ ﻫﺰﺍﺭ ﺷﻬﯿﺪ ،
۱۴۰ ﻫﺰﺍﺭ ﺟﺎﻧﺒﺎﺯ ،
۳۲۰ ﻫﺰﺍﺭ ﻣﺠﺮﻭﺡ ،
۴۰ ﻫﺰﺍﺭ ﻧﻔﺮ ﺁﺯﺍﺩﻩ
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ :
ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺟﻨﮓ ﺗﺤﻤﯿﻠﯽ ﻋﺮﺍﻕ ﺑﺮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺗﻌﺪﺍﺩ ۷۲۳۶۳ ﻧﻔﺮ ﻋﺮﺍﻗﯽ ﺍﺳﯿﺮ ﻭ ﺗﻌﺪﺍﺩ
۳۹۵۱۴۸ ﮐﺸﺘﻪ ﻭ ﺗﻌﺪﺍﺩ ۳۶۶ ﻓﺮﻭﻧﺪ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎ ﻭ ۹۰ ﻫﻠﯿﮑﻮﭘﺘﺮ ﺳﺮﻧﮕﻮﻥ ﺷﺪﻩ
ﺍﺳﺖ .
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﺩﺭﻃﻮﻝ ۸ ﺳﺎﻝ ﺩﻓﺎﻉ ﻣﻘﺪﺱ:
۷ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﺎﺭﻣﺰ ﯾﺎ ﺍﻟﻠﻪ
۱۳ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﺎ ﺭﻣﺰ ﻣﺤﻤﺪ ﺭﺳﻮﻝ ﺍﻟﻠﻪ
۷ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﺎﻧﺎﻡ ﻋﻠﯽ
۱۳ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﺎ ﻧﺎﻡ ﺯﻫﺮﺍ
۱۱ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﺎ ﻧﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ
ﻭ ۸ ﻋﻤﻠﯿﺎﺕ ﺑﺎ ﺭﻣﺰ ﯾﺎ ﺻﺎﺣﺐ ﺍﻟﺰﻣﺎﻥ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ۸ ﺳﺎﻝ ﺩﻓﺎﻉ ﻣﻘﺪﺱ:
۴۵۰۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﻣﺤﻤﺪ
۲۰۰۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﺩﺭ ﻧﺎﻣﺸﺎﻥ ﮐﻠﻤﻪ ﺍﻟﻠﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ
۳۰۰۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﻋﻠﯽ
۲۰۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﺭﺿﺎ
۱۳۰۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﺣﺴﯿﻦ
۵۴۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﻋﺒﺎﺱ
۴۵۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﺍﮐﺒﺮ
۳۵۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﺍﺻﻐﺮ
۲۳۰۰ ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺎﻡ ﻗﺎﺳﻢ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ
ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﻧﺎﻣﻬﺎﯼ ﻣﻄﻬﺮ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ …
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ :
ﺍﺯ ۲۱۳ ﻫﺰﺍﺭ ﺷﻬﯿﺪ؛
۱۷۱۲۳۵ ﻫﺰﺍﺭ ﺷﻬﯿﺪ ﺩﺭﺧﻂ ﻣﻘﺪﻡ،
۱۶۸۷۰ ﻧﻔﺮ ﺑﺮﺍﺛﺮ ﺣﻤﻼﺕ ﻫﻮﺍﺋﯽ ﻭ ﺗﻮﭘﺨﺎﻧﻪ
ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﺩﺭ ﻣﮑﺎﻧﻬﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺯ ﺟﺒﻬﻪ ﺑﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﻧﺪ …
ﺁﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﯿﺪ:
۴۴ ﺩﺭﺻﺪ ﺷﻬﺪﺍ ﺳﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺯ ۱۶ ﺗﺎ ۲۰ ﺳﺎﻝ
۳۰ ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺯ ۲۱ ﺗﺎ ۲۶ ﺳﺎﻝ
۸ ﺩﺭﺻﺪ ۲۶ ﺗﺎ ۳۰ ﺳﺎﻝ
۱۸ ﺩﺭﺻﺪ ﺑﺎﻻﯼ ۳۰ ﺳﺎﻝ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﻧﺪ …
از قافله های شهدا جاماندیم
رفتند رفیقان و چه تنها ماندیم
افسوس که در زمانه دلتنگی
مجروح شدیم اسیر دنیا ماندیم
“اللهم الرزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک ”
@siasi97
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
■شهادت امام محمد باقر علیه السلام تسلیت■
✅ امام محمد باقر علیه السلام در اول ماه رجب یا سوم صفر سال ۵۷ قمری در شهر مدینه چشم به جهان گشود و در روز دوشنبه ۷ ذی الحجه سال ۱۱۴ قمری در سن ۵۷ سالگی به دستور هِشام بن عبدالملک خلیغه اُموی بوسیله سمی که ابراهیم بن ولید بن عبدالملک به حضرت داده شد، به شهادت رسید و در مدینه در قبرستان بقیع مدفون شدند. آن حضرت در واقعه کربلا حضور داشت و در آن وقت ۴ سال از عمر مبارکش گذشته بود.
❶ نیکی و صدقه ، فقر را از بین می برد و بر عمر می افزاید و هفتاد نوع بلا را دفع می کند.
⇦خصال ج۱ ص۴۸
❷ جهاد یک زن خوب شوهرداری کردن است.
⇦وسائل الشیعه ج۲۰ ص۱۶۲
❸ شبی را از بیماری یا درد نخوابیدن، برتر و اجرش از یک سال عبادت بیشتر است.
⇦الکافی ج۳ ص۱۱۴
❺ حکایت شخص حریص به دنیا، حکایت کرم ابریشم استکه هرچه بیشتر به دور خود بپیچد و بتابد، راه بیرون آمدنش دورتر شود تا آنکه از غصه بمیرد.
⇦اصول کافی ج۳ ص۲۰۲
امام باقر علیه السلام به جابر جعفى فرمودند:
سلام مرا به شیعیان من برسان وبه آنها بگو میان ما و خداوند خویشاوندى نیست، بلکه تنها راه نزدیکى به خدا اطاعت فرمان اوست.
بحارالانوار، ج۱۵، ص۱۶۴
امام باقر علیه السلام:
بدانيد كسى كه منتظر حكومت حقّ باشد، پاداش او همانند پاداش روزه دار شب زنده دار است.
اصول كافى،ج۲،ص۱۷۶
شهادت امام محمد باقر علیه سلام برشما تسلیت باد🏴
➿✴️ #کلام_استاد ✴️➿
بسم الله الرحمن الرحیم
🔮 #اهمیت_مقام_رضایت
🔹امام صادق(ع) میفرماید: دوست هر کس عقل اوست و دشمنش جهلش؛ ما از کجا ضربه خوردنمون شروع میشه؟ از اونجایی که جای دوست و دشمن رو اشتباه میگیرم
🔸شیطان خوب بلده خواستههای شیطانی رو از زبان خودمون و از زبان نفس ما بگه، چون از زبان نفس ماست فکر میکنیم خودمونیم! و هیچ کس دوست نداره با خودش بجنگه؛ اگه از زبان یکی دیگه میگفت جلوش گارد میگرفتیم؛ اما شاید وقتی از درون خودمون در میاد بگیم: خب این غریبه نیست، خودیه...
🔹یکی از این دشمنها نارضایتیه، ناراضی باشی از سیستمی که خدا برای تو ساخته؛ دیدید یک سری افراد داریم دائم ناراضیاند؟ دائم ایراد میگیرند؟ با این نارضایتی چیزی به دست نمیارن، فقط خودشون و اطرافیانشون رو اذیت میکنند
🔸این دلیل یک ایراد تو فهم، و جهان بینی این آدمه، این آدم خدارو منشأ خیر نمیدونه! خدا رو یک موجودی میبینه که فقط میخواد اذیت کنه؛ این خیلی فرق داره با کسی که میگه مگه خدا منه بندشو ول میکنه! هر اتفاقی بیافته خیر میبینه، میگه: «اَلخَیرُ فی ما وَقَعْ» یک اتفاق خوبیه، حتما یک خیری هست، حتما یک حکمتی داشته...
🔹شما خودت میری بچه خودت، پاره جیگرت رو واکسن میزنی با اینکه میدونی چهل و هشت ساعت هم تب میکنه! چرا اینکار رو میکنی؟ بچه هم شروع میکنه نارضایتی کردن وقتی میدونه کار تو هست، اما تو چیکار میکنی؟ میگی نمیفهمه دیگه! دست سرش میکشی، میگی این باید بزرگ بشه، باید بار بیاد، آماده بشه برای زندگی
🔸چه بسا از یک سری چیزا شما کراهت دارید و بدتون میاد و اون خیلی برای شما خوبه، ماها وقتی خبر داریم تحملش برامون آسون میشه، وقتی نمیبینم کار سخت میشه؛ هنر تو اینه که: «یُؤمنونَ بالغَیبْ و یُقیمونَ الصّلاهْ» ندیده این اعتماد رو باید داشته باشی!
🔹پس کسی که به مقام رضا میرسه، یعنی ده درجه اعتماد داره به خدا، یعنی خدا رو منشأ خیر میدونه، میگه: از خدا جز خیر صادر نمیشه، «ما رأیتُ اِلاّ جمیل؛ ما که جز خوبی چیزی ندیدیم»
🔸پس مصیبت هم وقتی به این آدم برسه از اون جهت که از سمت خداست، مصیبت نیست، بلا نیست، لطفه! از خدا نمیشه جز لطف سر بزنه برای بنده مؤمنش
🔺پس رضا یعنی: ترک شکایت، ترک غرغر به درگاه الهی، که نتیجش محبت خداست و در نتیجه حبّ خداست، خب خدا خواسته، من حسن ظن دارم به اراده الهی، حتما درش حکمتیست، چه بدونم چه ندونم! بدونم که اصلا هنر نیست، حالا چیکار کنیم؟ بشینیم کفر بگیم؟ گریه زاری کنیم؟ یا نه، بریم یک فکری به حال خودمون بکنیم؟
🔹این روحیه به شدت توی روان شناسی مدرن توی دنیا ستوده شده؛ که این آدمهایی که این شکلی تربیت میشن، هیچ بن بستی ندارن، هر تهدیدی رو به فرصت تبدیل میکنند، اصلا این آدمها تهدید نمیبینند روی کره زمین، میگن هر چیزی یک فرصتیه، خیلی از عرفا شیطان رو فرصت میدونن، میگن شیطان نقاط ضعف مارو پیدا میکنه، باعث رشد ما میشه
🔸تو رو اگه بزارن از بچگی توی یک محیط ایزوله بزرگ بشی، اصلا بیماری سراغت نمیاد، ولی با یک سرماخوردگی میمیری، تو بیست سالگی، اما وقتی سیستم ایمنی بدنت بار اومد، قوی شد؛ نه، همه مریضن تو ماشاالله سرومروگنده داری میدوئی! بچت سرما خورده؟ بهش میگی بیا برای اینکه زودتر خوب بشی شربت آبلیمو و عسل بهت بدم، خب شیرین و خوشمزست دیگه، بچه هم میگه خب دمت گرم، یه لیوان دیگه هم بده، داری لطف بهش میکنی یا نه؟ آره دیگه...
🔹یه موقعی هم هست برای اینکه بچت خوب بشه میبری دکتر، بهش میگی دراز بکش باید آمپول بخوری، پنی سیلین باید بزنی، عربده میکشه از دستت شاکیه، اما داری بهش لطف میکنی یا نه؟ ما اینیم! ما میگیم نه، اگه میخوای ازت راضی باشیم خدایا، همه چی رو اون جوری که ما میگیم ردیف کن؛ میگه آخه بابا این دفعه دیگه شربت آبلیمو عسل خوبت نمیکنه، فقط باید پنی سیلین بزنی!
🔸حالا همین که از رضای خدا خارج شدی، رفتی تو نارضایتی و غرغر؛ کسی که غصه میخوره تسلیم شیطانه این آدم! اصلا شیطان افسار انداخته، نشسته چهار نعل داره میتازونه، آخه برای چی غصه؟ چرا غم؟
🔹اصلا غم برای مؤمن معنی نداره، اصلا مؤمن هیچ وقت غمگین نمیشه، برای چی؟ مگه خدا منو از یادش برده؟ وقتی همه چیز هستی به فکر منه، من برای چی باید غصه بخورم؟ هر اتفاقی هم در من افتاده اراده الهی در این بوده با اون میخواد منو به خودش نزدیکتر بکنه، داره منو کمک میکنه، مگه خدا دشمن ماست؟
🔸امام میگه: از جمیل مطلق، از زیبایی مطلق، جز مطلق زیبایی برنمی آید، یعنی هر چی از خدا برسد خیر است، چه به ما اثبات بشه، چه نشه؛ یک جاهایی تو زندگی خدا بهمون اثبات میکنه
#کشمیر
🔴 قانون ۳۷۰ چه میگفت؟ ‼️
🔻 پس از تصمیم دولت دهلی نو مبنی بر پایان دادن به قانون ۳۷۰ که نوعی مصنویت حفظ تعادل جمعیت در کشمیر تلقی میشد اوضاع در این منطقه اشغالی بحرانی شد.
🔹طبق قانون ۳۷۰ غیر کشمیری ها یعنی مردم دیگر مناطق هند حق خرید ملک یا اشتغال به کار را در این منطقه اشغالی نداشتند.
🔸این قانون باعث می شد اتباع هندی و غیر مسلمان اقامت ثابت در منطقه اشغالی کشمیر را مدنظر قرار ندهند و تناسب جمعیت (اکثریت مسلمان) در این منطقه حفظ شود.
🔹دولت "نارندار مودی" این بار تصمیم گرفته تا این قانون را پایان دهد و با علم به اعتراضات شدید پیش رو طی روزهای اخیر ده ها هزار نظامیان جدید به کشمیر اعزام کرده است.
نقطه مقابل مقاومت، مذاکره نیست، تسلیم است؛
🔹مروری بر حافظه تاریخی
در شرایطی که اطرافمان دهها پایگاه امریکایی وجود دارد که مترصد فرصتی برای نابودی ایران اسلامی هستند صحبت کردن از عصر گفتگو و تعامل خوشخیالی است. اگر به حافظه تاریخی ایران نگاهی بیاندازیم نیک مییابیم که امریکا و انگلیس بزرگترین خیانتها را در حق کشورمان مرتکب شدهاند. همان کشورهایی که روزی در ایران کودتا میکردند و عوامل خود را سر کار می آوردند هنوز چشم طمعشان به منابع ایران دوخته شده است و در هیچ برهه ای از هیچ تلاشی برای رسیدن به این امر فروگذار نکردند. کودتا، جنگ نظامی و فرهنگی و رسانهای و امنیتی(جاسوسها و نفوذیها)، تحریم، تعرض و تهدید نمونه های زیادی در حافظه ما دارند. مگر میشود کودتای ۲۸ مرداد را فراموش کرد. مگر میشود تکه تکه شدن ایران را بدست عوامل بیعرضهشان را از یاد برد. ما چه ظلمی در تاریخ به انگلیس و امریکا کردهایم که باید بابتش جریمه شویم؟ غیر از این است که میخواهیم مستقل باشیم و حرف زور نشنویم؟ این دشمنی باسابقه دلیلی بجز طمع به منابع ایران و برداشتن مانع تحقق اهدافشان در منطقه غرب آسیا ندارد.
ایران آغازگر دشمنی با امریکا و انگلیس نبوده و نیست بلکه اقدامات در طول تاریخ آنها در قبال ما برای عبرت تمامی نسل ها کافیست که از آنها دوری کنند اگر ملت پندگیرندهای باشیم. اینکه انگلیس با ذخیره محصولات کشاورزی ما در سالهای جنگ جهانی اول باعث کشتار نزدیک به ده میلیون ایرانی شده یک هولوکاست واقعی است که همیشه باید جلوی چشمانمان باشد. با این شرایط و با چنین تاریخی و با چنین طمعی به کشوری که بزرگترین منابع گاز و نفت جهان را داراست نباید لحظه ای از دشمنی آنها غافل شد.
🔹گلابی مذاکره
باید آگاه بود که اگر مقابل چنین کشورهایی مقاومت نکنی باید تسلیمشان شوی؛ منابعت را به آنها تقدیم کنی و سر آخر به تو گاو شیرده بگویند. و با گفتن اینکه اگر حمایتشان از شما نباشد یک هفته هم دوام نمی آوردید تحقیرتان کنند. اگر مقاومت نکنی و دم از مذاکره بزنی و دشمنی شان را از یاد ببری به سرنوشت لیبی و قذافی گرفتار میشوی.
عاقبت مذاکرهی تشکیلات خودگردان فلسطین به معامله قرن منجر شده است. پس نقطه مقابل مقاومت، مذاکره نیست بلکه تسلیم است.
گلابیِ مذاکرهی دولت ما با امریکا و غرب، تعطیلی و محدودیتهای صنعت هستهای و #خسارت_برجام است. گلابی مذاکره با امریکا، تحریم و تهدید جیبوتی است. بی ارزش شدن پاسپورت ایرانی و جسارت به حجاج ایرانی است. گلابیِ مذاکره، تحریم های جدید و تمدید تحریم های قبلی است.
گلابی مذاکره تحقیر و ندادن سوخت به هواپیمای وزیر مذاکره و معطلی آن است.
🔸میوهی مقاومت
ولی میوه و گلابی مقاومت، انهدام گلوبال هاوک متعرض به مرز ایران است. گلابی مقاومت توقیف نفتکش انگلیسی است.میوه مقاومت مجبور شدن برزیل به دادن سوخت به نفتکش های ایرانی است. موشک های نقطهزنی است که کابوس شب و روز اسرائیل و پایگاههای امریکا در منطقه است. میوهی مقاومت، پیروزی در جنگ ۳۳ روزه و ۲۲ روزه است. میوه مقاومت پیشرفت انتفاضه سنگ فلسطینیان به رگبار موشکهای نقطهزن است. میوه مقاومت آبکش کردن گنبد آهنین است. میوه مقاومت پیروزی بر داعش در عراق و سوریه است. میوه مقاومت، پهپاد هایی است که با #توان_داخلی ساخته شده و از بولیوی ودیگر کشورها خریدار پیدا کرده اند. میوه مقاومت، امنیتی است که کشور ما در منطقهی پر از تنش و جنگ دارد. میوه مقاومت رسیدن به دریای مدیترانه، از طریق پاکسازی عراق و سوریه از داعش است؛
🔹ایراد مذاکره
مذاکره به خودی خود مشکلی ندارد بلکه وقتی طرف مقابل به هیچ عنوان تعهداتش را انجام نمیدهد و زیر بار آنها شانه خالی میکند این مذاکره، برای فریب است و نباید #فریب_مذاکره اینچنینی را بخوری و امید به آن ببندی و راه حل تمام مشکلات را به آن پیوند بزنی. دشمن به هیچ عنوان راضی به پیشرفت ما نیست و برای آقایی اش بر دنیا میخواهد ضعیف باشیم. در این شرایط باید همت کرد و با اتکا به توان داخلی و استفاده از ظرفیت های خارجی راه پیشرفت را هموار کرد.
زاگرس_را_میشناسم
#اینجا_ایران_است
🔴 اعتراف سه مقام ارشد پیشین آمریکا به #اقتدار و عظمت ایران
🔹 #چاک_هگل وزیر دفاع پیشین آمریکا: ایران از نیروی نظامی قدرتمندی برخوردار است، آنها سلاح های متنوعی دارند، آنها مردم و سلاح های خودشان را دارند، آنها شبه نظامیان شیعه را در خاورمیانه دارند. حزب الله یک نیروی قابل ملاحظه است. آنها یک ارتش منظم دارند و غیرمتمرکز هستند.
🔸 دریادار #جان_کربی سخنگوی پیشین پنتاگون: ایران یک نیروی نظامی قوی و قدرتمند دارد که یکی از هشت قدرت برتر نظامی در جهان است و باید بسیار جدی گرفته شود.
🔹 #لارنس_ویلکرسون رئیس دفتر کالین پاول در دوران وزارت خارجه: ایران کشوری با ۸۰ میلیون جمعیت همگن است. من سلسله جبال زاگرس را در ایران می شناسم. این شبیه بیابان عراق نیست که پشت سر هم بمباران شود.
اخبار کوتاه امروز 19 مرداد دادگاه تجدید نظر فدرال حکم هیئت منصفه را که به دولت آمریکا اجازه میدهد تا بنیاد علوی در برج منهتن نیویورک را مصادره کند، رد کرد. «رویترز» نوشت، رد شدن این حکم، شکستی برای وزارت دادگستری آمریکا به شمار میآید که امیدوار بود با فروش این ساختمان ۳۶ طبقهای در خیابان پنجم منهتن نیویورک، مبلغی حدود ۱ میلیارد دلار به دست آورد تا میان قربانیان بمبگذاریهایی که مدعی است ایران در آن دست داشته، توزیع کند.
◄ «فایننشال تایمز» با بیان اینکه بریتانیا از ترس گرفتار شدن در خلیجفارس، شهروندان انگلیسی را از کشتیهای عبوری حذف کرده است، نوشت: انگلیسیها میگویند مشکل به وجود آمده تنها مرتبط با آنها نبوده و همه کشورها را در بر میگیرد؛ اما اتحادیه اروپا و سایر کشورها از طرح حضور در نیروی دریایی ناظر در تنگه هرمز استقبال نکردهاند و انگلیس که نفتکش ایران را در جبلالطارق توقیف کرده، خود را در خلیجفارس تنها میبیند.
◄ «مصطفی رجبیمشهدی» سخنگوی صنعت برق ایران درباره راهکار وزارت نیرو برای تأمین برق مراکز استخراج بیتکوین گفت: وزارت نیرو دو روش پیشنهاد داده است؛ در روش اول این مراکز میتوانند برق مورد نیاز خود را به قیمت ریالی برق صادراتی از شبکه سراسری تحویل بگیرند. در روش دوم این مراکز برق مورد نیاز خود را از طریق احداث نیروگاههای جدید تأمین کنند که البته لزوماً احداث نیروگاههای بزرگ مد نظر نیست.
◄ روزنامه «بیلد» آلمان گزارش داد، سفیر پیشین این کشور در ایران که به تازگی ریاست اینستکس را عهدهدار شده بود، از این سمت استعفا کرد. این روزنامه نوشت، استعفای اربل به دلیل افشای گفتوگوی او با «کن جبسن» مجری یک رادیوی اینترنتی است که در آن درباره هولوکاست و مسائل مربوط به رژیم صهیونیستی و فلسطینیان اظهاراتی مطرح کرده است.
◄ «ریچارد ولف» استاد دانشگاه آمریکایی گفت: ترامپ در حال رشوه دادن برای خرید رأی کشاورزان آمریکایی با پولی است که از مردم این کشور به عنوان مالیات دریافت کرده است. دولت ترامپ به تازگی اعلام کرده است برای جبران ضرر جنگ تجاری، کمکی 28 میلیارد دلاری را برای کشاورزان تخصیص داده است.
◄ «خوسه آنتونیو ایتورریاگا» یکی از سفرای سابق اسپانیا در سازمان ملل گفت: با توجه به رفتار دوگانه جهان در برابر ایران با وجود برجام، ایران این حق را دارد که صنعت هستهای را با اهداف صلحآمیز توسعه داده و اقدامات لازم را برای توسعه غنیسازی اورانیوم انجام دهد.
#تاسف
ظریف: اگر به عقب برگردیم، دوباره #برجام را امضا میکنیم.
کلانتری: در صورت بازگشت به عقب، کاوه مدنی را دوباره استخدام میکنم.
پ.ن1: کاوه مدنی جاسوس محیطی زیستی فراری است.
پ.ن2: این دولت تحت هیچ شرایطی حاضر به پذیرش اشتباه خود نیست/ دم از #مذاکره_جدید میزند و از #توان_داخلی غافل است/همانگونه که #خسارت_برجام را برای مردم به بار آورد.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
رئیس جوان پژوهشگاه قوه قضاییه کیست؟
🔹دکتر سید حجت الله علم الهدی متولد ۱۳۶۲ در شهر اهواز و دارای مدرک دکتری حقوق عمومی است.
🔹رئیس جدید پژوهشگاه قوه قضائیه، برادرزاده شهید سیدحسین علمالهدی و از جوانترین مدیران حقوقی کشور محسوب میشود که علاوه بر تدریس در مقاطع مختلف دانشگاهی دارای کتب و مقالات متعددی در حوزههای مختلف حقوقی است.
🔸گفتنی است رویکرد رئیس قوه قضائیه در اعتماد به نسل جوان در مناصب مهم حقوقی و قضائی ادامه راهبرد جوانگرایی در گام دوم انقلاب است که مورد توجه و استقبال جوانان نیز واقع شده است.
@Farsna
حجه الاسلام حاج شيچ جعفرناصرىاصفهانى:باید طلب عافیت کرد در دین، در سلوک و در همه ابعاد جسمی و روحی و زندگی دنیایی و سعادت ابدی، برای بهتر بودن و بهتر ماندن و ذات عالی داشتن.یکی از مسایلی که محضر حضرت بقیة الله نیاز دارد این است که جنس عالی باشد، سعادتمندانه باشد، انسان رزق داشته باشد. بعضی را می بینی خوب حرف می زنند، خوب درس می دهند ولی جنس ندارند اینها از دور خارج می شوند.باید سعادت و علو سعادت و عافیت را از خدای متعال برای خود، برای فرزندان و متعلقین خود درخواست کرد.
اخبار کوتاه منابع محلی در عدن گزارش میدهند کاخ ریاست جمهوری یمن موسوم به «المعاشیق» سابق و «الیمامه» کنونی به تصرف جداییطلبان جنوب یمن (تحت حمایت امارات) درآمده است.
🔸سید جواد سلیمانی مدیرعامل سایپا از اسفندماه سال گذشته به مدت ۶ ماه ممنوع الخروج شده است.
🔹 بهزاد نبوی: دوستان فکر میکردند لاریجانی که کاندیدای قم شده است، فردا باید بیاید و پرچم اصلاحطلبی را در مجلس به دست بگیرد یا مطهری برای اصلاح طلبها سینه بزند.
🔸سازمان امور مالیاتی بعد از پزشکان سراغ وکلا میرود.
🔹سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ منتظر تماس ایران است ! ؛ اگر مقامات ایران بخواهند درباره این که چگونه میتوانند مانند یک کشور عادی رفتار کنند و به عرصه جهانی بازگردند، و نیز اینکه چگونه میتوان تحریمها را لغو کرد، حرف بزنند دقیقا میدانند که با چه کسی میتوانند تماس بگیرند.
🔸کیهان نوشت: برخی اصلاح طلبان چون میدانند شورای نگهبان قادر به اعلام عمومی دلایل نیست، جوسازی میکنند والا خود بهتر از هر کسی میدانند که اگر پرده برافتد، تعداد قابل توجهی از آنان یا باید جل و پلاس خود را جمع کرده و فرار کنند و یا دیگر هرگز در منظر افکار عمومی ظاهر نشوند!!