نماز روز چهارشنبه
از حضرت امام عسکری عليه السلام روایت شده:
هرکه روز چهارشنبه چهار رکعت نماز بجای آورد و در هر رکعت پس از سوره «حمد» یک مرتبه «قُلْ هُوَ اللّٰهُ أَحَدٌ» و «إِنّٰا أَنْزَلْنٰاهُ» بخواند خدا توبه او را از هر گناهی که باشد میپذیرد و حوریهای در بهشت به همسری او درمیآورد.
راوی از آن حضرت پرسید در چه وقتی از روز باید این نماز را بجای آورد؟ فرمود: بین طلوع آفتاب تا ابتدای ظهر.
@Sibtayn
257_156_29.mp3
417.2K
زیارت روز چهارشنبه امام کاظم، امام رضا، امام جواد و امام هادی (علیهم السلام)
مهدی صدقی
@Sibtayn
روز چهارشنبه به نام حضرت موسی بن جعفر و حضرت رضا و حضرت جواد و حضرت هادی(علیهمالسلام) است. در زیارت آن بزرگواران بگو:
السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا أَوْ لِيَاءَاللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا حُجَجَ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ يَا نُورَ اللّٰهِ فِى ظُلُمَاتِ الْأَرْضِ، السَّلامُ عَلَيْكُمْ، صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْكُمْ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، بِأَبِى أَنْتُمْ وَأُمِّى، لَقَدْ عَبَدْتُمُ اللّٰهَ مُخْلِصِينَ، وَجَاهَدْتُمْ فِى اللّٰهِ حَقَّ جِهَادِهِ حَتَّىٰ أَتاكُمُ الْيَقِينُ، فَلَعَنَ اللّٰهُ أَعْداءَكُمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ أَجْمَعِينَ، وَأَنَا أَبْرَأُ إِلَى اللّٰهِ وَ إِلَيْكُمْ مِنْهُمْ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبا إِبْراهِيمَ مُوسَى بْنَ جَعْفَرٍ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِىَّ بْنَ مُوسىٰ، يَا مَوْلاىَ يَا أبا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِىَّ بْنَ مُحَمَّدٍ، أَنَا مَوْلىً لَكُمْ، مُؤْمِنٌ بِسِرِّكُمْ وَجَهْرِكُمْ، مُتَضَيِّفٌ بِكُمْ فِى يَوْمِكُمْ هٰذَا وَهُوَ يَوْمُ الْأَرْبَعاءِ، وَمُسْتَجِيرٌ بِكُمْ، فَأَضِيفُونِى وَأَجِيرُونِى بِآلِ بَيْتِكُمُ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ.
@Sibtayn
اذکار ماه رجب
(1) تهلیل
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: هرکس در ماه رجب، هزار مرتبه«لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ» بگوید، خداوند برای وی هزار حسنه نوشته، و هزار شهر در بهشت بنا می کند. (وسائل الشيعة، ج10، ص484 /اقبال الاعمال، ص147(
(2) تسبیح
ابو سعيد خُدری از رسول خدا صلّى الله عليه و آله حدیث مفصّلی را در فضیلت روزه روزهای ماه رجب نقل می کند. بعد از بیانات رسول خدا صلّی الله علیه و آله، مردی سؤال می کند: اى پيغمبر خدا، اگر شخصى ضعف یا مریضی داشت، و یا اگر زنی در وضعیت طهارت نبود، و نتوانستند روزه بگیرند، چه کنند تا به آن ثوابی که فرمودید برسند؟ و رسول خدا صلّی الله علیه وآله صدقه را در این شرائط جایگزین روزه می کنند.
عرض شد: ای رسول خدا! اگر كسى نتوانست اين صدقه را نيز بدهد چه كند تا به این ثواب ها كه فرموديد برسد؟ فرمود: در هر روز از ماه رجب تا سى روز آن تمام شود، روزى صد بار این تسبیح را بگوید:
«سُبْحَانَ الْإِلَهِ الْجَلِيلِ، سُبْحَانَ مَنْ لَا يَنْبَغِي التَّسْبِيحُ إِلَّا لَهُ، سُبْحَانَ الْأَعَزِّ الْأَكْرَمِ، سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَ هُوَ لَهُ أَهْلٌ». (بحارالانوار، ج97، ص29-30 به نقل از امالی صدوق/ مصباحالمتهجد، ص817(
(3) استغفار و درخواست توبه از درگاه الهی
✅ حضرت صادق علیه السلام از رسول خدا صلّی الله علیه وآله نقل می کنند که فرمود:
رجب ماه استغفار امّت من است، در این ماه زیاد استغفار نمایید که همانا خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است ... در ماه رجب ذکر« أَسْتَغْفِرُ اللهَ» را زیاد بگویید و از خداوند نسبت به اعمال گذشته درخواست توبه نمایید، و همچنین دوری از گناه در مابقی عمر خویش را تقاضا کنید. (بحارالانوار، ج97، ص38- 39 به نقل از کتاب حسین بن صدقه دهد، خداوند نیز پایان کار او را با رحمت وآمرزش خویش ختم خواهد نمود ؛ و اگر کسی در ماه رجب همین ذکر را 400 مرتبه بگوید، در هنگام لقای الهی در روز قیامت، خداوند برای وی اجر صد شهید می نویسد و به وی می فرماید: تو به پادشاهی من اقرار کردی، پس هرچه می خواهی درخواست کن تا به تو اعطا نمایم، زیرا قدرتمندی جز من نیست. (وسائل الشيعة، ج10، ص484 /اقبال الاعمال، ص147)
✅ در روایت است که هرکس در ماه رجب، 70 بار در صبح استغفارکند و از خداوند درخواست توبه نماید، و در شب نیز 70 بار استغفار نماید و بگوید: «أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»، سپس دستانش را بالا برده و بگوید: «اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِي وَ تُبْ عَلَيَّ»، اگر در ماه رجب از دنیا برود درحالی مرده است که خداوند از وی خوشنود بوده است و به برکت ماه رجب آتش به او نزدیک نمی شود. (وسائل الشيعة، ج10، ص485 /اقبال الاعمال، ص 147)
✅ مرحوم محدّث قمی در «هدیة الزائرین» می نویسد:
شیخ بهایی رحمه الله در کشکول و آخوند فیض در خلاصه گفته اند که حق تعالی فرموده که هرکه در ماه رجب، هزار مرتبه بگوید: «أستَغفِرُ اللهَ ذَاالْجَلالِ وَ الإکْرامِ مِنْ جَمیعِ الذُّنُوبِ وَالآثامِ» اگر نیامرزم او را پس نیستم پروردگار شما. (هدیۀ الزائرین، ص478)
❤️ الّلهُمَّـ؏عَجِّللِوَلیِّڪَ الفَرَج ❤️
@Sibtayn
🅾️خاک قبر ابن تیمیه(پایه گذار اعتقادی وهابیت)شفا میدهد‼️
➖▪️〰️〰️〰️🔶🔹
🔘 ابن ناصرالدين دمشقى يكى از فضائل ابن تيميه را شفا دادن خاك قبر او شمرده است !!!!
وى در كتاب الرد الوافر مىنويسد:
✍️..على بن عبد الكريم داستان عجيبى را براى من نقل كرد و گفت:
من جوان بودم و دخترى داشتم كه چشم درد داشت ، ما به ابن تيميه اعتقاد داشتيم ، او رفيق پدرم بود و پيش ما مىآمد و با پدرم ديدار مىكرد . با خودم گفتم كه از خاك قبر ابن تيميه بردارم و آن را در چشم دخترم همانند سرمه بمالم؛چون چشم درد او طولانى شده بود و هيچ سرمهاى نيز فايده نداشت. پس سر قبر ابن تيميه رفتم، ديدم مردى بغدادى خاكهاى قبر ابن تيميه را در كيسههاى جمع مىكند، گفتم: با اينها چه مىكني؟ گفت: من آنها را براى درد چشم بر مىدارم تا آنها به چشم فرزندان خود همانند سرمه بمالم. گفتم: ايا اين خاك فايده دارد؟ گفت: بلى من آن را تجربه كردهام.
پس بر يقينم افزوده شد و مقدارى از خاك قبر را برداشتم و آن را به چشم دخترم ماليدم؛ در حالى كه او خوابيده بود؛ پس فورا چشمش بينا شد.
اين داستان را شيخ الإسلام ابوعمر مقدسى در ميان گذاشتم او نيز تعجب كرد، اين قضيه را از من در حضور مردم سؤال كرد من نيز داستان را نقل كردم.
📔ابن ناصرالدين الدمشقي، ابو عبدالله شمس الدين محمد بن عبدالله (متوفاى842هـ)، الرد الوافر على من زعم بان من سمى ابن تيمة شيخ الاسلام كافر، ص136
➖➖▪️
🎴حال طرح سوالی از وهابیان که پاسخی منصفانه میطلبد :
⚠️وقتى قبر ابن تيميه ، شفا باشد! چه اشكالى دارد كه خداوند همين اثر را در خاك قبر سيد الشهداء عليه السلام قرار داده باشد ؟؟
نکند وهابیان قداست خاک ابن تیمیه را بیشتر از قبر سید شباب اهل الجنه ، سبط النبی ، سیدالشهداء و ریحانة النبي میدانند‼️⁉️
⚠️و چرا وقتی شیعیان صحبت از شفای #تربت امام حسین علیه السلام می کنند، آنها را متهم به شرک و کفر و غلو میکنید⁉️
➖➖
@Sibtayn
عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ:
«مَنْ زَارَ قَبْرَ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ أَوَّلَ يَوْمٍ مِنْ رَجَبٍ غَفَرَ اَللَّهُ لَهُ اَلْبَتَّةَ» .
كسى كه آن حضرت را روز اوّل رجب زيارت كند البتّه حق تعالى او را مىآمرزد.
📗تهذيب الأحكام ج۶ ص۴۸
@Sibtayn
💎🗣 در ماه رجب، در تعقیب نمازهای پنج گانه چنین بگو
محمد بن ذکوان معروف به محمّد السّجّاد می گوید:
به حضرت صادق علیه السلام عرض کردم:
فدایت شوم ،
ماه رجب فرا رسیده است ، دعایی به من تعلیم فرما که خداوند به واسطه آن به من نفع رساند.
حضرت صادق علیه السلام فرمود: بنویس:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ،
و هر روز از ماه رجب در صبح و شام و در تعقیب نمازهای روز و شب بگو:
«يَا مَنْ أَرْجُوهُ لِكُلِّ خَيْرٍ ، وَ آمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ كُلِّ شَرٍّ ، يَا مَنْ يُعْطِي الْكَثِيرَ بِالْقَلِيلِ ، يَا مَنْ يُعْطِي مَنْ سَأَلَهُ ، يَا مَنْ يُعْطِي مَنْ لَمْ يَسْأَلْهُ وَ مَنْ لَمْ يَعْرِفْهُ تُحَنُّناً مِنْهُ وَ رَحْمَةً ،
أَعْطِنِي بِمَسْأَلَتِي إِيَّاكَ جَمِيعَ خَيْرِ الدُّنْيَا وَ جَمِيعَ خَيْرِ الْآخِرَةِ ،
وَ اصْرِفْ عَنِّي بِمَسْأَلَتِي إِيَّاكَ جَمِيعَ شَرِّ الدُّنْيَا وَ شَرِّ الْآخِرَةِ ،
فَإِنَّهُ غَيْرُ مَنْقُوصٍ مَا أَعْطَيْتَ ،
وَ زِدْنِي مِنْ فَضْلِكَ يَا كَرِيمُ!»
محمّد می گوید:
پس حضرت صادق علیه السلام با دست چپ خود محاسنش را گرفت و دعای یاد شده را خواند در حالی که انگشت اشاره دست راست خود را حرکت می داد
و به خدا پناه می برد.
بعد از آن حضرتش چنین فرمود:
يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِكْرَامِ ، يَا ذَا النَّعْمَاءِ وَ الْجُودِ ، يَا ذَا الْمَنِّ وَ الطَّوْلِ ، حَرِّمْ شَيْبَتِي عَلَى النَّارِ.
در حدیث دیگری آمده است که حضرت دستش را بر محاسن خود گرفت و رها نکرد تا آنکه کف دستش پر از اشک شد.
(بحارالأنوار، ج 98، ص390-391 به نقل از اقبال الاعمال/ اقبال الاعمال،ص143)
✅ توجّه: مطابق روایت، حضرت صادق علیه السلام از آغاز خواندن دعا، با دست چپ محاسن خویش را گرفته و انگشت اشاره دست راست خود را حرکت می دادند و به خدا پناه می بردند.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
✨🌹
@Sibtayn
✔️طبرسی در کتاب احتجاج از ابوذر نقل کرده است:
چون رسول خداصلی الله علیه و آله درگذشتند امیرالمومنین علیه السلام بنابر وصیت پیامبر قران را جمع کردند و نزد مهاجرین و انصار آورد و آن را بر ایشان عرضه داشتند.
چون ابوبکر آن را گشود و در نخستین صفحه آن #فضیحتهای آنان بیرون آمد، عمر آن را پرتاب کرد و گفت :
یا علی! آن را بازگردان که به آن نیازی نداریم.
حضرت آن را گرفت و بازگشت.
چون عمر به خلافت رسید، از امیرالمومنین درخواست کرد که آن قرآن را به آنها بازگرداند و گفت :
ابا الحسن! کاش قرآنی را که برای ابوبکر آوردی، اکنون بیاوری تا بر آن گرد آییم.
✨آن جناب فرمودند :
هیهات، راهی به آن نیست. آن را آوردم تا بر شما حجت تمام شود و روز قیامت نگویید که ما از آن غافل بودیم، یا بگویید آن را برای ما نیاوردی. قرآنی که نزد من است، بر آن دست نمی گذارد مگر پاکیزگان و اوصیایی از فرزندانم.
عمر گفت:
آیا برای اظهار کردن آن وقت معلوم است؟
✨امام فرمودند :
اری زمانی که قائم فرزندان من قیام کند، آن را آشکار سازد و مردم را بر آن وا می دارد و سنت الهی را جاری می کند
📚الغیبه نعمانی، ص233
@Sibtayn