🔴 تمام دین خود را از حضرت فاطمه بگیرید! (به روایت و اعتراف اهل سنت)
🌕 آلوسی، عالم مشهور اهل سنت عمر، در مورد دلیل افضلیت حضرت فاطمه سلام الله علیها بر تمامی زنان عالم، مینویسد: «فاطمهی بتول، افضل زنان گذشته و آینده است، چون پاره تن و وجود رسول خداست، حتی بنابر قول به اینکه حضرت مریم نبی باشد، باز حضرت فاطمه بر او افضلیت دارد، زیرا بضعیت از روح وجود است و من ندیدم سید همه موجودات با چیزی مقایسه بشود، و از این بیان، افضیلت حضرت زهرا سلاماللهعلیها بر عایشه نیز مشخص میشود.»
✅ پیامبر صلی الله علیه و آله میدانست که دخترش مدت زیادی زنده نمیماند، و اگر میدانست که حضرت فاطمه سلاماللهعلیها بیشتر عمر میکند، چه بسا میگفت که تمام دین خود را از فاطمه سلاماللهعلیها بگیرید؛
کلام آلوسی چنان محکم، متقن و کامل است که به توضیح اضافهای احتیاج ندارد.
📗روح المعانی، آلوسی، ج۳، ص۱۵۵
@Sibtayn
آیا سجده بر مهر شرک است ؟
عالم سرشناس اهل تسنن ابوبکر بن ابی شیبه در کتاب المصنف می نویسد :
مسروق بن اجدع ( تابعی سرشناس و از رجال صحاح ششگانه اهل تسنن ) با خودش لبنه (خشت کوچک) همراه داشت و وقتی با کشتی سفر میکرد، (در هنگام نماز خواندن) بر آن خشت، سجده میکرد.
📚المصنف، عبدالرزاق، ج2، ص582.
رفتار اين شخصيت بزرگ صدر اسلام، بى پايگى گفتار كسانى را كه همراه داشتن قطعه اى تربت را شرك و بدعت مى پندارند، اثبات مى كند و روشن مى سازد كه پيشتازان تاريخ اسلام نيز، بدين كار مبادرت مىورزيدند. در صورتى كه اگر سجده بر همه چيز روا بود، چه ضرورت داشت كه اين تابعى معروف (مسروق بن اجدع)، خشت كوچكى را با خود حمل نمايد؟ و آيا شيعيان جهان جز روش عملى مسلمانان صدر اسلام را كه پيشتازان دين بوده اند، پيروى مى كنند؟
@Sibtayn
👈حـضرت امـام بـاقـر علیه السلام فـرمودند:
🔻 إنِّي لَأَدْعُو اللَّهَ لِمُذْنِبِي شِيعَتِنَا فِي الْيَوْمِ وَ اللَّيْلَةِ أَلْفَ مَرَّةٍ
🟤 بـرای شـیعیان گـنهڪارم، هـر شـب و روز، هـزار بـار دعـا (و استغفار) میڪنم.
📚 الكافي (ط - الإسلامية) ج ۱ ص ۴۷۲
🟢امـام زمـان علیه السلام هـم روزی هـزار بـار بـرای ما دعـا میڪند، حتّـی بـرای گنـهکارترینِ مـا!
⁉️ مـا چقدر دعـاگوی حضـرت هسـتیم؟!!!
@Sibtayn
خداشناسی یعنی امام شناسی
#معرفت
●عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ (صلوات الله علیه) قَالَ: خَرَجَ الْحُسَيْنُ بْنُ عَلِيٍّ (صلوات الله علیهما) عَلَى أَصْحَابِهِ فَقَالَ أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّ اللَّهَ جَلَّ ذِكْرُهُ مَا خَلَقَ الْعِبَادَ إِلَّا لِيَعْرِفُوهُ فَإِذَا عَرَفُوهُ عَبَدُوهُ فَإِذَا عَبَدُوهُ اسْتَغْنَوْا بِعِبَادَتِهِ عَنْ عِبَادَةِ مَنْ سِوَاهُ فَقَالَ لَهُ رَجُلٌ يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ بِأَبِي أَنْتَ وَ أُمِّي فَمَا مَعْرِفَةُ اللَّهِ قَالَ مَعْرِفَةُ أَهْلِ كُلِّ زَمَانٍ إِمَامَهُمُ الَّذِي يَجِبُ عَلَيْهِمْ طَاعَتُهُ.
●از حضرت آقا امام صادق (صلوات الله علیه) روایت شده است که حسين بن على (صلوات الله علیهما) بر ياران خود خارج شد و فرمود:
اى مردم! خداى جلّ ذکره، بندگان را جز براى اينكه او را بشناسند نيافريد؛ پس چون او را بشناسند پرستش او مى كنند، و چون او را بپرستند با پرستش او از پرستش جز او بي نياز مى شوند.
پس مردى به او عرض کرد: اى پسر پيامبر خدا، پدر و مادرم فداى تو باد! معرفت و شناخت خدا چيست؟
(امام حسین صلوات الله علیه) فرمود:
اينكه اهل هر زمان، امام خودشان را كه اطاعت او بر آنها واجب است؛ بشناسند.
علل الشرائع، ج1، ص: 9
كنز الفوائد، ج1، ص: 328
نزهة الناظر، ص: 80
تفسير الصافي، ج5، ص: 75
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج5، ص: 312
تفسير نور الثقلين، ج5، ص: 132
تفسير كنز الدقائق، ج12، ص: 435
سفينة البحار، ج5، ص: 40
پدر و مادرم فدای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف که غریبانه بیابان گردی می کند.😔😔😔
@Sibtayn
photo_2022-11-16_18-49-49.jpg
180.9K
این مفتی بی حیا ادعاهای عجیبی می کند که از شنیدن ان مرغ پخته هم به خنده می افتد
قصد داریم مقداری با دموکراسی و ازادی خلفای مورد نظر این اقا آشنا بشیم
مالک بن نویره از صحابه رسول خدا(صلی الله علیه و اله) و از اشراف و بزرگان جاهلیت و اسلام.
وی نماینده پیامبر(صلی الله علیه و اله) در گرفتن صدقات قبیلهاش بود. پس از درگذشت پیامبر(صلی الله علیه و اله) با خودداری از بیعت با ابوبکر، خالد بن ولید به سوی قبیلهاش رفت و با اینکه مالک آهنگ جنگ نداشت، خالد دستور داد گردنش را زدند و همسرش را اسیر کرد و با او همبستر شد.
این کار خالد اگر چه از طرف برخی همچون ابوقتاده و عمر محکوم و عمر خواهان سنگسار خالد شد اما ابوبکر با خالد برخوردی نکرد و گفت خطا کرده و دیه مالک را از بیت المال پرداخت.
🔺پس از وفات پیغمبر مالک از بیعت با ابوبکر سر باز زد. ابوبکر، خالد بن ولید را با سپاهی به سوی او فرستاد و چون خالد به نزدیک قبیله او قبیله بنی یربوع رسید سپاه خود را مسلّح و آماده جنگ کرد و چون به بُطاح محل سکونت مالک رسیدند کسی را نیافتند چه مالک به آنها دستور داده بود اجتماع نکنند و از خانههای خود بیرون نیایند. خالد سربازانش را به سراغ جمعیت فرستاد تا هر که را بیابند به نزد خالد برند. آنها مالک و چند نفر را به نزد خالد بردند.
چون سپاه خالد بر قبیله وارد شد خالد اعلان جنگ نمود لذا مردم بنی یربوع مسلّح شدند، سربازان خالد گفتند: ما مسلمانیم چرا مسلح شده اید؟ آنها گفتند: ما نیز مسلمانیم شما چرا مسلحید؟ مردم قبیله سلاح را به زمین نهادند ولی خالد تصمیم قتل مالک را گرفت و بهانه این بود که او ابوبکر را خلیفه ندانسته، لذا به ضرار بن ازور فرمان داد او را گردن زند. در این حال مالک به همسر زیبای خود ام تمیم خطاب کرد که تو مرا به کشتن دادی بدین معنی که خالد دلباخته تو شد مرا میکشد که ترا تصرف کند.
چنان شد که او گفته بود خالد او را کشت و بلافاصله زنش را به تصرف درآورد، ابوقتاده و عبدالله بن عمر به وی اعتراض نمودند ولی او به سخنان آنان اعتنائی نکرد و پس از بازگشت به مدینه، ابوقتاده پیش از ورود خالد جریان را به عرض خلیفه رساند ولی خالد چون به مدینه وارد شد خود را غرق سلاح نمود و سه چوبه تیر را به نشانه پیروزی به عمامهاش نصب نمود و چون در راه عمر، او را دید تیرها را از عمامهاش بیرون کشید و شکست و به وی گفت: تا این حد ریاکاری و تظاهر میکنی؟! مرد مسلمانی را میکشی و سپس با همسرش هم بستر میشوی و اکنون خود را قهرمان اسلام میدانی؟! به خدا قسم سنگسارت میکنم.
📚ابن الاثیر، اسد الغابة، ۱۴۲۲ق، ج۴، ص۴۰
@Sibtayn
طبری ، تاریخ نویس معروف اهل سنت در این باره می نویسد :
وكان ممن شهد لمالك بالاسلام أبو قتادة الحارث بن ربعی أخو بنى سلمة وقد كان عاهد الله أن لا یشهد مع خالد بن الولید حربا أبدا بعدها وكان یحدث أنهم لما غشوا القوم راعوهم تحت اللیل فأخذ القوم السلاح قال فقلنا إنا المسلمون فقالوا ونحن المسلمون قلنا فما بال السلاح معكم قالوا لنا فما بال السلاح معكم قلنا فان كنتم كما تقولون فضعوا السلاح قال فوضعوها ثم صلینا وصلوا .
📖تاریخ الطبری ، الطبری ، ج 2 ، ص 503 .
از كسانی كه به اسلام مالك بن نویره شهادت داده بود ، ابو قتاده بن ربعی ، برادر بنی سلمه بود . او با خداوند عهد كرده بود كه بعد از این ماجرا در هیچ جنگی با خالد بن ولید شركت نكند ؛ و چنین می گفت که وقتی به نزدیکی ایشان رسیده بودند ، همان شب به سمت ایشان رفتیم ؛ ایشان سلاح به دست گرفته و گفتند ما مسلمانیم ؛
ما نیز گفتیم : ما هم مسلمان هستیم ؛
گفتیم : پس برای چه سلاح به دست گرفته اید ؟
پاسخ دادند ، به خاطر ما ( از ترس شما ) و گفتند : شما چرا سلاح به دست گرفته اید ؟
گفتیم : اگر آنچنان است که می گویید پس سلاح را بر زمین بگذارید ؛
ایشان سلاح را بر زمین گذاشته هم ما و هم ایشان نماز خواندیم .
@Sibtayn
ابن حجر عسقلانی می نویسد :
فكان أبو قتادة ممن شهد انهم أذنوا وأقاموا الصلاة وصلوا فحبس بهم خالد فی لیلة باردة ثم أمر منادیا فنادى أدفئوا أساركم وهی فی لغة كنایة عن القتل فقتلوهم وتزوج خالد بعد ذلك امرأة مالك .
📚الإصابة ، ابن حجر ، ج 5 ، ص 560 – 561 .
ابوقتاده از کسانی است که شهادت داده است که ایشان اذان گفته و نماز خواندند ؛ اما خالد ایشان را در شبی سرد به اسارت گرفته و دستور داد که شخصی ندا بدهد ( ادفئوا ) گرم کنید زندانیانتان را ؛ اما این کلمه در اصطلاح بعضی به معنی کشتن است ؛ پس ایشان را کشتند و بعد از آن خالد با همسر مالک ازدواج کرد !!!
@Sibtayn
زیبایی همسر صحابه پیامبر صلی الله علیه و اله بلای جان او شد
خالد بن ولید که از طرف خلیفه اول اهل سقیفه مامور به بیعت گیری و جمع زکات از مالک بن نویره و قبیله او شده بود ، چشمش به همسر مالک افتاد و ...
ابن حجر عسقلانی در این باره مینویسد :
أن خالدا رأى امرأة مالك وكانت فائقة فی الجمال ، فقال مالك بعد ذلك لامرأته : قتلتینی یعنی سأقتل من أجلك .
📖الإصابة ، ابن حجر ، ج 5 ، ص 561 .
خالد همسر مالک را دید در حالی که او در نهایت جمال بود ؛ پس مالک بعد از آن به همسر خویش گفت :
تو من را کشتی ، یعنی من به خاطر تو کشته خواهم شد .
@Sibtayn
تجاوز خالد به همسر صحابه پیامبر صلی الله علیه و اله بعد از به قتل رساندن او
یعقوبی در تاریخش می نویسد :
وتزوج خالد بامرأة مالك ، أم تمیم بنت المنهال ، فی تلك اللیلة.
📗تاریخ الیعقوبی ، ج2 ، ص 110 .
و خالد با همسر مالک - ام تمیم دختر منهال - در همان شب ازدواج کرد .
اما ابوبکر به جایی این که خالد بن ولید را محاکمه کند ، از او پشتیبانی و تمامی کارهای او را تأیید کرده و می گوید :
او مجتهد بوده و در اجتهادش اشتباه كرده است !
@Sibtayn
تصمیم خلیفه اول اهل سقیفه در مورد جنایات خالد بن ولید
طبری ، داستان را این گونه نقل می كنند :
وقال عمر لأبی بكر إن فی سیف خالد رهقا فإن لم یكن هذا حقا حق علیه أن تقیده وأكثر علیه فی ذلك وكان أبو بكر لا یقید من عماله ولا وزعته فقال هیه یا عمر تأول فأخطأ فارفع لسانك عن خالد .
📚تاریخ الطبری ، ج 2 ، ص 503 و الكامل فی التاریخ ، ابن الأثیر ، ج 2 ، ص 358 – 359 و وفیات الأعیان وأنباء أبناء الزمان ، ابن خلكان ، ج 6 ، ص 15 و تاریخ الإسلام ، الذهبی ، ج 3 ، ص 36 – 37 و إمتاع الأسماع ، المقریزی ، ج 14 ، ص 239 و كنز العمال ، المتقی الهندی ، ج 5 ، ص 619 و ... .
عمر به ابوبكر گفت به درستی كه در شمشیر خالد خونریزی وجود دارد ؛ پس اگر این مطلب (خونریز خالد) سزاوار نیست ، اما سزاوار اوست که او را به خاطر کشتن مالک به زنجیر بکشی ( محدود گردانی ) و بر این مطلب بسیار تاکید کرد ؛ اما ابوبکر کارمندان و زیردستان خود را محدود نمی نمود ؛ پس گفت : نه چنین نیست ای عمر ؛ او اجتهاد نموده و اشتباه کرده است ؛ پس زبانت را از خالد بردار .
نكته جالب در این قضیه ، اختلاف نظر شدیدی است كه میان خلیفه اول و خلیفه دوم وجود داشته است . عمر بن الخطاب ، خالد را عدو الله ، مستحق رجم ، زنا كار و قاتل نفس محترمه میداند ؛ اما ابوبكر او را شمشیر خدا و مجتهد خطاب می كند!
واقعا باید مفهوم ازادی و دموکراسی را از این خلیفه خود خوانده یاد گرفت .
@Sibtayn
📌امیرالمؤمنین علی علیهالسلام میفرمایند:
ای مردم! از خدایی بترسید،
💥که اگر سخنی گویید میشنود،
💥و اگر پنهان دارید، میداند؛
و برای مرگی آماده باشید؛
💥که اگر از آن فرار کنید، شما را مییابد،
💥اگر بر جای خود بمانید، شما را میگیرد،
💥و اگر فراموشش کنید، شما را از یاد نبرد.
📚 نهجالبلاغه، حکمت ۲۰۳
@Sibtayn
🔘احمق ترين آدمها.....
🔹 امیرالمؤمنین علی عليه السلام فرمودند: أحمَقُ النّاسِ مَن ظَنَّ أنّهُ أعْقَلُ النّاسِ.
◽️ احمق ترين مردم كسى است كه خود را خردمندترين مردم مى داند.
📘غرر الحكم: 3089.
🔥اللّهُـــمَّ الْعَـنْ اَوَّلَ ظٰـالِــمٍ ظَلَـمَ حَــقَّ مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ، وَ آخِـرَ تابِـعٍ لَـهُ عَلـى ذلِـڪْ🔥
@Sibtayn
🟢اهمیت ذکر بسم الله ... هنگام غذاخوردن
✍️رسول خدا صلی الله علیه و آله:هنگامی که سفره پهن میشود، چهار ملک حاضر میشوند و هنگامی که بنده "بسم الله" بگوید ملائکه میگویند: خداوند در غذا به شما برکت بدهد. سپس به شیطان میگویند: ای فاسق! خارج شو، قدرتی بر آن ها نداری.
زمانی که اهل سفره در آخر غذا بگویند "الحمد لله" ملائکه میگویند خداوند به آن ها نعمت داد و آن ها شکر را ادا کردند؛
ولی اگر بسم الله نگویند، ملائکه به شیطان میگویند: نزدیک شو ای فاسق و با آن ها بخور و هنگامی که سفره جمع شود و یاد خداوند نکنند، ملائکه میگویند:
خداوند به آن ها نعمت داد، ولی آن ها پروردگار خود را فراموش کردند.
📚 المحاسن، ج 2، ص 432
☘️قالَ رَسُولُ اللَّهِ صلى الله عليه و اله :
إِذَا وُضِعَتِ الْمَائِدَةُ حَفَّهَا أَرْبَعَةُ أَمْلَاكٍ فَإِذَا قَالَ الْعَبْدُ بِسْمِ اللَّهِ
قَالَتِ الْمَلَائِكَةُ بَارَكَ اللَّهُ لَكُمْ فِي طَعَامِكُمْ ثُمَّ يَقُولُونَ لِلشَّيْطَانِ اخْرُجْ يَا فَاسِقُ لَا سُلْطَانَ لَكَ عَلَيْهِمْ
فَإِذَا فَرَغُوا قَالُوا الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ
قَالَتِ الْمَلَائِكَةُ قَوْمٌ قَدْ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ فَأَدَّوْا شُكْرَ رَبِّهِمْ
فَإِذَا لَمْ يُسَمِّ قَالَتِ الْمَلَائِكَةُ لِلشَّيْطَانِ ادْنُ يَا فَاسِقُ فَكُلْ مَعَهُمْ
وَ إِذَا رُفِعَتِ الْمَائِدَةُ وَ لَمْ يَذْكُرِ اللَّهَ قَالَتِ الْمَلَائِكَةُ قَوْمٌ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ فَنَسُوا رَبَّهُمْ
@Sibtayn
30.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونه امام زمان عجل الله تعالی فرجه را یاری کنیم ؟
🔴توسل به امام زمان در سختی ها
🔹 مرحوم علامه مجلسی نقل میکند: فردی به نام "ابوالوفای شیرازی" در زمان حکومت ابی علی الیاس زندانی و تهدید به قتل شد. ایشان متوسل به حضرات اهل بیت میشود. شب در عالم رؤیا، پیامبر اکرم را زیارت میکند.حضرت میفرمایند:
🔺 اگر کارد به استخوان رسید و شمشیر به گردنت رسید، یوسف زهرای اطهر، فرزندم را صدا بزن و بگو:
"یا مولای یا صاحبَ الزَّمان اَنا مُستَغیثٌ بکَ"
"الغَوثَ اَدرِکنی"
(ای مولای من ؛من به تو پناهنده شدم. به فریادم برس؛ یا غوث حقیقی؛ به فریادم برس...).
🔸 ابوالوفا میگوید: من این جملات را در عالم رؤیا گفتم و از خواب پریدم. یک وقت دیدم مامورین ابی علی الیاس آمدند و ما را پیش او بردند. وی گفت: به چه کسی متوسل شدی؟ گفتم: "به منجی عالم بشریت, به فریادرس درماندگان و بیچارگان"
🔹 سپس معلوم شد در خواب به ابی علی الیاس گفته بودند: "اگر دوست ما را رها نکنی نابودت می کنیم و حکومتت را بهم می ریزیم...". بعد مبلغی پول و هدایا به ابوالوفا داد و آزادش کرد.
📚 بحارالانوار جلد۵۳ ص۶۷۸
@Sibtayn
اماممان را بشناسیم
امام باقر علیه السلام:
هرکس که بمیرد و برایش امامی نباشد (یعنی امامش را نشناخته باشد)مرگش به مرگ جاهلیت است،
و هر کس بمیرد، در حالیکه امامش را شناخته باشد، زودتر یا دیرتر واقع شدن این امر (ظهور) به ایمان او آسیبی نمی رساند
و هر کس که بمیرد در حالی که امامش را شناخته باشد همانند کسی است که همراه با قائم عجل الله فرجه در خیلی آن حضرت ایستاده است.
📚غیبت نعمانی،باب۲۵،ص۷۰۵
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#اللهمالعنالجبتوالطاغوت
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشکل اینجاست که ما کور به دنیا امده ایم
حجت الاسلام معاونیان
@Sibtayn
🔴 کشف حجاب زنان و دخترانِ مسلمان در آخرالزمان...
🌕 امیرالمومنین علیهالسلام فرمودند:
در آخرالزمان و نزدیک شدن رستاخیز که از بدترین زمان هاست زنانی ظاهر شوند که کشف کننده حجاب هستند؛ در حالی که پوشش دارند برهنهاند؛ (لباس نازک و بدننما میپوشند)؛ و با خود آرایی از خانه بیرون میآیند؛ آنها از دین خارج شده و در فتنه ها و آشوب ها داخل گشتهاند؛ به شهوات و مسائل جنسى تمایل داشته؛ به سوی لذّات نفسانی و خوشگذرانىها میشتابند؛ حرام های الهی را حلال میشمارند؛ اینان در جهنم جاودانه خواهند بود.
وَ رَوَى اَلْأَصْبَغُ بْنُ نُبَاتَةَ عَنْ أَمِيرِ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ سَمِعْتُهُ يَقُولُ: يَظْهَرُ فِي آخِرِ اَلزَّمَانِ وَ اِقْتِرَابِ اَلسَّاعَةِ وَ هُوَ شَرُّ اَلْأَزْمِنَةِ نِسْوَةٌ كَاشِفَاتٌ عَارِيَاتٌ مُتَبَرِّجَاتٌ مِنَ اَلدِّينِ دَاخِلاَتٌ فِي اَلْفِتَنِ مَائِلاَتٌ إِلَى اَلشَّهَوَاتِ مُسْرِعَاتٌ إِلَى اَللَّذَّاتِ مُسْتَحِلاَّتٌ لِلْمُحَرَّمَاتِ فِي جَهَنَّمَ خَالِدَات.
📗من لا يحضرهالفقيه، ج۳، ص۳۹۰
📗الوافي، ج ۲۲، ص ۸۰۹
📗مکارم الأخلاق، ج ۱، ص ۲۰۱
@Sibtayn
🔴 چرا حضرت ابراهیم خلیل الله شد؟
🌕 امام هادی علیه السلام فرمودند:
خداوند عزّ و جلّ حضرت ابراهيم علیه السلام را به خاطر اين كه زياد بر محمّد و اهل بيتش صلوات اللّٰه عليهم درود و صلوات مىفرستاد خليل و دوست خود قرار داد.
🌹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
عَبْدِ اَلْعَظِيمِ اَلْحَسَنِيِّ قَالَ سَمِعْتُ عَلِيَّ بْنَ مُحَمَّدٍ اَلْعَسْكَرِيَّ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يَقُولُ: إِنَّمَا اِتَّخَذَ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِبْرَاهِيمَ خَلِيلاً لِكَثْرَةِ صَلاَتِهِ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَيْتِهِ صَلَوَاتُ اَللَّهِ عَلَيْهِمْ.
📗وسائل الشیعة، ج ۷، ص ۱۹۴
📗تفسير البرهان، ج ۲، ص ۱۷۸
📗تفسير نور الثقلين، ج۱، ص۵۵۴
📗تفسير کنز الدقائق، ج۳، ص۵۵۰
📗علل الشرایع، ج ۱، ص ۳۴
📗المحتضر، ج ۱، ص ۱۳۹
📗بحار الأنوار، ج ۱۲، ص ۴
📗قصص الأنبياء، ج ۱، ص ۹۶
@Sibtayn
مولانا امیرالمومنین علی علیه السلام :
میوه خردمندی ، رهانیدن جان از زرق و برق دنیاست .
رَدعُ النَّفسِ عَن زَخارِفِ الدُّنيا ثَمَرَةُ العَقلِ
📚غرر الحكم: ۴۰۴۳
@Sibtayn
مردم دنیا سه دسته اند
✅ اهل دین با امیرالمومنین علی علیه السلام - اهل دنیا با معاویه
✍️ ابوقیس اَلاَودی (از راویان معتبر نزد اهل سنت - راوی کتاب صحیح بخاری) - متوفی سال ۱۲۰ هجری - میگوید:
📄 مردم را دیدم در حالیکه سه طبقه بودند.
1️⃣اهل دین علی (علیه السلام) را دوست دارند.
2️⃣اهل دنیا معاویه را دوست دارند.
3️⃣طبقه سوم هم خوارجند.
أَبِي قَيْسٍ الأَوْدِيِّ، قَالَ: أَدْرَكْتُ النَّاسَ وَ هُمْ ثَلاثُ طَبَقَاتٍ: أَهْلُ دِينٍ يُحِبُّونَ عَلِيًّا، وَ أَهْلُ دُنْيَا يُحِبُّونَ مُعَاوِيَةَ، وَ خَوَارِجُ.
📓کتاب الاستيعاب جلد۳ صفحه ۱۱۱۵
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلیل بطلان خلافت شیخین در کلام امام رضا علیه السلام
حجت الاسلام معاونیان
@Sibtayn
تصمیم بنی زبیر لعنت الله علیهم به سوزاندن بنی هاشم برای حفظ وحدت !!!
ابن ابی الحدید از علمای اهل تسنن مینویسد:
قال المسعودي و كان عروة بن الزبير يعذر أخاه عبد الله في حصر بني هاشم في الشعب و جمعه الحطب ليحرقهم و يقول إنما أراد بذلك ألا تنتشر الكلمة و لا يختلف المسلمون و أن يدخلوا في الطاعة فتكون الكلمة واحدة كما فعل عمر بن الخطاب ببني هاشم لما تأخروا عن بيعة أبي بكر فإنه أحضر الحطب ليحرق عليهم الدار.
مسعودی مورخ نامی میگوید: عبد الله بن زبیر (لعنت الله علیه)، بنی هاشم را در درهای قرار داد و هیزم جمع کرد تا آنها را بسوزاند، این فعل شنیع برای مردم قابل تحمل نبود، برادرش عروه بن زیبر عذر او را چنین بیان کرد که: هدف او از این کار حفظ وحدت کلمه بود، او میخواست بین مسلمانان اختلافی ایجاد نشود. چنانکه عمر هم همین برخورد را با بنی هاشم داشت و هنگامی که از بیعت ابو بکر تاخیر نمودند هیزم جمعآوری کرد تا خانه را بر آنها بسوزاند.
شرح نهج البلاغة، تالیف بن ابی الحدید، جلد ۲۰، صفحه ۱۴۷، چاپ دار الکتب العلمیة
@Sibtayn
آیا می دانید مقصود خداوند از حسنه و سیئه در قران چیست ؟
جدلی می گوید: روزی نزد امیر مؤمنان علی(علیه السلام) رفتم.
حضرت فرمود:آیا می خواهی تفسیر آیه ای از آیات خدا را برایت روشن سازم؟
عرض کردم: آری
فرمود: خداوند می فرماید:
(من جاء بالحسنه فله خیر منها و هم من فزع یومئذ آمنون و من جاء بالسیئه فکبت وجوههم فی النار هل تجزون الا ما کنتم تعملون)
هر کس نیکی به جای آورد، پاداشی بهتر از آن خواهد داشت و آنان از هراس آن روز ایمنند، و هر که بدی به جای آورد، به رو در آتش (دوزخ)سرنگون شوند. آیا جز آنچه می کردید سزا داده می شوید؟
حسنه یعنی شناخت ولایت و دوستی با ما اهل بیت و سیئه به معنای انکار ولایت و دشمنی با ماست. هر که این حسنه را با خود داشته باشد، به بهشت می رود; و هر که سیئه به همراه آورد، جایگاهش دوزخ خواهد بود و هیچ عملی از او پذیرفته نیست.
عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ اَلْجَدَلِيِّ قَالَ: قَالَ لِي أَمِيرُ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ أَ لاَ أُخْبِرُكَ بِالْحَسَنَةِ اَلَّتِي مَنْ جَاءَ بِهَا أَمِنَ مِنْ فَزَعِ يَوْمِ اَلْقِيَامَةِ وَ اَلسَّيِّئَةِ اَلَّتِي مَنْ جَاءَ بِهَا كُبَّ عَلَى وَجْهِهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ قُلْتُ بَلَى يَا أَمِيرَ اَلْمُؤْمِنِينَ قَالَ اَلْحَسَنَةُ حُبُّنَا أَهْلَ اَلْبَيْتِ وَ اَلسَّيِّئَةُ بُغْضُنَا أَهْلَ اَلْبَيْتِ .
📖تأويل الآيات ج۱ ص۴۰۳
@Sibtayn