فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی حسن باشی دگر جای تعجب نیست
محمد حسن فیضی
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیخ عبدالزهرا چرا مصیبت ما نمی خوانی؟
روضه ی حیرت ما را نخوانده ای....
سید حسن احمدی اصفهانی
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای مسیحا حسن زنده شدم با حسن
کربلایی حسین عینی فرد
@Sibtayn
غارت زده و داغ برادر
غارت زده منم که کنارت نشسته ام
غارت زده منم که ز داغت شکسته ام
غارت زده منم که تو را خاک می کنم
تابوت را ز خون تنت پاک می کنم
غارت زده منم که ز کف داده صبر را
با دست خویش کنده برای تو قبر را
غارت زده منم چه کنم با جنازه ات
ای وای ریخته به زمین خون تازه ات
غارت زده منم که ز داغ برادرم
می ریزم از کنار تنت خاک بر سرم
غارت زده منم که ز آغوش بسته ات
می گیرم آه چادر خاکیّ مادرم
من را به داغ قتل تو غارت نموده اند
نه کربلا نه کوفه نه در شام دلبرم
داغی که رفتن تو روی سینه ام گذاشت
والله بود سخت تر از غارت حرم
«تشییع روز با من و تو سازگار نیست
تا شب تو را به جانب قبرت نمی برم»
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬میمنه مست حسن
🎙حاج عبدالرضا هلالی
🔺شب ششم محرم 1400
📌حسینیه کربلا اندرزگو تهران
#حاج_عبدالرضا_هلالی
#امام_حسن_علیه_السلام
#هفتم_صفر
╔═.🖤.══════╗
🆔 @Sibtayn
╚══════.🖤.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬حرم نداری
🎙کربلایی محمدحسین پویانفر
🎙کربلایی محمدرضا نوشه ور
🔺ایام فاطمیه 99
📌هیئت ریحانه النبی (س) تهران
#کربلایی_محمدحسین_پویانفر
#کربلایی_محمدرضا_نوشه_ور
#امام_حسن_علیه_السلام
#هفتم_صفر
╔═.🖤.══════╗
🆔 @Sibtayn
╚══════.🖤.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬شور - از امام حسین امام حسنی تر نداریم
🎙کربلایی حسین ستوده
🔺تخریب قبور ائمه بقیع 1401
📌هیئت جنه ابناء الحسن کرج
#کربلایی_حسین_ستوده
#امام_حسن_علیه_السلام
#هفتم_صفر
#شور
╔═.🖤.══════╗
🆔 @Sibtayn
╚══════.🖤.═╝
🏴امام حسن علیهالسلام در بیانی خبر از شهادت خود داده و قاتل خود را معرفی نموده و از قصاص قبل از جنایت پرهیز میکند.
أن الحسن علیهالسلام قال لأهل بیته:
انی أموت بالسم کما مات رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم.
قالوا: و من یفعل ذلک؟
قال علیهالسلام: امرأتی جعدة بنت الأشعث بن قیس، فان معاویة یدس الیها و یأمرها بذلک.
قالوا: أخرجها من منزلک و باعدها من نفسک.
قال علیهالسلام: کیف أخرجها و لم تفعل بعد شیئا و لو أخرجتها ما قتلنی غیرها، و کان لها عذر عند الناس .
🏴(امام حسن علیهالسلام خطاب به خانوادهی خویش فرمود: من مانند جدم رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم با سم کشته میشوم.
گفتند: چه کسی این کار را خواهد کرد؟
فرمود: همسرم جعده، دختر اشعث بن قیس زیرا معاویه وی را تحریک کرده و بدین کار دستورش میدهد.
گفتند: او را از خانهی خویش بیرون کن و از خود دور ساز
فرمود: چگونه او را بیرون کنم در حالی که هنوز هیچ کاری صورت نداده است. هر چند که اگر بیرونش هم کنم، کسی جز او مرا نخواهد کشت، افزون بر آن که نزد مردم بهانهای هم خواهد داشت «که چون مرا بیجهت طلاق داده است، من از او کینه در دل داشتم».)
📖الخرائج والجرائح - قطب الدين الراوندي - ج ١ - ص ٢٤١
📖إثبات الهداة بالنصوص و المعجزات: الشيخ حرّ العاملي ج: 4 ص: 21
@Sibtayn
حُمَيْدُ بْنُ زِيَادٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى عَنِ الْعَبَّاسِ بْنِ هِلَالٍ الشَّامِيِّ مَوْلَى أَبِي الْحَسَنِ ع عَنْهُ قَالَ: قُلْتُ لَهُ جُعِلْتُ فِدَاكَ مَا أَعْجَبَ إِلَى النَّاسِ مَنْ يَأْكُلُ الْجَشِبَ وَ يَلْبَسُ الْخَشِنَ وَ يَتَخَشَّعُ فَقَالَ أَ مَا عَلِمْتَ أَنَّ يُوسُفَ ع نَبِيٌّ ابْنُ نَبِيٍّ كَانَ يَلْبَسُ أَقْبِيَةَ الدِّيبَاجِ مَزْرُورَةً بِالذَّهَبِ وَ يَجْلِسُ فِي مَجَالِسِ آلِ فِرْعَوْنَ يَحْكُمُ فَلَمْ يَحْتَجِ النَّاسُ إِلَى لِبَاسِهِ وَ إِنَّمَا احْتَاجُوا إِلَى قِسْطِهِ وَ إِنَّمَا يُحْتَاجُ مِنَ الْإِمَامِ فِي أَنَّ إِذَا قَالَ صَدَقَ وَ إِذَا وَعَدَ أَنْجَزَ وَ إِذَا حَكَمَ عَدَلَ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحَرِّمُ طَعَاماً وَ لَا شَرَاباً مِنْ حَلَالٍ وَ إِنَّمَا حَرَّمَ الْحَرَامَ قَلَّ أَوْ كَثُرَ وَ قَدْ قَالَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ- قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِينَةَ اللَّهِ الَّتِي أَخْرَجَ لِعِبادِهِ وَ الطَّيِّباتِ مِنَ الرِّزْقِ.
🔸 عباس بن هلال شامی گفت: به امام رضا علیه السلام گفتم: مردم چقدر از آنان که غذای ساده میخورند و لباس ساده میپوشند و افتادگی و تواضع نشان می دهند، خوششان میآید. آن حضرت فرمودند: میدانی که یوسف علیه السلام، پیامبری فرزند پیامبر، قباهای ابریشمی با دکمههای طلایی به تن کرده و در سرای آل فرعون برای قضاوت مینشست؟ مردم به لباسش نیازی نداشتند، به عدالتش نیاز داشتند؛ نیاز مردم به حاکم این است که هرگاه حرفی زد راست باشد، هرگاه وعدهای داد عمل کند و هرگاه حکمی کرد عدل ورزد، خداوند استفاده از خوراک و نوشیدنی پاک و حلال را منع نکرده، از حرام باز داشته چه کم باشد چه زیاد، فرموده: «بگو چه کسی زیور و روزی های پاکی که خداوند برای بندگانش آفریده را حرام ساخت». (سوره اعراف، آیه ۳۲)
📚 الکافی، تالیف محمد بن یعقوب کلینی، جلد ۶، صفحه ۴۵۳-۴۵۴، حدیث ۵، چاپ دار الکتب الاسلامیة
@Sibtayn
تعفن مطبوع!
دو تا ماسک زدم و وارد کارخانه بازیافت زبالهها شدم. با وجود این ماسکها، باز هم بوی تعفن زبالهها آزارم میداد! با کمال تعجب دیدم هیچکدام از کارگران، ماسک نزدهاند و به راحتی مشغول کار هستند. وقتی علت را جویا شدم، یکی از آنها گفت:«بینی ما به این بوها کاملا عادت کرده و اصلا مشکلی نداریم!»
انسانها گاهی به قدری گناه، برایشان عادت میشود که هر چه گناه میکنند، وجدانشان بیدار نمیشود؛ چون اصولاً وجدانی نمانده و سرکوب شده است! کار، زمانی تاسفبارتر میگردد که وضعیت بهگونهای شود که انسان، انجام نیکیها برایش سخت یا محال شود! مانند کسی که به قدری در تعفن، غرق شده که دیگر تحمل بوی عطر را ندارد... به خدا پناه ببریم!....
#حکیمانه
عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ :
حَقٌّ عَلَى اَلْغَنِيِّ أَنْ يَأْتِيَ قَبْرَ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ فِي اَلسَّنَةِ مَرَّتَيْنِ
وَ حَقٌّ عَلَى اَلْفَقِيرِ أَنْ يَأْتِيَهُ فِي اَلسَّنَةِ مَرَّةً.
حضرت امام صادق علیه السلام فرمودند:
بر عهده غنى است كه در سال دو مرتبه
و بر فقير است كه در سال يك مرتبه به زيارت قبر حضرت امام حسين عليه السّلام بروند.
📗كامل الزيارات ج۱ ص۲۹۳
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثواب زیارت سید الشهدا عليه السلام
از غافله عقب نمونیم
حجت الاسلام فرحزاد
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ
بی تردید ما این قرآن را نازل کرده ایم و قطعا نگهبان آن خواهیم بود
@Sibtayn
.🔴 چند توصیۀ مهم به بانوانی که قصد شرکت در مراسم پیادهروی #اربعین دارند
از آنجا که این سفر، زیارتی است و آداب خاص خود را دارد، لذا تذکّر و رعایت نکات زیر توسط بانوان مؤمنه، لازم و ضروری به نظر میرسد:
1️⃣ اصل زیارت سیدالشهدا واجب ولی زیارت اربعین #امام_حسین سلام الله علیه مستحب است، اما غیرت داشتن و حفظ نوامیس بر هر مرد مسلمانی واجب!
با توجه به ازدحام زیاد و برخوردهای فراوانی که طبیعتاً در این سفر برای بانوان زائر پیش میآید، حتیالامکان همراه با مردی از محارم خود شرکت کنید و حریم و فاصله با نامحرمان را رعایت نمائید تا برای انجام عملی مستحب، مرتکب افعال حرام بسیار نشوید!
2️⃣ صحبتهای غیرضروری، خوش و بِش و شوخی کردن با خدمتگزاران موکبها و دیگر مردان نامحرم زائر و همسفر و اختلاط با آنان جایز نیست و بعضاً حرام! اگر چنین اخلاق و رفتارهای نادرستی دارید، سعی کنید در طول این سفر زیارتی آنها را کنار بگذارید.
3️⃣ از آرایش کردن، هرچند کمرنگ و برداشتن ابروها به ویژه در سرویسها و مقابل زنان عراقی، جداً اجتناب کنید! آنها در ایام محرم و صفر، خود را عزادار امام حسین علیهالسلام میدانند و بر خلاف عرف اخیر زنان ایرانی که #آرایش نکردن را جزء حالات عزاداران نمیدانند، از این حرکات و هتک حرمتها بیزارند! خیلی زشت است که میزبان عراقی نسبت به چنین کارهای سخیفی به میهمان ایرانی تذکّر دهد یا اعتراض کند!
4️⃣ #لاک زدن به ناخنها، زینت زنان محسوب میشود و پوشاندن #زینت از #نگاه نامحرمان، واجب است و ترک آن حرام! حتی اگر عذر شرعی دارید، از انجام این کار پرهیز کنید؛ چرا که علاوه بر اینکه ذهنیّت بدی از زنان شیعه ایرانی در خاطر شیعیان سایر کشورها میگذارد، علامت بیحیایی برای نشان دادن ایام ماهیانه یا بینمازی شماست!
5️⃣ حجابِ چادر داشته باشید و از پوشیدن هر نوع مانتو (مشکی یا رنگی، آزاد یا چسب، بلند یا کوتاه، جلوبسته یا جلوباز) جداً اجتناب کنید؛ حتی اگر چادری نیستید، مشابه تشرّف به حرمهای اهلبیت که #چادر سرتان میکنید، از ابتدای خروج از منزل به قصد این سفر، از حجاب چادر استفاده نمائید.
نیت کنید و حاجتی در نظر بگیرید
و به قصد برآورده شدن حوائجتان چادر به سر کنید
شک نکنید که حاجت روا میشوید
6️⃣ بیرون گذاشتن لبۀ #روسری یا #مقنعه رنگی از چادر، زینت محسوب میشود و موجب جلب توجه نامحرمان به چهرۀ شماست! همچنین مراقب باشید موهایتان به هیچ وجه پیدا نباشد و زیر گلویتان را با گیره بپوشانید.
7️⃣ طبق نظر تمامی مراجع عظام تقلید
اگر زینت یا زیبایی خاصی در چهره دارید واجب است صورت خود را بپوشانید پس اگر بتوانید در طول این سفر علاوه بر چادر، از #پوشیه یا #نقاب و #دستکش مشکی هم استفاده کنید، به یقین علاوه بر اجر زیارت اربعین، ثواب تبلیغ حجاب حضرت زهرا سلاماللهعلیها و عنایت ویژۀ امام زمان علیهالسلام هم نصیبتان میشود؛ البته سنگینی حرکات و سکنات شما نیز باید هماهنگ با این نوع حجاب باشد!
8️⃣ اگر دختربچههای خود را همراه میبرید، در انتخاب لباس و پوشش آنان نیز دقت کنید؛ پوشاندن تاب و شلوارک و لباسهای چسب و کوتاه و نیمهعریان به کودکان، مناسب این سفر نیست! با استفاده از چادر یا مقنعه، تمرین عملی #حجاب و #عفاف برای دخترانتان پیاده کنید.
9️⃣ اگر فرزند کوچک پوشکی دارید، مراقب باشید که پس از تعویض فرزندتان، پوشک آلوده را در هر مکانی که هستید رها نکنید! همراه خود تعدادی پلاستیک ببرید و پوشک را در آن گذاشته و در سطل زباله بیندازید.
0️⃣1️⃣ زنان شیعه دیگر کشورها بسیار متین و مطابق شأن این سفر زیارتی به کشور عراق میآیند؛ شایسته است بانوان ایرانی نیز که نمایندۀ شیعیان ایران هستند، بیشتر مراقب حجاب، رفتار و گفتار خود باشند.
لطفاً با نیّت عمل به واجب فراموش شدۀ #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر، این مطلب را در کانالها، گروهها و مخاطبان خود منتشر کنید.
᯽────❁────᯽
علی بن جعفر آن فقیه عالی مقام و پسر امام صادق ریش خود را به خاک پای مبارک امام جواد علیه السلام می مالید ::
و کان علی بن جعفر کثیر الفضل شدید الورع…و کان إذا رأى الجواد سلام الله علیه مع الصبیان یقوم إلیه من المسجد من بین جماعة الشیعة و ینکب على أقدامه و یمسح شیبته على تراب رجلیه و یقول قد رأى الله هذا الصبی أهلا للإمامة فجعله إماما و لم یر شیبتی هذه أهلا للإمامة لأن جماعة من الشيعة كانوا يقولون له أنت إمام فادع الإمامة و كان رضوان الله عليه لا يقبل منهم قولا.
🔸علی بن جعفر بسیار با فضیلت و به شدت اهل ورع بود ...و او هر گاه حضرت آقا امام جواد علیه السلام را همراه با بچه ها می دید از میان مسجد و از بین جماعت شیعه بلند می شد و به طرف ایشان می رفت 👈و صورت بر قدم های امام جواد علیه السلام می گذاشت ( و ينكب على أقدامه ) و محاسنش را با خاک پاهای مبارک آن حضرت مسح می کرد و می گفت:
همانا خدا این طفل را شایسته امامت دانست و او را امام قرار داد و این محاسن را (کنایه از خودش) لایق امامت ندانست؛ چون که جماعتی از شیعه به علی بن جعفر می گفتند تو امام هستی پس ادعای امامت کن؛ ولی آن بزرگوار سخن آنها را رد می کرد و نمی پذیرفت.
📚بحار الأنوار مجلسی ج48، ص: 301
@Sibtayn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارزش زائر امام حسین علیه السلام
برای کسی که نوکری بلد باشد
@Sibtayn
📆 9 صفر
🏴 شهادت عمّار یاسر در جنگ صفین
در نهم صفر سال 37 هـ .ق. در جریان جنگ صفین، عمار یاسر به درجه والای شهادت نایل شد. كنیهاش ابویقظان، از صحابه نزدیك نبى اكرم (صلی الله علیه و آله) و از یاران با وفاى امیرمؤمنان علیه السلام بود.
او در جنگ صفین یكى از سرداران سپاه حضرت بود كه با ایراد خطبهاى مفصل از اشتباهات عثمان پرده برداشت و جنایات اطرافیان و نزدیكان وى را افشا نمود .
شهادت عمار بن یاسر در ركاب امیر مؤمنان (علیه السلام) تزلزلى در سپاه معاویه ایجاد كرد و آنان را دچار تردید و سر در گمى قرار داد؛ چرا كه از حضرت ختمى مرتبت چنین روایت شده بود: «عمار را گروه سركش و ستم پیشه خواهد كشت؛ در حالى كه آنان را به حق دعوت مىكند.»
عمار مع الحق والحق مع عمار, عمار جلدة بين عيني وأنفي تقتله الفئة الباغية
📚سيرة ابن هشام ج 2 ص 115 / العقد الفريد لابن عبد ربه الأندلسي ج 2 ص 289، شرح ابن أبي الحديد ج 3 ص 274 / رجال الكشي ج 1 ص 127 ــ 129
@Sibtayn
☘️عمار بن یاسر می گوید ، پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله فرمودند :
➖به آن کس که به من ایمان آورده و مرا تصدیق نموده سفارش می کنم به ولایت علی بن ابی طالب.
▫️هر کس ولایت او را بپذیرد در حقیقت ولایت مرا پذیرفته و معتقد به ولایت من ولایت الهی را پذیرفته،
▫️و هر کس او را دوست بدارد در حقیقت مرا دوست داشته و کسی که مرا دوست داشته باشد در حقیقت خدا را دوست داشته،
▫️و هر کس او را دشمن بدارد حقیقتاً مرا دشمن داشته و هر کس با من دشمنی ورزد در واقع با خداوند، دشمنی ورزیده است.[
14640 -عَنْ عَمَّارِ بْنِ يَاسِرٍ قَالَ:
«قَالَ رَسُولُ اللَّهِ - صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ -:
▫️" أُوصِي مَنْ آمَنَ بِي وَصَدَّقَنِي بِوِلَايَةِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ،
▫️منْ تَوَلَّاهُ فَقَدْ تَوَلَّانِي، وَمَنْ تَوَلَّانِي فَقَدْ تَوَلَّى اللَّهَ - عَزَّ وَجَلَّ -
▫️ومَنْ أَحَبَّهُ فَقَدْ أَحَبَّنِي، وَمَنْ أَحَبَّنِي فَقَدْ أَحَبَّ اللَّهَ تَعَالَى،
▫️ومَنْ أَبْغَضَهُ فَقَدْ أَبْغَضَنِي، وَمَنْ أَبْغَضَنِي فَقَدْ أَبْغَضَ اللَّهَ - عَزَّ وَجَلَّ -».
📚الفردوس : ج 1 ص 429
امالی شجری : ج 1 ص 134
کنز العمال، 32953
مجمع الزوائد ومنبع الفوائد : الهيثمي، نور الدين ج : 9 ص : 108
@Sibtayn
دشمنۍ حضرت عمار رضوان الله علیه با عثمان
ابوغادیه[صحابی] می گوید: درمدینه عمار بن یاسر را شنیدم که به عثمان دشنام میدهد؛ پس او را تهدید به قتل کردم و گفتم: اگر خداوند ممکن سازد، به تحقیق انجام میدهم!
پس زمانی که جنگ صفین شد، عمار بر مردم حمله میکرد. گفتند: این عمار است؛ پس من به عمار بن یاسر حمله کردم و به پای او ضربه زدم و او افتاد؛ پس او را کشتم.
گفتند: عمار بن یاسر را کشتی؟
و خبر به عمرو بن عاص رسید؛ پس گفت: شنیدم رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمودند: همانا قاتل عمار وسلب کننده او در آتش است
أَخْبَرَنَا أَبُو حَفْصٍ وَكُلْثُومُ بْنُ جَبْرٍ عَنْ أَبِي غَادِيَةَ [ الصحابي] قَالَ:
سَمِعْتُ عَمَّارَ بْنَ يَاسِرٍ يَقَعُ فِي عُثْمَانَ يَشْتِمُهُ بِالْمَدِينَةِ
قَالَ: فَتَوَعَّدْتُهُ بِالْقَتْلِ
قُلْتُ: لَئِنْ أَمْكَنَنِي اللَّهُ مِنْكَ لأَفْعَلَنَّ. فَلَمَّا كَانَ يَوْمُ صِفِّينَ جَعَلَ عَمَّارٌ يَحْمِلُ عَلَى النَّاسِ. فَقِيلَ هَذَا عَمَّارٌ. فَرَأَيْتُ فُرْجَةً بَيْنَ الرِّئَتَيْنِ وَبَيْنَ السَّاقَيْنِ.
قَالَ فَحَمَلْتُ عَلَيْهِ فَطَعَنْتُهُ فِي رُكْبَتِهِ.
قَالَ: فَوَقَعَ فَقَتَلْتُهُ.
فَقِيلَ قَتَلْتَ عَمَّارَ بْنَ يَاسِرٍ.
وَأُخْبِرَ عَمْرُو بْنُ الْعَاصِ فَقَالَ:
[سَمِعْتُ رَسُولَ اللَّهِ - صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وسلم - يقول إِنَّ قَاتِلَهُ وَسَالِبَهُ فِي النَّارِ] .
فَقِيلَ لِعَمْرِو بْنِ الْعَاصِ: هُوَ ذَا أَنْتَ تُقَاتِلُهُ.
فَقَالَ: إِنَّمَا قَالَ قَاتِلَهُ وَسَالِبَهُ.
📚الطبقات الكبرى - ط العلمية : ابن سعد كاتب الواقدي ج : 3 ص : 197
@Sibtayn
48.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اثبات حقانیت امیرالمومنین علیه السلام
روایت شهادت عمار
حجت الاسلام کاشانی
@Sibtayn
💠 جواب کوبنده جناب عمار (رضوان الله علیه) به ام المؤمنین خواندن عائشة
🔹 مرحوم علی بن یونس العاملی (رحمه الله) مینویسد:
✍️ و روى الواقدي أن عمارا قال لها: كيف رأيت ضرب بنيك عن أديانهم قالت: لستم لي ببنين قال:صدقت أمهاتنا نساء النبي ذوات الحجاب المطيعات لله و لرسوله و أنت فمخالفة لهما.
🔸 واقدی روایت کرده است بعد از جنگ جمل عمار به عائشه گفت: دفاع فرزندانت از دینشان را چگونه دیدی؟
عايشة گفت: شما فرزندان من نیستید!!
عمار گفت: راست گفتی؛مادران ما زنان باحجاب و عفیف پیامبر هستند که مطیع خدا و رسولاند اما تو مخالف خداوند و پیامبری.
📚 الصراط المستقیم، تألیف علی بن یونس نباطی، جلد ۳، صفحه ۱۶۲، چاپ المکتبة المرتضویة
@Sibtayn