eitaa logo
سیره علوی (ع)
205 دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.1هزار ویدیو
35 فایل
اُدعُ إلى سبیل ربک بالحکمة والموعظة الحسنه (نحل.125) وابسته به مرکز احیاء موعظه حسنه mawezah.ir Ad1: @mahdimahdavi2 Ad2: @YaAliy Ad3: @Reza_shariati64 http://eitaa.com/joinchat/3049848832C0bd97c4343 🌸کــپـی از مــطـالــبـ کـانـال بــاذکر صـلـواتـ آزاد
مشاهده در ایتا
دانلود
به علاوه معجزاتی که تا به حال بر شمردیم-معجزات دیگری از نظر ریاضی در قرآن وجود دارد مثالهای زیادی از این جنبه های دلپذیر در قرآن دیده می شود یکی از آنها تعداد تکرار کلمات مشخص در قرآن می باشد عده ای از کلمات به طور حیرت انگیزی تکرار شده اند یک تعداد مثالهایی از این معجزات در زیر ذکر میکنیم هفت آسمان هفت بار در قرآن ذکر گردیده است و آفرینش نیز هفت بار ذکر گردیده است کلمه روز(یوم)365 مرتبه به شکل مفرد و کلمه روزها به شکل جمع 30 مرتبه ذکر گردیده است کلمه ماه دوازده مرتبه ذکر گردیده است کلمات زرع و درخت هر کدام به طور مساوی 26 مرتبه ذکر گردیده است کلمه مکافات دادن 117 مرتبه و کلمه آمرزش دو چند آن یعنی 234 مرتبه ذکر شده اند کلمات بگو و گفتند هر کدام به طور مساوی 332 مرتبه ذکر شده اند کلمات دنیا و آخرت به طور مساوی یعنی هر کدام 115 مرتبه ذکر شده اند کلمات شیطان و ملائکه به طور مساوی یعنی هر کدام 25 مرتبه ذکر شده اند کلمات ایمان و کفر به طور مساوی یعنی هر کدام 25 مرتبه ذکر شده اند کلمات دوزخ و جنت به طور مساوی یعنی هر کدام 77 مرتبه ذکر شده اند کلمات ذکاوت و برکات به طور مساوی یعنی هر کدام 32 مرتبه ذکر شده اند کلمات مردمان نیک و بد به طور مساوی یعنی هر کدام 3 مرتبه ذکر شده است کلمات تابستان داغ و زمستان سرد به مساوی یعنی هر کدام 5 بار ذکر شده اند کلمات خمر و نشه به طور مساوی یعنی هر کدام 6 مرتبه ذکر شده اند کلمات فهم و روشنی به طور مساوی یعنی هر کدام 49 بار ذکر شده است کلمات زبان و عظ به طور مساوی یعنی هر کدام 25 بار ذکر شده است کلمات سود و فساد به طور مساوی یعنی هر کدام 50 مرتبه ذکر شده اند کلمات اجر و فعل به طور مساوی یعنی هر کدام 107 بار ذکر شده اند کلمات محبت و اطاعت به طور مساوی یعنی هر کدام 83 مرتبه ذکر شده اند کلمات مسیر و ابدا به طور مساوی یعنی هر کدام 28 مرتبه ذکر شده است کلمات مصیبت و شکر به طور مساوی یعنی هر کدام 75 ذکر گردیده است کلمات شمس و نوربه طور مساوی یعنی هر کدام 33 مرتبه ذکر شده است کلمات رهنمایی و رحمت به طور مساوی یعنی هر کدام 79 بار ذکر شده است کلمات مشکلات و آرامش به طور مساوی یعنی هر کدام 13 بار ذکر شده است کلمات مرد و زن به طور مساوی یعنی هر کدام 23 مرتبه ذکر شده است که مجموعا 46 مرتبه می شود که مجموعا 46 مرتبه می شود تخمه های مرد و زن هم هر کدام صرف دارای 23 کروموزم می باشد که وقتی با هم یکجا شوند 23 جوره یا 46 عدد کروموزوم را تشکیل میدهند تعداد کروموزومهای انسان مجموعا 46 عدد می باشد کلمات خیانت و خبیث به طور مساوی یعنی هر کدام 16 بار ذکر شده است کلمه بشر یا انسان 65 مرتبه ذکر شده و مجموع مراحل انکشاف انسان نیز 65 مرتبه ذکر شده است تراب یا خاک 17 مرتبه-نطفه 12 مرتبه-علق 6 مرتبه-مضغه 3 مرتبه-عظام یا استخوان 15 مرتبه و لحم يا گوشت 12 مرتبه که مجموعا 65 میشود کلمه نمازها یا صلوات 5 بار ذکر شده و در شبانه روز پنج بار نماز فرض است
متره است خدايى که همه را جفت آفريده است، از آنچه در زمين ميرويد، و از خود شان و از آنچه نمی دانند (سوره یس یا یاسین آیه 36) زوج يا جفت به معنى زن و مرد مستعمل بوده در حاليکه در مورد ساير چيز هايي که مردم نمى دانستند، اين کلمه معنى وسيعترى دارد. واقعا در آن وقت صرف يک معنى اين کلمه دانسته شده بود. فزيکدان انگليسى به نام پال ديرک با کشف اينکه ماده به قسم جفت آفريده شده در سال1933 میلادی برنده جایزه نوبل شد او پدیده زوجيت دوگانگى يعنى ماده و ضد ماده داراى خصوصيات مخالف را آشکار ساخت. مثلا ضد ماده براى الکترون مثبت و براى پروتون منفي ميباشد هر ذره، ذرهء مخالف خود را که حاوى نیرو هاى مخالف است، دارا ميباشد.نظریه uncertanity rotation میگوید که همه جا و همه وقت خلقت جفت ها و نیستی جفت ها در خلا واقع می شود مثال دیگر جفت ها گیاهان است گیاه شناسان صد سال قبل تفاوت جنس را که در گیاهان دریافته بودند در حالیکه خدا1400 سال قبل این موضوع را بیان کرده بود و از آن تمام زوج هاي پرمنفعت رويانيديم (سوره لقمان آیه 10)
خَلَقَ اَلسَّمٰاوٰاتِ بِغَيْرِ عَمَدٍ تَرَوْنَهٰا وَ أَلْقىٰ فِي اَلْأَرْضِ رَوٰاسِيَ أَنْ تَمِيدَ بِكُمْ وَ بَثَّ فِيهٰا مِنْ كُلِّ دٰابَّةٍ وَ أَنْزَلْنٰا مِنَ اَلسَّمٰاءِ مٰاءً فَأَنْبَتْنٰا فِيهٰا مِنْ كُلِّ زَوْجٍ كَرِيمٍ ﴿۱۰﴾ آسمانها را بى هیچ ستونى که آن را ببینید خلق کرد و در زمین کوه هاى استوار بیفکند تا[مبادا زمین ] شما را بجنباند، و در آن از هر گونه جنبنده اى پراکنده گردانید، و از آسمان آبى فروفرستادیم و از هر نوع [گیاه ] نیکو در آن رویانیدیم. (۱۰)
سُبْحٰانَ اَلَّذِي خَلَقَ اَلْأَزْوٰاجَ كُلَّهٰا مِمّٰا تُنْبِتُ اَلْأَرْضُ وَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ وَ مِمّٰا لاٰ يَعْلَمُونَ ﴿۳۶﴾ پاک [خدایى ] که از آنچه زمین مى رویاند و[نیز] از خودشان و از آنچه نمى دانند، همه را نر و ماده گردانیده است. (۳۶)
📜الصّادق (علیه السلام)- کُلُ أُمَّهًٍْ یُحَاسِبَهَا إِمَامُ زَمَانِهَا وَ یَعْرِفُ الْأَئِمَّهًُْ أَوْلِیَاءَهُمْ وَ أَعْدَاءَهُمْ بِسِیمَاهُمْ وَ هُوَ قَوْلُهُ تَعَالَی: وَ عَلَی الْأَعْرافِ رِجالٌ وَ هُمُ الْأَئِمَّهًُْ یَعْرِفُونَ کُلًّا بِسِیماهُمْ فَیُعْطُونَ أَوْلِیَاءَهُمْ کِتَابَهُمْ بِیَمِینِهِمْ فَیَمُرُّونَ إِلَی الْجَنَّهًِْ بِلَا حِسَابٍ وَ یُعْطُونَ أَعْدَاءَهُمْ کِتَابَهُمْ بِشِمَالِهِمْ فَیَمُرُّونَ إِلَی النَّارِ بِلَا حِسَابٍ فَإِذَا نَظَرَ أَوْلِیَاؤُهُمْ فِی کِتَابِهِمْ یَقُولُونَ لِإِخْوَانِهِمْ هاؤُمُ اقْرَؤُا کِتابِیَهْ* إِنِّی ظَنَنْتُ أَنِّی مُلاقٍ حِسابِیَهْ* فَهُوَ فِی عِیشَةٍ راضِیَة. 📝امام صادق (علیه السلام)- به حساب هر امّتی، امام زمان آن امّت رسیدگی می کند و امامان، دوستداران و دشمنان خود را از سیمای ایشان می شناسند و این کلام خداوند متعال است که فرمود: و بر «اعراف» مردانی هستند. (اعراف/۴۶) که ایشان همان امامان (علیهم السلام) می باشند. که هریک از آن دو را از چهره‌شان می‌شناسند. (اعراف/۴۶) پس نامه‌ی کردار دوستداران خود را به دست راست آن‌ها می دهند و آنان بدون هیچ حسابی از صراط به‌سوی بهشت گذر می کنند و نیز نامه کردار دشمنان خود را به دست چپ آن‌ها می دهند و آنان بدون هیچ حسابی به‌سوی دوزخ روانه می شوند. چون دوستداران ایشان به نامه‌های کردارشان می نگرند، به برادران خود می گویند: نامه‌ی اعمال مرا بگیرید و بخوانید! من یقین داشتم که [قیامتی در کار است و] به حساب اعمالم می‌رسم»! او در یک زندگی [کاملًا] رضایتبخش قرار خواهد داشت. (حاقه/۲۱-۱۹) 📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۸، ص۸۴ القمی، ج۲، ص۳۸۴/ البرهان
خلقت صدیقۀ طاهره .mp3
15.07M
🌠 مراتب خلقت حضرت زهرا (سلام الله علیها) و اهل بیت (علیهم السلام) بر اساس روایات ⚡️ «قُلْتُ لِمَ سُمِّيَتْ فَاطِمَةُ الزَّهْرَاءُ زَهْرَاءَ فَقَالَ لِأَنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ خَلَقَهَا مِنْ نُورِ عَظَمَتِهِ فَلَمَّا أَشْرَقَتْ أَضَاءَتِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضَ بِنُورِهَا وَ غَشِيَتْ أَبْصَارَ الْمَلَائِكَةِ وَ خَرَّتِ الْمَلَائِكَةُ لِلَّهِ سَاجِدِينَ وَ قَالُوا إِلَهَنَا وَ سَيِّدَنَا مَا هَذَا النُّورُ فَأَوْحَى اللَّهُ إِلَيْهِمْ هَذَا نُورٌ مِنْ نُورِي وَ أَسْكَنْتُهُ فِي سَمَائِي خَلَقْتُهُ مِنْ عَظَمَتِي أُخْرِجُهُ مِنْ صُلْبِ نَبِيٍّ مِنْ أَنْبِيَائِي أُفَضِّلُهُ عَلَى جَمِيعِ الْأَنْبِيَاءِ وَ أُخْرِجُ مِنْ ذَلِكَ النُّورِ أَئِمَّةً يَقُومُونَ بِأَمْرِي يَهْدُونَ إِلَى حَقِّي وَ أَجْعَلُهُمْ خُلَفَائِي فِي أَرْضِي بَعْدَ انْقِضَاءِ وَحْيِي»
دین و عقل .mp3
3.62M
🎧 ❇️شکوفایی عقل در پرتو ولایت دین ⚡️ دين با رسول آغاز می‌شود و با رسول ختم می‌شود. دين با ولي آغاز و با سرپرست ختم مي‌شود. اوست كه به قلب و حس و عقل، جان مي‌دهد و همه وامدار او هستند. ⚡️ دين دعوت به حيات جديد مي‌كند و آن را در جان‌ها مي‌پرورد و با حيات جديد، حس و عقل و قلب را شکوفا مي‌كند. چنين نيست كه دين، ولایت ذهن بشر را رها كند و بگويد با پيش‌فرض‌هايي كه از هر فلسفه و مكتبي مي‌گيري، چيزي بساز و بعد با آن به سراغ دين بيا و ببين تا كجا به دين محتاجي! خير. رسول است كه فكر را مي‌شكافد و احساس را در قلب زنده مي‌كند و ديد را ديد ديگري مي‌كند.
شمس نبوت .mp3
7.99M
❖﷽❖ 🎧 #میرباقری | قطعۀ صوتی با عنوان «نبی‌اکرم(ص)، شمس کائنات» ✨ همه انبياء سرچشمۀ نور و هدايت هستند و قلوب مؤمنين امت، خودشان و عالم را روشن كردند، اما آن خورشيدي كه همۀ چراغ‌ها از او برافروخته شده، وجود مقدّس نبي‌اكرم(ص) هستند. «أَنْتُمْ نُورُ الْأَخْيَارِ وَ هُدَاةُ الْأَبْرَار». خود اخيار، نور و چراغ راه ديگران هستند ولی معصومين(ع) نور همه آنها هستند و نبي‌اكرم(ص) آن هستند كه «الَّذِي نُوِّرَتْ مِنْهُ الْأَنْوَارُ»‏؛ يعنی همه انوار ديگر از او شعاع گرفته‌اند و همه انوار الهی در ايشان متمثّل شده است. ☀️ به تعبير قرآن، نبي‌اكرم(ص) همه كائنات است؛ «وَ الشَّمْسِ وَ ضُحاها». فرمود «وَ الشَّمْسِ»، وجود مقدس نبی‌اكرم(ص) است که پرتو اين شمس، آن دينی است كه خدای متعال به نبی اكرم(ص) داده‌اند. با دين و ولايت حضرت است كه همۀ كائنات روشن می‌شوند. هيچ كسی به حقيقت آن شمس راه ندارد الا خُلّص از اولياء، و بقيه به پرتو اين شمس و شعاع اين شمس راه دارند.
D1737368T14414076(Web).mp3
12.45M
💠حضرت زینب کبری سلام الله علیها اسوه و الگوی صبر و مقاومت 💠 📌معصومین دارای مقامی هستند که کسی به آن دسترسی ندارد؛ نه فرشتگان و نه انبیاء علیهم السلام. حتی کسی نمی تواند طمع مقام چهارده معصوم را بکند. 🔻بعد از چهارده معصوم شخصیت هایی بودند که نزدیک ترین افراد به معصومین علیهم السلام بودند. مانند حضرت علی اکبر، حضرت عباس علیهما السلام و حضرت زینب (س) که برای تمام زنان عالم الگو هستند. 🔖صبر و بردباری حضرت زینب (س) در کنار صفات شایسته دیگر او همچون صدق، عفت، طهارت، ایثارگری و استقامت بروز و ظهور ویژه ای دارد. حضرت زینب تالی تلو معصومین است. حق عظیمی که امام حسین (ع) به دلیل احیای دین بر گردن این امت دارد، همان حق را حضرت زینب (س) نیز دارد؛ چرا که پیامبر (ص) فرمود: زینب شریک حسین است. 🔻طبق فرمایش پیامبر (ص) ایمان همان صبر است. یعنی مومن کسی است که صبر در ترک گناه، انجام واجبات، مصائب، گرفتاری ها و مشکلات دارد. بیش از صد بار واژه «صبر» در قرآن آمده است. امیرالمومنین (ع) در نهج البلاغه فرمودند: «صبر برای انسان مومن مانند سر در بدن است.» امام باقر (ع) فرمودند: «اهل صبر بدون حساب در بهشت داخل خواهند شد.»
ثَقَلین، میراث نبی اکرم ص .mp3
11.15M
🎧 | قطعۀ صوتی با عنوان «ثقلین، میراث نبی‌اکرم (صلی ‌الله علیه و آله)» ⚡️ نبی‌اكرم (ص) دو حقيقت را با خودشان آورده‌اند؛ اول، كتاب خداست و دیگری وجود مقدس معصومين (علیهم‌السلام). ⚡️ سرچشمه حيات، كه ولايت امام(ع) است، با نبي‌اكرم(ص) تنزّل پيدا كرده است؛ «هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدى‏ وَ دِينِ الْحَقِّ»، خدای متعال اين پيامبر را با دو چيز فرستاده است: يكی، هدايت كه شايد در اينجا قرآن است («ذَلِكَ الْكِتَابُ لاَ رَيْبَ فِيهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِينَ»)، و دوم، دين‌الحق است. دين‌الحق را حضرت در كافی شريف تفسير كرده و فرموده‌اند: «هُوَ الَّذِي أَمَرَ رَسُولَهُ بِالْوَلَايَةِ لِوَصِيِّهِ وَ الْوَلَايَةُ هِيَ دِينُ الْحَق»؛‏ پروردگار پيامبر گرامی(ص) را دستور داد كه ولايت اميرالمؤمنين (ع) را بياورد و به دست مردم برساند؛ سپس فرمود: همين ولايت، دين حقّ است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠توصیه های امام صادق علیه السلام به عنوان بصری ترجمه فارسی در زیر آن
🌸🌼🌸🌼🌸🌼 🌸پیامبر اکرم (ص) فرمودند خواب بر هفت قسم است:🔻 1- خواب غفلت 2- خواب بدبختی 3- خواب لعنت 4- خواب عقوبت و عذاب 5- خواب راحت 6- خواب رخصت 7- خواب حسرت . ✅👈اما خواب غفلت ، خوابیدن در مجلس پند و یادآوری . ✅🔻خواب بدبختی خوابیدن در وقت نماز است . ✅🔻خواب لعنت خوابیدن صبح گاه است ، ✅🔻خواب عذاب خوابیدن بعد از نماز فجر (صبح ) است ، ✅🔻خواب راحت خوابیدن هنگام ظهر (خواب قیلوله) است ، ✅🔻خواب رخصت خوابیدن بعد از نماز عشاء ، ✅🔻خواب حسرت خوابیدن در شب جمعه است 📚( دارالسلام نوری ، چاپ قدیم ،ج 2 ، ص19 / پندهای جاویدان ، ص 449 )
🔴 *انقلابی پشیمان، مانند روزه‌داری است که قبل از غروب افطار کند* ♦️💥 *رهبر معظم انقلاب* :راه انقلاب، راهى است كه احتياج دارد به عزم، به ايمان، به ثبات قدم. بعضى اين ثبات قدم را دارند، بعضى در بين راه برميگردند؛ البته اينها به ضرر خودشان عمل ميكنند. ♦️ آن کسانی که از راه انقلاب برگردند، مثل کسانی هستند که در تابستان روزه گرفته‌اند و تا اواخر روز، روزه را حفظ میکنند، اما یک ساعت به غروب، طاقتشان تمام میشود؛ افطار میکنند. ♦️این مثل همان کسی است که از اولِ روز، روزه نگرفته است. باطل کردن روزه در هر زمانی از ساعات روز باشد، ابطال روزه است. ۸۷/۳/۱۴ 🕊🚩 *منتظران مهدی(عج)* 🕊🚩
🔆راهکار کشف باطن برزخی ✅باطن برزخی ما به چه صورتی است؟! استاد علامه حسن زاده آملی: اگر آدمى می خورد و می خوابد و شهوت به كار می برد "بهيمه" است. و اگر علاوه بر اين سه امر، ضرر و آسيب و آزار به خلق خدا دارد "سبع" است. و اگر می خورد و می خوابد و شهوت به كار می برد و حيله و مكر و تزوير و خلاف و دروغ و از اين گونه امور با بندگان خدا دارد "شيطان" است. و اگر می ‏خورد و می خوابد و شهوت به كار می ‏برد ولى صفات سبعى و شيطانى ندارد يعنى مردم و خلق خدا از او آسوده ‏اند "ملك" است. و اگر علاوه بر مقام ملكى بسوى معارف و ادراك حقايق عوالم وجود و سير در آنها و سير الى اللّه و في اللّه گرايش دارد "انسان" است. ◀️ممدالهمم در شرح فصوص الحکم 🌿علامه حسن زاده املی
🔆توحش عجیب و غریبی که هیچ کافری تصدیق نمی کند، طرفداری کفار از حقوق بشر است، سازمان مللی که حاضر نیست ریختن مواد شیمیایی به شهرهای بی پناه و مردم غیرنظامی را محکوم کند. 📖درمحضر آیت الله بهجت ج2 ص306 🔆عرفان اسلامی
🔆 امام حسن عليه السلام: 🔺هرگاه ديدى كسى با آبروى مردم بازى مى كند، سعى كن كه تو را نشناسد؛ زيرا آبروى آشنايانش كمترين ارزش را نزد او دارد 📚 ميزان الحكمه، جلد۶، صفحه۲۰۰