💠جهاد دري است از درهاي بهشت كه خداوند آن را به روي خواصّ دوستان خود گشوده و لباس تقوا و پرهيزگاري است و زره محكم حق تعالي و سپر قوي او است. پس هر گاه از آن دوري كند، خداوند جامة ذلّت و رداي بلا بر او ميپوشاند.
📘#خطبه ۲۷
🔴صبر بر ناخوشی
💥و عود نفسک التصبر (الصبر) علی المکروه، و نعم الخلق التصبر فی الحق؛
🔹خویشتن را به صبوری در برابر ناخوشایندها عادت ده و چه نیکو خصلتی است صبوری در راه حق
📚 #نامه_31
💥وَ لاَتَضَعُوا مَنْ رَفَعَتْهُ التَّقْوَى، وَ لاَ تَرْفَعُوا مَنْ رَفَعَتْهُ الدُّنْيا.
💠کسی را که تقوا والامقامش ساخته، پست مشمارید و آن كس را كه دنیا بالا برده است، بلندمرتبه مشمارید
📚#خطبه_191
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید🌱
🔹امام رضا(ع) به خداوند گمان نيک ببر؛ زيرا خداى عزّ و جلّ میفرمايد: من نزد گمان بنده مؤمن خويشم؛ اگر گمانِ او به من نيک باشد، مطابق آن گمان با او رفتار كنم و اگر بد باشد نیز مطابق همان گمان بد با او عمل میکنم.
آیت الله #بهجت
در خلوتمان با خدا، تضرّعاتمان، توبهمان، نمازهایمان، عباداتمان، مخصوصاً [در] دعای شریف «عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ» -اینها را بخوانیم- از خدا بخواهیم برساند صاحب کار را، با او باشیم. حالا اگر رساند که رساند؛ اگر نرساند، دور نرویم از او؛ از رضای او دور نرویم.
#المیزان | طفل سقط شده هم شفاعت میکند!
#علامه_طباطبایی (رحمهاللهعلیه):
« روايات بسيارى در باب شفاعت سيده زنان بهشت فاطمه عليهاالسلام و نيز شفاعت ذريه او، غير از ائمه، وارد شده و همچنين روايات ديگرى در شفاعت مؤ منين و حتى طفل سقط شده از ايشان، نقل شده؛ از آن جمله در حديث معروف از رسول خدا (صلی الله علیه وآله) كه فرمود: «تناكحوا تناسلوا الخ »، فرمود: زن بگيريد و نسل خود را زياد كنيد كه من در روز قيامت به وجود شما نزد امتهاى ديگر مباهات مىكنم و حتى طفل سقط شده را هم به حساب مىآورم و همين طفل سقط شده با قيافهاى اخمو، به در بهشت مىايستد هر چه به او میگويند: در آى، داخل نمیشود و میگويد: تا پدر و مادرم نيايند داخل نمىشوم.»
🌹✅ترجمه تفسير الميزان جلد ۱،ص : ۲۷۳🌹✅
__________
🌱
✅ امام صادق علیهالسلام:
🔸مومن برادر مومن است
چشم و راهنمای اوست
نه خیانتش میکند
و نه به او ظلم میکند
نه فریبش میدهد
و وعده ای نمیدهد که ،خلف وعده کند.
@sireyealavi
✅ امام حسن عسکری علیهالسلام:
📍 ألْمُؤْمِنُ بَرَكَةٌ عَلَي الْمُؤْمِنِ وَ حُجَّةٌ عَلَي الْكافِرِ؛
📌 مؤمن براي مؤمن برکت و بر كافر، اتمام حجّت است.
📚 تحف العقول، ص۴۸۹
@sireyealavi
🔹امام علی (ع): دنیا برای هیچ نوشندهای زلال نمیشود و به هیچ یاری وفا نمیکند.
💥 چند برابر بیشتر!
🔆 لحظهای دور از هیاهوی دنیای اطرافتان، خودتان به خودتان نمره دادید. یک نمره نمادین به تلاشهایتان در #مسیر_خوشبختی. نمرهای که میتوانید با #تلاش بیشتر یا کمتر، آن را تغییر دهید. حالا بیایید طوری دیگر به ماجرا نگاه کنیم...
🌀 به نمره معنوی خودتان بخاطر صداقتی که در پاسخ داشتید، یک نمره اضافه کنید (بالاخره این صداقت هم یک تلاش ستودنی است😊) و نتیجه را با آنچه در ابتدا به دست آوردید، مقایسه کنید؛ آیا نتیجه تنها به اندازه یک نمره تغییر کرد؟!
🚦یک گام جلوتر برویم. کمی خوشبینانهتر به کارهایتان نگاه کنید و ببینید آیا میشود یک نمره بیشتر به تلاش جسمی یا فکریتان اضافه کنید؟ اگر اینطور است، یکبار دیگر نتیجه را با نمره اولی که به دست آوردید مقایسه کنید!
⁉️ واقعا دلیل این همه #تغییر چیست؟ آيا جز این است که تلاش معنوی و جسمی و فکری در کنار هم باعث چند برابر شدن نتیجه تلاشهای شما میشود؟ هیچکدام از کارها و تلاشهای ما به صورت جداجدا، بر آینده و زندگی ما تاثیر نمیگذارد، بلکه هر یک اثری بر دیگری گذاشته و آینده را میسازند؛ درست شبیه عمل ضرب!
⚡️ در زندگی واقعی هم هر کدام از این تلاشها، شاید به تنهایی نتیجه مطلوبی برای سعادت و خوشبختی نداشته باشد، اما در کنار هم شما را بیش از چیزی که فکر میکنید به جلو پرتاب میکند.
🔰رهبر انقلاب: «نسل نوجوان ما، هم #سلامت_جسمی داشته باشد، هم #سلامت_معنوی و روحی داشته باشد، هم #سلامت_فکری و عقلانی داشته باشد؛ آنوقت این، #آینده کشور را تأمین میکند.»
🎙🌸 حضرت آیت الله امام #خامنه ای (حفظه الله)
🗓۹۵/۰۹/۲۳
#حدیـث🌿
پیامبراکرم ص|♡
کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من نخواهد رسید.
•{بحارالانوار، ج، ۸۳ ص. ۲۰}•
┈┉┅━❀✨❀━┅┉┈
✨
✅ایمان و عمل، دو همزاد در قرآن که هیچ کدام به تنهایی فایدهای ندارد
✍اسلام همواره مىگويد ايمان و عمل، به طورى كه «اَلَّذينَ امَنوا وَ عَمِلُوا الصّالحات» حكم يک ترجيعبند را در قرآن پيدا كرده يعنى مكرر در مكرر در آيات قرآن اين تعبير آمده است؛ يعنى ايمان و عمل در قرآن حكم دو همزاد را دارند. قرآن با اين تعبيرِ خودش مىخواهد بفهماند كه ايمان، به تنهايى براى سعادت كافى نيست؛ عمل هم منهاى ايمان به جايى نمىرسد و اثرى براى انسان ندارد. ايمان يعنى بينش، البته بينش صحيح، بينش خاصى كه قرآن مىگويد و از شناخت خدا شروع مىشود، و عمل يعنى جنبش. بينش خاص و جنبش بر اساس آن بينش.
خيلى از اطلاعات در جهان، اطلاع است بدون اين كه به انسان ايده بدهد. ولى بعضى از علمها و اطلاعها و بينشهاست كه خودبهخود به انسان ايده و آرمان مىدهد. ايمانى كه در اسلام مطرح است چون ايمانِ به خدا و ايمانِ به معاد و ايمانِ به رسالت پيغمبر(ص) است، خود به خود به انسان آرمان مىدهد؛ يعنى ايمان مذهبى فقط علم و اعتقاد نيست، آرمان هم در آن هست.
💥آن وقت اين ايمان كه بينشى است توأم با يک آرمان، جنبشى مىخواهد متناسب با همان ايمان و همان آرمان، به تعبير قرآن «عَمِلُوا الصّالِحاتِ» عمل شايسته، يعنى حركت و جنبشى متناسب و بر اساس آن ايمان و آن آرمان.
📚استاد مطهری، گریز از ایمان و گریز از عمل،
151-149 (با تلخیص)