فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حب دنیا تا چه اندازه خوبه؟!
#ایمان_به_غیب
#دنیا_و_آخرت
______________
✨
🔮 #نقش_دین در تسکین غمها و رسیدن به #آرامش
👈حضور در #مناسبتهای_مذهبی میتواند شما را با جامعهای مستعد ارائه انواع کمک پیوند دهد. اگر #دعاکردن به شما روحیه میبخشد یا شما را نگاه میدارد، برای آن وقت بگذارید. نوشتههای معنوی آرامشبخش [ادعیه] بخوانید و در مناسبتها[ی مذهبی] شرکت کنید.
🌐 هاروارد آمریکا bit.ly/2HOWtnV
🔮🎷 ويژگى هاى علمى و سياسى امام على عليه السّلام
پس از حمد و ستايش پروردگار، اى مردم من بودم كه چشم فتنه را كندم، و جز من هيچ كس جرأت چنين كارى را نداشت، آنگاه كه امواج سياهى ها بالا گرفت و به آخرين درجه شدّت خود رسيد.
👌پس از من بپرسيد پيش از آن كه مرا نيابيد.
👌سوگند به خدايى كه جانم در دست اوست، نمى پرسيد از چيزى كه ميان شما تا روز قيامت مى گذرد، و نه از گروهى كه صد نفر را هدايت يا گمراه مى سازد، جز آن كه شما را آگاه مى سازم و پاسخ مى دهم. و از آن كه مردم را بدان مى خواند و آن كه رهبريشان مى كند و آن كه آنان را مى راند، وآنجاكه فرود مى آيند و آنجا كه بار گشايند و آن كه از آنها كشته شود و آن كه بميرد، خبر مى دهم.
آن روز كه مرا از دست داديد، و نگرانى ها و مشكلات بر شما باريدن گرفت، و بسيارى از پرسش كنندگان به حيرت فرو رفته مى گويند سر انجام چه خواهد شد كه گروه بسيارى از پرسش شوندگان از پاسخ دادن فرو مانند.
📚خطبه ۹۳
🔮 رابطه دین و علم از نگاه استاد دانشگاه #آکسفورد
🔸 #سوزان_گرینفیلد؛ دانشمند، نویسنده و #استاد دانشگاه #آکسفورد:
واقعا شرمآور است که جوانان فکر میکنند که برای دانشمند شدن حتما باید آتئیست [بی خدا] شد! دانشمندان بسیار زیادی هستند (مثل محقق ژنوم فرانسیس کولینز) که اعتقاد دینی دارند.
🌐 تلگراف bit.ly/34nIugf
🚨علت نپذیرفتن خلافت توسط امام علی علیه السلام
👈خطبه اى از امام علی علیه السلام پس از كشته شدن عثمان كه می خواستند با او بيعت كنند بیان کردند و علت نپذیرفتن خلافت را ذکر کردند :
از من دست بداريد و ديگرى جز مرا بطلبيد، كه روى به كارى داريم كه چهره ها و رنگهاى گونه گون دارد. نه دلها را در برابر آن طاقت شكيبايى است و نه عقلها را تاب تحمل. سراسر آفاق را ابرى سياه فرو پوشيده و راههاى روشن ناشناخته مانده.
👈👈بدانيد، كه اگر دعوتتان را اجابت كنم با شما چنان رفتار خواهم كرد كه خود مى دانم. نه به سخن كسى كه در گوشم زمزمه مى كند گوش فرا خواهم داد و نه به سرزنش ملامتگران خواهم پرداخت.
اگر مرا به حال خود رها كنيد، من نيز چون يكى از شما خواهم بود. شايد بيشتر از شما، به سخن آنكه كار خود به او وامى گذاريد، گوش سپارم و بيشتر از شما از او فرمان ببرم.
اگر براى شما وزير باشم بهتر از آن است كه امير باشم.
📚خطبه ۹۲ نهج البلاغه
🚨 خبر از فتنه هاى آينده و بشارت به ظهور مهدی موعود عج
امام علی علیه السلام:🌸
اين حوادث هنگامى رخ نشان مى دهد كه جنگ در ميان شما طولانى شود، و دنيا چنان بر شما تنگ گردد كه ايّام بلا را طولانى پنداريد،
👌 تا روزى كه خداوند پرچم فتح و پيروزى را براى باقى مانده نيكان شما به اهتزاز در آورد (زمان ظهور #حضرت_حجّت عجل اللّه تعالى فرجه الشريف)
فتنه ها آنگاه كه روى آورند با حق شباهت دارند، و چون پشت كنند حقيقت چنانكه هست، نشان داده مى شود،
فتنه ها چون مى آيند شناخته نمى شوند، و چون مى گذرند، شناخته می شوند، فتنه ها چون گرد بادها مى چرخند، از همه جا عبور مى كنند، در بعضى از شهرها حادثه مى آفرينند و از برخى شهرها مى گذرند.
📚خطبه ۹۳ نهج البلاغه
💚💫از خطبه هاى امام علی علیه السلام در فضيلت پيامبر (ص):
خداوند پيامبر را وقتى فرستاد كه مردم در وادى گمراهى حيران بودند، و در فتنه كوركورانه مى رفتند، هواهاى نفسانى عقل و خرد را از آنان ربوده، كبر و خود پسندى آنان را دچار لغزش كرده، و جاهليت تاريك سبكسر و بى اعتبارشان نموده بود. در كارها نا آرام و سرگردان، و ملتى گرفتار نادانى بودند.
رسول حق صلّى اللّه عليه و آله خيرخواهى را نسبت به آنها به نهايت رساند، به راه حق حركت كرد، و آنان را به حكمت و موعظه حسنه دعوت فرمود.
📚خطبه ۹۵ نهج البلاغه
🔮 رابطه #دینداری و #سلامت
براساس تحقیقات، از دست دادن دین با از دست دادن سلامتی ارتباط دارد! اعتقادات مذهبی با فراهم کردن امید و تشویق به تفکر مثبت، سلامتی را ارتقا میبخشد. با خروج از گروه مذهبی، علاوه بر از بین رفتن سلامتی، ممکن است شرایط استرسزا را نیز افزایش یابد!
🌐 ساینسدیلی bit.ly/3ncGvEq
💚💫 وصف پيامبر اسلام و اهل بيت عليهم السّلام
تا اينكه كرامت اعزام نبوّت از طرف خداى سبحان به حضرت محمّد صلّى اللّه عليه و آله و حضرت محمّد صلّى اللّه عليه و آله و سلّم رسيد. نهاد اصلى وجود او را از بهترين معادن استخراج كرد، و نهال وجود او را در اصيلترين و عزيزترين سرزمين ها كاشت و آبيارى كرد، او را از همان درختى كه ديگر پيامبران و امينان خود را از آن آفريد به وجود آورد، كه عترت او بهترين عترتها، و خاندانش بهترين خاندان ها، و درخت وجودش از بهترين درختان است، در حرم أمن خدا روييد، و در آغوش خانواده كريمى بزرگ شد، شاخه هاى بلند آن سر به آسمان كشيده كه دست كسى به ميوه آن نمى رسيد.
💚💫پس، پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم پيشواى پرهيزكاران، و وسيله بينايى هدايت خواهان است، چراغى با نور درخشان، و ستارهاى فروزان، و شعله اى با برقهاى خيره كننده و تابان است، راه و رسم او با اعتدال، و روش زندگى او صحيح و پايدار، و سخنانش روشنگر حقّ و باطل، و حكم او عادلانه است. خدا او را زمانى مبعوث فرمود كه با زمان پيامبران گذشته فاصله طولانى داشت و مردم از نيكوكارى فاصله گرفته، و امّتها به جهل و نادانى گرفتار شده بودند.
📚خطبه ۹۴نهج البلاغه
🔮 تاثیر #دینداری بر سلامت روانی
💚مطالعات بر #مغز افراد مذهبی ميتواند توضیحی برای پیوند بین دین و فواید سلامت روانی ارائه دهند. دعای مراقبه (مانند دعائی که عبارت خاصی را تکرار ميکند) مناطقی از مغز را که درگیر در تنظیم پاسخهای هیجانی از جمله لوبهای فرانتالی است فعال میکند.
🌐 لایوساینس bit.ly/36uGcP8
هدایت شده از 💖 همسرانه حوایِ آدم 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شهدای_خان_طومان
#ما_ملت_امام_حسینیم
معجزه حضرت زینب 😭 از زبان شهید
🌹 شهیدسلمانیان،که دیروز پیکرمطهرشو از خان طومان، آوردن درحرم امام رضا(ع)
طواف دادن...😭😭😭
😔 اللهم الرزقناتوفیق الشهاده فی سبیل الحسین(ع)
💞 به ڪآناڷ #همسرانه حــۏاے آدݦ بپیوندید↙️
❤️ @havayeadam 💚
هدایت شده از 💖 همسرانه حوایِ آدم 💖
🕊گفتگوی کبوتر بقیع با کبوتر امام رضا(ع)
🥀آی کبوتر که نشستی روی گنبد طلا
🥀هر کجا پر میزنی تو حرم امام رضا
🥀من کبوتر بقیعم با تو خیلی فرق دارم
🥀جای گنبد سرم به روی خاکا میزارم
🥀اونجا هر کی میپره طائر افلاکی میشه
🥀اینجا هر کی میپره بال و پرش خاکی میشه
🥀اونجا خادما با زائرا مهربونن
🥀اینجا زائرا رو از کنار قبرا میرونن
🥀تو که هر شب میسوزه صدتا چراغ دور و برت
🥀به امام رضا بگو تویی غریب یا مادرت؟
فرا رسیدن شهادت #امام_حسن علیهالسلام و
#امام_رضا علیه السلام و
#پیامبر_اکرم صل الله علیه و آله تسلیت باد
🚩🏴🚩🏴🚩🏴🚩🏴🚩🏴🚩🏴
🖤 به ڪآناڷ همسرانه حــۏاے آدݦ بپیوندید↙️
🖤 @havayeadam 🖤
🔴عدم حضور اهل سقیفه در مراسم تدفین پیامبر اکرم (ص) و نماز نخواندن بر پیکر شریف پیامبر اکرم (ص)
پس از رحلت رسول خدا صلی الله علیه و آله در حالى كه عده اى از سران و سياست مداران مهاجر و انصار در سقيفه بنى ساعده گردآمده و درباره جانشينى آن حضرت به مجادله و منازعه پرداخته بودند، حضرت على علیه السلام به اتفاق برخى از عموزادگان خويش به غسل دادن و كفن كردن بدن مطهر پيامبر صلی الله علیه و آله پرداخت.
امام باقر(ع)دراین زمینه چنین میفرمایند: « مردم روز دوشنبه و شب سه شنبه را بر بدن آن حضرت نماز میخواندند، و عموم مردم حتی خواص و نزدیکان حضرت بر بدن مبارک نماز خواندند، اما هیچیک از اهل سقیفه بر غسل و کفن و دفن حضرت حاضر نشدند. امیرالمومنین (ع)بریده اسلمی را برای خبر دادن نزد آنان فرستاد، ولی اعتنایی نکردند و بعد از دفن آن حضرت بیعت آنان هم تمام شد.[1]
اهل بيت علیهم السلام و وابستگان آن حضرت و بزرگان صحابه درباره مكان تدفين بدن مطهر آن حضرت به گفت وگو پرداختند و هر كدام پيشنهاد خاصى ارائه كردند. حضرت على علیه السلام كه متكفل تجهيز بدن آن حضرت و از نزديكترين مردان به آن حضرت بود، فرمود:
إنّ اللّه لم يقبض روح نبيه إلّا فى أطهر البقاع و ينبغى أن يدفن حيث قبض؛[2] به درستى كه خداى سبحان، جان پيامبرى را نمى گيرد مگر در پاكيزه ترين مكان، و سزاوار است در همان مكانى كه قبض روح شد، در همان جا دفن گردد.
گفتار مستدل و روح نواز اميرمؤمنان على ابن أبى طالب علیه السلام مورد پسند همگان قرار گرفت و بدن مطهر رسول خدا صلی الله علیه و آله را در همان مكانى كه جان به جان آفرينان تسليم كرده بود، دفن نمودند.
طبرى، پيشنهاد دفن پيامبر صلی الله علیه و آله را، در همان مكانى كه وفات يافت، به ابوبكر منتسب كرد و از او نقل كرد: ما قبض نبىٌ إلّا يدفن حيث قبض؛ هيچ پيامبرى از دنيا نخواهد رفت، مگر اين كه در همان مكانى كه قبض روح شد دفن گردد.[3]
هم اكنون مرقد مطهر آن حضرت در داخل مسجد النبى صلی الله علیه و آله قرار دارد و زيارت گاه مسلمانان و مشتاقان آن حضرت از سراسر عالم است.
📚منابع:
1.مناقب ابن شهرآشوب،ج/1ص297 ؛بحارالانوار،ج22 /ص524.
2.كشف الغمه، ج 1، ص 26.
3. تاريخ الطبرى، ج 3، ص 213.
کانال سیره علوی| @sireyealavi
🔴 توصیف علی علیه السلام از روز شهادت پيامبر اكرم صلی الله علیه و آله
#شهادت_حضرت_پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله براي امام علی علیه السلام حادثه اي سخت و جان سوز بود.
چنان كه مي فرمايد:
«بَأَبي اَنْتَ وَ اُمّي يا رَسُولَ اللّهِ صلی الله علیه و آله لَقَدِ انْقَطَعَ بِمَوْتِكَ ما لَمْ يَنْقَطِعْ بِمَوْتِ غَيْرِكَ مِنَ النُّبُوَّةِ وَالاِنْباءِ وَ اَخْبارِ السَّماءِ. خَصَّصْتَ حَتّي صِرْتَ مُسَلِّيا عَمَّنْ سِواكَ وَ عَمَّمْتَ حَتّي صارَ النّاسُ فيكَ سَواءً وَ لَوْلا اَنَّكَ اَمَرْتَ بِالصَّبْرِ وَ نَهَيْتَ عَنِ الْجَزَعٍ، لاَنْفَدْنا عَلَيْكَ ماءَالشُّؤُونِ. وَ لَكانَ الدّاءُ مُماطِلاً وَ الكَمَدُ مُحالِفَا وَ قَلاّلَكَ...؛
پدر و مادرم فدايت اي پيامبر خدا، با مرگ تو رشته اي پاره شد كه در مرگ ديگران چنين قطع نشد و آن نبوت و فرود آمدن پيام و اخبار آسماني بود. مصيبت تو ديگر مصيبت ديدگان را تسلّي دهنده است يعني پس از مصيبت تو ديگر مرگ ها اهميتي ندارد. و از طرفي اين يك مصيبت همگاني است كه عموم مردم به خاطر تو عزادارند. اگر نبود كه امر به صبر و شكيبايي فرموده اي و از بي تا بي نهي نموده اي آن قدر گريه مي كردم كه اشك هايم تمام شود. و اين درد جان كاه هميشه در من مي ماند و حزن و اندوهم دائمي مي شد. كه همه اين ها در مصيبت تو كم و ناچيز است».[۱۶]
همچنین آن حضرت در توصیف مصیب پیامبر فرمودند:
«فضَجَّتِ الدّارُ الافنيةُ؛
گويا در و ديوار خانه فرياد مي زد». [۱۷]
شهادت پیامبر اکرم (ص) و #امام_رضا علیه السلام #امام_حسن علیه السلام تسلیت باد
📚منابع:
1. نهج البلاغة (صبحي الصالح)، خطبه 235، ص 356.
2.نهج البلاغه (صبحى صالح)، خطبه ۱۹۷.
کانال سیره علوی| @sireyealavi
حضرت سلام الله عليها در فرازهايي از خطبه فدكيّه به گروه هاي فرصت طلب كه منتظر بودند تا بعد از رحلت پيامبر از موقعيت بهره برند پرداخته است. و ويژگي هاي آن ها را نيز بيان فرموده است:
در ظاهر ساكت و آرام بودند. وادِعُونَ فروگذاران.
اهل خوشگذراني بودند، فاكِهُون.
راحت طلب و رفاه زده بودند. انتُم في رفاهيَّةٍ مِنَ العَيْش.
منتظر پيش آمد حوادث براي پيامبر و اهل بيت بودند. تَتَربّصونَ بنا الدّوائِر.
اخبار و رويدادها را دنبال مي كردند. تتوَلَفون الاخبارَ.
در جنگ ها عقب نشيني و يا فرار مي كردند. تنكُصُونَ عِندَ النّزالِ و تَفِرّونَ مِنَ القِتال.[۱۸]
#شهادت_حضرت_پیامبر (ص) و #امام_رضا علیه السلام #امام_حسن علیه السلام تسلیت باد
📚منابع:
1. پیامدهای رحلت پیامبر اکرم (ص) از دیدگاه حضرت زهرا (س)، پاسدار اسلام،اردیبهشت 1380، شماره 233
کانال سیره علوی| @sireyealavi
🔴پيامدهاي رحلت از زبان حضرت زهرا سلام الله علیها
آن حضرت سلام الله علیها در خطبه فدکیه و خطبه ای که بعدا در جمع زنان مدینه که به عیادت ایشان آمده بودند ایراد فرموده اند . پیامدهای رحلت پیامبر را بیان می کنند از جمله آنها عبارتند از:
1. ايجاد ضعف و سستي در ميان مردم؛
استومَعَ وهْنُهُ «يا وَهيُهُ» حضرت در خطبه اي كه در حضور زنان مدينه كه به عيادت ايشان آمده بودند نيز اين امر را تذكر دادند و با تأسف فرمودند: :«فقبحا لفلول الحدّ واللعب بعد الجدّ وقرع الصّفاة؛ چه زشت است سستي و بازيچه بودن مردانتان پس از آن همه تلاش و كوشش».
2. تفرقه و اختلاف بوجود آمد؛
«استنهَرَ فتقُهُ وانْفَتَقَ رَتْقُهُ؛ تشتت و پراكندگي گسترش يافت و وحدت و همدلي از هم گسست».
3. اميد و آرزوهاي مسلمانان به نااميدي تبديل شد.
آنان كه به پيامبر اكرم صلی الله علیه و آله و احكام عاليه اسلام ناب حضرتش دلخوش كرده بودند از نعمت دين الهي و حكومت اسلامي بهره مند گشته بودند. اكنون با ديدن حوادث بعد از آن حضرت مأيوس شده و اميدشان به يأس مبدل گشت. «واكَدَتِ الاَمالُ».
4. به حريم پيامبر بي حرمتي شد؛
«اضيعَ الحَريمُ و اُزِيلَتِ الحُرْمَةُ عِنْدَ مَماتِهِ» هنوز جسد مبارك پيامبر بر زمين که اجتماع سقيفه بدون نظرخواهي از خاندان پيامبر به تعيين جانشين براي آن حضرت مي پردازند. و حق اهل بيت حضرتش را ضايع مي كنند.
5. خط نفاق و دورويي آشكار شد.؛
«ظَهَرَ فيكُمْ حَسْكَةَ النّفاق» حضرت در جاي ديگري از همين خطبه، با كنايه زيبايي به اين نفاق افكني پرداخته است و فرموده است: «تَشْرَبُونَ حَسْوا فيِ ارْتِغاء َو تَمْشُونَ لاَهْلِهِ وَ وُلْدِهِ فِي الْخَمْرِ وَالضَّرّاءِ وَ نَصْبِرُ مِنْكُمْ عَلي مِثْلِ حَزِّ الْمُدي، وَ وَخْزِ السَّنانِ فِي الْحبشاء؛ شير را اندك اندك با آب ممزوج نموديد و به بهانه اين كه آب مي نوشيد، شير را خورديد. كنايه از نفاق است كه تظاهر به عملي مي شود كه در واقع خلاف آن است و براي نابودي اهل بيت او در پشت تپه ها و درختان كمين كرديد و ما بر اين رفتار شما كه مانند بريدن كارد و فروبردن نيزه در شكم، دردآور و كشنده است صبر مي كنيم».
6. دين و معنويت كم رنگ شد.؛
«و سَمَلَ جَلْبابُ الدّينَ» «جَلْباب» چادر يا عبايي كه بدن انسان را مي پوشاند، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تعبير به جلباب دين فرموده. چون دين نيز تمام زواياي زندگي فردي و اجتماعي انسان را در بر مي گيرد، همان گونه كه چادر و عباء تمام بدن انسان را در برمي گيرد.
7. مردم دچار بي تفاوتي شدند.
حضرت خطاب به انصار كه با جان و مال پيامبر را كمك كرده بودند چنين فرمودند: «يا مَعاشِرَ الْفِتْيَةِ وَاَعْضاء الْمِلَّةِ، وَ حَضَنَةِ الاِسلامِ ما هذِهِ الْغميزَةُ في حَقّي والسّنةُ عَنْ ظلامَتي؛ اي گروه جوانمرد، اي بازوان ملت و ياوران اسلام، اين غفلت و سستي و ضعف شما در حق من و تغافل و بي تفاوتي و خواب آلودگي در مورد دادخواهي من، چيست؟»
8. مردم پيمان شكني كردند.
فرمودند: «فَانّي حِرْتُمْ بَعْدَ البَيانِ وَ اَسْرَرْتُمْ بَعْدَ الاِعْلانِ وَ نَكَصْتُمْ بَعْدَ الاِقْدامِ». پس چرا بعد از بيان حق حيران و سرگردانيد، و بعد از آشكار كردن عقيده پنهان كاري مي كنيد و بعد از آن پيشگامي و روي آوردن به عقب برگشته پشت نموده ايد.
حضرت زهرا سلام الله عليها، در اين فراز به حادثه غدير اشاره مي كند كه پيامبر اكرم صلی الله علیه و آله آن را براي مردم بيان فرمود و به آن ها اعلام كرد و آنان نيز با علي علیه السلام بيعت كردند. اما اكنون بيعت خود را شكستند.
9. مردم دچار وسوسه هاي شيطاني شدند؛
«تَسْتَجيبُونَ لِهتافِ الشَّيْطانِ الْغَوِيّ؛ به شيطان گمراه كننده پاسخ مثبت داديد». و در جاي ديگر از خطبه فرموده اند: «اَطْلَعَ الشَّيطانُ رَأسَهُ مِنْ مَغْزَرِهِ هاتِفا بِكُمْ فَاَلْفاكُمْ لِدَعْوَتِهِ مُسْتَجيبينَ؛ شيطان سر خود را از مخفيگاه بدرآورد. شما را فراخواند. ديد كه پاسخگوي دعوت باطل او هستيد...
10. شتاب در شنيدن حرف هاي بيهوده و بي اساس؛
«مَعاشر النّاس الْمُسْرِعَةِ اِلي قيلِ الْباطِلِ الْمُغْضِيَةِ عَلَي الْفِعْلِ الْقَبيحِ الْخاسِر؛ اي گروه مردم كه به سوي شنيدن حرف هاي بيهوده شتاب مي كنيد و كردار زشت زيانبار را ناديده مي گيريد.
11. نطفه مظاهر فساد روئيدن گرفت.
در پايان خطبه عيادت خطاب به زنان مهاجر و انصار فرمود: «اَمّا لَعَمْري لَقَدْ لَقِحَتْ فَنَظِرَةً رَيثما تُنْتِجُ ثُمَّ احْتَلِبُوا مِلْ ءَ الْقَعْبِ دَما عَبيطَا وَ ذُعافا مُبيدا؛ به جان خودم سوگند نطفه فساد بسته شد، بايد انتظار كشيد تا كي مرض فساد پيكر جامعه اسلامي را از پاي درآورد كه پس از اين پستان شتر به جاي شير خون بدوشيد و زهري كه به سرعت هلاك كننده است».
12. فرصت طلبان به سر كار آمدند.
🔶پیامبر اکرم (ص) فرمود:
بهترین صدقه آن است که مرد مسلمان
دانشی بیاموزد
سپس
به برادرمسملان خود تعلیم دهد.
پ.ن:
در اینجا مرد مسلمان به معنای فقط مردها نیست. بلکه کنایه از شخص مسلمان است. لذا شامل همه مردان و زنان می شود.
شهادت #امام_حسن مجتبی علیه السلام
و #شهادت_حضرت_پیامبر صل الله علیه و آله تسلیت باد.
کانال سیره علوی| @sireyealavi
💎 جایگاه امام حسن(ع) نزد پیامبر اکرم(ص)
🔻پيامبراكرم صلياللهعليهوآلهوسلم:
◻️ لو كان العقل رجلا لكان الحسن
🔹اگر عقل خود را به صورت مردی نشان دهد، آن مرد، حسن(علیهالسلام) است.
📚 فرائدالسمطین، ج ۲، ص ۶۸
#امام_حسن علیه السلام
کانال سیره علوی | @sireyealavi
هدایت شده از 💖 همسرانه حوایِ آدم 💖
✅زیارت آنلاین حضرت معصومه سلام الله علیها
نایب الزیاره همه ارادتمندان به اهلبیت علیهم السلام هستیم
https://www.instagram.com/tv/CGaFQGrps7Y/?igshid=1a8ko7id199c3
شهادت #امام_حسن و #امام_رضا علیهماالسلام تسلیت باد
🚩🏴🚩🏴🚩🏴🚩🏴🚩🏴🚩🏴
🖤 به ڪآناڷ #همسرانه حــۏاے آدݦ بپیوندید↙️
🖤 @havayeadam 🖤
هدایت شده از 💖 همسرانه حوایِ آدم 💖
fadaeian-shahadat_imam_reza.mp3
4.66M
مداحی| اگه همه ردم کنند امام رضا رو دارم 😭
یا #امام_رضا
🌱 نریمانی
#شهادت_امام_رضا علیه السلام تسلیت باید
🚩🏴🚩🏴🚩🏴🚩🏴🚩🏴🚩🏴
🖤 به ڪآناڷ #همسرانه حــۏاے آدݦ بپیوندید↙️
🖤 @havayeadam 🖤
💠 پیامبر اسلام فرموده است :
🔸 بعثت لأتمّم مکارم الأخلاق
(من مبعوث شده ام تا فضائل اخلاقی را تتمیم و تکمیل کنم .)
🌿 اگر ما دین و اخلاق را بطور دقیق تعریف کنیم به این نتیجه می رسیم که دین ، یعنی اخلاق . و اخلاق یعنی دین.
👈🏻 توضیح اینکه دین به معنای عمومی آن ، عبارتست از اعتقاد به اساسی ترین اصول سازنده شخصیت انسانی ( اعتقاد به وجود خدا و یگانگی آن ذات اقدس و اعتقاد به نبوت انبیاء علیهم السلام که راهنمایان بشریت به سوی کمال هستند و اعتقاد به معاد و ابدیت و اعتقاد به حکومت الهی در روی زمین که فقط پیشوایان معصوم یا جانشینان واقعی آنان می توانند آن را برقرار نمایند و اعتقاد به صفات کمال خداوند جل و علا که علم و قدرت و حیات و عدل از جمله آنها است .)
🔹 فقط اعتقادات مزبور میتوانند انسان را در این زندگانی از پوچی نجات داده و فلسفه و هدف زندگی آنان را تعیین نمایند . و اگر کسی اعتقادات مزبور را نادیده بگیرد ، هیچ راه حلی برای معمای زندگی نخواهد داشت . اگر این اعتقادات در همه سطوح شخصیت آدمی تأثیر بگذارد و شکوفایی ایمان را که همه استعدادهای مثبت انسانی را شکوفا می سازد در آن به وجود بیاورد ، قطعی است که چنین شخصیتی در هر گونه گرفتاری ها و ناگواری های زندگی هم غوطه ور شود ، به کمترین انقباض و گرفتگی روانی دچار نخواهد گشت .
🔸 أَلا أِنَّ أَوْلِیاءَ الْلَّهِ لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ
(آگاه باشید ، قطعی است که برای اولیای خداوندی نه ترسی وجود دارد و نه آنان اندوهگین می شوند .)
🔹 همچنین همه احکام فقهی و قضایای اخلاقی دین الهی ، هدفی جز ابتهاج و شکفتن شخصیت آدمی در مسیر حیات معقول ندارد .
🔹 آیا هدف اخلاق فاضله جز همین است که شخصیت آدمی را با همه استعدادهای مثبت وی شکوفا بسازد . قطعاً چنین است مخصوصاً با نظر به تعریف بسیار زیبا و رسایی که بعضی از صاحبنظران علوم انسانی گفته اند :
🔸 اخلاق ، یعنی شکوفایی حقائق در درون انسانی.
💠 علامه محمد تقی جعفری ، #تفسیر_نهج_البلاغه ، جلد ۲۴، خطبه ۱۴۹
🌿
رسول اكرم صلى الله عليه و آله
وَ نِساءٌ كاسياتٌ عارياتٌ مُميلاتٌ مائِلاتٌ رُؤُوسُهُنَّ كَأَسنِمَةِ البُختِ المائِلَةِ لايَدخُلنَ الجَنَّةَ و َلايَجِدنَ ريحَها وَ إنَّ رِيحَها لَيُوجَدُ مِن مَسيرَةِ كَذا وَ كَذا؛
(در آينده) زنانى پيدا مى شوند كه در عين پوشيدگى برهنه اند (لباس هاى بدن نما و جوراب هاى نازك مى پوشند) هوسباز و دلفريب مى باشند، موهاى خود را طورى آرايش مى كنند كه مانند كوهان شتر جلوه مى كند. اينان داخل بهشت نمى شوند و حتى بوى آن را استشمام نمى كنند، با اين كه بوى بهشت از راه بسيار دور شنيده مى شود.
لسان العرب ج11 ، ص637 - تاج العروس من جواهر القاموس ج15 ، ص708
[ ضرورت شناخت دنیا ]🌻
_قالَ عَلی ع♡
《مَثَلُ الدُّنْیَا کَمَثَلِ الْحَیَّةِ لَیِّنٌ مَسُّهَا وَ السَّمُّ النَّاقِعُ فِی جَوْفِهَا یَهْوِی إِلَیْهَا الْغِرُّ الْجَاهِلُ وَ یَحْذَرُهَا ذُو اللُّبِّ الْعَاقِلُ.💫
دنیاى حرام چون مار سمّى است، پوست آن نرم ولى سمّ کشنده در درون دارد، نادان فریب خورده به آن مى گراید، و هوشمند عاقل از آن دورى گزیند.✨》
┈┉┅━❀✨❀━┅┉┈
❤️ امام کاظم عليه السّلام :
از ما نیست هر کس هر روز محاسبه ی نفس نکند (و از خود برای کارهایی که در آن روز کرده است، حساب نکشد) تا اگر کار نیکی کرده است بر آن بیفزاید و اگر کار بدی کرده است به درگاه خدا توبه کند.
📚تحف العقول، حديث 292
__________
✨
امام حسين عليه السلام :
إنَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَيكُم مِن نِعَمِ اللّه ِ عَلَيكُم فَلاتَمَلُّوا النِّعَمَ ؛ [ . بحار الأنوار ، ج 74 ، ص 205 .]
نياز مردم به شما از نعمت هاى خدا بر شما است ؛ از اين نعمت افسرده و بيزار نباشيد .
__________
✨
#استاد_علامه طباطبایی
زمانی که انسان صدای غیبی بشنود یا چیزی به قلبش الهام شود، اگر قلبش آرام و مطئمن باشد، نشانۀ این است که القائی رحمانی بوده است.
همانطور که اضطراب و تشویش نشانۀ شیطانی بودن آن است و مانند آن است حالت شتاب زدگی و بی تابی و سبُک سَری و شبیهِ اینها.
«المیزان فی تفسیر القرآن» ج ۳ ص ۲۲
#حدیث
▪️امام رضا علیه السلام:
✨«اَلْمُؤْمِنُ اَلَّذِی إِذَا اَحْسَنَ اِسْتَبْشَرَ وَ إِذَا اَسَاءَ اِسْتَغْفَرَ»
💠مؤمن کسی است که چون نیکی کند شاد گردد و چون بدی کند استغفار نماید.
📘عیون اخبار الرضا علیه السلام / ج ۲/ ص ۴
▪️امام رضا علیه السلام :
✨« مَنْ رَضِىَ عَنِ اللّهِ تَعالى بِالْقَلیلِ مِنَ الرِّزْقِ رَضِىَ اللّهُ مِنْهُ بِالْقَلیلِ مِنَ الْعَمَلِ ».
🔹هر كس به رزق و روزى كم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل كم او راضى باشد.
📚بحارالانوار,جلد۷۵,صفحه ۳۴۹
🔔روزى، وسيله بزرگ آزمايش انسان
💥 وَ قَدَّرَ الأرْزَاقَ فَکَثَّرَهَا وَ قَلَّلَها، وَ قَسَّمَهَا عَلَى الضِّيقِ والسَّعَةفَعَدَلَ فِيهَا لِيَبْتَلِيَ مَنْ أَرَادَ بِمَيْسُورِهَا وَ مَعْسُورِهَا
💠روزی انسان ها را اندازه گیری و مقدر فرمود , گاهی کم و زمانی زیاد , و به تنگی و وسعت بگونه ای عادلانه تقسیم کرد تا هر کس را که بخواهد با تنگی روزی یا وسعت آن بیازماید.
📚#خطبه_91
🔔يارى از خدا در دورى از شيطان
#نهج_البلاغه
🔅احمدُ الله و استعينه على مَداحر الشيطان و مَزاجره، و الاعتصام من حبائله و مَخاتله.
🌸خدا را مى ستايم و در امورى كه باعث راندن و دور كردن شيطان و محفوظ ماندن از دام ها و نيرنگ هايش مى شود، از او يارى مى طلبم.
📚#خطبه_151