eitaa logo
سیستانی(حفظه الله)
2.7هزار دنبال‌کننده
66 عکس
2 ویدیو
7 فایل
✔️بیان مسائل شرعی مطابق با نظر مرجع عالی قدر جهان اسلام ایت الله سیستانی (دام ظله)✔️ . . ❌توجه: این کانال رسمی نیست،و فقط طبق نظرات ایشان جواب سوالات شرعی را میدهیم . . ارتباط با ما و سوالات شرعی👇🏼 @al_nebras
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 📌موضوع : 🔵 پذیرای عبادات اموات شما هستیم ، برای دریافت شرایط به آیدی زیر مراجعه کنید. ✅نماز و روزه استیجاری ✅ختم قرآن @al_nebras @al_nebras 📚کـانالـ آیـت اللــه ســیستانـی ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa ❌توجه: این کانال رسمی نیست،و فقط طبق نظرات ایشان جواب سوالات شرعی را میدهیم .
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : اگر کسی نخواهد با من صحبت کند ویا ارتباط خود را با من ادامه دهد، درآنصورت آیا باز هم صله رحم واجب است یا نه؟ آیا من میتوانم او را به حالش بگذارم؟ 🔰پاسخ: شما قطع نکنید و کافی است که هرگاه دیدید سلام کنید و احوال بپرسید و اگر مریض شد عیادت کنید اگر نیاز به کمک داشت کمک کنید. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : برای هر غسلی از جمله غسل جنابت چه نیتی کنیم ؟ 🔰پاسخ: کافی است نیت طهارت بکند. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : در غسل ترتیبی، و هنگام زیر دوش ایستادن بعد از شستن سر و گردن برای شستن بقیه بدن ایا باید آب را بست و دوباره باز کرد و سپس شروع به شستن بقیه بدن کنیم؟ یا اینکه می توانیم یک باره کل بدن را بشوییم؟ 🔰پاسخ: بعد از شستن سر و گردن زیر دوش بنا بر احتیاط واجب باید لحظاتی از زیر آب خارج شوید و سپس برگردید و بقیه تمام بدن را بشویید. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : شب شنبه (جمعه شب) غسل جمعه مشروعیت دارد و به چه نیت آن را انجام دهیم؟ 🔰پاسخ: بله مشروعیت دارد و تا غروب شنبه می توانید به نیت قضاء غسل جمعه آن را انجام دهید، و کفایت از وضو می کند. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 📌موضوع : ⁉️پرسش : زنی شوهردار با مردی رابطه داشته شوهرش او را طلاق می دهد آیا اکنون می تواند به عقد آن مردی که با او رابطه داشته در آید؟ 🔰پاسخ: زن شوهردار اگر زنا کند، بر مرد زنا کننده – بنابر احتیاط واجب – حرام ابدی می شود، ولی بر شوهر خود حرام نمی شود، و چنانچه توبه نکند و بر عمل خود باقی باشد، بهتر است که شوهر او را طلاق دهد ولی باید مهرش را بدهد. 📚مطابق با نظرات ایت الله سیستانی _.-*【.🕊.】*-._ ➡️ @sistani_fa ➡️ @sistani_fa 🔰ارتباط با ادمین(سوالات شرعی) ➡️ @al_nebras .