فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو هیچی... دروغگو هستی
یک افسر ذخیره اسرائیلی با فریاد به نتانیاهو توهین کرد و مانع از سخنرانی او برای سربازان در اطراف غزه شد.
#فلسطین
#طوفان_الاقصى
@madare0120
✅ظاهر حدادعادل، خسروپناه و اسماعیلی در مراسم اهدای دکتری افتخاری به شیخ زکزاکی
👤 آنتی صهیون: احتمالا دارن تئاتر بازی میکنن!
@madare0120
⭕️ رژیم باکو یک شهروند ایرانی را به ۱۲ سال زندان محکوم کرد
رژیم علی اف یک شهروند ایرانی را که در بدو ورود به قلمرو باکو بازداشت کرده بود، پس از چند ماه حبس غیرقانونی به ۱۲ سال حبس محکوم کرد.
بابک آستن، شهروند تبریزی، تا این لحظه اجازه مکالمه تلفنی با خانواده، دیدار با مسئولان سفارت و از داشتن وکیل محروم بود.
علاوه بر این هم اکنون چندین شهروند ایرانی دیگر، که مشابه آقای آستن گروگان گرفته شده اند، در زندان باکو به سر می برند. سوال اینجاست که چرا وزارت خارجه تا کنون این موضوع را با افکار عمومی در میان نگذاشته تا بقیه شهروندان از طریق اطلاع از نیات شوم رژیم باکو از سفر به این قلمرو خودداری کنند؟ آیا بهتر نبود به جای پنهانکاری، از همان روز اول موضوع به اطلاع شهروندان می رسید؟
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حزبالله لبنان رسما اعلام کرد نیروهای مقاومت به پایگاه راهب ارتش اسرائیل حمله کردند.
بیانیه حزبالله لبنان پیرامون درگیری انجام شده در منطقه راهب
أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِير
مجاهدین مقاومت اسلامی در پاسخ به حملات طولانی رژیم صهیونیستی به روستاهای مرزی، با سلاحهای مستقیم و مناسب به مواضع راهب صهیونیستی حمله کردند.
وما النصر إلا من عند الله العزيز الحكيم
@madare0120
بر اثر شلیک موشک ضدزره به موضع ارتش رژیم صهیونی در نزدیکی «شطوله» در شمال سرزمینهای اشغالی، ۳ تن زخمی شده که حال یکی از آنها وخیم است.
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبرنگار المنار: پرچم سرخ حزبالله به نشانه انتقام در پایگاه نظامی اسرائیلی راهب در مرز با لبنان برافراشته شد.
پ ن: برخی خبرها هم از اشتباه خبرنگار المنار در نشر این خبر حکایت دارند و اعلام میکنند که پرچم سرخ انتقامی توسط حزب الله برافراشته نشده
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جستجوی اطراف محل قتل داریوش مهرجویی و همسرش توسط سگ های آموزش دیده پلیس آگاهی
@madare0120
احتمال برگزاری مجدد بازی سپاهان-الاتحاد با اعلام AFC قوت گرفت
🔹سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در روزهای گذشته در زیر بازی سپاهان با الاتحاد از واژه «لغو شده» استفاده کرده بود ولی امروز این لفظ را تغییر داد و از کلمه «به تعویق افتاد» استفاده کرده تا احتمال برگزاری مجدد این بازی قوت بگیرد.
🔹کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار است دوشنبه آینده تصمیم نهایی خود را در زمینه این بازی لغو شده بگیرد.
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر ثبت شده توسط شاهدان عینی از لحظه بمباران فرودگاه حلب توسط اسرائیل / دیشب
@madare0120