📌 معاریو:
برآوردهای اطلاعاتی نشان میدهد که پاسخ ایران ممکن است امشب یا فردا باشد
پ.ن: الان دو هفته است میگویند امشب یا فردا😂
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 دو روز پس از پایان المپیک؛
پاریس به تنظیمات کارخانه برگشت...
@Fars_plus
🔴هدف جنگ روانی دشمن ایجاد ترس و عقبنشینی است
رهبر انقلاب:
🔹عقبنشینی غیرتاکتیکی در مقابل دشمن غضب الهی را به دنبال دارد. بزرگنمایی تواناییهای دشمنان از پایههای اصلی جنگ روانی دشمن است.
🔹هدف دشمن از جنگ روانی در عرصه نظامی ایجاد ترس و عقبنشینی است.
سپاه سایبری پاسداران👇🏻
☑️ @SEPAHCYBERY
☑️ @SEPAHCYBERY
● نشست چهارجانبه آمریکا - اسرائیل - مصر و قطر که از بهمن ماه سال قبل چندین بار در شهرهای پاریس، دوحه، قاهره و آخرین بار حدود یک ماه پیش در رم تشکیل شده بود، امروز و فردا مجددا در دوحه برگزار خواهد شد.
● مطابق معمول همان جمع همیشگی یعنی ویلیام برنز و برت مک گورک(جدید) از آمریکا، عباس کامل(ریاست سرویس اطلاعاتی) از مصر، دیوید بارنیا(موساد)، رونن بار(شاباک)، نیتسان آلون(ارتش) و اوفیر فلیک(نخست وزیری) از رژیم صهیونیستی، میزبان محمد بن عبدالرحمن نخست وزیر و وزیر خارجه قطر خواهند بود.
● همه منتظر ایدههای طرف آمریکایی هستند.
● هر چند مصر و قطر فشار آوردند اما دفتر سیاسی حماس در دوحه صرفاً نتیجه رایزنیها را دریافت خواهد کرد.
● نتانیاهو اندکی بیش از قبل به هیئت مذاکراتیاش اختیارات داده که شاید برای کمی پیشرفت و انعطاف لازم باشد اما برای انعقاد یک توافق کافی نیست.
● آمریکا علاقه دارد نتیجه و فضای مذاکرات را مثبت جلوه دهد تا بر پاسخ مقاومت تاثیر بگذارد.
● تاثیر بر زمان یا شدت پاسخ مقاومت فقط در صورتی است که همه شروط حماس پذیرفته شوند که بعید است نتانیاهو زیر بار رود مگر آمریکا فشار جدی و واقعی وارد کن که باز هم بعید است. حضور یحیی سنوار در راس دفتر سیاسی، همگرایی را بیشتر از قبل میکند.
● تعویق پاسخ با مذاکرات دوحه، متغیری است که اضافه شده و متغیرهای اصلیِ تعویق، موارد دیگری است که قبلا ذکر شد. نتیجه واقعی و مثبت مذاکرات بر کیفیت و نه اصل پاسخ تاثیر دارد اما تک متغیره نیست و موارد مهم دیگری هم مطرح است.
@Muhallel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقامات دولت بایدن پیش از آغاز مذاکرات دوحه با سه مقام دولت اسرائیل تماس گرفتند
نهایی کردن توافق آتشبس و جلوگیری از تشدید تنش با ایران و حزبالله موضوع گفتوگوها بوده
جزئیات بیشتر در گزارش سمیر قرایی، ایران اینترنشنال
وزارت دادگستری آمریکا از بازداشت جفری چَنس نادر، تبعه ایرانی-آمریکایی و صدور کیفرخواست علیه او به اتهام تلاش برای فروش قطعات هواپیما به جمهوری اسلامی خبر داد.
بر اساس بیانیهای که دادگستری آمریکا روز چهارشنبه ۲۴ مرداد منتشر کرده، آقای نادر ۶۶ ساله و ساکن کالیفرنیا، روز گذشته در این ایالت بازداشت و روز جاری کیفرخواستی علیه او در رابطه با نقض تحریمهای آمریکا صادر شد.
بر اساس این بیانیه، آقای نادر و دیگر همکارانش متهم به توطئه برای خرید و صادرات غیرقانونی چهار نوع قطعه هواپیمای ساخت ایالات متحده آمریکا به ایران شدهاند.
این گزارش میگوید برخی قطعات یاد شده در جنگندههای نظامی از جمله جتهای «اف-۴» ساخت آمریکا مورد استفاده قرار میگیرد.
دادگستری آمریکا میافزاید این کیفرخواست نشاندهنده تعهد این وزارتخانه به ممانعت از دسترسی رژیم ایران به تجهیزات نظامی است.
این بیانیه که در سایت وزارت دادگستری ایالات متحده منتشر شده، تصریح کرده است آقای نادر و همکارانش دستکم از سال ۲۰۲۳ برای خرید و صادرات ۳۲ قطعه هواپیماهای ساخت ایالات متحده به ایران توطئه کردهاند.
این شهروند دوتابعیتی برای خرید قطعات هواپیما با شرکای تجاری خود در ایران هماهنگ میکرده تا قطعات مورد نیاز را از طریق شرکتش با نام «پرو اِیرو کاپیتال»، مستقر در کالیفرنیا از شرکتهای آمریکایی خریداری کرده و کاربر نهایی این تجهیزات را نیز تامینکنندگان مستقر در ایالات متحده معرفی کرده است.
این بیانیه میافزاید آقای نادر بعد از خرید قطعات تلاش کرده در محمولههای جداگانه آنها را به ایران ترانزیت کند، اما با مداخله مامور ویژه وزارت بازرگانی آمریکا بازداشت میشود و هیچ قطعهای به دست جمهوری اسلامی نمیرسد.
متیو اولسن، دستیار دادستان کل در بخش امنیت ملی وزارت دادگستری میگوید اقدام امروز نشاندهنده تعهد وزارت دادگستری به دور نگه داشتن تجهیزات نظامی از دست رژیم ایران است. وی اظهار داشت: «ما شبکههای جنایی ناقض تحریمهای ایالات متحده، عرضهکننده فناوریهای حساس به دولتهای متخاصم و سرکوبگر را به شدت بررسی، مختل و پاسخگو خواهیم کرد.»
این بیانیه میافزاید حملات ایران و نیروهای نیابتی آن به متحدان آمریکا در خاورمیانه و عرضه مداوم پهپاد و سایر فناوریهای نظامی ایران به روسیه برای استفاده در تهاجم غیرقانونی به اوکراین بیانگر علت تلاش وافر ما برای جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به قطعات نظامی ساخت آمریکا است.
آیه 100🌹 از سوره مائده🌹
قُلْ لا يَسْتَوِي الْخَبِيثُ وَ الطَّيِّبُ وَ لَوْ أَعْجَبَكَ كَثْرَةُ الْخَبِيثِ فَاتَّقُوا اللَّهَ يا أُولِي الْأَلْبابِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
(به مردم) بگو: پليد و پاك، يكسان نيست، گرچه عدد ناپاكان تو را به تعجّب وادارد. پس اى صاحبان خرد! از خدا پروا كنيد، باشد كه شما رستگار شويد
آیه 100🌹 از سوره مائده🌹
قُلْ =بگو
لا يَسْتَوِي =برابر نیست
الْخَبِيثُ=پلید
وَ الطَّيِّبُ =وپاکیزه
وَ لَوْ=واگرچه
أَعْجَبَكَ=به شگفت آورد تورا
كَثْرَةُ =فراوانی
الْخَبِيثِ =پلید
فَاتَّقُوا =پس پروا کنید از
اللَّهَ =الله
يا أُولِي الْأَلْبابِ=ای خردمندان
لَعَلَّكُمْ=باشدکه شما
تُفْلِحُونَ =رستگار شوید
https://eitaa.com/tafsirghorangharaati
100.mp3
3.16M
آیه ۱۰۰ از سوره مائده
https://eitaa.com/tafsirghorangharaati
🔴امام خمینی(ره): اشخاصی که انقلابی نیستند، نباید در رأس وزارتخانهها باشند، نباید به #مجلس معرفی شوند، اگر هم معرفی شدند، مجلس رد بکند و هیچ اعتنا نکند؛ الاّ اینکه کارآمد، اسلامی و انقلابی باشد... اگر بنا باشد اینطوری باشد، باید عزای جمهوری اسلامی را بگیریم!
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
.
ما اشتباه شما را تکرار نمیکنیم!
حسین شریعتمداری
۱- متاسفانه در میان نامزدهایی که رئیسجمهور محترم برای تصدی پستهای وزارتی به مجلس معرفی کردهاند، افرادی دیده میشوند که سوابق و کارنامههای آنها به وضوح نشان میدهد از صلاحیت لازم برای حضور در کابینه برخوردار نیستند. بحث درباره توانمندی این عده برای حضور به عنوان وزیر، در این یا آن وزارتخانه در میان نیست، اگرچه توانمندی و کارآمدی نیز یکی از شرایط ضروری و غیر قابل اغماض است ولی مشکل اصلی آنها که قبل از موضوع کارآمدی در میان است، زاویهای است که برخی از آنان با اصول و مبانی انقلاب و نظام داشتهاند و در کارنامه سیاسی و رفتاری آنها ثبت شده است.
۲- آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم به فراجناحی بودن کابینه اشاره کرده و در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) خطاب به مردم نوشتهاند «در مرحله انتخاب و بررسی کابینه از صاحبنظران متعددی مشورت گرفتیم و تلاش کردیم با رویکرد وفاق و همدلی، بهترین وضعیت ممکن را با ظرفیتهای موجود رقم بزنیم. صبر کنید کابینه کار کند و آنرا از روی عملکردش نقد کنید». مفهوم «فراجناحی» گزینش از میان سلیقههای سیاسی متفاوتی است که در چارچوب نظام تعریف شدهاند و صد البته به کارگیری افراد با سلیقههای متفاوت میتواند نقش موثرتری در پیشبرد امور داشته باشد ولی سخن درباره تعداد -هرچند اندک- کسانی است که برخی از مواضع و عملکرد آنها در چارچوب اصول و مبانی نظام قابل تعریف نیست و از زاویهدار بودن افراد یاد شده با نظام حکایت میکند.
۳- برخی از این افراد زاویهدار که در کمیسیونهای مرتبط مجلس شورای اسلامی حضور یافته بودند، در پاسخ به پرسشهای نمایندگان درباره مواضع و عملکرد زاویهدار خود ابراز پشیمانی کرده و اعلام داشتهاند که دچار اشتباه شده بودند! برخی دیگر اگرچه میدانستند مواضع و عملکرد زاویهدار آنها با نظام قابل دفاع نیست ولی درباره آن سکوت میکردند و اسناد و مدارک ارائه شده را بیپاسخ میگذاشتند که از اصرار آنها بر مواضع و عملکرد پیشین حکایت کرده و میکند!
۴- همراهی با نظام در مواضع و عملکرد اصلیترین و ضروریترین شرط حضور در پستهای کلیدی و حساس، نظیر وزارت است و بدیهی است که حضور زاویهدارها در مراکز و پستهای کلیدی و حساس میتواند آسیبها و خسارتهای جبرانناپذیری را در پی داشته باشد و تجربه کردهایم که داشته است. نمایندگان مجلس شورای اسلامی، برگزیدگان مردم و نماینده آنها هستند و سوگند یاد کردهاند که؛ پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی ملت ایران و مبانی جمهوری اسلامی باشند... و از ودیعهای که ملت به آنها سپرده به عنوان امینی عادل پاسداری کنند. از این روی سپردن مسئولیت کلیدی و حساس وزارت به افراد زاویهدار نمیتواند با سوگندی که یاد کردهاند همخوانی داشته باشد و ندارد. بخوانید!
۵- افراد زاویهدار ادعا میکنند که مواضع و عملکرد پیشین آنها اشتباه بوده و اکنون پشیمان هستند. از این اظهار نظر میتوان و باید هم استقبال کرد ولی یک پرسش از آنها و یک پاسخ از سوی نمایندگان در میان است که نمیتوان و نباید نادیده گرفته شود. پرسش از فلان و بهمان گزینه زاویهدار این است که آیا بعد از معرفی به عنوان وزیر متوجه اشتباه مواضع و عملکرد قبلی خود شده و ابراز پشیمانی میکنند؟! و اگر اینگونه نیست چرا قبل از معرفی به فکر ابراز پشیمانی نیفتادهاند؟! و اما، پاسخی که از نمایندگان انتظار میرود آن که، از زاویهدارهای معرفی شده به خاطر ابراز پشیمانی آنها تشکر و قدردانی کنند و به آنها اعلام فرمایند که با توجه به حساسیت و جایگاه کلیدی پست وزارت نمیتوانند با وزارت آنها موافقت کنند و کوتاه سخن آن که بگویند؛ شما اشتباه کرده و اکنون پشیمانید پس انتظار نداشته باشید ما نیز با پذیرش شما به عنوان وزیر، مانند شما دچار اشتباه شویم و بعدها بازهم مانند شما ابراز پشیمانی کنیم! چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟!
@kayhan_online