👨👩👧👦🍎🤽♂🍲💞🎊
🍯🚴🥗
🎭🍛
💞
🎊
#مادرانه
#ارزیابی_کودکان
⭕️ چگونه فرزندم را #ارزیابی کنم❗️
❌ ارزیابی فرزندانمان امری ضروری و با اهمیت است که متاسفانه مغفول می ماند.
💢 ارزیابی برای این است که اطمینان حاصل کنیم فرزندمان برای داشتن یک زندگی شاد، موفق و راحت، محدودیت و یا اشکالی ندارد.
💢 بنابراین ارزیابی جامع، اندازه گیری هوش نیست. چرا که افراد بشر با یک هوش متوسط هم می توانند بسیار موفق، راحت و شاد زندگی کنند.
💢 ارزیابی جامع، آزمون عجیب استعداد یابی هم نیست. اینکه فرزند 4 ساله من متخصص مغز و اعصاب میشود و یا خواننده و یا نقاش و یا فیزیکدان و ...، کمی عجیب و غیر منطقی است. کودکان باید با آزادی کامل و خلاقیت خودشان، مراحل رشد و تکامل را بپیمایند و مسیر درست را پیدا کنند(متاسفانه ما گاهی بسیار در این مساله دخالت می کنیم و همه چیز را ندانسته خراب می کنیم).
💢 ارزیابی صحیح و جامع باید به ما نشان دهد که آیا فرزندمان توانایی ها و مهارتهای لازم برای داشتن یک زندگی شاد و موفق را دارد یا خیر. از این طریق با برطرف کردن نقاط ضعف و تقویت مهارتها، قطعا او را برای مواجهه مثبت با جامعه و داشتن یک زندگی مستقل (به بیان ساده از پس خودش بربیاید)، آماده خواهیم ساخت.
ابعاد یک ارزیابی صحیح :
▪️ ارزیابی جسمی
▪️ ارزیابی مهارتهای حرکتی، هماهنگی ها و تعادل
▪️ ارزیابی مهارتهای شناختی و ادراکی
▪️ارزیابی مهارتهای پردازش شنیداری و دیداری
▪️ ارزیابی مهارتهای کلامی
▪️ ارزیابی مهارتهای ارتباطی و رفتاری
💢 بنابراین چنانچه در ارزیابی عمومی خود از کودکتان ابهام و یا نقاط نگران کننده ای دارید و یا حتی برای اینکه از وضعیت عملکردهای فرزندتان آگاه شده و اطمینان حاصل نمایید، فرصت را از دست ندهید و به كاردرمانگران مراجعه نماييد.
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🎊
💞
🎭🥗
🍯🚴🍛
👨👩👧👦🍎🤽♂🍲💞🎊
🌺🍃🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🍂🌿🌾
🌿🌾
🌾
#همسرانه
#داستان_شب
#لانه_دیو
🔹 قسمت پنجم (پایانی)
... حضور مادرم را پذیرفتم. او به اتاقم می آمد و بااحتیاط در مورد شرایطم با من صحبت می کرد . من هرچند که روی خوشی نشان نمی دادم ولی طرد هم نمی کردم . از لابه لای صحیت های مادرم متوجه شدم که او چندین بار با مادر همسرم صحبت کرده است . او می گفت که خانواده ی همسرم هم در مقابل این تصمیم پسرشان بهت زده شده اند . آنان هم در فکر فهم موضوع و پیداکردن راه حلی هستند . آنان بحث مشاور را به میان کشیده بودند .
من با شنیدن این مطلب ، آماده می شدم تا از دیگران کمک بگیرم . مشاور را می توانستم به عنوان یک کمک کننده بپذیرم .
🆔 @sk60psychology
تمامی این مسائل به مراجعه به مشاور ختم شد . اولین جلسه ی ملاقات با مشاور ، برجسته ترین نقطه ی عطف این ماجرا بود . بعد از اینکه ما مشکلاتمان را بیان کردیم ، او با هر یک از ما به طور جداگانه صحبت کرد .
وقتی نوبت به من رسید ، من تمامی مشکلاتی را که دیگران برایم به وجود آورده بودند را برایش تعریف کردم .
او با شنیدن این ماجرا ، ذهن مرا متوجه دو نکته کرد .
اول اینکه آیا کارهایی که دیگران انجام داده بودند ، با همان نیتی انجام گرفته بود که من حدس می زدم ؟
و دوم اینکه به فرض وجود نیت بد ، از طرف خانواده همسرم ، آیا من باید ذهنم را تا این حد درگیر افکار مربوط به آنان بکنم که از زندگی ، چیزی جز تلخی را حس نکنم ؟
🆔 @sk60psychology
این دو سئوال یا بهتر بگویم این دو محور ، ذهن مرا مرا به جد مشغول خودش کرد . هر چند که تبرئه دیگران در ذهنم و یا بی اهمیت شمردن قصد و نیت آنان، کار ساده ای نبود ولی روزنه ای شد برای نگاه مجدد به زندگی مشترکم .
چند ماهی طول کشید تا بتوانم در موازنه ی بین تغییر ذهنم و تغییر دیگران ، به تغییر خودم برسم . امروز دیگر به راحتی می توانم در مواجهه با بسیاری از رفتارهای دیگران ، به جای دلگیری و دشنام و گاه آرزوی مرگ و نیستی آنان ، تفسیری مثبت در ذهنم شکل بدهم و بسیار راحت تر زندگی کنم . بسیاری از مواقع این کار خودم را #با_نظام_بطلمیوسی_و_کپرنیکی مقایسه می کنم . با خود می گویم برای فهم شبانه روز، چه خوبست به جای اینکه همچون بطلمیوس ، خورشید را با این عظمت و فاصله اش به دور زمین بچرخانیم، تنها کافی ست مانند کپرنیک ، به چرخش زمین به دور خودش اعتقاد پیدا کنیم .
من امروز به جای عوض کردن دیگران، تنها به عوض کردن خودم می اندیشم ...
پایان
📚 اشتباه می کردم
✍ #دکتر_علی_اصغر_احمدی
همسرانه 🌟 مادرانه 👇👇
🆔 @sk60psychology
🌾
🌿🌾
🍂🌿🌾
🍃🍂🌿🌾
🌺🍃🍂🌿🌾