📙 ناگفتههایی از شروع مجدد روایت فتح تا شهادت #سید_مرتضی_آوینی
تازههای #نشر_صهبا
#نمایشگاه_کتاب
📘 روایت شکل گیری جریان مدافعان حرم
تازههای #نشر_صهبا
#نمایشگاه_کتاب
#نشر_صهبا
به نظرم تنها نشری که غرفهدار هاش با انگیزه و جدیت با مخاطب گفتگو میکردند...
#نمایشگاه_کتاب
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما هم همین کارا بکنید
#حمید_حسام
#نمایشگاه_کتاب
اگر هوش مصنوعی مهارشدنی است و در اختیار دانشمندان قرار دارد و آنها حدود قدرتش را معلوم میکنند، دیگر هوش مصنوعی و جانشین انسان نیست، بلکه یک وسیله است؛ ولی هوش مصنوعی وسیله نیست. چیزی است که آدمی در ساختن و به جهان آوردنش شریک است؛
اما وقتی ساخته میشود و به جهان میآید، قدرت و اختیار انسان و بلکه شأن وجود را از او سلب میکند و جای او را میگیرد. وقتی انسان جای و جایگاهی ندارد، چرا باید در فکر تربیتش بود؟
جهان کنونی نه به اخلاق میاندیشد و نه به تربیت انسان، به آزادی تعلیم هم کاری ندارد. این جهان، جهان قهر است. بخش توسعهیافتهاش مقهور قهر تکنیک است و بخش توسعهنیافتهاش دچار قهر حکومتهای بیگانه با اوضاع جهان.
🔹 (۱) بخشی از مقاله اخیر؛ #دکتر_رضا_داوری_اردکانی به مناسبت سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری
🔸 با عنوان: «چرا تعلیم و تربیت فراموش شده است»
@skybook
اکنون آمریکا در پی هوش مصنوعی است و دیگر حتی به مربی بزرگی مثل جان دیوئی نیاز ندارد و میدانیم جان دیوئی در آمریکا جانشینی نداشته است؛ اما طالبان در افغانستان به هوش -چه مصنوعی و چه طبیعی- توجه و نیاز ندارد، بلکه خود را مأمور الزام مردمان به پیروی از احکام شریعت و اجرای اعمال شرع به صورتی که خود میپسندد، میداند.
یکی منتظر هوش مصنوعی است و در سودای پدیدآوردن قدرتی است که جای انسان را میگیرد و یکی دیگر در سودای ساختن برده مصنوعی است و دوست نمیدارد که آدمیان فکر کنند و رأی و نظر و آزادی داشته باشند.
جهان در همه مراتبش میل به استعفای از درک و دانایی و استقبال از بردگی دارد!
تفاوت این بردگی با بردگی قدیم، این است که برده معاصر محکوم به کار شاق بدنی نیست، بلکه از قدرت اندیشیدن و تصمیم گرفتن و اختیار محروم شده است و به مشغولیتی که تکنیک برایش فراهم آورده، سرگرم است و خود را آزاد میپندارد.
هر چه جهان تکنیکیتر شود، مردمان کمتر فرصت دخالت در کار جهان دارند و بیشتر تسلیم گردش آن میشوند. در جهان تکنیک، به تعلیم و تربیت نیاز نیست و اگر برای زندگی در این جهان باید از قواعد و دستورالعملهایی پیروی کرد، این قواعد را اهل تکنیک خود تدوین میکنند! ولی آیا جهان توسعهنیافته نیز که صرفاً مصرفکننده فناوری در دوران اخیر است، به تعلیم و تربیت و فلسفه و علوم انسانی نیاز ندارد و مسائلش را فناوری خریداریشده حل میکند؟
🔹 (۲) بخشی از مقاله اخیر؛ #دکتر_رضا_داوری_اردکانی به مناسبت سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری
🔸 با عنوان: «چرا تعلیم و تربیت فراموش شده است»
@skybook
May 11
#گرم_کتاب
محفل جمع خوانی کتاب؛
📚...بینوایان...
اثر: #ویکتور_هوگو
هر شب ساعت ۲۰:۰۰
سرای هنر و اندیشه
جلسه حضوری است و امكان حضور مجازی در آن نيز فراهم است.
https://www.skyroom.online/ch/sohasima/jirjirak
باشگاه اندیشه سُها؛ #پاتوق_کتاب_آسمان
#هیئت_کتاب
@skybook