🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش دوازدهم):
#علت_جویی غالب آمد بر #دلیل_طلبی!
بنده در تحقیقات میدانی خود، به این نتیجه رسیدم که اوضاع روانی حاکم بر انتخابات ۱۴۰۳ دارای وضعیت دو قطبی کاملاً عجیب و متفاوتی است.
در این مقطع، بیش از آنکه، مردم برای شرکت در #انتخابات، دنبال #دلیل باشند به دنبال #علت هستند!
یعنی که؛
۱) امتی به پزشکیان (پوزیده سابق) رأی میدهند نه به دلیل اینکه او را مظهر «دانایی+دلسوزی+دلیری دینمدارانه» میدانند بلکه به علت آنکه از رقیب او در وحشت هستند.
۲) امتی به جلیلی رأی میدهند نه به دلیل اینکه او را مظهر «دانایی+دلسوزی+دلیری دینمدارانه» میدانند بلکه به علت آنکه از رقیب او در وحشت هستند.
بدینگونه است که؛
#نه_به_حامیان_پزشکیان
#نه_به_هواداران_جلیلی
تِرند اذهان #جامعه_ایرانی میشود.
عجالتاً بر آن نیستم که قضاوت بکنم و امتی را بر امتی دیگر ترجیح بدهم ولیکن واقعیتی است که خوب یا بد آن، جریان دارد! این نگاه قاعدتاً جنبه ۱۰۰٪ی ندارد ولیکن در بالا بودن درصد غالب آن، تردیدی نیست.
همان حکایت همیشگی موضعگیری بر اساس
«نه از حُبّ علی بلکه از بغض معاویه»!
یعنی عدهای از آنجهت به #پزشکیان، رأی میدهند که نسبت به اطرافیان و حامیان و هواداران جلیلی، ترس و هراس و نفرت و بغض دارند.
و عدهای هم از آنجهت به #جلیلی، رأی میدهند که نسبت به اطرافیان و حامیان و هواداران پزشکیان، ترس و هراس و نفرت و بغض دارند.
باز هم تأکید میکنم که این مسئله، حداکثری است و جنبه مطلقی ندارد ولیکن آنقدر غلبه دارد که نشود آنرا مورد اغماض قرار داد.
و صد البته این سؤال، قابل تحقیق است که این حبّ و بغض چه میزان وجاهت و حقانیت و چه میزان شدت و گستره و فراگیری دارد؟!
اگر از بنده سؤال شود، جوابم مطلق نیست ولی به گمانم؛ میزان شدت این وضعیت در هر دو جبهه، یکسان است ولیکن وجاهت آن اصلا برابر نیست. یعنی تصورات #جبهه_جلیلی به واقعیت خیلی نزدیکتر است و ملت تیزبین، حق دارند از احتمال بر سر کار آمدن #دولت_سوم_روحانی (و نیز #دولت_پنجم_خاتمی و همچنین #دولت_هفتم_رفسنجانی)، در وحشت و هراس باشند (از جمله خود نگارنده این سطور که این مقاله از سلسله مباحث جهاد تبیینی بنده، پنجاهمین بسته است که در طی ۳۴ روز اخیر به تولید آنها پرداختم و اگر چنین وحشتی نداشتم، اینهمه به چنین تکاپویی، اهتمام شبانهروزی نمیورزیدم!)
اما تصورات #اردوگاه_پزشکیان، عمدتاً (نه مطلقاً) چیزی نیست بجز توهماتی پوچ و دروغ و فریب و نیرنگ و تهمت و افتراء و فرافکنیهایی ظالمانه و بیانصافانه و بلکه رذیلانه و شیطانی.
البته شاید لازم به تفکیک و تشریک باشد. یعنی در این تحلیل، بهتر است انگیزه واقعی ترکزبانها را از انگیزه بقیه ملت ایران تفکیک کنیم. زیرا آنها عمدتاً متأثر از #تعصب_قومیتی خود به پزشکیان رأی دادند نه آنکه در چنبره #جلیلی_هراسی افتاده باشند که شاید در نگاه بشریتی، قابل توجیه باشد ولیکن هیچگونه وجاهت شرعی ندارد و بلکه مستوجب قهر و عذاب الهی خواهد بود.
امروز که رفتم رأی بدهم (در مسجدی در جنوب تهران)، یک خانم چادری ترکزبان از بنده خواست که رأی او را هم بنویسم و طبق خواسته او در برگهاش نوشتم پزشکیان (اگرچه احساس میکردم که دستم را در کوره جهنم فرو بردهام!)
ازش پرسیدم؛ مادرجان! چرا پزشکیان؟!
به زبان آذری گفت: اگه باهاش حرف بزنم زبون منو میفهمه!!
و خیلیها مثل این بانوی ایرانی، اساساً نه کاری به جلیلی و جلیلیهراسی دارند و نه از تحلیلهای سیاسی من و امثال من چیزی سر در میآورند ولیکن بر این گمان هستند که لابد پزشکیان پای درددلهای آنها خواهد نشست و زبان آنها را خواهد فهمید!
یعنی العیاذ بالله اگر امیرالمؤمنین و سیدالشهداء (علیهماالسلام) هم در این رقابت وارد بشوند، باز هم این جماعت فریفته و نیز مغرور به پزشکیان رأی میدهند تا چه رسد به جلیلی یا هر کسی دیگر که از دستهگلهای #شورای_نگهبان باشند!
فلذا غالب رأی دهندگان به پزشکیان را میشود در گروه عمده، تقسیم کرد:
۱) فریبخوردگان سیاهنمایی جلیلیهراسی
۲) ترکزبانهای خوشخیال در همهجای ایران
البته انکار نمیکنم که خود بنده هم گرفتار جلیلیهراسی هستم! چنانکه در بخش اول سلسله مقالات «شرکت در انتخابات با قرعهکشی» (ذیل عنوان «اتفاق منفی» در صورت پیروزی جلیلی) بدان اذعان و بلکه تصریح کردم ولیکن هراس بنده از پزشکیان بمراتب بالاتر است. آنچنان که احساس میکنم جلیلی قابل تحملتر باشد. زیرا ...
بنابراین ما هر چه از #برنامه و #کارنامه نامزد مطلوب خودمان حرف بزنیم، آب در هاون کوفتن است!
در هر حال باید دعا کنیم که خالق متعال، فتنه سختی و نسخه پیچیدهای برای #ملت_ایران و #امت_اسلام نپیچیده باشد انشاءالله 🤲
...ادامه دارد.
✍️ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۵
🆔 کانال @chelcheraaqHM
💠
🎲 گروه هماندیشی چلچراغ معارف
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎@SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش سیزدهم):
عینک دو بُعدی ما #قومیت را ندید!
«شورای نگهبان؛ کماکان
در سلطه اصولگرایان!!» عنوان تمسخرآمیزی بود برای اولین عبارتی که ذیل آن نوشتم (#شورای_نگهبان، با #مهندسی عجیبی، #ریاست_جمهوری ۱۴۰۳ را به #پزشکیان سپرد!).
این برداشت (بمحض شنیدن اسامی نامزدها در ساعت ۱۵ بیستم خرداد ۱۴۰۳) قدری عجولانه بود! زیرا با عینک مرسومی به صحنه نگاه میکردم که #اسلامیزه و #انقلابیزه بود! و #قومیت_گرایی را ندیدم!
یعنی با یک چشم #اسلام و با چشم دیگر، #انقلاب در منظر من بود و اینکه لابد #ملت #مسلمان و #انقلابی #ایران در رفتار انتخاباتی خود این دو مطلب را معیار گرایشات #سیاسی خود قرار میدهند و اینکه متأثر از #قومیت_گرایی، رفتار نخواهند کرد! و حال آنکه خود غلط بود آنچه میپنداشتیم!
فلذا نوشتم: «مدعیان اصولگرایی با ۵ کاندید، قطعاً دچار اختلافات و تنازعات شده و آراء متفرقه آنها زمینه لازم را به مدعیان اصلاحطلبی خواهد داد که تنها نامزد تأیید شده خود را بر #کرسی_ریاست جمهوری بنشانند!»
البته این عبارت که: «... غریو «آی خر برفت آی خر برفت» در حال طنیناندازی است!» را درست نوشته بودم ولیکن آنرا هم از همان عینک محدود و مرسوم خود میدیدم! و اینکه مردم در گرایشات انتخاباتی خود لابد یا اصولگرایی را ترجیح میدهند یا اصلاحطلبی و نهایتاً اعتدالطلبی را!!
زیرا تحلیلم صرفاً بر همین مبنا بود که نوشتم؛ «آیا #جناح_راست، ممکنست به این #عقلانیت_سیاسی برسد که چهار نفر بنفع یک نفر کنار بروند؟! بنده که بسیار بعید میدانم!»
و ضمن توصیه به غیرمشهدیها (آقایان زاکانی و پورمحمدی) برای #انصراف از #رقابت، ادامه دادم: «بنده به نامزد مورد نظر خود (آقای #زاکانی) در همینجا توصیه میکنم هرچه زودتر خود را از این #فضیحة بیرون بکشد و شریک چنین بازی مفتضحی [=پیروزی پزشکیان] نباشد!
به پورمحمدی هم بعنوان یک همکسوت توصیه میکنم هرچه زودتر انصراف بدهد و پای #روحانیت را از این #غائله خارج سازد.
لطفاً اجازه بدهید، شکست اصولگرایی فقط بدست قالیباف و جلیلی و هاشمی [هر سه نفر مشهدی] رقم بخورد که کمترین تمایلی به انصراف نخواهند داشت!»
(آنها که انصراف دادند، عقلشان کار کرد و پورمحمدی هم که لجاجت کرد مفتضح شد!) و غلبه پزشکیان بر بقیه را بنده چنان پررنگ دیدم که آن مقاله را ختم کردم به این جمله؛ «حال وقت آن است که به میزان و انحاء #تعامل یا #تقابل #مجلس و #دولت مسعود پزشکیان بپردازیم!»
اما امروز بعد از ۲۷ روز، حرف آن «پیرزن ترک بیسواد» مرا به خود آورد که عینک تحلیلی من در ارزیابی صحنه، بر حسب عادت، محدود بوده است!
زیرا همین که به زبان آذری گفت: «اگر باهاش حرف بزنم، زبان مرا میفهمد»! فهمیدم که همه تبلیغات و تحلیلهای مثلاً تیزبینانه من و امثال من، تماماً باد هوا بوده است! و من بیهوده غرق در دنیای سیاسی خودم بودم و گویا که کاملاً کور بودم!
زیرا در کلام این پیرزن ترک بیسواد، هزاران حرف نهفته است! این جمله ساده او یکی از گرانترین و سنگینترین پتکهایی بود که بر سرم کوبیده شد و از مسجد تا منزل و هنوز هم، اشکهای من جاریست! زیرا احساس میکنم یک دنیا #مظلومیت بر باد رفته در حرف این پیرزن نهفته است که حتی مورد توجه کسی مثل من هم که دائماً در متن مردم (از جمله جامعه ترکزبانها) هستم، نبوده است!
این پیرزن همانند میلیونها ترکزبان ایرانی دیگر (که خود من هم یکی از آنها هستم) نیازمند این هستند که حرفشان (رنجها و دردها و مشکلاتشان) شنیده شود و گویا که صدها سال است شنیده نشده و حال کسی مثل پزشکیان پیدا شده و قرار است حرف آنها را بشنود!
بنابراین رقابت دوره چهاردهم ریاست جمهوری، بین اصولگرایان و اصلاحطلبان نبود و بلکه دعوای اصلی بین ترکها و مشهدیها بود!
بخاطر آوردم که بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب، جنگی بر ما تحمیل شد که پیامد آن، گویا خوزستانیها حکومت را در قبضه خود گرفتهاند و م.رضایی و ع.شمخانی، بازماندگان همان دوران هستند!
طولی نکشید که اصفهانیها هم به آنها پیوستند و خراسانیها و آنگاه کویریها (رفسنجانیها و کرمانیها و یزدیها) و سپس سمنانیها و سرخهایها و خلاصه اینکه دولتها دائماً بین فارسها در حال تداول بود! حتی در این دوره از انتخابات، ۳ نفر از ۶ نامزد مؤید، از مشهدیها بودند! و این شایعه چندان هم بیربط نبود که مشهدیها همهجا را گرفتهاند!
#دولت_پایه و #دولت_سایه و #مجلس و #شورایعالی_امنیت_ملی ووو... همه و همه در سلطه مشهدیها!!!
پزشکیان خود را در پشت مدعیان اصلاحطلبی پنهان کرد و لذا تمام رقبای او، دونکیشوتوار در هوا شمشیر میزدند و حال آنکه پایگاه اصلی او قومیتها بود بدون جلب توجه آنچنانی! اگرچه ترکها خودجوش هم به میدان آمدند!
..ادامه دارد.
✍سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۶
🆔@chelcheraaqHM
💠
🎲 چلچراغ
🙏
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
💎 @SMHM212
آسیبشناسی پیشبینیها
(بخش چهاردهم):
خودجوشی ترکها
اینکه گفته میشود پزشکیان، #قومیت_گرایی را بعنوان یک #حربه_انتخاباتی مورد سوءاستفاده قرار داد، بنظرم اغراقآمیز است. زیرا در طی دهههای گذشته، این #حربه عملاً مورد بهرهبرداری دیگران بود. و حال آنکه ترکها بعنوان بزرگترین قوم ایرانی، آنچنان که باید مورد توجه نبوده و بدنبال بهانهای بودند که خود را به سیم آخر بزنند و #پزشکیان، جرقه این خودجوشی شد!
باز هم خاطرمه در یک روز بارانی که بعنوان کارشناسمسئول هویتی فرهنگسرای خاوران، وارد ستاد سازمان فرهنگی هنری شهرداری (به ریاست رحیممشایی) شدم تا از برنامهها و بودجههای ۱۶ واحد عملیاتی بزرگترین فرهنگسرای خاورمیانه دفاع بکنم، مدیر رشتی برنامه و بودجه سازمان، چشم از پنجره بر نمیداشت و تکرار میکرد که هوای تهران عین شمال لطیف شده! نه؟!
گفتم؛ من از صبح که وارد سازمان شدم، احساس میکنم از نگهبانان درب ورودی تا این طبقه که بالا آمدم، همه اهل شمال هستند! و کمتر کسی را دیدم که لهجه شمالی نداشته باشد!!
ظاهراً ناراحت شد و نصف بودجه را برید!!
الغرض؛ «موجسواری بر قومیتگرایی» را پزشکیان آغاز نکرد و «شهادت رئیس جمهور مشهدی در خطه آذربایجان»، برائت استهلالی بود از آنچه که در انتظار #ایرانیان است!
#جلیلی هم در آخرین روز تبلیغاتی متوجه شد که نادیده گرفتن همیشگی ترکها غلط بوده و لذا در مصلای تهران، پرویز فتاح و علی نیکزاد را کنار خود کشید ولیکن دیگر خیلی دیر شده است!
...ادامه دارد.
✍ سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۴/۱۶
🆔 کانال @chelcheraaqHM
💠
🎲 گروه هماندیشی چلچراغ
🙏
معیت1-2 مقامات الحسین.pdf
179.7K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله، به دلایل ضرورت توجه به امام حسین علیهالسلام، پرداخته شده است و اینکه انسانها چقدر به سیدالشهداء علیهالسلام محتاج هستند.
معیت2-2 صیرورت 7گانه.pdf
256.3K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
«صیرورت انسان در عوالم هفتگانه»؛ موضوع این سخنرانی و مقاله است که زیستمحیطی فراتر از #عالم_شهود را در آن، مورد توجه قرار داده است.
معیت3-2 رهائی از خوف و حزن.pdf
177.6K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله در تداوم مباحث #معیت_با_ولایت، به «صیرورت در پرتو ربوبیت» و نقش خوف و حزن در آن پرداخته شده است.
معیت4-2 ضرورت وحدت و ولایت.pdf
172.6K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله، به تداوم مباحث معطوف به #معیت_با_ولایت پرداخته شده است. از جمله در موضوع همزمانی و همترازی «اقامه وحدت و اجرای عدالت» بعنوان یکی از شاخصهای اصلی «معیت با ولایت» و نیز اشاره به مطلب جدی #جمعیت و مسئله خطیر #تراریخته و...
معیت5-2 نبرد فراسرزمینی.pdf
261.8K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله، «ضرورت نبردهای فراسرزمینی ایران» (از جمله حضور #مدافعین_حرم در #غرب_آسیا) پرداخته شده است که از مهمترین موضوعات #معیت_با_ولایت است.
معیت6-2 برجام الهی و انفاق.pdf
303.8K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ (سال تصویب برجام هستهای) تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله به «ضرورت التزام عملی به #برجام_الهی» پرداخته شده است که برنامه #غرب_وحشی در موضوعات؛
۱) #برجام_اتمی
۲) #برجام_موشکی
۳) #برجام_حقوق_بشری
در ذیل بخش گزینه چهارم، نیز مورد توجه قرار گرفته است.
معیت7-2 کشت فراسرزمینی.pdf
345.7K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله، به مقوله خطیر و شمشیر دو لبه (فرصت و تهدید) #کشت_فرا_سرزمینی، پرداخته شده است.
معیت8-2 شئونات مجلس خبرگان.pdf
262K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله، در تداوم مباحث معیتی، شئونات مختلف #ولی_فقیه و #مجلسین #خبرگان و #شورای_اسلامی پرداخته شده است.
معیت9-2 شئونات مجلس شورا.pdf
200.1K
این مقاله در سال ۱۳۹۴ تحریر شده و خلاصه سخنرانیهای حم در آنسال و سالهای قبلی آن بوده است.
در این سخنرانی/مقاله، در تداوم مباحث معطوف به #معیت_با_ولایت، به ابعاد مختلف کارکرد مجلس و نمایندگی #مجلس_شورای_اسلامی پرداخته شده است.