☎️ از ایران تماس گرفتند:
▪️فلانی را برگردانید؛ صلاحیت ندارد...
🔹جواب داده شد: یک هفته است که خدا صلاحیتش را تأیید کرده است، و پیکر خونینش در کربلای خانطومان جا مانده است.
😭 إنّ ربی لغفورٌ رحیم
#موثق
#شهید_مدافع_حرم «م.س»
⭕️ سربازِ نبرد نرم ↙️
🔗 http://eitaa.com/joinchat/95027200C4feefddbb9
اندک اندک دارد یک سال میشود که دشنهای کوچک، زخمی بزرگ را بر پیکر جامعه جهانی وارد کردهاست. این که میگوییم زخمی بزرگ قطعاً منحصر در کثرتِ تلفات بیماری نیست؛ هر چند مرگ یک نفر هم، قلب انسانهای عاطفهمند را میآزارد. سخن از عوارض فراوان مادی و معنوی است که از ناحیهیِ این بیماری گریبانگیرِ بشر شدهاست، معضِل بیکاری، رکود اقتصادی، دلتنگیها، روانپریشیها، برخی عادیشدنهای منفی، نظیر عادیشدن روابط بیواسطهیِ دوستان و حتی اقوام درجه یک. اضافه کنید به اینها تعطیلیِ مقطعی یا پیوستهیِ مراکز علمی، مراکز عبادی، هیئات، مجالس وعظ و خطابه، محافل مناجات و دعا و در صدر آنها، غم غربت حرمهای آلالله که در طول تاریخ، تشرف به آن بیوت نورانی، شفای دردهای جسم و جان مردم بودهاست. ماههاست که از سنگر نماز جمعهیِ تهران، دیگر ندای صلاح و سداد به اقطاب عالم طنین نمیافکند؛ و بغضی گلوگیر، مؤثرترین و خاطرهانگیزترین تریبون جهان اسلام را در دهههای اخیر خاموش کردهاست؛ این کم دردی است!؟ از سوی دیگر محدودیتهای نو به نو، و شُلکن سفتکُنهای ستادی و غیر ستادی، حکایت از حرکت خزنده و چراغ خاموش تئوریِ شیطانیِ نظم نوین جهانی دارد. و این همه در حالی است که درمان درد کهنه قاطبه ملتهای جهان یعنی فقر و فساد و تبعیض و در یک کلمه ظلم، که ریشه در بیتدبیریها، تمردها، تفرعنها، ترک فعلها و روحیهیِ استکباری حاکمان دارد ـ به شکلی حق به جانب ـ به فراموشی سپرده میشود.
#پست_اختصاصی سرباز نبرد نرم
⭕️ سربازِ نبرد نرم ↙️
https://eitaa.com/S_n_n_0
اگر این روزها دلتان گرفته از این که حضرت آقا از ناحیهی برخی آخوندها که بعضا برچسب ناچسب آیتالله هم دارند مورد هجمه واقع میشوند پیشنهاد میکنیم مطلب حاضر را تا آخر بخوانید.
پرسش:
علما و دانشمندان که نقش حیاتی برای جوامع انسانی ایفا می کنند، از چه آسیب ها و آفت هایی برخوردار می شوند؟
پاسخ:
از آنجا که نقش علما و دانشمندان برای حیات طیبه جوامع انسانی بسیار حیاتی و سرنوشت ساز است، لذا آفت ها و آسیب هایی که به آنان وارد می شود بسیار مهلک و خطرآفرین است تا جایی که فرموده اند: اگر عالمی فاسد شود، عالمی را فاسد می کند. «اذافسد العالم، فسدالعالم». از منظر آموزه های وحیانی برخی صفات و خصال است که به مثابه آفت و آسیب برای علما و دانشمندان مطرح شده است که در اینجا به نحو اجمال به اهم آنها اشاره می کنیم:
۱- ریاست طلبی
علم و دانش از یک سو به طور طبیعی جایگاه و ارزش هر انسانی را بالامی برد، و واکنش طبیعی مردم در برابر کسی که او را صاحب فضل و کمال و علم و دانش می دانند، تکریم و احترام است، اما از سویی دیگر شخصیت فکری و اخلاقی خود عالم و دانشمند است که اگر انگیزه تحصیل علم و فضل او تفاخر و ریاست بر مردم باشد در اینجا آن علم و دانش حجاب اکبرخواهد شد و به جای اینکه آن شخص عالم را به خدا نزدیک کند روز به روز از کمال مطلق دور می کند. در روایت آمده است که «ثمره العلم التواضع» نتیجه دانش و آگاهی برای هر عالم و دانشمندی باید تواضع و فروتنی باشد، در غیر این صورت آن علم و دانش برعکس جواب می دهد و به جای رسیدن به هدف غایی که همان قرب الی الله باشد، او را از هدف دور می سازد. بنابراین ریاست طلبی یکی از مهم ترین آفات دانشمندان است.
۲- ناخویشتنداری
عالم و دانشمند که به طور طبیعی، گستره ای از علوم مختلف را در سینه خود جای داده است باید به صفت خویشتنداری مزین باشد و بداند هر سخن و مطلب علمی را در چه زمانی و چه مکانی و برای چه کسی مطرح می کند. چرا که مخاطبین هر کدام ظرفیت های مختلف و سطوح گوناگونی دارند، و ممکن است برخی تحمل مطالب علمی سنگین و پیچیده را نداشته باشند و عکس العمل منفی از خود نشان دهند. پیامبر گرامی اسلام(ص) می فرمایند: «ما با مردم به اندازه عقولشان صحبت می کنیم.» بنابراین عالمی که خویشتندار نیست، هم به شخصیت علمی خود لطمه می زند و هم به مخاطبین.
۳- ده آفت مخرب
در کنار این دو آفتی که مطرح شد، از منظر روایات آفات دیگری که به منزلت و جایگاه علما و دانشمندان آسیب می رساند را مطرح می کنیم، تفصیل هر کدام از این آسیب ها که به منزله رذایل اخلاقی و صفات زشت و ناپسند برای هر انسانی به حساب می آید از ظرفیت این ستون خارج است، و در جایگاه خود باید به تفصیل مورد بحث و بررسی قرار گیرد. در اینجا به روایتی از امام صادق(ع) بسنده می کنیم که این ده صفت را با نام بیان می کنند: آفه العلماء عشره اشیاء: الطمع، والبخل، والریاء، والعصبیه، وحب المدح، والخوض فیما لم یصلوا الی حقیقته، والتکلف فی تزیین الکلام بزواید الالفاظ، و قله الحیاء من الله عزوجل، والافتخار، و ترک العمل بما علموا. مصباح الشریعه در صفحه ۳۶۶ در سخنی که به امام صادق(ع) نسبت داده است، آسیب دانشمندان را در ده چیز بیان می کند:
۱- چشمداشت ۲-بخل ۳-خودنمایی ۴-جانبداری ۵-ستایش دوستی ۶-فرو رفتن در چیزی که به حقیقت آن نرسیده اند ۷-تکلف در آراستن سخن به واژگان زاید ۸-شرم نداشتن از خدا ۹-فخرفروشی۱۰-به کار نبستن آنچه می دانند.
منبع: شماره ۲٠٠۹۷ روزنامه کیهان سال۹٠
⭕️ سربازِ نبرد نرم ↙️
https://eitaa.com/S_n_n_0
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما بالاترینیم اگر...
#امام_خامنهای
فیلمی کمتر دیدهشده از حضرت ماه
⭕️ سربازِ نبرد نرم ↙️
https://eitaa.com/S_n_n_0
تفاوت کمرویی و حیا
در مرحلهی اول اینطور به ذهن میرسد که ما یک حیای ممدوح داریم و یک حیای مذموم . ولی اشکالی به این نقل وارد است که مگر ما نگفتیم حیا متناسب با عزت و شرافت انسان عمل میکند؟ پس باید همیشه خوب باشد. بله درست است.
حیا، اگر حیا باشد همیشه خوب است. چون عملکرد حیا مقابله با زشتیهایی است که توسط شما یا خالقتان برای شما تعریف شدهاند. پس دیگر ذم و سرزنشی ندارد.
اما گاهی اوقات انسان یک ضعف و حقارتی در خود می یابد و با توجه به این ضعف در برابر اتفاقات بیرونی واکنش نشان میدهد و خجالت می کشد. چون انسان این نقص را در خود موجود مییابد در جمع احساس میکند که کمتر از دیگران است و احساس ضعف و حقارت (معنای مذموم حیا ) میکند.
در روایت داریم این گه انسان احساس ذلت کند خوب اس؛ منتها نه پیش مخلوق؛ بلکه در برابر خالق. چه بسا که احساس ذلت در برابر خالق کم کم باعث ایجاد حیا در وجود انسان به معنای ممدوح آن شود . (بخشی از یک مقاله + کمی ویرایش)
منبع: حوزه شریف
⭕️ سربازِ نبرد نرم ↙️
https://eitaa.com/S_n_n_0
حرفهای زینب سلیمانی حول موضوع حجاب
بعد از شهادت پدر بسیاری به من پیام دادند که چادری شدهاند که نشان از برکت خون شهداست.
ما میبینیم، مادر چادری است اما دختر بدحجاب است و میگوید چادر را دوست ندارد در حالیکه حجاب مفید است و [شاهدش هم این که] زمانی که ازدواج میکنیم دوست داریم دختران و زنان دیگر دربرابر همسر ما حجاب داشته باشند.
از دختران و بانوان میخواهم با یکدیگر وحدت داشته باشند و چادری و بی چادر با هم وحدت داشته باشند و ارتباط باهم داشته باشند که در اثر همین ارتباطات بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد زیرا دشمن نیز به دنبال ایجاد تفرقه میان جوانان و مردم است.
منبع: مشرق
⭕️ سربازِ نبرد نرم ↙️
https://eitaa.com/S_n_n_0
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سنگ تمام شاعر عرب برای حاج قاسم.
#حاج_قاسم_سلیمانی
⭕️ سربازِ نبرد نرم ↙️
https://eitaa.com/S_n_n_0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه مطلبی اشکهای آیت الله را جاری کرد!؟
حتی المقدور برسد به دست «روحانی»یَتِ معظم لطفا
⚠️ فردای قیامت خدا نسبت به دین مردم از ما سوال می کند، ما مسئولیم!!
⭕️ سربازِ نبرد نرم ↙️
https://eitaa.com/S_n_n_0
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجازه بدهید شرح ندهم...
رجز شیربچه شیعه در کنار مضجع مولا
⭕️ سربازِ نبرد نرم ↙️
https://eitaa.com/S_n_n_0
در پی بیمهریِ جریان تحریف به سخنان چهارشنبه معظم له در دیدار با خانوادهی شهید سلیمانی این طرح معنادار از سوی پایگاه khamenei. ir منتشر گردید.
بصیرت بخشی، وظیفهای همگانی
⭕️ سربازِ نبرد نرم ↙️
https://eitaa.com/S_n_n_0
اصل صحبتهای آقا: واقعاً اگر بتوانیم تحریم را رفع کنیم، یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم. البتّه چهار سال است تأخیر شده! [یعنی] از سال ۹۵ بنا بوده همهی تحریمها یکباره برداشته بشود [امّا] تا الان نه فقط برداشته نشده، زیاد هم شده.
تأخیر شده امّا اگر بتوانیم با روش درست، عاقلانه، با روش اسلامی و ایرانی، با روش عزّتمندانه تحریم را برطرف کنیم، باید برطرف کنیم. امّا به این نیندیشید؛ عمده به خنثیٰ کردن تحریم بیندیشید که دست شما است.
برخی از این روزنامهها 👇
https://eitaa.com/joinchat/2716729431C85a7f8b65b
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدهکار ترین آدم روی زمین
#کار_دلی
نویسنده: کانال روزنوشت
مجری: مصاف
⭕️ سربازِ نبرد نرم ↙️
https://eitaa.com/S_n_n_0
قصه ای از جنس واقعیت
داستان سریال آقازاده از جنس «اقتباس از واقعیت» است. حامد عنقا تلاش کرده داستانی مستند به مستندات واقعی بهویژه در حوزه مفاسد اقتصادی، داستانی خیالی را خلق کند و در بستر آن تصویرگر تقابلی میان دو آقازاده باشد؛ حامد تهرانی (سینا مهراد) و نیما بحری (امیر آقایی).
حامدعنقا، کارگردان سریال در اقتباس از پروندههای فساد واقعی و بهروز نیز ارجاعات هدفمند به شخصیتهای واقعی در طراحی مناسبات داستانی آقازاده استفاده کرده است. او که در دورههای فعالیت با اصحاب قدرت و دولتمردان ارتباط داشته مواجههاش با پدیده «آقازادگی» فارغ از تجربههای شخصی نیست و توانسته با بهرهگیری از کلیشههای داستانی و ارائه تصویری از شخصیتهای سیاهوسفید و آشنا برای مخاطب، طیف گستردهتری از مخاطبان عام را با خود همراه کند.
عنقا توانسته با استفاده از رویدادها و پروندههای قضایی و فسادهای اقتصادی سالهای اخیر که اتفاقا در رسانهها نیز دنبال شده و بازتاب یافته فیلمنامهای را بنویسد که از یک طرف مطابق عین واقعیتهای این پروندهها نیست ولی از هر کدام نشانی دارد و با این راهکار هم از ممیزی و نشانهرفتن مستقیم شخصیتها و برچسبهای گروههای مختلف و طرفداران آنها خلاص شده و هم داستان خود را بر اساس واقعیات روز جامعه پیش برده و به ذهن و زبان مخاطب عام و در واقع حرف دل آنها نزدیک کرده است. فارس
⭕️ سربازِ نبرد نرم
↙️https://eitaa.com/S_n_n_0