فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 و اینجوری شدکه این مموت درمقابل رهبر معظم انقلاب اسلامی ایستاد
توهین آشکار احمدی نژاد
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ
مثل سلطنت طلبها؟!.mp3
5.46M
⁉️بشنوید؛ این تعداد باقی مانده، مثل سلطنت طلبها شده اند
♦️برادران اندکی که هنوز از احمدی نژاد دم می زنند، متاسفانه اینگار، مثل سلطنت طلبهای اجاره ای شده اند که چاهزاده را بت کرده و با چشم بسته از او دفاع می کنند...
♦️باید از این دوستان پرسید که موضع احمدی نژاد در نقد دولت فجیع روحانی، قرآن سوزی در اروپا، فتنه ۴۰۱ که بیش از ۸۰ نفر به شهادت رسیدند، موضوع کشف حجاب، جنایات اسرائیل در غزه، و دهها مسئله مهم دیگر داخلی و خارجی و جهان اسلام چه بوده است؟
♦️احمدی نژادی که بارها به دنبال تهدید نظام، تضعیف ولایت، تخریب نهادهای انقلابی، و تحریف ارزشها و مبانی انقلاب بوده چگونه می تواند نامزد ریاست جمهوری اسلامی ایران باشد؟!
♦️مگر کودتا شده و نظام تغییر کرده و عقل مردم زایل گشته که پذیرفته شود در حالیکه همه داغدار رئیس جمهور مخلص، مردمی، کارآمد، ولایی و شهید خود هستند، به شخصی مثل احمدینژاد اعتنایی بشود؟
♦️و مگر در جهانی که مردم مسلمان و آزاده دنیا از استاد دانشگاه در آمریکا تا دانشجویان در اروپا وافریقا...، همه یک صدا علیه جنایات رژیم اشغالگر شده اند، می توان به انسان لجوج و بی تفاوتی مثل احمدی نژاد رغبتی نشان داد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️انتشار به مناسبت ثبت نام احمدی نژاد در #انتخابات
هدایت شده از کانال سردستههای خواهر گلپایگان
#یادداشت_روز
🔰 انقلاب اسلامی؛ مدیر انقلابی اسلامی می خواهد...
✍ محسن صیاد قنبری
✅ مقام معظم رهبری (مدظله العالی) :«ما هرجا انقلابی عمل کردیم پیش رفتیم و هرجا از انقلابیگری و حرکت جهادی غفلت کردیم، عقب ماندیم و ناکام شدیم.» ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
🔺بی شک رهاورد و پیام انقلاب اسلامی سال ۵۷ در ایران ارج نهادن به نظام مردم سالاری دینی و تلاش مسئولان نظام به عنوان خادمان ملت برای تامین سعادت دنیا و آخرت برای مردم بوده و میباشد.
👈 اما سوال اینجاست که تا چه اندازه شعارها، آرمان و اهداف انقلاب اسلامی تحقق یافته است. حقیقت آن است که هنوز کشور ما با آرمانهای انقلاب اسلامی فاصله دارد ولی این سخن نافی پیشرفت کشور نسبت به ۴۵ سال گذشته نیست، در عین حال کافی هم نمی باشد و باید این راه را ادامه داد.
🔺از دیدگاه مقام معظم رهبری (مدظله) پنج شاخص برای انقلابیگری تعریف شده است:
۱) پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی اسلام و انقلاب
۲)هدفگیری آرمانهای انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها
۳) پایبندی به استقلال کشور
۴) حساسیت در برابر دشمن و نقشه دشمن و عدم تبعیت از آن
۵) تقوای دینی و سیاسی
🗓 در طول تاریخ این انقلاب کسانی که در مسند ریاست جمهوری با رأی مردمی به قدرت رسیدند یک سری رؤسای جمهوری بودند که اعتقاد چندانی به انقلابی بودن و شعارهای انقلاب اسلامی نداشتند و با مسلک لیبرالی و حزبی خودشان و با دیدن اخم و لبخند دشمنان تصمیم می گرفتند و تدبیر می کردند که عملاً باعث پسرفت کشور در زمینه های مختلف شدند که آثار و نمونه های آن را در زندگی مردم در عرصه های دینی،اجتماعی، اقتصادی و... می بینیم و نیازی به گفتن نمی باشد.
🔺اما پس از سالها وقتی شهید جمهور رییسی آمد و با شاخصهای انقلابیگری تعریف شده از سوی رهبری اقدامات جهادی را انجام داد باعث بوجود آمدن بارقه های امید در بین مردم بویژه قشر متوسط و ضعیف جامعه گردید و حرکت انقلاب اسلامی در مسیر ریلی خود سرعت گرفت ولی تقدیر این بود که در میانه راه مدال افتخار شهادت نصیبش گردد و جاودانه بشود.
🔺حال که در آستانه انتخابات ۸ تیر ریاست جمهوری قرار داریم این فرصت را مغتنم دانسته و رییس جمهوری انقلابی و مغتنم را انتخاب کنیم که هم در ظاهر و هم در باطن این پنج شاخص انقلابیگری در او وجود داشته باشد و به مصداق حدیث شریف حضرت امام جعفر صادق علیه السلام که فرمودند:
«كُونُوا دُعَاةً لِلنَّاسِ بِغَيْرِ أَلْسِنَتِكُمْ لِيَرَوْا مِنْكُمُ اَلْوَرَعَ وَ اَلاِجْتِهَادَ وَ اَلصَّلاَةَ وَ اَلْخَيْرَ فَإِنَّ ذَلِكَ دَاعِيَةٌ» «با غير زبان خويش(باعمل) مردم را (بكيش و مذهب خود) دعوت كنيد، مردم بايد ورع و كوشش و نماز و خير شما را ببينند، اينها خود دعوتكننده باشند.» بتواند تحقق شعارهای انقلاب اسلامی را در عمل (نه در زبان) عینیت ببخشد تا سعادت دنیا و آخرت نصیب مردم این دیار گردد.
آری انقلاب اسلامی، مدیر ولایتمدار انقلابی متعهد مردمی شجاع پای کار می خواهد نه مدیر خمود غیر متعهد به ارزشهای انقلاب اسلامی و لیبرال تافته جدابافته از مردم
#۱۴خرداد
#رحلت_امام_خمینی_ره
#عروج۳۵
بازی های تلگرامی و زمینه سازی برای نقش آفرینی در انتخابات ریاست جمهوری.mp3
2.05M
🔴 بازی جدید دشمنان انقلاب با بازی های تلگرامی
▪️ چرا با موج بازگشت کاربران به تلگرام مواجه هستیم؟
▪️ آیا بازی های کریپتویی تلگرامی، صرفا برای بازی و درآمد تبلیغ می شود؟
⏪ وظیفه نخبگان در این شرایط چیست؟
#همستر
ماجرای بازی کریپتویی «همسترکامبت» چیست؟
🔹تسنیم: حدود یک ماه قبل بود که خبر لیست شدن ناتکوین تلگرام، بار دیگر موجی از گفتگوها درمورد رمز ارزها و کوینهای دیجیتال را در فضای مجازی کشور ایجاد کرد.
🔹اگر بخواهیم خیلی ساده و سریع به خلاصه موضوع بپردازیم باید بگوییم، تلگرام در رقابت با سایر پلتفرمها، از رمز ارز مخصوص به خود رونمایی کرد و مدتی بعد موضوع رسمیت گرفتن مبادله این رمز ارز سر و صدای زیادی ایجاد کرد.
🔹در واقع وقتی یک پروژه ایردراپ (ارز دیجیتال رایگان توزیع شده) در صرافیهای رمز ارز لیست میشود امکان خرید و فروش پیدا کرده و دارای ارزش میگردد.
🔹همین جرقه کافی بود تا پروژههای مشابه ناتکوین در قالب یک سری بازیهای کریپتویی در بستر کانالهای تلگرامی کلید بخورند.
🔹«همسترکامبت» یکی از این پروژهها در قالب یک ربات تلگرامی بود که ظرف کمتر از ۱۰ روز با یک فضاسازی غیرمنتظره طیف گستردهای از دنبالکنندگان را به سمت خود کشاند.
🔹این تبلیغات غیرمتمرکز در فضای مجازی و واقعی تا جایی پیش رفت که در یکی دو روز گذشته پیامهای متعدد JOINED TO TELEGRAM برای کاربران سنتیتر تلگرام تعجببرانگیز شد.
🔹به نظر میرسد تحت تاثیر فضای تبلیغاتی بسیاری از کاربران برای کسب درآمدهای نجومی و ساده متقاضای استفاده از این فضای جدید و ناشناخته شدهاند.
🔹به صورت خلاصه اینکه، بعد از ملحق شدن به ربات تلگرامی همستر کامبت، گزینههای متنوعی از کلیک مستقیم تا بازیهای معمایی ساده برای جمعآوری کوینها بیارزش در اختیار کاربر قرار میگیرد.
🔹به نظر میرسد انگیزه اصلی حضور اقشار مختلف در این فضا کسب درآمد ساده به واسطه تبلیغاتی وسیعی باشد که از سمت کانالهای تلگرامی آغاز شده است.
🔹هرچند مدل درامد زایی این سازکار فعلا مبهم است اما تحت تاثیر یک فضای روانی همهگیر تقاضای چشمگیر برای عقب نماندن از کسب کوینهای رایگان فعلا بی ارزش ایجاد شده است.
🔹همانطور که مشخص است، این موضوع در کنار درآمد مبهم و نامعلوم هزینههایی هم به کاربران تحمیل میکند.
🔹فعلا با توجه به فیلتر بودن تلگرام در کشور تقاضای فیلترشکنها بار دیگر صعودی شده و زمینهای تازه برای سودجویی صاحبان این کسب کارها ایجاد شده است.
🔹همچنین نباید از اتلاف وقتی که این بازی های کریپتویی به کاربران برای بازدهی که آینده ان مشخص نیست تحمیل می کند غافل شد، از سوی دیگر به نظر میرسد جدای از استهلاک گوشیهای تلفن همراهی که سالیانه تا ۳ میلیارد دلار صرف واردات آنها میشود از هزینههای سر سامآور اشغال پهنای باند اینترنت کشور نیز غافل شد.
🔹به نظر میرسد با توجه به اهمیت ابعاد اجتماعی و اقتصادی موضوع دستگاههای مرتبط در دولت هم بایستی در این خصوص شفافسازی کنند.
🔹بر همین اساس وزارت ارتباطات، مرکز ملی فضای مجازی و سایر دستگاههای تخصصی بایستی با تشریح ابعاد مختلف موضوع برای مردم در مورد پدیدههای جدیدی که در حوزه فضای مجازی ایجاد میشود اقدام کنند.
#همستر
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 راهبردها و تاکتیک های ضد انقلاب در انتخابات ۸ تیر چیست؟
▪️◾️▪️
▪️راهبردها:
۱.ناکارآمد و بی تاثیر نشان دادن رای مردم؛
۲.مشروعیت زدایی از نظام و براندازی نرم
۳.نا امن سازی کشور؛ "باهدف به چالش کشیدن امنیت و قدرت جمهوری اسلامی ایران"
▪️تاکتیک ها:
۱.عملیات روانی رسانهای جهت کاهش #مشارکت
۲.طراحی عملیات های رسانهای به منظور حمایت از کاندیداهای غیر انقلابی
۳.برچسب زنی و تخریب کاندیداهای انقلابی
۴.عصبی کردن مردم جهت جلوگیری از ایجاد وحدت ملی
۵.بسیج ظرفیت ها و امکانات خود به منظور حمایت از کاندیداهای مد نظر
۶. ایجاد دو قطبی های کاذب
✍حیدر بردبار
#انتخابات
آیا فضای #انتخابات همانند سال ۹۲ است؟
برای پاسخ به این پرسش چند نکته را باید مد نظر داشت:
۱) ترکیب چند انقلابی و یک اصلاح طلب ، شبیه ترکیب سال ۹۲ است که جبهه اصلاحات روی یکنفر متمرکز بود و آرای جبهه انقلاب بین چند نفر تقسیم شد.
۲) فضای عمومی جامعه شبیه سال ۹۲ نیست.
در آن سال،عملکرد پایانی احمدی نژاد باعث دلخوری عموم مردم از شعارهای انقلاب شده بود.
در حالیکه اکنون، عملکرد مجاهدانه و سپس شهادت رئیس جمهور فقید، فضای اقبال به شعارهای انقلاب را ایجاد کرده است.
۳) تجربه ی انتخاب تلخ سالهای ۹۲ و ۹۶ و برجام نافرجام هنوز در خاطر مردم هست.
۴) اما قدرت نفوذ دشمن در فضای مجازی بخصوص بعد از کرونا و بویژه در بین قشر جوان بسیار بیشتر از قبل است.
لذا فضا گرچه بطور کامل منطبق با سال ۹۲ نیست، اما اگر وحدت بین جبهه ی انقلاب ایجاد نشود، خطر انتخاب فرد ناشایست و تغییر ریل وجود دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 صلوات خاصه امام محمدباقر علیه السلام
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ باقِرِ الْعِلْمِ، وَ إِمامِ الْهُدىٰ، وَقائِدِ أَهْلِ التَّقْوىٰ، وَالْمُنْتَجَبِ مِنْ عِبادِكَ. اللّٰهُمَّ وَكَما جَعَلْتَهُ عَلَماً لِعِبادِكَ، وَمَناراً لِبِلادِكَ، وَمُسْتَوْدَعاً لِحِكْمَتِكَ، وَمُتَرْجِماً لِوَحْيِكَ، وَأَمَرْتَ بِطاعَتِهِ، وَحَذَّرْتَ مِنْ مَعْصِيَتِهِ، فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَىٰ أَحَدٍ مِنْ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيائِكَ وَأَصْفِيائِكَ وَرُسُلِكَ وَأُمَنائِكَ يَا رَبَّ الْعالَمِينَ.
🌿 ⃟⃟ ⃟🌺
انتخـــــــــابات ،انتخــــــــاباتِ پُرشـــــــور باشـــــــد،
باید پُرجمعیّت باشد؛ چرا؟ برای اینکه حضور مـــــــردم در
صحنه، پای صندوق رأی نشانهی حضور ملّت در صحنههای
مهمّ ادارهی کشور است؛ این برای کشور ثروت بزرگی است.
#انتخابات
#انتخاب_درست