دیگران را دعوت کنید به شما ملحق شوند؛ زیرا هر رسالت راستینی بسیار بزرگتر و روشنتر از آن است که صرفاً به زندگی و حرفهٔ شما خلاصه شود. آنهایی که رسالتی دارند در تلاشاند از خود میراثی بهجا گذارند که جاودان شود. دیگران را به خدمت گیرید و به هر شکل ممکن به آنها قدرت ببخشید.
همانگونه که نلسون ماندلا گفته است:
«آنچه در زندگی حساب میشود فقط این واقعیت نیست که زندگی کردهایم، این است که چه تفاوتی در زندگی دیگران ایجاد کردهایم.»
افراد موفق از خود ارثی برای دیگران برجا میگذارند. آنها که رسالتی را به انجام میرسانند، میراثشان را به دست دیگران میسپارند.
_چکیده کتاب «دگرش در رهبری»
#برش_کتاب
🌿 @Sobhan_finance
در مسیر انتخاب شغل یا تخصص در کسب و کار هرچند امتحان کردن و چشیدن شغلهای متفاوت و به دست آوردن تجربه میتواند مفید باشد اما نباید غافل شد که گاهی ممکن است در دام سردرگمی گرفتار شده باشید.
اگر معمولا از این شاخه به آن شاخه میپرید، به قدر کافی و لازم در شغلی یا شرکتی نمیمانید، بین شغلهای مختلف جابهجا میشوید، از کارآفرینی به کارمندی حرکت میکنید و از بخش دولتی به بخش خصوصی و… این رفتارها فقط و فقط گویای یک چیز است و آن هم نشان میدهد که مسیر روشن، هدف یا برنامهای برای خود ندارید.
در نتیجه کارفرمایان و مدیران هم به شما اعتماد نمیکنند و شما تنها و تنها زمان و انرژی خود را هدر میدهید.
شما باید ببینید در چه مهارت ها و تخصص هایی دارای استعداد و توانایی هستید و به چه چیزهایی علاقه دارید و دایره علاقه های خود را روز به روز تنگ تر کنید تا به مدل بومی خودتان برسید.
🌿 @sobhan_finance
حتی اگر مدیر یک مجموعه هم نباشی و یک فرد عادی در کسب و کار باشی باید مراقب انتخاب های کوچک خودت باشی چون این انتخاب ها اگر بد باشد، با پنبه سر می برند و تا به خودت بیایی متوجه سرِ بریده و پشیمانِ خودت خواهی شد‼️
مثلا خواب بیش از اندازه شاید در نگاه اول مهم نباشد اما شما این انتخاب اشتباه را به سال های آینده بکشان.
آیا چیزی از مدیریت و پیشرفت دیده خواهد شد؟ قطعا خیر!
راهکار چیست؟
قطعا آنالیز انتخاب های کوچک که جز با نوشتن در دفترچه ای که همیشه به همراه دارید میسر نیست.
🌿 @Sobhan_finance
📌حواس پرتی :
1.«بیشتر مردم نمیخواهند به این حقیقت ناراحتکننده اعتراف کنند که حواسپرتی همیشه راه ناسالمی برای فرار از واقعیت است.»
2.«حواسپرتی تلاش مغزمان برای کنار آمدن با رنج است. اگر این واقعیت را بپذیریم، پس منطقی است که برای جلوگیری از حواسپرتی فقط باید یاد بگیریم با ناراحتیهای خود کنار بیاییم.»
3.«جیسون فراید میگوید: چت گروهی مثل این است که در جلسهای تمام وقت با افرادی نامشخص و بدون هیچ دستور جلسهای حاضر شوید.»
4.«بسیاری از حواسپرتیها ناشی از نیازمان به فرار کردن از ناراحتیهای روانی است.»
5.«امروز بیشترین تلاشمان برای مقابله با عوامل حواسپرتی جنگیدن با محرکهای بیرونی است.»
#برش_کتاب
🌿 @Sobhan_finance
تیم فکری یا اتاق فکری یک مجموعه هم مغز متفکر شرکت و مجموعه است و هم قلب گروه.
اگر سازمان یا مجموعه ای بدون مغز و قلب باشد اگر چند صباحی بر وفق مراد باشد حتما در مسیر توسعه دوام نخواهد آورد.
بدون اتاق فکر تمام بارهای فکری و توسعه به دوش مدیر مجموعه خواهد شد که داستان تبدیل می شود به برداشتن چند هندوانه با یک دست.
بهتر است مدیر مجموعه یک تیم کاربلد را استخدام کند و یا به صورت همفکری پاره وقت از انان استفاده کند.
🌿 @sobhan_finance
برشی از یک موسیقی👇🏻👇🏻
#موسیقی_بیکلام
🎹 Evgeny Grinko
🎶 Other Child Room
🌿 @BestShortFilm
🔻
#آرامش
🌿 @sobhan_finance
بررسی های میدانی نشان میدهد که اگر شرکتی دارای محصولات متنوع زیادی باشد نسبت به شرکتی که فقط چند محصول دارد, فروش کمتری خواهد داشت چرا که ذهن انسان در مواجهه با انتخاب های زیاد دچار تردید ودو دلی خواهد شد؛مخصوصا اگر قدرت ذهنی مخاطب از جولان بالایی برخوردار باشد!! که به لطف شبکه های اجتماعی وتکنولوژی، ذهن های مردم در معرض جولان بیش از اندازه قرار دارند.
🌿 @sobhan_finance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلیپ کاتلر:
برای من مهم نیست که چه اتفاقی برای سود شما افتاده است. آیا امسال سهم خود را در ذهن و قلب مشتری بهبود بخشیدهاید؟
🌿 @Sobhan_finance
تیم کوک، دومین مدیرعامل شرکت اپل است که نام خود را در میان موفق ترین رهبران تجاری در دوران معاصر می باز کرده است.
کوک به دنبال میراث استیو جابز ، با چشم اندازی که با پیشرفت خود عجین شده است به آینده نگاه می کند.
مهمترین حساسیت کوک چالش هایی است که پرسنلش با ان مواجه هستند.
او ثابت کرده است که در حفظ پرستیژ پیشرفته و به روز اپل در نظر کاربران بسیار موفق بوده است.
“شما می توانید روی مواردی که مانع ایجاد می کنند، تمرکز کنید یا می توانید روی مقیاس گذاری یا تعریف مجدد مسئله تمرکز کنید.”
🌿 @sobhan_finance
گزینهها را کاهش دهید؛ فروش افزایش مییابد. مطالعهای در دانشگاه کلمبیا انجام گرفت که در آن، رفتار مشتریان در مواجهه با مجموعههای ۶ یا ۲۴تایی از مرباهای میوه، در یک سوپرمارکت لوکس بررسی شد. مجموعۀ ۲۴تایی موجب شد مشتریان بیشتری بایستند و نگاهی بیندازند. به عبارتی، ۶۰ درصد مشتریان، مجموعۀ بزرگتر و حدود ۴۰ درصد مجموعۀ کوچکتر را نگاه کردند. بااینحال، رفتار خریداران قسمت جالب ماجرا بود: ۳۰ درصد از مشتریانی که گزینۀ ۶تایی را تماشا کرده بودند، آن را خریدند، اما تنها ۳ درصد از بازدیدکنندگان مجموعۀ ۲۴تایی، آن را خریداری کردند. میتوان نتیجه گرفت گزینههای بیشتر همیشه خوب نیستند و ممکن است باعث کاهش فروش شوند.
📚 چکیده کتاب «اصطکاک»
#برش_کتاب
🌿 @sobhan_finance
من چندین کار را با روحیه انگیزش کارکنان انجام داده ام.
تمایل دارم قصه گو و دانشجوی تاریخ باشم.
اغلب، داستان هایی از نبردهای بزرگ ، مانند نبرد ترموپیل، را برای الهام بخشیدن به تیم هایی تعریف می کنم که با احتمالاتی غیرقابل حل روبرو می شوند.
"برد اسمیت" مدیرعامل "Intuit"
🌿 @sobhan_finance
اگر مجموعه یا تیم فکری شرکت شما دارای هنر گوش دادن نباشد قطعا بازخوردهای برعکسی نصیب شما خواهد شد؛ چرا که ساختار فکری طرف مقابل خودتان را درک نکرده اید و برای همین طبق ساختار ذهنی خودتان به آنها گوش میدهید و معانی ذهنی انها را مطابق خواسته های خودتان برداشت می کنید.
این یعنی خطرناک ترین حالت ممکن برای یک مجموعه‼️‼️
🌿 @sobhan_finance
برای اینکه نبض بازار را بفهمیم و رفتارهای بازار را درک کنیم راهی به جز آموزش دیدن نداریم.
ممکن است کسی این آموزش را از طریق تجربی فهمیده باشد که مقیاس کمتری از نبض بازار را درک می کند و ممکن است کسی علاوه بر تجربه مفاهیم تئوری بازار را نیز درک کند و طبیعتا حجم بالاتری از نبض بازار را میفهمد.
🌿 @sobhan_finance
گاهی فکر می کنیم برای موفق شدن در کارمان یا باید آن را وسعت ببخشیم و یا روی بخشی از آن عمیقا تمرکز کنیم چون فکر میکنیم نمیتوانیم هردو را همزمان داشته باشیم. به طور کلی این دیدگاه درست به نظر میرسد. زمان شما در طول زندگی محدود است، دقیقا مانند انرژی و توجهتان. اگر بر روی یک چیز متمرکز شوید، شانس آن را خواهید داشت که آن را به بهترین نحو ممکن انجام دهید. اگر برای انجام چند چیز تلاش کنید، چیزهای زیادی را تجربه خواهید کرد، اما در انتها احتمالا یک غیرحرفهای خواهید بود.
✔️دیوید اِپستین میگوید خرد عامه بشر، در انتخاب بین وسعت و عمق، بیرحمانه و یکسویه رفتار میکند؛ استفاده از ضربالمثلهایی مثل «سرباز همه بازیها، و پادشاه هیچکدام (یا همه کاره و هیچ کاره در فارسی)» برای افراد جنرالیست، بیانگر این موضوع است. حتی در روانشناسی عامه نیز این تفکر پذیرفته و جا افتاده است.
📌پیام واضح است: برای سرآمدی واقعی در هر زمینهای (هنر، ورزش، علم و هر چیز دیگری) باید متخصص شد و باید سریع هم متخصص شد. اگر این کار را نکنید، دیگران از شما پیشی خواهند گرفت.
✔️اپستین معتقد است این پیام، یک اشتباه بیرحمانه است؛ به همین دلیل در کتاب گستره قصد آگاهسازی در این زمینه را دارد. او در این اثر به شما ثابت میکند، قهرمان، هنرمند و برنده جایزه نوبل شدن نیاز به متخصص شدن سریع و عمیق ندارد. در واقع در اغلب مواقع، داستان برعکس است؛ وسعت، در نقش متحد عمق و نه دشمن آن ظاهر میشود و در جذابترین حوزههای زندگی، جنرالیستها نسبت به متخصصین موقعیتهای بهتری برای رشد دارند. چرا که متخصصان همه مشغول حفر گودال های عمیق در حوزه خود هستند و به ندرت سرشان را بالا میآورند تا به گودالهای اطراف هم نگاهی بیاندازند.
خواندن کتاب گستره را به چه کسانی یپشنهاد میکنیم
✔️اپستین در کتاب گستره با دیدگاههای بدیع خود دریچه نویی را به روی همه متخصصان و کسانی که میکوشند در حرفه خود متخصص شوند، میگشاید و آن ان گسترش همهجانبه حوزههای زندگی در کنار داشتن تخصص و وسیع کردن میدان دید است.
🌿 @sobhan_finance
اولین نگاه به این تصویر ممکن است متوجه موهای سیاه این زن شده باشید که عصبانیت زن را پر رنگ تر میکند و حتی ممکن است در نگاه بعدی به این نتیجه برسید که او می خواهد فحش بدهد.
حالا نگاهی به این مسئله بیندازید:
23 × 14
با دیدن این مسئله در اولین لحظه متوجه شدید که این یک ضرب است و برای حل آن یا به یک ماشین حساب ساده نیاز دارید یا به صورت ذهنی می توانید ان را حل منید.
تصویر اول آن زن و چیزهایی که از ذهنتان عبور کرد نمونهای از «تفکر سریع» در شما بود. اما هنگامی که در حال محاسبۀ ضرب بودید، داشتید «تفکر کند» را تجربه میکردید.
تقریبا 98 درصد از کارهای ذهنی ما در طول روز از فیلتر تفکر سریع می گذرد و 2 درصد از تفکر ما را تفکر کند شکل می دهد. در کسب و کار اگر بخواهیم با تفکر سریع کار کنیم قافیه را باخته ایم و باید بین تفکر سریع و تفکر کند تفکیک دهیم تا دچار یکنواختی در تصمیمات نشويم.
🌿@Sobhan_finance
در این دنیای پر آشوب، کار عمیق حلقه مفقوده موفقیت است.
بدون تمرکز نمی توان به نتایج دلخواه و ان چنانی رسید.
با رشد سرسام آور تکنولوژی و شبکه های اجتماعی بیشر وقت مان را در شبکه های اجتماعی می گذرانیم و یا احساس می کنیم که چقدر خوش بحال آنانی است که چند کار را با هم انجام می دهند و در وقت شان صرفه جویی می شود اما باز هم میبینیم آنها هم نتیجه قابل توجهی و حتی کمتر از قابل توجه هم به دست نیاوردند.
🌿 @sobhan_finance
اگر بخواهیم شرکت یا مجموعه را از دست ندهیم باید یک ارزش برای مشتریان و ذینفعان بوجود بیاوریم
اگر بخواهیم برای مشتریان و ذینفعان ماندگار بمانیم باید یک ارزش ماندگارخلق کنیم.
همه این کارها از طریق بازخورد گیری است.
گاهی بازخوردها از طریق فضای مجازی اتفاق می افتذ و گاهی از طریق پرسشنامه و گاهی خود مشتری اقدام به بازخورد دادن می کند که این یعنی شما در خلق ارزش موفق بوده اید.
🌿 @sobhan_finance