➕راه کارهای تأمین آرامش در سیره ی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) |قسمت اول
◾️حاکم ساختن روحیه ی بندگی در خانواده
▪️حضرت فاطمه (س) رضایت و محبت خداوند را شالوده و اساس زندگی زناشویی قرار داده بود، به گونه ای که در تعیین مهریه، خرید جهیزیه، همسرداری، تربیت فرزند، محبت به فرزندان، کسب رضایت همسر، ابراز عواطف مادری، انفاق، صدقه، وقف اموال و دیگر اعمال فقط رضایت خداوند را می جست و برای به دست آوردن آن تلاش و اقدام می کرد.
▪️ایشان حتی در اولین لحظه های زندگی مشترک همسرش امیرالمؤمنین (ع) را به نماز و عبادت پروردگار دعوت می کند (قاضی شوشتری: ج4، ص481).
▪️پیامبر اکرم (ص) فردای آن شب از حضرت علی (ع) پرسید: «همسرت را چگونه یافتی؟» امام علی (ع) بی درنگ فرمودند: «نِعمَ العونُ علی طاعَهِ اللهِ» (مجلسی، 1403: ج42، ص117)؛ «بهترین یاور برای اطاعت پروردگار».
▪️عبادت حضرت فاطمه (س)، برنامه و زمان و مکان خاصی داشت. در خانه محلی را برای محرابش قرار داده بود، لباس مخصوصی برای نماز داشت، برای نماز از بوی خوش استفاده می کرد، به غروب و شب جمعه برای استجابت دعا اعتقاد داشت، برای درک شب قدر و احیای آن برای فرزندانش برنامه ریزی می کرد، نماز و دعاهای ویژه ای برای موضوعات مختلف و روزهای هفته داشت، مناجات و تعقیبات خاصی پس از نمازهای واجب داشت، به حدی برای نماز و عبادت بر پا می ایستاد که پاهایش ورم می کرد (مجلسی، 1403: ج43، ص76 به نقل از مناقب). برای دیگران و همسایگانش بسیار دعا می کرد و در یک کلام هرگاه در برابر پروردگارش به عبادت می ایستاد، بند بند بدنش از خوف خدا می لرزید (صدوق، 1383: ج1، ص180)[7].
▪️بنا بر نظر حضرت فاطمه (س) خداوند متعال بهترین پاداش را به عبادت خالصانه ی بندگانش عطا خواهد کرد: «کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد» (مجلسی، 1403: ج67، ص249 به نقل از عدة الداعی).
▪️ایشان با قرآن انس و رفاقت داشت که به تلاوت آن عشق می ورزید و بر تلاوت سوره های واقعه، الرّحمن و حدید تأکید می کرد و می فرمود: «قرائت کننده ی سوره های حدید و الرّحمن و واقعه در ملکوت آسمان ها و زمین ساکن فردوس خوانده می شوند»
#سبک_زندگی
#حضرت_زهرا سلام الله علیها
#حضرت_علی علیه السلام
#آرامش
#خانواده
#بندگی
21.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فضیلت و مهربانی حضرت زهرا سلام الله علیها
🎙حجت الاسلام دکتر ناصر #رفیعی
#حضرت_زهرا سلام الله علیها
#بانوان_بهشتی
سخنرانی.mp3
6.63M
یک فاطمه بود و یک علی...
فاطمه رفت یک مصرعِ شاهبیت عالم گم شد 💔
#سخنرانی
#حجت_الاسلام_عالی
#فاطمیه
#شهادت #حضرت_فاطمه_زهرا سلام الله علیها
01-roze.mp3
17.41M
🔊 #صوتی | #روضه
📝 سلام ای صاحب عالم کجایی
👤 حاجسیدمجید #بنی_فاطمه
▪️#امام_حسین ؛ ۱۴۰۲
#شهادت #حضرت_فاطمه_زهرا سلام الله علیها
#فاطمیه
#مداحی
💔 #شب_جمعه هوایت نکنم میمیرم
4_6001357300189631340.mp3
13.29M
🔊 #صوتی | #استودیویی
📝 گئجه یاری
👤 حاجمهدی #رسولی
▪️ایام #فاطمیه ؛ ۱۴۰۲
#مداحی
#شهادت #حضرت_فاطمه_زهرا سلام الله علیها
#فاطمیه
قال الصادق علیه السلام:
خَمسُ خِصالٍ مَن فَقَدَ واحِدَةً مِنهُنَّ لَم يَزَلْ ناقِصَ العَيشِ زائلَ العَقلِ مَشغولَ القَلبِ ، فأوَّلُها : صِحَّةُ البَدَنِ ، و الثّانِيَةُ : الأمنُ ، و الثّالِثَةُ : السَّعَةُ في الرِّزقِ ، و الرّابِعَةُ : الأنيسُ المُوافِقُ ـ (قال الراوي:) قُلتُ : و ما الأنيسُ المُوافِقُ؟ قالَ: الزَّوجَةُ الصّالِحَةُ، و الوَلَدُ الصّالِحُ، و الخَليطُ الصّالِحُ ـ و الخامِسَةُ: و هِيَ تَجمَعُ هذِه الخِصالَ : الدَّعَةُ .(الخصال: 284/34.)
امام صادق عليه السلام فرمود : پنچ چيز است كه هر كس يكى از آنها را نداشته باشد، پيوسته زندگيش لنگ، خردش سرگشته و فكرش مشغول است : اول، تندرستى. دوم، امنيّت. سوم، فراخى در روزى. چهارم، همدم سازگار . راوى مى گويد : عرض كردم : منظور از همدم سازگار چيست؟ فرمود : زن نيك و فرزند نيك و همنشين نيك . (امام عليه السلام در ادامه فرمود:) و پنجم كه جامع همه اينهاست، آسايش.