📜🇮🇷
📃 صفحه اول روزنامههای امروز
🗓 چهارشنبه 23 آبانماه ۱۴۰۳
#روزنامه
#صبح_امید
✅👇
☀️ @SobheOmid_Khj
📜🇮🇷
📃 صفحه اول روزنامههای استان
🗓 چهارشنبه 23 آبانماه ۱۴۰۳
#روزنامه
#صبح_امید
✅👇
☀️ @SobheOmid_Khj
1403.08.23.pdf
1.1M
🇮🇷
📃 نشریه اخبار روزانه
🗓 چهارشنبه 23 آبانماه 1403
✔️ حرف روز
✔️ گزارش روز
✔️ خبر ویژه
✔️ اخبار
✔️ اخبار کوتاه
#اخبار_روزانه
✅👇
☀️ @SobheOmid_Khj
✅ حرف روز
🔴 یک تصمیم فنی یا سیاسی؟
🔸 شرکت توانیر جدول خاموشی برق در شهرهای گوناگون را اعلام کرده است. این خاموشیها در این فصل از سال به نوعی بیسابقه بوده و موجب تعجب مردم شده است. دولت با اعلام اینکه برای سلامتی مردم و جلوگیری از مازوتسوزی تصمیم گرفته شده است که سه نیروگاه با سوخت مازوت از مدار خارج شوند، به نوعی عامل قطعی برق را این موضوع اعلام کرد.
🔸 برخی رسانهها نیز با تیترهایی شبیه خاموشی در قبال سلامتی سعی کردند از تصمیم دولت حمایت کنند؛ ولی در مقابل برخی رسانهها و به ویژه در شبکههای اجتماعی خاموشیهای برق در این مقطع سال را محصول بی تدبیری دولت دانستند و دولت را نقد کردند.
🔸 گزارش مرکز پژوهشهای مجلس و بررسیهای کارشناسان نشان میدهد، دلیل قطعیهای برق فراتر از موضوع مازوتسوزی سه نیروگاه است و اصولاً دلیلی ندارد با حذف فقط 3 هزار مگاوات برق و آن هم صرفاً در سه استان اصفهان، مرکزی و تهران، تمام نقاط کشور درگیر این موضوع شوند. ضمن اینکه تفاوت مصرف برق بین تابستان و زمستان در ایران بیش از 30 هزار مگاوات است که قاعدتاً این تفاوت نشان میدهد، 3 هزار مگاوات نباید موجب قطعی برق پیش بینی شده در کل کشور شود.
🔸 گزارش مرکز پژوهشهای مجلس حاکی از آن است که کمبود ذخایر سوخت مایع در نیروگاهها عامل اصلی این خاموشیهاست. رویه تأمین برق در سالهای گذشته این چنین بوده است که نیروگاهها در زمستان که مصرف گاز بالا میرود، از سوخت جایگزین، یعنی سوخت مایع استفاده میکنند. از مجموع 143 نیروگاه بزرگ کشور 16 نیروگاه میتوانند در صورت ضرورت از سوخت مازوت استفاده کنند، ولی ظاهراً فقط 3 نیروگاه در مواقع ضروری چنین اقدامی را انجام میدادند.
🔸 بررسیها نشان میدهد، سوخت مازوت برای سلامتی بسیار مضر است و حتی میتواند موجب مرگ افراد شود. بنابراین ادعای دولت مبنی بر اینکه به خاطر سلامتی مردم اجازه نداده است برای تأمین برق مازوت بسوزانند، حرف گزافی نیست؛ اگرچه عامل خاموشیها ناترازی در تأمین سوخت نیروگاهها بوده است. نکته دیگر اینکه این ناترازیها محصول یک بازه زمانی کوتاهمدت نیست و در دولت سیزدهم نیز این ناترازیها وجود داشت؛ اما در دولت سیزدهم با تأمین کافی سوخت مایع جایگزین به صورت موقت این مشکل رفع شد؛ ولی نتوانست به صورت اساسی رفع شود و ناترازی در این حوزه ادامه پیدا کرد.
🔸 در این وضعیت نکته مهم نحوه مواجهه با این موضوع است. فارغ از نگاههای سیاسی، دولت باید از تمام ظرفیت کشور برای رفاه حال شهروندان و مخصوصاً تأمین پایدار انرژی استفاده کند.
🔸 به نظر میرسد، هر دولتی در این شرایط همین تصمیم را میگرفت؛ اگرچه میتوان دولت را در قبال کم توجهی به تأمین سوخت جایگزین در تابستان نقد کرد؛ اما در این وضعیت بهترین تصمیم مدیریت مصرف برق است یا به عبارتی دیگر خاموشیهای برق تصمیمی سیاسی نیست؛ بلکه یک تصمیم فنی است و مواجهه با آن نیز باید فنی باشد، نه سیاسی.
✍️ اکبر عزیزی
#️⃣ #اخبار_روزانه
#️⃣ #حرف_روز
📎 دانلود نسخه پیدیاف
✅👇
☀️ @SobheOmid_Khj
✅ گزارش روز
🔴 فرصتهای اتصال شبکههای شتاب و میر
🔸 روز گذشته شبکه بانکی دو کشور روسیه و ایران تحت عنوان شبکه میر و شبکه شتاب به هم وصل شدند. «آقای فرزین» در اتصال این دو شبکه به این موضوع اشاره کرد که اتصال این دو شبکه در سه فاز صورت میگیرد و هماکنون فاز اول این پروژه اجرایی شده است و در فاز بعدی خدمات بیشتری به شهروندان دو کشور ارائه میشود.
🔸 در فاز اول امکان استفاده از کارتهای بانکی کشور ایران و عضو شبکه شتاب در دستگاههای خودپرداز کشور روسیه فراهم شده است. به این ترتیب، هم اکنون گردشگران ایرانی میتوانند به راحتی با استفاده از موجودی ریالی کارتهای شتابی خود اسکناس روبل از دستگاههای خودپرداز روسیه دریافت کنند.
🔸 در گام بعدی استفاده از کارتهای بانکی کشور روسیه و عضو شبکه میر در دستگاههای خودپرداز ایران فراهم خواهد شد و در ادامه استفاده از کارتهای بانکی دو کشور در فروشگاهها و ... میسر میشود.
🔸 در این خصوص توجه به چند نکته بسیار حائز اهمیت است:
🔹 1ـ اتصال دو شبکه میر و شتاب در دولت گذشته به نحو جدی دنبال شد و در این دولت فاز اول آن اجرایی شده است. این موضوع نشان میدهد، سیاستهای کلان دو کشور تحت تأثیر تغییر دولتها دچار تحول نخواهد شد و سیاست نگاه به شرق و استفاده از ظرفیت همسایگی در دولت چهاردهم نیز با قدرت دنبال میشود.
🔹 2ـ این اقدام در طول پیمانهای دوجانبه پولی و مالی بین دو کشور تعریف میشود و مبنای انعقاد پیمانهای پولی و مالی حذف دلار یا ارزهای دیگر از صحنه تجارت بین دو کشور است؛ بنابراین اتصال شبکه بانکی دو کشور یک گام اساسی برای حذف دلار در روابط اقتصادی دو کشور است با این ویژگی خاص که در پیمانهای دوجانبه پولی و مالی صرفاً در معادلات بزرگ بین دو کشور از این فرصت استفاده میکردند؛ اما در اتصال شبکه بانکی دو کشور به یکدیگر تجارت خرد و به ویژه گردشگران بیشترین بهره را از این موضوع میبرند.
🔹 3ـ شبکه میر روسیه هم اکنون در 10 کشور فعال است و با نهایی شدن اتصال شبکه بانکی دو کشور، فعالان اقتصادی خرد در کشور میتوانند از این فرصت برای دور زدن تحریمها استفاده کنند. به نظر میرسد با تکمیل کریدور شمال ـ جنوب فعالان اقتصادی دو کشور از این ظرفیت استفاده به مراتب بیشتری را خواهند برد.
🔹 4ـ اینگونه اقدامات و کارکردها بین اعضای بریکس و تعمیم آن بین سایر اعضای بریکس به تدریج فضایی را فراهم خواهد آورد که ارزش دلار در مقابل پول سایر کشورها، به ویژه اعضای بریکس کاهش پیدا کند و هژمونی دلار از بین برود. لذا اینگونه تلاشها سبب میشود اعضای دیگر بریکس هم تلاش کنند که از قافله عقب نمانند.
🔸 سخن پایانی اینکه اتصال دو شبکه شتاب و میر فرصتهای زیادی را برای بازیگران خرد و کلان اقتصادی فراهم میآورد که باید با هوشمندی از آن بهره ببرند.
✍️ علی کارگر
#️⃣ #اخبار_روزانه
#️⃣ #گزارش_روز
📎 دانلود نسخه پیدیاف
✅👇
☀️ @SobheOmid_Khj
✅ خبر ویژه
🔴 شلیک به راه حل دو دولتی برای فلسطین
🔸 «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونی، ماههاست که به دنبال اجرای سیاست اشغال کرانه باختری است که از آن با عنوان «الحاق» یاد میکند.
🔸 او روز دوشنبه گذشته، دستور داد اداره شهرکسازیها، برنامههایی برای اجرای حاکمیت این رژیم بر سرزمینهای کرانه باختری تهیه کند و تأکید کرد، سال ۲۰۲۵ «سال حاکمیت» خواهد بود. اسموتریچ در ژوئن گذشته، در یک مکالمه ضبط شده، به صراحت اعلام کرده بود، قصد دارد کرانه باختری را به اسرائیل ضمیمه کند تا مانع از تشکیل کشور فلسطینی شود؛ اما با بازگشت «دونالد ترامپ» به قدرت، اسموتریچ رسماً این موضوع را اعلام کرد.
🔸 بنيامين نتانياهو نیز با توجه به بازگشت ترامپ، قصد دارد بار دیگر مسئله الحاق کرانه باختری را به دستور کار دولت خود اضافه کند. دولت رژیم صهیونیستی در این راستا سیاستی به نام «شهرکسازی عشایری» را ترویج میدهد و با تجهیز شبهنظامیان شهرکنشین به آنها اجازه میدهد به فلسطینیها در روستاها و مناطق عشایری حمله کرده و با تخریب خانهها و آتشسوزی، فلسطینیها را مجبور به مهاجرت کنند.
#️⃣ #اخبار_روزانه
#️⃣ #خبر_ویژه
📎 دانلود نسخه پیدیاف
✅👇
☀️ @SobheOmid_Khj
❌ همسر وزیر خارجه لهستان اینگونه شوهرش را ضربه فنی کرد
⏪ وزیر امور خارجه لهستان سودای ریاست جمهوری را از سر بیرون کرد، زیرا همسرش صهیونیست است/ یک نمونه عملی دیگر از نفرت مردم جهان از صهیونیست ها
▪️ سیکورسکی وزیر امور خارجه لهستان در مصاحبه با شبکه TVN لهستان وقتی مجری هویت همسرش را فاش میکند برنامه را رها و استودیو را ترک میکند! مجری از وزیر خارجه پرسیده بود: آیا داشتن همسر یهودی(صهیونیست آمریکایی) شانس شما را برای نامزدی ریاست جمهوری سال آینده کاهش نمیدهد؟
⏪ ای کاش میشد یک رفراندوم جهانی درباره میزان نفرت از اسرائیل برگزار کرد! ای کاش میشد میزان محبوبیت جبهه مقاومت را در جهان سنجید! آیا از میزان محبوبیت یحیی سریع(یک نیروی جزء جبهه مقاومت) بین مردم جهان مطلع هستید؟؟؟
☀️ @SobheOmid_Khj
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دکتر رامین کامران، پژوهشگر دانشگاه سوربن فرانسه: مشکل اساسی غرب با ایران بر سر استقلال تثبیت شده ایران است.
☀️ @SobheOmid_Khj
💢شلیک به راه حل دو دولتی برای فلسطین
🔹«بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونی، ماههاست که به دنبال اجرای سیاست اشغال کرانه باختری است که از آن با عنوان «الحاق» یاد میکند. او روز دوشنبه گذشته، دستور داد اداره شهرکسازیها، برنامههایی برای اجرای حاکمیت این رژیم بر سرزمینهای کرانه باختری تهیه کند و تأکید کرد، سال ۲۰۲۵ «سال حاکمیت» خواهد بود.
🔸اسموتریچ در ژوئن گذشته، در یک مکالمه ضبط شده، به صراحت اعلام کرده بود، قصد دارد کرانه باختری را به اسرائیل ضمیمه کند تا مانع از تشکیل کشور فلسطینی شود؛ اما با بازگشت «دونالد ترامپ» به قدرت، اسموتریچ رسماً این موضوع را اعلام کرد.
🔹بنيامين نتانياهو نیز با توجه به بازگشت ترامپ، قصد دارد بار دیگر مسئله الحاق کرانه باختری را به دستور کار دولت خود اضافه کند.
🔸دولت رژیم صهیونیستی در این راستا سیاستی به نام «شهرکسازی عشایری» را ترویج میدهد و با تجهیز شبهنظامیان شهرکنشین به آنها اجازه میدهد به فلسطینیها در روستاها و مناطق عشایری حمله کرده و با تخریب خانهها و آتشسوزی، فلسطینیها را مجبور به مهاجرت کنند.
☀️ @SobheOmid_Khj