7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زندگی زیباست /اماشهادت زیباتر🌷
☀️ @SobheOmid_Khj
🌸حدیث روز یکشنبه🌸
#انتظار_و_امید
🌺عن امیرالمؤمنین علیه السلام:
《 اِنتَظِروا الفَرَجَ وَلا تَیأسُوا مِن رَوحِ الله 》
همواره در انتظار (فرج و ظهور صاحبالزمان علیهالسلام) باشید و یأس و ناامیدی از رحمت خدا به خود راه مدهید🌺
بحار، ج ١٥ ص ١٢٣
☀️ @SobheOmid_Khj
📖 إِنَّ الَّذينَ قالوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ استَقاموا فَلا خَوفٌ عَلَيهِم وَلا هُم يَحزَنونَ
📜 محققا كسانی كه گفتند: پروردگار ما خداست و استقامت كردند، نه بیمی بر آنهاست و نه غمگین میشوند.
📚 سوره احقاف آیه ۱۳
#فجر مقاومت
☀️ @SobheOmid_Khj
#سری_پوستر 9⃣
#ایران_قوی💪
🇮🇷 کار خودمونه! 🇮🇷
تولید داروی ضد سرطانی انزالوتامید🔥
📝 در درمان سرطان پروستات کاربرد داره، و حدود ۱۵۰ میلیارد تومان ارزش بازارشه، این دستاورد مهم، کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان رو بهبود می بخشه و باعث کاهش واردات و صرفه جویی ارزی میشه...👆
#کار_خودمونه!
☀️ @SobheOmid_Khj
۱- مازوتسوزی کم نشد؛ حتی طبق گزارش وزارت نفت، روزانه تا ۳۰میلیون لیتر مازوت توزیع شد: ۵۰درصد بیشتر در مقایسه با پارسال!
۲- هم برق قطع شد، هم در روز سالم و آفتابی همه چیز تعطیل شد!
۳- رفع #عاقلانه و #شرافتمندانه مشکلات با اصلاح مدیریت داخلی است، نه ارجاع حل مشکلات به خارج.
🗣 علی بهادری جهرمی
☀️ @SobheOmid_Khj
بله! تجربه دقیقا ثابت کرده که بالا بردن قیمت دلار یک اهرم سیاسیه در دست جریان لیبرال سرمایهدار غربگرا برای #فشار_معیشتی بر مردم جهت تن دادن نظام به اهداف نامشروع این جریان.
البته به شدت کور خوندن.
☀️ @SobheOmid_Khj
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ استاد حسن عباسی: فقط در یک حالت میشه با آمریکایی جماعت مذاکره کرد...
#مذاکره_نمیکنیم
☀️ @SobheOmid_Khj
پیروزی بزرگ شیعیان در دولت لبنان
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️برخلاف نظر معاون نماینده ویژه آمریکا در خاورمیانه که دیروز به لبنان رفته بود، ائتلاف شیعیان شامل احزاب حزب الله و امل، ۵ وزارت خانه ای که همواره سهم شیعیان بوده را دریافت کردند در حالی که ۲ وزارت خانه بسیار مهم دارایی و کشور در اختیار این جریان قرار گرفت.
🔸️دولت لبنان ۲۴ وزارت خانه دارد که نیمی از آن سهم مسیحیان و نیمی دیگر سهم مسلمانان است که بر اساس قاعده "المثالثه فی المناصفه" ۵ وزارت خانه سهم هرکدام از طوایف اصلی (شیعیان ، سُنی ها و مسیحیان مارونی) خواهد بود.
🔸️ بر این اساس در دولت نواف سلام ، شیعیان ۵ وزارت خانه دریافت کرده اند که ۲ وزارتخانه حاکمیتی (کشور و دارایی) در اختیار این طایفه قرار گرفته است.
🔸️علت اهمیت وزارت دارایی اینست که تخصیص بودجه به مناطق و وزارت خانه ها توسط او صورت می پذیرد و مصوبات هیئت دولت با امضای او اعتبار دارد.
🔸️همچنین وزارت کشور اداره امور داخلی ، امنیت مرزها ، بنادر و فرودگاه ها و ... را در اختیار دارد که در هر کشوری از مهمترین وزارت خانه ها محسوب می شود و تخصیص این سهم به شیعیان نشان داد قدرت و وزن این طایفه تا چه حد از سوی نخست وزیر جدید ارزیابی می گردد.
🔸️آمریکا که گمان می کرد حزب الله بعد از جنگ ضعیف شده و در موضع پایین تر قرار دارد، سعی داشت این جنبش را از دولت دور کند اما رخدادهای امروز نشان داد همان سهم سابق به ائتلاف حزب الله و امل داده شده است.
📌 کسانی با صحنه سیاسی لبنان آشنا هستند، نیک می دانند که طایفه شیعه از یک انسجام قابل قبول برخوردار است و تضعیف جایگاه احزاب این طایفه (حزب الله و امل) در کابینه و مجلس ممکن نیست .
🔸️حزب الله و امل در لبنان اقتداری ناشی از حمایت مردم دارند و این حقیقت را نمی شود نادیده گرفت و نواف سلام نخست وزیر لبنان نیز با وجود فشارهای معاون نماینده ویژه آمریکا در خاورمیانه با انتخاب کابینه ای شمول گرا نشان داد واقع گرایانه به سیاست در لبنان می نگرد و قصد ندارد کشورش را صحنه درگیری سیاسی کند.
☀️ @SobheOmid_Khj
کتاب خواندن مغزت رو دقیقاً مثل یه عضله ورزش میده! وقتی داری یه کتاب میخونی،مغزت مدام درگیر تصویرسازی،تحلیل و به خاطر سپردن اطلاعاته.این کار نه تنها حافظهت رو قویتر میکنه، بلکه حتی میتونه استرست رو کم کنه.تحقیقات نشون داده که فقط ۶ دقیقه کتاب خوندن میتونه استرس رو تا ۶۸٪ کاهش بده😲
#کتاب_نوش
#کتاب بخوانیم
#کتاب تاریخ بخوانیم
☀️ @SobheOmid_Khj