#آخرزمان
قسمت اول
روزگار آخرالزمان، زمانهای است آکنده از فتنه و آشوب و بلا که نیروهای شرّ همۀ توانشان را به کار میگیرند تا روز به روز و لحظه به لحظه حاکمیت خود را بر دنیا و اهلش گسترش دهند و تثبیت کنند؛ پس بدیهی است که شیطان، عاملان و پیروانش بکوشند تا مردمان بیشتری را به دامِ گناه و معصیت بیفکنند و آنان را به خویش و مسلکِ اهریمنیشان جذب کنند.
با توجه به پیشآگاهیهایی که در روایتهای اسلامی دربارۀ آخرالزمان و شرایطِ مردمان دنیا پیش از ظهور منجی (عج) بیان شده، در وهلۀ نخست شاید این به ذهن برسد که هر آنچه شرّ و بلا و ابتلای آخرالزمانی است، تنها دامان بیدینان، مشرکان و کافران را خواهد گرفت و آنان که خود را دیندار میپندارند از آن بحرِ موّاج فتنه بهسلامت به ساحلِ نجات خواهند رسید؛ اما چنین نیست! آنان که به دینداری شناخته میشوند نیز اگر با ایمانی خالص و دلی خدایی «دیندار» نباشند، همچون بیدینان و چهبسا بدتر از آنان گرفتار طوفانهای شیطانی آخرالزمان خواهند شد.
#آخرزمان
قسمت دوم
بر اساس آنچه از روایتهای اسلامی برمیآید، حفظ دین و ایمان یکی از سختترین کارها در آخرالزمان است. سببِ این سختیِ دیندار ماندن هم واضح است؛ محرّکها، مشوّقها و زمینهها برای آلودهشدن به انواع و اقسام گناهان، در آخرالزمان بیش از هر زمان و زمانۀ دیگری، برای آدمیان فراهم است. فراوانی و در دسترسبودنِ ثروتها، قدرتها، لذتها و شهوتهای حرام در جهانِ در آستانۀ ظهور منجی به حدّ اعلای خود خواهد رسید. اما این، همۀ داستانِ سختِ حفظ دین و ایمان در آخر زمان نیست! افزون بر این، آخرالزمان دورهای است که پیدایش بدعتها در دین و شعائر دینی نیز به اوج میرسد؛ بدعتهایی که آنچنان در بطنِ سنتها و اصالتهای اسلامی نفوذ میکند که بسیاری از دینداران بههیچروی گمانِ بدعت در آنها نخواهند داشت. همین است که همواره گفتهاند و شنیدهایم که در آخرالزمان مرز بین حق و باطل به باریکی تار موی است.
🔰 https://eitaa.com/sokhanranan92
✍ آخر زمان
🔰 قسمت سوم
پیغامبر اکرم (ص) در ضمن حدیثی پُرتفصیل که خطاب به جناب ابن مسعود بیان شده، فرمودهاند که «اسلام در آغاز غریب بود و در آینده نیز چون گذشته غریب خواهد شد». [۱] امام جعفر صادق (ع) نیز فرمودهاند که «قائم هنگامیکه قیام کند، دعوت نوینی را آغاز خواهد کرد، همانگونه که رسول خدا (ص) دعوت فرمود». [۲]
اگر این دو پیشآگاهی از رسول الله (ص) و امام صادق (ع) را در کنارِ هم بررسی کنیم، بهخوبی آشکار خواهد شد که در آخر زمان گسترش بدعتها در آیین اسلام تا چه حد خواهد بود. همین وضعیتِ خطرناکِ پُرشبهه است که کار را به جایی خواهد رساند که هنگام ظهور حضرت موعود (عج)، شماری از آنان که خود را دیندار میدانند، با استناد به آیههای قرآن، به مبارزه با حضرت مهدی (عج) خواهند پرداخت.
https://eitaa.com/sokhanranan92
✍ آخر زمان
🔰 قسمت چهارم
از این رو است که امام جعفر صادق (ع) فرمودهاند که «قائم، علیهالسلام، در پیکار خود با چنان چیزی مواجه خواهد شد که رسول خدا، صلّی الله علیه و آله، با آن مواجه نشد! همانا رسول خدا، صلّی الله علیه و آله، درحالی به سوی مردم آمد که آنان بتهای سنگی و چوبهای تراشیده را پرستش میکردند؛ ولی قائم چنان است که علیه او خروج میکنند و کتاب خدا را علیه او تأویل میکنند و به استناد همان تأویل با او به جنگ برمیخیزند». امام جعفر صادق (ع) فرمودهاند که «قائم، علیهالسلام، در پیکار خود با چنان چیزی مواجه خواهد شد که رسول خدا، صلّی الله علیه و آله، با آن مواجه نشد!
✍ https://eitaa.com/sokhanranan92
✍ آخر زمان
🔰 قسمت پنجم
طوفانهای سهمگین گناه و بلا آنچنان در آخرالزمان دنیا و اهلش را درمینوردد، که آدمی برای حفظ دین و ایمانِ خویش ناگزیر است، سختترین شرایط تجربه کند. برای توصیف این شرایطِ جانکاه، کلامی رساتر از این سخن پیغامبر اکرم (ص) نخواهد بود. حضرت (ص) فرمودهاند که «زمانی خواهد آمد که صبرکننده بر دین چون نگهدار آتش است در دست». [۴]
امام جعفر صادق (ع) نیز در روایتی که شیخ طوسی (ره) آن را در کتاب «غیبت» نقل کرده، دربارۀ سختیهای دینداری در آخرالزمان و پیش از ظهور حضرت منجی (عج) فرمودهاند که «هرکس در آن زمان بخواهد متمسّک به دینش باشد و دینش را حفظ کند، مانند کسی است که بخواهد شاخۀ پُر از خار قَتاد [۵] را با دستش بتراشد. سپس فرمودند: برای صاحب این امر [یعنی حضرت مهدی (عج)] غیبتی است [که بسیار سخت و طولانی است]، پس بندۀ خدا باید خداترس بوده، در آن زمان تمسّک به دینش جسته، از آن کمک بخواهد. [۶]
✍ https://eitaa.com/sokhanranan92
24.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم نمای از کار کسانی که مدعی حقوق بشر هستند .
🔰 @sokhanranan9
یکی از کارهای بسیار مهم زندگی مؤمن که مورد تأکید خدا و رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله) و ائمّه معصومین (صلوات الله علیهم اجمعین) است که همیشه باید در لیست برنامه های ضروری او باشد، مسئله ی برآوردن حاجات مؤمنین و گره گشایی از زندگی آنهاست. اهمیّت این موضوع در حدّی است که پی بردن به آن از حد ظرفیت عقل آدمی خارج است.
در حدیثی از پیامبر عزیز اسلام (صلی الله علیه و آله) وارد شده است که حضرت فرمود: «هر کس دل مؤمنی را شاد کند، مرا شاد نموده و هر که مرا شاد نماید خدا را شاد نموده است.»1 برابری شاد نمودن دل مؤمن با شادی خدا چیزی نیست که ما با عقل قاصر خود بتوانیم آن را درک نماییم.
بین مردم جامعه، آن قشر که از همه نیازمندتر و کمک رسانی به آنها بر همه لازم و ضروری است، فقرا جامعه هستند.
خداوند بی همتا در کلام نورانی خود به کرّات مؤمنین را به انفاق و کمک رسانی به فقرا و مستمندان سفارش فرموده است. از باب نمونه به یکی از آیات نورانی قرآن کریم در این زمینه اشاره می نمایم: خداوند مهربان در سوره ی مبارکه بقره در بیانی بسیار لطیف و زیبا می فرماید: «یا ایها الذین آمنوا أنفقوا من طیبات ما کسبتم و مما اخرجنا لکم من الارض»2 ؛ ای کسانی که ایمان آورده اید، از بهترین چیزهایی که بدست آورده اید و از آنچه از زمین برایتان بیرون آورده ایم، انفاق نمایید.
این سفارشات نورانی از ناحیه آن قدرت بی مثال، بیانگر اهمیت فوق العاده مسئله کمک رسانی به فقرا و تنگدستان است.
و لذا بر مؤمنین خدا باور است که در این جهت از خود ذرّه ای تعلّل و سستی نشان نداده و با گوش جان به سخنان دلربای حضرت حق گوش فرا دهند،
امام علی علیه السلام : طوبی لِمَن أحسَن إلَی الِعبادِ و تَزَوَّدَ لِلمَعادِ
خوشا به حال آن که به بندگان خدا نیکی کند و برای آخرت خود زاد و توشه برگیرد.
از جمله مفاهیم ارزشمندی که در آموزههای دینی به خصوص قرآن کریم، مورد عنایت و توجه قرارگرفته و به آن سفارش شده، احسان و نیکوکاری است. احسان و نیکوکاری کارکردهای زیادی در عرصههای فردی، اجتماعی، فرهنگی، معنوی و... دارد. مؤمنان واقعی و انسانهای صاحب خرد و اندیشه در هر عصر و نسلی، سعی و تلاش کردهاند خود را به صفت و ویژگی احسان و نیکوکاری، آراسته سازند.
توصیه و سفارش سعدی است که میگوید:
ره نیک مردان آزاده گیر ، چو ایستادهای دست افتاده گیر
مبنای نیکوکاری و رسیدگی به کار مردم و نیازمندان در اسلام تقوی و پرهیزکاری است و قرآن مجید در آیه 2 سوره مائده به این امر اشاره دارد و می فرماید بر امور نیک و تقوی، تعاون و همکاری نمایید. انسان مسلمان باید در پی رفع حوایج برادر مسلمان باشد و سعی کند تا می تواند به هر صورت ممکن به آنان یاری دهد زیرا در روایت آمده است : هرگاه مسلمانی رفع گرفتاری مسلمانی را می کند خداوند به او خطاب می نماید که پاداش تو بر من و برای تو غیر از بهشت را نمی پسندم.
بر اساس احادیث و روایات احسان، نیکوکاری و رسیدگی به کار مردم و رفع نیاز آنها از برترین حسنات بیان شده و کسانی که به سرنوشت برادر مسلمان خود بی توجه باشند مورد نکوهش قرار گرفته اند. نیکی به دیگران و کمک به موسسات خیریه در جهت گره گشایی از نیازمندان، امری فرا ملی است. در فراسوی مرزها، این عمل نیکو، جایگاه والای خود را دارد. همچنین در آیین اسلام که در آن
ادامه 👇👇
همچنین در آیین اسلام که در آن مسلمانان، برابر و برادر خوانده شده اند، این امر از جایگاه ویژه ای برخوردار است. نیکوکاران مسلمان، رهروان صادق امامان معصوم علیهم السلام هستند؛ آنان که خلق و خوی حسنه شان و سیره و سیر و سلوکشان سرشار از خوبی ها و گره گشایی هاست.
باور چیست و چه اهمیتی دارد؟
راه های تقویت باور چیست؟ قانون باور چیست؟ اینها سوالاتی در مورد کلمه باور هستند که در این مقاله قصد داریم به آنها پاسخ دهیم.
باور یا Belief یکی از قدرت های نهفته در وجود هر شخصی است که می تواند تاثیرات بسیار مهمی را در زندگی شخصی، کاری و حرفه ای هر فردی به وجود آورد. در حقیقت باور همان چیزی است که ما در اثر تکرار و به مرور زمان آن را سرلوحه زندگی خود قرار داده و تصمیمات خود را بر اساس آن اتخاذ میکنیم. این باور ها به دلیل اینکه بارها و بارها تکرار می شوند، در ذهن ماندگار شده و گاهی اوقات آنقدر بزرگ و قوی می شوند که به اتفاقات زندگی ما نیز جهت می دهند.
✍ https://eitaa.com/sokhanranan92
باورهای خوب
ما را تشویق می کنند که به جلو حرکت کرده و روز به روز بهتر عمل کنیم. افراد در هنگام شروع یک کار دو نوع رویکرد دارند. بعضی ها ترس زیادی داشته و اشتیاق کم و به این صورت آن کار را شروع نمی کنند یا به عبارتی ریسک نمی کنند. ولی در مقابل افرادی نیز وجود دارند که با وجود اینکه ترس دارند ولی اشتیاق سوزانشان برای رسیدن به موفقیت آن ها را تشویق می کند که کار را شروع کنند و با تلاش و سخت کوشی به موفقیت برسند. در واقع افرادی که در دسته دوم قرار می گیرند، دارای باورهای سازنده و مثبت هستند.
✍ https://eitaa.com/sokhanranan92