🌾🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌾
🔷️ جمله دوم فرستاده پیامبر به یزگرد...
*لیخرج الناس من عبادت العباد الی عبادت الله و من ضیق الدنیا الی سعه الدنیا و الاخره*
جمله ی دوم؛ گفت آمدیم تا مردمان را، بندگان خدا را، از حصار محدود و تنگ دنیا ببریم در فراخنای دنیا و آخرت، حصار محدود و تنگ دنیا، در یک جامعه ای که مردم با بینش درست زندگی نمیکنند، از هر طرف نگاه میکنند، نزد نگاهشان چیزی جز دنیا و بهره های دنیوی نیست، از هر طرف نگاه میکنند مردم، نزد نگاهشان چیزی جزء دنیا و بهره های دنیوی نیست، از هر طرفی نگاه میکنند مردم، جزء لذایذ دنیوی و منیتهای باب دنیا چیزی برایشان مطرح نیست، هر چه نگاه میکند، تلاشهای کوچک و نا چیز حیوانی خودش میبیند و منافع کوچک و پست و حقیر و دفعی و آنی اش را، در جامعه ای که یزگرد بر مردم حکومت میکرد، مردم چنین نبود که همه از یزگرد راضی باشند، ناراضی هم زیاد بود؛ اما این ناراضی ها چون چشمشان نزدیک بین بود، چون افق دیدشان تنگ و کوچک بود، می دیدند که اگر اندک نارضایتی و ناراحتی از یزگرد نشان بدهند، همین زندگی مختصر پست هم از آنها گرفته خواهد شد، همین دو لقمه بیشتر خوردن، دو روز بیشتر غنودن، دوتا جفتک بیشتر توی کوچه و خیابان زدن، همین از او گرفته میشود؛ و چون برای این خیلی ارزش قائل بود، چون خیلی همین مختصر را دوست میداشت، حاضر نبود که برای آزادی، برای شرافت و اصالت و فضیلت انسانی اقدامی به عمل بیاورد، علتش چه بود؟؟!! افق دیدش کوچک و تنگ و محدود بود، ضیق دنیا.
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص ۲۶۳.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
@sokhanshia
🌾🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌾
🔷️ بندگی خدا و وسعت پیدا کردن؛ فکر و بینش و خرد انسانی...
اما وقتی که انسان مسلمان شد، همه چیز برای او مقدمه است، وسیله است، برای چه؟؟ وسیله چه؟؟ وسیله رسیدن به جهانی پهناور _نمیگویم جهان بعد از مرگ _ جهان فکر و بینش و دید خود انسان که به وسعت خدا وسیع و گسترده است، همه چیز برای انسان وسیله هستند، برای اینکه انسان بتواند رضای خدا را به دست بیاورد، زندگی دنیا، پول دنیا، آسایش دنیا، محبتهای دنیا، برایش ارزش و اصالت ندارد، آن وقتی ارزش پیدا میکند که در راه خدا باشد، فی سبیل الله ، اما اگر چنانچه این محبت، این مال، اینمقام، این زندگی، این فرزند، این آبرو، این حیثیت، در راه خدا و در راه وظیفه نبود و قرار نگرفت، برایش هیچ قیمتی و ارزشی ندارد، دنیا و آخرت به هم دوخته است در طرز فکر اسلامی؛ و برای یک مسلمان، دنیا آخری ندارد، در نظر آن شخصی که بنده بندگان و برده موجودات ناقص است، دنیا محدود است؛ اما برای این؛ دنیا وسیع است، مرگ یک دریچه ست که از این دریچه ی وقتی نگاه میکنی، آن طرف باغها و بوستانها و دنیاها و گیتی ها و جهان هاست؛ لذا میبینید که فوقش این است که به این دریچه برسد، از این دریچه بگذرد، مهم نیست، مرگ برایش مسئاله ای نیست...
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص ۲۶۴.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
@sokhanshia
💠همه به سوی دار جزا خواهیم رفت، چه بهتر که عمر کوتاه را در راه #خدمت به اسلام و مسلمین صرف کنیم تا در پیشگاه مقدس حق تبارک و تعالی سرافراز و در سلک خدمتگزاران درآییم.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ٢٢،صفحه ۶١
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
@sokhanshia
🌾🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌾
🔷️مطالبی که در مورد توحید بیان شد؛ بینش نو و مخصوصا قرآنی بود ...
اینها جلوه ها و گوشه هایی از توحید است، البته درباره ی توحید منظم تر و تحت عنوان معین تری بایستی صحبت کرد و صحبت خواهیم کرد ان شاءالله در روزهای آینده، امروز بنده فقط خواستم یک کلیاتی را در این باب گفته باشم......این در حقیقت یک بینش نویی در زمینه توحید میدهد...یک بعدی از توحید است که درست آنچه در زمینه توحید مورد نظر است، مورد نظر ادیان و قرآن مخصوصا، منعکس میکند بیان میکند.
و اما آیاتی که در نظر گرفتیم؛ تکرار آیت الکرسی به عنوان یک شعار توحید خیلی جالب است، که احتمال میدهم علت اینکه این همه تاکید شده که آیت الکرسی تکرار خوانده بشود در مواردی، برای این است که این شعار توحید دائما در ذهن انسان زنده و پایدار باشد، حیّ و قیّوم باشد. این خاطره در ذهن انسان، این آیاتی که امروز اینجا نوشته شده، از سوره بقره است، شرح یک منظره ای ست در قیامت، که البته به مساله ی توحید ارتباط تام و تمامی پیدا میکند، در ضمن تلاوت آیه کاملا روشن میشود. سوره ی بقره آیه ۱۶۵، ۱۶۶.
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص ۲۶۵.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
@sokhanshia
🌾🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌾
🔷️محبوبیت خدا برای مومنان...
*و من الناس من یتخذ من دون الله اندادا* از جمله مردم کسانی هستند که به غیر خدا هماوردان و رقیبانی را انتخاب میکنند؛ یعنی برای خدا شریک از جنس بشر یا از غیر جنس بشر انتخاب میکنند، *یحبونهم کحب الله* آن ها را مانند مهر و محبت که باید به خدا داشت، دوست میدارند، همینجا یک پارانتزی باز میکند آیه، چون درباره ی محبت صحبت نمیکرد، اما چون صحبت محبت اینها نسبت به خدا شد، یک پارانتزی کانّه باز میکند مثل جمله ی معترضه میفرماید؛ *و الذین آمنوا اشدّ حبا ِلِله* آن کسانی که ایمان آوردند، مومنان راستین و واقعی، اینها مهر و محبتشان به خدا بسی شدیدتر است از همه این جلوه های ظاهری، از همه ی قطبهایی که دل انسان را مثل کهربا به سوی خود جذب میکنند، از همه خدایان دروغین، از خدای نفس و شهوت، که خودت بگیر و برو تا آن خداهایی که در صدر و بالای اجتماعات جا گرفته اند و جا میگیرند و جای داده میشوند، از همه اینها خدا برای مومن محبوب تر است.
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص ۲۶۶.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
@sokhanshia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_نوشت/ خطر نفوذ برای نهضت
📛امام خمینی(ره): توجه داشته باشید کی دارد خلاف میکند به اسم اسلام، کی دارد خرابکاری میکند به اسم اسلام؛ اگر عمامه سرش است بزنیدش کنار.
📅 ۴ تیر ۱۳۵۹
@sokhanshia
🌾🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌾
🔷️روزی که قدرت فقط دست خداست...
*و الذین آمنوا اشد حبا لله و لو یری الذین ظلموا اذ یرون العذاب انّ القوه لله جمیعا* ناگهان منتقل میکند بیان را به صحنه ای از قیامت، آن لحظه ای را بیان میکند که خلائق جمع شده اند، محشور شده اند در قیامت، کفار و بد کاران و بندگان غیر خدا و همه پدیده های موجود قیامت، آنچه که برای ما بیان شده یا بیان نشده، همه جمع است، وسایل عذاب خدا و وسایل رحمت و لطف خدا هم هست، البته در کیفیت این وسایل، بنده و شما هنوز نمیتوانیم درک درست و تصور کنیم. در این دنیا درست نمی شود فهمید که آنجا چه خبر است، به طور کلی همین قدر میدانیم، امکاناتی که برای شکنجه، برای عذاب، برای بد بختی، در آنجا قرار است پیش بینی بشود، همه حاظر و آماده شده، بندگان خوب خدا و بندگان بد خدا هستند، بعد ستمگران و ظالمان ناگهان می بینند که تمام قدرت در قیامت از آن خداست، خیلی چیز عجیبی است، الان در دنیا نگاه کنید، هر کسی یک قدرتی دارد، هر کسی یک کاری میکند، بالا نشین ها قدرتشان بیشتر است، اما پایین نشینها هم بالاخره قدرت دارند، هر کسی به قدرت خودش می نازد، هر کسی یک اندازه و مایه ای از توان و نیرو در او هست، کاری از او بر می آید آخر، مخصوصا آن ستمگر، آن ظالم، که کارش بالاتر است، قدرتش هم بیشتر است، آن ظالمی هم که عبادت ظالم را کرد_ این هم ظالم است، این ستمگر است_ این هم از یک قدرتی به خیال خود بهره مند است؛ چون ارتباط پیدا کرده با یک قدرت بالاتر، مثل روباهی که دُم خودش را به دُم شتر بسته، در دنیا این جوری است، اما در قیامت وقتی که اجتماع میکنند، هر چه که نگاه میکنند، هر کسی که به خود مراجعه میکند، میبیند هیچ قدرتی، هیچ توانی، هیچ عرضه ای در او نیست، قدرت یکسره دست خداست.
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص ۲۶۷.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
@sokhanshia
هدایت شده از منهاج|| محمدمهدی حسینزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 الگوی سهضلعی اسلام برای #نظامسازی و #جامعهسازی
🔹 الگوی اسلامی برای نظامسازی و جامعهسازی به طور خلاصه یک الگویی است مرکّب از ایمان و علم و عدل؛ این سه عنصر اصلی است.
🔸 ما البتّه در هر سه بخش عقبیم. تحرّک ما تحرّک مناسب و شایستهای نبوده. [اما] انسان در شخصیّتسازیهایی که صورت گرفته، میتواند مشاهده بکند.
🔸 شما با عملکرد خودتان میتوانید این الگو را در چشم مردم جهان شیرین کنید و تبلیغ کنید آن را، برجسته کنید یا خدای نکرده بعکس، آن را از چشمها بیندازید.
🔹 چه مستکبرها بخواهند، چه نخواهند، این الگوی تازه سر برآورده در دنیا، و آنها هم از همین میترسند. کینهتوزیای که شما میبینید آمریکا و بعضیهای دیگر با جمهوری اسلامی دارند، [بخاطر این است که] با اساس مخالفند.
🎙 ۱۳۹۹/۰۶/۰۲ بیانات در ارتباط تصویری با جلسه هیئت دولت
#انقلاب_اسلامی
#تمدن_اسلامی
☑️ @amin_enqelab
🌾🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌾
🔷️در قیامت ستمگران به خود میگویند...
*لمن الملک الیوم لله واحد القهار* این منظره را در نظر میگرید، ستمگرِ ظالم میگوید، چه ستمگری که ستم میکرد به دیگران، چه ستمگری که به خودش ستم میکرد و خودش را بنده آن ستمگر اولی قرار داده بود، وقتی نگاه کنند، بینند عجب!!! اینجا همه آن حرف ها و ادعاها و باد و بروتها و کاخ ها و زندگی ها، همه هیچ و پوچ است، هیچ کاری از دست کسی بر نمی آید.
آن وقت آن جا منظره ی عجیبی ست، دو گروه را در نظر بگیرید، یک گروه، گروه دیگر را عبادت کردند، یعنی اطاعت بی قید و شرط، این دو گروه، روز قیامت روبه روی هم قرار میگیرند، با هم جنگ و منازعه و مخاصمه دارند...
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص ۲۶۸.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
⛔️ خيال نكنيد امام سال ۵۷ همان امام سال۶۸ بود/ امام روزبهروز جلوتر میرفت و خودش را کاملتر میکرد
📝 رهبرمعظم انقلاب:
شما خیال نکنید که امامِ سال ۶۸ که به جوار الهی رفت، همان امامِ سال ۵۷ بود که وارد ایران شد.
نخیر،
امام خیلی جلو رفته بود،
خیلی پیشرفت کرده بود،
خیلی بالا رفته بود...
🔺خدا شاهد است که بعد از هر ماه رمضان، گاهی که خدمت امام میرسیدم، برایم محسوس بود که در این ماه رمضان، امام نسبت به گذشته بالاتر رفته، پرواز کرده و از مادّه دورتر شده است.
🔹روزبهروز جلوتر میرفت و خودش را کاملتر میکرد. انسان مؤمن، این است.
«من ساوی یوماه فهو مغبون».
🔺اگر دو روزمان مثل هم باشد، سرمان کلاه رفته است.
مغبون، یعنی فریب خورده،
سرکلاهرفته.
و کسی که فردایش از امروزش بدتر باشد، «فهو ملعون»؛ یعنی طرد شده است.
۶۹/۱۱/۲٩
#دهه_فجر
@sokhanshia
@sokhanshia
🌾🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌾
🔷️آنگاه که در قیامت مردم قدرت خدا و عذاب خدا را میبینند...
*و لو یری الذین ظلموا اذ یرون العذاب* اگر می دیدند آنان که ستم کرده اند... اگر می دیدند آنان که با با سر سپردگی به غیر خدا ستم کرده اند، آن گاه که مشاهده میکنند عذاب را، چه می دیدند؟؟ *انَّ القوه لله جمیعا* اینکه نیرو و قدرت یکسره از آن خداست، *و انَّ الله شدید العذاب* و اینکه عقاب خدا سخت و سهمگین است، اگر می دیدند، چه میشد؟؟ جوابش مقدر است.....بی گمان از رفتار خود پشیمان می شدند، پشیمان میشدند که در دنیا چه خِرگیری ای(گریبانگیری) میکردند، میرفتند بنده و برادر ستمگرانی می شدند که حالا این قدر در قیامت بی عرضه اند، این قدر از دستشان کار بر نمی آید.
اگر با چشم عبرت می نگریستند، می دیدند در دنیا هم به همان اندازه بی عرضه اند، *اذ تبرا الذین اتبعوا و راءَ العذاب* آن زمان که پیشوایان و سران، بیزاری جویند از پیروان و تابعان *وراء العذاب* و عذاب خدا را بنگرند؛ آن وقت دیگر یزگرد مثلا میگوید، بار الها!!! پروردگارا!! اینهایی که میدیدی در زمان من، من را عبودیت میکردند، من بیزار از اینها هستم، نه خیال کنی که من علاقه ای به آنها دارم که اینها من را شریک تو قرار میدادند، غلط میکردند شریک تو قرار میداند، من از اینها بیزارم، حالا ببینید چقدر رعیت آن روز یزگرد دلشان میسوزد، که ما دنیا و آخرتمان را به این نامرد دادیم، این حالا در قیامت از ما بیزاری می جوید...
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص ۲۶۹.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
🌾🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌾
🔷️چوب عبودیت غیر خدا
*اذ تبرا الذین اتبعوا من الذین اتبعوا و راوُ العذاب* آنگاه که پیشوایان و سران بیزاری جویند از پیروان و تابعان و عذاب خدا را بنگرند، *و تقطعت بهم الاسباب* و رابطه ها و پیوندها میان آنها قطع شود، *و قال الذین اتبعوا* و تابعان و دنباله روان گویند؛ *لو ان لنا کرت فنتبرا منهم کما تبرووا منا* ای کاش ما را بازگشتی بود به دنیا تا از آن بیزاری میجستیم، چنانچه آنان از ما بیزاری جستند، یعنی امروز، روز قیامت، *کذالک یریهم الله اعمالهم حسرات علیهم* بدین گونه خداوند کارهای آنان را به صورت مایه حسرتی به آنان می نمایاند، *و ما هم بخارجین من النار* و آنان هرگز از آتش برون آیندگان نیستند.
اینجا مطلبی که در این آیه مورد نظر بود، این بود که آن کسانی که آنجا دارند چوب میخورند، چوب عبودیت غیر خدا را میخورند، چوب این را میخورند که بنده و برده غیر خدا شدند؛ یعنی چیزی غیر توحید و ضد توحید، در حالی که قرآن تعبیرش #اتبعوا است، دنباله روان، پیروان.
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص ۲۶۹.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
@sokhanshia
⭐️برتر از مرد
🔹امام خمینی(ره): تاریخ اسلام گواه احترامات بیحد رسول خدا(ص) به این مولود شریف است، تا نشان دهد که زن، بزرگی ویژهای در جامعه دارد که اگر برتر از مرد نباشد، کمتر نیست.
📅 ۴ اردیبهشت ۱۳۶۰
🌸 فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه سلاماللهعلیها مبارک باد
✅ @sokhanshia
#پیام_صبحگاهی
اسلام، فاطمه - آن عنصر برجسته و ممتاز ملکوتی - را به عنوان نمونه و اسوهی زن معرفی میکند. آن، زندگی ظاهری و جهاد و مبارزه و دانش و سخنوری و فداکاری و شوهرداری و مادری و همسری و مهاجرت و حضور در همهی میدانهای سیاسی و نظامی و انقلابی و برجستگی همه جانبهی او که مردهای بزرگ را در مقابلش به خضوع وادار میکرد، این هم مقام معنوی و رکوع و سجود و محراب عبادت و دعا و صحیفه و تضرّع و ذات ملکوتی و درخشندگی عنصر معنوی و همپایه و هموزن و همسنگ امیرالمؤمنین و پیامبر بودن اوست. زن، این است. الگوی زنی که اسلام میخواهد بسازد، این است.
۱۳۶۸/۱۰/۲۶
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
@sokhanshia
🍃🍁 جلسه ی دهم از کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری رو با توکل بر خدا شروع میکنیم... 🍁🍃
🌾🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌾
🔷️توحید عمل زا و عمل ساز...
همانطور که عرض کردیم بحث توحید در قرآن یک بحث بسیار طولانی است، میتوان گفت طولانی ترین و مفصلترین بحثی که در سراسر قرآن انجام گرفته، بحث توحید است؛... بدین جهت فقط چند مساله ای را ما در اینجا میتوانیم با استشهاد به آیات مطرح کنیم، نه همه مسائلی را که درباره توحید یا در پیرامون توحید میتوان مطرح مطرح و بحث کرد.
ما به نظرمان این جور میرسد که اگر میپذیریم و قبول میکنیم که توحید، علاوه بر اینکه یک شناخت عمل زا و عمل ساز است _اگرقبول میکنیم که توحید، عقیده ای ست که متضمن تعهدی و مسئولیتی ست؛ باید جستجو کنیم، این تعهد را این مسئولیت هایی که در دل توحید منطَوی و مندرج است، اینها را پیدا کنیم و به صورت ماده ماده و جمله جمله و فصل فصل، هر کدام را تیتری قرار بدهیم و در قرآن یا در مجموعه منابع اسلامی، یعنی قرآن و حدیث، آن را تتبع و پیگیری کنیم، خواهش میکنم برادران و خواهران که سابقه ذهنی نسبت به بحث دارند، که فکر میکنم شاید همه برادران و خواهران یا اکثریت این جور باشند، دقت کنید که کلمات و تعبیراتی که بنده میکنم_سعی میکنم حساب شده باشد تعبیرات_ سعی میکنم درست در ذهن بسپارید و آنچه را که منظور است، روی آن تکیه و تامل و تدبر انجام بگیرد.
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص ۲۶۸.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
🌾🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌾
🔷️ توحید تعهد آور هست در عرصه های مختلف حکومتی و اقتصادی و بین المللی و...
سخن در این است، اگر قرار شد توحید یک عقیده ای باشد که به دنبال خود تعهدی را مسئولیتی را و تکلیفی را، برای معتقد به این عقیده به ارمغان می آورد، پس باید فهمید، و دانست که این مسئولیت و این تعهد و این تکلیف ها چیست بالاخره، آیا این تعهد در همین خلاصه میشود که ما به زبان یا به دل و به فکر، این عقیده را بپذیریم؟؟ یعنی خود اعتقاد، یک مسئولیتی ست؟؟ یا حد و قلمروی این مسئولیت از منطقه فکر و دل بیرون تر می آید، اما در اعمال شخصی، مثلا موحد، یک سلسله تکالیفی را به مقتضای توحید بر دوش خود دارد، از جمله اینکه نماز بخواند، از جمله اینکه نام خدا را در آغاز و انجام هر کاری بیاورد، از جمله اینکه فرض کنید گوسفند را، زبیحه را جز به نام خدا نکشد و از این قبیل، در همین حد خلاصه میشود؟؟ یا نه، تعهدی که توحید به فرد موحد یا به جامعه موحد میدهد، از حد فرمانهای شخصی و تکالیف فردی بالاتر است، تعهدی که توحید به یک جامعه موحد میدهد، شامل مهمترین، کلی ترین، بزرگترین، اولی ترین، و اساسی ترین مسائل یک جامعه است، مثل چه؟؟ مثل حکومت، مثل اقتصاد، مثل روابط بین المللی، مثل روابط افراد با یکدیگر، که اینها مهمترین حقوق اساسی ست برای اداره و زندگی یک جامعه، ما معتقدیم که تعهد توحید و مسئولیتی که بار دوش موحد میشود، مسئولیتی ست در حد تکالیف اساسی و حقوق اساسی یک جامعه.
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص ۲۷۵.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
#پیام_صبحگاهی
♦️مهمترین کاری که امام بزرگوار ما در سطح دنیای اسلام انجام داد، این بود که ابعاد سیاسی و اجتماعی اسلام را احیاء کرد.
۱۳۸۲/۰۳/۱۴
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
@sokhanshia
🌾🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌾
🔷️اندام نظام اجتماعی اسلام مغایر با اندام نظام غیر دینی ست....
با یک کلمه مطلب را عرض بکنم تا بعد بپردازیم به مسائل ریزتر و فرعی ترش یا مشخص تر و جزئی ترش، در یک کلمه، قیافه و اندام جامعه توحیدی، با قیافه و اندام جامعه غیر توحیدی متفاوت است. اینجور نیست که اگر در یک جامعه توحیدی، یک قانونی اجرا میشود، آن قانون یا ده تا مثل آن قانون در یک جامعه غیر توحیدی اجرا شد، آن هم توحیدی ست، نه، قواره جامعه توحیدی، شکل قرار گرفتن اجزای این جامعه، اندام عمومی اجتماعی که بر اساس توحید و یکتاپرستی و یکتا گرایی است، با غیر این چنین جامعه ای به کلی متفاوت است، در یک کلمه آنچه که امروز به آن میگویند نظام اجتماعی.
نظام اجتماعی و سیستم اجتماعی و شکل اجتماعی جامعه توحیدی، یک چیز ست به کلی مغایر و مباین و احیانا متعارض و متضاد با جامعه غیر توحیدی؛ در یک جمله، مطلب این است، شما این کلمه را بشکافید، در دل نظم اجتماعی و قواره اجتماعی و اندام های اجتماعی، حرفها و بحثها هست که میتوان با استمداد از فرهنگ های جدید و نوین رایج دنیا و بیشتر با استمداد از قرآن و منابع حدیث، این مسائل را فهمید و درک کرد، این کلیِ مطلب.
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص ۲۶۹.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
@sokhanshia
⭕ صراط مستقیم اسلام....
🔹️وظیفه ما است که در مقابل ابر قدرتها بایستیم و قدرت ایستادن هم داریم، به شرط اینکه روشنفکران دست از غرب و شرق زدگی بردارند و صراط مستقیم اسلام و ملت را دنبال کنند.
🔸️ اسلام خود مکتبی است غنی، که هرگز احتیاجی به ضمیمه کردن بعضی از مکاتب با آن نیست.
💠 ۱۳۵۹/۱/۱
@sokhanshia
🌾🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌾
💠 قطعنامه ی اول از موارد توحید ....
اما به طور جزئی تر و خصوصی تر و مشخص تر عرض کنم، ما توحید را به صورت یک قطعنامه ای که دارای موادی هست، عرض میکنیم و مواد این قطعنامه را یکی یکی بیان میکنیم، قطعنامه توحیدی چه مواردی دارد؟ همانطوری که بعد از مذاکرات گوناگون بین دو گروه، دو جبهه، دو آدم، قرار دادهای لازم الاجراء به صورت قطعنامه ای صادر میشود؛ موحدین عالم هم از طرف پروردگارشان، از طرف خدای توحید ملزمند که این قطعنامه را مورد عمل و اجرا قرار بدهند، اولین ماده این قطعنامه، در این تلاوت امروز بایستی روشن بشود؛ بنابر اصل توحید انسانها حق ندارند هیچ کس و هیچ چیز جز خدا را عبودیت و اطاعت کنند، این اصل اول از قطعنامه ی توحیدی، البته هیچ کس و هیچ چیز که گفتیم، دامنه اش خیلی وسیع است، ببینید عبودیت و اطاعت کجاها صدق میکند. *الم اعهد الیکم یا بنی آدم اَن لا تعبدوا الشیطان* آیا من پیمان نگرفتن از شما و قرار نبستم با شما، ای فرزند آدم که شیطان را عبودیت نکنید؟!!!!!؟
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص ۲۷۷.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
@sokhanshia
⭕ با نام اسلام بر علیه اسلام...
من به همه ملت این سفارش را میکنم، به همه ملتهایی که در آتیه خواهند آمد، سفارش میکنم که اساس این است که اسلام مخالف با مقاصدشان است و اسلام باید یا نباشد، یا اگر چنانچه یک صورتی باشد، بدست اشخاصی باشد که از #اسلام هیچ اطلاعی ندارند، یک آیه از قرآن را میگیرند یک جمله از #نهج البلاغه را میگیرند و به دیگرهایش هیچ کاری ندارند، و با آن یک جمله میخواهند نهج البلاغه و #قرآن کریم و اسلام را از بین ببرند.
💠 ۱۳۵۹/۰۸/۲۶
@sokhanshia
🌾🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌾
💠 منظور از شیطان آیا فقط ابلیس است؟؟؟
*الم اعهد الیکم یا بنی آدم ان لاتعبدوا الا الله* آیا من پیمان نگرفتم از شما و قرار نبستم با شما، ای فرزند آدم که شیطان را عبودیت نکنید؟؟درباره ی شیطان شاید در ضمن بحثهای های گوناگون توضیح دادیم، شیطان عبارت از جناب ابلیس نیست یا یک چیز پنهان و مخفی که به چشم نمی آید، به دست لمس نمیشود، در همه جای زندگی آدم هم ممکن است پیدا باشد، فقط این نیست، شیطان یک چیز وسیعی ست، یک مفهوم عامی است، شیطان یعنی نیروهای شر انگیز و شر آفرین خارج از وجود انسان، نیروهای شر آفرین اما خارج از محدوده وجود خود آدم، این میشود شیطان، همچنانی که نفس را _که قرین شیطان است، نوکر شیطان است، آلت دست و آلت فعل شیطان است_ اگر بخواهیم تعریف کنیم، میتوانیم اینجوری تعریف کنیم؛ نیروهای شر انگیز و شر آفرین درونی انسان، نفس و شیطان، نفس اماره، شیطان؛ این از داخل، آن از خارج، این دوتا نیروهای فساد آفرینند، نیروهای شر آفرینند، نیروهای انحراف و انحطاط آفرینند، شیطان یعنی هر آن چیزی که خارج از وجود توست و در راه تو اخلال میکند، شر می آفریند، شعله بر می انگیزد، خار راه میشود، گرگ و دزد راه میشود یا گرگ و دزد راه را بوجود می آورد، این شیطان است. در بحث مربوط به پیامبری و نبوت، در همین سلسه تلاوت و تدبر در آیات قرآن کریم، می رسیم و این آیه را ان شالله آنجا ترجمه خواهم کرد برایتان؛ همه پیغمبرانی که مبعوث شدند از طرف پروردگار، دشمنانی داشتند از شیطانهای جن و انس، البته این دشمنها را بعد مشخص میکنیم که چه کسانی بودند، و چرا دشمنی میکردند، شیطان این مفهوم عام است.
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص ۲۷۸.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia
@sokhanshia
🌾🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺🌾
🔷️بلای بزرگ اجتماعی...
*ان لا تعبدوا الشیطان* یعنی چه؟ عبودیت نکنید، سر سپرده و مطیع نگردید آن نیروهای شر آفرین را، و توحید یعنی این، اینکه میگویم توحید یعنی این، نه اینکه همه توحید این است، نه ... بلکه این یک بدنه و یک رویه و یک نما از استوانه توحید است؛ اطاعت نکردن، عبودیت نکردن، متحمل تحمیلات نشدن.
یک حدیثی است شاید مکرر در مواردی خوانده باشم، الان هم جای خواندن همین حدیث است که از قول امام علیه السلام نقل شده در کتب معتبره ما، از جمله در کافی شریف، اصول کافی، که امام علیه السلام نقل میکند به عنوان حدیث قدسی، در چند جمله که مفصلترین عبارات است این است که *لا اُعذبن کل رعیه فی الاسلام دانت بولایه کل امام جائر لیس من الله و ان کانت الرعیه فی اعمالها.....ترجمه ی حدیث یا بهتر این است که مضمون اجمالی حدیث را بگویم؛ اطاعتِ آن قدرتی که از سوی خدا و نماینده خدا نباشد، اطاعت از آن مرکزی که از مرکز قدرت پروردگار الهام نگرفته باشد، این در حد شرک است یا خود شرک است؛ برای خاطر اینکه ولو مردمی که این کار را انجام میدهند و مبتلای به این درد، به این بلا، به این نابسامانی بزرگ اجتماعی هستند، در کارهای شخصی خودشان آدم های مرتب و منظم باشند، *بره تقیهً* با پروا، پرهیزگار، مراقب، اما این بلای بزرگ موجب میشود که خدای متعال نظر لطف و رحمت را از این امت بر گیرد، آنان را معذب، معاقب، مبتلای به نقمت خود قرار دهد، این حدیث است.
🔸️ کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی رهبری؛ ص ۲۷۹.
#مقام_معظم_رهبری
#ایمان
🗨💭 روزانه یک دقیقه با سخنان رهبری.... 👇🏻👇🏻
@sokhanshia