هدایت شده از توابین | سید مصطفی موسوی
خاک بر سرم کنن که انقدر یه حرکت و حرفِ کوچیک یه نفری میتونه به همم بریزه. خاک بر سرم.
هیامـ🇵🇸ــ
https://eitaa.com/joinchat/1409876785C14fb3e526a
احتمالا شاید ، کی میدونه
شیش ماهه داریم بیشتر از قبل دم از ولی و ولایت فقیه و حضرت آقا میزنیم بعد به عمل که میرسه هفتاد درصد وا میدن ، محسنیه چیه؟ حضرت آقا صراحتا فرمودن همچین دهه ای نداریم هربار به این بحث رسیدن گفتن در خود فاطمیه برای زنده نگه داشتن حضرت محسن تلاش کنید دهه ی محسنیه چیه!
توی سریالی که دارم میبینم شخصیت اول جنون داره و یهو دنبال خودش میگرده ، نیاز دارم مجنون بشم و راحت تر خودمو صدا کنم.
عزیزم سلام خوبی
میشه ازت ی کمکی بخام
برا همین عُمَرکشون و اینا و نظر حضرت اقایِشهیدم[💔] ؛مطلب و اسناد بزاری؟؟
خیلی احتیاج دارم ...
ممنون میشم
.
حتما
هدایت شده از فتاوای رهبر انقلاب
🔸 حفظ وحدت در برپایی عزاداری
⁉️ آیا برپایی مراسم عزاداری در ایّام فاطمیّه در مناطقی که برادران اهل سنت هم در آنجا زندگی میکنند، منافات با وحدت میان مسلمین دارد؟
✅ نفس برپایی مراسم و ذکر فضائل حضرت صدیقهی طاهره سلام الله علیها منافاتی با وحدت ندارد و باید از توهین به مقدسات برادران اهل سنت اجتناب شود.
🆔 @khamenei_ahkam
هدایت شده از فتاوای رهبر انقلاب
🔸 توهین به مقدسات مذاهب
⁉️ لعن و نفرین کردن نسبت به مقدسات یا بزرگان دیگر مذاهب، در سخنرانی یا مداحی ها چه حکمی دارد؟
✅ هر گونه گفتار یا کردار و رفتاری که در زمان حاضر بهانه به دست دشمن بدهد و یا موجب اختلاف و تفرقه بین مسلمانان گردد شرعا حرام اکید است.
🆔 @khamenei_ahkam