هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 #تحلیل_و_تبیین | روایت وزیر اسبق بهداشت از تاکید ویژه رهبر انقلاب:
👈 «برای حفظ سلامت مردم هیچ مسامحهای جایز نیست»
🔻 دکتر باقری لنکرانی: پیگیریهای رهبر عزیزمان در این روزها برای مقابله با این همهگیری، و حمایت ایشان از اقدامات مستند و عالمانه برای جلوگیری از گسترش این ویروس منحوس مثال زدنی بود. البته این اقدامات رسانهای نشده است.
🔸️ به یاد دارم که در زمان مسئولیتم به عنوان خدمتگزار بهداشت و درمان کشور، بیم همهگیری آنفلوانزای پرندگان پیش آمد. همان موقع به محضر ایشان رسیدم و تاکید رهبر انقلاب این بود که در حفظ سلامت مردم هیچ مسامحهای جایز نیست و همهی امکانات را باید به کار گرفت و حتی وقتی صحبت از محدودیت در حج و زیارت شد، فرمودند اگر با شواهد علمی، این محدودیتها ضروری و لازم است، اقدام کنید.
🔍 بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=45042
♦️سفر انسان به انسان
در اسفار اربعه ی ملاصدرا، اخرین مرحله ی عرفان و یا همان سفر، حرکت از حق به خلق است. به نظر می رسد سخت ترین مرحله این بخش است که انسان عارف در مرحله ی پایانی خود به ان نائل می شود.
سفری درون خلائق. هر چند مراحل اسفار اربعه منقطع است و به نظرم هر انسانی در طول حیات و رشد حقیقی خود، همه ی مراحل را ناگزیر با هم طی میکند و شاید با محوریت یکی از سفرها.
باری انچه مقصود این نوشتار است صعب العبوری و سختی این حرکت است و البته ناگزیری ان.
همه ی ما سفرهای جغرافیایی داشتیم. از شهری به شهری، از کشوری به کشوری، حتی از مردمی به مردمی. می توانیم پیش بینی کنیم مسیر را، یا ملزومات سفر را، یا تهدیدات، فرصتها.
ولی دنیای یک انسان بسیار پیچیده است و برای سفر درون یک ناشناخته ی به غایت بدون نقشه. پر از ابهام.
فکر کنید وقتی می خواهید درون یک انسان سفر کنید، حتی نمی دانید گلبولهای سفید که اطرافتان را میگیرند دوستند یا دشمن. در حال استقبال از شما هستند یا در حال نابودی :)
ورود به یک انسان مثل زدن به دریاییست که حتی نمی دانیم طوفانیست یا ارام. غرق خواهیم شد یا نجات یافتگانيم.
تمام عمر در حال روشن کردن تاریکی وجود خویش هستیم، وتلاش می کنیم یکی یکی مجهولاتمان را حل کنیم، و خودمان را بیابیم. اما در همین عمر ناگزیر از مواجه با انسانهای دیگریم. اما اگر انسانی را برای سفر انتخاب کردیم، تازه انگار وارد تاریکی پشت تاریکی می شویم. انگار همه ی انچه که از خود می دانستیم، به یکباره فراموش می کنيم، همه چیز دوباره تاریک، تاريک و تاریک. سفریست که گاهی به وحشتمان می افزاید.
شاید برای همین است که اولیای خدا، اخرین مرحله ی سلوکشان این است، زیرا که تنها انانند که در این تاریکی در این همه مجهول و این همه حیرت و سرگشتگی، فانوسی با خود دارند. فانوس هدایت خداوند.
نه! خود نور شده اند، که انسان به سیمای هر انچه دوست دارد، در مي ايد. با دهان او سخن می گوید، با چشم او می بیند، با قلب او بیدار می شود. نه! خود او ... (سفر سوم)
شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل
کجا دانند حال ما سبکباران ساحلها)/سین
@Sorayya_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت آمادگی دولت آمریکا برای مقابله با #کرونا را مشاهده میکنید...!
@Sorayya_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️همانقدر که عقل گرایی بدون دین مشمئز کننده هست دینداری بدون عقلانیت هم مشمئز کننده هست...
#افراط
#تفریط
#انجمن_حجتیه
#فرقه_شیرازی_ها
@Sorayya_ir
🔴قرنطینه ۴۵۰ نظامی صهیونیست به دلیل کرونا
🔵ارتش رژیم صهیونیستی روز یکشنبه اعلام کرد که ۴۵۰ سرباز این رژیم به دلیل کرونا در قرنطینه هستند.
🔵به گزارش پایگاه خبری معا فلسطین، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این افراد به دلایل مختلف از جمله بازگشت از تعطیلات خارج از کشور و یا در ارتباط با هیأت نظامی که اخیراً از کره جنوبی بازگشتند و یا به دلیل تماس با بیماری که بتازگی از ایتالیا بازگشته است، تحت قرنطینه قرار گرفتند.
🔵این در حالی است که نگرانی از گسترش مبتلایان به "ویروس کرونا" در سرزمینهای اشغالی به دنبال ابتلای هفت نفر دیگر به این ویروس، فعالیت برخی مراکز و مشارکت در انتخابات پارلمانی در این سرزمینها را تحت الشعاع قرار داده است.
🔵وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی پیش از این از ابتلای هفت نفر از ساکنان سرزمینهای اشغالی به ویروس کرونا و قرنطینه یک هزار و ۵۰۰ نفر خبر داده بود.
🔵در حالی که مقامات صهیونیستی نگران هستند که گزارشهای اشتباه در مورد گسترش بیماری کرونا، موجب ترس مردم و عدم مشارکت آنها در انتخابات پارلمانی در سرزمینهای اشغالی فلسطین شود، کمیته مرکزی انتخابات اسرائیل بشدت احتمال تخصیص مکانی برای اخذ رأی از افراد مبتلا به کرونا را بررسی میکند.
🔵"بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی که بشدت از عدم مشارکت در انتخابات پارلمانی اعلام نگرانی کرده بود، گفت: شاید شرایطی از جمله عوامل خارجی وجود داشته باشد که به این شیوه در تلاش برای دخالت در انتخابات هستند.
🔵انتخابات پارلمانی در سرزمینهای اشغالی که برای سومین بار در یک سال گذشته تجدید شده، قرار است فردا (دوشنبه) برگزار شود...
@Sorayya_ir
حال و روز وزیر بهداشت و تیمشون در خط مقدم!!!
فرماندهایه که بهش گفتن منطقه رو باید فتح کنید، اما بدون فشنگ!!!
#سربازان_وطن
@Sorayya_ir
♦️پدر دکتر جهانپور هم به خاطر ابتلا به ویروس کرونا فوت کردن
اما ایشون کماکان در سنگر اطلاع رسانی حضور دارند و خم به ابرو نیاوردند....
شده مثل زمان جنگ، مهدی باکری گفت اگر همه شهدا رو تونستید بیارید عقب جنازه حمید ما رو هم بیارید عقب وگرنه نه....
#سرباز_وطن
@Sorayya_ir
♦️درياي آبي بي کران بي کران
جاده ای با شیب مثبت هفتاد، منتهی به در ابی بسیار ساده. پشت همين در ابی بسيار ساده، دریایی وسيع که تا چشم کار مي کند، ادامه دارد و انتهايش ناپيدا. سنگريزه هاي کف دريا به راحتي در اين اب ديده مي شود و خورشید انتهاي دريا بسيار پرفروغ. دریایی بر روی ارتفاع با ساحلي پلکانی. ساحلي صخره اي توام با سنگريزه. که با اطمينان مي توان روي ان قدم برداشت و پا را درون اب قرار داد. بدون ترس از عمق يا فرو رفتن در ساحل.
عبوري ناگزير از ساحل و اب شفاف و بسيار زلالش، و لمس سنگريزه هاي ان. هر چند که مالک اين دريا و ساحلش نه ايم. ان سوی غربی ساحل پشت صخره، اتاقکی ساخته شده با میله های اهنی. که درونش مسئول ساحل است. از پشت ميله هاي اهني پاسخي کوتاه و گذرا مي دهد کتاب به دست همچنان پشت ميله هاي اهني نشسته است. شايد احساس امينتي که پشت اين ميله ها دارد برايش بيشتر از قدم گذاشتن روي ساحلي به اين زيبايي است.
مستاصل در این سرگرداني، ان سوي صخره و سمت شرقي ساحل، با گذر از اب و قرار گرفتن پا روي سنگريزه هايش. و حرکت سمت مردمانی که مشغول ساخت ظروف پخش غذاي رايگان هستند. البته در سطحی پایینتر، خيلي پايينتر از سطح دریا. نه از ان جهت که مهربانیم و مثلا می خواهیم به دیگران کمک کنیم و نه از ان جهت که فکر میکنیم خیلی کارشان جالب یا جذاب است فقط برای انکه بیشتر در ان ساحل بمانیم. ...
باقیش را هم نمی دانم، مثل همیشه./سین
@Sorayya_ir
♦️وزیربهداشت نامه دوم رو هم زد
و در گلایه از وزارت صمت،دستگاه های امنیتی و قضایی و انتظامی رو فراخواند!
🔻به وزیری که برای حفظ سلامتی مردم با کسی تعارف نداره باید مدال افتخار داد...
#سرباز_وطن
@Sorayya_ir
در گردش چشم تو گُمم، باور کن!
انگشت نمای مردُمم، باور کن!
عشق تو شیوع کرده در شهرِ دلم
چشمت کرونا و من قمم، باور کن!
#سیدعلی_نقیب
پی نوشت: دانشگاه در یک روز کرونایی...
عکس: کویر
@Sorayya_ir
♦️فرض کنید امروز ۲ ماه آینده است
۱۶ اردیبهشت سال ۹۹
دور از جان شما و خانواده شما عزیزی یا عزیزانی را به علت ویروس کرونا از دست داده اید
بشدت غمگین هستید و آرزو می کنید کاش این بیماری را جدی می گرفتید و زمان به عقب بر می گشت و ۲ ماه قبل بود و از خانه بیرون نمی آمدید و به بقیه اعضا خانواده هم اجازه خروج نمی دادید و به این بیماری مبتلا نمی شدند
و
عزیز یا عزیزان خود را از دست نمی دادید
🔻امروز آرزوی شما برآورده شده
امروز ۱۶ اسفند ۹۸ است
شما به دو ماه قبل برگشتید و می توانید از این فاجعه جلوگیری کنید
🔻خواهش میکنم از منازل خود خارج نشوید و این بیماری را جدی بگیرید
@Sorayya_ir
*اساتید محترم حوزه های علمیه*
*اساتید محترم دانشگاهها*
*طلاب روحانیون محترم*
*دانشجویان محترم*
سلام علیکم
میلاد آقا امیرالمومنین بر شما مبارکباد :
نامهای به همت هسته بین الملل بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران خطاب به نخست وزیر هند آماده شده و به انگیسی هم ترجمه شده و قراراست ان شاءالله به سفارت هند تحویل داده بشود.
لطف کنید هم خودتون امضا بفرمایید هم توی گروههایی که هستید و برای رفقاتون بفرستید تا حداقل کاری که از دستمون بر میاد برای حمایت از برادران و خواهران دینیمون در هند انجام داده باشیم.
⭕۳۰ ثانیه بیشتر هم زمان نمیبره.
یا علی مدد
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdp-yTfC-idj4F-8s3RexiVEoqI5twqf75GPlYOMrk-SRglGg/viewform?usp=pp_url
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هدیه جدید آمریکا به عراقی ها؛ یک دستگاه کامیون حامل کلاه های آلوده به ویروس کرونا
🔺یک پزشک عراقی فاش کرد کنسولگری آمریکا در شهر اربیل در شمال عراق یک دستگاه کامیون پر از کلاه های آلوده به ویروس کرونا را به اربیل وارد کرده است.
🔺این پزشک در این ویدئو توضیح می دهد که ویروسی که کلاه ها به آن آلوده اند، از نظر بیولوژیکی فرآوری و به گونه ای تهیه شده است که ویروس داخل آنها تا 25 روز دوام می آورد.
منبع:iraqevents
@Sorayya_ir
🔴متاسفانه این آمار حاکی از اینه که بخشی از مردم، بیماری رو جدی نگرفته اند...
فعلا در سرعت شیوع، آمار اول رو دارا هستیم...
@Sorayya_ir
قبضه کردَست شهر را کرونا
غابَ عَن عَینِنا وَ یَنظُرُنا
ترس افتاده در وجود همه
لَونُ وَجهِ الأُناسِ یخبرُنا
همه مخفی شوید در خانه
عقلُنا باختِفاءِ یَأمُرُنا
قبلا از بوسه منع میفرمود
شیخ و اینک طبیب، یَحذرُنا
هان! چه جای غرور وقتیکه
ذَرَّةٌ فی ٱلبُیوتِ تحصُرُنا
گنه آلودهایم و چیزی جز
مَطَرُ الدَّمعِ لا یُطَهّرُنا
آی مردم! خدا خطابخش است
کل إستَغفِروه؛ یَغفرُنا
کرونا هم شکست خواهدخورد
رَبُّنا - بالیَقینِ - یَنصُرُنا
#علیرضا_مهران
#کرونا
@Sorayya_ir
کفترها، لاشخور نيستند، ولي وقتي دشتي پر از گندم باشد، و يک دسته کفتر منتظر خوردن انها باشند، ناخواسته مي گوييم لاشخورها!
اين را فقط يک کشاورز مي فهمد.
لاشخور کسيست که زحمات يک کشاورز را، دانه هايش را، تلاش شبانه روزيش را، با شکم باره گي خودش، که البته از روي طبيعتش است، هدر مي دهد حتي اگر کفتر باشد.
بذر بیچاره اما از کجا بداند این کفتر، افت است یا مراحل رشدش چیست؟ (اينجا اگاهي مساله است، نه فطرت و استعداد بالقوه، براي انتخاب نياز به اگاهيست. اگاهي و انتخاب دو امر ملازم همند)
بذر براي جوانه زدن، نياز به شناسايي بستر دارد و بعد به رسميت شناختن ان. که نيازمند حضور حقيقي کشاورز است.
يک کشاورز خوب، هميشه نگران است، تا وقتي که بذرش ريشه دار شود و به حدي رشد کند که ديگر کفترها يا لاشخورها نتوانند به ان اسيب بزنند. يک کشاورز هميشه بيدار است تا رسيدن بذرش به اين مرحله. به موقع ابياري مي کند و دائم مراقب نور و گرماست.
ولي اينجا ايمان هم مهم است. يک کشاورز بايد به خودش، و به عملش، ايمان داشته باشد. ايماني از روي علم و شهود قلبي و تلاشي مبتني بر حضوري عیان و غیرقابل تردید تا نهان. تا گندمها از هر اسیبی (کم ابی، خوراک پرندگان، کم نوری، خاک غیرمناسب، عدم حضور اشکار و نهان) در امان باشند. هر کدام از اینها نباشد محصولی در کار نخواهد بود. و کشاورز با همه ی بیدارباشها و مراقبتها و تلاشهای ستودنيش، تعهد و مهربانيش، انسانيتش، دستهایش تهی خواهد ماند. يعني نياز به مجموع اقدامات براي رسيدن به محصول واقعي و دست يافتنيست.
می توانیم البته دلخوش باشیم که کفترها، کشاورز تلاشگر، مهربان، و متعهد ما را از خانه اش بیرون مي کشند و به صورت دائمی در مزرعه نگه مي دارند. تا به صورت یک کشاورز، خودش را به رسمیت بشناسد و ان را به صورت رسمي، اعلان عمومی کند./سین
@Sorayya_ir
این طلبه(حجت الاسلام مداحی) یکی از #جهادگران_علیه_کرونا در یکی از بیمارستانهای قم هست
همسر باردارش که در ICU همان بیمارستان بستری بوده به همراه فرزندش فوت میکند
رفته یک گوشه خلوتی را پیدا کرده و آرام گریه می کند تا روحیه بقیه مریضها خراب نشود
اینگونه زیستن هنر میخواهد...
@Sorayya_ir
♦️خاطراتی ازجنس کرونا
پدرم کرونا گرفته بود، بعد۱۰ روز که پدرم دربیمارستان فرقانی بستری بود خدا رو شکر بهتر شد ودکتر مرخصش کرد
توی مسیر تارسیدن به خونه پرسیدم اذیت نشدی، گفت بیمارستان جای بدیه اونم تو این وضعیت وتوی بخش قرنطینه، اولش فکر کردم کارم تمومه پسرم، گفتم خدانکنه
پدرم گفت فردای روزی که بستری شدم اتفاقی افتاد که گریه ام گرفت
پدرم با بی حالی گفت یک بیمار معلول ذهنی وارد اتاق کردن و تخت روبروی من خوابوندنش، کرونا گرفته بود مثل من،اصلا حوصله اعلام اینکه چرا این بیمار به اتاق من اوردید نداشتم، گفتم اینم یک بنده خداست،
شام اوردن و با بی میلی مشغول خوردن شدم، دیدم بیمار معلول ذهنی چیزی نمیخوره، چند بار اومدن تو اتاق و بهش گفتن غذات بخور و رفتن سرشون خیلی شلوغ بود
از غروب یک عده آخوند اومده بودن و کارای بیمارها رو انجام میدادن، باهاشون صحبت میکردن و روحیه میدادن،
کارای عجیب میکردن مثلا کف اتاق ها تمیز می کردن، ملحفه ها رو عوض می کردن یا کارای دیگه که گفتنش خوب نیست اما انجام میدادن.
ساعت حدود ۱۲ شب شد و یک طلبه وارد اتاق شد و گفت در خدمتم کسی کاری داره و نگاهش افتاد به بیمار معلول ذهنی که هنوز غذاش رو نخورده بود و بیدار بود،
آخونده رفت کنارش گفت میخوای بهت غذا بدم که فقط نگاهش کرد، آخونده قاشق برداشت و تمام غذا رو قاشق قاشق گذاشت دهنش، سیر که شد براش تختش رو درست کرد و خیلی اروم گرفت خوابید.
فهمیدم گرسنه اش بود و خوابش نمی برد
گریه ام گرفت و تمام وجودم شد امید، امید به اینکه تا وقتی چنین جوان هایی داریم میتونیم هرکاری کنیم تو این چند روزآخوندها هر روزگروه گروه میومدن کارهای بیمارها رو، نظافت بیمارستان وصحبت بابیمارها رو انجام میدادن.
به من هر چقدر پول بدهن بعضی کارهایی که انجام میدادن روانجام که هیچ، بهش فکر هم نمیتونم بکنم
خدا عزتشون بده
احسان
۲۰ اسفند ۹۸
@Sorayya_ir
◽️حرم بانوی کرامت و مسجد مقدس جمکران تا اطلاع ثانوی میزبان زائران نخواهد بود....
@Sorayya_ir
نمیفهمم آنها که دم از حرمتِ حرم میزنند و اذن دخول را با رعایت مخارج حروف از حفظ میخوانند، چگونه در ِ حرم میشکنند تا به زور و بی اذن وارد شوند؟
شما اگر خیلی عاشق زیارت بودید و دلتان از بسته شدن این شفاخانه گرفته بود، با دلِ شکسته پشت درهای حرم توسل میجستید و دعا میکردید تا با رفع بلا زودتر درها باز شود و اذن دخول بخوانید و وارد شوید نه اینکه زیر لوای شعار حیدر حیدر مثل مغول و بربریها حرمتِ حرم را هتک کنید.
پ ن: فیلمهای ضبط شده که مهاجمان به حرم فحش ناموسی میدهند و با موبایل همدیگر را دعوت میکنند که بیایید اینجا آتش به پا کنیم پرده از نیتها برمیدارد و اینکه به آنچه در اذن دخول میخوانند اعتقادی نیست که اَللَّهُمَ اِنّی اَعْتَقِدُ حُرْمَةَ صاحِبِ هذَا الْمَشْهَدِالشَّریفِ فی غَیبَتِهِ کما اَعْتَقِدُها فی حَضْرَتِهِ وَاَعْلَمُ اَنَ رَسُولَک وَخُلَفائَک عَلَیهِمُ السَّلامُ اَحْیاءٌ عِنْدَک یرْزَقُونَ یرَوْنَ مَقامی وَیسْمَعُونَ کلامی وَ یرُدُّونَ سَلامی
@Sorayya_ir