فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیزر #گعده
🔺«آینده ایران روی میز تشریح»، عنوان مطلبی است که از مباحثه اهل نظر استخراج شده و به بررسی نقش نیروهای سیاسی در ایجاد #بلوای_۱۴۰۱ پرداخته که در پیش شماره مجله سوره به چاپ رسیده است.
با حضور:
محمد قوچانی، مدیر مسئول و سردبیر مجلهٔ آگاهی نو
علیرضا شفاه، مسئول گروه مطالعات علوم دقیقه مؤسسه علم و سیاست اشراق
سجاد صفارهرندی، رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
🔸🔹شما میتوانید متن کامل این نشست را در پیش شماره مجله سوره بخوانید...
🆔 @sourehmagazine
🔻«قیام لله یک مداح» عنوان مطلبی است درباره مهدی رسولی و نحوه حضورش در صحنه هیئت و سیاست نگارش شده و در پیششمارهٔ ماهنامهٔ سوره به چاپ رسیده است.
✍نویسنده:
مرتضی ابراهیمپور
بخشی از متن:
🔸️"«مهدی رسولی» هر ساله جلسات متعددی برگزار میکند تا یک پیام محوری برای جلسات محرم خود انتخاب کند. مثلاً پیام محوری نوحه معروف «باید رفت»، تقابل دو «اسلام عافیتطلب» و «اسلام جهادی و حماسی» است که رنگ و بوی آن در نوحههای مختلف محرم 1398جریان دارد. یا نوحه «الرحیل» محرم 1397، محصول و خروجی فکر روی جمله امام حسین است که: « فانّ من لحق بی منکم استشهد و من تخلف لم لیبلغ الفتح و السلام» که هممضمون با جملات «آوینی» در کتاب «فتح خون» است و مداح بخشی از آن را در جلسات محرم همان سال توسط مداح خوانده شد.
میبینیم که وقتی مداحی با اندیشه ناب اسلامی زندگی کند، از معارف اهل بیت، خوانش عمیق و تحلیلی خواهد داشت و تعاملش با مضامین، بسیط و دمدستی نخواهد شد. مثلاً «رسولی» در شب سوم محرم 1397 وقتی میخواهد از «سبک زندگی» بخواند، نوحهای ترکی از «ولیاللّه کلامی زنجانی» میخواند که مناظره بین دختر یزید و دختر امام حسین است و در این دیالوگ و تقابل، تفاوت دو نوع سبک زندگی «توحیدی» و «طاغوتی» از بیان جزئیات و مصادیق زندگی دو طرف درمیآید."
🔸️🔹️شما میتوانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید...
🆔 @sourehmagazine
🔻«آقای ژیژک! از موزه تاریخ بیرون بیایید!» عنوان نامهای است به اسلاوی ژیژک، نظریهپرداز چپگرای اسلوونیایی که در پیششمارهٔ ماهنامهٔ سوره به چاپ رسیده است.
✍نویسنده:
حامد میرزایی
بخشی از متن:
🔸️"آقای ژیژک! تلاش کنید که از موزه تاریخ بیرون بیایید! از شما توقع نمیرود که با دلسپردن به رسانههای جمعی و پستمدرن غربی و با مصرف اخبار گزینشی آنان، دربارۀ ایران اظهار نظر کنید. شما نمیتوانید مبارزۀ عظیم و تاریخی ایرانیان را مصادره کنید و تقلیل دهید. ایران، فکت خوبی برای حلوفصل بحران نظری شما نیست. شما نمیتوانید انتقام سالها انزوا و انفعال چپ و مارکسیسم در جهان را از ایران بگیرید. شما نمیتوانید در خلأ با سرمایهداری بجنگید و سپس برای سرپوش گذاشتن بر ناکامی محتومتان در این مبارزه، حالا با سرمایهداری در سرکوب ایران همدست و همراستا شوید."
🔸️🔹️شما میتوانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید...
🆔 @Sourehmagazine
🔻«دین، همیشه قربانی خشونت بوده است» عنوان مطلبی که به بررسی کتاب اسطوره خشونت مذهبی پرداخته و در پیششمارهٔ ماهنامهٔ سوره به چاپ رسیده است.
✍نویسنده:
علیرضا سمیعی
بخشی از متن:
🔸"وقتی رئیسجمهورآمریکا سخنرانی میکند، بوی باروت در خانهها میپیچد؛ حتی وقتی سخنرانیها غیرمستقیم و ضبطشده هستند؛ نخستوزیر انگلستان و مقامات رژیم صهیونیستی هم همینطورند. این رژیمها ماشینهای کشتارند، در بانکهایشان خون واریز میکنند، کلههایشان پر از بدترین نقشههاست و با این حال دائماً ما را به خشونت مذهبی محکوم میکنند."
🔸️🔹️شما میتوانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید...
🆔 @sourehmagazine
🔻«فارسی برای همه!» عنوان یادداشتی است که از سفر به سوریه تهیه شده و در پیششمارهٔ ماهنامهٔ سوره به چاپ رسیده است.
✍️نویسنده:
علیاصغر عزتیپاک
بخشی از متن:
🔸"جالیۀ ایرانی ساکن در «حَیِّ زینالعابدین» در سیاست به شکل کامل طرفدار بشار و رژیم حاکم هستند و بیش از سیصد شهید در ایام بحران داشتهاند. عکس این شهدا همه بر در و دیوار محله نصب شده است و ذیل تمام عکسها هم از عنوان «بَطَل» بهمعنی «قهرمان» استفاده شده است. قهرمانهایی که از هر کس دربارهشان پرسیدم، با احترام و عزت تمام دربارهشان حرف زدند. در مقبره هم مزارات شهدا را جدا از فوتشدگان عادی دفن کرده بودند تا تشخص داشته باشند. وقتی در محله گشت میزدیم، هنوز آثار خمپارهها و گلولههای شلیکشده به محله، بر در و دیوار پیدا بود."
🔸🔹شما میتوانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید...
🆔 @sourehmagazine
🔻«سودای انطباق» عنوان مطلبی است که به چگونگی پیش بینی فروپاشی جمهوری اسلامی توسط مجاهدین خلق پرداخته که در پیششمارهٔ ماهنامهٔ سوره به چاپ رسیده است.
✍نویسنده:
سارا عاقلی
بخشی از متن:
🔸️"صحنه واضح است. 44 سال بقای یک نظام سیاسی که از ابتدای تولدش، فروپاشیِ آن پیشبینی و حتی برای فردای واژگونی، نسخهٔ آلترناتیو پیچیده میشد. سازمان مجاهدین اگر نگوییم از ابتدای پیروزی انقلاب، از دومین سال تولد آن علناًمیگفت جمهوری اسلامی با این دستفرمان دوامی ندارد. و حالا عمر پیشبینیها همسن عمر جمهوری اسلامی است. اما سؤال اینجاست که ریشهٔ این نسخههای واحد در چیست و چرا هیچیک محقق نمیشود و میوه نمیدهد؟
🔹️اولین و سادهترین پاسخ به این سؤال معمولاً «بلاهت» و «طمعِ» رهبران سازمان مجاهدین است. «ابله» در تکرار پیشبینیها که خالی از نیرو برای تبدیلشدن به واقعیت است. و «طمع» برای به دست آوردن کرسیهای سیاست از جمله رهبری و ریاستجمهوری. اما نه «بلاهت» و نه «طمع» پاسخ کاملی برای 40 چهل سال چشمانتظاریِ فروپاشی نیست. آن هم برای یک تشکیلاتی فربه که در دورههایی خود را احیا کرد. وقتی هم که موجودیت خود را در خطر دید، توانست مرزهای سازمانی را پشت سر بگذارد و یک جنبش توتالیتر و سرسپرده به رهبران خود یعنی مریم و مسعود را شکل دهد. با چند هزار زن و مردِ مرعوب و گوشبهفرمان که به وقتش به خاک وطن خود حمله کنند و کشته شوند.
🔸️🔹️شما میتوانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید...
🆔 @sourehmagazine
🔻محمدصادق شهبازی فعال رسانهای در اولین قسمت از سلسله نشستهای گپ سوره درمورد #بلوای_۱۴۰۱ به اظهار نظر پرداخت.
محمدصادق شهبازی:
🔸اغتشاشات اخیر به ما نشان داد که بدنه انقلابی ما درحال حاضر رویا و پروژه ندارد و با دقت و تامل در تولیدات هنری میتوان این نکته را دید که هنوز در دهه۶۰ گیر کردیم و هنوز بدنه انقلابی ما نمیخواهد چیزی را تغییر بدهد.
در هفتههای گذشته و به بهانه اغتشاشات اخیر، با ارتباطی که با بدنه حزب اللهی دانشگاهها گرفتم متوجه شدم این نسل فاقد رویاینسلی هستند و کارویژهای ندارند. یکی از کارکردهای مهم سوره میتواند پر کردن این خلا باشد.
🔸️#گپ_سوره، محفلی برای گفتوگو درباره مسائل عمومی انقلاب اسلامی
🆔 @sourehmagazine
🔻 هانی ایرانمنش فعال فرهنگی در اولین قسمت از سلسله نشستهای گپ سوره در مورد #بلوای_۱۴۰۱ به اظهار نظر پرداخت
هانی ایرانمنش:
🔸"در #بلوای_۱۴۰۱ مردم ایران هدف ثانویه بودند و به جرات میتوان گفت که ما با بزرگترین جنگ جهانی رسانهای تاریخ طرف بودیم و این پدیده به دلایل متعدد برای مخاطب بین المللی، مهم بود و شاهد بودیم که بیش از ۹۵ درصد محتواها برای مخاطب خارجی تولید میشد و مردم ایران موضوعیتی نداشتند. اینکه برخی مطرح میکنند که این اتفاق مثل یک موج بود و متاثر از شرایط بوده است را درست نمیدانم. دوستانی که روی پرسنال برندیگ کار کردند به خوبی میدانند که این بسیج اینفلوئنسرها اساسا یک پدیده کاملا برنامه ریزی شده است.
با دقت به شرایط جهان به این نکته میرسیم که تحولاتی که در نظم جدید جهانی درحال رخ دادن است، جهان غرب را به این جمع بندی رسانده که خیلی سریع باید ایران مهار بشود.
اینکه ملاحظه میکنیم تصویر جمهوری اسلامی به شدت درحال مخدوش شدن است، این پدیده حاصل یک جنگ روایتهای وحشتناک در صحنه جهانی است."
🔸🔹#گپ_سوره، محفلی برای گفتوگو درباره مسائل عمومی انقلاب اسلامی
🆔️ @sourehmagazine
🔻 محمدامین فرجاللهی فعال رسانهای و پژوهشگر تاریخ در اولین قسمت از سلسله نشستهای گپ سوره در مورد #بلوای_۱۴۰۱ به اظهار نظر پرداخت.
محمدامین فرجاللهی:
🔸"نسل جوانی که موسس خیلی از نهادها و جریانهای انقلاب بوده، آرام آرام یک نگاه امنیتی را طی سالهای اخیر نسبت به مسائل کشور غالب کرده است و با دقت در بلواهای متعدد سالهای اخیر میتوان نهادینه شدن این نگاه امنیتی را در جریان انقلاب مشاهده کرد.
این نوع مواجه با پدیدههای اجتماعی سبب شده که جمهوری اسلامی در شرایطی که درگیر جنگهای ترکیبی متنوع و متعدد است، به سبک کلاسیک به مقابله بپردازد و در این فضا نگاه امنیتی نسبت به تمام پدیدهها امری مشهود است.
وقتی چنین شرایطی ایجاد میشود نتیجه ای جز شنیده نشدن صدای واقعیت ندارد و فهم جامعه ما را نسبت به پدیدهها غیرواقعی میکند."
🔸🔹#گپ_سوره ، محفلی برای گفتوگو درباره مسائل عمومی انقلاب اسلامی
🆔️ @sourehmagazine
🔻 سحر دانشور، پژوهشگر و نویسنده در اولین قسمت از سلسله نشستهای گپ سوره در مورد #بلوای_۱۴۰۱ به اظهار نظر پرداخت
سحر دانشور:
🔸"ما اساسا با موضوع زنان در رسانه مواجه نیستیم بلکه با مصرف زنان در رسانه مواجهیم، چون رسانه با توجه به فضای هیجانی و دیدهشدن خود، سراغ موضوعاتی که قابلیت نماد شدن را دارند میرود و آنها را به عنوان موضوع خاصی تلقی میکند.
🔹️وقتی به موضوعات حوزه زنان دقت میکنیم دقیقا همین فضا را مشاهده میکنیم و متوجه میشویم؛ در حوزه زنان اتفاقی که افتاده این است که یک نظم مفهومی خاصی بهوجود آمده و ما حرف هم که بخواهیم بزنیم و یا فکر هم اگر بخواهیم بکنیم باید حول همین نظم مفهومی حرکت کنیم.
🔹️یکی از کارکردهای سوره میتواند همین فراهم کردن امکان تنفس در خارج از این نظم مفهومی باشد.
سوره باید این نظمی که حوزه زنان را بلعیده، بشکند."
🔸🔹#گپ_سوره، محفلی برای گفتوگو درباره مسائل عمومی انقلاب اسلامی
🆔 @sourehmagazine
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تماشا_کنید
🔻«سودای انطباق» عنوان مطلبی است که به چگونگی پیش بینی فروپاشی#جمهوری_اسلامی توسط مجاهدین خلق پرداخته که در پیششمارهٔ ماهنامهٔ سوره به چاپ رسیده است.
🔸️🔹️شما میتوانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید...
🆔 @sourehmagazine
#توییتر_سوره
🔸جهان امروز اگر در یک هویت قدسی،مقابل استکبار نباشد،هرجا باشد،جهانش نیچه ای است.
اگر مذهبی هستید و می خواهید از پوچی فرار کنید،یا اگر روشنفکر هستید و می خواهید از پوچی فرار کنید،هیچکدام از این جاده ها،راه فرار از پوچی نیستبه خودتان دروغ نگویید.
🔹️-بخشی از متن انتقام استڪبار از مردم متفکر ایران
🔸️🔹️شما میتوانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید...
🆔 @sourehmagazine
#توییتر_سوره
🔸پویش "اعتراض محجبه های مخالف گشت ارشاد" بازنمایی سبک زندگی ایدئالی بودکه می خواست اندیشه ها و سبک زندگیهای متفاوت راکنار هم بنشاند. این امر محقق نمیشد مگر با سکولاریسم وخارج کردن احکام دینی از مدار نهاد های حاکمیتی وقانونگذاری رسمی.
ایدئالی که نظم مسلط جهانی آن راتعیین میکند
🔹️-بخشی از متن گفتار ها در جنگ با واقعیت
🔸️🔹️شما میتوانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید...
🆔 @sourehmagazine
#توییتر_سوره
🔸️سال۸۸ فیسبوک مهمترین شبکه اجتماعی اینترنتی ایران بود و توییتر هم حضور کماقبالی داشت. آمار دقیقی از میزان کاربران فیس بوک درسال۸۸ دردست نیست، اما طبق آمارها تاسال۹۳ حدود ۴-۵ میلیون نفر در فیسبوک حساب کاربری داشتهاند.
این را مقایسه کنید با حدود ۵۰ میلیون کاربر ایرانی اینستاگرام در سال۱۴۰۱!
🔹️-بخشی از متن بلوا در حباب
🔸️🔹️شما میتوانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید...
🆔 @sourehmagazine
#توییتر_سوره
🔸️نحوه حضور گفتار تنزه طلب، همانگونه که از نامش پیداست، زدودن غبار سیاست از دامن دیانت است.
این گفتار حتی در مواردی به سمت نوعی تنزه طلبی مهاجم پیش رفت.
به این معنا که هر آن که از حاکمیت اعلام برائت نکند، مجرم است.
🔹-بخشی از متن گفتارها در جنگ با واقعیت
🔸️🔹️شما میتوانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید...
🆔 @sourehmagazine
#توییتر_سوره
🔸زمانی در دهه ۶۰ همه فکر می کردند باید ایثار کنند.
در دهه های بعدی فقط فردگرایی و لذت بردن محور شد. یعنی آن قدر این تفرد شکل گرفته که حال باید یک قدم به عقب یا به عبارت دقیقتر یک قدم به جلو برداریم.
-بخشی از سخنان محمد قوچانی در آینده ایران روی میز تشریح
🔸️🔹️شما میتوانید این نوشته را در پیش شماره #مجله_سوره بخوانید...
🆔 @sourehmagazine
🔻پیششماره دوم ماهنامه سوره منتشر شد
🔹🔸برای تهیه این مجله به دکههای مطبوعاتی مراجعه کنید و یا به ادمین مجله سوره در پیامرسانهای روبیکا، بله، ایتا، تلگرام و اینستاگرام پیام دهید
🆔 @sourehmagazine
🔻 علاقمندان به دریافت سوره به صورت پستی، میتوانند با صفحات مجله سوره در پیامرسانهای روبیکا، ایتا، بله، تلگرام و اینستاگرام ارتباط بگیرند
🆔 @sourehmagazine
🔻فهرست مطالب پیششماره دوم ماهنامه سوره؛
🔷انقلاب اسلامی نرمال نخواهد شد
🔶پای درس حکمت؛
گزارشی از گفتارهای حجج اسلام یزدانپناه، امینینژاد و فلاح در دیدار با تحریریه ماهنامه سوره
🔷چین، تمدن مونتاژ؛
بررسی گفتارهای مختلف که بهانه سفر رئیس جمهور چین به عربستان به میدان آمدند
🔶فاطمه(س) نه عار بود نه متبرج؛
گزارشی از سخنرانی حجت الاسلام محسن قنبریان درباره جایگاه زن در نهضت و نظام محمدی
🔷شرح لحظههای آذر و دیماه۱۴۰۱
🔶خدا صحنه تاریک را با عمل مقدس مجاهدان روشن میکند؛
موخرهای بر سخنرانی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در جمع فرماندهان سپاه
🔷زیارتگاه کرمان؛ تکهای از جغرافیای مقدس مقاومت؛
شرح سفری به کرمان در ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی
🔶دیدار با اول شخص نورانی؛
جستاری در شخصیتپردازی در رمانهای انقلاب
🔷مبارزه، یقظه، فروپاشی؛
روایت انقلاب اسلامی در سینمای ایران
🔶فلسطین؛ همچنان پایدار، همچنان امیدوار؛
برج دمشق؛ یادداشتهای سفر به مدینه الیاسمین۲
🔷به سینما بعد از جنگ جهانی سوم فکر میکنم؛
گفتوگوی سوره با بهروز افخمی
🔶آن ملاحت هستی؛
نقدی بر یک غزل فاطمی از سیدمحمدجواد شرافت
🔷روایت یک جنگ ترکیبی؛
چرا باید ترجمه الغارات را بخوانیم؟
🔶فروشنده؛
درباره عنکبوت مقدس و سینمای فرنگپسند
🔷پرتره نقاش انقلاب؛
درباره مستند پرتره هنرمند واحد۵
🔶مرکززدایی از صنعت انیمیشن در ایران؛
درباره لوپتو و دستاوردهایش
🔷اینک آن نور؛
نگاهی به نقاشی قابهای آسمانی اثر عبدالحمید قدیریان
🔶از ابتدا تا انتها نور؛
گشتی در نمایشگاه عبدالحمید قدیریان
🔷در بند رهایی یا غوطه در معنا؛
نگاهی به مجسمه غواص، اثر حسین عصمتی
🔶راههای آسمان؛
نگاهی به مجسمه دیدهبان اثر مینا صدری
🔷شمایل اسفندیار؛
مروری بر سبک زندگی، شخصیت و آثار استاد اسفندیار قرهباغی
🔶بزم رزم؛
یادداشتی بر نوحه فاطمی مقتدر مظلوم با مداحی حسین طاهری
🔷هنر عین تعهد و پیام است؛
مروری بر تزهای شهید سیدمرتضی آوینی درباره ماهیت هنر
🔶عرفان و معنویت عرصه مبارزه سیاسی؛
مروری بر زندگی سیاسیعرفانی امام خمینی در دهه بیست و سی
🔹🔸برای تهیه این مجله به دکههای مطبوعاتی مراجعه کنید و یا به ادمین مجله سوره در پیامرسانهای روبیکا، بله، ایتا، تلگرام و اینستاگرام پیام دهید
🆔 @sourehmagazine
هدایت شده از هیأت اصحاب الحسین (ع)
🏴 مراسم عزاداری شهادت #امام_کاظم (ع)
▪️پیشمنبر: هیئت؛ میدان قیام نیروهای انقلاب
🎙 مهمانان: مرتضی ابراهیمپور | علیرضا سمیعی
🕰 چهارشنبه ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۱ | بعد از نماز مغرب و عشاء
🕌 مسجد دانشگاه تهران
هیئت اصحاب الحسین (ع)
[@ashabolhossein_ir]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻سوره آمد
شما مخاطبین عزیز میتوانید با مراجعه به کیوسکهای مطبوعاتی کشور یا ارتباط با روابط عمومی مجله سوره در پیامرسانهای بله، ایتا، روبیکا، تلگرام و اینستاگرام پیش شماره دوم ماهنامه سوره را تهیه کنید.
🆔 @sourehmagazine
سردار سلیمانی.pdf
8.08M
🔴شهید سلیمانی در آخرین سخنرانی خود چه گفت؟
🔸ماهنامه سوره در پیششماره دوم منتشر کرد:
متن منتشرنشدهٔ آخرین سخنرانی شهید حاج قاسم سلیمانی در جمع فرماندهان سپاه در مهر ۱۳۹۸
#انتشار_برای_اولینبار
🆔 @sourehmagazine
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 #مرور_مطالب
🔸مهمترین مطالبی که در پیششماره دوم ماهنامهسوره میخوانید
🆔 @sourehmagazine
🔺️ چگونه اشتراک سوره را تهیه کنیم؟
💎#طرح_الماس
۱.مبلغ اشتراک مورد نظر خود را به شماره حساب ذیل واریز نمایید
شماره حساب: ۱۰.۸۱۷۰۸۹۱.۱
شماره کارت: ۵۰۴۱۷۲۱۰۸۴۸۴۰۰۹۰
به نام سیدعلی سیدان
۲.فیش واریز به همراه اطلاعاتی اعم از؛ نام و نامخانوادگی، آدرسدقیق، کدپستی و شماره تماس به شماره ۰۹۱۹۲۵۴۸۷۲۹ یا به نشانی sourehmagazine در شبکههای اجتماعی، اینستاگرام، تلگرام، بله و به نشانی soureh_magazine در روبیکا ارسال نمایید.
🆔 @sourehmagazine