#نهضت_تبلیغ
🔹 چرا دین داری میکنی؟
🔸 چون میخواهم شادتر زندگی کنم
🌀 استاد پناهیان: من نمیتوانم خدایی را قبول کنم که به فکر شاد کردن من نیست و فقط به فکر دستور دادن به من است!
🔻باید با اصلاح ادبیات دینی سوءتفاهمها را کاهش دهیم؛ اگر پرسیدند: چرا دینداری میکنی؟ بگو: چون میخواهم شادتر زندگی کنم. یعنی هدف نهایی دینداری خود را «شادتر بودن» اعلام کن و بگو: اصلاً خدا مرا برای شادی و نشاط آفریده، و من به این نتیجه رسیدهام که از طریق دینداری میشود بانشاطتر زندگی کرد.
🔻وقتی میگویی «من به این دلیل از خدا اطاعت میکنم که میخواهم به خدا مقرب شوم» فقط نیمی از حقیقت را گفتهای! خُب بگو وقتی مقرب شدی، بعدش چه اتفاقی میافتد؟ بگو که خوشحال میشوی، لذت میبری، نشاط و سرور پیدا میکنی...
🔻اگر فکر کنی که دینداری در همین دنیا به آدم شادی و نشاط نمیدهد، در واقع دین و خدا را زیر سؤال بردهای! مگر میشود خدا بندهاش را به چیزی دستور بدهد که آخرش نشاط نباشد؟! من نمیتوانم خدایی را قبول کنم که به فکر شاد کردن من نیست و فقط به فکر دستور دادن به من است! هرکس دینداری میکند اما اما نشاط ندارد، دینداریاش اشکال دارد.
💠بهدانشگاهفعالانفرهنگیبپیوندید👇🏻:
🔗 https://eitaa.com/joinchat/2153250906C1b54bc25f2
19.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جهاد_تبیین
🎥| استاد پناهیان
⚠️ جهاد تبیین، جرأت میخواهد؛ چون وقتی حرف حق بزنی، سرزنش یا مسخره میشوی
👈🏻 چرا ۴۰سال است که آمریکا با همۀ امکانات، ضعیفتر شده و ایران با همۀ محدودیتها قویتر شده؟
🏫بهدانشگاهفعالانفرهنگیبپیوندید:
🔗 https://eitaa.com/joinchat/2153250906C1b54bc25f2
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جهاد_تبیین
🔶 نگاه اسلام به #زن؛ سرمایه عظیم آخرالزمان
🔺 فرصتی که این فتنه اخیر برای ما فراهم کرد، میخواهد ما را آماده کند برای جریان آخرالزمان؛ که نقاط قوت نگاه اسلام به زن را بیش از پیش آشکار و غفلت های گذشته را جبران کنیم.
🔻 استاد عابدینی - ۱۹ آبان ۱۴۰۱
📎 دریافت با کیفیت اصلی
#زنان_و_آخرالزمان
🌀بهدانشگاهفعالانفرهنگیبپیوندید:
🔗 https://eitaa.com/joinchat/2153250906C1b54bc25f2
درآمدی بر اندیشه های تربیتی علامه طباطبائی.pdf
454.2K
#سداد_تربیتی
🌀 درآمدی بر اندیشهی تربیتی علامه طباطبایی
این پژوهش با روش توصیفی تحلیلی، درصدد تبیین نظریه علامه طباطبائی در خصوص اندیشه های تربیتی می باشد. علامه به تناسب، در مباحث علمی فلسفی خود به بحث های مرتبط با فلسفه تعلیم و تربیت پرداخته است. نظرات ایشان با توجه به رویکرد فلسفی و توجه ویژه به حکمت متعالیه و تکمیل آن، بستر مناسبی برای طرح ریزی یک نظام جامع تربیتی برآمده از فلسفه اسلامی است. خصوصیات کم نظیر و گاهی هم منحصردبه فرد ایشان، از جمله اشراف بر مباحث فلسفه اسلامی و ارائه نظرات مبتکرانه از طرفی و آشنایی با فلسفه غرب و مبانی آن از سوی دیگر، می تواند از دلایل اقبال عموم فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی به ایشان باشد. ازاین رو، پرداختن به آرای این اندیشمند فرزانه، گامی به سوی نظام تعلیم و تربیت اسلامی می باشد. در این تحقیق سعی شده است با بیان دیدگاه علامه طباطبائی درباره فلسفه آموزش و پرورش، بعد نگرشی آن و استلزامات تربیتی آن در آموزش و پرورش، با نقل قول مستقیم و گاهی هم با برداشت های محتاطانه از تفسیر شریف المیزان، به طور اجمالی نظام تربیتی اسلامی بر اساس دیدگاه ایشان ترسیم شود.
🔹بهدانشگاهفعالانفرهنگیبپیوندید:
🔗 https://eitaa.com/joinchat/2153250906C1b54bc25f2
77.pdf
341.7K
#سداد_تربیتی
💠 جایگاه موعظه و تذكر در تربیت دینی از منظر علامه طباطبایی در تفسیر المیزان
🔹بهدانشگاهفعالانفرهنگیبپیوندید:
🔗 https://eitaa.com/joinchat/2153250906C1b54bc25f2
✳ مذهب بدون موضع؟!
🔻 یاد گرفتهام و اعتقاد دارم که «#مذهب بدون #موضع» بهغایت درست و مستقیم که برود، به ترکستان میرسد! نمیشود به مفاهیمی چون #حق و #باطل باور داشته باشی و به پیرامون خودت #بیاعتنا بمانی.
📚 از کتاب #خاطرات_سفیر
👤 #نیلوفر_شادمهری
📌 #رهبر_انقلاب: «هرکس از دستش کاری برای نصرت اسلام و نظام بر میآید حرام است که سکوت کند و کاری نکند.» (دیماه ۱۳۹۶)؛
راوی: آیتالله شبزندهدار
‼️ پ.ن: هر میزان مردم نسبت به #پیرامون خود حساستر شوند و #احساس_مسؤولیت کنند این ماجرا زودتر تمام میشود. هرکس هر میزان میتواند باید روشنگری کند. همه مسؤولیم. همه رسانهایم. همه پیامیم. فراموش نکنیم تا آخرین نفری که در حلقه ذهنی تروریستهای وطنی گرفتار است این #فتنه ادامه دارد.
┈┈•••✾•🖤🖤🖤•✾•••┈┈
🔹بهدانشگاهفعالانفرهنگیبپیوندید:
🔗 https://eitaa.com/joinchat/2153250906C1b54bc25f2