فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمدُلله شدم زائر درگاه شما
🖋دل به گرمای وجودت بسته و بی اعتنا به سرما، گوشه ای از حرم، به گنبد پوشیده از برف خیره میشود.تصویری از حرم برفی را برای دوستش میفرستد و با هشتگ
#یخ_در_بهشت
🚩
16.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوای برفی بهشت
🖋این دانه های برف سوغات بهشت اند، دل بریده اند از آسمان، آمدهاند زائر باشند و زینت حرمت شوند.
کاش بدانم...
شبیه برف باید دل برید از هر چه در دل هست
به شوق دیدن خورشید آیی و فنا گردی!
🚩
17.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه قاب آسمانی، برای یه عکس یادگاری
🖋توی این لحظه های سرد و برفی بیا و قشنگیای حرم رو از نزدیک ببین. سرمای هوا یادت میره اگه بری سمت چایخانه حضرت و یه چای مهمان آقا باشی.
ای زائر...
اینجایی و یعنی تو با او کار داری
حرف نگفته پیش او بسیار داری
یک لحظه از حال و هوایت را نگهدار
در چایخانه با یه عکس یادگاری
🚩
❤️❤️ *سلام صبحبخیر* ❤️❤️
امروزتان همراه بانگاه خدا ان شاءالله
🌺☘️🌺☘️
بسم الله الرحمن الرحیم
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما. بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
؛ذكرروز سه شنبه صدمرتبه
🌺"ياارحم و الراحمین🌺
با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد وعجل فرجهم 🌷
اللهم اشف کل مرضانابحق الحسین علیه السلام🌸
❤️صدقه صبح به جهت وسعترزق❤️
روز سه شنبه متعلق به وجود نازنین این سه امام همام میباشد زیارت آنها فراموش نشود
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیکم یاخُزّٰانَ عِلْم الله، السلام علیکم یا تَراجِمَة وَحْیِ الله، السلام علیکم یا اَئمّة الهُدی، السلام علیکم یا اَعْلامَ التُّقیٰ، السلام علیکم یا اَوْلادَ رسولِ الله، السلام علیک یا علی ابن الحسین یا زَین العابدين ویا سیدالساجدین ویاسلاله الوصیین، السلام علیک یا محمدابن علی یاباقر علمِ النَبیین، السلام علیک یاجعفرابن محمد یا صادقامصدقا فی القَولِ والفِعْل علیهم السلام و رحمه الله و برکاته
اللهم صل علیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ عَلیِّ بنِ أَبِی طالِب وَ الْأَئِمَّةِ المَعصُومین صلی الله علیهم اجمعین
❤️❤️التماس دعا ❤️❤️
♨️پزشکیان:
🔹هزینههای ناشی از مصرف بیرویه را دولت و حاکمیت متحمل میشوند، اما در واقع این هزینهها از جیب مردم میرود.
🔹 این امر باعث میشود که نتوانیم حقوق پرسنل و معیشت را بهبود ببخشیم.
✍آقای پزشکیان کمی زبان به کام بگیرید و سکوت کنید!
حرفهای نسنجیده و بی موقع شما در وضعیتی فعلی که نشان از درهم ریختگی اوضاع داخلی ایران دارد، علاوه بر ایجاد دلسردی در بین باقی مانده محور مقاومت، در نحوه اداره و توان بازدارندگی کشور، ما را مضحکه دنیا و رسانه های صهیونیستی کرده است!
کلمه به کلمه سخنان شما به گوششان میرسد!
نشان دادن اوضاع وخیم و نابسامان در داخل کشور اعم از ناترازی آب و برق و گاز و کسری بودجه و امروز هم ناتوانی در بهبود معیشت و حقوق کارمندان و... ارسال پیام ضعف به دشمن صهیونیستی و آمریکاییست .
نتیجه بگیرند ضعیفیم رحم نمیکنند؛ حمله میکنند.
27.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب: تصور آمریکا و رژیم صهیونیستی و برخی از همپیمانان آنها مبنی بر پایان مقاومت کاملاً اشتباه است/ آن کسی که ریشهکن خواهد شد اسرائیل است.
#رهبر_انقلاب
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#امام_زمان
🍂آی مردم مگه شما امام زمان ندارید چرا متوسل به امام زمان نمیشید؟
🎤مرحوم کافی
امام_زمان علیهالسلام ♥️
#حسینجانم♥️
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🔻شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
🔹️شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
۱- ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط ولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
۲- صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
۳- زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
۴- اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔹️ بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔹️شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔹️همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔹️ لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
🔹️ در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
─═┅═༅𖣔🌼𖣔༅═┅┅─