eitaa logo
سراج
59 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
4.1هزار ویدیو
321 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
1_207200494.mp3
5.93M
از آنجایی که دعا با سرعت سریعتر خوانده شده، مخاطبین می توانند در زمان کمتری این دعا را قرائت نمایند.
🍃 خجالت ميكشم آقا بگویم یارتان هستم😞 🍃 که میدانی و میدانم فقط سربارتان هستم😓 🌴 و با این بـی وفایـی ها و این توبه شکستن ها 🌴 حلالم کن که عمری موجب آزارتان هستم 🍃 هزاران جمعه رفت و بودم و اما نبودی تو 🍃 خودم میدانم آقا "من" گره در کارتان هستم 🌴 نشانت در دلم بود و منِ بيچاره همواره 🌴 میان شهر آواره پــی آثارتان هستم... 🍀 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَليِّکَ الفَرَج 🍀
سالروز وفات بی بی سکینه، بنت الحسین علیه السلام برآقا امام زمان (عج) و همه شیعیان جهان تسلیت باد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛔️ پشت پرده داغ شدن «انسولین-نیست» چیست⁉️ 🔺دقیقا همزمان با اعلام خبر پایان یافتن تحریم تسلیحانی جمهوری اسلامی ایران، ذیل توافق برجام(به عنوان تنها دستاورد قابل اعتنای برجام(که البته در صورت مقاومت تیم مذاکره کننده در مقطع مذاکرات و با همراهی چین و روسیه اساسا قابل اجتناب بود)، تیم رسانه‌ای جریان‌های خاص و شناخته شده داخلی، با هماهنگی و هم‌افزایی کامل با رسانه‌های محور ریاض-بندن-تل آویو،، هشتگ «انسولین-نیست» را در فضای مجازی برجسته کردند. 🔺نکته‌ای که از منظر امنیتی باید لحاظ کرد این که، ایجاد چنین کارزارهای سنگین، دامنه‌دار و هماهنگی امکان‌پذیر نیست، مگر این که حلقه‌های خائن و نفوذی، تکه‌های پازل را از قبل در جای خود قرار داده باشند و با ایجاد زمینه، پاس گل را روی دروازه ارسال نموده باشند. 🔺 این‌گونه است که وقتی مسوولین امر مدعی می شوند که یک و نیم برابر نیاز داخلی انسولین وارد شده، به ناگهان، درست مقارن با پایان قانونی تحریم تسلیحاتی(که خود علاوه بر تامین نیازهای جدی تسلیحاتی کشور، می تواند بازار فروش تسلیحات را با هدف ارزآوری به روی کشور باز کند)، ماجرای کمبود انسولین و هشتگ «انسولین نیست» به سرخط اصلی رسانه‌‌های ضدانقلاب و رسانه‌های اصلاحاتی همکارشان در ایران تبدیل می شود. 🔺 به عبارت دیگر، طراحان و «بازی‌سازان» فاسد، که ظاهرا از نتایج دوگانه‌سازی‌های قبلی بین دو نیاز، آن هم هر دو اساسی ولیکن در دو حوزه مختلف، بهره‌های سیاسی و اقتصادی و...فراوان برده‌اند، باز به همان حربه کهنه و شیرین همیشگی متوسل شده‌اند و البته در این زمینه از همکاری و حمایت حلقه‌های فاسد نفوذی که بر گلوگاه‌های اقتصادی کشور چنبره زده‌اند و نظام توزیعی کشور را هدایت می کنند، برخوردارند. 🔺این چنین می شود که جمهوری اسلامی نباید حتی فرصت کند از تنها دستاوردی که برجام تاکنون برایش به همراه داشته، ابراز رضایت و خوشحالی کند، چرا که خائنین و نفوذی‌ها چنان جو مسمومی از دوقطبی بین انسولین-اسلحه به راه انداخته‌اند که هر گونه خبر خوش در حوزه دفاع و امنیت، در تقابل با درد و رنج بیماران دیابتی تصویر شده است. 🔺«محفل امنیتی» نفوذی که زمانی در قالب جبهه مشارکت، سناریوی ایدئولوژی‌زدایی از نظام و عبور از اسلامیت می نوشت، متاسفانه امروز هم در پوسته‌های جدید به همان خناسی‌های سابق ادامه می دهد و از هیچ فرصتی برای ضربه زدن به اقتدار کشور چشم‌پوشی نمی کند.                       
⛔️ تکنیک حرکت از پله ی دوم 🔹 این عادت اصلاح طلبان است که همیشه روایت ماجرا را از پله‌ی دوم شروع کنند؛ دقیقا می‌دانند که اولا بخاطر عملکرد خودشان در مجلس و بی‌دستاوردی دولت متبوع‌شان، هم اقبال مردم نسبت به خودشان را از دست داده‌اند و هم باعث ناراحتی آنها شده‌اند و درثانی مشروعیت یک نظام بیش از میزان مشارکت، به رعایت قانون در انتخابات‌ش می‌باشد اما ترجیح می‌دهند بجای پاسخگویی و عذرخواهی از مردم (بابت تمام وعده‌هایی که به آنها عمل نکرده‌اند)، دست پیش بگیرند و با حربه‌ی ، مشارکت در انتخابات را پایین بیاورند تا هم از این طریق به از نظام بپردازند و هم مثلا بعد از آن، با دادنِ آدرس غلط به جامعه، تصمیمات دولت و مجلس را زیر سوال ببرند!!                       
🔹فوری ترین هدف تشکیل نظام اسلامی استقرار عدالت اجتماعی و قسط اسلامی است. قیام پیامبران خدا و نزول کتاب و میزان الهی برای همین بود که مردم از فشار ظلم، تبعیض و تحمیل نجات یافته در سایه قسط و عدل زندگی کنند و در پرتو آن نظام عادلانه به کمالات انسانی نایل آیند. ۱۳۶۹/۱۰/۰۳
⛔️ «الاغ مخملی» همان «فیل چدنی» است‼️ 🔻دویست سال پیش، «جکسون» از طرف دمکرات‌ها کاندید ریاست جمهوری آمریکا شده بود و مخالفان برای تمسخر، او را jackass یعنی «آدم کله خر» خطاب می کردند. جکسون هم به جای مقابله عکس الاغ را تبلیغات استفاده کرد و رای آورد! 🔻بعدها با تشکیل حزب جمهوری خواه در ۱۸۵۴ تدریجا، عکس فیل به عنوان نماد این حزب منتشر شد. 🔻فیل ها و الاغ ها در برخورد با ایران، تابع سند «راهبرد امنیت ملی آمریکا» هستند؛که در آن سند، ایران با پنج مولفه بی ثبات سازی، تهدید موشکی، برنامه هسته ای، تروریسم و حملات سایبری به عنوان تهدید کننده مهم امنیت آمریکا ذکر شده است. 🔻 غربگراها بر علیه مردم و شرطی کردن بی سابقه اقتصاد ایران نسبت به تحولات آمریکا، گره «مذاکره با الاغ ها» را نخواهد گشود بلکه میخ های آخر به تابوت جریان غربگرا در ایران است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷از تو به یک اشاره.... 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 از ما به سر دویدن
🔴 عقلانیّت شجاعانه یا محافظه کاری بزدلانه؟! 🔻 بعضی‌ها اسم «عقل» و «عقلانیت» را که می‌آورند، منظورشان از عقلانیت، «ترسیدن» است؛ وقتی می گویند «عاقل» باشید، یعنی «بترسید»؛ یعنی «منفعل» باشید؛ یعنی از مقابل دشمن «فرار» کنید؛ نه این درست نیست؛ «ترسوها» حق ندارند اسم «عقلانیت» را بیاورند.» (رهبرانقلاب ۹۹/۷/۲۱) 🔻در تبیین فرمایشات رهبر عزیز انقلاب نکاتی تقدیم می گردد: 1⃣ جریان تحریف، به خصوص در سالهای اخیر، همواره تلاش نموده تا در تعریفی کاملاً واژگونه، محاسبه غلط ناشی از «ترس» (یا همان «محافظه کاری») را «عقلانیّت» و محاسبه درست همراه با «شجاعت» را «بی عقلی»، «تندروی» و «تصمیم احساسی» معنا کند. البته این مسئله از نمونه های قرآنی و تاریخی نیز برخوردار است. به عنوان نمونه قرآن از کسانی یاد میکند که برای «سازش» و اظهار دوستی با دشمن، توجیهات به ظاهر عقلائی همچون «جلوگیری از ناامنی» را بهانه می آورند، در حالیکه دلیل اصلی این کار آنان «ترس» است: «فَتَرَى الَّذِينَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى‏ أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ؛ میبینی افرادى را كه در دلهايشان بيمارى است در (دوستى و سازش با) آنان(دشمنان) بر يكديگر پيشى می‏گيرند، و میگويند می‏ترسيم حادثه‏ اى براى ما اتفاق بيفتد.» (مائده: ۵۲) 2⃣ مراقبت لازم است تا کسانی به اسم تدبیر نسخه ی سازش تجویز نکنند. رهبر انقلاب در بیاناتی ضمن استناد به همین آیه (مائده_۵۲) می فرمایند: غالباً بعضى در ميان خودِ ملت‏ هاى ما و از خودِ ما، به پيروى از دشمن، ما را به رها كردن اصول مان توصيه میكنند و آن را «تاكتيك» و « تدبير » مینامند! (۱۳۸۵) 🔻 ایشان در بیان دیگری می فرمایند: « آن کسانی که خیال کردند و خیال میکنند عقل اقتضاء می کند که انسان گاهی در مقابل دشمن کوتاه بیاید، امام درست نقطه‌ی مقابل این تصور حرکت کرد. عقلانیت امام و آن خرد پخته ‌ی قوام‌ یافته ‌ی این مرد الهی، او را به این نتیجه رساند که در مقابل دشمن، کمترین انعطاف و کمترین عقب‌نشینی و کمترین نرمش، به پیشروی دشمن می‌انجامد» (۹۰/۳/۱۴) 3️⃣ اصلی ترین و مهمترین جنبه «عقلانیت» این است که انسان در محاسباتش ذهنی اش، هوای نفس و امراض قلبی اش را دخالت ندهد. امراضی همچون ترس، راحت طلبی، قدرت طلبی و .... انسانی که در محاسبات ذهنی اش، خواسته یا ناخواسته، امراضی همچون ترس، راحت طلبی و قدرت طلبی دخالت دارد، اگرچه «عالم» باشد، اما «عاقل» نیست. چراکه درواقع امیال نفسانی او هستند که برای او «تصمیم سازی» می کنند، نه عقل او. 4⃣ ملاک دیگر عقلانیت، توجه و دخالت دادن قوانین غیرمادی و معنوی و غیبی عالم در تصمیمات فردی و حکومتی است. 🔻رهبرانقلاب در این زمینه می فرمایند: «من همین‌جا تأکید کنم یکی از خطاهای محاسباتی این است که انسان در چهارچوب عوامل محسوس و صرفاً مادّی محدود بماند؛ یعنی عوامل معنوی را، سنّت های الهی را، سنّت هایی که خدا از آنها خبر داده است، آن چیزهایی را که با چشم دیده نمی شود، ندیده بگیرد؛ این یکی از خطاهای بزرگ محاسباتی است. خداوند فرموده است: «اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم.» دیگر از این واضح‌تر؟ اگر شما در راه خدا حرکت کنید، دین خدا را نصرت کنید، خدا شما را نصرت خواهد داد؛ این سنّت الهی است... این را قرآن گفته است، با این صراحت که وعده‌ی الهی است؛ ما هم در عمل آن را تجربه کرده‌ایم.» (۹۳/۴/۱۶)
«نوید افکاری» در سال 1397 با چاقو مرحوم «حسن ترکمان»، کارمند سازمان آب منطقه‌ای شیراز را به قتل رساند. پس از برگزاری جلسه علنی رسیدگی، با حضور دو قاضی، افکاری به قصاص نفس محکوم شد؛ حکمی که مقدمه حمله و جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی شد، عاملین این جنگ روانی با تحریف واقعیت، جرم افکاری را به اعتراضات مرداد 98 ارتباط داده و خواهان آزادی وی شدند. دراین‌بین علاوه بر مزدبگیرانی مثل ایران اینترنشنال، رادیو فردا، بی‌بی‌سی و سازمان منافقین، برخی از سلبریتی‌ها و سردمداران آمریکایی نیز به این موضوع واکنش نشان داده و آن را محکوم کردند. گزاره‌های خبری: 1- «ترامپ» در توئیتی ضمن حمایت از این قاتل محکوم به اعدام، نوشت: «از رهبران ایران ممنون می‌شوم اگر نوید افکاری، کشتی‌گیر معروف ایرانی را که به خاطر شرکت در اعتراضات، به اعدام محکوم شده را ببخشند و اعدامش نکنند!» 2- «پامپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز گفت: «اعدام نوید افکاری به دست رژیم ایران یک عمل وحشیانه و ظالمانه است. ما آن را شدیداً محکوم می‌کنیم. این تعرضی خشم‌آور به حیثیت انسانی حتی با استانداردهای این رژیم است. صدای مردم ایران خاموش نخواهد شد». 3- «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در انتخابات آمریکا هم نوشت: «اعدام بی‌رحمانه نوید افکاری، بی‌معنی و تکان‌دهنده است. هیچ کشوری نباید معترضان یا فعالان مسالمت‌جو را دستگیر، شکنجه یا اعدام کند. ایران باید سایر زندانیان سیاسی، ازجمله نسرین ستوده و آمریکایی‌هایی که غیرعادلانه دستگیر شده‌اند را آزاد کند» نکته راهبردی: مطابق گزارش مؤسسه آمریکایی LDF، تا بهار سال جاری میلادی، 2603 نفر در لیست اعدام این کشور قرار دارند که حکم قطعی 1523 نفر از آنان به اجرای احکام رفته و در صف اجرای اعدام قرار دارند و اینکه طبق توضیحات مرکز مجازات اعدام در آمریکا بسته به قوانین هر ایالت شرایط اعدام در این کشور متفاوت است؛ برخی از ایالت‌ها مانند میزوری، وایومینگ و آریزونا، قانون اعدام با گاز سمی را دارند. ایالت‌های واشنگتن، نیوهمپشایر و دلاوِر، قانون حلق‌آویز کردن، ایالت‌های آلاباما و فلوریدا، قانون اعدام با صندلی الکتریکی و دو ایالت یوتا و اوکلاهاما هنوز روش منسوخ تیرباران را برای اعدام مجرمان به کار می‌برند! موضع‌گیری خلاف، دروغ‌گویی و کینه دشمنان و سرسپردگان آن‌ها علیه جمهوری اسلامی امری طبیعی است و انتظاری غیر از این از دشمنی همچون آمریکا نمی‌رود، اما اظهارت ناصواب، غیرواقعی، غیرکارشناسانه و غیرمسئولانه برخی سلبریتی‌های داخلی که هر از گاهی در موضوعات مختلف امنیتی، فرهنگی و حتی پزشکی بروز می‌کند، تا چه زمانی باید بدون پیگیری و عواقب قانونی ادامه پیدا کند؟! (نویسنده: فرهاد کوچک‌زاده)
📩نظر رهبر انقلاب درباره ترامپ چند روز مانده تا انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا 💢رهبر معظم انقلاب در مراسم سی اُمین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در سال 1398 فرموده‌اند: «برادران و خواهران عزیز! این را من به شما عرض میکنم: افول سیاسی آمریکا اگر یک دلیل بیشتر نداشته باشد کافی است، و آن دلیل عبارت است از انتخاب فردی با مختصّات آقای دونالد ترامپ در آمریکا.» «خود این انتخاب، نشانه‌ی افول سیاسی آمریکا است؛ سرنوشت سیصد و اندی میلیون جمعیّت دست یک آدمی با این مختصّات، نشانه‌ی افول سیاسی آمریکا است. کسی که در خود آمریکا نسبت به تعادل روانی او، تعادل فکری او، تعادل اخلاقی او این همه حرف هست، وقتی رئیس یک کشوری میشود، نشان‌دهنده‌ی افول آن کشور است.»
اولین سلام صبحگاهی، تقدیم به ساحت قدسے قطب عالم امکان حضرت صاحب الزمان(عج) ... ❤السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدی یا خلیفةَالرَّحمن و یا شریکَ القران ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدی و مَولای ْ الاَمان الاَمان أللَّهُمَ عَجلْ لِوَلِیکْ ألْفَرَج بحق زینب کبری(س) به قصد زيارت ارباب بی کفن : ❤السلام عليك يا اباعبدالله و علي الارواح التي حلت بفنائك عليك مني سلام الله أبدا ما بقيت و بقي الليل و النهار و لا جعله الله آخر العهد مني لزيارتكم السَّلامُ عَلي الحُسٓين و عٓلي عٓلي اِبن الحُسَين و عَلي اولاد الحُسَين وَ علَي اصحابِ الحُسَين. أللهم ارزقنا زیارت الحسین (ع) اللهم ارزقنا شفاعة الحسین (ع) ❤السلامُ عَلَیک یا امام الرئوف یا ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ المُرتضی ✨ﺍﻟﻠَّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻰ ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ ﺍﻟْﻤُﺮْﺗَﻀَﻰ ﺍﻟْﺈِﻣَﺎﻡِ ﺍﻟﺘَّﻘِﻲِّ ﺍﻟﻨَّﻘِﻲِّ ﻭَ ﺣُﺠَّﺘِﻚَ ﻋَﻠَﻰ ﻣَﻦْ ﻓَﻮْﻕَ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﻭَ ﻣَﻦْ ﺗَﺤْﺖَ ﺍﻟﺜَّﺮَﻯ ﺍﻟﺼِّﺪِّﻳﻖِ ﺍﻟﺸَّﻬِﻴﺪِ ﺻَﻠَﺎﺓً ﻛَﺜِﻴﺮَﺓً ﺗَﺎﻣَّﺔً ﺯَﺍﻛِﻴَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺻِﻠَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺗِﺮَﺓً ﻣُﺘَﺮَﺍﺩِﻓَﺔً ﻛَﺄَﻓْﻀَﻞِ ﻣَﺎ ﺻَﻠَّﻴْﺖَ ﻋَﻠَﻰ ﺃَﺣَﺪٍ ﻣِﻦْ ﺃَﻭْﻟِﻴَﺎﺋِﻚَ✨ أللَّهُمَ عَجِّلْ لِوَلیِکَ ألْفَرج وَ العافیةَ وَ النَصر بِحَقِّ حضرت زینب(س)...
باز هم قصّۀ بازی‌ِ حداقلیِ ما: تاریخِ ناگزیرِ امروز مهدی جمشیدی [1]. حقیقت این است که حقّ حسن روحانی، «عزل» است، نه «استیضاح» یا «سئوال» یا «تذکّر». نخبگانِ سیاسی و اقتصادی که هیچ، حتّی مردم کوچه و بازار نیز به‌روشنی، بی‌تدبیری و بی‌کفایتیِ روحانی را دریافته‌اند. روحانی از ابتدا، «شایستگیِ ریاست‌جمهوری» را نداشت و انتخابِ او و در معرضِ انتخاب نهادنِ او، خطا بود. این‌همه هزینه‌های گزاف و تلخ که در طولِ هفت‌سالِ گذشته بر ما تحمیل شد، حاصلِ همین دو انتخابِ اشتباه بود. [2]. ولی این‌گونه نیست که همیشه بتوان در چهارچوبِ «حقیقت» عمل کرد. اینجاست که پای «مصلحت» به میان می‌آید. مصلحت، راه‌حلّ «اضطراری» و «ثانوی» است؛ انتخابی از سرِ «ناچاری». «مصلحت»، «حقیقت» نیست، امّا «ناحقّ» هم نیست؛ چون اگر به مصلحت گردن ننهیم، اثری از «حقیقت» هم باقی نخواهد ماند و همه‌چیز، با هم و یک‌جا از دست خواهد رفت. مصلحت یعنی وقتی «همۀ حقیقت»، دست‌یافتنی نیست، آن بخش که «مهمّ‌تر» است را ترجیح دهیم و باقی را معلّق گذاریم تا آن‌هنگام که بتوان به «همۀ حقیقت» عمل کرد. [3]. وقتی درمی‌یابی که حریفِ سیاسی، بنا ندارد از «بیراهۀ مذاکره» برگردد؛ و درحالی‌که «نسخۀ برجام»، شکست خورده و فرصتی برای او باقی نمانده، در پیِ «برهم‌زدنِ بازی است؛ و می‌خواهد «معیشت و روانِ مردم» را گروگان بگیرد، نباید «بهانه»‌ای به‌دستِ او داد. در کمینِ شکارکردنِ هر «دستاویز»ی است تا افکارِ عمومی را گرفتارِ «فرافکنی» و «حاشیه‌سازی» کند و دیگری را بر جای «متهم» بنشاند. او از «شلوغ»‌ و «غبارآلود» و «متشنج» شدنِ فضای سیاسی، سود می‌برد؛ چون به این طریق است که می‌تواند ندانم‌کاری‌ها و بی‌تدبیری‌هایش را «پنهان» یا «توجیه» کند. [4]. دراین‌حال که می‌دانیم روحانی، بنای «کار» و «تلاش» ندارد و از «مذاکره» نیز ناامید نشده و در انتظارِ آن است که ما «بهانه» و «دستاویز»ی در اختیارِ او قرار دهیم، مسیرِ «مدارا» و «تحمّل» و «بردباری»، عاقلانه است. اگر چنین کنیم، از مهلکۀ «تنشِ سیاسی» و «بهانه‌جویی» و «بی‌دولتی» و ... خواهیم رهید و روحانی نیز «فرودِ آرام» خواهد داشت و از قدرت، بیرون خواهد رفت. این کاری است که نمی‌خواهد؛ او خواهانِ آن است که ما بازیِ عزل و برکناری را در پیش گیریم و با او، آشکارا، دست‌به‌گریبان شویم. او از متنِ این دعوا و نزاع، «بحران‌ها»یی خواهد آفرید که نتیجه‌اش آن است که ما نیز همانندِ روحانی، بر جایگاهِ «متهم» تکیه بزنیم، بلکه چه‌بسا، او «شاکی» شود و ما «متهم»! اقتضای عقلانیّت این است که «بازیِ ازپیش‌ساختۀ» او را نقش‌برآب کنیم و کاری نکنیم که او در باطن، طالبِ آن است. [5]. چه بخواهیم، چه نخواهیم، تاریخِ امروزِ ما، این‌چنین است و اگر بخواهیم سرکشی کنیم و «میلِ کودکانه» و «هوسِ لجوجانۀ» خویش را بر صدر بنشانیم، اوضاع، پریشان‌تر و آشفته‌تر نیز خواهد شد. تاریخ، آن اندازه که تصوّر می‌کنیم نیز، «مغلوب» و «بی‌عمل» و «رام» نیست؛ گاهی باید خاموشی گُزنیم و جرعه‌جرعه، فاجعه بنوشیم. تاریخ، درهم‌تنیده و یکپارچه است و در متنِ خود، «امکان‌ها» و «امتناع‌ها» را می‌آفریند، و ما نیز، قصدِ تخیّل‌پردازی و خودخواهی نداریم. درست می‌گویم؟! به امیدِ فردایی دیگر که در آن تاریخ، گره از پیشانی بگشاید و متبسّم شود. دلگیر و خسته‌جانیم از این هفت‌سالِ سرشار از انقباض و انسداد و بیراهه‌روی و ناکامی و فریب.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆ببینید این دانشجوی غیور چه شکلی در حضور امام خامنه ای ایده صلح حسن روحانی را با خاک یکسان می کند 👌حتما ببینید
💢 نیاز به بقا نام‌های دیگری هم دارد. «نیاز به امنیت» و یا «نیاز به سلامتی» از دیگر جنبه‌های نیاز به بقاست. ✅ نیاز به بقا ابتدایی‌ترین نوع نیازهای ماست. گرسنگی، تشنگی، زنده ماندن، سالم بودن، امنیت داشتن، پوشاک، سرپناه همه و همه در دسته بندی «نیاز به بقا» قرار می‌گیرد. ✅ نیاز به بقا ضامن حیات ماست و در صورت ارضا نشدن این نوع نیازها، خطر مرگ و عدم بقا برای هرکسی وجود دارد.  ⭕ گاهی دیگران شوخی هایی با کودک می کنند، -مثل پرت کردن او به طرف بالا، روی دست نگهداشتن، ترساندن با صدای بلند- که احساس خطر می کند و اگر آغوشی گرم و امن بعد از این رفتارها نداشته باشد، احساس خطر و عدم امنیت میکند، که با تکرار این شرایط ممکن است، این اضطراب در وجود کودک نهادینه شود.
🙏به استقبال نماز می رویم ✍خدا برات یه گذاشته تو قرآن: إِلى‌ مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ ⏰ "وقت تلـف نکن...از بقیه سبقت بگیـر"و خودتــو برسون به آغوشِ خدا! 👈یهو دیر میشه ها☺️ 🙏حی علی الصلوه
♨️قابل توجه افرادی که در ایران برای جوبایدن ستاد انتخاباتی زدند.... ایشون فرمودند اگر در انتخابات پیروز بشن ، ایران بهای سنگینی باید بپردازد.📛 💢پس لطفا کرکره ستاد انتخاباتی بایدن را پایین بکشید و بجای زمزمه های مذاکره ، حواستون به ظرفیتهای داخلی باشه. ✅بازم از اون ۱۰۰ روز ها مونده ،،که قرار بود با یکیش ایران را متحول کنید....