Nudge- Improving Decisions About Health, Wealth, and Happiness.pdf
1.93M
📕 Nudge: Improving Decisions About Health, Wealth, and Happiness
Richard H. Thaler
Cass R. Sunstein
#اقتصاد_رفتاری
🆔 @SSL_Qasd
📕 Economics Rules
نویسنده: دَنی رودریک (استاد اقتصاد مؤسسه مطالعات پیشرفته IAS دانشگاه پرینستون)
#روش_شناسی_اقتصاد
🆔 @SSL_Qasd
📕 اقتصاد حکم می راند
نویسنده: دَنی رودریک
مترجم: محمدرضا فرهادی پور
نشر آشیان
#روش_شناسی_اقتصاد
🆔 @SSL_Qasd
اگر شما هم خودتان را به سان یک اقتصاددان متعارف یا اقتصاددان منتقد یا اقتصاددان نامتعارف (هترودوکس) یا یک متخصص علوم اجتماعی میبینید که منتقد روش کار و رفتار و آموزش و مدلسازی اقتصاد هستید، این کتاب پیشنهادهای زیادی برای شما دارد.
دنی رودریک اقتصاددان تُرک و استاد مؤسسه مطالعات پیشرفته پرینستون IAS، در این کتاب از اقتصاد در برابر انتقادات عمومی مطرح شده علیه آن دفاع می کند؛ در همین حال، انتقادات خودش از اقتصاد و اقتصاددانان را نیز بهصورت قوی مطرح می کند.
از نظر رودریک اقتصاددانان تا مدتهای زیادی فکر میکردهاند که مدل غایی اقتصادی را در جیب دارند و هر جا لازم شد این مدل به کمکشان میآید. او در این کتاب نشان میدهد که راه حل همۀ مشکلات اقتصادی به یک چیز و یک نسخه ختم نمیشود: اینکه همۀ مشکلات را به بازار بسپارید تا حل شوند.
ریاضیات و سوءاستفاده از ریاضیات؛ سیاستگذاری اقتصادی براساس آموزه های علم اقتصاد و چگونگی موفقیت این سیاستها؛ اهمیت فروض بنیادی واقعگرایانه و فروض غیرواقعی؛ مدل و مدلسازی اقتصادی؛ سادهسازی مدلها و تناسب نظریه و مدل؛ خطاهای تعلل و ابتکاری اقتصاددانان در سیاستگذاری اقتصادی و تداوم این خطاها و چگونگی شناخت آنها و درک هرچه بهتر علم اقتصاد از سوی نااقتصاددانان علوم اجتماعی، مباحث اصلی مطرح شده در این کتاب هستند که میتوانند برای اقتصاددانان و اقتصادخوانان و دانشجویان اقتصاد بسیار مفید باشد.
🆔 @SSL_Qasd
Economics Rules.pdf
916.6K
📕Economics Rules
Dani Rodrik
#روش_شناسی_اقتصاد
🆔 @SSL_Qasd
📕 Karl Marx
نویسنده: گَرِث اِستِدمَن جونز (استاد تاریخ اندیشه کالج کوئین مری لندن)
#تاریخ_اندیشه_اقتصادی
🆔 @SSL_Qasd
گرث استدمن جونز، مورخ مشهور چپگرا و استاد تاریخ اندیشه کالج کوئین مری لندن، معتقد است ما هنوز چهره مارکس را چنانکه بوده است، نمیشناسیم: انقلابیِ خیالپردازِ شکستخوردهای، که هروقت به واقعگرایی رو آورده است، ازقضا تحلیلهایی درخشان از سازوکارِ دشمن دیرینهاش، یعنی سرمایهداری، به دست داده است.
او در کتاب جدید خود «کارل مارکس: عظمت و توهم» سعی کرده است تصویری واقع گرایانه تر از مارکس ارائه دهد.
به باور استدمنجونز تصویر شمایلگونه از مارکس که بلافاصله پس از مرگش در ۱۸۸۳ ایجاد شد، زمینه تاریخی و علتِ نادرستْ ازکاردرآمدنِ آثارش را نادیده میگیرد. از دید استدمنجونز، مارکس کسی نیست جز نظریهپردازی شکستخورده و سوسیالیست انقلابی ناکامی که از اهمیت انقلاب دموکراتیکی که درون آن میزیست غافل ماند.
اما در کنار این تصویر، مارکس دیگری هم هست که به عنوان یک پناهجوی سیاسی در طبقه کارگر لندن، اغلب، با بیماری دستوپنجه نرم میکرد و پیوسته در تلاش بود تا غذا، مسکن و تحصیلات مناسب را برای کودکانش فراهم سازد. فردی که همچنین روحیه مغروری داشت و کوچکترین انتقاد از آثارش را بهمنزله نوعی اعلام جنگ تلقی میکرد.
طبق نوشته استدمنجونز «هدف از این کتاب بازگرداندن مارکس به زمینه پیرامونی و قرن نوزدهمیای است که پشت شخصیت و دستاوردهای مارکس جریان دارد.»
🆔 @SSL_Qasd
📕 The Political Economy of Industrial Policy
نويسنده: ها. جون چانگ (استاد اقتصاد سياسى توسعه دانشگاه كمبريج)
#سازماندهى_صنعتى
🆔 @SSL_Qasd
📕اقتصاد سياسى سياست صنعتى
نويسنده: ها. جون چانگ
مترجم: اصلان قودجانى
نشر اتاق بازرگانى خراسان رضوى
#سازماندهى_صنعتى
🆔 @SSL_Qasd
نویسنده این کتاب ها. جون چانگ استاد اقتصاد دانشگاه کمبریج است. نوشته های او به 27 زبان ترجمه شده است. این کتاب رساله دکترای نویسنده است که در سال 1997 به صورت کتاب درآمده و درسال 1392 با ترجمۀ اصلان قودجانی توسط اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی منتشر شده است.
این کتاب به دو موضوع مهم و مرتبط می پردازد: اقتصاد سیاسی و سیاست صنعتی. اقتصاد سیاسی می خواهد راهکاری برای اصلاح دولت بیابد و افزایش قدرت رقابت بخش صنعت و صنعتی شدن، موضوع سیاست صنعتی است. مسئله دوم (توسعه صنعتی) گشوده نمی شود مگر اینکه اقتصاد سیاســى نیز در مسیر توسعه قرار گیرد. این کتاب پس از مرور اندیشه اقتصاددانان در مورد دولت، چارچوب اقتصاددانان نهادگرا را
در باب نظریه دولت و توسعه صنعتى شرح داده و بر پایه این چارچوب نظری (نهادگرایی) تجربه کره جنوبی را برای خواننده بازآفرینی می کند.
کتاب از چهار فصل تشکیل شده است که سه فصل نخست آن نظرى و فصل چهارم تجربه کره جنوبی است. توصیه مى شود خوانندگانى که بیشتر دغدغه اجرا و سیاستگذارى دارند ابتدا فصل آخر و سپس سه فصل نخست را مطالعه کنند.
🆔@SSL_Qasd
Ha-Joon Chang - The Political Economy of Industrial Policy (1993, Palgrave Macmillan).pdf
10.19M
📕The Political Economy ofIndustrial Policy
Ha-Joon Chang
#سازماندهى_صنعتى
🆔 @SSL_Qasd